Kommercielt samarbejde med Intelligent Banker. Hele denne side er en annonce.

Hurtig lån - lånemuligheder til dig, der vil låne penge nu og her

Hurtig lån er skabt til dig, der ønsker en tryg, kvalitetssikret og ikke mindst hurtig låneproces. Få en succesfuld låneoplevelse hos en af de udbydere, du finder her på siden. 

Vi har fundet 0 lån til dig

Hurtig lån – den hurtigste måde at finde finansiering på

Hurtighed er potentielt en af de ting, vi kan have svært ved at blive enige om – for hvad er hurtigt? Og hvad er hurtigt inden for bestemte områder? En cykel, der drøner med 50 km. i timen er hurtig, men en bil i samme tempo anses noget langsommere. 

Hvad er hurtighed for dig? Og hvad er hurtighed for dig, når det handler om online lån? 

Hurtig lån er låneverdens svar på Usain Bolt, Lynet McQueen og resten af slænget. Men vi forstår godt, hvis hurtig lån er uklart for dig – for det er nærmere en grundlæggende idé, end det er et specifikt lån. Men alt det får du svar på, hvis du lader blikket glide over denne side.  

Få en nem og overkommelig gennemgang af hurtig lån på kort tid, så du ved, hvad hurtig lån er, og hvordan du ansøger om dem. 

Hvad er hurtig lån? 

Hurtig lån er ikke et trick. De er det, de hedder – hurtige lån. Hurtig lån er helt konkret nogle lån, der har en kort låneproces. Det betyder, at der ikke er langt fra tanken om et hurtig lån til ansøgningen – og fra ansøgningen til penge mellem hænderne. 

Hurtig lån er på mange måder en komplet modsætning til et banklån, hvor både tanken om lånet, låneaftalen og udbetalingen kan give grå hår. Banklån var dog i mange år vores eneste kilde til at låne penge til det, vi drømte om, og derfor levede vi med den lange ventetid. 

Men de tider er forbi. 

For i dag eksisterer der hurtig lån, der kan tilbyde meget af det samme til en helt anden ventetid. Ventetiden er dog langt fra den eneste fordel ved hurtig lån. For selvom mange tror, at hurtig lån er små lån på et par tusinde kroner, er der meget mere bag facaden. Hurtig lån kan godt være små, hurtige lån, men de kan også være større forbrugslån på helt op til 600.000 kr. 

Hurtig lån er nemlig blot en generel betegnelse for online lån – og online lån kommer den dag i dag i alle størrelser og former. 

Forskellen på de lån, du tager igennem banken, fx et realkreditlån, og hurtig lån er dog typisk afbetalingstiden – eller løbetiden, som den også bliver kaldt. Et realkreditlån i banken løber typisk over 20 eller 30 år, hvorimod hurtig lån ofte løber over et par år eller mindre. Men også tidspunktet og situationen for lånet adskiller de to låneinstitutioners lån. 

Når du går i banken for at låne, er det typisk med et huskøb eller bilkøb i tankerne. Et hurtig lån har ikke på samme måde et lighedstegn efter sig – du kan bruge det til alt.  

Helt kort betyder det, at et hurtig lån er et onlinelån på alt fra 1.000 kr. til 600.000 kr., du kan få udbetalt i dag, i morgen eller i næste uge – hurtigt og nemt, men uden at på gå kompromis med din økonomiske sikkerhed. 

Hvorfor vælge et hurtig lån? 

Hvis du tidligere har været en loyal kunde i banken, kan det være svært at se idéen i et hurtig lån på nettet. Måske. Men hurtig lån har mange fordele, det handler blot om at gå på opdagelse i dem og finde alle dens fantastiske facetter – og finde dit hurtig lån match. 

En af fordelene ved at vælge et hurtig lån er, at hurtig lån ikke er skræddersyet til bestemte perioder i dit liv – fx første huskøb eller bilkøb, ligesom et banklån er. Hurtig lån kan være den rigtige løsning i flere situationer: 

 • Hvis du lige er flyttet fra kæresten – eller flyttet fra mor og far – og mangler møbler
 • Hvis du skal starte på studie og mangler en ny computer
 • Hvis dine forældre fejrer guldbryllup, og I vil ud at rejse sammen hele familien
 • Hvis du vil tage på en 6 måneders verdensrejse
 • Hvis du har en bunke regninger, du gerne vil til bunds i

Kort fortalt; uanset hvor du er i livet, kan et hurtig lån hjælpe dig med at realisere dine visioner og få dig fra A til B. 

