Galleri annoncer
Nautica S - Totalrenoveret beboelsesbåd/ husbåd - Søsat i 2020 - Klar til sejlads/beboelse

Nautica S - Totalrenoveret beboelsesbåd/ husbåd - Søsat i 2020 - Klar til sejlads/beboelse

1.650.000 kr.

Nautica S, der fremstår sejl- og indflytningsklar. Båden har fra 2011 til 2020 gennemgået en total renovering, hvor alt er taget ud og bygget op igen. Denne gang er den opbygget som beboelsesbåd, hvilket vil sige at båden er fuldt funktionsdygtig til sejlads men også som beboelse. Båden er fuldt funktionel som beboelse hele året, hvilket nuværende ejer gør. Nuværende ejer har selv renoveret båden og kender derfor til alt omkring båden. Der er lavet en bog med billeddokumentation for hele renoveringen. Båden er indrettet med cockpit/ køkken, hvor båden blandt andet kan styres fra. En stue med direkte udgang til agterdæk. Under dæk er der et stort toilet med bad i stævnen samt soveværelse med dobbeltseng samt opbevaringsplads. Båden har to bundstærke Hanomag diesel motorer, der fremstår meget velholdte, og som starter med det samme. Hele båden er isoleret, har termoruder, døre og vinduer i teaktræ, granitbordplade, rutland 24v vindmølle og 24v solpaneler, 400v. Elforbrug pr måned ved beboelse ca 100 KWH. Varmeforbrug er ca 3 ltr olie pr døgn. Stort set alt er nyt i båden og det ses tydeligt, at der ikke er sparet på noget, og at tingene er lave ordentligt. Der kan blandt andet nævnes: Gulvvarme om læ, surround anlæg, fuldt funktionsdygtig som beboelse, egetræsgulve, stort og rummeligt motorrum, watermaker, vandbåren fyr, dykkerkompressor m.m. Derudover har båden er stor flybridge med plads til venner og familie, hvor båden også kan sejles fra. Nuværende ejer bor på båden, hvorfor vi opfordrer til at bestille fremvisning i god tid ved interesse i køb af båden. Sælger er villig til at lade mindre speedbåd, amerikanerbil, porsche eller lignende indgå i handlen. Båden måler 16.5 meter men har en særlig konstruktion på dæk, hvorfor der er lavet et målerbrev på 14,9 meter. Sælger er interesseret i byttehandel med bil, båd, campingvogn m.m. Se mere information herunder eller kontakt CP Bådformidling. Der tages forbehold for tastefejl og prisændringer.

Kalvehave·i går·CP Bådformidling

Nelson 37 ketch

Nelson 37 ketch

175.000 kr.

- forgænger for Nauticat 38. glasfiber. Langturssejler / husbåd som trænger til knofedt. Er udstyret til helårsbeboelse og langturssejlads. Fungerer 100% som den er, men trænger til maling og kosmetiske reparationer. 400 liter diesel og vandtank, gasvandvarmer, gaskomfur m ovn, køle/fryseskab, k/v trykvand m kulfilter, almindeligt landstrømssystem samt internt 230v system på 1000w ren sinus så du også har 230v når du er ude. 200amp AMG forbrugsbatteri, 50w vindmølle, 2x70w solceller, 5kw oliefyr, nyt storsejl og mazansejl, fin genua og spiler, selvskødende spil, 20kg Bruceanker m 30m 10mm kæde + 20m ankertov, man. ankerspil. Mastetrin på storen. Nyere hydraulisk dobbelt styresystem, dobbelt motorbetjening og dobbelt ekkolod, for ude/inde sejlads. Motoren (120hk 6cyl. diesel, Ford Mermaid) er ferskvandskølet, gearet er hydraulisk, og det hele kører perfekt. Agterkahyt/hobbyværkstedet er der også ståhøjde. Der følger en masse andet udstyr og nye ting med også- lanterner, rorindikator osv. Ny 240 gummibåd m 2.3hk Honda påhængsmotor følger også med, samt en ekstra genua og et rullestag (som skal afkortes lidt for at passe til skibet) Prisen er fast.

Kerteminde·søn.·

HUSBÅD 38 fod ! Kom med et bud! byg den som du vil

HUSBÅD 38 fod ! Kom med et bud! byg den som du vil

20.000 kr.

Jeg købte den her skønhed for 1½ år siden . den er blevet malet udenpå og inden i. der er lavet cememt i bund til ballast . hydrolics styresytem . den er bygget i fiberglass ( fiberglas skumkerne ) jeg er gået igang med og isolere den . og bygge kahyt. håndlavet træbekædning er sat up inden i. må desværre skille mig af med en på grund af manglene tid. der er ikke bådplads med . i er mere ind velkommen til og ringe med spørgsmål . bruger ikke den side her så tit . men ved meget lidt om båden, da det var et skrog jeg købte :). Håber jeg kan finde en anden der ude der vil føre projektet til ende . og få nogen fede oplevelser i den :) Er nogen gamle og lidt nyer billeder. er kommet lidt længere på den siden de blev taget. TLF 52531300.

