Galleri annoncer
Hydro Force Kayak 270 x 100 cm Koracle fiskerbåd

Hydro Force Kayak 270 x 100 cm Koracle fiskerbåd

699,00 kr.

MM ActionPå lagerFra PriceRunner
  Sponsoreret
  BÅD-GULVTÆPPE. NYT.

  BÅD-GULVTÆPPE. NYT.

  298 kr.

  DEN BEDSTE KVALITET. West-Tæppet. I over 18 år har vi solgt dette kvalitets tæppe til lystbåde, fiskebåde, joller og til andet brug, hvor der stilles store krag til holdbarhed, slid, saltvand, fugt og hård belastning. Lagerføres i 3 farver: Blå, sort og grå, alle med nister i, så snavs ikke kan ses så tydeligt. Tæppet har en kraftig åndbar gummibagside så fugt kan komme op - men ikke ned, dertil er det meget skridsikker. Kan skæres og tilpasset uden kantsygning, da alle lykker på luen er støbt ned i gummiet. Tæppet kan bla. vaskes i saltvand / klorvand. 1 cm. tyk. 200 cm. bred. Skæres på dit mål i længden. kr. 298,- pr. km.. Ny pris på vej.

  Køge·i dag·West Bådudstyr·

  Fremhævet
  Fritids fiske jolle.20 fod 20HK DV BUKH Diesel

  Fritids fiske jolle.20 fod 20HK DV BUKH Diesel

  54.000 kr.

  Sælges eller byttes til støres fiskejolle 21 til 28 fod hvis den er i god stand kan merpris kommet på tale MB fiskejolle 20 fod = 6,10 meter. Med en Bukh DV20 der er en masse eludstyret til VHF MARINE IC—M411 , FM RADIO . Furuno model 1715 ,gps med 526 , Magna 11 plus , gps 128 Garmin , nyt 5kw fyr (Kina ) skibsruter og barometer I messing Der er også lys i styrehuset båden er uden halder. hvis den skal der indgå handlen i er prisen 62500kr elektrisk garn haler som kan monteres med linjer haler båden ligger i Grenaa havn og kan prøves tirsdag og torsdag da jeg er i Grenaa på de dage eller efter aftale Der er to elektriske linsepumpe og en manuel håndpumpe. Den indeholder også tre batterier hvor der er bygget to skille relæ imd som man ikke bruger start batteri strøm. Når den ligger og skal linse med pumper. Pumpe er på hver sit batteri hvis det ene skulle Bryde ned. Der er en lille kahyt hvor man godt kan overnatte i. Der er lavet rum om kast i gis bænkene fra fyret en god lille fiskejolle for den der skal starte. Der er også lavet holler til værre flag. Og overhaling af garn så de kan sættes igen mutte det her vækket din opmærksomhed er du velkommen til at skrive. Bud modtages man skam budbesvares desværre ikke. Jeg er interesseret i at Byttes til større Fiskebåd med mer dæk plads. Mellem 21 og 28 fod. Eller åben jolle 16 til 21 fod med velfungerende påhængsmotor..

  Grenaa·fre.·

  Ryds 520 ST - 50 hk Yamaha

  Ryds 520 ST - 50 hk Yamaha

  25.500 kr.

  Pæn og regulær Ryds 520 ST med kaleche, hynder og 50 hk Yamaha med Autolube. Motor har elstart og fjernbetjening men ikke powertrim. Det er den populære og meget stabile model med åbningsbart vindue i fronten for lettere ombordstigning, så man slipper for at balancere på siden. 2-delt fin kaleche samt fine hynder. Båden er naturligvis synkefri. Motor sidst serviceret sommeren '22. Perfekt fiskebåd, da du kan stå helt ud til rælingen og fiske. Ny Lowrange ekkolod med Fishfinder kan medkøbes. Båden kan også købes uden motor for 19.500 kr. Traileren følger ikke med og er IKKE til salg. Ingen bytte ! Kan evt leveres. Billedsamlere og skambydere behøver ikke henvende sig. Ring på tlf 42417125 hvis du er interesseret .

