Kommercielt samarbejde med Intelligent Banker. Hele denne side er en annonce.

Billige lån på nettet - uanset hvor i landet du befinder dig

Billige lån er en sjov størrelse - for hvad er billigt? Lad os hjælpe dig med at finde frem til, hvad billige lån er for dig på baggrund af dine lånebehov, så du kan nyde i stedet for at yde. 

Vi har fundet 0 lån til dig

Billige lån - og deres ABC

De fleste mennesker har et instinkt, der siger, at vi altid skal gå efter at få det, vi gerne vil have – og helst i en billig udgave. Når vi køber bil, hus, tøj – ja, stort set hver gang vi skal lægge penge på bordet, prøver vi at få den bedste pris. 

Det samme gælder billige lån. Billige lån er dog ikke helt så nemme at prisforhandle med som fx boligpriserne, men billige lån er både realistiske og ret nemme at finde – hvis du ved, hvad du skal kigge efter. Dog er der en tendens til, at mange låntagere tror, de kan finde billige lån uden at gøre en indsats. Billige lån kræver kort fortalt, at du gider lede efter dem, for de kommer ikke dalende ned fra himlen som snefnug i din håndflade. 

Er du på udkig efter billige lån, bør du spidse ører, pudse brillerne, sætte dig godt til rette – ja, du forstår pointen, for vi gennemgår lige nu billige lån, og hvordan du finder dem, fra A til Z. 

Hvad er billige lån? 

Billige lån er det, alle låntagere drømmer om. Ingen tvivl om det. Når tankerne om et lån popper op i hovedet, går jagten ind på at finde billige lån, der kan gøre drømme til virkelighed – og det er uanset, om vi taler banklån eller onlinelån. Billige lån er med andre ord en eftertragtet størrelse, der er svær at give en konkret definition på. Især fordi billige lån generelt er meget dynamiske. 

Når vi skriver, at billige lån er dynamiske, mener vi, at billige lån og deres ’billighed’ varierer på tværs af låntagere. For prisen på billige lån afhænger først og fremmest af din økonomiske situation. Det betyder, at det lån, der er billigere for dig, ikke nødvendigvis er billigere for andre. 

Billige lån er dog generelt betegnet som et lån med lave rente og gebyrer – med andre ord; lave låneomkostninger. Mere konkret bliver det næsten heller ikke, for det er svært at sige, hvor lave låneomkostninger egentlig skal være, før vi kan betegne det som billige lån. 

Så hvad betyder det for dig i jagten på billige lån? 

Det betyder såmænd bare, at det lidt er op til dig at vurdere, om der er tale om billige lån eller ej – selvfølgelig hjælper vi dig lidt på vej, og det kan du læse mere om herunder. 

Billige lån online 

Hvis du ikke ved, hvor du kan finde billige lån, er du landet det helt rigtige sted. Billige lån er nemlig vores mellemnavn – de låneudbydere du finder her på siden, hedder det i hvert fald – og derfor er du ikke langt fra at komme på talefod med billige låneudbydere, når først du er landet her. 

Online sammenligningstjenester som denne er nemlig den sikreste og hurtigste måde for dig at finde billige lån online på. Har du bestemt dig for, at NU vil du finde billige lån hurtigt? Så se her. 

Billige lån online findes nemlig i alverdens former, farver og med fede features – sådan da. Men i forbindelse med billige lån online er ’lir’ og bling-bling ikke nødvendigvis lighedstegn med kvalitet, og derfor eksisterer services som den, du befinder dig på nu. 

Der er nemlig mange historier om online lån, både gode og dårlige, og sammenligningstjenester skal være med til at nedbryde en masse af de dårlige historier, så der kommer flere succeshistorier frem i forbindelse med at optage billige lån online. For det er nemlig både nemt, hurtigt, effektivt og sikkert at låne penge online. 

