MCoBeauty Highlighter fra MCoBeauty (str. 9 cm)

MCoBeauty Highlighter fra MCoBeauty (str. 9 cm)

27 kr.

highlighter Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: MCoBeauty Farve: Gennemsigtig Størrelse: 9 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·i dag·Orderly Shop

Fremhævet
Praktisk vintage makeup-spejl med to spejle (str. 10 x 6 cm)

Praktisk vintage makeup-spejl med to spejle (str. 10 x 6 cm)

60 kr.

Et ovalt, portabelt lomme makeup-spejl i sort og guld. Spejlet har to indvendige spejle, et traditionelt og et forstørrende spejl. Spejlet er omkranset af en gylden kant, og har en trykknap til at åbne og lukke etuiet. Et kompakt og praktisk skønhedstilbehør til pungen eller håndtasken. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Farve: sort Størrelse: 10 x 6 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·i dag·Orderly Shop

Fremhævet
Silken bodyshaper fra Id Italien (str. 10 x 9 cm)

Silken bodyshaper fra Id Italien (str. 10 x 9 cm)

450 kr.

Nypris 3.000kr Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Id Italien Farve: Hvid og sølv Størrelse: 10 x 9 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·i dag·Orderly Shop

Fremhævet
Krøllejern fra Babyliss (str. 34 x 5 x 13 cm)

Krøllejern fra Babyliss (str. 34 x 5 x 13 cm)

98 kr.

Det professionelle krøllejern til mellemstore krøller. krøllejernet har en diameter på 25 mm og er velegnet til at skabe mellemstore krøller. avanceret keramisk teknologi giver skånsom styling og et langvarigt resultat. tekniske oplysninger • 25 mm i diameter – perfekt til at skabe mellemstore krøller • avanceret keramisk teknologi giver skånsom styling og et langvarigt resultat • 10 forskellige temperaturindstillinger (fra 100-200 grader) • egner sig til alle hårtyper • den digitale varmeregulering gør det endda helt enkelt at justere varmen • hurtig opvarmning – 200 grader på bare et minut • toppen af krøllejernet er kold, hvilket gør brugen ekstra sikker Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Babyliss Farve: Sort og hvid Størrelse: 34 x 5 x 13 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·i dag·Orderly Shop

Fremhævet
LED beauty mask (str. 27 x 22 x 13 cm)

LED beauty mask (str. 27 x 22 x 13 cm)

340 kr.

Næsten ikke brugt og i orginall æske. i meget god stand Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Ukendt Farve: Hvid Størrelse: 27 x 22 x 13 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·i dag·Orderly Shop

Fremhævet
Makeup-Spejl med LED 4-in-1 Ledflect InnovaGoods

Makeup-Spejl med LED 4-in-1 Ledflect InnovaGoods

114 kr.

InnovaGoods tilbyder de nyeste produkter til dit hjem, som f.eks. denne Makeup-Spejl med LED 4-in-1 Ledflect InnovaGoods ! Se det store udvalg af produkter af høj kvalitet, der skiller sig ud for deres funktionalitet, effektivitet og innovative design: belysning, opbevaring, dekoration, aircondition, have, kæledyr, rengøring mv. Det er et meget nyttigt og praktisk spejl til bordpladen, som du kan bruge når du skal lægge make-up, sætte håret, plukke hår, osv. med den maksimale præcisering. - Materiale: ABS - Farve: Hvid - Moderne design: Innovativ og funktionel - Spejl til bordbrug: Panoramaspejl - Type: Foldbar - Stigning: X1, X2, X3 - Støttebase med binding: Aftageligt - Justerbar vinkel: 360º - Til flere positioner: Alsidig og kan tilpasses - MULTIFUNKTIONEL: Har forskellige anvendelser og mellemrum - Touch-knap: On/Off - LED Lys: 24 LED - Type af lys: Hvidt lys - Tilbehør til minidespejl: X10 Forstørrelse - Nem at anvende: Behagelig og nem at anvende - Nem at folde ud og sammen: Spar plads - Original og bærbar: Let og bekvem - Kompakt: Nem at transportere og opbevare - Karakteristika: Tænd/sluk-afbryder - 2 former for brug: - Batterier - USB-Forbindelse - Antal batterier: 4 - Batteritype: AA - Batteri medfølger: Ingen - Inkluderer: USB-kabel - Ca. mål sammenfoldet: 18 x 29 x 12 cm - Ca. mål udfoldet: 35 x 29 x 12 cm - Emballage og manual på 24 sprog: engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk, lettisk

i dag·Boligcenter.dk

Få beskedNår der er nye resultater i Indretning & isenkram

Lup med søgeord i
NY Parfume, signature notes, huile de parfum fra Rudolph Care (str. 13 x 3 cm)

