Kommercielt samarbejde med Intelligent Banker. Hele denne side er en annonce.

Sms lån - mindre lån, mindre besvær

Sms lån kan give dig det lille økonomisk skub, du af og til kan have brug for. Værdien af de små sms lån er stor, men derfor behøver din indsats ikke at være det. Find låneudbydere af sms lån hurtigt og nemt lige her. 

Vi har fundet 0 lån til dig

Sms lån – når små ting giver meget mening

I mange år var e-mail den altoverskyggende måde at tilsende lånemuligheder, låneudbydere og generelt informere om lån på. Det var indtil alle de kloge hoveder stoppede op og tænkte, at mennesker i dag har telefonen i hånden konstant. Undersøgelser viser, at mennesker i gennemsnit tjekker deres mobil 50 gange om dagen. 

50. 

Er du under 35 år, tjekker du den endda 10 gange i timen. Der er ingen tvivl om, at vi er i konstant berøringskontakt med vores mobiler. Derfor finder flere og flere finansieringsvirksomheder også ud af, at alt skal kunne gøres over mobilen. 

Dertil kommer: sms lån. 

Når vi snart kan gøre alt igennem den lille magiske kasse, skal vi også kunne finansiere vores liv igennem mobilen – fx ved brug af et af de famøse sms lån. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med sms lån, er det på høje tid. Vi hjælper dig godt på vej! 

Hvad er sms lån? 

Helt kort er sms lån et onlinelån, du kan tage via mobilen. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men sms lån er nogle små, hurtige lån uden sikkerhed, der på mange måder minder om de smarte kviklån - og gælder derfor mindre lånebeløb fra 1.000 kr. til 10.000 kr. 
I starten af sms lånets levetid var pointen, at du ansøgte om nye sms lån ved at sende en sms fra din mobil. Dengang vidste ingen af os, at selv sms’er ville blive forældet en dag. I dag benytter vi os nemlig i langt højere grad af de app’s, der fås til mobiler (Messenger, What’s App etc.). Så svaret på, hvad sms lån er, har ændret sig gevaldigt inden for blot de sidste få år. 

I dag kan du ansøge om sms lån på alle typer af devices – telefon, tablet og computer. Sms lån navnet er muligvis forsvundet en smule fra formatet, men grundlaget for sms lånet eksisterer stadig. Hurtige lån du kan optage akut – billigt og med hurtig udbetaling, dét er essensen af de nye sms lån. 

Hvem kan få sms lån? 

Det nemme svar – og et måske lidt gammeldags svar – ville være, at alle med en mobil kan få et sms lån. I den teknologiske tidsalder vi lever i nu, er det dog ikke længere sandt. For i dag er det helt og aldeles normalt, at børn og unge har mobiler, og derfor er kravene til låntagere af sms lån også steget. 

Helt kort kræver et sms lån, at du kan betale pengene tilbage inden for kort tid. Sms lån sorterer derfor ikke primært låntagere på baggrund af jobstilling, alder (fra 18 år), eller hvor i Danmark du bor. I stedet udvælger udbydere af sms lån låntagere på baggrund af, om de har mulighed for at betale det nye sms lån tilbage inden for den lidt kortere tidsramme – hvilket ikke er muligt for alle.

For at kunne komme i betragtning til et sms lån nu, skal du i første omgang kende til dine egne muligheder og begrænsninger. Står du i en situation, hvor du har akut brug for et mindre lån, kan et hurtigt sms lån sagtens være et godt bud. Hvis du sidder med tanker om, hvorvidt et sms lån er sagen for dig, bør du dog først og fremmest sætte dig ind i, hvad forskellen på lån er, så du kan tage et kvalificeret valg.

Kviklån vs. sms lån 

Når vi taler om de små, hurtige lån, tænker de fleste mennesker sikkert mere på kviklån, end de tænker på sms lån. Kviklån er, med længder endda, det mest brugte lån i Danmark, og derfor er det ofte lån med kviklån-navnet, danskerne går til, når de søger hurtige lån. 

Virkeligheden er dog, at kviklån og sms lån er som et sæt tvillinger. De arbejder med samme løbetid, samme lånebeløb og generelt ligner de hinanden, som var de enæggede. 