Pris billige lån 

Lige som med de fleste online lån er det vanskeligt at give en konkret pris på, hvad billige lån koster. Definitionen er uklar, og det vil typisk afhænge af, hvem du spørger – både hvilken låntager du spørger, men i særdeleshed også hvilken låneudbyder du spørger. Billige lån er eftertragtet, så hvordan leder du efter billige lån, når der ikke er en konkret definition på det? 

Svaret er enkelt – billige lån afhænger først og fremmest af din økonomiske situation. Billige lån bliver nemlig billige på baggrund af lånets omkostninger, dvs. lånets renter og gebyrer. Er lånet i gennemsnit lavere, når det kommer til renter og gebyrer, så må det kunne betegnes som billige lån. Sagen er dog den, at lånets renter og gebyrer typisk blive styret af din økonomiske situation. Jo mere stabil din økonomi er, jo lavere renter vil du fx typisk kunne få af en låneudbyder. Hvad der ser ud som billige lån for dig, er derfor muligvis en helt anden sag for naboen, og derfor er billige lån svære at definere. 

Det ved låneudbyderne heldigvis godt, og derfor har mange udbydere udviklet låneberegnere på deres låneservices. En låneberegner er et værktøj, der hjælper dig med at udregne billige lån og deres rente, ÅOP samt en umiddelbar pris. Når vi siger en umiddelbar pris, er det fordi, du først får den præcise pris på lånet, når du modtager et reelt lånetilbud på billige hurtig lån

For at du som låntager kan få billige lån hurtigt, præsenterer vi kun lånemuligheder, du kan sammenligne. Når du har ansøgt hos den enkelte låneudbyder, og de foretager en kreditvurdering af dig, vil du modtage et unikt lånetilbud, der er udregnet på baggrund af din økonomi. Det er sådan, billige lån online fungerer. Det er sådan billige lån på nettet giver dig mulighed for at låne billige penge. Og det hele starter via vores tjeneste her på siden. 

Billige lån størrelse 

Størrelsen på billige lån kunne godt tænkes at være ret ens. Måske havde du forestillet dig, at billige lån primært ligger på et par hundrede – max et par tusinde, kroner. For store lån kan vel ikke være billige lån, kan de? 

Endnu en gang overrasker låneverdenen. For billige lån kan gemme sig i alle kroge – både krogen med 1.000 kr. og krogen med 100.000 kr. Billige lån på nettet er ikke svære at finde, hvis du ved, hvor og hvad du skal kigge efter. Vi pointerer dog først og fremmest, at du nemmest finder billige lån online ved at låne efter dine behov. I det sekund du træder uden for din behovsgrænse og begynder at låne mere, end du egentlig har behov for, skal du regne med, at prisen på dine billige hurtig lån stiger til vejrs. 

Størrelsen på billige lån på nettet varierer derfor i høj grad efter, hvad låntagerens behov er. En generel opfattelse af billige lån og deres størrelse er dog, at det er alt mellem 500 kr. og helt op til 600.000 kr.

Hvordan ansøger jeg om billige lån? 

Billige lån lyder med garanti som en race for sig selv – og som noget, du ikke lige finder rundt om hjørnet. Men faktisk er du selv lidt herre over dine muligheder for at ansøge om billige lån. Det handler nemlig blot om, at du dykker lidt under overfladen og finder alle de billige lån på nettet. På trods af at du bør lægge nogle kræfter for at finde billige lån på nettet, er billige lån online især kendt for én ting; at de er nemme at ansøge om. 