NY Parfume, signature notes, huile de parfum fra Rudolph Care (str. 13 x 3 cm)

98 kr.

uåbnet, aldrig brugt, duftolie parfumegavepose i stof medfølgerpris fra ny 245,- Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Rudolph Care Farve: Roser Størrelse: 13 x 3 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·i går·Orderly Shop

Fremhævet
Golden kiss body oil fra Rudolph Care (str. 14 x 4 cm)

Golden kiss body oil fra Rudolph Care (str. 14 x 4 cm)

120 kr.

uåbnet bodyoil aldrig brugt fejlkøbgavepose medfølgerpris fra ny 399,- Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Rudolph Care Farve: Lyserød Størrelse: 14 x 4 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·i går·Orderly Shop

Fremhævet
NY Mascara fra Mac (str. 5,7 gram)

NY Mascara fra Mac (str. 5,7 gram)

54 kr.

MAC Extended Play Gigablack Lash mascara. Sort. giver længde og definition. Let og langtidsholdbar formel. Uåbnet og i original emballage. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Mac Farve: Sort Størrelse: 5,7 gram Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·i går·Orderly Shop

Fremhævet
NY Vandfast Mascara fra Irina The Diva (str. 6 milliliter)

NY Vandfast Mascara fra Irina The Diva (str. 6 milliliter)

49 kr.

NY. Vandfast sort mascara fra mærket Irina the Diva - giver volumen og længde til vipperne. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Irina The Diva Farve: Sort Størrelse: 6 milliliter Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·i går·Orderly Shop

Fremhævet
Hårstyling gel (str. 125 milliliter)

Hårstyling gel (str. 125 milliliter)

43 kr.

Ny. En flaske med hårstyling gel fra mærket Short Sexy Hair. Flasken indeholder 125 ml gel, fleksibelt hold og glans til håret. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Short Sexy Hair Størrelse: 125 milliliter Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·i går·Orderly Shop

Fremhævet
UÅBNET I ORIGINAL EMBALLAGE Konjac svamp Charcoal Age Defense fra karmameju (str. 11 x 8 cm)

UÅBNET I ORIGINAL EMBALLAGE Konjac svamp Charcoal Age Defense fra karmameju (str. 11 x 8 cm)

54 kr.

Karmameju konjacsvamp er ideel som en del af dit daglige renseritual. Brug CHARCOAL konjac sponge med eller uden renseprodukt, for at blidt eksfoliere og rense huden samt stimulere blodcirkulationen og hudens naturlige genopbygning.Det aktive bambuskul er gavnligt til fedtet, kombineret og hormonel hud. Det renser i dybden, optager overskydende hudfedt og snavs og hjælper til at modvirke bumser og indkapslede urenheder.Karmamejus naturlige konjacsvamp er fremstillet af rå fibre fra Amorphophallus konjacplantens rod, hvilket gør den rig på vigtige vitaminer, mineraler og aminosyrer. Anvend svampen som alternativ til vatrondeller, vaskeklude, ansigtsservietter eller syntetiske rensesvampe til ansigtet. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: karmameju Farve: Sort Størrelse: 11 x 8 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·i går·Orderly Shop

Fremhævet
TIGI Catwalk Curls Rock Amplifier (str. 150 milliliter)

TIGI Catwalk Curls Rock Amplifier (str. 150 milliliter)

65 kr.

NYE. To TIGI Catwalk Curls Rock Amplifier, designet til at skabe definition og separation i krøllet og bølget hår. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Tigi Størrelse: 150 milliliter Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·i går·Orderly Shop

Fremhævet
SET TO GO Retro Transportabelt Curlersæt fra By Clairol (str. 20 x 11 x 5 cm)

SET TO GO Retro Transportabelt Curlersæt fra By Clairol (str. 20 x 11 x 5 cm)

142 kr.

