Galleri annoncer
Skøn og indflytningsklar kolonihave i Aalborg Øst

Skøn og indflytningsklar kolonihave i Aalborg Øst

268.000 kr.

Beliggende i det rolige område i Aalborg Øst, Jørgen Berthelsens Minde, tæt ved motorvejsafkørsel - men langt fra støj, og i cykelafstand til Limfjorden og Hesteskoen. Vurderet til 315.596,68 kr. + løsøre (der beløber sig til 34.000 kr.) Prisidé: 268.000 kr. + evt. løsøre (enkelte dele af det viste inventar kan ikke tilkøbes) Vi er åbne for bud og forbeholder os ret til at vælge højeste bud, hvis der kommer flere af slagsen. Huset er isoleret og fuldt ud beboeligt på sommerhusniveau. Det virker rummeligt, med højt til loftet, en god planløsning, stor opbevaringshems og er udstyret med en varmepumpe, der kan både køle og varme. Der er indlagt el, og vand samt toilet og bad. Der er søde og rolige naboer på begge sider og dén store fordel, at haven ikke har tilstødende haver på bagsiden, men derimod direkte udgang til det store grønne fællesareal med fodboldbane, legeplads, foreningens fælleshus og nem adgang med trillebør til haveaffaldspladsen, hvilket man hurtigt indser er ganske belejligt 😊 Såvel have som hus er løbende blevet passet, vedligeholdt og renoveret, er velholdt og indflytningsklar, så kolonihaven kan nydes af nye ejere fra første færd. Haven er fyldt med bær og frugter (jordbær, hindbær, blåbær, stikkelsbær, solbær, ribs, skovjordbær, blommer, æbler, vindrue og fersken) og med et mindre område udlagt til dyrkning af grøntsager. Bag huset findes, under åben himmel, et ugenert udebruser-område med varmt vand fra husets 50L vandvarmer. Haven er planlagt og vedligeholdt med blik for høj biodiversitet – uden vildnis, og med skiftende blomster i flor fra forår til sent ud på efteråret. Haveleje er 1500 kr. to gange årligt. Der er bopælspligt i Aalborg Kommune Hvis du tænker at dette skønne sted måske skulle være dit og er interesseret i en fremvisning, så giv lyd :)

Aalborg Øst·i dag·

Ny
Flot beboelsesvogn med varmepumpe

Flot beboelsesvogn med varmepumpe

119.900 kr.

Meget flot og vedligeholdt beboelsesvogn sælges. Årg. 2018. L 8 * b 2,5 m. Vægt 2300 kg. Synet i dec. 2023. Opholdsrum med køkken og spiseplads til 4 personer, forgang, 2 enkeltværelser, 1 dobbeltværelse samt komplet badeværelse. Der er installeret en ny luft til luft varmepumpe. Der medfølger de oprindelige elradiatorer, samt 4 senge, 4 stole, vaskemaskine, køleskab, miniovn, bestik, glas og tallerkner. Vognen er køreklar og nem at flytte.

Aarup·i dag·

Andelsbolig Allested Vejle Fyn

Andelsbolig Allested Vejle Fyn

835.000 kr.

Dejligt lille velholdt parcelhus, med status som andelsbolig med lav boligydelse. Boligen indeholder bryggers/hovedindgang, lækkert køkken i åben forbindelse med spisestue/stue, fordelingsgang til flot badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler, samt til soveværelse og lillet værelse. Huset er omfattende renoveret i 2012 med nyt køkken, nye gulve, døre mm. 2014 kom der nye Rationel døre/vinduer i træ/alu i og i 2015 er badeværelse udvidet og nyrenoveret. Der er ligeledes indlagt fibernet. Der er en stor flot have med flere terrasser, et lækkert orangeri på 24 m2 med el. En dejlig anlagt indkørsel med grantiskærver, for enden er der en carport (fortiden halvlukket), samt et isoleret skur med el. Beliggende i Allested/Vejle, en by med godt fællesskab. Der er en god skole, daginstitutioner, idræt/hal, daglig brugsen mm. Der er kun 12 min til Middelfart/Nyborg motorvejen, 15 min. til Svendborgmotorvejen og 20 min. til Odense sygehus, Rosengårdscenteret og Ringe. Foreningen består af 8 huse/andele. Det er en god lille forening, med en sund økonomi. Der er pt. ved at blive indlagt fjernvarme som forventes tilslutte sidst på året. Pris Ialt 835.000 kr. Andelspris: 780.000 Tillæg forbedringer: 55.000 kr. Boligydelse: kr. 1813,- + forbrug. Der vil i nærmeste fremtid være justering af budget, samt låneoptagning. Dog forventes der ikke en betydelig stigning af boligydelsen. Ved tilslutning af fjernvarme, kommer der ekstra ydelse på ca. 191 kr/md til lån til fjernvarme Fyn. For yderligere information Kontakt Dorte 40426748 eller Allan 22630590