Måske har du helt styr på alt, hvad billige lån på nettet indebærer, eller måske er du ikke helt sikker på, hvad billige lån er – men uanset hvor du befinder dig på skalaen, er det nemt for dig at ansøge. Vi har valgt at inddele din ansøgningsproces om billige lån i 5 hurtige step: 

 1. Få styr på dine behov: Hvor meget vil du låne? Hvor lang tid skal du bruge på at betale pengene tilbage? De helt grundlæggende spørgsmål skal du være i stand til at besvare – og du skal være realistisk.
 2. Sammenlign låneudbydere og udvælg: Hvilke låneudbydere kan, ud fra dine lånebehov, tilbyde dig billige lån? Det er især her, du kan gøre brug af vores sammenligningstjeneste. Sorter på baggrund af dine behov og få et overblik over, hvad de enkelte udbydere kan tilbyde dig på baggrund heraf. Vi anbefaler, at du sammenligner rente, ÅOP og månedlige ydelser.
 3. Ansøg med NemID: Når du har brugt vores tjeneste til at skabe dig et overblik, skulle du meget gerne stå tilbage med en håndfuld udbydere, der alle kunne være et godt lånematch til billige lån på nettet. Vi anbefaler, at du sender en ansøgning til dem alle – uanset om det er 3 eller 9 udbydere, du står tilbage med. Fordi det er gratis at ansøge, øger du blot dine chancer for at blive godkendt, hvis du ansøger hos flere udbydere. Husk, at du først forpligter dig et lån, når du får tilsendt et reelt lånetilbud af udbyderne, efter din ansøgning er godkendt. Når du har valgt det billige lån, du mener er det bedste match til dig, underskriver du dit tilsendte lånetilbud med NemID.
 4. Afvent: Når du har underskrevet dit lånetilbud på billige lån, afventer du blot udbetalingen af beløbet. Afhængig af den enkelte udbyder af dit nye billige lån, vil dit billige lån blive udbetalt kort tid efter. Nogle udbydere tilbyder straksudbetaling, mens andre udbetaler inden for få hverdage.
 5. Nyd: Når du har fået udbetalt dit billige lån, er der kun én ting tilbage – at nyde det. Lige som du vil.

Hvad kan jeg bruge billige lån til? 

Billige lån er en dynamisk størrelse, og i din søgen på dem vil du både møde store og små. Det betyder også, at brugen af billige lån ikke kan remses op på 10 fingre. Vi vil alligevel give dig nogle gode bud på, hvad billige lån på nettet kan bruges til – og hvad rigtig mange mennesker vælger at bruge dem til. 

 

1) Drømmerejsen – brug dit billige lån til at komme syd på, nord på, sammen med andre eller alene.

2) Renovering afbolig - er det nu, du skal have fikset den håndvask? Eller bygget det skur? Billige lån giver dig midlerne til at tage skridtet og endelig komme videre med projekterne derhjemme. 

3) Barnedåb - gi' dit barn den bedste start på livet med en fest, alle andre end barnet selv vil huske. Lad os være ærlige, barnedåb er mindst lige så meget for forældrene som for barnet, ik? Vi gør det alle sammen, og det bliver det bestemt ikke billigere af. Med billige lån på nettet – og vigtigere, billige lån uden sikkerhed, har du mulighed for at lægge de penge i en barnedåb, du drømmer om. 

4) En dyr hobby - golf, vin og listen fortsætter i uendeligheder... Det er sundt at have en hobby. Både for parforholdet, men også for din egen skyld. En hobby kan dog godt være dyr, og det kan hurtigt tage overhånd, når først du går i gang (enten med garn, udstyr eller andet, der hører til). 

5) Bil- opdater de hjul, du kører rundt på - brugt bil, ny bil eller reparation af bil; uanset hvad du har brug for, kan billige lån få dig godt kørende igen. 

6) Indfri små drømme - restaurantbesøg fx. Noget af det, billige lån oftest bliver brugt til, er at indfri nogle små drømme, mennesker går rundt med. Vi har alle nogle mindre behov, vi drømmer om bliver opfyldt i hverdagen; fx restaurantbesøg, en ny vinterjakke der er lidt dyrere end de forrige, eller at kunne drikke en kaffe latté med vennerne lidt oftere. 