Måske tænker du, at låneudbydere af hurtig lån aldrig ville give dig lov til at låne penge, bare fordi du skal flytte hjemmefra. Men her tager du fejl. For endnu en af fordelene ved hurtig lån er, at du ikke skal fortælle, hvad pengene skal bruges til. Bliver du godkendt til et hurtig lån online, er pengene dine, og så er udbyderne af dit nye hurtig lån faktisk ikke så interesseret i, hvad pengene bruges på. 

Hurtig lån online giver en masse frihed. Frihed til, hvad du kan bruge pengene på. Hurtig lån uden sikkerhed giver dig mulighed for at realisere noget, du drømmer om, noget du gerne vil give til en, du holder af, eller til at leve livet anderledes, end du gør på nuværende tidspunkt. Nye hurtig lån er potentielt kilden til, at du får mere ud af dit liv – og derfor bør du overveje at tjekke dine muligheder for hurtig lån som et alternativ til fx banklån. 

Hvordan finder jeg hurtig lån? 

Nye hurtig lån online er som sådan ikke svære at finde. De er alle steder. Udfordringen er at finde et hurtig lån, der passer til den situation, du står i – for mængden af nye hurtig lån stiger, og derfor skal du som låntager være knivskarp til at adskille de dårlige fra de gode. 

I dag findes der en stor håndfuld sammenligningsservices, der hjælper dig med at finde hurtig lån. Dette er første skridt til at finde nye hurtig lån, der går godt i spænd med dig og dine behov. For denne slags services er eksperter i at hjælpe låntagere med at finde gode lånemuligheder, der ikke ender i en dum gældspiral. 
Alle de låneudbydere af hurtig lån, du finder her på siden, er dog under opsyn af finanstilsynet. 

Og hvad betyder det så? 

Det betyder, at der bliver stillet strengere og strengere krav til låneudbyderne. Det bliver derfor sværere og sværere for ’dårlige låneudbydere’ at gemme sig – der bliver sorteret godt ud hele tiden, så vi er sikre på at kunne tilbyde dig de bedste og sikreste udbydere af nye hurtig lån online. 

Når du ved, hvor du skal lede efter hurtig lån online, er næste skridt at vide, hvad du skal kigge efter. For hurtig lån er ikke bare hurtig lån. Hurtig lån er mange forskellige slags lån: forbrugslån, kviklån og samlelån for eksempel.  

Hurtig lån: forbrugslån 

Forbrugslån er kategoriseret som det største lån, der går under hurtig lån online. Forbrugslån indebærer typisk lånestørrelser fra 10.000 kr. og helt op til 600.000 kr. Vi har altså at gøre med et hurtig lån, der tilbyder store lånebeløb uden at gå på kompromis med at låne penge hurtigt. 

Hurtig lån: kviklån 

Den her fætter har du helt sikkert hørt om i den ene eller anden sammenhæng. Kviklån er den mest almindelige form for online hurtig lån i Danmark – det er det, de fleste kender, og det er også det, de fleste vælger at ansøge om. Kviklån er mindre lån og karakteriserer typisk hurtig lån 1000 til hurtig lån 10000 kr. 

Hurtig lån: samlelån 

Få låntagere kender til samlelån, hvilket er en skam. Samlelån er en betegnelse for nogle lån, der kan bruges til at samle flere lån til ét. Optager du fx to eller tre hurtig lån ad gangen, ender du med at skulle betale renter og gebyrer for alle lånene. Samlelån vil kunne bruges til at samle alle dine lån til ét lån, så du kun har dette låns renter og gebyrer at forholde dig til – det er både billigere og mere overskueligt. 

Når du har sat dit kryds ved den type af hurtig lån, du tænker, er det rigtige for dig, er du klar til at sammenligne. Nu ved du nemlig lidt mere om, hvad du skal kigge efter, og mulighederne er mange. Rigtig mange. 

Hvordan ansøger jeg om hurtig lån? 

