Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Babyalarm

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Babyalarm
  d. 14.01 100,-
  Babyalarm med kamera
  d. 14.01 700,-
  Babyalarm med kamera
  d. 14.01 700,-
  Super Nova babyalarm
  d. 13.01 200,-
  Nova
  d. 13.01 500,-
  Topcom babyalarm - 3600
  d. 13.01 449,-
  Motorola babyalarm - MBP853 Connect
  Motorola babyalarm - MBP853 Connect, Motorola babyalarm med kamera og gratis app Med den revolutionerende Motorola MBP853 Connect babyalarm kan du holde øje med din baby på den medfølgende forældreenhed eller via andre enheder, der er tilkoblet Wi-fi. Følg nemt din baby live fra din smartphone, tablet eller computer - også selvom du ikke er hjemme. Gratis app (til IOS og Android) Stor 3,5 tommer farveskærm Fjernstyr kameraet med panorering, tilt og zoom Nem fjernstyring af babyalarm Installér den gratis Hubble app og følg bevægelser, lyd og temperatur på din smartphone eller tablet uanset hvor du befinder dig. Du kan tilmed fjernbetjene kameraet med både panorering, tilt og zoom. Babyalarm med infrarødt nattesyn Motorola MBP853 Connect er udstyret med et kamera i god kvalitet, der med infrarød teknologi, giver dig mulighed for at se dit barn i både lys og mørke. Denne funktion er isæt praktisk i nattetimerne. Gør din baby tryg via enhed Tovejskommunikationen muliggør at du kan synge en sang eller på anden måde berolige dit barn fra forældreenheden. Det kan nogle gange være nok, at din baby hører din stemme og på denne måde bliver tryg og falder til ro igen. Motorola MBP853 Connect specifikationer: - Rækkevidde: op til 300 m - Streaming af HD-video via Wi-fi - 3,5" farveskærm - Infrarød nattefunktion - Temperatursensor - Fjernbetjening af panorering, tilt og zoom - 2,4 GHz trådløs teknologi - Tovejskommunikation - Forskellige vuggeviser - Sikker kryptering af data - ECO mode der mindsker strømforbrug - Inklusiv gratis Hubble app - Forældreenhed med skærm og genopladeligt batteri - Mulighed for tilkobling af fire kameraer - Advarsel hvis enheder kommer for langt fra hinanden
  d. 13.01 1.999,-
  Motorola babyalarm - MBP161
  d. 13.01 499,-
  Radicover babyalarmpose - Sort - Large
  d. 13.01 230,-
  Philips babyalarm - Avent SCD501/00 DECT
  Philips babyalarm - Avent SCD501/00 DECT, Pålidelig Philips Avent babyalarm med natlys Philips Avent babyalarmen indeholder de vigtigste babyalarm-funktioner og har en forbindelse med krystalklar lyd og et beroligende natlys til din baby og dig. DECT-teknologi med nul interferens og 100 % fortrolighed Energibesparende Smart ECO-tilstand Med beroligende natlys Philips babyalarm med DECT-teknologi DECT-teknologien giver dig en enorm tryghed, idet babyalarmen har en meget pålidelig forbindelse med klar lyd. Derudover garanterer den smarte teknologi nul interferens fra andre babyalarmer og 100% fortrolighed. Din tryghed når dit barn ligger og sover i barnevognen. Lydaktivering fra baby Hør hver en pludren og babys gråd krystalklart i forældreenheden, som har en lydniveauindikator der aktiveres, hvis dit barn laver lyde. Forældreenheden giver dig tilmed besked, hvis alarmen er uden for rækkevidde. Energibesparende tilstand Den indbyggede Smart ECO-tilstand er altid aktiv og reducerer automatisk DECT-signalet fra babyenheden til forældreenheden for at spare på energien og reducere radiotransmissionen. Beroligende vågelys til baby Babyalarmen fra Philips er udstyret med en smart vågelampe, som kan være beroligende for baby og behagelig for dig, hvis du skal kigge til din baby i løbet af natten. Overlegen driftstid og god rækkevidde Den ledningsfrie brugstid på forældreenheden, på fuldt opladede batterier, er op til 24 timer, afhængigt at hvilken type batterier du bruger. DECT babyalarmen har en senderækkevidde på 330 m udendørs og op til 50 m indendørs. Rækkevidden afhænger altid af omgivelser og forhold. Beton og våde materialer dæmper som regel signalet. Tilslutning af babyenhed og forældreenhed Babyenheden har en fast netledning og tilsluttes stikkontakten. Forældreenheden kan tilsluttes en stikkontakt, men kan også bruges med batterier, for at gøre den mere mobil.
