Yamaha Jog RR 30

Yamaha Jog RR 30

8.500 kr.

Hej, jeg sælger denne fine Jog RR vandkølet som bare står og samler støv, og venter på sin næste ejer. Den køre og trække som en drøm (Skal prøves) Tager gerne kun imod seriøse, skambud frabedes. Realistisk og fornuftig bud er altid til forhandling. Det er en 30 knallert på stellet og med tydeligt stel nr. Den har nogle få “småfejl” Bagbremse kablet skal skiftes da der er kommet rust på, men den bremser stadig som den skal. Speedometeret lever lidt sit eget liv, men virker for det meste. Lyset er gået på den da statoren er slidt og ikke sender strøm videre til lyset. En ny på så virker det igen. Der medfølger Bagdæk da det andet er slidt, nyt centerstøtben som jeg ikke har taget mig sammen til og få på, og olietanken er taget af da jeg selv blander olie på den kan komme på igen på 2 minutter.

Odense NØ·tor.

Ny

Få beskedNår der er nye resultater i Yamaha

Lup med søgeord i
Yamaha Fs1 1979. Ny pris

Yamaha Fs1 1979. Ny pris

34.900 kr.

Har denne fine Yamaha som jeg har bygget til min kone, men hun kan desværre ikke så godt holde til at køre Yamaha så hun køre i stedet for 4 takt. Det er en årgang 79. Ægte udenlandsk nummermatch jeg har den pt forsikret i Thisted veteran forsikring med kasko på 35000kr for 850kr årligt. Motor er en helt nybygget drejeventil med 16/16 og 43mm Z1 cylinder tilpasset topstykke og en HPI tændning med vægtklods for bedere moment. Det er ikke nogen raket men køre 75kmt med ca 100kg på ryggen. Udstødningen er en original udenlandsk YB1. Kaburator er selfølgelig en Mikuni. Samt 3 pladet kobling. Maler arbejdet er udført af en kendt maler og har kostet næsen 10000kr at få udført. Så bygge prisen på denne Yamaha er langt over de 40. Kan leveres i hele Danmark mod mindre betaling og aftale.

Korsør·8. jun.

Fremhævet
Yamaha DT 50 MX

Yamaha DT 50 MX

12.000 kr.

Sælger denne fine Yamaha dt 50 mx Stort set problemfri, har nogen gange problemer med koldstart. Der er lavet meget nyt men der er også lidt arbejde endnu. Nyt: Pulverlakeret stel, bagsvinger, styr, støttefod Bagdæk Eger, nav og slanger Bremser Hele forgaffelen er blevet renoveret Ledningsnet Motor er renoveret (nye lejer pakdåser og 43mm stempel samt cylinder) Bøsninger i bagsvinger Alle bolte er næsten nye 24mm Mikuni karburator Power luftfilter Bremse og koblingsgreb er nye Alle kabler og slanger er også nye Oileblander er renoveret Der medfølger også: Nye sideskjolde og baghjuls skjold Baglygte Bagagebærer

Randers NØ·26. maj.

Fremhævet
Yamaha tzr 50 1998

Yamaha tzr 50 1998

12.000 kr.

Yamaha tzr 50 Yamaha, 1998, 4××× km, Rød/hvid, Hej jeg har en fin fuldkåbet yamaha til salg, det er en 45 km knallert der kræver kørekort til bil eller mc...den kørte fint for 2 år siden da den blev brugt som øvecykel til mc, den sælges da jeg har købt mc og det er synd at den ikke bliver brugt. Da den jo har stået stille i lang tid skal den have udluftet bremser og sikkert også have et nyt batteri og måske en anden gearing, den står som 80cc pt Jeg har aldrig fået indhentet papirer på den og tidl ejer har købt den fra dødsbo men det burde ikke være noget problem at få en reg.attest fra SKAT Billeder bliver sendt til seriøse købere og prisen på 12.000 er fast, der følger div væsker med. Den skal afhentes i Viby Sjælland Skriv til 30 80 17 00 da jeg ikke svarer ukendte opkald...Mvh Heidi

Viby Sjælland·16. maj.·

K1 1976 fs1

K1 1976 fs1

42.000 kr.

Yamaha FS1, 1976, 100 km, Grøn K1 1976 årgangsmatch. Kobling renoveret, der er 16mm orig. kaburator med tilsvarende indsugningsplade. Mange originale dele men har også måttet supplere med nyere dele. Stel er blæst og pulverlakeret hos professionel. Tank, sideskjolde, luftfilter og lygtehus er i original farve og lakeret hos professionel så stafferinger er under lakken og står rigtig flot. Den starter men skal justeres og have nyt batteri. Mulighed for 12V tænding.

Hellerup·29. apr.·

Side:
af 4