Det ligger til navnet, at hurtig lån bør være hurtige. For at vælge et hurtig lån kræver det dog, at du bruger de værktøjer, der er til rådighed for at finde hurtig lån online. Ét af de værktøjer er sammenligningstjenester. Dét, sammenligningstjenester kan hjælpe med, er at opstille en overskuelig oversigt over lånemarkedets bedste, nye hurtig lån. Her har du mulighed for at sammenligne forskellige parametre, der er vigtige at tage højde for, når du har valgt at optage et hurtig lån online. 

Løbetid: Løbetiden er vigtig at have for øje, idet den i høj grad har indflydelse på den samlede pris for dit hurtig lån. Løbetiden er nemlig vigtigere, end du tror, for dit hurtig lån kan risikere at blive rigtig dyrt, hvis ikke du vælger den rigtige løbetid – så spids ører (eller puds brillerne). 

Når vi taler om løbetid, handler det i bund og grund om, at du skal finde balancen – balancen mellem at vælge en for kort eller for lang løbetid til dit nye hurtig lån. 

Vælger du en for kort løbetid, kan du risikere at presse din økonomi til at skulle betale pengene tilbage hurtigere, end du måske egentlig har mulighed for. Modsat tror mange låntagere, at løsningen er at strække løbetiden så langt som muligt. Risikoen ved det er, at du skal betale renter og gebyrer over en længere periode. Fremfor at betale de potentielle tillægsomkostninger og renter i fx 9 måneder, kan du ved en længere løbetid skulle betale de ekstra beløb i over et år – og det kan i sidste ende løbe op i mange penge. 

Vi anbefaler typisk låntagere at kigge på de månedlige ydelser for at finde frem til en skarp løbetid. Sådan ved du, hvad du har mulighed for at afbetale hver måned på baggrund af dine nuværende faste udgifter. 

ÅOP: Har du før ansøgt om hurtig lån online, ved du helt sikkert godt, hvad ÅOP betyder. Er det til gengæld første gang, kan begrebet godt virke fremmed – og sikkert en anelse forvirrende. ÅOP er dog en forkortelse, der er vigtig at kende til, inden du ansøger om hurtig lån, fordi ÅOP’en giver et bedre indtryk af, hvad dit lån koster, end fx renten gør på egen hånd. 

ÅOP står for de årlige omkostninger i procent og er en procentsats, hvor alle omkostninger i forbindelse med dit hurtig lån er medregnet. I Danmark skal finansielle virksomheder angive ÅOP’en på deres produkter, og derfor kan du være sikker på at kunne finde det vigtige tal, når du søger om hurtig lån. Nogle af de ting, der er inkluderet i ÅOP’en, er: 

 • Stiftelsesomkostninger
 • Administrationsgebyrer
 • Renter og månedlige ydelser
 • Dokumentgebyr
 • Variabel tinglysningsafgift.

Af samme årsag vil ÅOP’en typisk også være en højere procentsats end fx renten, fordi alt bliver medregnet. 

Rente: Renten er en procentdel af lånets samlede pris og er et beløb, låneudbyderen tager i provision for at låne dig et hurtig lån. Man kan sige, at det er sådan, låneudbyderne tjener penge. Låner du fx 5.000 kr. med en rente på 5%, skal du betale 5% af beløbet tilbage om måneden. Det betyder, at jo lavere renten er, jo mindre skal du betale tilbage hver måned. 

Derfor kræver det også, at du kigger på mere end ét lån, så du får et reelt billede af, hvad de forskellige lånerenter ligger på og derved kan vælge den laveste rente til dit nye hurtig lån online. 

Når du har styr på begreberne inden for hurtig lån, er du klar til selve ansøgningsprocessen. Heldigvis er ansøgningen om hurtig lån tæt på det nemmeste i verden – og det kræver få og meget enkle step at gennemføre. 

Sådan ansøger du om et hurtig lån online: 

 1. Find ud af, hvor meget du ønsker at låne.
 2. Find en oversigt over dine lånemuligheder inden for dette beløb.
 3. Sammenlign udbyderne, så du finder den laveste rente og ÅOP.
 4. Når du har fundet din foretrukne udbyder, er du klar til at låne. Nu vil du blive sendt videre til den valgte udbyders side.
 5. Udfyld låneansøgningen. Herefter udfører låneudbyderen en kreditvurdering af dig.
 6. Hvis din ansøgning bliver godkendt, vil du få det reelle lånetilbud tilsendt, som du skal underskrive med dit NemID.
 7. Afvent – pengene vil komme ind på din konto hurtigst muligt.