  d. 13.01 599,-
  Babyalarmpose - Sort - Small
  d. 13.01 180,-
  Padwico babyalarm - 835
  d. 13.01 999,-
  Motorola babyalarm - MBP10
  d. 13.01 399,-
  Padwico babyalarm - 903
  d. 13.01 899,-
  Motorola babyalarm - MBP621
  d. 13.01 999,-
  Philips babyalarm - Avent SCD570/00 DECT
  Philips babyalarm - Avent SCD570/00 DECT, Pålidelig Philips Avent babyalarm med rumtermometer Philips Avent babyalarmen indeholder de vigtigste babyalarm-funktioner og lidt flere. Den har en forbindelse med krystalklar lyd og et beroligende natlys til din baby og dig. DECT-teknologi med nul interferens og 100 % fortrolighed Energibesparende Smart ECO-tilstand Med rumtermometer Philips babyalarm med DECT-teknologi Med DECT-teknologien får du en enorm tryghed, idet babyalarmen har en meget pålidelig forbindelse med klar lyd. Derudover garanterer den smarte teknologi 100 % fortrolighed og nul interferens fra andre babyalarmer. Det er din tryghed, når dit barn ligger og sover i barnevognen. Lydaktivering fra baby Du hører hver en pludren og babys gråd krystalklart i forældreenheden, og lydniveauindikator aktiveres af dit barns lyde. Du får tilmed besked, hvis alarmen er uden for rækkevidde. Babyalarmen har også indbygget vibrationsalarm. Energibesparende tilstand For at spare på energien og reducere radiotransmissionen er den indbyggede Smart ECO-tilstand er altid aktiv og reducerer automatisk DECT-signalet fra babyenheden til forældreenheden. Mål temperaturen i børneværelset Babyalarmen fra Philips har et termometer, som fortæller dig hvad temperaturen er i børneværelset. Alarmen kan også spille vuggeviser og har en smart vågelampe, som kan være beroligende for baby og behagelig for dig, hvis du skal kigge til din baby i løbet af natten. Lang driftstid og god rækkevidde Den ledningsfrie brugstid på forældreenheden, på fuldt opladede batterier, er op til 18 timer, afhængigt af hvilken type batterier du bruger. Babyalarmen fra Philips har en senderækkevidde på 330 m udendørs. Rækkevidden afhænger altid af omgivelser og forhold. Våde materialer og beton dæmper som regel signalet. Forældrenheden oplades i den medfølgende dockingstation.
  d. 13.01 899,-
  Philips Avent babyalarm - SCD506/01 DECT
  Philips Avent babyalarm - SCD506/01 DECT, Pålidelig Philips Avent babyalarm med samtalefunktion Philips Avent babyalarmen indeholder de vigtigste babyalarm-funktioner og har en forbindelse med krystalklar lyd og en smart samtalefunktion, så du kan berolige din baby. DECT-teknologi med nul interferens og 100 % fortrolighed Energibesparende Smart ECO-tilstand Med smart samtalefunktion Philips babyalarm med DECT-teknologi DECT-teknologien giver dig en enorm tryghed, idet babyalarmen har en meget pålidelig forbindelse med klar lyd. Derudover garanterer den smarte teknologi nul interferens fra andre babyalarmer og 100% fortrolighed. Din tryghed når dit barn ligger og sover i barnevognen. Lydaktivering fra baby Hør hver en pludren og babys gråd krystalklart i forældreenheden, som har en lydniveauindikator der aktiveres, hvis dit barn laver lyde. Forældreenheden giver dig tilmed besked, hvis alarmen er uden for rækkevidde. Energibesparende tilstand Den indbyggede Smart ECO-tilstand er altid aktiv og reducerer automatisk DECT-signalet fra babyenheden til forældreenheden for at spare på energien og reducere radiotransmissionen. Babyalarm med samtalefunktion Babyalarmen fra Philips er udstyret med en smart samtalefunktion, så du med et enkelt klik kan aktivere funktionen og tale beroligende til din baby. Nogle gange skal der ikke mere til for at få dit barn til at falde til ro igen. Overlegen driftstid og god rækkevidde Den ledningsfrie brugstid på forældreenheden, på fuldt opladede batterier, er op til 24 timer, afhængigt at hvilken type batterier du bruger. DECT babyalarmen har en senderækkevidde på 330 m udendørs og op til 50 m indendørs. Rækkevidden afhænger altid af omgivelser og forhold. Beton og våde materialer dæmper som regel signalet. Tilslutning af babyenhed og forældreenhed Babyenheden har en fast netledning og tilsluttes stikkontakten. Forældreenheden kan tilsluttes en stikkontakt, men kan også bruges med batterier, for at gøre den mere mobil.