Broby·i dag·

Fremhævet
Kolonihavehus I Havekolonien Lille Bangsbo.

Kolonihavehus I Havekolonien Lille Bangsbo.

164.000 kr.

Kolonihavehus sælges Bopælspligt I Frederikshavn kommune. 9900 Frederikshavn Havekolonien Lille Bangsbo Pris 164.000 kr Haveleje 1400,- incl. Vand. 2 x årligt (betales 1/2 og 1/8) Forsikring 1730,- pr år. Kontakt os på messenger Mobil 3190 4209 eller 4151 4324 Indlagt strøm. Varmepumpe. Huset består af: Soveværelse Køkken og stue i ét. Værksted. Huset står på punktfundament som er støbt ned til frostfri jord. Bundrammen har ikke kontalt med jorden, så ingen råd. Grunden ligger højt, så ingen problemer med vand. Der er lavet en del på huset i 2023, vinduer er skiftet, ny dobbelt dør. Udestuen er lagt til huset og der er lavet nyt isoleret gulv og vægge. Beklædningen udvendig er delvis skiftet I forbindelse med skift af vinduer. Der er brugt materialer for ca 50.000 kr. Huset er snert færdigmalet udvendig, vi venter på tørvejr så det sidste udhæng kan males. I haven er der anlagt staudebed med insektvenlige blomster. Blomster for Ca 3500 kr. Sælges uden løsøre/ indbo, dog kan induktionskomfur, køleskab med frostboks og sovesofa tilkøbes for en fair pris. Du er velkommen til at gå forbi og kigge ind over lågen. Fremvisning kun efter aftale (der er overvågning 🎥)

Frederikshavn·i dag

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Ejendomme & boliger

Lup med søgeord i
Lejlighed til leje i 2400 København NV

Lejlighed til leje i 2400 København NV

Sælges

lejlighed byttes, 2400 Stuen 75 m2 3 værelses lejlighed med have I en lukket gård. Ca 10 min til nørrebrogdegade og Nørrebro st/metro og 10 min til fuglebakken st og grøndal parken. Gården er lukket med 2 legepladser, fodbold, vaskeri og barnevognsskur. Dejlig stille område med folkeskole på den ene side og institutionen på den anden side. Huslejen er Ca 9000kr og der rr Ca 8000kr på vedligeholdelse konto ?? Spørge endelig for mere info. Du skal desuden regne med at skulle betale husleje forud.

DK·i dag·Digital Disruption Media

Ny
Lejlighed til leje i 2610 Rødovre

Lejlighed til leje i 2610 Rødovre

Sælges

lejlighed byttes, 2610, Brunevang 3 Lejlighed byttes helst til rækkehus, men også til anden spændende lejlighed. Minimum 4 værelser Gerne i København eller omegnskommunerne Lejligheden ligger i Islev og er på 4 værelser, 92 m2, bygget i 2017. Lejligheden er med hvidt Svanekøkken Den ligger på 3. sal med elevator. Den er meget velegnet til gangbesværede - ingen dørtrin, og der er skydedør til badeværelse Der er 2 altaner - 1 åben på 8m2 og en lukket på 4 m2. Husleje 8.621 + varme 370 + vand 420 - i alt 9.400 Du skal desuden regne med at skulle betale husleje forud.