I dag findes der mange skægge betegnelser for de små, hurtige lån, men sandheden er, at vi i dag ikke kan skildre lånene på samme måde som tidligere. Tidligere var sms lån fx kendt for at være lån, der blev optaget via sms. Sådan er det ikke længere. Alle de små, hurtige lån – online lån generelt – optages vi elektroniske devices som mobilen, tablet eller computeren. 

Kært barn har mange navne, hvilket især er passende, når vi har at gøre med kviklånet, sms lånet og hvad de ellers hedder.  

Forbrugslån vs. sms lån 

Forskellen på forbrugslån og sms lån er næsten som nat og dag. De to låntyper har nemlig ikke særlig meget tilfælles, udover at de begge er online lån. Forbrugslån er større lån med lang løbetid – en komplet modsætning til sms lån, der er små beløb med en kortere løbetid. At vælge mellem nye sms lån og forbrugslån bør med andre ord være lige til, da dit behov – og forbrug – typisk vil besvare, hvilket lån du bør tage. 

Forbrugslån ligger primært mellem 10.000 kr. og helt op til 600.000 kr., hvilket typisk er langt fra den verden, sms lån befinder sig i, der primært beskæftiger sig med lånebeløb på et par tusinde kroner. Er du derfor i tvivl om, hvorvidt du skal ansøge om forbrugslån eller hurtige sms lån, kan du kigge på dit behov. Hvad er årsagen til, at du ønsker et online lån? Er det til at betale en pludselig opstået udgift, eller til at betale en weekendtur, bør du kunne nøjes med et sms lån. Har du derimod behov for at finansiere et bryllup, anbefaler vi, at du kigger lidt nærmere på forbrugslån. 

Hvad koster sms lån? 

Har du nogensinde gjort dig tanker om, hvad det koster for dig at låne? Det er med garanti ikke det første, der falder dig ind, når først beslutningen om et online sms lån er taget. Det er nemlig vores erfaring, at forbrugerne først til sidst i deres låneproces begynder at tænke på prisen. 

Hvis du allerede nu er nysgerrig, er det derfor et godt tegn – og et tegn på, at du er seriøs omkring dit potentielle kommende sms lån. 

Der er mange ting at have in mente, når du skal udregne prisen på dit nye sms lån. Det er nemlig både lånebeløbet, løbetiden, renten og ÅOP’en, for at nævne nogle få faktorer, der afgør prisen på dit sms lån. Som en tommelfingerregel skal du huske på, at du ikke kan nøjes med at kigge på renten ved et onlinelån. Foruden renten bør du især kigge på ÅOP’en, der bedre kan fortælle dig, hvad dit nye sms lån kommer til at koste. Helt basalt hedder det sig, at jo lavere ÅOP’en er, jo billigere er lånet.

Men ÅOP’en kan ikke gøre alt arbejdet selv. Du er som låntager også nødt til at tænkte taktisk i forbindelse med din løbetid for at regne ud, hvad et nyt sms lån koster. Vælger du fx en for lang løbetid, risikerer du, at lånet bliver dyrere. Ansøger du om sms lån på fx 5.000 kr., behøver du ikke nødvendigvis en løbetid på 8-9 måneder og kan i stedet måske nøjes med 4, 5 eller 6 måneders løbetid. Modsat må du heller ikke vælge en for kort løbetid til at afbetale dit sms lån. Vælger du en for kort løbetid, risikerer du, at din økonomi ikke kan håndtere afbetalingen, fordi du afbetaler for mange penge om måneden i forhold til, hvad du egentlig har mulighed for. 

Balance er nøgleordet for at finde det perfekt sms lån. 

Vær også opmærksom på, at der kan være gebyrer, du skal betale ved dit nye sms lån. 

For at gøre det en anelse nemmere har vi derfor opstillet et eksempel på et sms lån: 

 • Lånebeløb: 8.000 kr.
 • Løbetid: 9 mdr.
 • ÅOP: 24,99%
 • Årlig rente: 8%
 • Stiftelsesomkostninger: 1.200 kr.
 • Gebyr pr. betaling: 30 kr.
 • Betalingsform: månedlig

Mange gør dog også brug af en sms lån beregner, der kan hjælpe dig med at udregne, hvad et sms lån koster. Husk dog på, at den endelige pris på dit nye sms lån først er gældende, når du modtager et reelt lånetilbud fra en låneudbyder, der har godkendt din ansøgning. Vælger du en låneberegner til at finde ud af, om et sms lån er gratis eller koster kassen, må du for alt i verden ikke glemme at kigge på de månedlige ydelser. 