  Brande·tor.·

  Beneteau Antares 8.80 SÆLGES!

  Beneteau Antares 8.80 SÆLGES!

  625.000 kr.

  Beneteau Antares 8.80 SÆLGES! Her får du en utrolig veludstyret, velsejlende og velholdt båd - en rigtig fornuftig og super flot båd, perfekt som tur- og fiskebåd. Båden er i 2020 blevet opdateret med udstyr for omkring 200.000,- og har bl.a. stor kaleche, fantastisk navigationspakke fra Garmin og varmt vand. Udstyr: - Garmin autopilot m/fjernbetjening (2020) - Garmin AIS sender og modtager (2020) - Garmin 12” kortplotter m/ekkolod (2020) - Garmin Panoptix fishfinder (2020) - Garmin vindmåler (2020) - Garmin radar (2020) - Garmin agter kamera via kortplotter (2020) - Garmin DSC VHF radio (2020) - Kompas - Fusion musikanlæg - Bovpropel m/fjernbetjening - K+V trykvand - Aircondition med varme (ved land strøm) - Kaleche (stor pakke) - Gardiner (stor pakke) - LED søgelygte med fjernbetjening - GPS tracker på motor og båd - Fjernbetjent alarmsystem - Elektroniske trimflaps - 230v. landstrøm - Pantry m. to kogeblus - Toilet med el skyl og separat tank m/dækstømning Dæksudstyr: - Søgelænder - Badeplatform m/kold dusch - Badelejder - El-ankerspil m/fjernbetjening - Anker - Fendere - Tovværk Motor er serviceret ved Protek Marineservice ApS samt bundmalet og poleret ved sæsonstart 2023. Kontakt Jesper på tlf. 20772911 hvis du har spørgsmål vedr. båden eller ønsker en fremvisning. Søgeord: Beneteau, mercury, protek marineservice aps, båd, båd til salg, salg af båd, turbåd, fiskebåd,

  Nyborg·ons.·ProtekMarineservice

  Fremhævet
  Fiskebåd 27 fod

  Fiskebåd 27 fod

  115.000 kr.

  Flot og velholdt glasfiber fiskebåd, Aquastar27 årg. 1988 med 120 hk Ford marine diesel. 8,5 m lang, 3,0 m bred dybdegang 1,2 m. Tidl. jolletrawler, nu rigget til garnfiskeri med stor hydraulisk garnhaler. Værd at nævne: Fuld ny kaleche over agterdæk 2000 liters dieseltanke 2 år gamle batterier, start og forbrugs batterier 2 år gammel 12V lader til landstrøm Stor membranpumpe Køkken Toilet Pæne hynder Ankerspil VHF radio Garmin kortplotter, rader og ekkolod + meget mere Nyt stativ fra sidste år, af den slags de bruger på havnene i fx Kolding, kan medfølge for 20.000,- ekstra. (Nypris 25.000,-) Båden står på land, er nyserviceret og ny bundmalet, klar til at komme igang med at fiske. Særdeles velegnet til de længere fisketure langt fra kysten, og af flere dages varighed. En båd for den kræsne kender! Kan isættes for seriøs køber og prøvesejles for et depositum på 5000,- N.B. Annoncen er oprettet for ejer. Kontaktoplysninger gives ved seriøs henvendelse

  Rødekro·tir.

  Linder 460 Arkip - 50 HK Mercury/Udstyr

  Linder 460 Arkip - 50 HK Mercury/Udstyr

  139.900 kr.