SET TO GO Retro Transportabelt Curlersæt fra By Clairol (str. 20 x 11 x 5 cm) Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Clairol Farve: Gul Størrelse: 20 x 11 x 5 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·i går·Orderly Shop

Fremhævet
Jade Roller og Gua Sha Sæt (str. 9 cm og 15 cm)

Jade Roller og Gua Sha Sæt (str. 9 cm og 15 cm)

71 kr.

Et sæt bestående af en jade roller og Gua Sha skrabeværktøj til ansigtsmassage og hudpleje. Sættet kommer i en hvid opbevaringsboks med marmorering og gyldne detaljer på låget. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Ukendt Farve: Hvid Størrelse: 9 cm og 15 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·i går·Orderly Shop

Fremhævet
Automatisk Makeup børste renere og tørretumbler Maklin InnovaGoods

Automatisk Makeup børste renere og tørretumbler Maklin InnovaGoods

92 kr.

InnovaGoods gør det nemt for dig at prioritere din personlige pleje uden nogen undskyldninger, da du finder de bedste og seneste nye skønheds-, afslapnings- og velværeartikler! [b]]Automatisk Makeup børste renere og tørretumbler Maklin InnovaGoods er et godt eksempel på dette! Se det store udvalg af produkter af høj kvalitet, som skiller sig ud takket været deres funktionalitet, effektivitet og innovativt design. En original og moderne automatisk makeup børste renere og tørretumbler, der letter større hygiejne for at opretholde sundere hud. Denne 2-i-1 multifunktions elektriske rengøringsmiddel udfører en praktisk, hurtig og nem selvrensende, der består af effektiv vask og tørring på få sekunder (ca. 25 sekunder). Rengøringsbevægelsen er roterende og når en hastighed på 7000 omdr.p.m. Den består af en skål med et stænklag og en roterende elektrisk enhed med vedhæftet fil (inklusive en ekstra). Derudover er den velegnet til de fleste børster og makeup børster, da den indeholder 8 adaptere med forskellige diametre (30-24-19-15-11-9-7-5 mm), der er fastgjort til håndtagene og vælger i hvert tilfælde den, der passer bedst til din størrelse. Det omfatter også en stand arrangør base for adaptere, der giver et fast hold og større orden og pladsbesparende. Batteridrevet (2 x AAA, medfølger ikke), intet behov for kabler eller stik, så det er bærbart, kan det nemt bruges og tages overalt. Den har en enkelt tænd/sluk-knap og indeholder instruktioner til brug. Da det er aftageligt, er det også let at opbevare og optage mindre plads. - Materiale: - ABS - PET - Gummi - Farve: - Hvid - Grå - Moderne design: Innovativ og funktionel - Type: Elektrisk - Multifunktion: 2-in-1 - Automatisk rengøring: - Vasket - Hurtigttørrende - Renser til makeupbørster: Alsidig og kan tilpasses - Inklusiv 8 adaptere: - 30-24-19-15-11-9-7-5 mm - Velegnet til forskellige diametre af børstehåndtag - Hurtigere og mere effektiv rengøring: 25 s - Hastighed: 7000 r.p.m. - Original og bærbar: Uden kabler - Virker med batterier: 2 x AAA, ikke inkluderet - Enkelt knap: Tænd/sluk-knap - Support arrangør base for adaptere: - Fast greb - Hjælper med at rydde op og at spare plads - Gavnlige effekter: Bedre hygiejne til sundere hud - Nem at anvende: Behagelig og nem at anvende - Inkluderer: Brugsanvisning - Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare - Ca. mål: - Ø12 x 10 cm - 3,5 x 13,5 x 3 cm - Emballage og manual på 24 sprog: engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk, lettisk

i går·Boligcenter.dk

Ny
Dobbelthage Massageapparat SbeltNeck InnovaGoods

Dobbelthage Massageapparat SbeltNeck InnovaGoods

30 kr.