De månedlige ydelser er det, et sms lån kommer til at koste på månedlig basis. Mange ser et sms lån beløb og forestiller sig, at det ikke er noget problem at betale beløbet tilbage. Sagen er dog den, at du skal kunne betale et bestemt beløb hver måned – og det er primært dét beløb, du skal have råd til. 

Krav til sms lån 

Sms lån skal være hurtigt og nemt. Det er hele idéen med det. Derfor vil du ikke blive mødt af en mur af krav, når du ansøger om sms lån. Hvis du sammenligner processen med at skulle gå i banken, vil du blive positivt overrasket – online sms lån kræver nemlig langt fra det samme af dig som din bankrådgiver. 

Når det er sagt, skal der være enkelte, fair krav. Kravene er dog i sidste ende en beskyttelse af dig som låntager, så du ikke optager et sms lån nu, du ikke kan overkomme i morgen. Mange mennesker har en idé om, at låneudbydere kun eksisterer for at gøre livet surt for andre. Men det er langt fra sandheden. Meget af det arbejde, låneudbyderne gør, er i sidste ende for at beskytte dig. De ønsker ikke, at låntagere ender i gæld, fordi de ikke kan overkomme lånet, og derfor opstiller de krav for at forebygge gældspiralerne. 

Vi pointerer dog, at de følgende krav blot er nogle af de mest almindelige, du kan falde over. Den enkelte låneudbyder kan have nogle andre krav: 

 • Alder: Alderskravet bør ikke komme bag på nogen. Hvis vi siger, at du skal være myndig for at ansøge om nye sms lån, regner vi altså ikke med, at du falder ned af stolen. De fleste har et alderskrav på 18 år, men enkelte udbydere kræver også, at du er 21 eller 25 år. Typisk vil det afhænge af beløbet på dit sms lån – jo højere lånebeløbet er, jo højere et alderskrav vil du ofte blive mødt af.
 • Fast indkomst: Fast indkomst er mange ting og er et bredt begreb. Når låneudbydere kræver en form for fast indkomst, hænger det sammen med, at de gerne vil være sikre på, at du har mulighed for at betale dit nye sms lån tilbage. Enkelte låneudbydere kræver af samme årsag en bestemt indkomst – fx på mere end 200.000 kr. om året pr. husstand. Dette er dog sjældent i forbindelse med små sms lån.
 • Bopæl: De fleste låneudbydere foretrækker, at låntagere har bopæl i Danmark, når de ønsker sms lån udbetaling med det samme.
 • RKI: Du må ikke være medlem af RKI

Sms lån størrelse 

De fleste mennesker, der ønsker at optage et sms lån, gør sig først og fremmest tanker om, hvor stort et beløb, de ønsker at låne. Nogen afgør det på baggrund af det, de ønsker at bruge pengene på, andre afgør det blot ud fra, hvad der er muligt for dem at låne. Noget, der ikke sås tvivl om mere, er dog, at vores forbrug er forskelligt. For nogen er sms lån på et par tusinde kroner nok til at opfylde en drøm eller et konkret behov, mens det for andre kræver en højere sum penge. 

Netop derfor er sms lån det nærmeste, vi kommer, på et perfekt online lån. Ikke fordi det er nemt og hurtigt, men fordi de fleste mennesker kan finde et beløb, de kan bruge – uden det er for stort eller for småt. 

Sms lån 1.000 kr. 

Selvom sms lån på 1.000 kr. ikke lyder som meget, rækker det i mange situationer længere, end du tror. Det er naturligvis ikke med 1.000 kr., at du skal ud på den helt store rejse, men sms lån på 1.000 kr. er et vidunderligt værktøj til uventede regninger, gaveræs (bryllup, fødselsdag eller jul), eller til at forkæle dig selv. 

Mange låntagere vælger fx et sms lån nu, hvis de føler, at lønningsdag er langt væk, og de har svært ved at få tingene til at hænge sammen. Det er ingen hemmelighed, at nogle måneder er hårdere for økonomien end andre. Et sms lån på 1.000 kr. kan med andre ord være en god hjælp sidst på måneden. 

Sms lån 3.000 kr. 