Aarhus V·23. maj.·

Princess 45 - Motorbåd

Princess 45 - Motorbåd

695.000 kr.

Princess 45. Årg. 1986 Rigtig pæn og velholdt båd med masser af plads og muligheder. 2 x Volvo Penta TAMD70E der kun har gået 14xx timer. Kan også bruges som sommerhus på vandet eller husbåd. Her er muligheden for en rummelig båd fra det anerkendte værft Princess. Princess bådene er specielt kendt for sin høje kvalitet, hvilket man hurtigt fornemmer ombord. Båden ligger i vandet. Der er udført følgende: Stort service på begge motorerne. Bundventiler skiftet. Bundmalet med Hempel. Nyt zink. Fribord poleret. Båden er klar til sommerferie på vandet med masser af plads og stadig nem at sejle. Sælges udelukkende ændret behov - Eventuelt bytte med mindre båd, autocamper, fast egendom eller andet. Ring for fremvisning på 30807053

Randers SØ·23. maj.·

Fremhævet
Husbåd/studiebolig/sejlende sommerhus

Husbåd/studiebolig/sejlende sommerhus

350.000 kr.

Statsbygget patruljefartøj fra Lemvig. Skrog i eg og dæk i mahogni. Efter 8 år tages båden ud af tjeneste og skroget belægges med glasfiber for at holde vedligeholdet nede. Den er tør og sund i træværket. Ombygget fra bunden som sejlende husbåd med tanke på rummelighed og gode materialer. 23mm termoruder. Isoleret i hele skroget med luft til skrog for ventilation. Har selv boet og bygget året rundt i 10år. Fuld ståhøjde i hele båden. Min. 180cm Stor soveplads i stævnen på 14cm madras. Sofa/udtræksseng i stuen til 2 gæster. Morsø brændeovn med isoleret skorsten i rustfrit stål. Desuden skab med bøjleplads og opbevaring. Sø toilet er med håndvask samt el-toilet med kværn og skyl fra saltvand. Varmepumpe installeret under indgang og forsyner hele båden. Rummeligt køkken med egetræsgulv. Køleskab, indbygget ovn, opvaskemaskine, 2x støbejerns gasblus og indbyggede højtalere. 120hk Ford motor. Hertil mangler den sidste installation af 2x nye Vetus plastiktanke til diesel. Stort set færdig installeret. Vandtank på 100l Bovpropel Batteribank: 1x110w til start, 1x 110w til forbrug, og 2x110w til bovpropel. Der er indlagt 12v og 220v i alle rum. Stort alt der kan tænkes at mangle installation på båden følger med. Master, ankerspil, kæder, dæksventiler, lister og træ til færdiggørelse af detaljer, trim samt meget mere. Kan besigtiges i Saltum hvor den for nylig er kommet på land. Er åben for bud men svarer kun på seriøse henvendelser.

Saltum·20. maj.·

Langturs sejlbåd / husbåd/ bobåd , Phantom 42

Langturs sejlbåd / husbåd/ bobåd , Phantom 42

294.000 kr.

Elvstrøm-Kjærulff DESIGN .Bygge nr 30 Stærkt Dansk bygget og velsejlende båd, bredt anerkendt for stor stabilitet i hårdt vejr og sine rolige bevægelser i høj sø. En meget tryg båd at sejle i under alle forhold. Bygget til jordomsejling med kølstillet Masthead rig med rulleforstag. Egner sig også til både kapsejlads og til at bo på med den rimelige gode kondens forebyggelse og gode varmekilder. Fyldt med tekniske udstyr og sælges sejlklar med alt udført under vandlinien, efter at have været på beding ca 1 juni . 9 gode sejl og masser af tilbehør og reservedele. Kahytten er meget velholdt. Bådens Navn er Marta II , hun er i rimelig god stand, men trænger til "opfriskning" over og under dæk. Serviceret Bukh-motor, Kortplotter B&G V9 Landstrøm med lader biomatic 2 batterier 100 amp Efoy brændselscelle comfort 140i output 12 V dc power 72 W VHF Radio ocean ro 4700 Lille inverter Fjernbetjent ankerspil Lofrans prospect 1000 Let ankergrej Refleksovn Toby ovr Luftbåren dieselvarmer Elektrisk toilet med septiktank TV Slingre Gaskomfur med 3 blus og ovn. Mærke: can Mikrobølgeovn Airfryer Køkeskab Vandtank Dielseltank Gummibåd 4 pers. Hydea påhængsmotor hk 4 takt Redningsflåde 5 pers Badeplatform Stævnplatform med ankerrulle/ankerholder Kickrod 2 spilerstager Mange spil m. selftailer, de fleste af mærket Andersen Div tovværk, værktøj og udstyr Jeg er åben for respektfulde bud . Kan sælges før optagning med afslag på 20.000. Mvh. Dorte telefon nr . 3115 8225 Skriv eller ring evt til Klaus lillelund på 81 44 64 64 for besigtigelse, udstyrsliste eller anden information .