InnovaGoods gør det nemt for dig at prioritere din personlige pleje uden nogen undskyldninger, da du finder de bedste og seneste nye skønheds-, afslapnings- og velværeartikler! [b]]Dobbelthage Massageapparat SbeltNeck InnovaGoods er et godt eksempel på dette! Se det store udvalg af produkter af høj kvalitet, som skiller sig ud takket været deres funktionalitet, effektivitet og innovativt design. - Materiale: ABS - Farve: - Hvid - Brun - Design: Original og bærbar - Type: Ergonomisk - Karakteristika: - Smertefrit system - Nem at bruge, let i vægt og håndterbar - Inkluderer: Transporttaske - Ca. mål: 5 x 14 x 6 cm - Emballage og manual på 24 sprog: engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk, lettisk

i går·Boligcenter.dk

Ny
Vaskekumme til frisørsalon sort

Vaskekumme til frisørsalon sort

590 kr.

Denne frisørvask er praktisk og stilfuldt og vil være et godt valg til din salon. Vaskens højde og vinkel er justerbare, så de passer til den enkelte kunder. Vasken har en stabil fod med fem støttepunkter. En afløbsslange er fastgjort til at lede vandet ud, og den glatte overflade gør vasken meget nemt at rengøre. Den er let i vægt og har et design, der er let at samle, så den kan nemt opbevares uden at optage for meget plads. - Materiale, vask: Polypropylen - Materiale, stativ: Rustfrit stål - Justérbar højde: 92 - 102 cm - Vasken kan vippes frem og tilbage - Stabil fod med fem støttepunkter - Med afløbsslange til at tømme vandet ud - Pletafvisende og nem at rengøre - Hurtig og nem at montere

i går·Boligcenter.dk

Gyngende massagestol kunstlæder sort

Gyngende massagestol kunstlæder sort

3.992 kr.

Denne eldrevne massagestol med gyngefunktion er et perfekt valg, når du gerne vil slappe helt af efter en travl dag. Denne drejelige hvilestol er betrukket med førsteklasses kunstlæder som sammen med det tykt polstrede sæde og ryglæn er designet til at give dig den ultimative komfort. Fjernsynsstolen har et drejesystem, som kan give et 360 graders udsyn over rummet. Gyngemassagestolen har 8 massagepunkter, der beroliger hele din krop. Takket være varmefunktionen afgiver den lænestolen behagelig varme, som hjælper med at lindre spændinger. Ryglænet og fodstøtten kan justeres i forskellige vinkler alt efter dine behov. Den medfølgende fjernbetjening kan opbevares i sidelommen på massagestolen. Den elektriske massagestol er nem at samle. Bemærk: Produktet har et USB-stik, men den certificerede 5 V USB-strømkilde er ikke inkluderet. - Farve: Sort - Materiale: Kunstlæderbetræk + stålstel - Mål (ikke forlænget): 80 x 95 x 100 cm (B x D x H) - Sædebredde: 55 cm - Sædedybde: 54 cm - Sædehøjde fra gulvet: 49 cm - Mål (helt udslået): 80 x 140 x 91 cm (B x D x H) - Mål, kopholder: 9,5 x 5,5 cm (Diameter x H) - Med drejefunktion, 360 graders drejning - Justerbart ryglæn og fodstøtte - Ultrabredt armlæn med kopholdere - Med 8 massagepunkter - Med varmefunktion - Med fjernbetjening - Med en praktisk sidelomme - Nem at samle - Maks. bæreevne: 110 kg - Stof: Bomuld: 13%, Polyester: 20%, Polyurethan: 7%, PVC: 60%

i går·Boligcenter.dk

Clinicares treatment solution fra ZGTS (str. 15 x 6 cm)

Clinicares treatment solution fra ZGTS (str. 15 x 6 cm)

120 kr.

ny Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: ZGTS Farve: Guld Størrelse: 15 x 6 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·lør.·Orderly Shop

Fremhævet
Hårtørrer og glattejern fra Ghd (str. 34 x 20 x 15 cm)

Hårtørrer og glattejern fra Ghd (str. 34 x 20 x 15 cm)

450 kr.

Ghd sæt med glattejern og hårtørrer. Ingen fejl eller mangler. Som nyt. Fungerer perfekt. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Ghd Farve: Søren Størrelse: 34 x 20 x 15 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·lør.·Orderly Shop

Fremhævet
Bølgejern fra OBH Nordica (str. 35 x 6 cm)

Bølgejern fra OBH Nordica (str. 35 x 6 cm)

60 kr.