Et andet meget almindeligt lånebeløb, når vi taler om sms lån, er 3.000 kr. Sms lån på 3.000 kr. har på mange måder samme funktion som sms lån på 1.000 kr. Ideen er nemlig, at det er et beløb, der skal hjælpe dig – enten ved at give dig muligheden for at opfylde et ønske eller for at kunne opretholde en fornuftig økonomisk balance måneden ud. 

Sms lån på 3.000 kr. giver endnu større økonomisk råderum, men selvom beløbet ikke virker stort, anbefaler vi stadig, at du nøjes med sms lån på 1.000 kr., hvis det er det, du har brug for. 

Sms lån 5.000 kr. 

Med sms lån på 5.000 kr. begynder vi at nærme os de beløb, de fleste låntagere forbinder med at optage et online lån. 
5.000 kr. åbner muligheder. Det er i hvert fald det, de fleste låntagere mener. Sms lån på 5.000 kr. giver dig mulighed for at være både fornuftig og en smule egoistisk på en og samme tid. 

Når vi siger egoistisk, mener vi blot, at sms lån på 5.000 kr. bør være store nok til, at du både kan få bugt med en uventede udgift eller to og måske endda have plads til også at kunne være god ved dig selv. Online lån kan hurtigt blive ’ren-business’, hvis man kun bruger pengene på regninger. 

Som sagt giver sms lån på 5.000 kr. en masse muligheder – og mon ikke der et sted i de muligheder også findes en snert af selvforkælelse? Det tror vi på. 

Sms lån 10.000 kr. 

Hvis vi siger sms lån på 10.000 kr., er vi virkelig oppe, hvor klokkerne ringer. Ofte er det nemlig her, grænsen går mellem sms lån på 10.000 kr. og forbrugslån på 10.000 kr. 

Selvom vi siger, at vi er oppe, hvor klokkerne ringer, for 10.000 kr. er mange penge, er det et af de mest populære beløb i Danmark. De fleste låntagere ser sms lån på 10.000 kr. som et godt udgangspunkt for et kommende lån. 

Sms lån på 10.000 kr. kan også mange ting. Som låntager bør du dog være opmærksom på, at hvis du ønsker beløb af den størrelse, er det ikke nødvendigvis sms lån på 10.000 kr., der er den bedste løsning – eller den billigste. 

Derfor er det vigtigt, at du undersøger, hvad der bedst kan betale sig for dig. Er det et sms lån på 10.000 kr., eller er det et lille forbrugslån på 10.000 kr.? 

Gratis sms lån 

Har du af og til lagt mærke til udbydere, der siger, du kan låne gratis? Det lyder næsten for godt til at være sandt – og der er derfor også nogle ting, du skal være opmærksom på, når det kommer til det, man kalder gratis sms lån. 

For lad os være ærlige; der er sjældent noget i denne verden, der er gratis (det skulle lige være et godt kram, selvfølgelig)

Gratis sms lån er ikke udbredt i Danmark, men de eksisterer. Et gratis sms lån vil typisk ligge på et lavt beløb såsom 1.000 kr., du skal betale tilbage inden for kort tid – fx en måned eller to. De gratis sms lån er typisk noget, låneudbydere tilbyder nye låntagere. Det er nemlig et godt kort til at tiltrække nye kunder, men det betyder dog, at fremtidige lån hos samme udbyder ikke nødvendigvis vil være gratis. Hvis du mangler et sms lån nu og her, kan et gratis sms lån sagtens være en løsning. Du skal dog potentielt være i stand til at skulle betale pengene tilbage måneden efter. 

Ordet ’gratis’ klinger lidt for godt i de fleste menneskers ører. Derfor ser mange bort fra de ting, der ofte følger med. Vi anbefaler, at du tager gratis sms lån med et gran salt og udforsker dine muligheder, inden du vælger at takke ja til et gratis sms lån. 

Sms lån uden kreditvurdering 

Er du i din søgen på sms lån stødt på ordet ’kreditvurdering’? Det er heller ikke et ualmindeligt ord, når det angår online lån, men derfor lyder kreditvurdering stadig værre, end det er. Sms lån uden kreditvurdering er meget eftertragtet, men ikke helt så realistisk. En kreditvurdering er nemlig en nødvendighed – uanset om du skal optage et banklån eller et online sms lån. 

