Øve forstærker til guitar

Øve forstærker til guitar

250 kr.

Guitarcombo, ARTEC CUBIX G1R, 15 W Fin lille 15 Watts øve forstærker med indbygget reverb og distortion Højde 26,5 bredde 28 dybde dybde 20. Der er et minijack input til så du kan få musik fra eksempelvis din telefon ud igennem højtaleren så du kan jamme med på noget Iron Maiden eller hvad du nu er til, der kan naturligvis også tilsluttes høretelefoner så du ikke generer resten af omverdenen alt for meget mens du øver dig. Yderligere kan den tilsluttes batterier så du kan bruge den uden at skulle tænke på at kunne komme til en stikkontakt. Du er velkommen til at komme og prøve den på min adresse tæt på den fynske motorvej afkørsel Nørre Aaby.

Asperup·i dag·

Ny

Få beskedNår der er nye resultater i Musikinstrumenter

Lup med søgeord i
UDLEJES - PA-anlæg stor pakke til konference/event

UDLEJES - PA-anlæg stor pakke til konference/event

300 kr.

Professionelle højttalere til din konference med op til 300 deltagere. Kan leveres i Kbh. for merpris. HVORDAN LEJER JEG? Du lejer dette produkt gennem Hygglo ved at klikke på “Se annoncen hos forhandleren”, hvor der herefter kan sendes spørgsmål og lejeanmodninger til udlejeren. Hygglo er Nordens største udlejeningsplatform, hvor du kan leje (næsten) alt. Betaling sker gennem Hygglo og alt er forsikret. Det er en nem og sikker måde at leje de ting, du har brug for, uden besværet ved at eje dem - og så er det oftest også billigere.

Brønshøj·i går·Hygglo

Fremhævet
UDLEJES - PA-anlæg stor pakke

UDLEJES - PA-anlæg stor pakke

1.500 kr.

Professionelle højttalere til dit arrangement. Gode til bryllupsfester, fødselsdage og receptioner med op til 200 mennesker. Kan leveres i Kbh. for merpris. HVORDAN LEJER JEG? Du lejer dette produkt gennem Hygglo ved at klikke på “Se annoncen hos forhandleren”, hvor der herefter kan sendes spørgsmål og lejeanmodninger til udlejeren. Hygglo er Nordens største udlejeningsplatform, hvor du kan leje (næsten) alt. Betaling sker gennem Hygglo og alt er forsikret. Det er en nem og sikker måde at leje de ting, du har brug for, uden besværet ved at eje dem - og så er det oftest også billigere.

Brønshøj·i går·Hygglo

Fremhævet
UDLEJES - Professionel DJ pult

UDLEJES - Professionel DJ pult

900 kr.

Kan evt. lejes sammen med højttalere, se andet opslag HVORDAN LEJER JEG? Du lejer dette produkt gennem Hygglo ved at klikke på “Se annoncen hos forhandleren”, hvor der herefter kan sendes spørgsmål og lejeanmodninger til udlejeren. Hygglo er Nordens største udlejeningsplatform, hvor du kan leje (næsten) alt. Betaling sker gennem Hygglo og alt er forsikret. Det er en nem og sikker måde at leje de ting, du har brug for, uden besværet ved at eje dem - og så er det oftest også billigere.

Brønshøj·i går·Hygglo

Fremhævet
UDLEJES - SoundBoks 2 - Roskilde

UDLEJES - SoundBoks 2 - Roskilde

131 kr.

Inkluderer: - Soundboks 2 - 1x batteri - oplader HVORDAN LEJER JEG? Du lejer dette produkt gennem Hygglo ved at klikke på “Se annoncen hos forhandleren”, hvor der herefter kan sendes spørgsmål og lejeanmodninger til udlejeren. Hygglo er Nordens største udlejeningsplatform, hvor du kan leje (næsten) alt. Betaling sker gennem Hygglo og alt er forsikret. Det er en nem og sikker måde at leje de ting, du har brug for, uden besværet ved at eje dem - og så er det oftest også billigere.