Vi anbefaler altid, at låntagere sender mere end én ansøgning. Jo flere låneudbydere du sender til, jo større er chancen for at blive godkendt til et hurtig lån. 

Lån penge hurtig 

Hurtigheden på udbetaling af dit hurtig lån kan være alt mellem få timer, en dag og et par dage. Når du ansøger om et hurtig lån og tænker, tænker du med garanti, at nu kan det kun gå for langsomt. Men det er vigtigt at være realistisk og huske på, at du først takker ja til et lån, når du har modtaget dit reelle lånetilbud fra en udbyder. 

Når det er sagt, kan der ved nogle låneudbydere gå helt ned til få minutter mellem en godkendt ansøgning til, at du får pengene fra dit nye hurtig lån på kontoen. Den maksimale ventetid på et hurtig lån er fem hverdage – afhængigt af ansøgningstidspunkt, da weekend og helligdage ikke tæller med. 

Det bedste råd, vi kan give, er at tjekke den specifikke låneudbyder. Især hvis du har krav til, hvor hurtigt du vil have dit nye hurtig lån. For hvis du ikke kan vente fem hverdage, bør du kigge efter udbydere, der tilbyder hurtig lån med hurtig udbetaling. 

Husk også på, at størrelsen på dit lån spiller en rolle. Mindre lånebeløb bliver almindeligvis udbetalt hurtigere end store forbrugslån.

Hvem kan ansøge om hurtig lån? 

Et ægte politikersvar ville være, at alle kan ansøge om hurtig lån, men at det ikke er alle, der bliver godkendt til at låne. Når det er sagt, er der nogle generelle krav, du bør leve op til, inden du sender din ansøgning om hurtig lån afsted: 

 • Alder: du skal være mindst 18 år for at låne penge i Danmark. Nogle udbydere kræver, at du er 21 eller 25 år. 
   
 • Bopæl og statsborgerskab: du skal som minimum have fast bopæl i Danmark, hvis du vil låne penge hos en dansk låneudbyder. Derudover kræver nogle låneudbydere også, at du har dansk statsborgerskab.
   
 • NemID: I Danmark underskriver du et onlinelån med dit NemID. Det betyder, at uden et NemID kan du ikke ’seal-the-deal’.
   
 • Fast indkomst: De fleste låneudbydere kræver, at du har en eller anden form for fast indkomst – nogen har endda krav til minimum indkomst, men det er langt fra alle.
   
 • Ikke medlem af RKI: Er du medlem af RKI, kan du ikke låne penge i Danmark.

Det er med andre ord ikke mange krav, du skal have styr på, når det gælder hurtig lån online. Derfor er det endnu vigtigere, at du sørger for, at du lever op til alle de krav, den enkelte låneudbyder opstiller. Research er kernen. Lav grundig research, inden du ansøger, så du ikke risikerer at ansøge om hurtig lån hos en udbyder, hvor dine lånechancer er små. Vælger du nogle udbydere, hvor du lever op til kravene, er du stillet langt bedre i din ansøgningsproces. 

Det er vores erfaring, at alle typer af mennesker søger om hurtig lån – den unge studerende, familien på fire, eller det pensionerede ægtepar. Hurtig lån har ikke et mærkat, der henvender sig til den ene eller anden gruppe i samfundet. Tværtimod. Hurtig lån er for alle. 

Hurtig lån 18 år 

Er du rundet det gyldne hjørne, har du mulighed for at ansøge om hurtig lån. Hurtig lån 18 år er ikke en selvfølge, men som 18-årig opstår der nogle andre behov, som kan være svære at stille på kort tid – medmindre du vælger et hurtig lån. Du har måske ikke haft mulighed for at spare helt så meget op, hvis du har haft mindre ungdomsjob. Når du fylder 18 år, får du andre behov og købsvaner, og det kan godt sætte sit præg på økonomien. 

Hvis du overvejer at låne penge hurtigt, kan det meget vel være, at et hurtig lån er vejen at gå. Online hurtig lån giver dig mulighed for at vælge et mindre beløb, så du ikke optager for store lån til at starte med. Husk, at du kan få vejledning hos låneudbyderne, hvis du er i tvivl om, hvad der er passende for dig. 