Kreditvurderingen foretages af den enkelte låneudbyder og går helt basalt ud på, at du og din økonomi skal vurderes til et sms lån. 

Når du vil låne nye sms lån af en kreditor, såsom en bank eller et finansinstitut, er en kreditvurdering af din private økonomi en sikkerhed for kreditorerne om, at du har mulighed for at betale dit sms lån tilbage. Sms lån uden kreditvurdering er derfor ikke noget, du skal sætte næsen op efter. Når det er sagt, er kreditvurderingen heller ikke noget, du bør frygte. Der er nemlig også forskel på, hvor dybdegående kreditvurderingen er – og hvem der foretager kreditvurderingen. 

Når du ønsker at tage et større lån i en bank, vil banken ofte udarbejde en meget dybdegående kreditvurdering, fordi de løber en større risiko ved at låne pengene ud, da beløbene typisk er meget store. Søger du modsat et mindre sms lån fx eller et kviklån, er risikoen for låneudbyderne mindre, og derfor er kreditvurderingen mindre intens. 

Som låntager kan du også vælge at se kreditvurderingen som en sikkerhed for dig selv. Fordi kreditvurderingen er en professionel vurdering i forhold til din private økonomi, undgår du at stå med en gæld, du ikke har mulighed for at betale tilbage. På den måde bør du se kreditorerne og kreditvurderingen som en hjælpende hånd og ikke som et benspænd. 

Fun fact: faktisk er kreditvurderingen også med til at bestemme renten på et sms lån og derved også, hvor meget du ender med at skulle betale for netop dit sms lån.  

Sms lån eller mobillån? 

Sms lån eller mobillån. Mobillån eller sms lån. Undrer du dig over, hvorfor lånemarkedet består af så mange forskellige slags ord for små lån? Det kan godt være forvirrende at læse om online lån og pludselig se, at nogle udbydere taler om sms lån, mens andre taler om mobillån. 

Helt kort er der ikke forskel på sms lån og mobillån. Nogen vælger at kalde de små lån, der tidligere kunne tages gennem telefonen, for mobillån, andre vælger at kalde dem for sms lån. Tidligere var idéen med sms lån, at låntagere kunne ansøge om lån via sms. I dag fungerer de små sms lån også på tablets etc., og derfor er flere udbydere begyndt at navngive lånet på ny ved at kalde det mobillån. 

Om du vælger at kalde et sms lån for mobillån, eller du foretrækker den originale term for sms lån, det er helt op til dig. Men de små lån som kviklån, sms lån, minilån og mobillån er i store træk begreber, der rummer den samme slags låntype. 

Sms lån nu 

Idéen bag et sms lån er, at du som låntager ikke skal vente dage, uger eller måneder på at få svar på din låneansøgning – eller på at få udbetalt dit sms lån. Når du har brug for et sms lån nu, skal processen derfor ikke tage meget længere, end det tager dig at drikke morgenkaffen – for så går idéen af sms lånet. Nye sms lån nu og her kræver derfor minimalt af dig, og vi plejer at sige, at det kræver mere af dit internet (og din computer/telefon/tablets hastighed), end det gør af dig selv. Fordelen ved sms lån nu og her er nemlig en nem og bekvem proces, og det er en proces, udbyderne konstant forsøger at optimere, så dine låneforhold bliver bedre, hurtigere og tryggere. 

Selvom den oprindelige fremgangsmåde med sms lån er pist væk, dækker begrebet stadig over noget bekvemmelighed – og hastighed. For ikke nok med at sms lån er nemmere end at gå i banken, så er nye sms lån også kendt for at godkende låneansøgninger oftere end den lokale bank. 

Når du foretager et sms lån nu, vil din låneproces typisk følge disse step: 