Agersø·20. maj.

Motorbåd CrisCraft 29 fod, Ny pris

Motorbåd CrisCraft 29 fod, Ny pris

65.000 kr.

Bliv godt sejlende til små penge, Onkel Finn er flyttet til udlandet og derfor skal hans fine båd DINO , model Criscraft sælges, Båden der står på land i Roskilde havn har Z drev og bovpropel og diesel Refleksovn til opvarmning, Garmin navigation, har nyere kaleche på rustfrit stativ, her får du en gennemprøvet og solid motorbåd, de 29 fod og ovnen gør den også velegnet som rummelig husbåd, den trænger til en kærlig hånd både udvendig og inde

Roskilde·14. maj.

husbåd

husbåd

590.000 kr.

Husbåd til salg, evt.bytte. Ligger for tiden ved Ebeltoft. Planlagt tur på bedding i Ebeltoft d.21.5.24. Velegnet til sejlads på Europas floder og kanaler (f.eks.Göta Kanalen i Sverrig),eller Skandinaviske kyster. Bygget i Norge som kystfragtskib, professionelt ombygget med et kraftigt glasfiberskrog 1975 på værft i Esbjerg. Ombygget til husbåd 2014 og frem. Ca.60 m2 boligareal + 7 m2 overdækket agter-terrasse samt ca.20 m2 åbent fordæk og ca.12 m2 motorrum, velisoleret (200-300 mm glasuld i overbygning), opvarmningssystem med luft-luft varmepumpe samt som supplement oliekaminer og elradiatorer. Dobbelte stikkontakter i hvert rum. Indrettet med: Kahyt i stævnen med sovehems (stuverum under hemsen) og stige +loftslem op til fordækket. Stor midterkahyt med pantry (komfur, mikroovn, køleskab, køkkenbord m.vask m.varmt og koldt vand og overskabe). Lille badeværelse med toilet og håndvask / bruser med varmt og koldt vand. Mellemgang m. overskab. Entre i siden 1/2 etage op fra nederste dæk med "”vindebro"” til land, stuverum under trappe. Stor agterkahyt med styrepult. Overdækket agterdæk / terrasse (adgang fra agterkahyt via skydedør i glasparti). Motorrum under agterkahytten (og 1/2 etage under nederste dæk) med 250 l.vandtank, vandværk og vandvarmer samt mulighed for opbevaring i siderne. Slamtank på ca.280 l.under toilettet. HFI relæ. Ca.18 BRT, Længde ca.15 m., bredde 4,80, dybgang ca.2 m., glasfiberskrog / beklædning, 6 cyl.Mannheim diesel motor på ca.120 HK, sejlhastighed ca.9 knob, bruger ca.10 l.i timen, sidst på værft i 2017 og som nævnt planlagt tur på bedding 21.5.24. Skibets instrumenter består af sædvanlige motorinstrumenter samt gammelt skibskompas.

Ebeltoft·20. apr.·

Husbåd

Husbåd

375.000 kr.

Husbåd 10,5 m x 3.5 m 4,5 ton til salg uden plads. 30 hk Mercury påhængsmotor gået 100 timer, powertrim, sejler 6 knob. Helårs isoleret Varmepumpe/aircondition luft til luft monoblok uden ude-del. Vandbåren radiator varme Webasto Thermo top diesel til 12 volt til vandbåren varme 30 L vandvarmer, thruster/bovpropel Autopilot/ ekkolod, bak-kamera Vaskemaskine, badeværelse med brusekabine, toilet med septiktank. 12 v kølekompressor med køleskab og fryseelement, drives af solcellerne fra April til Oktober uden opladning af batterier. Solceller med inverter samt mobitronic 25 A batterilader. Båden er bygget i 2018/19. Der er støbt to lange kraftige glasfibre skrog på 10 meter og ovenpå bygget polytyren hård skum elementer i gulv og vægge på minimum 60 mm og taget er 100 mm flamingo. Kan uden problemer bruges over en is vinter. Båden er katamaran skrog som stikker 40-50 cm, den er derfor stabilt liggende i vandet, både sejlende og liggende i storm mellem andre V-form både som gynger meget. Meste af indbo medfølger Evt bytte med nyere autocamper

København SV·9. nov. 2023

Retro Båd

Retro Båd

145.000 kr.

Sælger min båd da jeg ikke bruger den så meget mere. Det er en Tysk patrol båd. Skroget er lavet af tykt nittet stål. Det blev sidste sommer sandblæst og sikret med harpiks. Dækket af træ. Mnage få af sin slags tilbage. Båden kan styres indefra og udefra. Den kan bruges til kommerciel f.eks. til ture i København kanaler eller til almindelig fritidskibsfart. Iøvrigt fungerer båden perfekt som husbåd, hvis man drømmer om at leve på vandet. Kom meget gerne med bud

København SV·27. nov. 2022