Biografier

832
TROELS KLØVEDAL. Alle Mine Morgener.

TROELS KLØVEDAL. Alle Mine Morgener.

149 kr.

På jorden. Troels Kløvedal skriver om sit liv, sin familie, sin barndom, om skønne kvinder, hvoraf han fik børn med fire, om dem og om børnebørn, Nordkaperen... Meget fin bog i hardback, på 446 sider med fotos. Udgivet 2018 1. bogklubudgave. 1. oplag. Gyldendal.

5750 Ringe
i dag
HEJ FAR. KÆRE EMIL. Tanker fra Havana.

HEJ FAR. KÆRE EMIL. Tanker fra Havana.

199 kr.

Tanker fra en halv jordomsejling med Havana. For 2 år siden drog brødrene Emil og Theis ud på en 3 år lang jordomsejling. "Hej far Kære Emil" er en bog om at gøre sine drømme til virkelighed, om at være far, søn, brødre og familie. Bogen er hardback på 311 sider med flotte fotos. Udgivet 2015. 1 oplag.

5750 Ringe
i dag
Mårbacka erindringer, Selma Lagerlöf

Mårbacka erindringer, Selma Lagerlöf

80 kr.

fortællinger fra sin spædeste barndom med sygdom og halthed, indeholdende en beskrivelse af livet på gården Mårbacka og om det lille samfunds klasser og generationer. indb m smudsomslag, 2004, flot, kan sendes m DAO for 41,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
i dag
Livet, Keith Richards

Livet, Keith Richards

100 kr.

Rolling Stones-guitaristen, sangeren og sangskriveren Keith Richards' (f. 1943) beretning om sit omtumlede liv. hardback m smudsomslag, 2010, flot, kan sendes m DAO for 41,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
i dag
Sorte svin, David Nielsen og Jonas Ankersen

Sorte svin, David Nielsen og Jonas Anker...

80 kr.

David Nielsen er den mest kulørte og kontroversielle danske fodboldspiller nogensinde. Spilleskandale, slagsmål og ekstravagante udskejelser i nattelivet. Nu fortæller han alt om skandalerne, om sit dramatiske forhold til fodboldbosserne Don ø og Lynge Jacobsen, om machoopgøret med Niels-Christian Holmstrøm og en lang række andre ting fra den professio­nelle fodboldverden back stage. hft, 2008, kan sendes m DAO for 41,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
i går
Uægte børn/Faaborg

Uægte børn/Faaborg

30 kr.

Vestjysk Kvinde fødte i hemmelighed en søn på Faaborg Sygehus i 1936. Dengang kaldt uægte barn og han blev først bortadopteret. Fik voksenliv på Faaborgegnen. Spændende læsning.

5600 Faaborg
i går
Uægte børn/Vestjylland

Uægte børn/Vestjylland

30 kr.

Gravid, vestjysk gårdmandsdatter i 1935 skjult på Fyn. Fødte og bortadopterede søn fra Faaborg Sygehus. Læs om sønnens spændende liv i Vestjylland og på Fyn. Hæfte. 28 sider.

5600 Faaborg
i går
BOB MARLEY songs of freedom

BOB MARLEY songs of freedom

240 kr.

BOB MARLEY songs of freedom, executive editor - Rita Marley (Adrian Boot and Chris Salewicz) 288 sider i stift omslag med smudsomslag. Næsten som ny, kr. 240,- Frederikshavn. Sendes for købers regning.

9900 Frederikshavn
fre.
REGNBUENS Endestation

REGNBUENS Endestation

225 kr.

REGNBUENS ENDESTATION. PROVINS RØDDER & ROCKMUSIK 1958-1986 120 sider i papirback, KR. 225,- I Frederikshavn, sendes for købers regning.

9900 Frederikshavn
fre.
Reggae international.

Reggae international.

190 kr.

Reggae international af Stephen Davis og Peter Simon 192 sider - paperback Frederikshavn, kr. 190,-, sendes for købers regning

9900 Frederikshavn
fre.
Bob Marley - in his own words

Bob Marley - in his own words

100 kr.

Bob Marley - in his own words. 96 sider i paperback. (engelsk udgave)

9900 Frederikshavn
fre.
Hestedrengen - En fars kamp for sin autistiske søn

Hestedrengen - En fars kamp for sin auti...

175 kr.

Af Rupert Isaacson, Forlaget Bazar, 1. udgave, 1. oplag, 2011, 340 sider. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Positiv og livsbekræftende beretning om at tro på livet – også selv om man har modgang. En uforglemmelig sand historie om en lille dreng og hans families kamp for at komme ud af autisme. Da Rupert Isaacsons søn Rowan er tre år, får han diagnosen autisme. Det udløser en ørkenvandring fra terapeut til terapeut, men ingenting hjælper. Rowan forbliver i sin egen verden, næsten uden sprog og med stadige raserianfald. En dag, da de går forbi naboens hestefold, piler Rowan ind under hegnet til hestene. Rowan løber direkte hen til Betsy, som er kendt for at være vrissen, men idet Rowan nærmer sig, sænker Betsy hovedet og viser alle hestens tegn på underkastelse. Det bliver starten på en periode med hastig fremgang for Rowan. Men faren spekulerer: Er der et sted i verden, hvor heste og behandling kan kombineres? Han beslutter sig for at tage Rowan med til Mongoliet, hestens hjemland, for at opsøge landets shamaner. Hestedrengen er en uforglemmelig sand historie om den utrolige rejse, som Rupert, hans kone Kristin og Rowan foretog og om, hvordan landet, hestene og shamanerne førte til en dramatisk bedring både for Rowan og hans familie. Det er en rejse fuld af udfordringer, det uventede, venskab, tilbagefald og exceptionel fremgang. Den viser, at drømmen om et bedre liv kan gå i opfyldelse på de mest uventede måder. Hestedrengen er udgivet i 18 lande og filmatiseret. Rupert Isaacson voksede op i England og har haft med heste at gøre hele sit liv. Han er uddannet journalist og forfatter til flere rejsehåndbøger. Isaacsons første bog, The Healing Land, var en New York Times Notable Book i 2004. Sammen med sin kone Kristin driver han et genoptræningscenter i Texas, hvor autistiske børn mødes med hesten som ”terapeut”. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 175 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
fre.
Natsværmer, af Susanne Krage - Erindringer

Natsværmer, af Susanne Krage - Erindring...