 1. Har du endnu ikke gjort dig tanker om, hvor stort et sms lån du har behov for, er det et godt sted at starte. Overvej, hvor meget du egentlig har behov for, og hvor lang en løbetid du kan overkomme. Husk, at du bør vælge en løbetid, der hverken er for lang eller for kort.
 2. Når du er kommet frem til dit endelige sms lån beløb og løbetid, er det tid til at kigge på dine muligheder – og dem er der mange af. Her er det vigtigt, at du forsøger at sammenligne de forskellige lånemuligheder. Når du sammenligner lånemuligheder, bør du især kigge på lån med samme lånebeløb og løbetid, så du kan finde billige sms lån med lav rente og lav ÅOP.
 3. Når du har sammenlignet en håndfuld sms lån (1 eller 2 kan ikke gøre det), er du klar til at ansøge. Vi anbefaler, at du ansøger hos mere end én udbyder. Jo flere du ansøger om sms lån ved, jo større er chancen for at blive godkendt til et.
 4. Du ansøger om sms lån ved at klikke på ’Ansøg’.
 5. Herefter vil du fluks ryge over på låneudbyderens hjemmeside, hvor du vil blive vejledt i, hvordan du ansøger. Typisk udfylder du ansøgningen direkte fra deres side – uanset om det er via telefon, tablet eller computer.
 6. Når du har ansøgt om et sms lån nu, skal du blot vente på, at din ansøgning bliver godkendt. Hos mange låneudbydere tager dette få minutter (afhængigt af hvad tid på dagen du ansøger). Det er disse minutter, udbyderen bruger på at udføre en kreditvurdering af dig, inden de kan godkende dig til dit nye sms lån.
 7. Bliver din ansøgning om et sms lån godkendt, kan du forvente at modtage pengene inden for én time – igen afhængigt af udbyderen. Nogle udbydere udbetaler, inden du kan nå at blinke med øjnene, mens andre godt kan tage én time eller mere. Selvfølgelig skal det være inden for deres åbningstid (selv låneudbyderne har brug for søvn af og til). Ellers vil du typisk modtage pengene senest kl. 9 morgenen efter.

Sms lån udbetaling med det samme

Akutte lånebehov kan opstå ud af ingenting. Som en tyk morgentåge kan behovet hurtigt oversvømme alt andet i dit liv, og det vil du kunne mærke. Skulle dit behov for sms lån opstå med et ’puff’, er du måske én af dem, der har brug for et sms lån med udbetaling med det samme.  

Derfor er det en fordel, hvis du løbende holder dig opdateret på dine lånemuligheder. Jo bedre du holder dig informeret om nye sms lån, jo mindre arbejde er der bag at få sms lån udbetaling med det samme, når behovet opstår. 

Fordelen ved at vælge sms lån udbetaling med det samme er, at processen er lynhurtig – og at du kan ansøge om det med hvilket som helst device; mobil, tablet og computer. Det betyder, at uanset hvor du er (næsten), og hvad du laver, har du midlerne til at ansøge om sms lån.  

Husk, at udbyderne har forskellige udbetalingstider. Hvis det haster, bør du tjekke en ekstra gang, hvilke udbydere der udbetaler sms lån inden for fx en time. 

Fordele og ulemper ved sms lån 

Der er fordele og ulemper ved alt, vi gør – derfor også ved sms lån. Nye sms lån, gratis sms lån, hurtige sms lån. Uanset hvad du vil kalde dem, bør du have styr på dine facts, når det gælder fordele og ulemper. Hvis ikke du kender til fordele og ulemper ved sms lån, gør du det nemlig sværere for dig selv at finde det perfekte sms lån. 

Fordele ved sms lån: 

 • Lån penge akut og få sms lån udbetaling med det samme
 • Ingen sikkerhed for lånet
 • Ingen spørgsmål til, hvad dit sms lån skal bruges til
 • Nemt at få godkendt en ansøgning om sms lån
 • Bekvem låneproces

Ulemper ved sms lån 

 • Høje omkostninger
Ofte stillede spørgsmål om lån
Hvor finder jeg sms lån?
Brug en sammenligningsside til at finde de låneudbydere, der matcher dine lånebehov.
Hvor meget kan jeg låne med sms lån?
Et sms lån løber typisk fra 500 kr. til 10.000 kr.
Hvem kan tage sms lån?
Kravene til dig som låntager varierer, men du skal minimum være 18 år og have fast bopæl i Danmark. Derudover kræver nogle udbydere, at du har en fast indtægt, dog sjældent i forbindelse med sms lån, og du må ikke være registreret i RKI.
Hvor hurtigt bliver et sms lån udbetalt?
De fleste udbydere af de små, hurtige lån tilbyder straksudbetaling. Det afhænger dog også af, hvornår på dagen og ugen du ansøger. Hold øje med åbningstiderne hos den enkelte udbyder. 
Populære lån
Lendo
Saverium
Ferratum
Lånespecialisten
Leasy Minilån
DigiFinans
Lendo