Én der skriver under på en kontrakt

GulogGratis' brugervilkår og privatlivspolitik

Gul&Gratis’ annonceringsregler

Vi forbeholder os ret til at afvise annoncer, som vi vurderer, strider imod gældende lovgivning, hensynet til vores brugere og læsere, eller Gul&Gratis' tarv og omdømme. For at sikre en passende placering og forståelse af annoncer, forbeholder vi os ret til at redigere teksten i en given annonce og flytte annoncen til den rette placering i tilfælde af fejl. Se i øvrigt vores Procedure for indholdsmoderation.

Vi stiller følgende krav til annoncer på GulogGratis.dk:

 • En reel salgspris skal oplyses i prisfeltet.
 • Antal/mængde skal altid angives. Hvis du har flere af samme vare, kan du enten angive prisen pr. stk. eller for den samlede mængde – alt efter om varerne sælges samlet eller hver for sig.
 • Én annonce pr. vare. Ved salg må samme vare kun annonceres én gang - det er ikke tilladt at oprette flere annoncer med samme vare i forskellige kategorier.
 • Én vare pr. annonce. Hver vare skal have sin egen annonce, medmindre der er flere ens varer eller varer, der naturligt hører sammen. Hvis der er flere varer i en annonce, kan den billigste pris angives i prisfeltet. For varer, der hører sammen (f.eks. fire bildæk), skal den samlede pris angives.
 • Alle annoncer skal være relevante for den pågældende kategori.
 • Det er ikke tilladt at indsætte søgeord i annonceteksten, som ikke er relevante for den vare, der sælges.

Privat annoncering

Privatannoncering er normalt gratis, men der er enkelte undtagelser, hvor vi opkræver et gebyr – f.eks. for annoncering af ejendomme. Hvis du driver en virksomhed, kan du kontakte vores salgsafdeling her.

Du kan skrive en beskrivelse på op til 2.000 tegn, som vil blive vist på din annonce på guloggratis.dk og i vores app. Hvis du vælger at få din annonce trykt i avisen, har du 200 tegn til rådighed. Hvis du ikke angiver en særlig tekst til tryk i avisen, bruger vi automatisk de første 200 tegn i din beskrivelse.

Vi optager ikke følgende annoncer

Vi overholder gældende lovgivning og forbeholder os retten til ikke at acceptere annoncer, som vi vurderer, strider imod denne, anbefalinger fra Dyrenes Beskyttelse eller er i modstrid med god praksis for handel på nettet.

Herunder finder du en liste over varer og tjenester, som vi ikke tillader, samt specifikke krav til annonceringen.

Bemærk: Gul&Gratis accepterer ikke annoncer fra personer, der er blevet dømt for at overtræde Dyreværnsloven af en dansk domstol. Vi vil også udlevere personlige oplysninger til relevante myndigheder i dyreværnssager på anmodning.

 • Erotisk indhold er ikke tilladt i annoncer på Gul&Gratis. Vi stræber efter at være en tryg og sikker markedsplads for alle, hvilket betyder, at vi ikke tillader annoncer med erotisk eller pornografisk indhold, herunder billeder af erotisk karakter.
 • Salg af farmaceutiske midler og receptpligtige lægemidler i Danmark kræver tilladelse fra Lægemiddelstyrelsen. Følgende produkter er ikke tilladt at sælge på Gul&Gratis:
  1. Receptpligtig medicin og håndkøbslægemidler
  2. Lægemidler, der indeholder efedrin
  3. Euforiserende midler eller lignende
  4. Produkter fra mærker som Herbalife, Forever Living og Alli
  5. Produkter, der indeholder nikotin (nikotinplaster, -piller og væsker til e- cigaretter/elektriske cigaretter). Derudover tillader vi ikke annoncer for elektriske cigaretter eller tilbehør dertil.
  6. Kontaktlinser (kategoriseret som medicinsk udstyr)
  7. Tandblegningsmidler
 • Annoncer, hvor private søger finansiering eller lån, accepteres ikke på grund af risikoen for misbrug.
 • Kontaktannoncer accepteres ikke på grund af risikoen for misbrug af annoncører.
 • Kopier af designmøbler, tasker, ure, brugskunst, bøger, spil eller andre kopiprodukter må ikke sælges uden samtykke fra rettighedshaveren ifølge Ophavsretsloven. Ophavsretten gælder i 70 år efter designerens død.
 • Copyright/ophavsretsbeskyttede fotos og tekster må ikke optræde i annoncer uden rettighedshaverens tilladelse.
 • Toldfri varer accepteres ikke. Ifølge Toldloven må toldfri varer (parfume, alkohol, cigarer osv.) kun indføres til eget forbrug, så det er ulovligt at videresælge disse varer, som du har indført toldfrit til Danmark.

Sidst opdateret maj 2024