200 kr.

Et liv blandt kunstnere. Gads Forlag, 1. udgave, 1. oplag, 2012, hæftet. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Udsolgt fra forlaget Med sit omtumlede og begivenhedsrige liv er den i dag 65-årige Susanne Krage et frisk pust i en tid, hvor værdierne er kernefamilie, speltbrød og samtalekøkken. Mens unge kvinder slider sig i stykker for at passe ind i konceptet, fastholder Susanne sin personlige livsfilosofi: Hellere kaotisk end kedeligt. Susanne har taget turen fra Kakadu Bars røde plyssofaer til Elsa Gress’ kreative kunstnerkollektiv. Hun har gjort sin entré hos de intellektuelle iført guldsko og den forkerte fortid. Hun har i det hele taget prøvet det meste: at være gogo-danser, Lommer-pige, blive mor som 18-årig, at medvirke i film, blive hyret til en date med shahen af Iran og at tilbringe en nat med Simon Spies. Hun har været luksus-escortpige, ombejlet af Københavns kulturelle og lettere berusede elite. Hun er slået igennem som kunstner, har været gift med forfatteren Henrik Stangerup, er blevet skilt igen, har mistet sin datter og fået hende tilbage. I denne bog fortæller hun ærligt om, hvordan det gik til, at arkitekt-datteren fra den katolske pigeskole fik smag for det uborgerlige med al den charme og forvirring, der hører med. Om et liv delt mellem barer, teatre, rigmænd og kreative sjæle. Med stor fortællelyst lader hun os få et kig ind i 70’ernes vilde københavnerliv – den kulørte, kunstneriske og indimellem forbudte verden. Hold fast og læs med, for kedeligt… det er det i hvert fald ikke. Susanne Krage (f. 1946) er uddannet reklametegner og har de sidste mange år levet af sine malerier. Hun har bl.a. illustreret Johannes Møllehaves ”Børnebibelen”. Hun er mor til en voksen datter og siden 2005 bosat i Spanien. Bogen er helt ny og ubrugt - udsolgt fra forlaget. Pris 200 kr. (nypris 300 kr.) Sendes gerne.

5330 Munkebo
fre.
5 biografier, beretninger og bekendelser

5 biografier, beretninger og bekendelser

45 kr.

1. Den 13. af Maria Hirse. En personlig beretning om mobning, Forlaget Lindhardt og Ringhof, 2002, hæftet. Bogen er fuldstændig ny. Pris 150 kr. 2. Som en krusning på vandet. Erindringsbog om dage på Skoleskibet Danmark, af Rikke Frausing. Forlaget Høst & Søn, 1997, 1. udgave, 1. oplag, paperback. Rikke Frausing er elev på Skoleskibet Danmark. Igennem hendes dagbogsnotater får man et levende indtryk af livet om bord. Problemer, kammeratskab, hjemve, glæder og store oplevelser betror hun til sin dagbog. Bogen er fuldstændig ny. Pris 150 kr. 3. Blærerøv og Bjerrehuus, af Mads Christensen og Suzanne Bjerrehuus, redaktør og forsidefoto Karen Thisted. People's Press, 2006, 1. udgave, 1. oplag, hæftet. Bogen er fuldstændig ny. Mads Christensen og Suzanne Bjerrehuus er en eksplosiv cocktail. Hjemme hos Suzanne har de gennem et halvt år taget livet - hele livet, inklusiv underlivet - under kærlig behandling. I Blærerøv og Bjerrehuus deler de i en veloplagt tone ud af deres egne erfaringer og tager vores værdier og livsstil under debat. Mads som livsstilseksperten, storcharmøren, der så ofte som muligt velplacerer sig på sit Louis Vuitton-beklædte motorcykelsæde med et Rolex på hver arm. Suzanne som menneskekenderen, tur- retur Hellerup-Tisvilde, og med turbo på gennem mændene, kærligheden og karrieren. At der er meget mere end image, får man ord for i bogen. Med et skarpt blik for tidens trends afklæder de os vores sociale og moralske maskespil i en tankevækkende og humoristisk bog. Pris 45 kr. 4. Attentat ved Pont de l'Alma. Dokumentar-thriller (SOLGT). 5. Breve til en ven, skrevet af Svetlana Allilujeva i sommeren 1963 i landsbyen Zukov - ikke langt fra Moskva - i løbet af 35 dage. Brevenes frie form tillod Svetlana at være fuldstændig oprigtig. Pris 50 kr.

5330 Munkebo
fre.
Rushy Rashid, 2  bøger

Rushy Rashid, 2 bøger

75 kr.

1. Et løft af sløret, af Rushy Rashid, Gyldendal, 2002, hæftet. Hun blev den første studievært på dansk tv med indvandrerbaggrund, og hendes store kærlighed - som hun har giftet sig med - er ikke én, hendes forældre har fundet til hende. Rushy har truffet valget om, hvordan hun vil leve sit liv - som dansker, og ikke som pakistaner. Det har været et valg med store omkostninger, da hun har erfaret, at det har været umuligt for hende at kombinere drømmen om en dansk levevis med de traditionelle pakistanske kulturelle værdier. 2. Bag sløret, af Rushy Rashid og Jens Harder Højbjerg, People'sPress, 2008, hardback. En meget personlig beretning om et møde og et ægteskab, hvor den pakistansk fødte journalist Rushy Rashid (f. 1968) og den danske journalist Jens Harder Højbjerg (f. 1963) skiftes til at fortælle deres fælles historie om alle de misforståelser og forhindringer, der har været undervejs, inden det lykkedes dem at bygge bro over kulturkløfterne. Illustreret med fotos i sort/hvid. Begge bøger er yderst velholdte. Pris 75 kr. pr. stk. Sendes gerne.

5330 Munkebo
fre.
4 biografier, forfattere

4 biografier, forfattere

65 kr.