  Velholdt og yderst velfungerende til fisker - Linder Arkip brugt 2 sæsoner! Nu er fiskebåden landet! Er du tosset med fiskeri og sejlads på sø, hav og fjord - Typen der altid pakker en fiskestang eller to, og et par kolde drikkevarer. Så er det med at slå til nu! SPAR OVER 40.000 kr. IFT. EN NY MED SAMME UDSTYR! Båden er loadet med udstyr og klar til sit næste eventyr. Men en flot og dyr Garmin el-motor frontmonteret, er det hele en leg. Perfekt legetøj til dig som ønsker at udvide horisonten og evnerne i fiskeverdenen. Båden er bygget i saltvandsbestandig, hærdet aluminium, med fast styrepult, reel ræling, god fribordshøjde, og plan aluminiumsdørk, selvlæns ved hjælp af automatisk lænsepumpe. Linder aluminiumsbåde: Lette - Stærke - Vedligeholdelsesfri. En stærk og sødygtig aluminiumsbåd beregnet til kystnært farvand og højere fart. Linder 460 Arkip leveres inklusiv Mercury pre-rigging og Garmin 92sc GPS. Den har fantastisk stabile sejlegenskaber og planer med meget lidt motorkraft. Den kan med fordel monteres med en Mercury Avator elmotor der giver lydløs og grøn sejlads. Linder aluminiumsbåde: Lette - Stærke - Vedligeholdelsesfri og miljøvenlige. 33 knob med 50 HK... 33! Der er næsten ingenting denne båd ikke kan... Du sætter grænserne for dig selv, når du begiver dig på udflugt i denne flotte luksusjolle. Båden er ideel at sejle i bugte med, og sågar op på land grundet den hårdføre aluminium bund. Det er muligt at tilkøbe traileren for kun 10.000 kr.

  Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

  Quicksilver 605 PilotHouse m/Mercury F115 HK og udstyr

  Quicksilver 605 PilotHouse m/Mercury F115 HK og udstyr

  224.900 kr.

  Quicksilver 605 PH - dobbeltstyring og klar til fiskeri Anvisningssag - sælges for kunde. NETOP NEDSAT kr. 65.000,- Velkommen ombord på denne lækre og særdeles velindrettede Quicksilver 605, der henvender sig til dig der vil på vandet for primært at fiske, men også vil have muligheden for at tage en overnatning på turen. Du træder ombord fra bådens agterplatform via lugen i styrbordside og træder direkte ind på et kæmpe stort agtercockpit, hvor der er mulighed for at sidde og tage en pause på bænkene eller trække fisk ind til frokost. Her er mulighed for at ligge fiskene i en brønd og der er indrettet så der kan være mange fiskestænger i gang på samme tid. Fribordet er højt, så du har mulighed for det perfekte modhold, når der skal trækkes en skandinavisk tun ombord! Da båden også har 2. styrestation på agtercockpittet, giver det gode muligheder ift at trække små net op, men så sandelige også endnu bedre mulighed for at ligge til i havnen. Det er også med til at gøre enmandshåndtering muligt ombord på denne båd. Du har også mulighed for at bevæge dig op langs styrbord, til bådens stævn, hvor der også er plads til at der kan trækkes fisk op, eller alternativt tage en kaffe pause fra fiskeriarbejdet. I bådens saloon, der adskilles med en skydedør, finder du en kaptajn og styrmands plads, samt en lille siddeplads i bagbord side - Hele saloonen kan nemt laves om til en soveplads, med det medfølgende hynder. Fra kaptajnpladsen har du godt overblik over alle bådens instrumenter i panelet, heriblandt Garmin kortplotter, Garmin VHF, radio og selvfølgelig motorinstrumenter. I loftet er der en tagluge og saloonen er selvfølgelig mulig at oplys og opvarme med oliefyr. Så hvis du er på jagt efter den ultimative fiskebåd, der i kombination med komfort, skal tage dig med på ture, så har du her fundet hvad du leder efter. Båden står her på en trailer - denne er en af vores demotrailere og følger derfor ikke med - vi vil gerne komme med et bud på en trailerløsning - bare spørg os!

  Silkeborg·tir.·Bluebay Marine A/S

  Fiskebåd/motorbåd

  Fiskebåd/motorbåd

  195.000 kr.