Bølgejern fra OBH Nordica (str. 35 x 6 cm) Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: OBH Nordica Farve: Rød Størrelse: 35 x 6 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·lør.·Orderly Shop

Fremhævet
Tandpudser- og bleger Pearlsher InnovaGoods

Tandpudser- og bleger Pearlsher InnovaGoods

30 kr.

Få et perfekt smim takket være den nye InnovaGoods Tandpudser- og bleger! Dens roterende hoved med polerspids renser dine emalje i dybden. Denne blegeenhed er særdeles brugervenlig og effektiv, når den forbedrer dine tænders udseende, da den fjerne plak og giver den ønskede blegende effekt. - Fremstillet af ABS og rustfrit stål - Rotaerende hoved - 9 polerspidser af gummi (TPR) - Integreret LED-lys - Tandrensning og blegeeffekt - Nem at bruge og rengøre - Skader ikke tænder og emalje - Batteridrevet: 2 x AA (ikke inkluderet) - Cirka mål.: 6,5 x 13 x 2,5 cm - Pakning og brugsanvisning på 24 sprog (Engelsk, Fransk, Spansk, Tysk, Italiensk, Portugisisk, Hollandsk, Polsk, Ungarsk, Rumænsk, Dansk, Svensk, Finsk, Litauisk, Norsk, Slovensk, Græsk, Tjekkisk, Bulgarsk, Slovakisk, Estisk, Russisk, Letlandsk)  

lør.·Boligcenter.dk

Sammenklappelig barbermaskine til ryg og krop Omniver InnovaGoods

Sammenklappelig barbermaskine til ryg og krop Omniver InnovaGoods

74 kr.

InnovaGoods gør det nemt for dig at prioritere din personlige pleje uden nogen undskyldninger, da du finder de bedste og seneste nye skønheds-, afslapnings- og velværeartikler! [b]]Sammenklappelig barbermaskine til ryg og krop Omniver InnovaGoods er et godt eksempel på dette! Se det store udvalg af produkter af høj kvalitet, som skiller sig ud takket været deres funktionalitet, effektivitet og innovativt design. En manuel barbermaskine til mænd, som er utrolig nyttig til at barbere ryggen og andre områder på kroppen med total komfort og til at opnå et perfekt finish. Takket være det innovative S-formede ergonomiske design giver det dig nemme muligheder for at nå de mest vanskelige områder uden at du behøver at få sved på panden. Derudover kan den bruges tørt eller i bruseren, og den kan foldes sammen og den byder på forskellige former for tilbehør som fx en praktisk bøjle til badeværelset, der letter opbevaring. - Materiale: ABS - Farve: - Sort - Blå - Type: Hårtrimmer til kroppen - Moderne og ergonomisk design: Innovativ og funktionel - Køn: Mænd - Foldbar: Spar plads - Aftageligt hoved: til områder, som ikke har brug for et håndtag - Karakteristika: Manual styring - Alsidig og kan tilpasses: Tør eller våd hårfjerning - Nem at anvende: Behagelig og nem at anvende - Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare - Inkluderer: - Sammenklappeligt håndtag - aftageligt hoved - 2 aftagelige skær - Lille rengøringsbørste - sugekop med ophæng - Ca. mål: 9,5 x 40 x 6 cm - Ca. mål sammenfoldet: 9,5 x 21 x 8 cm - Emballage og manual på 24 sprog: engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk, lettisk

lør.·Boligcenter.dk

Ny
Hugo Boss parfume fra Hugo Boss (str. 13 x 5 cm)

Hugo Boss parfume fra Hugo Boss (str. 13 x 5 cm)

87 kr.

Åbnet, ikke brugt. Hugo Boss parfume. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Hugo Boss Farve: Sølv Størrelse: 13 x 5 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·fre.·Orderly Shop

Fremhævet
Lipgloss, Matte Lips, Focallure fra Focallure (str. 11,5 x 1,5 cm)

Lipgloss, Matte Lips, Focallure fra Focallure (str. 11,5 x 1,5 cm)

60 kr.

Tre forskellige matte læbestifter fra Focallure. Læbestifterne har en cremet tekstur og en langvarig, ikke-klæbrig formel. Farverne er varierede, herunder rød, nude og en metallic rose gold. Åbnet men ikke brugte. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Focallure Farve: Multi Størrelse: 11,5 x 1,5 cm Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

Slangerup·fre.·Orderly Shop

Fremhævet
Side:
af 23