Vi anbefaler, at du ikke optager større hurtig lån, end hvad du har mulighed for at tilbagebetale hver måned. Husk, at du altid kan optage nye hurtig lån, når du har afbetalt det andet – mulighederne for hurtig lån forsvinder ikke (kun hvis du ikke betaler lånet tilbage og derved ender i bunken af dårlige betalere). 

Hvad koster hurtig lån? 

Ved de fleste låntyper gælder det, at du vil komme til at betale mere tilbage, end du låner – uanset om det er hurtig lån, kviklån, forbrugslån eller noget helt fjerde. 

Men hvad skal du så have op af lommen, tænker du? 

Størrelsen på det samlede beløb, du skal betale tilbage, afhænger af flere ting; størrelsen på lånet, renten, yderligere omkostninger såsom gebyrer, og selvfølgelig hvor lang en løbetid du vælger. Løbetiden spiller nemlig en langt større rolle, end de fleste låntagere er klar over. Jo længere tid du bruger på at afbetale dit hurtig lån, jo flere renter vil du skulle betale (for hver måned, du afbetaler), og derfor vil det samlede tilbagebetalingsbeløb vokse. 

Prisen på dit lån vil typisk afhænge af ting såsom: 

 • Låntypen
 • Din økonomiske situation
 • Størrelsen på lånebeløbet og løbetiden
 • Lånets renter, gebyrer og ÅOP

Billige hurtig lån er dog ikke urealistiske – det hele handler om, at du lægger en smule arbejde i det. Forarbejdet med at sammenligne lånemuligheder giver dig mulighed for at spare en masse penge. Du skal dog være opmærksom på, at det er meget normalt, at renten på hurtig lån ændrer sig af og til. Det betyder, at du skal holde dig opdateret på dine lånemuligheder, når du overvejer at søge om hurtig lån. På den måde kan du sammenligne udviklingen af lånenes rente og derved sortere de billige hurtig lån fra de dyre. 

Det er også derfor, der ikke findes et konkret svar på, hvad et hurtig lån koster – 1) fordi det afhænger af dig og din økonomi – herunder din kreditvurdering, og 2) fordi det ændrer sig hele tiden. Det, der er et billigt hurtig lån i dag, er måske dyrt i morgen. 

Husk også, at de små hurtig lån typisk er væsentligt dyrere end de større forbrugslån eller hurtig lån. Forbrugslånets ÅOP er ofte lavere og vil strække sig over længere tid, deraf den lavere ÅOP. 

Hurtig lån uden renter 

Hurtig lån uden renter, eller gratis lån, er ikke noget, der vrimler om ørene på os. Det er ikke en udbredt ting – hverken for låneudbydere eller låntagere. Med god grund. 

Hurtig lån uden renter er nemlig ikke kun fryd og gammen. 

Hurtig lån uden renter er et rentefrit lån, der betyder, at lånet ikke har en rente tilknyttet, hvorfor du ikke skal betale renter til långiveren. Det lyder ved første omgang som en perfekt løsning, men der er også en anden side til de såkaldte gratis lån. 

Når låneudbydere skilter med gratis lån, følger der ofte andre omkostninger med, du som låntager bør være opmærksom på, inden du takker ja til lånet. For selvom udbyderne taler om gratis lån, eller hurtig lån uden renter, er lånet sjældent rentefrit gennem hele løbetiden. Det betyder, at du som oftest bliver tilbudt fx 30 eller 60 dages rentefri, og når du overskrider de 60 afbetalingsdage, vil der tilføjes almindelige renter – og i nogle tilfælde gebyrer – til lånet. 

Ofte er gratis lån en måde for låneudbydere at tiltrække nye kunder på. Derfor bør du som låntager tage den kritiske hat på, så du er sikker på, at du får et hurtig lån, du og din økonomiske situation kan overkomme. Noget, man ofte ser ved rentefrie lån, er fx, at låneudbyderen simpelthen forhøjer administrationsgebyrer og stiftelsesomkostninger, men stadig reklamerer for lånet som gratis, idet det stadig er rentefrit. 