7) Bryllup - dit livs bedste og dyreste fest. Men ikke desto mindre en fest du måske har glædet dig til det meste af dit liv, eller i hvert fald siden du fandt den person, du gerne vil leve dit liv med. At samle venner og familie til en fest i kærlighedens tegn er ikke til at sætte en pris på – og med billige lån behøver du måske slet ikke at gøre det. 

8) Dig selv - lad os være ærlige, her er billige lån altså bare bedst brugt, uanset hvad det så indebærer. 

Kort fortalt; du kan bruge billige lån uden sikkerhed til næsten alt. Hvorfor? Fordi de netop er uden sikkerhed. Det eneste, du skal koncentrere dig om, er at afgøre, hvor dine penge fra dit billige lån er brugt bedst – og det ved du heldigvis bedst selv. 

Hvem kan få billige lån?

Har du taget et lån før? Et hvilket som helst lån? Det er der stor garanti for. Det har de fleste danskere fra 20 år og op nemlig. Hvad enten det er et billån, boliglån eller et SU-lån, har de fleste danskere, når de runder 20 år, optaget deres første lån. Hvis du tidligere har enten ansøgt om billige lån, eller blot søgt efter billige lån, ved du sikkert godt, hvad det kræver af dig at blive godkendt til at låne penge hurtigt. 

Selvom der er nogle krav til låntagere af billige lån online, vil vi gerne understrege, at kravene er få og fair. Det betyder til gengæld, at det er endnu vigtigere, at du lever op til dem alle. 

De mest almindelige krav til låntagere, der ønsker billige lån, er: 

 • Du skal være minimum 18 år
 • Du skal have fast indtægt
 • Du skal have bopæl i Danmark og dansk statsborgerskab
 • Du skal have adgang til NemID
 • Du må ikke være medlem af RKI

Som sagt er dette nogle af de mest almindelige krav. Men – for der er altid et men – det afhænger altid af den enkelte låneudbyder. Nogle låneudbydere lægger stor vægt på alder; hvorfor nogen fx sætter alderskravet op til 21 eller 25 år, mens andre udbydere af billige lån lægger mere vægt på din indtægt. Hvis en udbyder har fokus på din indtægt, vil de ofte have et krav til en minimumsindkomst. 

Der er altså flere grunde til at tjekke mere end blot én udbyder, inden du sender en låneansøgning om billige lån, for det kan faktisk være, at du finder et bedre match i din søgen.  

Hvor hurtigt kan jeg få billige lån? 

Som du måske har fået en fornemmelse af nu, afhænger mange ting i forbindelse med billige lån af dig og din økonomiske situation. Samtidig er ingen billige lån ens – og det samme gælder for låneudbyderne. Svaret på hvor hurtigt du kan få udbetalt billige lån ligger altså primært hos den enkelte udbyder. 

Der er nemlig stor forskel på udbetalingstiden fra udbyder til udbyder, og det bunder typisk i, at låneudbydere har forskelligt fokus. Nogle udbydere lægger vægt på at have straksudbetaling, mens andre vægter et bredt udvalg af lånebeløb højere. Når du leder efter billige lån, og du har en deadline, eller en tidsramme for hvornår du senest vil have udbetalt billige lån, bør du med andre ord undersøge de enkelte låneudbydere for at sikre dig en udbyder, der tilbyder straksudbetaling. 

En god tommelfingerregel at huske på, når du ansøger om billige lån hurtigt, er dog også, at det af og til spiller en rolle, hvor store billige lån du ansøger om. Generelt bør du være opmærksom på, at større billige lån på nettet kræver en længere udbetalingstid, hvorimod de små billige lån ofte kan udbetales inden for minutter eller timer. 

Eksempel på billige lån 

Der er ingen tvivl om, at billige lån aldrig er ens, men at de snarere er lige så forskellige som dag og nat. Årsagen til det er, at billige lån online afhænger af en række faktorer, der altså ikke giver det samme lighedstegn hver gang. Det er faktorer såsom din økonomiske situation og indkomst, lånebeløb, løbetid osv., der i sidste ende er med til at kunne give dig billige lån på nettet. For at kunne få billige lån hurtigt bør du dog alligevel vide, hvornår tallene gør lån billige, og hvornår de ikke nødvendigvis gør. 