DK·i dag·Digital Disruption Media

Ny
Andelsbolig til salg i 2300 København S

Andelsbolig til salg i 2300 København S

2.000.000 kr.

København S, Andelslejlighed byttes, 2300, 3 vær., 85 kvm., boligydelse kr. 4849, andelsvurdering kr. ▶2000000◀, Normandigade 7 1. sal Bytte af andelsbolig. Vi vil gerne bytte vores andelslejlighed til en større lejlighed. ?? Billeder kan fremsendes, hvis det har interesse. Om lejligheden: 85 kvm., 3-værelses, 1. sal. vinkelstuen kan omdannes og det mindre ekstra værelse kan skrottes hvis man ikke skal bruge det. Så vil man have den oprindelige planløsning med to stuer og et stort soveværelse. Der er stort soveværelse, stort badeværelse med indbygget vaskesøjle, bagtrappe fra køkkenet hvor man går direkte ned til en lille hyggelig gårdhave. Der er en god fordelingsgang i lejligheden med indbygget garderobe. Der er aflåst cykelskur. Husdyr tilladt. Mulighed for altan hvis man vil have dette. Det har været oppe og vende før og der var stemningen at dem der vil være med, er med og så køres det bare som egenbetaling. Kan laves på gavlen af bygningen (altså fra siden). Bygningen er fra 1900 og andelsforeningen er en lille god forening med 8 lejligheder. Opgangen blev malet i efteråret 2022 og dørtelefonerne er skiftet i februar 2023. Bygningen er placeret for enden af en blind vej, så der er ikke trafikstøj fra Amagerbrogade på trods af at det kun tager 1 minut at gå derhen. 5 minutters gåtur til Amagerbro Metro. Pris cirka 2.050.000 kr. +\- Månedsydelse 4.849 kr. inkl. vand/varme Vi søger +100kvm andelsbolig i en sund andelsforening. Skriv gerne ved interesse?? /Chtistian

DK·i dag·Digital Disruption Media

Ny
Brenderup Excellent Glasfiber År 2013 (Nysynet)

Brenderup Excellent Glasfiber År 2013 (Nysynet)

42.900 kr.

Brenderup Excellent fra 2013 med glasfiber sider og tag. KunststofbundTraileren har stort sadelrum til Western sadler. Tekniske specifikationer:Totalvægt 2600kgNyttelast: 1720kgEgenvægt 880kgIndvendig bredde: 170 cmIndvendig højde: 226 cmSpiltovslængde: 192 cm Byt til nyt: Vi køber gerne din brugte trailer. Enten i bytte, tager den i kommission eller i ren handel. Alle mærker har interesse uanset alder og stand. Vi er motorkontor og du kan få din trailer med hjem med det samme.Hvis andet ikke er aftalt, har brugte trailere gennemgået Dyrehøj sikkerhedstjek og er omfattet af vor 3. mdr. brugtvognsreklamationsret.Vi køber gerne din brugte trailer. Enten i bytte, tager den i kommission eller i ren handel. Alder og stand er uden betydning. Alle trailer mærker har interesse. F.eks. Böckmann, Brenderup, Variant, Humbauer, Mustang, Cheval Liberté, Boj mm.Trailertilbehør: Tilpas din trailer med det rette udstyr - Se alt i ekstraudstyr her »Finansiering: Vi tilbyder privat og erhvervs finansiering på favorable vilkår optil 120mdr. Også rentefrit til 23mdr. Også helt uden udbetaling. finansiering »Værksted: Vi har kompetent værksted der kan reparere alt på en trailer uanset fabrikat. Speciale er glasfiber og forsikringsskader. Stort reservedelslager »FAQ: Hvad må jeg køre med og mage andre trailerspørgsmål – Besøg FAQ »

Asperup·i dag·Alulette

Fremhævet
Særdeles præsentabelt kontor lejemål med udsigt til Øresund

Særdeles præsentabelt kontor lejemål med udsigt til Øresund

Fra kr. 20717

Lejemålet er beliggende på 1. sal og indeholder bl.a. et storrumskontor, et mindre kontor, frokoststue og 2 toiletter, hvoraf det ene er med bad. Lejemålet er lyst og venligt med mange store kviste og har en pragtfuld udsigt til åbne marker og Øresund. Anvendelsesmulighederne er mange og lejemålet har tidligere været anvendt til både kontor, showroom og yoga. Den nuværende indretning fremgår af vedlagte plantegning.

