Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Huse

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Thisted, Sundby. Evt bytte/finansiering
  I dag 250.000,-
  Arkitekttegnet villa 164m2 i Ringkøbing
  I dag 2.595.000,-
  35 Min kørsel til Svendborg
  I dag 1.125.000,-
  Nedlagt gård
  I dag 845.000,-
  Rækkehus
  I dag 5.693,-
  Udlejes
  138m2 villa til leje på Lindegårdsvej, Charlottenlund
  I dag 23.500,-
  Udlejes
  150m2 villa til leje på Smakkegårdsvej, Gentofte
  I dag 22.500,-
  Udlejes
  75 m2 rækkehus til leje i 6310 Broager
  I dag 3.973,-
  Udlejes
  stuehus ,4vær,nyt køkken,
  I dag 5.500,-
  Udlejes
  50m2 rækkehus til leje på Jacob Knudsensvej, Hjørring
  I dag 3.850,-
  Udlejes
  GL Nedlagt Landejendom
  I dag 135.000,-
  Energivenligt hus
  Energivenligt hus, Rækkehus, 5 vær., 103 m², terrasse, Energivenligt cityrækkehus med privat terrasse På den hyggelige, brostensbelagte Vognmandsgade i Randers, hvor der venter et charmerende miks mellem rolige rammer og bylivsstemning, finder du denne bolig. Et rækkehus på 103 kvadratmeter, som med sin centrale beliggenhed tilbyder en hverdag fuld af fleksibilitet. Rækkehuset blev opført i 1979 og fremstår særdeles velholdt med energimærke B. Fra hoveddøren træder du direkte ind i entréen, der både er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler. Herfra åbner dørene ind til det store stuealrum, hvor der venter en lys og indbydende atmosfære takket være de lyse lofter og vandskurede vægge. Stuen ligger desuden i åben forbindelse til hjemmets velindrettede køkken, og det giver dagslyset fri passage. Følger du trappen op til første sal, finder du hjemmets tre værelser. Det skaber de ideelle rammer både for singler, par og børnefamilier, der ligeledes får godt med opbevaringsplads på de to hemse. Til huset hører desuden en skøn terrasse. Her kan optændingstræet til brændeovnen opbevares under det lille halvtag, men du kan også åbne havelågen til det hyggelige, grønne fællesareal, hvor det er oplagt at tilbringe de solrige sommerstunder. Boligen befinder sig i en af Randers mest karismatiske gader. Her bor du i gåafstand fra samtlige af byens tilbud, som inkluderer alt fra caféliv og kulturelle tilbud til fitness og gågadens spændende butikker. En af Randers helt store forcer er, at den formår at kombinere bylivsstemning med naturarealer. Det betyder, at du blandt andet bor tæt på Tøjhushaven og Skovbakken, men du har heller ikke langt til fjorden, som åbner op for et væld af maritime sportsudfoldelser. Rækkehuset på Vognmandsgade passer med andre ord perfekt til alle, der drømmer om at bo i hjertet af Randers.
  I går 2.095.000,-
  Ældre udlejningshus
  I dag 415.000,-
  Luksuriøs villa
  Luksuriøs villa, Villa, 6 vær., 139 m², Luksuriøs Bülow og Nielsen-villa med kvalitetssikre detaljer for den moderne børnefamilie I dette rolige villakvarter er I tæt på grønne omgivelser med søde naboer omkring jer. Samtidig er I tæt på Brøndby Strand St. og det lille indkøbstorv. Herfra kan I komme til city på kun 20 min. med toget. Denne lækre Bülow og Nielsen-villa står med en stor, solbeskinnet fliseterrasse hele vejen rundt, der glider ud i en nem og overskuelig have. Til huset hører en dansk-designet carport med skur, udført i udvalgte kvalitetsmaterialer, hvor styrke, holdbarhed, æstetik og nem vedligeholdelse er i højsædet. En carport for den kræsne bilejer. Villaen står meget velholdt og komplet indflytningsklar. Der er kræset for detaljerne, som bl.a. giver jer valmtag, genvindingssystem og IHC-el. Derudover får I et indre med en flot kombination af lyse parketgulve og mørke klinkegulve med gulvvarme samt kvalitets hårde hvidevarer fra Bosch. Fire store værelser fordeler sig i huset og skaber mulighed for en separat børneafdeling med eget brusebadeværelse. Forældresoveværelset har sit eget private badeværelse med bruseniche og udgang til terrassen. Den skønne opholdsstue og køkkenalrummet smelter sammen gennem dobbelte glasdøre. Stuen byder på stor sydvestvendte karnap, der giver et fantastisk lysindfald på alle årets dage. Det åbne køkkenalrum skal opleves, et perfekt opholdssted for både familien og gæsterne. Som prikken over i'et får I et moderne, separat bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.