Nedenfor kommer derfor et eksempel på, hvordan billige lån kan se ud. Vær dog opmærksom på, at lige nøjagtigt dette eksempel ikke nødvendigvis gør sig gældende for dig. Eksemplet skal derfor blot være en rettesnor, så du får en bedre idé om, hvordan billige lån kan se ud. 

 

FaktorerLøbetid på 12 mdr.Løbetid på 24 mdr.Løbetid på 36 mdr.
Samlet kreditbeløb100.000 kr.100.000 kr.100.000 kr.
ÅOP8,07%7,72%7,55%
Variabel debitorrente7,00%7,00%7,00%
Etableringsomkostninger1.000 kr.1.000 kr.1.000 kr.
Månedlig ydelse9.006 kr.4.655 kr.3.207 kr.
Samlet tilbagebetaling108.070 kr.111.725 kr.115.459 kr.

 

Husk, at billige lån online både skal være billige på lang og kort sigt. Kig derfor også på de månedlige ydelser for at være sikker på, at det er billigt for dig at optage billige lån på månedsbasis også. 

Billige hurtig lån er muligvis sværere at definere, men de er ikke svære at forstå, hvis du kender din økonomi godt. 

Omkostninger billige lån 

Selvom billige lån karakteriseres som billige, vil der altid følge omkostninger med billige lån. Det, der adskiller billige lån fra andre online lån, er dog, at omkostningerne potentielt ikke er af samme størrelse. 

Nogen bekymrer sig meget om omkostningerne ved et lån, andre ikke så meget. Det er dog vigtigt at pointere, at hvis du drømmer om billige lån, kommer du ikke i mål med en medalje om halsen, hvis ikke du undersøger, hvilke omkostninger der er ved de enkelte billige lån online. 

Det er ikke sikkert, at de nedenstående omkostninger er en del af de billige lån, du ansøger om. Husk derfor at tjekke ved den enkelte udbyder. 

Dette er dog nogle af de typiske omkostninger – både engangsomkostninger og løbende omkostninger ved billige lån på nettet: 

 • Stiftelsesprovision
 • Forsikringsgebyr
 • Dokumentgebyr
 • Depotgebyrer
 • Renter
 • Administrationsgebyrer
 • PBS-gebyrer

Billige bil lån

Onlinelån er generelt det, der giver dig mulighed for at opfylde en drøm eller to. Det er typisk det, de er kendt for, og det, de bliver brugt til. Dette gælder også, når drømmen er en bil. Mange mennesker går i banken, når de snuser til køb af ny bil, men faktisk er banken ikke en garanti for billige bil lån. Banken lever i den grad højt på, at de fleste mennesker kendetegner banken som det tryggeste sted at låne penge, da det har været bankens rolle i årtier. Men bankens lån er ikke altid den eneste – eller bedste – løsning. 

Når det kommer til fx billige bil lån, er der flere muligheder at overveje. Du kan nemlig både vælge at optage billige lån via banken, via bilforhandleren eller ved at optage billige lån online. 

En traditionel måde at se billån på er som et lån, hvor der tages pant i bilen. Det betyder, at udbyderen af lånet, fx banken, kan gøre krav på bilen, hvis du ikke overholder din tilbagebetaling af lånet efter aftale. Dette er en komplet modsætning til billige lån online, der ikke indebærer pant. Når det er sagt, er dette også årsagen til, at onlinelån generelt er dyrere end bankens lån, netop fordi de ikke kræver pant. Det betyder, at online låneudbydere ikke har nogen sikkerhed i, at du betaler pengene tilbage. Udbydere af billige lån online løber derfor en større risiko, end den traditionelle bank gør. 