  ALU FISKE/TROLLINGBÅD NY PRIS 195.000 kr. NEDSAT FRA 295.000 kr. TIL NY PRIS 195.000 kr. Viking 650 CR, alu., 22 fod, bredde 2,44 m, bygget sept. 2022 med 5 ÅRS FABRIKSGARANTI, og Mercury 115 HK outboard motor, ny kortplotter og transduser (Simrad cruise) samt ny VHF radio. Båden sejler særdeles godt - under 50 timer. Motoren har gået under 200 timer. Der medfølger yderligere 2 stk. el. downrigger, mrk. Walker. Trailer årg. 2022 m/elspil og fjernbetjening kan tilkøbes til en god pris. Henv. Carsten Mobilnr. 2041 2009

  Padborg·8. jun.

  Fremhævet
  Finnmaster Husky R6

  Finnmaster Husky R6

  465.000 kr.

  Husky R6 En del af Finnmasters alu serie, der er skiller sig ud ved at være både, der egner sig særdeles godt, som arbejds -eller fiskebåde. Det er til dig der har brug for solide praktiske løsninger, der virker - hele året ! Her er masser af stuveplads, et dejligt højt fribord og et stort og højt vindspejl. Så med en Husky R6 får du en meget søstærk og velsejlende båd, der har mange anvendelsesmuligheder. Kvaliteten er i top hele vejen rundt, lige fra de vand- og smudsafvisende sæder til den vedligeholdelses fri aluminiums dørk. Dette er en båd der appellere til at tage gutterne eller drengene med på tur, enten for at få smilet frem i høj fart, men også en båd der indbyder til, at sejle tæt forbi Møns klint, for at få de flotte kalkformationer taget helt ind. Ydermere er det også en båd, der med sine mange praktiske løsninger, gør det nemt at overbevise fru kommende bådejer, om at dette er båden, alle de nye oplevelser skal opleves fra! Monterer den fx. med en energifyldt Yamaha VMAX SHO VF150XA - 470.000,- Hos Finnmaster har de designet, konstrueret og produceret både på deres værft i Finland i over 25 år. I løbet af disse år har de arbejdet hårdt med at udvikle smarte løsninger som eksempelvis indebærer, at du altid har steder at gemme fendere væk blot sekunder efter, at du har kastet los. Du skal heller ikke flytte på puderne, når du vil gemme noget i opbevaringsrummene. De kalder deres koncept Smart Design. Det betyder, at de skræddersyr formularen til indholdet for at gøre livet til søs nemmere – uanset hvad du bruger din båd til! Disse løsninger bidrager ikke blot til at binde gennemtænkte og praktiske detaljer sammen med flot og moderne design. De betyder frem for alt, at såvel den kompetente kaptajn som den nysgerrige nybegynder kan få sig nogle vidunderlige oplevelser på havet.

  Silkeborg·8. jun.·Bluebay Marine A/S

  Drago 550

  Drago 550

  119.900 kr.

  Drago 550 med Mariner 100hk sælges! Pæn og økonomisk kabinebåd med skydedør til kabinen, hvor der er mulighed for læ og overnatning. Et oplagt valg som kombineret hygge- og fiskebåd. Der følger trailer med til båden. Se flere billeder og specifikationer på vores hjemmeside. Båden sælges som anvisningssalg. Kontakt Jesper på tlf. 20772911 hvis du har spørgsmål eller ønsker en fremvisning. Søgeord: Protek Marineservice ApS, Drago, Drago 550, kabinebåd, mariner.

  Nyborg·3. jun.·ProtekMarineservice

  Fremhævet

  Få beskedNår der er nye resultater i Både

  Lup med søgeord i
  Nord Star 26

  Nord Star 26

  465.000 kr.

  Finsk bygget kvalitets båd, som Targa🛥️ Prisen er til forhandling, giv et realistisk bud, tjek priser inden i byder. Sælges da vi skal have noget større og gerne vil have mere plads til overnatning, så giv et bud evt. bytte med større båd og giver gerne penge i byt. Lige kommet i vandet, er blevet poleret, serviceret, ny lak, rengjort, bundmalet og nye annoder. Med følger god historik fra tidligere Svensk ejer og papirer/dokumenter på båd og udstyr. Nord Star 26 Patrol 2007 Motor: Volvo Penta D4-260 Timer: 850 gang timer. Godt udstyre med bl.a. - Garmin 1020xs - Transducer - Mente autotrim - Elektrisk Anker - Søgelys - Toilet med septitank - Ferskvandstank - Solcelle 120W - Varmtvandsbeholder - Brus på agterdeck kold/varm Og meget mere, bør opleves. Den perfekte båd til både fiskeri, turbåd eller allround. Søgeord: Targa Nordstar Båd Fiskeri Nord Star D4 Penta Kabinebåd Fiskebåd Finsk

  Nykøbing M·30. maj.