  I går 3.775.000,-
  Dejligt rækkehus
  Dejligt rækkehus, Rækkehus, 5 vær., 120 m², terrasse, Dejligt rækkehus i to etager med skønne udendørsfaciliteter Her er et fint rækkehus i to etager og med kun 10 år gamle facader med isolering, hvilket skaber et friskt udtryk! I det fine rækkehus er pladsen udnyttet til fulde, og det kommer til udtryk i placeringen af de forskellige rum. Udnyttelsen af pladsen skaber rum til en lille familie eller et ældre ægtepar. Pladsen udfolder sig på to etager med en udestue, en stue og et toilet. Derudover er der også et nyere stort og dejligt køkken med en masse skabsplads. På førstesalen er der hele fire værelser at slå sig løs på samt et dejligt stort bad og toilet. Der er således på førstesalen mulighed for børneværelser, soveværelser eller hvad man nu har lyst til. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænser! Udenfor byder rækkehuset på en stor og dejlig terrasse, hvor det er muligt at nyde forårssolen med en kold læskedrik eller holde grillfest om sommeren med familien og vennerne. Samtidig er der på de køligere sommeraftner mulighed for at sidde i den store udestue, som rækkehuset også råder over. Rækkehuset er placeret i de dejligste omgivelser, hvor mulighederne for indkøb og skole til børnene er inden for rækkevidde. Derudover er der også transportmuligheder lige ved hånden, så man hurtigt kan komme fra A til B. Dette hyggelige rækkehus byder på en masse muligheder for at skabe et hjem til den lille familie eller det ældre ægtepar. Med de to etager og prioriteringen af de forskellige værelsers placering, bliver pladsen virkelig udnyttet til fulde. Samtidig har rækkehuset fået nye facader med isolering for 10 år siden, hvilket giver rækkehuset et friskt pust! Udover de mange værelser at boltre sig på har rækkehuset en stor og skøn terrasse, der nærmest inviterer til hygge og samvær med vennerne og familien! Rækkehuset er beliggende i et område, hvor der både er skole- og indkøbsmuligheder, samt transportmuligheder, som gør det nemt at komme fra A til B.
  I går 2.200.000,-
  Skøn villa
  Skøn villa, Villa, 3 vær., 96 m², Skøn villa for førstegangskøbere! Denne villa ligger på den stille vej, Hyttehusvej, der er placeret tæt på både Amager Fælled, en metrostation og Fields. Der er derfor her tale om en rigtig god beliggenhed med fine indkøbsmuligheder og naturgrønne omgivelser. Villaen er et dødsbo og er opført tilbage i år 1965. Villaen byder på en god indretning af pladsen med henholdsvis et stueplan og en kælder. Stueplanet udfolder sig med et køkken, en stue, to værelser og et badeværelse. Køkkenet har en god størrelse og tilbyder god bord- og skabsplads. I den sammenhæng er det muligt at lave køkkenet til et åbent køkken, hvis I ønsker det. Stuen er meget stor, hvilket skaber rum for indretningen af en hyggelig tv-stue og en dejlig spiseplads. Fra stuen har du også adgang til en hyggelig og charmerende overdækket terrasse. Værelserne er af gode størrelser, mens badeværelset er rummeligt og byder på mange flotte detaljer. Villaens kælder er anvendelig og byder på flere disponible rum samt endnu et stort badeværelse og et bryggers. Samtidig finder du i forbindelse med kælderen også en underjordisk garage. Denne villa er ideel for førstegangskøbere, da den tilbyder mange indretningsmuligheder og samtidig har en rigtig god placering. Dertil medfører den gode indretning endvidere, at villaen også er perfekt for den lille børnefamilie, da der er god plads at finde både indenfor og udenfor, som familiens mindste kan boltre sig i. Velkommen til Hyttehusvej!