Nivå·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Pænt og præsentabelt kontorlejemål i fuldt udlejet ejendom

Pænt og præsentabelt kontorlejemål i fuldt udlejet ejendom

Fra kr. 33629

477 m² kontorlejemål med eget tekøkken og privat terrasse. **Området** Lejemålet er en del af Albertslund’s eftertragtede erhvervskvarter, tæt på Nordre Ringvej, Roskildevej og motorvejsnettet, som hurtigt og let får dig til transporteret rundt i Storkøbenhavn, til indre by, Københavns Lufthavn mm. Herstedvang 10-14 blev bygget i 1987 og fremstår fortsat pæn og præsentabel med store glasindgangspartier, fælles kantine i stilfuld indretning og fuldt møblerede mødelokaler, som Lejerne efter aftale gratis kan gøre brug af. Ejendommen er samlet på 20.013 m² og er i april 2024 over 95% udlejet, til blandt andre Zimmer Biomet Denmark, Sandvik, Novo Nordisk, Uddannelsessekretariatet, Dunlop m.fl. **Lejemålet** Lejemålet tilgås via et pænt glasindgangsparti, som deles med de øvrige lejere i opgangen. Nabolejeren i stuen er den svenske børsnoterede virksomhed Fagerhult, og på 1. og 2. sal BUCH BUSINESS CENTER med bl.a. Dunlop, Simatek, Uddannelsessekretariatet, IDOC m.fl. Ved ankomst i lejemålet har man et stort åbent loungeområde med pæne fliser, og en fordelingsgang med buede vægge, som bryder det lange gangareal. Fra gangen kan man på højre side tilgå 6 aflukkede kontorer og et storrumskontor, alle med pæne mørke tæpper og LED-belysning. På venstre side to toiletter, omklædning, stort kontor, depotrum og eget tekøkken med privat terrasse. **Parkerings- og **** trafikforhold** Der er omkring ejendommen ca. 200 gratis parkeringspladser til brug for ejendommens lejere og gæster – heraf 8 med ladestandere. Der går ligeledes Bus 143 få hundrede meter fra adressen, der ca. hvert 20. minut kører mellem Ballerup St. – Vallensbæk St. **Størrelse** Lejemålet udgør 477 m² inkl. andel af fællesareal. **Leje ** Den månedlige leje udgør kr. 33.637,21, med tillæg af aconto drifts- og varmeudgifter. Lejen svarer til kr. 845,51 pr m². **Regulering af leje** Basislejen reguleres årligt, pr. 1. januar, med udviklingen i nettoprisindekset, dog minimum 2%, første gang pr. 1. januar 2025. **Depositum** Der beregnes et depositum svarende til 6 måneder, af den til enhver tid værende basisleje. **Driftsudgifter** Der betales en andel af ejendommens driftsudgifter. Der udarbejdes årligt driftsregnskab efter fordelingstal. Lejer betaler aconto driftsudgifter med kr. 128,03 pr. m<sup>2</sup>, svarende til kr. 5.093,46 om måneden. **Varme** Alle lejere betaler en forholdsmæssig andel af varme og vand udgifterne. Der udarbejdes årligt varme- og vandregnskab efter fordelingstal. Lejer betaler aconto varmebidrag med kr. 80,77 pr. m<sup>2</sup>, svarende til kr. 3.213,30 om måneden. **Moms** Alle ydelser tillægges den til enhver tid gældende moms. **Vedligeholdelse** Indvendig vedligeholdelse af det lejede påhviler lejeren. Udvendig vedligeholdelse påhviler udlejeren. **Energimærke** Ejendommen er pr. 25. november 2015 gennemgået og har af Energistyrelsen fået Energimærket ”C”. **Opsigelse** I forbindelse med indgåelse af lejekontrakten forhandles mellem Lejer til Udlejer en uopsigelig lejeperiode, hvorefter lejemålet kan opsiges med 6 måneders varsel. **Indflytning**. Efter aftale. Lejemålets energimærke er angivet til: C

Albertslund·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Q-Park Kennedy Arkaden

Q-Park Kennedy Arkaden

Fra kr.