4 bøger: 1. Lise Nørgaard: 1. Erindringer 1. Kun en pige. Gyldendal, 1992, hardback. Omslag Sven Reiner Johansen. 2. Erindringer 2. De sendte en dame. Gyldendal, 1993, hæftet. Omslag Sven Reiner Johansen. Pris 75 kr. pr. stk. 2. Benny Andersen og Johannes Møllehave: Det skal mærkes, at vi lever, af Karen Thisted, Politikens Forlag, 2003, hardback. Digteren Benny Andersen og præsten og forfatteren Johannes Møllehave vil gerne hjælpe alle os andre på vej. Om nogen ved de to gamle venner noget om livet, døden, kærligheden, sorgen, smerten, forelskelsen, H.C. Andersen, Søren Kierkegaard, poesi, venskaber, trøst, alkohol og livsglæde. Dit liv er ikke det samme efter at have læst de to kloge åbenhjertige mænds samtaler om alt det væsentlige i livet. Bogen er yderst velholdt. Pris 100 kr. 3. Benny Andersen: Et liv ved klaveret, af Henrik Marstal. Forlaget Aschehoug, 2004, 1. udgave, 1. oplag, hardback. I bogen tegner Henrik Marstal et portræt af digteren, musikeren og mennesket Benny Andersen gennem en række samtaler med digteren og hans nære venner og kolleger Bogen er helt ny og ubrugt. Pris 125 kr. 4. Alfred Hitchcock: Hitchcock. Hans liv og film, af Christian Braad Thomsen, Gyldendal, 1999, 292 sider, paperback. Bogen er pæn og velholdt. Pris 65 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
fre.
4 sandfærdige beretninger

4 sandfærdige beretninger

75 kr.

4 spændende biografier: 1. Levende brændt - en autentisk beretning om æresdrab, af Souad, Møntergården, 2003, 1. udgave, 1. oplag, hardback. Bogen er som ny. Pris 75 kr. 2. Mit liv som iransk prinsesse, af Sara Harris og Barbara Mosallai Bell. Ekstra Bladets Forlag, 1997, 1. udgave, 1. oplag, paperback. Bogen er pæn og velholdt. En sand beretning fra Shah-dømmets sidste tid om en amerikansk kvinde og hendes to døtre, der bliver holdt som fanger af den brutale iranske ægtemand i hans fornemme aristokratiske verden. Det er en rystende beretning om en usædvanlig kvindeskæbne. Samtidig giver bogen et sjældent indblik i Iran før shahens fald og Ayatollah Khomeinis magtovertagelse. Pris 75 kr. 3. Min saudiske søn - en sandfærdig beretning, af Berit Jørgensen, Aschehoug Dansk Forlag, 2005, hardback. Bogen er fuldstændig ny. Pris 85 kr. 4. Boghandleren i Kabul. Et familiedrame, af Åsne Seierstad. Gyldendal, 2003, hardback. Bogen er helt ny. Boghandleren i Kabul handler om forbudt kærlighed, arrangerede ægteskaber, ungt oprør, forbrydelser og straf og om samfundets strenge krav til, hvordan man skal leve sit liv. Pris 75 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
fre.
Mærsk, Aamund, B.S. og Don Ø, - 4 bøger

Mærsk, Aamund, B.S. og Don Ø, - 4 bøger

50 kr.

4 biogtafier: 1. MÆRSK, manden og magten, af Peter Suppli Benson, Bjørn Lambek og Stig Ørskov, Politikens Forlag, 2007, paperback, 512 sider. Bogen er yderst velholdt og fremstår som ny. Pris 100 kr. 2. Asger Aamund. Biografien Aamund - om enspænderen, livsværket og familien, af Søren Funch og Henrik Tüchsen, Gyldendal Business, 2009, hardback. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 75 kr. 3. Et liv på kanten, af B. S. Christiansen. Fortalt til Lars Vestergaard. Aschehoug Dansk Forlag A/S, 2004, hardback, 1. udgave, 364 sider, yderst velholdt fremstår som ny. Bogen er forsynet med en masse spændende og flotte fotografier. I sin selvbiografi "Et liv på kanten" fortæller den tidligere jægersoldat, B.S. Christiansen, åbenhjertigt og medrivende om sit spektakulære liv. Lige fra opvæksten og drengeårene i Oksbøl til optagelsen og aspiranttiden i Jægerkorpset, over 28 års operativ tjeneste som elitesoldat, sit kærlighedsliv og de private op- og nedture, den militære lederuddannelse til Ranger i USA og frem til den spændende civile karriere med udvikling af erhvervsledere og eliteidrætsudøvere. Bogen, der i sin kerne handler om, hvordan man skaber fundamentet for det gode liv, har hjulpet tusinder af mennesker til en bedre tilværelse og motiverer med enkle, inspirerende værktøjer læseren til at udvikle sig personligt og nå nye mål. (Bogen er udsolgt fra forlaget). Pris 65 kr. 4. Flemming Østergaard, Varmt hjerte, koldt blod.Management i F.C. København og drømmen om Europa, People's Press. 1. udgave, 1. oplag, 2005, hardback med smudsomslag. Bogen er yderst velholdt. Pris 50 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
fre.

Få beskedNår der er nye resultater i Biografier

Lup med søgeord i
5 biografier om sportsfolk

5 biografier om sportsfolk

35 kr.