Fordelen ved at vælge billige bil lån online er dog, at lånet ikke er øremærket. Når du går i banken for at låne penge til en bil, kan du optage et billån, der er øremærket således, at pengene kun kan bruges til at købe en bil. Når du optager billige bil lån online, er du fri for at skulle fortælle udbyderne, hvad pengene skal bruges til – en af de mange fordele ved billige lån på nettet. Det betyder også, at efter du er godkendt til billige bil lån, kan du ombestemme dig og bruge pengene på noget andet, hvis dit behov ændrer sig; måske flytter du til byen og har mere brug for en cykel? Eller måske står alle dine hårde hvidevarer af på samme tid (uheldigt, men det kan ske). I så fald er du ikke låst ved, at dit lån er øremærket, men i stedet kan du bruge dit billige bil lån til det, du har mest behov for. 

Ang. beløbet på billige bil lån kan låntagere som udgangspunkt låne mellem 100.000 og 500.000 kr., men det vil i sidste ende afhænge af din økonomiske situation, hvor meget online låneudbydere vil være villig til at låne dig. Når det er sagt, anbefaler vi stadig, at du ikke låner billige bil lån, der er større, end hvad du har behov for. Fordi billige lån på nettet er billige lån uden sikkerhed, er der ikke en bankrådgiver, der kan vejlede dig ang. lånebeløb, og du er derfor nødt til at kende din privatøkonomi for at vide, hvilket beløb der passer bedst til dig. Du skal dog ikke være bange for at få billige lån, du ikke kan overkomme. Du bliver nemlig ikke godkendt til noget, du og din økonomiske situation ikke kan overkomme. 

Her er nogle af de ting, du bør overveje, inden du ansøger om billige bil lån: 

 • hvor længe tænker du at beholde bilen?
  • Dette har nemlig betydning for renten; har du kun tænkt dig at beholde bilen i ét år, vil det måske bedst kunne betale sig at ansøge om billige bil lån med en højere rente kontra billige bil lån med lave etableringsomkostninger.
 • Hvor længe vil du afdrage på lånet?
  • Billige bil lån, der afdrages over længere tid (fx omkring 7 år) vil have en lavere månedlig ydelse. Til gengæld vil det være dyrere samlet set, end hvis du vælger billige bil lån med en kort løbetid.

Andre gode ting at have for øje, når du overvejer billige bil lån: 

 • Indhent lånemuligheder fra flere udbydere af billige bil lån og sammenlign altid parametre såsom pris og omkostninger.
 • Ha’ et ekstra godt øje på ÅOP’en (årlige omkostninger i procent).
 • Læg et budget. Det viser både dig selv og udbyderen, at du har styr på økonomien
 • Husk forsikring – det er en vigtig del af regnskabet.
 • Hvis du køber brugt bil, så vær sikker på at du har tjekket bilen og alt omkring den godt og grundigt igennem, inden du ansøger om billige bil lån.

Billige lån til unge 

Som ung har du muligvis aldrig skulle optage billige lån – før nu. Og når du når til et tidspunkt i dit liv, hvor det kan blive nødvendigt, kan idéen om billige lån være skræmmende. Men når du er ung, ændrer dit økonomiske behov sig også. Måske vil du gerne flytte hjemmefra? Købe din første bil? Alle de ting, du skal gøre for første gang, kræver typisk noget kapital. Derfor introducerer vi; billige lån til unge. 

Billige lån til unge skal først og fremmest ses som en mulighed for, at unge mennesker får chancen for at starte deres nye liv – deres ungdomsliv. Dog er det ingen søndagstur at optage billige lån til unge, og derfor skal du vide, hvad du går ind til; uanset om det er 5.000 kr. eller 15.000 kr., du mangler. 

Hvis du er på jagt efter billige lån til unge, skal du være opmærksom på, at din alder kan være en faktor. Det betyder blot, at ikke alle låneudbydere vil godkende dig til billige lån til unge. Årsagen til det er, at nogle udbydere af billige lån kræver, at du er 21 eller 25 år for at kunne ansøge om lån. Dette kan være tilfældet af flere grunde, fx fordi dit ønskede lånebeløb er for højt, og de er bekymret for, om du kan betale pengene tilbage.

