Toros Classico Knallert

Toros Classico Knallert

14.500 kr.

Vil du ud og lege med de store drenge? Være den særlige dreng i kassen? Så er svaret her. Her sælges den eneste Toros Classico i landet. Toros Classico er et polsk mærke, så er derfor blevet importeret til landet i tidernes morgen, og den dag i dag, godkendt og synet og på danske plader. Helt efter bogen. En knallert, der er ligner en motorcykel. Selv andre motorcykellister hilser, når man kommer kørende. Lyden at omdrejningerne der stiger, mens du trækker koblingen ind for at skifte gear.. Ja, du hørte rigtigt. Hele 4 gear. Den stryger igennem alle gear uden problemer. Den trækker super fint, og lyder sund i motor. Den har lige fået nyt batteri, da det gamle drillede. Forlygtepæren er skiftet ud til LED (Ikke lovligt), men udskiftet da den gamle H4 pære ikke lyste godt nok, og trak for meget strøm. Standen på maskinen er super fin. Den har før været forsøgt stjålet, og derfor mangler det ene skjold. Dog ser det udmærket ud uden, og ellers kan det købes online for 7-10 euro i udlandet. Hvis du nu synes det kunne være sjovt, kan man via udlandet få et kit, der gør denne knallert til en motorcykel. Om det kan godkendes eller ej, kan jeg ikke svare på, men kunne da være sjovt. Har selv ejet den i et halvt år, som transportmiddel til og fra arbejde. Nu er planerne, at den skal byttes ud med en rigtig motorcykel. Ops: Dette er en 45’er maskine! Den kører lidt tjept, så skal nok ses igennem af en der ved det, ellers skal man køre den som den er nu. Smid en besked for flere informationer, eller flere billeder. Ops ops! Bytte i motorcykel kunne have interesse! Samme prisleje dog. :)

Otterup·i går

Ny
Sælger min Pgo hot 50

Sælger min Pgo hot 50

8.500 kr.

Hej sælger her med min elsked pgo hot 50 den er fra 2014 med plader og papir jeg er anden ejer af den. den er blevet passer godt på. Jeg har haft den nu i 2 år og tænker at sælge den fordi jeg godt kunne tænke mig at prøve noget nyt Siste år blev den helt renovert med stel osv Opsætning er malossi sport 70Cc og en 17.5 kabo der er også en tegnigas knæk på på og polini vario med 3.5/7 grams ruller Bytter også med noget andet vis det er også projekter Det ikke fast pris byd endelig Skriv Endelig vis det er nogel spørsmål

Hornbæk·i går

Ny

Få beskedNår der er nye resultater i Knallerter

Lup med søgeord i
HOT50  30Km

HOT50 30Km

16.995 kr.

Altid min 20 stk nye på lager !! BAG OM MOTOCR'S LOOK AND FEEL Vi tør godt afsløre, at der kan laves mange kompromisser i produktionen af en scooter. Det er ene og alene et spørgsmål om, hvad producenten prioriterer og kræver. Hos C. Reinhardt prioriterer vi høj kvalitet og sikkerhed. Vi kan garantere, at vi ikke er gået på kompromis med noget som helst. Vi har konstrueret hver eneste MOTOCR-scooter efter vores høje kvalitetskrav og forskrifter gennem snart 100 år. Vi har truffet mange valg og prioriteret mange vigtige detaljer i fremstillingen af MOTOCR, udelukkende for at skabe et køretøj, vi gerne lægger navn til. Derfor ligger der mange tanker og beslutninger bag ? til alles fordel. Vi anvender fx kun de bedste komponenter fra kendte og anerkendte leverandører. Vi ved, hvad der kræves for at din scooter skal fungere optimalt i det danske klima ? og det skal den. God fornøjelse med din nye MOTOCR-scooter.

Terndrup·i går·Classic Bike

Fremhævet
Puch maxi K 1976. Nummermacth. Sælges/byttes

Puch maxi K 1976. Nummermacth. Sælges/byttes

26.000 kr.