5 bøger: 1. Biografien ANJA, af Henrik Madsen. Politikens Forlag, 2004. Bogen er yderst velholdt og fremstår som næsten ny. Pris 35 kr. 2. Joachim Boldsen, biografien Ærlig Talt! Historier fra mit håndboldliv, fortalt til Ole Sønnichsen. Gyldendal, 2008. Bogen er yderst velholdt og fremstår som næsten ny. Pris 40 kr. 3. Biografien SKIBBY - Forstå mig ret, fortalt til Brian Askvig. Ekstra Bladets Forlag, 2006. Bogen er yderst velholdt og fremstår som næsten ny. Pris 40 kr. 4. Biografien Licens til at vinde. Et portræt af OLE OLSEN af Dan Philipsen. Forlaget Haase, 2006. 1. udgave. Bogen er yderst velholdt og fremstår som næsten ny. Pris 35 kr 5. Ole Quist. Vejen op. Touren tilbage til mine børn. Forlaget Alcologic, 2011, 1. udgave, 207 sider. Omslagsfoto: Jørgen Diswal. Er der nogen vej tilbage til et normalt liv, når man er endt i et alkoholmisbrug, som er ude af kontrol? Kan man genvinde tilliden hos sine nærmeste efter en hverdag fyldt med løgn og svigt? – Ole Quist overvandt sit alkoholmisbrug, og nu er der overskud til både familie og cykling i de franske alper. Ole Quist (1966) levede gennem de første mange år af sit voksne liv med et støt stigende forbrug af alkohol, som hen over årene udviklede sig til et misbrug ude af kontrol. I 2005 valgte Ole at tage kampen op mod alkoholen og leve et ædru liv. I bogen fortæller Ole ærligt og uden filter om de handlinger og tanker, han gør sig, i forsøget på at genvinde tilliden til sine nærmeste og derigennem skabe et liv og en hverdag, der er værd at leve. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 125 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
fre.
4 biografier om skuespillere

4 biografier om skuespillere

75 kr.

4 bøger: 1. Susse Wold, Fremkaldt, Politikens Forlag, 2008, hardback, 359 sider. Omslagsfotos: Tine Harden. Masser af billeder i bogen, både i farve og sort/hvid (se et par eksempler sidst i annoncen). Bogen er yderst velholdt og fremstår sm ny. Pris 100 kr. 2. Helle Virkner. Erindringer. Hils fra mig og kongen. Forlaget Aschehoug, 1997, paperback. Bogen er fyldt med fine sort/hvide fotografier. Omslag: Ida Balslev-Olesen med foto af Rigmor Mydtskov. Bogen er yderst velholdt. Pris 75 kr. 3. Asta Nielsen. Den Tiende Muse, Vejen til Filmen, Gyldendal, 1945, hæftet, 133 sider. Oplag 3000 eksemplarer. Omslagstegning af Paul Vermehren. Bogen er pæn og velholdt. Pris 120 kr. 4. Historien om MARILYN, af Mike Evans, Forlaget Aschehoug, hardback. Bogen er fuldstændig som ny. Bogen beskriver Marilyn Monroes (1926-1962) liv. Fra starten som den forældreløse Norma Jean, som teenagebrud, som fotomodel med Hollywood-drømme, som pinup-dronning, om opture og nedture, og om at blive et ikon og en legende. Bogen er fyldt med masser af billeder både i sort/hvid og i farver (se nogle af de flotte billeder her på annoncen. Pris 100 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
fre.
9 biografier - politik.

9 biografier - politik.

40 kr.

1. FOGH, Historien om en statsminister. En biografi af Anne Sofie Kragh. People'sPress, 2004, hardback, 287 sider. Bogen er yderst velholdt. Pris 65 kr. 2. Naser Khader. Khader.dk, sammenførte erindringer med Jakob Kvist. Forlaget Aschehoug, 2000, 1. udgave, 245 sider, hæftet.Bogen er virkelig pæn og velholdt. Pris 40 kr. 3. Herbert Pundik. Det er ikke nok at overleve. Erindringer. Gyldendal, 2005, hardback med smudsomslag, 360 sider. Bogen fremstår som ny. Pris 75 kr. 4. Nelson Mandela. Vejen til frihed, selvbiografi, af Nelson Mandela, Forlaget Rosinante, 1. hardbackudgave, 1, oplag, 1998, 586 sider. Bogen er yderst velholdt. Pris 75 kr. 5. Hillary Rodham Clintor. Levende historie, af Hillary Rodman Clinton, Peter Asschenfeldts nye Forlag, 1. udgave, 2005, hardback, 501 sider. Bogen er yderst velholdt. Pris 65 kr. 6. John F. Kennedy. Kennedys tusinde dage i Det hvide Hus, bind 1 og 2, af Arthur M. Schlesinger, Jr. Oversat af Mogens Boisen. Forlaget Skrifola, 1966, hardback, 408 + 368 sider. Begge bøger er yderst velholdte. Samlet pris 100 kr. 7. Edward M. Kennedy. Ret Kurs. Erindringer 1932 - 2009. På dansk ved Annelise Skov. Jyllands-Postens Forlag, 2010, 1. udgave, 1. oplag, hardback, 562 sider. Bogen er yderst velholdt og fremstår som ny. Pris 100 kr. 8. Gustav Pedersen. Erindringer og konklusioner fra et liv i politik, ved Tage Kaarsted og Jørgen Thomsen, Forlaget Fremad, 1983, hæftet, 295 sider. Tegningen på forsiden er af Hans Bendix. Bogen er fyldt med både fotografier og sjove tegninger i sort/hvid. Der er vist et lille udpluk af disse. Bogen er yderst velholdt. Pris 125 kr. 9. Rødt på hvidt. Hans Sølvhøj erindrer, Gyldendal, 1989, hæftet. Omslag: Erik Werner. Bogen er yderst velholdt. Pris 75 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
fre.
4 biografier om sangere

4 biografier om sangere

40 kr.

4 bøger: 1. Duet for livet, Keld og Hilda Heick, i samarbejde med Michael Holbek Jensen. Forlaget Lindhardt og Ringhof, 2009, hardback, 366 sider. Bogen er fuldstændig som ny. Pris 65 kr. 2 Etta Cameron, Hun gav smerten vinger, af Bo Østlund. People'sPress, 2007, 1. udgave, 1. oplag, hæftet, yderst velhold, fremstår som næsten ny. Pris 90 kr 3. Cliff RIchard med hans egne ord, af Kevin St. John, oversat af Rita Doyle. Bogen er på 128 sider og forsynet med mange flotte sort/hvide fotografier. Hardback. Den er virkelig pæn og velholdt. Pris 75 kr. 4. Julio - Sangen der aldrig blev sunget. Biografi om Julio Iglesias, af Daphne Lockyer, Peter Asschenfeldts Forlag, 1998, 285 sider. Bogen er i hardback og med smudsomslag. Yderst velholdt. Pris 40 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
fre.
Fodbold bøger se tekst

Fodbold bøger se tekst

30 kr.