Velkommen til Kennedy Arkaden. 369 indendørs pladser midt i Aalborg. Her kan du besøge byens største biograf eller de mange butikker og restauranter i Kennedy Arkaden eller Aalborg midtby. For kontrol af dækning på betalingskort reserveres betaling for én times parkering på din konto. Reservationen slettes efterfølgende af banken. Bemærk: Hvis du ikke tjekker ud, vil du blive automatisk udtjekket efter den maksimalt tilladte parkeringstid, og der vil blive opkrævet en eller flere døgntakster på betalingskortet. Hvis du fortsat parkerer, vil du kunne blive pålagt kontrolafgifter. Se reglerne skiltet i P-anlægget. Korttidsparkering: Man-søn 00-24 DKK 20,00 Minimumsindkast DKK 10,00 Max døgntakst DKK 195,00 Abonnementsparkering: Nat+Weekend DKK 415,00 7x24 DKK 765,00 7x24 Reserveret DKK 1520,00

Aalborg·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Eksklusivt butik/showroom  med kontor på Grønningen

Eksklusivt butik/showroom  med kontor på Grønningen

Fra kr. 118067

- 368 m² butik eller showroom i en af Københavns smukkeste ejendomme - Hjørnebeliggenhed med stor eksponering - Lejemålet fremstår meget eksklusivt i herskabelig stil - Plads til både butik eller showroom og kontor - Få min. gang fra Marmorkirken Metrostation **Fantastisk god beliggenhed** Adgang til lejemålet sker fra hyggelig lille plads med bænke foran ejendommen, hvor naboen Lagkagehusets gæster kan nyde deres kaffe og bagværk. Lejemålet har store, smukke buede dør- og vinduespartier fra gulv til loft. Lejemålet fordeler sig på to etager. Lejemålets stueplan er indrettet i herskabelig stil med sildebens­parket, høje paneler og stuk. Det er muligt at indrette forskellige zoner i lejemålet, så der både er plads til butik/showroom og kontor. Der er fin forbindelse mellem de to etager via den interne trappe. I lejemålets underetage er der et mere rustikt men stadig herskabeligt udtryk. Her er der rig mulighed for at indrette lækkert showroom

København K·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Fuldt serviceret kontorlokale efter dit behov

Fuldt serviceret kontorlokale efter dit behov

Fra kr.

Velkommen til 4. etage i Københavns Lufthavn – et businesscenter i Terminal 3. Med udsigt over landingsbanen mod Øresund og den travle ankomsthal, befinder du dig her i vores moderne indrettede business lounge. Energien på denne lokation er præget af international stemning, hvor vores kunder fra hele verden, dagligt, mødes på vej ud eller hjem fra forretningsrejser. På denne adresse har du har rig mulighed for, at afholde små korte møder - online eller fysisk - samt heldagskonferencer. Ønsker du fast at bosætte din virksomhed i et privat kontor, har du også muligheden herfor. Vi er stolte af, at kunne levere en bred vifte af fleksible kontorløsninger, hvad enten din virksomhed har brug for et medlemskab, en co-work plads, et kontor med plads til flere, eller en hel privat etage. Vi tager os af de administrative og praktiske opgaver, som har betydning for, at din dagligdag fungerer optimalt – uanset, hvilken af vores mange adresser du vælger. Længden på din aftale bestemmer du, og sammen med vores dedikerede team er der altid plads til et møde om muligheder. Når du booker et af vores mange mødelokaler, har du muligheden for dertil at bestille fuld forplejning. På landsplan har vi mødelokaler og event space med plads til op til 100 personer. **Inkluderet** • Varme, vand, el, ejendomsskatter og dækningsafgift • Rengøring inkl. vinduespudsning • 24 timers adgang • Udstyret kontor med ergonomiske møbler • Udstyrede tekøkkener • Udsmykning af fællesarealer • Bemandet reception • Vedligeholdelse af ejendommen • Administrativ service • It-sikkerhedssystem, Wi-Fi og patchkabling til IT • Postmodtagelse og omdeling • Telefonservice • Lovpligtigt sikkerhedsudstyr • Business Lounge **Muligheder** • Print og kopiering • Bad inkl. håndklæde etc. • Parkering • Udvidet administrativ service • Forplejning • Facade reklameskiltning\* • Concierge\* \*I udvalgte business centre.