Hurtig lån gratis 

Hurtig lån gratis, tænker du. Det må da være for godt til at være sandt, og det er det også. Lidt. For et hurtig lån kan godt fremstå som gratis, fx rentefrit, men der vil ofte komme nogle ekstra omkostninger oveni såsom et forhøjet administrationsgebyr eller andre stiftelsesomkostninger. Da låneudbyderne primært tjener penge ved at inkludere diverse gebyrer, eller gennem renten, vil et hurtig lån sjældent være fuldstændig gratis – og det kan godt snyde låntagere, hvis man ikke er opmærksom. 

Det er vores erfaring, at hurtig lån gratis ikke er en udbredt ting på de danske marked. Ofte vil du kunne få en løbetid på 30 eller 60 dage rentefrit, hvor der herefter vil blive tilføjet almindelige renter til dit hurtig lån. Hurtig lån uden renter kræver derfor typisk, at du kan betale lånet tilbage på kort tid – og hvis det ikke er muligt, anbefaler vi, at du vælger et helt almindeligt hurtig lån online, hvor du selv er med til at bestemme løbetiden. 

Hvad kan jeg bruge et hurtig lån til? 

Ak ja, hvad kan du bruge et hurtig lån til? Hvad kan du bruge 5.000 kr. på? Eller hurtig lån 10000? det korte svar er, at du kan bruge dit nye hurtig lån til tæt på alt. Et af kendetegnene ved hurtig lån, som dem du finder her, er, at låneudbyderne af hurtig lån online ikke blander sig i, hvad du vil bruge pengene på. 

Inden du ansøger om hurtig lån, er det dog en god idé, at du gør dig tanker om, hvad du gerne vil bruge pengene på. Hvilke behov har du? At gøre sig de overvejelser vil i sidste ende også hjælpe dig med at afklare, hvor stort et beløb du bør ansøge om. 

Mangler du en ny cykel, PlayStation eller et ekstra fjernsyn? Vil du have styr på nogle uforudsete udgifter? Eller vil du opfylde en af de mange drømmer, der ligger og venter i baghovedet på dig – fx drømmerejsen, drømmebryllup eller noget helt tredje? Der findes både små, medium og store hurtig lån, og selvom det er en kæmpe kliché at sige, er det altså kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan bruge hurtig lån på. Friheden til at bruge dit hurtig lån, som du drømmer om, vil helt sikkert afspejle sig i brugen af pengene – og friheden vil føles endnu bedre, når du ved, at hverken vi eller låneudbyderen dømmer dig. 

Når først tanken om at optage et hurtig lån lander hos dig, er det fristende at tænke stort. Drømme stort. Men faktisk rækker de små hurtig lån ofte længere, end du lige tror. Det er ikke kun de store hurtig lån på 500.000 kr., der kan opfylde drømme og ønsker – tværtimod. De mindre hurtig lån kan også noget. De kan hjælpe dit forbrug godt på vej. De kan give dig adgang til nogle af de drømme, du har i hverdagen. Derfor er det vigtigt, at du virkelig overvejer dit lånebeløb, inden du ansøger. 

Mange låntagere bruger de mindre hurtig lån, fx hurtig lån 10000, på at gøre deres daglige behov lidt bedre – du ved, købe lidt ekstra godt ind i supermarkedet, købe den vinterjakke du har kigget på længe, der kan holde dig varm fra oktober til april, eller til at tage på din yndlings restaurant en ekstra gang i denne måned. 

Så hvad kan du bruge hurtig lån til, spørger du? Lav en liste og begynd drømmeriet, for listen er lang. 

Hurtig lån 10000 

Hurtig lån 10000 kr. er et af de mest populære hurtig lån på det danske marked. De fleste låntagere, der tidligere har ansøgt om hurtig lån, vender nemlig ofte tilbage til denne guldskat af et hurtig lån – og vi forstår det godt. Men ved du egentlig, hvor langt du kan komme med hurtig lån 10000 kr.? 

Hurtig lån 10000 rækker til: 

 • (dumme) regninger: tandlægeregninger, håndværkere, mobilregning osv.
 • Rejser: enten tilskud til at rejse hele verden rundt, eller fuldt beløb til en lækker tur syd på – eller nord på?
 • Selvforkælelse eller forkælelse af andre: har du lyst til at give dine kære en oplevelse for livet? Eller har du brug for at trække stikket fra den travle hverdag? Forkælelse er noget af det, vi glemmer oftest gennem livet – men det er sundt for både krop og sjæl.

