Sundhed

204
Weight Watchers kogebøger

Weight Watchers kogebøger

75 kr.

Kogebøger med Vægtvogterne. Prisen er pr bog. Jeg sender gerne foto af indhold på sms ved interesse. Øverste række: Til venstre: Nem mad til hverdag og fest, lyserødt omslag. Til højre: Sundt og let med Weight Watchers, grønt omslag. Nederste række: Til venstre: Weight Watchers, dejlig mad, tærte på omslaget Til højre: Skøn mad med Weight Watchers, dessert på omslaget - SOLGT!! Kommer fra røgfrit hjem. Se mine mange annoncer. Jeg har mobilepay, og jeg sender gerne mod betaling af porto. Hvis du er interesseret i flere af mine annoncer, så skriv annonce nr. til mig. Dette er annonce nr. 1206

Søndersø·tir.·

I Køkkenet med DUKAN DIÆTEN.

I Køkkenet med DUKAN DIÆTEN.

149 kr.

200 opskrifter. International Bestseller. Gå ned i vægt med proteinkuren. Dukan Diæten er det ultimative kostprogram til dig, der ønsker et varigt vægttab. Diæten er udviklet af den franske læge Pierre Dukan, som for 35 år siden opdagede, at hans overvægtige patienter opnåede opsigtsvækkende resultater ved udlukkende at spise proteiner som kød, fisk, skaldyr og fedtfattige mælkeprodukter. Bestselleren Dukan Diæten har hjulpet millioner af mennesker verden over med at tabe sig. Bogen er spækket med lækre opskrifter. der beviser, at velsmagende mad ikke er en hindring for et permanent vægttab. Bogen er hardback og på 234 sider.

Ringe·14. feb.

Få beskedNår der er nye resultater i Sundhed

Lup med søgeord i
Naturlig & Nærende LCHF

Naturlig & Nærende LCHF

75 kr.

Klara Desser. Indbundet, 124 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Low Carb High Fat er en ny måde at spise på, som flere og flere får øjnene op for, og det blandt andet fordi at vi ved at begrænse vores indtag af kulhydrater kan tabe os i vægt og få det bedre. Med "LCHF - Naturlig & Nærende" får du intet mindre end 6 ugers menuer, som har fokus på, at du oplever et vægttab og får et bedre helbred. I bogen får du afvekslende, farverige, friske og velsmagende retter, som er nemme at tilberede, hvad end der er tale om aftensmaden i hverdagene eller den ekstra lækre morgenmad i weekenderne.

Valby·11. feb.·

Allergi og mad

Allergi og mad

75 kr.

Allergi og mad og hvad gør man så ? Jørgen Lorenzen & Jonna Deibjerg + Retter til Allergikere, over 250 opskrifter, Lene Buhl Christoffersen, 190 sider. Prisen er for begge, sælges kun samlet. Fast pris Kan sendes med gls til pakkeshop for 43 kr. Mange har uforklarlige fysiske og psykiske helbredsproblemer: hovedpine, ledsmerter, svimmelhed, depressioner, angstfornemmelser, humørsvingninger osv. At det skulle have noget med kosten at gøre, tænker kun de færreste på. Men det kan det have! Vil man undersøge, hvad kosten kan betyde for velværet, er Allergi & mad en kærkommen håndsrækning. Ved hjælp af bogen kan man spore de fødevarer, der generer, læse om de forskellige allergiske symptomer og årsagerne til fødevarereaktioner. Det er beskrivelse af, hvordan man stiller diagnosen, og hvordan man kan omlægge sine spisevaner, uden at hverdagen bliver alt for besværlig. Forskellige specialdiæter er beskrevet, og der er gode råd om madlavning og daglig levevis samt dejlige opskrifter på retter uden de fødevarer, der oftest har skurkerollen. Allergi & mad kan blive vendepunktet for den, der ikke har kunnet finde en fornuftig forklaring på dårlig trivsel. Kasse 1

Brovst·2. feb.

LCHT. Hele Livet. 300 Opskrifter.

LCHT. Hele Livet. 300 Opskrifter.

Sælges

Her er den eneste LCHf-kogebog, du har brug for. Ikke mindre end 300 opskrifter som kan kombineres, så du får 1 million forskellige menuer. Forretter til enhver smag, hovedretter til både hverdag og fest, desserter med lige tilpas sødme, skønne snacks samt afvekslende mellemmåltider. LCHF bliver stadig mere populært, ikke bare som slankemetode, men som en vej til at få mere energi og et bedre helbred. Forfatter. Klara Desser. Foto. Hans Desser. Flot bog i hardback med mange skønne fotos. Byd.

Ringe·1. feb.