Ekstrem flot puch maxi K sælges. Der er nummermacth på motor og stel. Efter 12 års ejerskab vælger jeg at sætte min maxi tilsalg. Den blev fuldstændig istandsat for 3 år siden. Stel sandblæst. Bagsvinger forstærket. Tank renset og fået epoxy indvendig. Nye egerfælge med 2.50 Michelin dæk(bredere end standard størrelse) Ebr forstærket forgaffel Lakeret i Ford- Imperial Blue. Motor er vandpoleret. Fået forstærket gevindet ved bundproppen. Nye lejer. Ny krumtap. Stærkere dmp kobling. 70 cc psr kit fra puch shop. Cigar udst. Hpi 210 . 12 v tænding med vægtplade. Alt elektronik er gemt væk under H sideskjold. 15 mm original Bing med standard luft filter. Køre omkring de 60km/t Og trækker godt og larmer ikke specielt meget pga std filter og cigar udstødning. Den står pisse flot. Og har altid stået inde i mit værksted med overdækken på. Flere billeder og evt Video kan tilsendes. Den blå hjelm følger med vis man ønsker det 😎. Byttes evt også med ældre mc med fuldkåbe. Skriv hvad du står med så tar vi den derfra 👍👍 Eller kom med et godt bud. Jeg har selv lavet alt på knallerten borset fra lak arbejdet. MVh Nicolai Moberg.

Nykøbing Sj·søn.

Fremhævet
Suzuki smx 50

Suzuki smx 50

1.212 kr.

Sælger min Suzuki smx fra 2001 pga jeg er blevet taget af politiet. Den kører og starter helt som den skal, uden problemer, den er blevet hovedrenoveret af 2 forskellige uddannede mekanikere. den køre omkring 65, det eneste ulovlige på den er udstødning. skjoldene er fine og nymalede, men der er lidt ridser, intet man rigtigt ligger mærke til den er fra 2001 så ingen plade udstødning gøres rent, poleres og males før salg da der er lidt rust på den lige nu. opsætning står på yasuni r2 13 tandhjul foran ellers er alt andet standard eneste defekt er speedometer, det stoppede med at virke så smed lortet ud har papire på og stelnr er tydeligt Jeg har en hel masse reservedele såsom, original udstødning som er helt funktionel en ekstra standard karburator som man ikke kan få mere 50 og 64 tandhjul til bagved 10 11 og 12 tandhjul foran blinklys original forlygte original bagskærm der er en del flere ting men magter ikke skrive dem alle reservedelene kommer ikke gratis med da der er en stor værdi i dem. prisen er ikke 1234 kr, jeg tager bare imod bud lige nu, skriv endelig hvis i har spørgsmål.

Korsør·søn.

Ny
Puch maxi

Puch maxi

22.900 kr.

Puch Maxi Kl, 1987, 6200 km km, Koks grå, metalik Overvejer at sælge dette Unikke samlerobjekt. - Puch Maxi KL. 1987, en af de aller sidste modeller der er solgt herhjemme fra Graz i Østrig, før italinske piaggio opkøbte puch. - Dansk, Tydeligt Stel nummer, WOE samt årgangsbogstav. - Nummer match. Samme nummer på motor på og stel. -OBS Kun kørt 6000 km fra ny. - Original Lak og Har lidt patina, men det har sin charme efter min mening . Fremfor at eje noget der ikke er originalt. - 100% Lovlig, aldrig været tunet. - Starter, kører og trækker rigtig godt, små 40 km i timen. Alle pakninger, lejer, simmeringe er blevet skiftet for nyligt i motoren. Samt org stempelringe. Så den startet og kører som da den kom udfra fabrikken. Flere billeder kommer senere. Pris idé 22.900 Kom og kiig, prøv en tur, og kom derefter med et bud. Først til mølle.

Løgumkloster·søn.·

Ny
Side:
af 34