København N·i går·Hygglo

Fremhævet
Prof håndbygget ak/el bas

Prof håndbygget ak/el bas

11.000 kr.

Professionel akustisk-elektrisk bas med kuffert. ( ikke Guild, Gibson, Yairi, Martin & co ) Håndbygget spansk Esteve 75 kvalitets bas. Udført med palisander sider, bund og cedertræs dæk. Den har nylonstrenge,er fantastisk at spille på og så lyder den virkelig godt både akustisk såvel som elektrisk. Mere af la en kontrabas end tilsvarende typer af akustiske basser.Der medfølger original kuffert. Justeret og båndmarkeret hos guitarbygger Søvad. Nyprisen var lige knap 18000kr Sælges til FAST PRIS 7999 kr. Ingen byttehandler,forsendelse eller afslag. STÅR IKKE PÅ ADRESSEN!! . FONY DEALS WILL BE REPORTED TO THIS SITE AND THE POLICE!!!!! Et godt alternativ til Guild, Martin & Co samt kontrabas. Bemærk venligst at jeg ikke har mobilepray

Ribe·søn.

Japansk solid ak/el Takamine

Japansk solid ak/el Takamine

3.500 kr.

Fra Takamines japansk byggede pro serie EF -340 s. -S står for solid træ -Dreadnought model -Mahogni sider og bund -Gran dæk -lækker lige,behagelig hals med god lak uden hakker -Flotte bånd med masser af action tilbage -Godt bygget som typisk for made in Japan fra 90'erne -Originale og gode stemmeskruer -Justeret og olijeret -Piezo pickup passiv -Årgang 1990 og dermed almost vintage -Pæn stand da den ikke har været brugt så meget.Der er nogle road mojo mærker på dæk. Benstol kan medfølge udover den originale der sidder på Har ikke travlt med at sælge den så PRISEN ER FAST og det er også billigt for en solid japaner. Så lad endelig være med at vente.. Det bliver ikke billigere. INGEN BYTTE OG KUN SERIØSE HENVENDELSER! Står ikke på adressen. Kun kontant betaling og afhentning. Der er dog mulighed for at man kan købe den ved motorvejen Kolding -Odense -Sorø -Vig én gang i måneden

Ribe·søn.

Solid Wood halvakustisk jpn Takamine

Solid Wood halvakustisk jpn Takamine

3.500 kr.

Fra Takamines japansk byggede pro serie EF -340 s. -S står for solid træ -Dreadnought model -Mahogni sider og bund -Gran dæk -lækker lige,behagelig hals med god lak uden hakker -Flotte bånd med masser af action tilbage -Godt bygget som typisk for made in Japan fra 90'erne -Originale og gode stemmeskruer -Justeret og olijeret -Piezo pickup passiv -Årgang 1990 og dermed almost vintage -Pæn stand da den ikke har været brugt så meget.Der er nogle road mojo mærker på dæk -Benstol kan medfølge udover den originale der sidder på Har ikke travlt med at sælge den så PRISEN ER FAST og det er også billigt for en solid japaner. Så ingen grund til at vente på en lavere pris. INGEN BYTTE OG KUN SERIØSE HENVENDELSER! Står ikke på adressen. Kun kontant betaling og afhentning. Der er dog mulighed for én gang i måneden at den kan bringes / hentes ved motorvejen Kolding -Odense- Sorø-Vig Billigt alternativ til Martin & co, Taylor, Gibson og Guild

Ribe·søn.

Soundboks 3 (udlejes)

Soundboks 3 (udlejes)

300 kr.