Fodbold 98, danske kampe kr. 10 Fodbold 2005, danske kampe kr. 10 Fodbold 2016, årets bedste danske og internationale kampe kr. 25 Alle 3 kr. 30,- Kan sendes

8700 Horsens
fre.
Fodbold Verdens rekorder 2019

Fodbold Verdens rekorder 2019

85 kr.

Clive Gifford, Her får du alle fodboldens højdepunkter fra de største ligaer til de mest fantastiske turneringer på kloden. Bogen er sprængfyldt med spændende og fascinerende resultater og rekorder. Læs om de vindende hold, de bedste spillere samt alle de andre sjove og underholdende facts fra fodboldens verden. 128 sider Brugt men pæn som ny

7190 Billund
fre.
Barack Obama

Barack Obama

99 kr.

DVD-Film om Obamas vej til " The White House " ( DVD-Titel: By The People, The Election ) ( ny i folie, 110.minutter og dk-tekst ) ( henv. på mail el. sms ),fragt:+26kr.

8660 Skanderborg
fre.
Alt om Zlatan

Alt om Zlatan

70 kr.

Turbulenz, "DER FINDES KUN EN ZLATAN" ALT OM ZLATAN fortæller hele historien om Sveriges suverænt bedste fodboldspiller, med interviews, statistik, quiz og masser af flotte billeder. Incl. plakat. 76 sider.

7190 Billund
tor.
4 bøger vedr. Karen Blixen

4 bøger vedr. Karen Blixen

45 kr.

Disse 4 bøger vedrørende Karen Blixen sælges: 1. Notater om Karen Blixen, af Clara Selborn. En bevægende og fascinerende bog, der især tegner et billede af det livsmod, der bar Karen Blixen oppe, når skæbnen gik til yderligheder. Pris 75 kr. 2. Karen Blixen - ansigt til ansigt med gud, af Peter Hjorth S. Bjerring. Om livssyn, verdensbillede og diverse hemmeligheder i Karen Blixens liv og forfatterskab. Pris 75 kr. 3. Pagten. Mit venskab med Karen Blixen, af Thorkild Bjørnvig. Pris 45 kr. 4. Tanne. Min søster Karen Blixen, af Thomas Dinesen. Det er en beretning om kærlighed, om Karen Blixens kærlighed til livet, der bød hende vild smerte, men også smertes ophør og om en gribende kærlighed mellem bror og søster. Pris 45 kr. Bøgerne er yderst velholdte. Sendes gerne.

5330 Munkebo
ons.
Henning Fonsmark

Henning Fonsmark

100 kr.

Drømmen om København. Portræt af en årgang, der kom på benene. Gyldendal, 2008, hæftet, 165 sider. Udsolgt fra forlaget. Da Henning Fonsmark døde, 80 år gammel i december 2006, efterlod han et erindringsmanuskript om et virksomt liv som litterat. journalist og ikke mindst redaktør af bl.a. tidsskriftet Perspektiv og Weekendavisen. Bogen er inddelt i følgende kapitler: I Drømmen om en flugt. II En krig i Esbjerg. III et tidsskrift bli'r til. IV. En avis bli'r til. Bogen er illustreret med samtidige fotografier i sort/hvid. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 100 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
ons.
Majbritte Ulrikkeholm

Majbritte Ulrikkeholm

75 kr.

2 bøger: 1. Ind i min himmel. Erindringsbog af Majbritte Ulrikkeholm. Forlaget Lindhardt og Ringhof, 1998, hardback, yderst velholdt. Bogen er udsolgt fra forlaget. Eventyrlig, men sandfærdig historie om den lille Odense-pige, der forlades af forældrene og vokser op hos bedsteforældrene i et arbejderkvarter for siden at blive en stor sangerinde. Det er også historien om en slægt, der kommer fra Østeuropa og medbringer lige dele politisk engagement og religiøs hengivelse. Sidst, men ikke mindst, er det historien om onde dæmoner og frelsende engle, truende drager og bøvsende genfærd. Pris 75 kr. 2. Det magiske rum. En bog om kreavitet, indsigt og forvandling. Borgens Bogklub efter aftale med Lindhardt og Ringhof, 2002, hardback. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 85 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
ons.
Selvfølgelig skal hun bo hos mig

Selvfølgelig skal hun bo hos mig

100 kr.

- om at flytte sammen med sin handicappede mor, af Lotte Heise og Tina Bryld. Gylendal, 2015, hæftet. Bogen er yderst velholdt. Lotte Heise kunne ikke bære at se sin mor, Inge Heise, sygne hen på et plejehjem, efter at hun var blevet ramt af en blodprop med efterfølgende ekspressiv afasi. Derfor hentede hun sin mor hjem til Aarhus og i et nyetableret bofællesskab med mor, datter og Lottes teenage-tvillinger. Det har ikke været uden personlige omkostninger for de tre generationer at bo under samme tag. Lotte Heise fortæller i ’Selvfølgelig skal hun bo hos mig’ om det bedste og det værste ved at flytte sammen med sin handicappede mor, om kampen for sin mors ret til og samfundets pligt til at give hende den hjælp, som hun har brug for, og om konsekvenserne for sig selv og sine drenge af det tætte fællesskab, der har varet i mere end tre år, men som nu har fået en ende: Inge Heise er i foråret 2015 flyttet i sin egen, beskyttede bolig. Pris 100 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
ons.
FRIDA. Min ukendte farmors krig

FRIDA. Min ukendte farmors krig

200 kr.

Af Nina F. Grünfeld, Forlaget Grønningen 1, København, 1. udgave, 1. oplag, 2021, hardback. Omslag af Rasmus Funder. Bogen er yderst velholdt. De sidste Holocaust-vidner findes snart ikke længere. Men Nina F. Grünfeld finder en vej til den historie, vi aldrig må glemme, og til sin farmor gennem arkiver i Østeuropa og andre brudstykker fra virkeligheden. Bogen er yderst velholdt. Pris 200 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
ons.
10 bøger om de kongelige

10 bøger om de kongelige

75 kr.