  I går 3.499.000,-
  Udlejningsejendom I
  Udlejningsejendom I, Villa, 16 vær., 480 m², 0 m² (kælder), 160 m² (loft), 759 m² (grundareal), garage, BYTTES / SÆLGES! UDLEJNINGSEJENDOM MED 7 LEJLIGHEDER OG 2 ERHVERSLEJEMÅL: Beliggende i 6270 Tønder Midt i Byen. tæt på alt. BYTTES MED ERHVERSEJENDOM / LANDEJENDOM / FABRIK / MEJERI ELLER KORN OG FODERSTOF MED TILHØRENDE BOLIG, ELLER MED TILLADELSE TIL LAVE BOLIG. Der er pt. udlejet 5 boliger, + en i stueetagen er under renovering/ istandsættelse, og 1 på 1 sal er istandsat og klar til udlejning. Erhvervs lejemålene / Garage anlæggene bruges af udlejer pt. Ejendommen består af 5 lejligheder a ca. 45 til 50m2 bestående af Stue, soveværelse og badeværelse. de 4 af dem ligger på 1 sal,. Så er der 1 lejlighed på ca. 60 m2, bestående ad stue, spisestue soveværelse bad og køkken med adgang til gårdhaven. samt 1 Lejlighed 75m2 bestående af soveværelse, værelse og stue, bad og køkken, med adgang til gårdhaven. Ejendommen er under renovering, og kan overtages som denne forefindes på nuværende tidspunkt. til ovenstående tidspunkt til 2,5MILL. Kr. momsfri. Kan overtages færdig renoveret for merpris, til i alt. 3,5 MILL. Færdig renoveret. Erhvervs lejemålet der søger skal indeholde minimum 1000m2 til 3000m2 tørre erhvervs bygninger + Kontor / Bolig. Skal buges til Bilhandel og værksted. samt lager / opmagasinering. Har egne murer og tømre så trænger ejendommen til renovering gør dette ej det store, bare de 1000m2 er tørre. og mulighed for bolig. SØNDERJYSK EJENDOMSELVSKAB ApS. 6541 Bevtoft. www.skh-aps. TLF: 42254562 / 50534562. MURER OG TØMRE UDLEJES TIL LAVPRIS !! RING OG FORHØR NÆRMERE. Sønderjysk byg. Og Ejendomme. TLF: 42254562.
  I går 2.498.000,-
  NEDSAT Ældre hus i skøn natur nær Roslev
  I går 249.000,-
  Tvillingehus - energimærkning C
  I går 745.000,-
  Villa 160 m2 m/garage/værksted til leje
  I går 5.700,-
  Udlejes
  Lækkert rækkehus
  Lækkert rækkehus, Rækkehus, 5 vær., 115 m², Lækkert, nyopført rækkehus idyllisk og centralt på Islands Brygge - perfekt for den kræsne byfamilie! Et spritnyt og eksklusivt kvarter er poppet op midt på Islands Brygge, hvor Radiorækkerne gør deres entré. Radiorækkerne er lækre og moderne rækkehuse opført i bedste kvalitet. Tom Kristensens Vej 85 giver jer dette treetagers rækkehus med redskabsskur og en dejlig terrassehave mod syd. Herude får I det hele; en flisebelagt terrasse i middagssolen, hvor I kan arrangere spisemiljø til måltider i det fri med den lille have forenden. Entréen står med skabsplads, og på modsatte side får I et gæstetoilet. Underetagen er lagt med flotte klinkegulve, der fører til det moderne, minimalistiske køkken i hjørnet af det lyse alrum. En oplagt spiseplads står mod de fuldendte glaspartier ud til haven. Førstesalen er dedikeret dagligstuen med en fransk altan og et stort soveværelse i forlængelse. Allerøverst finder I yderligere to soveværelser samt det stilrene badeværelse med en separat brusesektion, klinket med lyse og hvide sten. Hele herligheden ligger lige ud til Amager Fælleds kupperede landskab, hvor grusstierne inviterer til gåture med familien i selskab med de gæstfrie rådyr. Metroen lægger sig ved siden af med direkte rute til indre by. De bedste rammer for børnene er lige lige på den anden side af vejen, hvor skole og daginstitution lægger sig. Kun 2, 5 km. til Rådhuspladsen. I kan også tage hinanden i hænderne og springe i bølgen blå i Havnebadet eller picnicce på de grønne plæner med vandet i sigte. Bedre bliver livet i byen ikke!