  d. 13.01 799,-
  Philips babyalarm - Avant SCD860/01
  d. 13.01 1.399,-
  Babystars babyalarm - SNU:MEE
  d. 13.01 899,-
  Philips Babyalarm - Avent SCD610/00
  d. 13.01 1.899,-
  Nabby babyalarm - Nem og sikker brug med din smartphone eller tablet
  Nabby babyalarm - Nem og sikker brug med din smartphone eller tablet, Nabby babyalarm - til alle typer smartphones og tablets Vinder af Reddot award 2014 og Danish App Awards 2013. Nabby babyalarm bruges sammen med en gratis app på din smartphone/tablet, så kan du nemt høre dit barn uden at skulle slæbe rundt på andre enheder. Verdens laveste stråling Sikker forbindelse uden signalforstyrrelser 70 timers batteritid og hurtig opladning Brug via app sammen med din smartphone eller tablet Med Nabby babyalarm behøver du ikke slæbe rundt på store, uhandy babyalarm-enheder - Nabby kan bruges sammen med en enhed du ofte allerede har på dig: din smartphone. Den kan bruges med alle typer smartphones og tablets, herunder iPhone, iPad og Android. Den gratis app kan derfor med fordel både installeres på jeres egne smartphones samt bedsteforældrenes eller barnepigens. Babyalarmen virker via en strømbesparende langdistance Bluetooth-forbindelse mellem Nabby og din smartphone, og du behøver heller ikke en internetforbindelse for at bruge Nabby. Du kan sagtens bruge Nabby app'en på din smartphone samtidig med at du snakker i telefon, spiller spil eller laver andre ting på din smartphone. App?en holder forbindelsen, og vil altid give en krystalklar lyd eller vibrationsalarm. Det er meget nemt at koble Nabby med din smartphone, og du er helt fri for besværlige kanalsøgninger - bare hent den gratis app, tænd Nabby og forbind, så er du klar. Prisvindende dansk design og kvalitet Nabby babyalarm er dansk udviklet, dansk designet og dansk produceret, og på denne måde er der blevet sikret en høj kvalitet i hele processen. Dette har resulteret i, at Nabby både har vundet en Reddot award og Nabby app'en har vundet Danish App Awards for bedste brugervenlighed. Babyalarmen fra Nabby er designet til at holde til en dagligdag i en travl børnefamilie. Den har derfor ingen skærm som kan flække, knapper der kan falde af eller billig plastik, som går i stykker. Enheden er lavet af CE mærket BpA- og ftalatfri ABS plast, og måler kun 7 x 6 x 2 cm. Du kan oplade Nabby på kun én time, og batterilevetiden er helt op til 70 timer - cirka 3 gange længere end de fleste andre babyalarmer. Du kan altid holde øje med strømniveauet på Nabby app'en, og du får en reminder i god tid, når der skal lades op. Den giver desuden besked hvis der opstår fejl eller problemer eller hvis enheden er udenfor rækkevidde. Ingen signalforstyrrelser og lav stråling Med Nabby babyalarm undgår du signalforstyrrelser, skrattelyde og andre på linjen, da den har en sikker og unik forbindelse. Nabby skifter automatisk kanal for at undgå signalforstyrrelserne, og du vil slet ikke lægge mærke til at det sker. Der vil altid kun være 2 på linjen ad gangen - dig og dit barn. Nabby kan dog sagtens bruges på flere smartphones, men kun én ad gangen. Dermed er der ingen andre der kan lytte med eller på andre måder se din Nabby. Babyalarmen har desuden verdens laveste gennemsnitsstråling (kun 0,08mW ved standby). Du kan dermed trygt have den liggende ved siden af dit barn. Trods den lave stråling så rækker Nabby babyalarm hele 340 meter