Galleri annoncer
Albin Accent 26 - skøn sejlbåd

Albin Accent 26 - skøn sejlbåd

35.000 kr.

Albin Accent 26 fod sælges. Båden, der sejler godt og sikkert, er lige så velegnet til kapsejlads som til tursejlads. Den er let at manøvrere, og kræver ikke megen vind for at sejle. Alle fald er ført til cockpit, så båden kan sejles singlehanded. Båden er meget rummelig med 5 køjepladser, søtoilet, pantry med vask og dobbelt varmeblus. Vi har ejet båden i 15 år og sælger fordi tiden for os er inde til at skifte bådtype. Hjemhavn: Vilsund Thy. Data: Glasfiber, årgang 1979, byggenr. 437, længde 8,05, bredde 2,77, dybgang 1,54. Motor: Yanmar, diesel Ysb8 8 HK. Foldepropel Sejl: Storsejl, rullegenua, Furlex 100, spiler. Udstyr: Kompas, Garmin kortplotter, vindindikator, anker med ankertov og kort kæde, sprayhood, bompressening, 2 stk batterier 12 v. 60 amp. Båden er vinteropbevaret i hal. Hvis du vil vide mere om Albin Accent 26, kan du finde flere oplysninger på Accent-klubbens hjemmeside: Accent26.net. Hvis du er interesseret i at vide mere, er du velkommen til at kontakte Jørgen Pedersen 4073 6688 gmail : [email protected]

Snedsted·tir.

Ny
Albin Ballad 30

Albin Ballad 30

95.000 kr.

Pris er tilrigget og sejlklar. Motoren Nanni Diesel 3.75 HE fra 2005. Utrolig driftsikker 3 cylinders motor på 21 HK. 3 bladet foldepropel. Genua fra 2023 (UK Sailmakers Danmark). Furlex rulleforstag 204S fra 2021. Niel Pryde storsejl inklusiv Lazy Jack fra 2013. Seldén Rodkicker fra 2017. Genakker med strømpe. Sprayhood (Kapell & Annat) fra 2022 med praktisk gribebøjle. Harken skødespil 35.2 ST fra 2022, selvskødene og med 2 gear. Topvanter samt søgelænder fra 2021 monteret af Rigger Service (Stoltz). Nyere solplexiglas på forluge og teak på dæk og cockpit Interface kortplotter og autopilot. VHF (RO4700) radio med DSC fra 2012. Nasa Clipper vindmåler fra 2014. Ekkolod, 2 forbrugsbatterier, et startbatteri samt tilslutning for landstrøm. JABSCO toilet fra 2023. Der medfølger holdingtank i rustfrit stål Bådstøtter og stativ til vinteroverdækning. Bund med ny primer, forår 2023 og Hempel Mille Xtra. Ældre cockpittelt. Båden befinder sig i Vordingborg. Sælges da vi har købt en større båd.

Vordingborg·tir.

Sejlbåd Albin Cumulus 85

Sejlbåd Albin Cumulus 85

75.000 kr.

75.000 DKK • Familiebåd • Klargjort til sejlads • Kvalitetsbåd • Let at manøvrere • Lyn hurtig og stabil cruiser • Meget båd for pengene • Perfekt til singlehand sejlads • Stort cockpit • Masser af udstyr Beskrivelse Albin Cumulus nr. 174, 28 fod, årgang 1979, 4 1/2 sovepladser, skrogmateriale glasfiber, sejltype Bermuda Rig, bredde 2.82, dybde 1.6, 3200 Kg, LWL 8.56, motor Yanmar, 12 hk , diesel. Velholdt og frisk Albin Cumulus 85 med gode sejlegenskaber og godt udstyr, gode sejl, ny autopilot, rulleforstag for nem sejlhåndtering, god spiler med udrustning. Til par eller familier med børn, der ønsker en velsejlende båd, der samtidig er nem og behagelig at bo i. Denne Cumulus er indrettet med stikkøje i styrbord side, salon med 1 1/2 køjer samt V-køje forude - alle med tykke hynder,. Salonen har klapbord I midten. Pantryét er med vask, 2 vandhaner med fodpumper - èn til ferskvand og én til søvand, køleboks med kompressor, gaskomfur med 3 blus samt ovn. Toilet og garderobe midtskibs. Totalrenoveret Yanmar YSM12 dieseldrevet indenbords motor. Dieseltank er lige blevet renset og udstyret med inspektionsluge for nem rensning for snavs og evt. dieselpest Bunden slebet ned og primet med International samt VC17 til slut. Medfølgende udstyr: • Tri-data instrument • Nyt Kompas • Lewmar selftailing skødespil • 3 stk. spilhåndtag • Sprayhood • 230 V. landstrøm • 2 Marinebatterier • Cockpitbord • Livline • Flag • Ferskvands tank • Lænsepumpe • Køleboks • Gaskomfur m. ovn • Køkkengrej og service • Plexiglas rude til nedgang • Cockpittelt • Gulvtæppe midtskibs • Salonbord • Ankre • Søtoilet • Garmin gps m.m.m. Bådplads i Kaløvig Lystbådehavn kan tilkøbes.