Spis Ordentligt: Guide til den skeptiske Forbruger

Spis Ordentligt: Guide til den skeptiske Forbruger

100 kr.

Christian Nørgaard & Andreas Lindqvist. Softcover, 306 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Er økologi altid bedst? Er sprøjtede afgrøder farlige? Er buræggene så onde, som vi hører? Findes der slet ikke klimavenligt kød? Er frisk fisk egentlig frisk? Og kan Danmarks økonomi overhovedet klare et opgør med det konventionelle landbrug? Flere og flere danskere ændrer i disse år spisevaner. Vi gør det for at passe bedre på miljøet, klimaet, dyrene eller os selv og vores børn. En madrevolution breder sig, og industri, interesseorganisationer, eksperter og detailhandel kæmper for at styre dagsordenen. Som forbruger er det svært at orientere sig. Hvad er fup? Hvad er fakta? I Spis Ordentligt - en Guide til den skeptiske Forbruger skærer journalisterne Christian Nørgaard og Andreas Lindqvist igennem støjen af løsrevne og unuancerede påstande og finder svar på spørgsmålene, så vi som forbrugere kan træffe oplyste valg. Bogens første halvdel gennemgår de nye forbrugertrends og går tæt på produktionen af kød, fisk og planter i et dansk perspektiv. Forfatterne binder de løse ender sammen og skaber den sammenhæng, der hidtil har manglet. Bogens anden halvdel gennemgår de enkelte råvarer og junglen af mærkningsordninger, så forbrugerne nemt og overskueligt kan træffe et personligt valg ud fra kriterier som klimapåvirkning, sundhed og kemi, dyrevelfærd, kvalitet og sæson.

Valby·8. jan.·

Matematisk Vægttab - Vej din mad og tab dig

Matematisk Vægttab - Vej din mad og tab dig

100 kr.

Jakob Stoustrup & Anna Lei Stoustrup. Indbundet, 250 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Træt af slankekure? Træt af at tælle kalorier? Træt af ’det-må-du-ikke-spise’ og yoyovægt? Det matematiske vægttab udnytter, at kroppen hver eneste dag naturligt taber sig en lille smule. Metoden er simpel: Du må spise, hvad du har lyst til – slik, kager og chips. Eneste regel er, at du i dag skal veje mindre, end du gjorde i går. Matematisk vægttab arbejder derfor hverken med kalorietælling eller afvisning af bestemte former for mad. Tværtimod viser bogen, at du kan tabe dig med matematisk præcision, mens du spiser alle dine livretter. Professor Jakob Stoustrup er en af verdens førende eksperter i reguleringsteori, og han har udviklet metoden matematisk vægttab på baggrund af avancerede, matematiske formler. I bogen gør han de avancerede beregninger bag metoden lette at forstå, mens hans sundhedsuddannede datter Anna Lei Stoustrup fortæller, hvorfor du får det nemmeste og sundeste vægttab ved at kombinere matematisk vægttab med sund mad og motion. Som inspiration til et sundt vægttab med Matematisk vægttab indeholder bogen både et træningsprogram og 50 lækre opskrifter.

Valby·8. jan.·

Din egen Juice

Din egen Juice

60 kr.

Wendy Sweetser. Indbundet spiralryg, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Sammensæt din egen juice baseret på friskpresset saft. Det er alle tiders genvej til værdifulde vitaminer, god ernæring og bedre helse. Bogens fristende opskrifter er fordelt på seks emner: • Energidrikke • Hygge på glas • Hurtige opkvikkere • Flydende småretter • Festlige lejligheder samt detox drikke. Så sæt fut i din morgen med en frisk citrusjuice, eller læg benene op, når dagen er gået, og slap af med en mere blid og beroligende opskrift. Der er masser id muligheder. Indeholder 85 nærende juice-kombinationer baseret på et fristende og meget varieret udvalg af frisk frugt og grønt - En dejligt hurtig og nem måde at få dækket det daglige behov for frugt og grømt på. Også: * Safter, 75 kr. * Din sunde Juicebar, 75 kr.

Valby·30. dec. 2023·

Safter

Safter

75 kr.

Hardback, 220 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Safter af Søren Ejlersen og Umahro Cadogan er en kogebog med opskrifter på supersunde og lækre safter, man kan lave af grøntsager og frugter. I bogen er der opskrifter på forskellige former for smoothies, fx grøntsagssmoothies, grøntsagsshots, supersafter, varme drikke mm. Ud over dette får du også masser af info omkring de enkelte ingrediensers egenskaber, samt råd til hvordan du kan forbedre dine celler, organer og din krop, samtidig med at du får en unik smagsoplevelse. Også: * Din egen Juice, 60 kr. * Din sunde Juicebar, 75 kr.

Valby·30. dec. 2023·

Side:af 4