Følgende 10 bøger sælges: 1. Kongehusets år 2000 i tekst og billeder, af Ib Boye. Bogen er yderst velholdt. Pris 85 kr. 2. Kongehuset 2007, af Karsten Lindhardt, Aschehoug Dansk Forlag A/S. Bogen fremstår som ny. Pris 95 kr. 3. Dronning i Danmark. Margrethe den Anden fortæller om sit liv. Skrevet af Anne Wolden-Ræthinge. Med fotografier af Georg Oddner. Gyldendal, 1989, hæftet. Bogen fremstår som ny. Pris 75 kr. 4. Bogen om Margrethe, skrevet af hele Danmark. Bogen er udelukkende baseret på private personers oplevelser med dronningen. Bogen har mange forfattere. Den er samtidig enestående. Det er den første bog, der er skrevet af hele Danmark. Den er en gave til Dronning Margrethe II i anledning af hendes 50 års fødselsdag. Samlet af Poula Bojesen og redigeret af Henry Voersaa og Holger Blom, hæftet. Bogen er yderst velholdt. Pris 100 kr. 5. Margrethe 2. Danmarks Dronning, af Henning Dehn-Nielsen, Forlaget Sesam, 1999, hardback. Bogen indeholder masser af fotografier, både i farve og sort/hvid. Bogen er yderst velholdt. Pris 100 kr. 6. Prins Henrik. Skæbne forpligter. Under medvirken af Philippe Viguie Desplaces. På dansk ved Else Henneberg Pedersen. Aschehoug Dansk Forlag A/S, 1997, hæftet. Bogen indeholder mange sort/hvide fotografier og tegninger. Bogen er pæn og velholdt. Pris 90 kr. 7. og 8.: To super flotte kongelige bøger, af Hans Hermann Petersen, begge yderst velholdte: 1. Audiens - Mit livs album, Margrethe, Benedikte, Anne-Marie. 2. Audiens - Den unge generation. Begge bøger er fyldt med super flotte billeder både i sort/hvid og farve. Pris 150 kr. i alt for begge bøger. 9 og 10: Billed Bladets royale bøger: Nr. 1. Ingrid. 50 år som Danmarks dronning. Nr. 3. Det kongelige år i billeder. 1998 Begge bøger er fyldt med dejlige billeder. Bøgerne er i hardback, og de er yderst velholdte. Pris hhv. 85 kr. og 140 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
ons.
Eventyret venter om det næste hjørne

Eventyret venter om det næste hjørne

50 kr.

Biografi af Per Pallesen. Bogen er læst 1 gang

9560 Hadsund
ons.
Jens Henrik Jensen. DE HÆNGTE HUNDE.

Jens Henrik Jensen. DE HÆNGTE HUNDE.

149 kr.

UDGÅET. Biografi. Danmarks højest dekorerede soldat nogensinde, Niels Oxen, hutler sig gennem tilværelsen i Københavns nordvestkvarter. Den traumeramte krigsveteran lever af at samle flasker og spise madaffald fra supermarkeder. I håb om at få frem for sine indre dæmoner tager det tidlige medlem af Jægerkorpset sammen med sin hund til Nordjylland og slår lejr dybt inde i Rold Skov for at leve det simple liv. Men drømmen bliver til et mareridt for Niels Oxen. Efter et natligt besøg på et middelalderslot i skovens udkant mistænkes han pludselig for drabet på slotsherren, en tidligere ambassadør og stifter af en indflydelsesrig tænketank. Bogen er hardback med smudsomslag og på 412 sider. BYD.

5750 Ringe
ons.
Einstein - Liv og Univers

Einstein - Liv og Univers

125 kr.

Walter Isaacson. Hardback, 742 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Den første, komplette biografiske skildring af den tyske fysiker Albert Einstein - det 20. århundredes største naturvidenskabelige geni og ikon - efter at udgivelsen af hans breve blev afsluttet. Hvordan tænkte Einstein? Hvad gjorde ham til geni? Denne skildring af mennesket og videnskabsmanden Albert Einstein fokuserer især på, hvordan hans fabelagtige forestillingsevne og intuition udsprang af en indre oprørstrang, og Isaacsons fængslende biografiske beretning er en hyldest til den kreativitet, der udspringer af frihed. Ud fra de netop frigivne, personlige Einstein-breve lader Isaacson os få indsigt i, hvordan en tilsyneladende ubetydelig, tysk patentkontorist, der ikke en gang kunne få et lærerjob eller et doktorat, blev den mand, der alene ved tankens kraft - uden andre hjælpemidler en papir og blyant - løste op for atomets og Universets gåde. En mand, der gennem sit hele sit liv lod sig undre og begejstre over ting i tilværelsen, som andre mennesker for længst har vænnet sig til og regner for trivielle. Med en moralsk og politisk forståelse, der var baseret på respekten for den frie tanke, individualitet og kreativitet. Egenskaber af lige så vital betydning for det 21. århundrede, præget af globalisering - hvor succes er ligeså afhængig af menneskets kreativitet og individualisme - som det var tilfældet i begyndelsen af sidste århundrede, hvor Einstein var med til at føre os ind i den moderne tidsalder.

2500 Valby
tir.
Anders Lassens Krig

Anders Lassens Krig

75 kr.