Skødstrup·16. apr.

Albin Cirrus 78

Albin Cirrus 78

38.000 kr.

Søstærk Albin Cirrus 78 til salg Det er en 26 fods sejlbåd med 5 sovepladser, manuel toilet med håndpumpe, spritblus, køkken håndvask med stor ferskvandsvand (70L) samt saltvandshane. Ny 50W solcelle med regulator som kan tilkøbes (købt for 1.500 kr i sommer 2023) det gør at man kan have køleboks, lys, mobiloplader til uden der bruger strøm fra batteriet på en dag med sol. Cockpittet er af stor størrelse og med god fribord på dækket. Der medfølger 5 sejl til den, de er af ældre dato men fungerer super fint. Samt en spieler Stage. Der medfølger forskellige togværk, slanger og små dele til motoren - ekstra olie/dieselfilter - ekstra tandrem Der er indkøbt en masse dele og søventiler som kan skiftes. Båden har 1 forbrugs/start batteri på 105Ah, som er 1,5 år gammelt, har været indendørs om vinteren og ladet fuldt op løbende. Selvstyrer af Raymarine ST2000 som virker. Der sidder en ældre speedlog som muligvis er stået af. En ældre Garmin GPS 128 kortplotter som virker (vi har altid brugt den som estimeret ankomst, kurs, tid og positition) El panel med kontakt til navigationslys, usb oplader, lys osv. (styrbord, bagbord og agter lanterner) 2 læselamper i kahyt, 1 loftslampe og 2 lamper ved køkken. Motor: Vetus M2.06 som kører rigtigt fint. Den fik sidste vinter skiftet fødepumpen samt olie/dieselfilter/nyt olie Bådnavn: Albin Cirrus 78 Skrognummer: 0240 Motorfabrikant: Vetus Typenummer: M2C5A352A Serienummer: 9390-104864 - A2 Hk: 13 Knob: 6 knob topfart Båden vejer 3 ton Vi sælger båden da tiden og økonomien ikke er til det. Hun er lige kommet i vandet, blevet bundmalet inden sæsætning og skal have mast på i kommende weekend. Båd stativ medfølger, står pt i Sønderjylland men kan leveres mod kørselspenge. Hun er jo en ældre dame fra 1980 som bærer præg af at have været brugt. Super fin begynder båd. Skriv gerne for mere info - tlf: 22861955

Nyborg·12. apr.·

Albin 25 Motorbåd

Albin 25 Motorbåd

30.000 kr.

Motor: Ældre diesel (Solé) Skrog nr. : 1663 Fabriks År omkring 1973 Vi sælger vores fars dejlige Albin. Hun trænger til en del kærlighed, da min far ikke havde overskud til at vedligeholde hende til sidst, og vi desværre ikke har tid og energi til at sætte hende i stand. Hun har nyrer, kaleche ( 3 år gammel), 4 sovepladser fordelt på kahyt og agterkahyt, separat toilet med håndvask, 2 gasblus og køkkenvask, samt oliefyr. Der medfølger ældre elektriske apparater, bla. ekkolod. Hun ligger pt. på land i Køge Marina Vi håber meget at finde en ny ejer til Tumlingen, så hun igen kan komme på havet og være til glæde.

Køge·7. apr.

Albin25 fra 1971

Albin25 fra 1971

70.000 kr.

Jeg sælger min dejlige båd da jeg desværre ikke får den brugt så meget som jeg gerne ville jeg har brugt rigtig meget tid og mange penge på den i de 2 1/2 år jeg har haft den ca.50000kr båden er blevet slebet og malet fra top til bund 4 gange med Primer og top maling fra Hempel der hvor det var nødvendig har den fået 2 gange med sand i farven kapellet er blevet imprægneret hvert år sidst i september og den er tæt alt strøm i båden er lavet 2 nye batterier der er så mange nye ting i båden af tov rednings vester og anker samt nye vinduer for og bag D.I.V. led lys osv Det er nemmere at sige hvad der IKKE er udskiftet og det er motoren det er den originale den er blevet passet og plejet efter alle kunstens regler og den starter og går som en drøm Man må gerne ringe det er mange gange nemmere end at skrive alt herinde . Båden ligger i vandet i Dyvig havn og kan prøve sejles når det passer dig MVH Preben

Nordborg·30. mar.

