Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/21
Kejlstrupvej 241, 8600 Silkeborg

Nordkapp Enduro 805

749.900 kr.

Stor fleksibilitet Enduro 805 dækker alle behovene på en gang – det store cockpit er indrettet med tanke på alt fra dykning, til sportsfiskeri og til solskindsture med venner og familie. Der er mulighed for at bestille båden med en rå sortlakeret targabøjle, hvor vandsportsgrejet kan spændes i. Targabøjlen er placeret så man problemfrit kan bevæge sig rundt på dækket, uden at bøjlen kommer i vejen for nogen. Rummelig kabine – Enduro har klassens nok mest rummelige kabine, med mulighed for at 2 personer nemt kan overnatte. Her eog kopholderer også plads til at man kan tilkøbe og montere et elektrisk toilet med holdingtank, hvis ikke standart porta potti er nok. Der er desuden en lille håndvask med ferskvandshane – alt sammen udført i en lækker kvalitet. Kalechen skjules samme sted foran styrepulten, som i de andre Enduro modeller og tager derfor kun et øjeblik at slå op eller ned - virkelig god og brugervenlig løsning. Båden er rigtig godt indrettet med højt fribord og og masser af plads til rigtig mange mennesker - der er foruden kaptajnstol en ekstra stol ved pulten, en bænk lige bag pultstolene med ryg imod hinanden og agter finder man en lækker L- lounge, der bliver adskilt af cockpitbordet, hvor der også kan sidde en håndfuld mennesker. Oven på kabinen er der mulighed for at sole sig og lytte til lidt musik eller se på at venner og familie hygger sig i og omkring båden. Gode sejlegenskaber – skroget der er nyudviklet, med moderne linjer, har også et stort fartpotentiale og stor alsidighed når det kommer til valget af motor eller motorer – her starter udvalget ved 200 hk på en motor og op til 400 hk fordelt på to. Udgangspunktet i denne Enduro 805, der er godkendt til 8 personer, er en topmotiveret Yamaha F200XB, der udover at være økonomisk i brug, også er klar på at få båden op at plane og trække alverdens vandlegetøj. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Coaster, Finnmaster, Jeanneau, Flipper, Yamarin, Glastron, SeaReay, Bayliner, Bella, Askeladen, Sting osv..

Se annoncen hos forhandleren

Flere detaljer

Motorpower
Yamaha F200XB hk.
Brændstof
benzin
Byggeår
2023

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til Bluebay Marine A/S skal du logge ind.