Thomas Harder. Hardback, 591 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Historien om alle tiders mest berømte og dekorerede danske krigshelt og patriot. For sin indsats i britisk tjeneste under Anden Verdenskrig modtog Anders Lassen ikke mindre end tre gange Military Cross og posthumt et Victoria Cross, som den eneste ikke-brite i Anden Verdenskrig Anders Lassen var kun 20 år, da han i 1940 pga. af den tyske besættelse af fædrelandet følte sig kaldet til at melde sig i britisk tjeneste. Fem år senere faldt han i kamp kun få uger før befrielsen. I krigen fandt den hvileløse sjæl Anders Lassen et formål med sit liv og anvendelse for sine talenter. Den styrke og de færdigheder han udviste i aktiv krigstjeneste skulle blive legendariske. Under krigen deltog han med Small Scale Raiding Force – det senere Small Boat Service – i adskillige commandoraids mod tyske garnisoner på de besatte øer i Den Engelske Kanal og endnu flere mod tyske og italienske styrker rundt om i det græske øhav, hvor han mange steder stadig hyldes som den store befrier. Anders Lassens krig er en biografi og skildrer de dramatiske begivenheder, Anders Lassen deltog i, men også hans opvækst og det hvileløse sind, som drev ham ud på eventyr i en ung alder. Bogens fokus er dog de spændende og heroiske år 1940-45. Anders Lassens krig foregik i periferien af “den store krig”, men ved hjælp af ‘krydsklip’ til politiske, strategiske, propagandistiske, efterretningsmæssige, militærtekniske og andre forhold, der var bestemmende for, hvor og hvordan Anders Lassen og hans kammerater i specialstyrkerne skulle sættes ind, bringes hans krig i forbindelse med den store. Bogen er baseret på kilder, som forfatteren har opsøgt hos Lassens familie og i England, Tyskland, Italien og på de græske øer, hvor Lassen spillede en rolle.

2500 Valby
man.
Hvor taler du flot dansk!

Hvor taler du flot dansk!

60 kr.

Softcover, 197 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Han er journalist, kendt fra tv - og vil bare gerne have lov til at være … ligesom alle andre danskere. Men Abdel Aziz Mahmoud er muslimsk flygtning. Oven i købet af første generation, og han kan ikke længere holde sin mund. Hvor taler du flot dansk! er et dynamisk, humoristisk og bevægende indspark i den skarpladte debat om indvandrere og integration. Med udgangspunkt i sine egne og sin families erfaringer efter 30 år i Danmark sætter Abdel fokus på alt fra sin mors desperate forsøg på at lære de danske naboer at kende til det tragikomiske i konstant at blive rost for sin fine udtale. Hvor taler du flot dansk! er en tankevækkende bog om, hvordan det er at elske Danmark - og alligevel ofte føle sig som en uønsket gæst. Men det er også en fortælling om, at succesfuld integration kan lykkes, at det kræver hårdt arbejde, nysgerrighed samt en god portion selvironi og humor fra begge sider af ligusterhækken i kulturmødet mellem vestlige og arabiske traditioner. Abdel Aziz Mahmoud (f. 1983) har dansk-palæstinensisk baggrund. Han er udviklingsredaktør på Nordisk Film TV, er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole, tidligere reporter i Danmarks Radio og vært på en række programmer - bl.a. på nyhedskanalen DR Update og liveprogrammet Aftenshowet.

2500 Valby
man.
Anders Fogh Rasmussen

Anders Fogh Rasmussen

100 kr.

Fhv. statsminister Anders Fogh Rasmussens nye bog Viljen til at lede. Politikens Forlag.

5600 Faaborg
man.
50 år på fynske aviser

50 år på fynske aviser

75 kr.

Fra husmandssøn til redaktør i Faaborg. Steen J. Outzen fortæller små historier fra 50 år i fynsk presse. Eget forlag.

5600 Faaborg
man.
Bog: Poul Schlütter: Sikken et liv

Bog: Poul Schlütter: Sikken et liv

10 kr.

Aschehoug Dansk Forlag, 1999. Indbundet, flot eksemplar som nyt med fotos. ISBN 87-11-11319-7, 1. udgave

8250 Egå
man.
KIM LARSEN - Mine unge år  af Jens Andersen

KIM LARSEN - Mine unge år af Jens Ander...

30 kr.

Jens Andersen: Kim Larsen - Mine unge år 1. udgave, 2. oplag 328 sider - Hardback - Politikens Forlag Pris: 30 kr.

9000 Aalborg
man.
Søren Ryge. JULIUS FØDSELSDAG.

Søren Ryge. JULIUS FØDSELSDAG.

Sælges

Når Søren Ryge Petersen ikke laver fjernsyn fra sin have, eller rejser ud i verden for at lave fjernsyn, snakker han med sine naboer og med de folk, han møder på sin vej. Og det kommer der historier ud af. Det er historier om Anders og Julius, om Christian og Anna, om Jørgen og alle de andre. Og det er både smukt og bevægende og indimellem morsom læsning. Gyldendal. Hardback. Byd.

5750 Ringe
man.
De Dybeste RØDDER.

De Dybeste RØDDER.

199 kr.

Forfatter; Thomas Larsen; Gyldendal - Hardback. De dybeste rødder. Dronningen fortæller om Danmark og danskerne. Med dronning Margrethe som rejsefører inviteres læseren med et togt gennem Danmark. Aldrig før har dronningen fortalt så indgående om sit land og sine landsmænd. Det er blevet til historien om os. Fortalt af en regent, der kender hver en krog af landet og forstår at tage folkesjælen på kornet. Udgivet; 2016. Nypris 349 kr.

5750 Ringe
man.
Ammonitions kasser

Ammonitions kasser

150 kr.

10 kasser for 1000kr

7100 Vejle
3. dec.
Dronning Alexandrine

Dronning Alexandrine

Sælges

Bogen Dronning Alexandrine 1879 - 1949 sælges. Giv et bud. Vi kan evt. mødes i Odense.

5690 Tommerup
2. dec.
Ritt Bjerregaards Dagbog

Ritt Bjerregaards Dagbog

Sælges

Politiken Ekstra d. 26. oktober 1995. Bogen blev trukket tilbage grundet skarpe fordømmelser, men Politiken valgte at citere hele manuskriftet. Giv et bud. Vi kan evt. mødes i Odense.