Det betyder dog ikke, at du ikke kan få billige lån til unge. Det betyder blot, at du måske ikke kan ansøge hos hvem som helst. Undersøg grundigt, hvilke udbydere der tilbyder billige lån til unge på 18 år. Vær dog også opmærksom på, at det ikke er sikkert, at online billige lån til unge er den bedste løsning for dig. Undersøg også dine muligheder for fx SU-lån, inden du underskriver billige lån til unge på nettet. 

Husk, at du også skal leve op til de andre krav, låneudbyderen stiller, som fx indkomst, bopæl i Danmark etc. 

Billige lån uden sikkerhed 

Mange kommende, eller helt nye, låntagere er nysgerrige på, hvordan billige lån på nettet adskiller sig fra fx lån i banken. En af de helt store forskelle på de to former for billige lån er, at billige lån online er uden sikkerhed. Billige lån uden sikkerhed giver dig som låntager en stor fordel. Billige lån uden sikkerhed henviser nemlig ikke til din sikkerhed som låntager, men betyder i stedet at du som låntager ikke skal stille noget i pant. 

Når du låner penge i banken, låner du penge med sikkerhed. Det betyder, at det, du låner til, fx et hus eller en bil, stilles i pant for, at du må låne pengene. På den måde har banken en sikkerhed i, at du kan betale pengene tilbage – eller i værste tilfælde at du skal give dem huset eller bilen tilbage i pant, hvis altså ikke du overholde jeres aftale om tilbagebetalingen.

Når du kigger på billige lån online, vil de som udgangspunkt altid være billige lån uden sikkerhed. Det betyder, at låneudbyderne af de billige lån ikke blander sig i, hvad du bruger pengene på, og derfor heller ikke kræver at du stiller sikkerhed for lånet. 

Ulempen ved billige lån uden sikkerhed er, at renten risikerer at være højere. Årsagen til det er, at online låneudbyderen løber en højere risiko ved at låne penge via billige lån uden sikkerhed, end banken gør. Derfor er de billige lån uden sikkerhed typisk med en højere rente. 

Billige lån med lav rente 

Du har sikkert før hørt, at du bør lede efter billige lån med lav rente – eller billige lån uden renter. De fleste nye låntagere hæfter sig nemlig i særdeleshed ved renten i den tro, at renten er altsigende for prisen på de billige lån. 

Det giver sikkert sig selv, at jo lavere renten er, jo billigere er lånet. Det er der som sådan ikke noget forkert i at tænke som låntager. Men er du ny låntager, er det vigtigt, at du ved, der også er andre faktorer, der er medbestemmende for prisen på billige lån, fx ÅOP’en. Du kan derfor ikke nøjes med at kigge efter lave renter, du er også nødt til at kigge efter lave ÅOP’er. 

Vi pointerer dog, at billige lån med lav rente ikke er en sjælden race. Der findes en masse gode, billige lån med lav rente på nettet, der ofte kaldes lavrentelån. Billige lån med lav rente afhænger først og fremmest af, hvad de forskellige låneudbydere har mulighed for at tilbyde. Men også din kreditvurdering, der bliver lavet, når du ansøger, har noget at sige. Din økonomiske situation er en god indikator for, hvor hurtigt og regelmæssigt du har mulighed for at betale billige lån med lav rente tilbage, og derfor også om du får tilbudt en lav eller høj rente inden for udbyderens rentesats. 

Flere faktorer er altså med til at bestemme, om du kan få billige lån med lav rente – men du har også selv noget at skulle have sagt; ha’ en stabil økonomi, så er du godt med. 