Ja, hurtig lån 10000 giver anledning til mange ting. 

Er det risikabelt at tage hurtig lån? 

Hurtig lån, kviklån, forbrugslån – gruppen af online lån. For mange mennesker er det et nyt fænomen (selvom de efterhånden har eksisteret i flere år), og nye ting har det med at have en skræmmende facade. Har du aldrig rørt online lån før, kan der sagtens snige sig noget utryghed ind – og derfor eksisterer der sammenligningstjenester, der kan give dig lidt ro i maven ved at hjælpe dig lidt på vej. Deres fornemmeste opgave, i din søgen på hurtig lån, er at sørge for, du ikke føler dig alene om beslutningen. 

De hjælper dig i gang. De hjælper dig halvvejs. De hjælper dig i slutfasen. 

Men de ved også, hvordan rygterne går. Man hører også om de låneudbydere, der trækker den ene låntager ned i gæld efter den anden. Men for at sige det på godt dansk, ødelægger den slags udbydere det for resten af flokken. 

Denne side samarbejder nemlig kun med finansielle virksomheder, der er godkendt af finanstilsynet. Finanstilsynet er dem, der tjekker troværdigheden hos markedets låneudbydere – og deres arbejde er med årene blevet mere og mere grundigt i takt med, at flere udbydere af hurtig lån er kommet til. Dét, at sammenligningstjenester kun arbejder med finanstilsynets godkendte låneudbydere, betyder, at de udbydere, du bliver præsenteret for, lever op til nogle meget strenge krav. Når du ansøger om hurtig lån, er der med andre ord ingen chance for, at du skulle løbe ind i nogle af de ubehagelige udbydere. 

Det eneste, de ikke kan beskytte dig mod, er din egen økonomi. Det er derfor vigtigt, at du har et godt indblik i din privatøkonomi – både før, under og efter din ansøgning om hurtig lån. De låneudbydere, vi samarbejder med, har nemlig ret til at pålægge dig rykkergebyrer og opkrævningsgebyrer, hvis du af den ene eller anden grund ikke får afbetalt på dit hurtig lån. Husk derfor, at et hurtig lån ikke skal betales tilbage, når det passer ind i dit forbrug, men at du bør afbetale det aftalte beløb tilbage på månedsbasis. 

Vi kan tage din sikkerhed det meste af vejen, men det kræver også, at du tager ansvar for dig selv, inden du skriver under på et hurtig lån.

Hurtig lån eller kviklån? 

Hurtig lån og kviklån har samme tone i sig – noget, der går stærkt. Og det er lige præcis, hvad essensen er hos begge. For faktisk er de nøjagtig det samme. Hurtig lån er kviklån, og kviklån er hurtig lån. Hurtig lån er en generel betegnelse over hurtige lån, hvilket de fleste onlinelån går ind under. Kviklån er måske det mest udbredte ord, eller måske det de fleste mennesker har stiftet bekendtskab med, og derfor vil du ikke se betegnelsen hurtig lån mange steder, når din eftersøgning går i gang. 

Men nu ved du, at du ikke skal frygte det. Du kan sagtens ansøge om hurtig lån hos en kviklånsudbyder, hvis du fornemmer, der er et godt match forude. 

Man kunne spørge, hvorfor i alverden vi ikke bare kalder det hele for kviklån? Det gør vi ikke, fordi hurtig lån dækker over meget mere. Hurtig lån er det helt rigtige begreb til at beskrive den hurtighed, online lån er kendt – og elsket – for. Under hurtig lån finder du også forbrugslån, samlelån og endda diverse kassekreditter, hvis det står øverst på din behovsliste. 

Hurtig lån til unge 

Afhængigt af hvor ung du er, har du måske ikke skullet låne penge før – af finansielle virksomheder vel at mærke (mor og far tæller ikke). Men som ung lever du, måske, et uforudsigeligt liv, hvor spontanitet bydes velkommen med åbne arme. Det betyder dog også, at din økonomi (SU, studiejob etc.) skal kunne holde til lidt af hvert og være omstillingsparat. 