Kastrup·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
En fusion af historisk elegance & moderne komfort

En fusion af historisk elegance & moderne komfort

Fra kr. 55000

Dette lejemål byder på en overflod af naturligt lys, som strømmer ind gennem de mange vinduer, både fra siden og for oven, og skaber en inspirerende atmosfære. Lejemålet er inddelt i mindre lokaler, som giver mulighed for fordybelse, uden at man er gået på kompromis med rummeligheden. Til lejemålet er der både tekøkken og toiletter, som er placeret for sig selv for at optimere pladsen på smukkeste vis. Denne lysende perle af et erhvervslejemål er ikke kun en funktionel arbejdsplads, men også et sted, hvor kreativitet blomstrer, og ideer fødes. Lejemålet er beliggende tæt på det pulserende byliv i hjertet af Christianshavn. Området indeholder et væld af specialforretninger og lækre spisesteder. Der er cykel- og gåafstand til det centrale København, blandt andet på grund af Inderhavnsbroen, som forbinder Christianshavn med Nyhavn. Der er også mulighed for at fange metroen ved Christianshavns Torv, stationen betjener både metrolinje M1 og M2.

København K·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
EasyOffice Kolding, Centervej - lokale 8

EasyOffice Kolding, Centervej - lokale 8

Fra kr.

Kontorlokaler til leje i Kolding – Lokale 8 Skal dit nye kontor ligge centralt i Kolding? – så bliv en del af vores kontorhotel på Centervej i Kolding. I Kolding har vi kontorer fra 1-5 arbejdspladser. Vores priser inkluderer eget aflåselige, moderne kontor, samt adgang til mødelokaler og fællesfaciliteter. Mødelokalerne kan bookes online via portal. I mødelokalerne er der både whiteboard og flatscreen. Herudover får du også adgang til mødelokalerne på vores øvrige lokationer. Vi tilbyder en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten. Vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt. Hos RealRental kan du læse mere om vores andre kontorlokaler til lejeKontorhotellet på Centervej ligger lige ved motorvejsafkørsel E45 mod Århus C. Den smukke, herskabelige gård blev opført i 1916, og er senere blevet indrettet til kontorformål. Der er bevaret mange fine detaljer fra fortiden, men samtidig fremstår de gamle bygninger i en nutidig og moderne stil. Bygningernes udformning og placering har gjort det muligt at indrette nogle hyggelige og spændende kontorer. Ejendommen er synligt beliggende og har gode tilkørselsforhold, samt gratis parkering lige foran ejendommen med plads til ca. 50 biler.Hos EasyOffice kan du læse mere om vores andre kontorlokaler til leje i Kolding

Kolding·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Kontorfællesskab i Lyngby

Kontorfællesskab i Lyngby

Fra kr.

Dette er en ny type kontorfællesskab, som er udviklet, bygget og indrettet med sigte på at skabe et arbejdsmiljø, som ligger et par niveauer højere end andre gennemsnitlige kontorfællesskaber. Kontorfællesskabet skal være et sted, hvor man har lyst til at arbejde og samtidig være en del af et dynamisk fællesskab. Udbyderen har bygget større kontorer, indrettet i højere kvalitet og i det hele taget forsøgt at skabe grobund for et professionelt fællesskab.