  I går 4.548.000,-
  Hus sælges
  I går 490.000,-
  landbolig med erherv og plads til hes
  I går 1.195.000,-
  Gennemrenoveret hus
  Gennemrenoveret hus, Villa, 4 vær., 122 m², For enden af den rolige Capellas Allé, hvor piletræerne står plantet side om side, finder man denne villa. Her på vejen venter en god tilværelse med søde naboer og et trygt børnevenligt miljø, hvor ungerne kan lege med hinanden, og hvor der er kort afstand til Løjtegårdsskolen, som børnene kan færdes direkte til uden at skulle krydse nogen veje. Ligeledes er der kun 1,9 km. til lufthavnen og gå-afstand til indkøb. Villaen blev renoveret i 2010, hvor den fik lagt traditionelt rødt tegltag, 400 mm isolering, nye elinstallationer i hele huset, nye mahogni termovinduer og hoveddør samt et stort solfangeranlæg, der sikrer gratis vand og billig gulvvarme. Huset er opvarmet med varmepumpe, så hvis man vælger en grøn eludbyder, kan man leve helt CO2-neutralt. Huset står opført i to plan med gulvvarme i hele underetagen. Derudover er badeværelset på 1. salen forberedt til gulvvarme. I stueplan venter et lækkert åbent køkken fra Dansk Køkkenhåndværk, mens man omkring hjørnet har spiseafdelingen og stuen. I forlængelse af stuen er der bygget en lækker udestue ( nemt at integrere til huset) med udgang til den overskuelige have, der har enkelte blomsterbede samt et godt æbletræ. På etagen findes desuden 1 værelse, teknikrum og et gæstetoilet. På 1. salen får man et stort lyst værelse med fritliggende bjælker og loft til kip. Ved siden af ligger endnu et godt værelse foruden etagens store badeværelse. Der medfølger desuden et isoleret loftsrum, en carport samt et redskabsskur til boligen. Mulighed for at opsætte brændeovn og integrere den i solfanger-/varmepumpe-systemet for yderligere økonomiske og miljø fordele. Rigtig god planløsning med utraditionelle løsninger.
  I går 3.699.000,-
  285 m2 villa til leje i 4621 Gadstrup
  I går 20.000,-
  Udlejes
  Mulighed for mindre hestehold eller den pladskrævende hobby
  I går 995.000,-
  Villa med flot have
  I går 2.849.000,-
  Populært og roligt villa område
  I går 795.000,-
  Bondehus
  I går 595.000,-
  Ridecenter
  d. 23.07 Sælges
   værlse udlejes d. 23.07 3.000,-
  Udlejes
  DEJLIGT HUS SÆLGES
  d. 23.07 950.000,-
  Hus sælges billigt
  d. 23.07 225.000,-
  Landejendom tæt på skole, købmand mm
  I går 925.000,-
  Indflytningsklar huset med 3 Kwp solcelleanlæg
  d. 23.07 600.000,-
  Ejendommen er under genopførelse
  d. 23.07 500.000,-
  Dejlig villa i stille kvarter (udlejes 2 mdr)
  d. 23.07 17.500,-
  Udlejes
  2 plans villa i centrum af Vejen meget tæt på skole
  d. 23.07 950.000,-
  6430 Nordborg - Hus eller fritidsbolig
  d. 22.07 195.000,-
  solid bungalow
  d. 22.07 745.000,-
  Ejendom med stor lejeindtægt
  d. 22.07 245.000,-
  Lejlighed søges i Sønderborg / Sydals
  d. 22.07 Lejes
  nedlagt.landbrug,
  d. 22.07 998.000,-
  Nedlagt landbrug
  d. 22.07 1.620.000,-
  GOD SOLID VILLA d. 22.07 275.000,-
  135m2 rækkehus til leje på Glostervej, Valby
  d. 22.07 15.300,-
  Udlejes
  85m2 rækkehus til leje på J. C. Pedersensvej, Dannemare
  d. 22.07 6.821,-
  Udlejes
  120 m2 Rækkehus i Vestergaardsvænget120 m2 rækkehus til leje i 7500 Holstebro
  d. 22.07 8.035,-
  Udlejes
  RUMMELIGT HUS! d. 22.07 330.000,-
  Sjældent udbudt luksushus