i fugleflugt - lidt kortere i tæt bebyggelse og afhængigt af hvilken smartphone du har. Nabby kan dermed nemt række fra den ene ende af huset til den anden. Justering og personificering Alle børn er forskellige, og derfor kan Nabby også indstilles efter netop dit barns behov. Nogle børn skriger og andre pludrer bare når de vågner - derfor kan du indstille lydfølsomheden i mikrofonen ved dit barn. Du kan desuden indstille alarmvolumen, så du altid kan høre den. Du kan personificere Nabby ved at navngive den med dit barns navn, således at der f.eks. vil stå "Anna har brug for din opmærksomhed" på din smartphone når alarmen lyder. Nabby babyalarm kommer med: Strop til at hænge Nabby på sengen eller barnevognen Manual på én side til hhv. iPhone og Android Kabel til at oplade Nabby (via iPhone- eller Android-oplader eller en computer)
  d. 13.01 1.199,-
  Baby Dan babyalarm
  Baby Dan babyalarm, Pålidelig babyalarm fra Baby Dan Med Baby Dan Monitor kan du trygt lave dagens gøremål imens dit barn sover. Den hjælper dig nemlig med at holde øje med at barnet stadig sover sødt i barnevognen eller sengen, imens du er i et andet rum. Babyalarmen kommer med: Stemmestyret aktivering Autokodning af unik kanal uden interferens Justerbar følsomhed og alarmstyrke Lydaktiveret lys 2,4 GHz digital teknologi Temperaturvisning Vibrator LCD display Babyalarmen benytter en speciel teknik, der gør at den finder sin egen unikke kanal, så du undgår at andre alarmer benytter samme kanal som din, og dermed forstyrrer. Alarmen har desuden stemmestyret aktivering, hvilket gør, at den kan skelne mellem barnets gråd og anden støj, f.eks. regn på taget. Den justerbare følsomhed og alarmstyrke, samt det lydaktiverede lys gør, at du ikke kan undgå at høre og se på alarmen, når der er aktivitet hos barnet. Baby Dan Monitor kommer i et brugervenligt og kompakt design, så den er nem at tage med sig, uden risiko for at den tænder nede i tasken. Rækkevidde og batterier Rækkevidden på alarmen er 200 meter. Det er et bevidst valg at rækkevidden ikke er længere, da en lang rækkevidde også vil medføre højere stråling - og det vil man gerne undgå. Det vurderes at 200 meter er den maksimale afstand, det er forsvarligt at gå fra sit sovende barn, og på denne baggrund har Baby Dan valgt at udvikle alarmen. Hermed kommer sikkerhed, pålidelighed og klar lyd i fokus. Alarmen leveres med genopladelige batterier til begge enheder, og der vil lyde en alarm ved lav batteristand og hvis alarmen kommer udenfor rækkevidde. Om Baby Dan Baby Dan er en kendt, dansk producent af babyprodukter, og har arbejdet med sikkerhed for børn i snart 50 år. Kerneværdierne er tryghed, opfindsomhed og ansvarlighed, og de lever op til de højeste kvalitets- og sikkerhedsmæssige standarder. Derfor har vi udvalgt denne babyalarm fra deres sortiment.
  d. 13.01 1.399,-
  Philips Avent babyalarm
  d. 10.01 250,-
  Nye Motorola MBP8
  d. 08.01 200,-
  Padwico babyalarm - lang batterilevetid
  d. 08.01 200,-
  Motorola MBP161 baby alarm sælges
  d. 08.01 300,-
  Babyalarm
  d. 04.01 350,-
  Babyalarm
  d. 30.12 300,-
  Nabby
  d. 29.12 500,-
  Babyalarm med kamera
  d. 21.12 700,-
  Nabby
  d. 19.12 400,-
  Phillips Avent Baby Monitor SCD860
  d. 18.12 1.000,-
  SUPERNOVA babyalarm søges d. 18.12 111,-
  Købes
  Manual til babyalarm
  d. 23.11 Sælges
  Ubrugt babyalarm
  d. 09.10 200,-