Billige lån uden renter 

Billige lån uden renter er også det, mange kender som gratis lån. Gratis lån er en af de ting, der lyder for godt til at være sandt – og det er heller ikke uden lidt slinger i valsen, at billige lån uden renter skal forstås. 

Billige lån uden renter er nemlig lån uden renter. Men typisk er det sådan, at det er billige lån uden renter i 30 eller 60 dage. Det betyder, at ansøger du om billige lån uden renter på nettet, tilbyder låneudbyderen, at du kan få lånet rentefrit i 30 eller 60 dage. Når perioden på enten 30 eller 60 dage er gået, vil dit billige lån uden renter få renter lagt oven i, lige som almindelige billige lån. Billige lån uden renter er derfor ikke rentefrie hele perioden ud, og det skal du som låntager selv være opmærksom på. 

Billige lån til studerende 

Er du studerende, er der en hulens masse udgifter, du skal tage stilling til; måske en husleje, mad, forsikringer, regninger etc., og så kommer alt det sociale, der hører med studiet, oveni – rustur, fredagsbar osv. Af den årsag vælger mange studerende af optage lån for at få enderne til at hænge sammen. Det er snart normen fremfor reglen, at studerende finder billige lån til studerende for at kunne have fokus på studierne i de få år, de er under uddannelse. 

Men hvilke lån er egentlig de bedste, når man er studerende? Og findes der overhovedet billige lån til studerende? 

Det korte svar er: ja. 

Billige lån til studerende eksisterer. Men billige lån til studerende er ofte dækket af andre navne såsom kviklån, minilån eller endda SU-lån. Lyder det mere bekendt? 

Hvis du er studerende og søger efter billige lån til studerende, vil du med garanti blive præsenteret for det, vi kalder SU-lån. Det traditionelle billige lån til studerende. Men i dag er der flere muligheder at vælge mellem, hvilket betyder, at du bør undersøge dine muligheder lidt mere. Kviklån eller mindre forbrugslån er nemlig også et bud på billige lån til studerende, der har brug for penge nu og her, og som har mulighed for at afbetale straks. 

Fordelen – og ulempen – ved SU-lån er nemlig, at afbetalingen udskydes. Det betyder, at du hænger på afbetalingen, lige så snart du kommer ud i arbejde. Med billige lån til studerende på nettet starter du afbetalingen med det samme, så den ikke hænger dig i hælene, når du er færdig med uddannelse. 

Denne slags billige lån til studerende er ikke for alle. Det ved vi. Men det er en mulighed, du bør undersøge, hvis du alligevel jagter billige lån til studerende. 

Ofte stillede spørgsmål om lån
Hvor finder jeg billige lån?
Billige lån på nettet er ikke umulige at finde - langt fra. Men din bedste mulighed for at finde de bedste, billige lån, er ved at bruge en sammenligningstjeneste. På den måde samler du markedets bedste lån og kan sammenligne lånemulighederne på baggrund af dine egne behov. 
Hvor meget kan jeg låne med billige lån?
Billige lån er en dynamisk størrelse og varierer derfor mellem alt fra 100 kr. til 600.000 kr. For det, der er billige lån for dig, er ikke nødvendigvis billige lån for din nabo. 
Hvem kan ansøge om billige lån?
Låneudbydere af billige lån har forskellige krav til deres låntagere. Almindeligvis skal du være fyldt 18 år, have bopæl i Danmark med en fast indtægt og ikke være medlem af RKI. Du bør dog altid tjekke lånekravene hos den enkelte låneudbyder. 
Hvor hurtigt kan jeg få billige lån?
Det varierer fra udbyder til udbyder, hvor hurtigt de udbetaler billige lån. Det kan være alt fra få minutter til et par dage. Haster det med at få dit kommende, billige lån udbetalt, bør du derfor tjekke hos udbyderen, hvad deres udbetalingstid er. 
Populære lån
Lånespecialisten
Saverium
Lendo
DigiFinans
Leasy Minilån
Ferratum
Facit Lån
Unilån
Lånespecialisten