  Sjældent udbudt luksushus, Sjældent udbudt luksushus, kan bruges som ”flexbolig” på Nordfyn, lige op til HC Andersen Golf. _ salg / bytte - Indflytningsklart, moderne og charmerende - feriebolig - registreret som flexbolig beliggende tæt på Bogense. Huset er omgivet af flot natur - rolige omgivelser - her kan man virkelig slappe af og nyde livet væk fra hverdagens stress og jag. Vi hjælper dig med at finde den rigtige bank til din bolig finansiering, og kan evt. hjælpe med at fremskaffe kapital, ved at du som boligkøberen giver pant i boligen til sikkerhed for tilbagebetaling af lånet. - Vi hjælper hvis du ikke kan komme igennem til banken.. Attraktiv beliggendehed tæt ved Nordfyns perle Bogense, og kort afstand til Skole, god badestrand, ridecenter, og et væld af kulturtilbud, Æbelø og Bogense hyggelige købsstads-og havnemiljø. Huset er indrettet med stort fantastisk køkken / alrum med flere udgange til terrasser og haven. - Dette hus er bygget efter det nye krav, bla. med hensyn til krav til vinduers energimæssige ydeevne, termisk indeklima i boliger og nyt vejrdataår. - Køkkenet er designet af Jacob Jensen og med alt i hårde hvidevarer, bla. amrikaner køleskab, vin køleskab, Quooker så der altid er kogende vand til kaffen - køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, hvor der er smuk udsigt over marker og kik til golfbanens hul 12. Det 201 kvm store hus er rigtig godt fordelt, med 2 værelser på hver 15 kvm, soveværelse med walk-in-closet på ca. 6 kvm. 2 store badeværelser på hver ca. 8 kvm, beklædt med skiffer lignede klinker - smagsfuld indrettet med AXOR Montreux Armaturer - rainshower. Huset har kun haft nuværende ejer - og huset opvarmes af jordvarme (besparelse på op til 33% + ) - huset er udstyret med Carlo Gavazzis smart-house løsning hvor du får markedets mest komplette intelligente el-installation.komfort, sikkerhed, kontrol, fleksibilitet, brugervenlighed med smart-house, med muligheden for at udbygge nøgleelementerne i et intelligent Carlo Gavazzis smart-house system som gør at du kan tilpasse dit hjem i henhold til familiens ønsker og behov. Konceptet inkluderer også muligheden for eks. At bruge Carlo Gavazzis energi målere til at logge forbrug såsom el, vand, gas osv. Alle data kan logges og vises via den indbyggede webserver som er et grafisk interface i hvilken som helst browser Iphone, Ipad, Computer, Android telefon osv. Både mens du er hjemme eller på ferie. Sælges / byttes / helst udlandet.. Beliggenhed med det bedste fra to verdener: Huset har en skøn beliggenhed i landlige omgivelser lige ved Fredskoven, H. C. Andersen Golf og Hestehavens Rideklub. Samtidig har man kun en frisk travetur gennem skoven ind til Bogenses hyggelige byliv med gode indkøbsmuligheder, lækre specialbutikker og gammel købstadscharme. I Bogense finder man også Erik Menved Kro, der har eksisteret siden 1543. Her kan man få lækker mad i historiske og hyggelige omgivelser. Dette er kort og godt det perfekte sommerhus for livsnyderen, der ønsker sig smukke lyse rum med lækre detaljer og en skøn beliggenhed i landlige omgivelser med kort afstand til det charmerende købstadsliv i Bogense. I Bogense er der alt hvad du skal bruge af dagligvarebutikker, specialbutikker, børnehaver, skole og offentlig transport til Odense som kun ligger 30 km. væk. Forenings liv I Bogense: (=afstande) Der er masser af forskellige markeder på Nordfyn hele året rundt. Her kan du købe alt fra antikviteter til lækre delikatesser. Der er selvfølgelig også sjove aktiviteter. • H.C Andersen Golf 18 + 9 huller “En rigtig mesterskabs bane” ( ca.190 meter) • Langesø Slots Golf 18 ny flot “mesterskabs bane” ( ca.19 kilometer) • Bogense Hallen – med håndbold / badminton / ect. ( ca. 400 meter) • Bogense