5690 Tommerup
2. dec.
Grete Balle - fra nethinde til lærred

Grete Balle - fra nethinde til lærred

Sælges

Af Annemarie Balle. Portræt af billedkunstneren Grete Balle (f. 1926), der har været en af frontfigurerne i moderne dansk tekstilkunst. Kronologisk skildres den kunstneriske udvikling, og en række af de vigtigste værker vises i farvegengivelser. En bog, der tegner et personligt portræt af en eksperimenterende billedkunstner. Som datter har forfatteren, journalist Annemarie Balle, et tæt kendskab til Grete Balles arbejdsmetoder og inspirationskilder. De har sammen foretaget store rejser til bl.a. Ghana, Grønland og Australien - og alle steder har sat sig tydelige spor i Grete Balles kunst. Annemarie Balle fører læseren fra inspirationskilder frem til de færdige værker. Hun peger desuden på nogle af de væsentligste påvirkninger i de mere end 50 år, Grete Balle har været aktiv på den kunstneriske scene. Det tætte parløb med ægtefællen, COBRA-kunstneren Mogens Balle, medlemskab af den eksperimenterende sammenslutning Majudstillingen, samarbejder med bl.a. COBRAs medstifter Christian Dotremont og udfordringer med udsmykninger af kirker og i det offentlige rum. Indhold: Den private kunstner ; Fra nethinde til lærred ; Kunstnerisk samspil ; De kollegiale rammer ; Fra dekoration til kunstnerisk udtryk ; Rustikke matierialer : skaber ny platform ; Fra tråd til pensel ; Kunsten i rummet : om udsmykninger ; Materialets muligheder Emne: Balle, Grete, dansk kunst, dansk tekstilkunst, dansk vævekunst, dansk malerkunst, kunstnere, 72 sider, illustreret i farver. # Fra 2006 på forlaget Kochs ISBN: 87-9901-655-9 Vægt: 393 gram

6200 Aabenraa
30. nov.
Rocker bøger.

Rocker bøger.

500 kr.

Sælges samlet 3 stk. nye bøger om HA, Jønke, Brian Sandberg, Bullshit, AK 81 osv. - Kronvidnet. - Exit Hells Angels. - Guldfuglen ( AK 81 ). Kan sendes til Pakkeshop for 50 kr.

5230 Odense M
29. nov.
Vild med MESSI

Vild med MESSI

60 kr.

Turbulenz, VILD MED MESSU giver dig masser af flotte fotos, statistik og viden om Lionel Messi, kåret til verdens bedste spiller 4 år i træk. 78 sider

7190 Billund
29. nov.
Krigeren

Krigeren

50 kr.

Krigeren - K.B. Martinsen, officer og landsforræder Af Frank Bøgh " Om den danske officer, K.B. Martinsen (1905-1949) der blev dømt for landsforræderi og henrettet i 1949, efter at have sluttet sig til tyskerne under 2. verdenskrig, hvor han bl.a. kæmpede på østfronten som kommandør af Frikorps Danmark og senere blev leder af Schalburgkorpset i Danmark" Bogen ser ud som ny Tjek billeder ud og vurderer selv. Købt som beset - ingen reklamationsret / returret Kan afhentes eller sendes for købers regning og risiko

6070 Christiansfeld
29. nov.
Niels Bukh

Niels Bukh

50 kr.

Ollerup Gymnastikhøjskoles forstander. Skrevet af Rask Nielsen. Redigeret af Lars Bækhøj- Det Danske Forlag 1950.

5600 Faaborg
28. nov.
Maler Thorkild Knudsen

Maler Thorkild Knudsen

40 kr.

Maler (Thorkild Knudsen, Faaborg) på pilgrimsfærd i Frankrig. 250 sider. Skandinavisk Bogforlag 1973.

5600 Faaborg
28. nov.
John Lennon In his own words

John Lennon In his own words

50 kr.

John Lennon In his own words - Compiled by Miles - Udg. 1980 - sprog: engelsk - paperback

2640 Hedehusene
28. nov.
Fremkaldt

Fremkaldt

40 kr.

af: Susse Wold.

9560 Hadsund
27. nov.
TROELS KLØVEDAL. Kærligheden.

TROELS KLØVEDAL. Kærligheden.

149 kr.

Kildevandet...Og det blå ocean. Fra Tahiti til Thyborøn med Nordkaperen. Bogen er hardback og på 492 sider med mange fotos. Gyldendals bogklubber.

5750 Ringe
27. nov.
Blandet bøger

Blandet bøger

5 kr.

Fra 5 kr pr bog Spørg for priser

8723 Løsning
26. nov.
Biografisk Leksikon

Biografisk Leksikon

90 kr.

Lademanns Biografiske Leksikon, super flot bog, som indeholder beskrivelser af omkring 2.600 personer fra hele verden og fra alle tider, mænd og kvinder, som fra oldtiden til vore dage har præget historiens og kulturens forløb. De rækker fra Abraham til Ørsted, fra Tycho Brahe til Kurt Weill, fra Madame Curie til Marilyn Monroe. Det gælder de store navne inden for kunst, musik, litteratur, teknik, videnskab og religion - herunder en række danske og andre nordiske navne, som er kendt ude i verden, eller som har haft særlig betydning i vor egen kulturkreds - men også mennesker, der har gjort sig herostratisk berømte så som despoter, storsvindlere, mordere og landevejsrøvere og meget mere. Billederne viser et lille udpluk af siderne. Bogen er yderst velholdt og fremstår som næsten ny. Pris 90 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
26. nov.
Møllehave, - et liv i fem akter af Jakob Kvist

Møllehave, - et liv i fem akter af Jakob...

50 kr.

Lindhardt og Ringhof 2010. 5. udgave. Indbundet. Pæn stand. Har aldrig været læst. Sendes som pakke uden omdeling med DAO for kr. 60,00. OBS! Ingen mobiltelefon.

9900 Frederikshavn
26. nov.
Det skal mærkes, at vi lever af Karen Thisted

Det skal mærkes, at vi lever af Karen Th...

50 kr.

Indbundet. Som ny. Ulæst. Politikkens forlag 2003. Sendes som pakke uden omdeling med DAO for kr. 60,00.

9900 Frederikshavn
26. nov.
Vi kan sove i flyvemaskinen, Ulla Terkel

Vi kan sove i flyvemaskinen, Ulla Terkel

50 kr.

Vi kan sove i flyvemaskinen, Ulla Terkelsen. Pæn. Har ikke været læst. Indbundet 256 sider. Sendes med DAO som pakke uden udbringning for kr. 60,00.

9900 Frederikshavn
26. nov.
Side:af 14