Lej min Soundboks 3 til din næste fest eller begivenhed! Med en kraftfuld lyd og lang batterilevetid er denne højtaler perfekt til udendørs arrangementer, festivaler eller bare en aften i haven eller en fed opvarmning inden byen. Det er også muligt og lege et stativ så højttaler kan komme op i højden så lyden kan sprade sig og give et bedre lydbillede. Hvis du skal værger maget rundt på den kan du også lege en packpac så det bliver maget nemmer og have den med Lejepriserne er som følger: 50 kr. for stativ (det er i hele lejeperioden) 50 kr. for packpac (det er i hele lejeperioden) 250kr. pr. dag (mandag - torsdag) 350 kr. pr. dag (fredag - søndag) 500 kr. for en weekend (fredag til søndag) skal afleveres tilbage søndag Udlejning til festival kan også lade sig gøre (skriv for pris) Et depositum på 500 kr. skal betales ved afhentning, men vil blive tilbagebetalt ved tilbagelevering af Soundboks i god stand senest kl. 11 dagen efter lejeperioden er slut. Soundboksen har et opladeligt batteri og kan spille musik i op til 40 timer på en enkelt opladning. Den har også Bluetooth-forbindelse, så du kan streame musik trådløst fra din smartphone eller tablet. Hvis du er interesseret i at leje Soundboksen, bedes du kontakte mig for at aftale en afhentnings- og afleveringsdato. Jeg er sikker på, at du vil elske lyden fra denne højtaler og have en fantastisk fest med den! Der er et batteri med og oplader ( man skal selv afhente og tilbagebring efter lejeperioden)

København S·søn.·Hygglo

Fremhævet
UDLEJES - M-Audio Oxygen Pro Mini

UDLEJES - M-Audio Oxygen Pro Mini

50 kr.

32-nøgles MIDI-controller - ideel til musikproduktion og live. Halvvægtede minitaster giver en naturlig følelse, når du spiller på dette. Aftertouch og tildeles zoner for ekstra udtryk. Otte RGB-baggrundsbelyste, hastighedsfølsomme pads til sampling, fingertromming og meget mere. Fire tildelbare fadere og fire tildelbare encodere til automatisering, styring af parametre og mere. Forudindstillede og DAW-knapper til automatisk tilknyttede DAW-kontroller og plugin-parametre. Smart chord og Smart Scale-tilstande til generering af nye musikideer. Type, Octave, Gate og Swing kontrol. Ergonomisk pitch- og moduleringshjul. Sustain pedal input. USB-MIDI-port og MIDI-udgang til styring af outboard. Brugervenligt layout med OLED-skærm til hurtig og nem kontrolredigering. HVORDAN LEJER JEG? Du lejer dette produkt gennem Hygglo ved at klikke på “Se annoncen hos forhandleren”, hvor der herefter kan sendes spørgsmål og lejeanmodninger til udlejeren. Hygglo er Nordens største udlejeningsplatform, hvor du kan leje (næsten) alt. Betaling sker gennem Hygglo og alt er forsikret. Det er en nem og sikker måde at leje de ting, du har brug for, uden besværet ved at eje dem - og så er det oftest også billigere.

Fredensborg·søn.·Hygglo

Fremhævet
Guitarstativ justérbart sammenfoldeligt

Guitarstativ justérbart sammenfoldeligt

180 kr.

Dette justérbare guitarstativ er lavet af kvalitetsstål og er ideelt til alle slags guitarer. Stativet har en solid konstruktion og vil holde til mange års brug. Stativet giver dig mulighed for at lave højdejusteringer efter ønske, hvilket gør det perfekt til enhver guitar. Takket være den polstrede nakkestøtte og bundholder vil din guitar ikke få skader eller ridser. De skridsikre endehætter i gummi beskytter ikke kun dit gulv mod ridser, men giver også ekstra stabilitet. Stativets foldbare design gør det nemt at transportere og let at opbevare. - Farve: Sort - Materiale: Stål - Justérbar højde: 66 - 80 cm - Egnet til 1 guitar

i går·Boligcenter.dk

Ny
Side:
af 30