Gear 2 stk

Gear 2 stk

Sælges

Købt materiel kan afhentes på en tirsdag i tidsrummet 9 til 15 - dog kun efter forudgående meddelelse af afhentningstidspunkt og dato. Efter betalingen er registreret hos os fremsender vi en formular hvor du kan vælge dato og omtrentligt tidspunkt på dagen for din afhentning. På denne måde kan vi finde varen frem og sikrer mindst mulig ventetid. Der er en gaffeltruck og en rampe på pladsen. Bareller, paller og pallerammer medfølger ikke. ------ Enheden sælges på www.klaravik.dk Danmarks online auktion for brugt transportmateriel,landbrugsmaskiner og entreprenørmaskiner. For mere information, tryk på linket nedenfor og indtast dit bud. Du kan opsætte din konto med få enkle skridt. Hvis du ønsker at besigtige materiellet er du velkommen til at skrive eller ringe til os. The unit is sold on www.Klaravik.dk internet auction. Denmarks auction for used transport equipment, agricultural equipment and construction equipment. For more information, follow the link below and start bidding.You can setup your account in a few easy steps.

Tølløse·i går·Klaravik.dk

Ny
Total retro skal SES

Total retro skal SES

1.050 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget retro cykel mærket Union over 40 år gammel den rigtig model der er håndbygget i DK . sådan en cykel vel stige i pris med tiden ! Bliver ikke solgt til hvem som helst , kun til samler der kender værdien af sådan en cykel . her er der tælle om et Lade fund :) den cykel står helt orgieneal med rustfri stål fælger . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb , total Retro ! Billiger for du ikke en køre klar 5 gears cykel for . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . Stel størelse 60 passer til personer over 175 , 5 indbygget gear , Cyklen står rigtig flot skal SES men selfølgelig med noget patina som passer godt til den :)Men kan købes for en lille mere HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe ;)

Odense SØ·i går·salamc

Total lækker HR cykel

Total lækker HR cykel

1.350 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget retro cykel , købt fra ny til 4200 kr , rigtig lækker stel form sider kanon godt på den :) Her kan du gøre en rigtig RØVER køb , total Retro ! Billiger for du ikke en køre klar 3 gears cykel for . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . Stel størelse 60 passer til personer over 170 , 3 indbygget gear , magnet lygter ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe ;)

Odense SØ·i går·salamc

Total retro skal SES

Total retro skal SES

750 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet retro cykel , over 30 år . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . stel størelse 58 , 28 tommer dæk passer til personer fra 170 og op efter cirka , pomtere fri dæk , 1 gears , håndbremse . Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe

Odense SØ·i går·salamc

Som NY købt til 4200 kr

Som NY købt til 4200 kr

1.450 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . Den ny model , købt fra ny til 4200 kr , topmodelen det har lavet med affjedring i forgaffel . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . 7 gear , stel størelse 58 , 28 tommer dæk passer til personet fra 170 og op efter cirka , Let alu stel , pomtere fri dæk , rustfri stål fælger . Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe :)

Odense SØ·i går·salamc

Købt til 5399 kr RØVER køb

Købt til 5399 kr RØVER køb

1.250 kr.

Hej slå til på den fin og i orden kvalitet håndbygget cykel BIKE FOR LIFE toppen af kvalitet . købt fra ny til 5399 kr . Her kan du gøre en rigtig RØVER køb . har lige været på værksted tjekket fra A til Z har rigtig mange år på banen i nu . stel størelse 58 , 28 tommer dæk passer til personer fra 170 og op efter cirka , pomtere fri dæk , alu fælger , Alle min cykler er købt som beset og ingen form for garanti , og cyklen byttes ikke tilbage efter den er købt , og vi tar forbehold for trykfejl i annoncen ! HUSK jeg bringer alle min cykler ud til en lille mere pris !!! en rigtig fed LÆKKER cykel som skal ses og prøves , ikke alle fortjener den cykel lad os se om du gøre ;) alt det for du her på den køre klar cykel . Laver en kvittering til dig på cyklen , også har jeg en politi aap der kan vi tjekke cyklen sammen så alt er i god tro ;) !!! TOTAL FAST PRIS !!! betaling kontant tak , Tar gerne din gamle cykel med i handlen . Kan kontaktes på 41 78 95 54 god dag mvh Joe ;)

Odense SØ·i går·salamc

Få beskedNår der er nye resultater i Anden

Lup med søgeord i
Schwinn Stingray Bike OCC Chopper

Schwinn Stingray Bike OCC Chopper

3.200 kr.