Kongens Lyngby·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Flot flerbrugerejendom ”Atrium” lige ved havnefronten

Flot flerbrugerejendom ”Atrium” lige ved havnefronten

Fra kr. 194014

- 1.167 m² kontorlejemål beliggende på 4. sal - Miljøcertificeret med BREEAM Very Good - Flot atrium, kantine, mødelokaler og P-kælder i ejendommen - Fri afbenyttelse af kajakker - 8 min. gang til Havneholmen Metrostation (åbner 2024) **Imponerende flerbrugerejendom ved vandet** Ejendommen Atrium fremstår som et moderne flerbrugerhus med lækre fællesfaciliteter. Fra lejemålet er der en fantastisk udsigt over vandet og begge etager er udstyret med køl og ventilation. Leje­målet tilpasses til lejers ønsker og behov i samarbejde med udlejer. Ejendommen er BREEAM In-Use miljøcertificeret med udmærkelsen ‘Meget god’, så bygningen løbende følger med kravene til den grønne omstilling. Der er fælles kantine i stueetagen med anerkendt restauratør fra Food & Co., hvor der desuden er mulighed for afholdelse af events. Herudover er der fælles mødelokaler, loungeområder og en terrasse, hvor man kan man spise sin frokost udenfor om sommeren. I kælderen er der omklædnings- og badefaciliteter, for dem som cykler eller løber til arbejde samt cykelparkering. Der er desuden fælles kajakker til brug for ejendommens lejere. Det er muligt at leje p-pladser på terræn eller i ejendommens 3-etagers parkeringskælder. Lejemålets energimærke er angivet til: C

København V·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Kontor i naturskønt område

Kontor i naturskønt område

Fra kr. 29500

Ejendommen består af 4 sammenhængende bygninger på 3 etager, og er beliggende i et attraktivt erhvervsområde i Birkerød. Ejendommen befinder sig i et naturskønt område, og ejendommen har en terrasse med skøn udsigt udover søen og de grønne omgivelser. Der er parkering rundt om ejendommen samt mulighed for cykelparkering. Derudover er der kort vej til offentlig transport og kort afstand til Hillerødmotorvejen. Der er kantine i ejendommen hvor det er muligt at blive en del af frokostordningen. Der er i dag ét ledigt lejemål på 236 m² i ejendommen. Lejemålet er beliggende på 2. sal i opgang 144B. Lejemålet fremstår lyst og indbydende, og er indrettet som åbne kontorområder. Til lejemålet hører fællesområder på gangarealet, toiletfaciliteter og tekøkken. Lejemålets energimærke er angivet til: C

Birkerød·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Ved Irma-Byen, ideel til klinik ell undervisning - Nyhed! LED-belysning inkl.

Ved Irma-Byen, ideel til klinik ell undervisning - Nyhed! LED-belysning inkl.

Fra kr. 7204

Ingen skjulte udgifter - lejen er INKL. drift! Flotte, lyse og præsentable lokaler lige overfor Irma-Byen. Nyd freden og roen i det eftertragtede og fredelige kvarter. Netop renoveret med akustiklofter og LED-paneler i flot design, samt lyse parketgulve. Mulighed for private parkeringspladser, samt kundeparkering. Huslejen indeholder alle omkostninger - ingen driftsudgifter, blot forbrug af varme, el og internet. Hurtig overtagelse. 6 mdr.´s dep. eller efter nærmere aftale. Kontakt udlejer alle dage.

Rødovre·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Nybyggede butikker skræddersyet til jeres behov

Nybyggede butikker skræddersyet til jeres behov

Fra kr. 83333

Med synlig placering mod Vejlevej og tæt ved Vestcentret opføres Boxbutikker fra 1.000 kvm. og op. Byggeriet tilpasses jeres kravsspecifikation og byggeri kan opstartes nu. Lokalplan 295 er gældende for området. P.t. er opført ILVA og Jem & Fix, hvilket betyder at der allerede er en stabil kundestrøm på grunden, og da det er et større handelsområde med flere store kæder og butikker, er der et naturligt flow af kunder i området. Byggeriet kan opføres på ca. et år (alt efter størrelse og anvendelse), og vil indeholde god plads til kundeparkering udenfor, god tilkørselsmulighed fra Vejlevej og mulighed for skiltning mv. ud til Vejlevej. Her får man en unik mulighed for at få bygget efter behov, og en god placering i et voksende handelsområde!

