Smoby 3-i-1 dukkevogn - Rosa

Smoby 3-i-1 dukkevogn - Rosa

599,95 kr.

3-i-1 dukkevogn fra Smoby "Kom lille dukke, nu skal vi ud at gå tur". Se den kærlige og omsorgsfulde dukkeforælder sætte sin dukke godt til rette inden turen går ud i det blå. Med ergonomiske easygrip-håndtag Drejelige, støjsvage gummihjul Passer til dukker op til 42 cm Dukkevogn med god kørekomfort Smoby dukkevognen er udstyret med gummihjul, som giver en større køreglæde, når dit barn skal manøvrere med 3-i-1 dukkevognen. Dukkevognen kan laves til en barnevogn, en klapvogn og kan bruges som almindelig lift, hvis dukken skal tages sovende med ind. Vognen har et stel i metal og og et plastiksæde betrukket med stof.

WebshopCoop.dk
  Sponsoreret
  BRIO dukkevogn - Flex

  BRIO dukkevogn - Flex

  584,00 kr.

  Dukkevogn fra BRIO Godnat lille dukke. Og sov rigtig dejligt. Dukkevogn med mange funktioner Kan klappes sammen Timevis af sjov rolleleg Smart dukkevogn Din dukke vil sove som en baby i denne behagelige og smart byggede dukkevogn. Flex dukkevogn har alle de funktioner, du ville forvente i en rigtig barnevogn. Kurven kan justeres og tages af og bruges separat. Forhjulene roterer for at gøre køreturen nem uanset underlaget. Kalechen, fodstøtten og håndtaget kan alle justeres, så de giver den bedste oplevelse med dukkevognen. Den har også en stor indkøbskurv i bunden til alle dine ting. Når du er færdig med dagens leg, kan dukkevognen klappes sammen, så den ikke fylder så meget.

  WebshopCoop.dk
   Sponsoreret
   Smoby dukkevogn - Frozen

   Smoby dukkevogn - Frozen

   399,95 kr.

   Smoby dukkevogn med Frozen design "Kom lille dukke, nu skal vi ud at gå tur". Se hvordan den kærlige og omsorgsfulde dukkeforælder lægger sin dukke godt til rette, inden de triller afsted ud i det blå. Frozen design Stor opbevaringskurv Passer til dukker på op til 42 cm To på tur Du kan roligt sende dit lille mini-menneske og yndlingsdukken ud på tur. Kalechen kan foldes op og beskytte den lille babydukke for sol og vind, og hvis hun sover. Husk snacks, bleer og pusletaske til den lille dukke. Det hele kan opbevares i kurven under vognen. Håndtaget måler 58 cm i højden, og hjulene er i plast.

   WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    *NEDSAT* Brio retro dukkevogn.

    *NEDSAT* Brio retro dukkevogn.

    500 kr.

    Retro dukkevogn (fra engang i 60'erne er jeg ret sikker på) sælges. Selve kassen er i super flot stand, stellet har noget rust, men også en gammel sag. Alt i alt en super flot dukkevogn😍 Der følger fluenet, regnslag, rangle og kurv med. Regnslag er som det set på billedet gået lidt op i syningen. Men har fået du en virkelig lækker dukkevogn der kan holde til meget. Den kan klappes sammen så den stort set ikke fylder noget. Både stel og kasse kan slås sammen☺️ Prisen er pt. fast da jeg selv gav en hel del for den.

    Glamsbjerg·12. mar.

    Få beskedNår der er nye resultater i Dukkevogn

    Lup med søgeord i
    Smoby 3-i-1 dukkevogn - Mintgrøn

    Smoby 3-i-1 dukkevogn - Mintgrøn

    399,95 kr.

    3-i-1 dukkevogn fra Smoby "Kom lille dukke, nu skal vi ud at gå tur". Se den kærlige og omsorgsfulde dukkeforælder sætte sin dukke godt til rette inden turen går ud i det blå. Med ergonomiske easygrip-håndtag Drejelige, støjsvage gummihjul Passer til dukker op til 42 cm Dukkevogn med god kørekomfort Smoby dukkevognen er udstyret med gummihjul, som giver en større køreglæde, når dit barn skal manøvrere med 3-i-1 dukkevognen. Dukkevognen kan laves til en barnevogn, en klapvogn og kan bruges som almindelig lift, hvis dukken skal tages sovende med ind. Vognen har et stel i metal og og et plastiksæde betrukket med stof. Dukke medfølger ikke.

    WebshopCoop.dk
     Sponsoreret
     Dukkevogn i træ - Rød

     Dukkevogn i træ - Rød

     299,95 kr.

     Rød dukkevogn i træ En klassisk dukkevogn i træ til dukkemor og lille dukkelise. Både dekorativ at have stående fremme på børneværelset eller til at bruge i rolleleg. Passer til dukker op til 40 cm. Tilbehør medfølger ikke.

     WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Gammel rød træ dukkevogn med sjældent mønster.

      Gammel rød træ dukkevogn med sjældent mønster.

      120 kr.

      Gammel rød træ dukkevogn med mønster og motiv. Jeg har aldrig set denne model før med kantmønster og motivet med to piger der leger med hunde. Håndtagstypen samt hjulene med sorte gummidæk har jeg heller ikke kunnet finde. Stand jvf. fotos. Kaleschen kan bøjes frem (se foto). Længde ca. 65cm med håndtag. Længde uden håndtag 43,5cm. Højde med håndtag 55cm. Højde uden håndtag 42,5cm Bredde 24cm. Sendes ikke.

      Dybvad·27. jan.·

      Side:
      af 2