Har du ikke lige fået MC kortet i "hus" og anskaffet Harley´en, så er her muligheden for at køre sommeren i møde på en rigtig Chopper/Cruiser voksen herrecykel til manden der gerne vil have lidt motion på et anderledes køretøj. Oplysning om cykelmodellen, det beskrives, at det er en Limited Edition, altså en begrænset produktion 2000 stk. Jeg har monteret Led for og baglys. Den har aluminiums stel med springer forgaffel (Harley-style), som er justerbar. Forhjulet er 24 tommer x 2.0 tommer og baghjulet er 20 tommer x 4.25 tommer (Bagfælg 100 mm bredt) Der er 180 mm skivebremser for og bag. Har 1 gear. Den har lidt patina rundt omkring fra forrige ejer, jeg har ikke brugt den ret meget, da jeg er til MC. (Check evt. priser på internationale salgssider, husk at lægge fragt til) Sjældent køretøj som du nu har mulighed for at blive ejer af. Skriv besked, hvis dette har din interesse.

Toreby L·ons.·

Stevens gravelcykel

Stevens gravelcykel

6.000 kr.

Stevens gravelbike (tysk kvalitet) i aluminium, størrelse 58 cm, Med Shimano skivebremser. 11 speed, med Shimano 105 STI greb, med Shimano Ultegra bagskifter. Carbon sadelpind. Helt ny sadel Helt Nye klinger foran (39-50) Krans 11-32 Mange kilometer tilbage i krans og kæde. ( ca. 50% ) Der er bøsninger i stel, til montering af bagagebærer. Henvendelser helst ved opkald eller SMS Med skærme og pedaler Cyklen er kun brugt til kørsel til og fra arbejde på landevej. Ingen Styrt. Nypris i dag ca. 16000 kr.

Mårslet·13. maj.

Biomega New York City (NYC)

Biomega New York City (NYC)

5.000 kr.

Jeg bygger Biomega NYC cykler på bestilling. Vedlagte billeder viser eksempler. Følgende farver og størrelser haves i str. Small - passer til højde mellem ca. 160-180: - Silver (Small - 45cm) - White (Small - 45cm) Cyklerne er som standard udstyret med Gates bæltetræk og hydrauliske Shimano skivebremser for og bag. Rustfri skruer overalt - ingen bøvl med rusten kæde eller olie på bukserne Kort sagt cykler i flot design og kvalitet som klart overgår andre cykler i samme prisklasse. Cyklerne er monteret med 26" hjul. Bæltetræk og kræver stort set ingen vedligehold. Det er lydsvagt, skal ikke smøres, og er specificeret til at kunne holde 20.000+ km. Det specielt designede skrårør er udformet så det fungerer som skærm mod stænk fra forhjulet. Almindelige skærme og bagagebærer kan også monteres. På de hvide modeller er forgaflen lakeret med fluocerende maling, som afgiver lys i mørke - et supplement til lygter og reflekser. (Denne type forgaffel kan selvfølgelig også kombineres med andre stel-farver). Cyklerne er nye og ubrugte. Leveres fuldt samlet og efterspændt. Normalpris fra 8299,- (2-gear) og op. Yderligere specifikationer og priser: - Med 2-gears nav (skifter automatisk ved ca. 17km/t): 5.000,- - Med 7 indv. Shimano Nexus gear: 5.500,- - Med 8 indv. Shimano Alfine gear: 6.500,- - Med 11 indv. Shimano Alifne gear: 7.500,- - Med 8 indv. Shimano Alfine Di2 gear: 9.000,- (elektronisk gearskifte) - Med 11 indv. Shimano Alfine Di2 gear: 10.000,- (elektronisk gearskifte) Originale Curana C-Lite skærme i aluminium - 400,-. Bagagebærer i aluminium (sølv/sort) - 200,-. Forsikringsgodkendt lås med nøgle - 300,-. Under visse omstændigheder kan levering aftales.