Fredericia·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Fleksible Co-working løsning i professionelle omgivelser

Fleksible Co-working løsning i professionelle omgivelser

Fra kr.

Velkommen til 4. etage i Københavns Lufthavn – et businesscenter i Terminal 3. Med udsigt over landingsbanen mod Øresund og den travle ankomsthal, befinder du dig her i vores moderne indrettede business lounge. Energien på denne lokation er præget af international stemning, hvor vores kunder fra hele verden, dagligt, mødes på vej ud eller hjem fra forretningsrejser. På denne adresse har du har rig mulighed for, at afholde små korte møder - online eller fysisk - samt heldagskonferencer. Ønsker du fast at bosætte din virksomhed i et privat kontor, har du også muligheden herfor. Vi er stolte af, at kunne levere en bred vifte af fleksible kontorløsninger, hvad enten din virksomhed har brug for et medlemskab, en co-work plads, et kontor med plads til flere, eller en hel privat etage. Vi tager os af de administrative og praktiske opgaver, som har betydning for, at din dagligdag fungerer optimalt – uanset, hvilken af vores mange adresser du vælger. Længden på din aftale bestemmer du, og sammen med vores dedikerede team er der altid plads til et møde om muligheder. Når du booker et af vores mange mødelokaler, har du muligheden for dertil at bestille fuld forplejning. På landsplan har vi mødelokaler og event space med plads til op til 100 personer. **Inkluderet** • Varme, vand, el, ejendomsskatter og dækningsafgift • Rengøring inkl. vinduespudsning • 24 timers adgang • Udstyret kontor med ergonomiske møbler • Udstyrede tekøkkener • Udsmykning af fællesarealer • Bemandet reception • Vedligeholdelse af ejendommen • Administrativ service • It-sikkerhedssystem, Wi-Fi og patchkabling til IT • Postmodtagelse og omdeling • Telefonservice • Lovpligtigt sikkerhedsudstyr • Business Lounge **Muligheder** • Print og kopiering • Bad inkl. håndklæde etc. • Parkering • Udvidet administrativ service • Forplejning • Facade reklameskiltning\* • Concierge\* \*I udvalgte business centre.

Kastrup·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
339 m² storrumskontor med flere kontorer og mødelokaler udlejes i Kongensgade i Odense City

339 m² storrumskontor med flere kontorer og mødelokaler udlejes i Kongensgade i Odense City

Fra kr. 16809

Søges der kontorlokaler som rækker ud over almindelig standard og vil man have noget ekstraordinært, så er dette lejemål bestemt et besøg værd. Man kommer ind i ejendommen enten direkte fra Kongensgade eller den tilstødende Dronningensgade, hvor man enten kan benytte elevator eller den markante trappeopgang til den pågældende etage. Lejemålet er beliggende på 2. sal og indrettet i eksklusiv stil, som et stort åbent og lyst kontorlokale med trægulv, tilhørende et imponerende ovenlysvindue midt i lokalet for et helt fantastisk lysindfald. Pladsen omkring storrumskontoret er indrettet med kontor, stort mødelokale, kontor/udestue. Endvidere 2 toiletter i forbindelse med fordelingsgang, hvor der er yderligere 2 særskilte kontorlokaler i tilknytning hertil. Godt nyere køkken/kantine med udgang til mindre altan. Elevator direkte til lejemålet. Den høje loftshøjde, samt indretning giver rummet en helt særlig atmosfære, og er således ideelt til storrumskontor, yogacenter mv. Lejemålet overtages nymalet.

Odense C·i dag·Lokalebasen.dk

Fremhævet
Side:
af 100