Fremhævet
Træjolle m. sprydstagsrig

Træjolle m. sprydstagsrig

50.000 kr.

Træjolle med smakkerig sælges. Jollen er i en rigtigt fin stand. Flere planker og ringdækket er skiftet fornyeligt. Rig og sejl er i brugbar stand. Kan sejles med og uden riggen på. Indeholder Albin O21 indenbordsmotor. Det meste træværk er smurt med linolie og trætjære. Lakken er epifanes og ringdækket er belagt med hvid glasfiber. Der medfølger nyere bådtrailer som er indregistreret og som kan trækkes efter personbil.

Frederikshavn·11. mar.·

Lækker og velholdt båd fra Svenske Albin

Lækker og velholdt båd fra Svenske Albin

235.000 kr.

Lækker og velholdt båd fra Svenske Albin udstyret med Diesel Volvo Penta TAMD 40 med fast aksel, stor 5x bladet propel, Store Bennett Marine Hydrauliske Trimflaps (60x30 cm), spiller bare sammen som en drøm! Topfart 18 knob. Båden er indenfor de sidste par år blev opgraderet med bl.a. komplet SIMRAD navigationspakke : - Stor Simrad go9 xse kortplotter og fishfinder med indbygget GPS-modtager, og GoFree Wi-Fi - ActiveImaging 3-i-1 hæk transducer - C-Map Y205 - Simrad Autopilot - Simrad GPS modtager Udstyrs listen er lang, kort kan nævnes: Oliefyr, gas komfur med ovn , V/K vand, bov propel, VHF, Fjernsyn, Lydsystem i hele båden med Radio, usb, og bluetooth, køleskab, Pantry med stortest alt køkkengrej, nyere fortøjninger, og meget mere Kalechen trænger til at blive udskiftet. Båden ligger i vores fastplads i Middelfart Marina og kan besigtiges efter nærmere aftale. Bådplads medfølger ikke.

Middelfart·3. mar.

Fremhævet

Få beskedNår der er nye resultater i Både

Lup med søgeord i
Albin Express

Albin Express

85.000 kr.

Sælger vores elskede Vega - en Albin Express - da vi er vokset ud af hende. Hun er en rigtig velsejlet båd, der er meget hurtig i let til medium vind. Det specielle ved Albin Express er, at det er en meget simpel båd, når det kommer til interiør. Samtidig er den ret rummelig og mange muligheder for at opbevare alle dine ejendele. Madlavningsfaciliteterne er enkle, men velfungerende. Der er et cockpittelt og alle nødvendige sejl og alt det andet der skal til. Båden er perfekt til 2 børn og to voksne eller en teenager og 2 voksne eller 3 voksne. Båden er udstyret med 2,5 HK splinterny Suzuki motor og der er en tank med 13 liter benzin.

Klampenborg·17. okt. 2023

Albin 79

Albin 79

28.800 kr.

Velsejlende Albin 79, 26 fod sælges, da jeg ikke får den brugt så meget som jeg gerne ville og den bare ligger . Båden ligger i vandet i Augustenborg Sælges UDEN havneplads. Pga. motorens placering forrest i båden, er der et meget lavt støjniveau i cockpittet når man går for motor. Båden er klar til sensommereventyr som den er. Dejlig turbåd med god ståhøjde. 4 sovepladser. Motoren (Volvo Penta MD5A), fik stort service på værft i september 2021, af gamle ejer og er stabil og driftsikker. Motoren er serviceret i foråret 23 med nye filtre, oile og impeller Nye fald og skøder medfølger. Spiler fald og forsejls flad er skiftet i 23 Alle fald og skøder er ført til cockpittet Stor sejl gardarobe med: 2x Storsejl, rullegenua rullefok og en næsten ubrugt Elvstrøm genakker knitre stadig og en spiler af ældre dato. Selvstyrer, masser af søkort, sprayhood osv. Stort anker med kæde + tovværk, så du roligt kan sove for svaj. Og drivanker. Båden var på bedding og fik en stor tur med bundskrab/slib og ny bundmaling i i foråret 23. Båden har også fået et nyt seldan furlex 50 s rulleforstage i foråret kun sejlet få ture Samlet af en professionel rigger Båden er sejlklar som den er, og alt i alt en rigtig fin begynder båd med det hele Obs. stativ kan medfølge under aftalte omstændigheder Kontakt Tobias på 26128228 for en fremvisning eller prøvetur. Eller send mig en besked

Nordborg·16. aug. 2023