Det kan være, du er færdig på gymnasiet og gerne vil ud og rejse? Eller måske er du studerende og mangler en ekstra skilling til at betale for en festivalbillet, eller blot til hverdagens forbrug? Udgifter såsom husleje, almindelige indkøb og måske transport kan hurtigt sluge hele dit budget på SU, og derfor vælger mange at ansøge om hurtig lån til unge. Når det er sagt, kan du som ung måske også blive hurtigt fristet ved tanken om at få fyldt kontoen op inden weekenden, og det er langt fra hele idéen med hurtig lån til unge. 

Hurtig lån til unge fungerer præcis lige som almindelige hurtig lån – du bør gøre dig de samme overvejelser om lånebeløb, løbetid og dit egentlige behov for hurtig lån til unge. Vi anbefaler, at du opstiller et budget, hvis du ikke allerede har et, så du får et klart billede af, hvordan din privatøkonomi ser ud. 

Hurtig lån til unge bør ikke være en forhastet beslutning op til weekenden. I stedet bør du lægge overvejelser i beslutningen og kræfter i at finde det helt rigtige hurtig lån til unge. Husk, at du skal være fyldt 18 år og have en form for indkomst for at kunne låne et hurtig lån til unge.                                                                                                                                           

Hurtig lån uden sikkerhed 

Der er mange fordele ved hurtig lån online. Mange af dem kommer måske bag på dig, mens andre giver sig selv. Fx er du nok ikke overrasket over, at det er hurtigt at optage onlinelån. Derimod kan det komme bag på dig, når du får at vide, at hurtig lån er uden sikkerhed. Hurtig lån uden sikkerhed er i mange henseender nøglen til det fundament hurtig lån online er bygget på. Men hvad betyder det at optage nye hurtig lån uden sikkerhed? 

At stille sikkerhed for noget er en ting, vi kender fra banken. I banken stiller du sikkerhed for de penge, du låner, via det, du låner til. Låner du penge til et hus eller en bil, er huset og bilen dermed en sikkerhed for banken. Når banken låner dig penge, vil de være sikre på, at du kan betale lånet tilbage, derfor skal du stille noget som sikkerhed for det – i dette tilfælde et hus eller en bil. 

Sådan fungerer det ikke i onlinelånenes verden. 

Her er der ikke noget, der hedder at stille sikkerhed, og derfor er alle online hurtig lån uden sikkerhed. Dette påvirker dog ikke selve sikkerheden – eller trygheden – ved lånet. For selvom det er hurtig lån uden sikkerhed, er din sikkerhed i top. Det garanterer vi – du slipper blot for at skulle stille noget i sikkerhed, eller fortælle hvad pengene skal bruges på. 

Det er da win-win, ikke? 

Fordele og ulemper ved hurtig lån 

Fordele ved hurtig lån: 

 • Hurtig udbetaling og kort svartid
 • Få krav til dokumentation
 • Fleksible lånevilkår
 • Ingen spørgsmål til lånets formål
 • Ingen sikkerhedsstillelse
 • Online låneproces

Ulemper ved hurtig lån: 

 • Kan risikere at blive dyrt
 • Høje omkostninger
Ofte stillede spørgsmål om lån
Hvordan finder jeg hurtig lån?
Du kan finde hurtig lå mange steder på internettet, men vi anbefaler, at du benytter dig af sammenligningstjenester, der kun viser låneudbydere, der er godkendt af Finanstilsynet.
Hvor meget kan jeg låne med et hurtig lån?
Hurtig lån indebærer både små og store lån. Du kan typisk låne mellem 1.000 kr. og op til 500.000 kr. 
Hvem kan ansøge om hurtig lån?
Der er nogle enkelte krav, du skal leve op til for at ansøge om hurtig lån. Du skal være minimum 18 år og have fast bopæl i Danmark. Desuden kræver nogle udbydere, at du har en fast indtægt. Du må heller ikke være registreret i RKI. 
Hvor hurtigt kan jeg få et hurtig lån?
Det afhænger tit af størrelsen på dit hurtig lån, hvor hurtigt du kan få det udbetalt. Nogle låneudbydere tilbyder straksudbetaling, mens du ved andre skal vente til dagen efter. Vær også opmærksom på, at weekender og helligdage ikke tæller med. 
Populære lån
Lendo
Saverium
Ferratum
Lånespecialisten
Leasy Minilån
DigiFinans
Lendo