Motion med alt hvad der I et motions center ( ca. 400 meter) • Bogense Tennis klub (ca 1 km ligger bag bold banerne) • Bogense bold klub – ligger (ca 1 km ligger bag golf banen) • Bogense Sejlklub (ca 1,8 km ) • Hestehavens Rideklub har beliggenhed i Bogense på Nordfyn. ( ca. 900 meter) • Klubben tilbyder undervisning på alle niveauer både i dressur og spring på såvel elevheste som privatheste. • Bogense Cykelklub. Som medlem optages enhver, som har lyst til at cykle sammen med andre. Racercykel eller MTB.. • Bogense Cykelklub. Som medlem optages enhver mand/kvinde, som har lyst til at cykle sammen med andre. Racercykel eller MTB • Løbetræning med Bogenseløberne. • Gymnastikholdene og yoga starter op hvert år fra 1. september • Nordfyns Jagtforening er foreningen for aktive jægere i det Nordfynske ( ca. 400 meter) • Særslev / Bogense Skytteforening og Pistolklub • Kitesurfing er en sport fuld af udfordring ( ca. 4000 meter) • Bogense Ro & Kajakklub ( ca. 1800 meter) Skulle der være noget som mangler sig til – der burde være rigeligt til alle- der udover er der 2 flyvepladser Bogense flyve plads og Gyldensteen Private bane ! Andre Aktivter I Bogense: Svømmehal
Bogense Svømmehal Vestre Engvej 5, 5400 Bogense Tlf. 6381 7515 www.bogensesvommehal.dk Friluftsbad 
Morud Friluftsbad Idrætsvej 2, 5462 Morud Tlf. 6596 5065 www.morud.dk/bad Badeland
Hasmark Strand Feriepark Strandvejen 205, 5450 Otterup Tlf. 6482 6206 www.hasmarkcamping.dk Kajakudlejning
Bogense Strand Camping Vestre Engvej 11, 5400 Bogense Tlf. 6481 3508 www.bogensecamp.dk 
 Motioncenter
Bogense Motion Nordfyns Hallens Motionscenter Kristianslundsvej, 5400 Bogense www.bogensemotion.dk Bogense Svømmehals Fitnesscenter Vestre Engvej 5, 5400 Bogense www.bogensecamp.dk/fitnesscenter/ Motion & Velvære - Otterup Hallen Stadionvej 50, 5450 Otterup www.motion-velvaere.dk Minigolf
Bogense Strand Camping Vestre Engvej 11, 5400 Bogense 
 Krolf
Mosegården, Mosegårdsvej 2, Sdr. Esterbølle 5471 Søndersø Tlf. 6484 1012 www.mosegaarden-nordfyn.dk Morud Krolf Idrætsvej, 5462 Morud Grøn & Rosa, Bårdesøvej 38, Bårdesø 5450 Otterup Tlf. 2149 9760 Ridning
Hestehavens Rideklub Harritslevvej 17, 5400 Bogense Tlf. 4016 6625 Bowling
Otterup Bowling- og Idrætscenter Stadionvej 50, 5450 Otterup Tlf. 6482 2343 www.otterupbowlingcenter.dk OBS - LUKKET 5. - 27. JULI PGA. FERIE

Tennis Tennisbaner kan lejes via turistbureauerne i Bogense og Otterup Fodbold Golf
v/Lindegårdens Fiskesø Krogsbøllevej 95 5450 Otterup Tlf. 6487 1180 / 3034 0540 www.fodboldgolf-fyn.dk Hasmark Grill og Minigolf Strandvejen 211, Hasmark 5450 Otterup Antal værelser : 5 Bolig : 201 m2 Grund : 805 m2 Udbetaling : 150000 kr. Brutto : 14128 kr. Netto : 11496 kr. Bygge år : 2007 Antal plan : 1
  d. 22.07 2.995.000,-
  104 m2 Rækkehus i Hvenekildeløkken104 m2 rækkehus til leje i 5240 Odense NØ
  d. 22.07 8.680,-
  Udlejes
  93 m2 Rækkehus i Hørmarken93 m2 rækkehus til leje i 7400 Herning
  d. 22.07 8.180,-
  Udlejes
  80 m2 Rækkehus i Morelgrenen80 m2 rækkehus til leje i 5500 Middelfart
  d. 22.07 7.550,-
  Udlejes
  Hus til leje i Vejle Ø
  d. 22.07 8.500,-
  Udlejes
  Stuehus uldlejes d. 21.07 Udlejes
  Hus / villa udlejes i Hjørring
  d. 21.07 7.500,-
  Udlejes
  Stor Villa med igangværende Salon
  d. 21.07 1.700.000,-
  I et stille nybygget kvarter med åbne haver, hvor råvildt fortsat går frit rundt, finde...
  d. 21.07 19.500,-
  Udlejes
  Hus udlejes Kjellerup
  d. 21.07 5.500,-
  Udlejes
  207m2 villa til leje på Valdkær, Holte
  d. 21.07 28.000,-
  Udlejes