Holstebro·13. maj.·

- - - Winther damecykel  momsfri

- - - Winther damecykel momsfri

800 kr. ex. moms

Cykel. Winther damecykel. Momsfri. Dame cyklen står ved DK-6040 Egtved, Sydjylland. Kontakt sælger Peter Christensen på 26 71 13 33 eller [email protected]. Se endvidere vores hjemmeside www.egtvedmaskinforretning.dk med mere end 4000 emner. Følg os på Facebook! Vi sælger maskiner for landbruget i hele Danmark, køb, salg og formidling. Har du maskiner, inventar eller andet udstyr i overskud, så kontakt os på 75 55 13 33. Produkt nr: 3689p

Egtved·13. maj.·Egtved Maskinforretning A/S·

Fremhævet
Schwinn Stingray Bike OCC Chopper.

Schwinn Stingray Bike OCC Chopper.

3.250 kr.

Schwinn Stingray Bike OCC Chopper. Voksen herrecykel ”Chopper/Cruiser” til manden der gerne vil blive set og samtidig have lidt motion. Oplysning om cykelmodellen, det beskrives at det er en Limited edition, altså en begrænset produktion 2000 stk. Designet i Orange County California. (((Årgang , véd det ikke))) Der er monteret Led for-og baglys. Det er Aluminiums stel med ”springer” forgaffel der er justerbar. Forhjulet er 24” x 2.0” og baghjulet er 20” x 4.25” (Bagfælg 100 mm bredt) Der er 180 mm skivebremser for og bag. Har 1 gear. Den har lidt ”patina” rundt omkring fra forrige ejer, jeg har kørt to ture på den, men da jeg har slidgigt i ryggen duer det ikke.. (Sendes ikke, afhentes samtidig med betaling)

Toreby L·10. maj.·

 Carrera EL Oversize

Carrera EL Oversize

5.000 kr.

Carrera med EL Oversize rør. I den klassiske lakering fra Carrera holdet med bl.a. Claudio Chiapucci og Marco Pantani. Monteret med Shimano Dura Ace 7400 serien stort set hele vejen bortset fra styrfittings som er Campagnolo Chorus. Original Carrera trøje og bukser følger med. De passer til en person på 170-185 cm. Cyklen er generelt i rigtig god stand, men bærer selvfølgelig præg af at have kørt en del kilometre. Jeg er ikke klar over antal ejere for rammen, men står inde for at alt fungerer som det skal. Med det matchende tøj inklusive er cyklen egentlig lidt af et klenodie - på den gode måde!

Odense N·8. maj.·

Rigtig flot Herrecykel KONA Dew Deluxe, 24 gear

Rigtig flot Herrecykel KONA Dew Deluxe, 24 gear

970 kr.

Herrecykel, KONA Dew Deluxe, 24 gear, Canada/USA design Rigtig god, velkørende og velholdt cykel, 28" hjul, med 24 SHIMANO deore gear. Fastmonteret godkendt cykellås med en nøgle, original bagagebærer. Let cykel, med Alu ramme og Alu hjul (Alu SUNRIMS MZ14 700c cykelhjul designet i USA), Hydrauliske bremser for og bag, justerbar styr. Passer til mand med højde fra 175 til 180cm. Med mange flotte detaljer, se billeder. Nypris var der 6960Kr. Cyklen kan hentes i Østbanegade, København Ø.

København Ø·7. maj.

Herrecykel KONA Dew Deluxe, 24 gear

Herrecykel KONA Dew Deluxe, 24 gear

950 kr.

Flot Herrecykel, KONA Dew Deluxe, 24 gear; Canada/USA design. Rigtig god, velkørende og velholdt cykel, 28" hjul, med 24 SHIMANO deore gear. Fastmonteret godkendt cykellås med en nøgle, original bagagebærer. Let cykel, med Alu ramme og Alu hjul (Alu SUNRIMS MZ14 700c cykelhjul designet i USA), Hydrauliske bremser for og bag, justerbar styr. Passer til mand med højde fra 175 til 180cm. Med mange flotte detaljer, se billeder. Nypris var der 6960Kr. Cyklen kan hentes i Østbanegade, København Ø.

Horsens·7. maj.

Side:
af 5