  Fremhævet
  Sandvik 28

  Sandvik 28

  80.000 kr.

  Flot båd på 28 fod, den sejler fantastisk Båden er med en motor fra 2010 og har ikke gået mange timer. Den er udstyret med elektronisk toilet, med håndvask med rindende vand på toilettet. Varmvandstank Bruser i bag, med både varm og kold vand Hydraulisk styring Elektrisk ankerspil😎 Meget stabil båd med god motor, er helt sikkert en båd der skal ses og prøves. Der følger naturligvis hvide læder hynder med til båden. Lille billig fiskebåd taget gerne med i handlen, chopper mc kan også ingå i handlen Prisen kan forhandles🙂💪🏻

  Lemvig·16. maj.

  Fremhævet
  SIDSTE NEDSÆTTELSE NU 5000 Kroner

  SIDSTE NEDSÆTTELSE NU 5000 Kroner

  5.000 kr.

  Utrolig meget båd for pengene. Lille dejlig motor båd velegnet som turbåd-fiskebåd -eller til havjagt. Alround båd med mange muligheder for god sejlads. Motoren er den stærke 8 HK Mariner 4 takt model som er efterset og har fået ny impeller, samt gennemgået overalt. Har fået spritnyt gearbox med nye kabler til motor og ror, samt nyt rathus. Yderligere medfølger anker med tovværk samt fortøjrings liner. Eventuelt kan en lille glasfiber jolle indgå i bytte, eller en Elcykel. Starter ved første ryk Ingen SMS .

  Assens·9. maj.·

  Jolle med motor, benzintank, åre, anker og bådvogn

  Jolle med motor, benzintank, åre, anker og bådvogn

  4.475 kr.

  Komplet jolle med motor, benzintank, åre, anker og bådvogn. Jeg sælger min fine glasfiber jolle med alt det nødvendige udstyr lige klar til at tage på havet eller søen med. Den er ideel til en fisketur, jagt eller en hygge tur med familien, tag ud og opleve det sydfynske øhav med nogle af danmarks smukkeste kyster ved Langeland, Strynø, Siø, Tåsinge, Skarø, Drejø eller et af de andre skønne steder i Danmark. Båden er Perfekte til familie-hygge, fiskeri, vandsport, dykning, erhvervsbrug, som undervisningsbåd, til udlejning mv Ideel til sejlads fra sommerhus, strand eller havn. Søgeord: fiskeri, fiskeudstyr, fiskegarn, fiskegrej, fiskenet, fisk, fangster, fritid, garn, havfiskeri, lystfiskeri, fisketur, fritidsfisker, jagt, åleruser, Jolle, joller, båd, både, styrepultbåd, fiskejolle, fiskejoller, styrepult, tenders, tender, rib, ribs, gummibåd, damjolle, dam, fiskebåd, fiskerjolle, glasfiber, alujolle, glasfiberjolle, påhængsmotor, Mercury, Yamaha, Suzuki motor, Honda, motorbåd, boats, boat.

  Bagenkop·16. apr.

  Shetland Alaska 600

  Shetland Alaska 600

  89.000 kr.

  Shetland Alaska 600 sælges. Rigtig god fiskebåd med kabine sælges. Motoren er en Honda BF75, hvor karburatorerne er skiftet ud med originale karburatorer fra en BF90 (den eneste forskel på 75 og 90 HK). Der er monteret Lenco trimflaps, en Humminbird 898C HD Si plotter/scanner. Ledningsnettet er grundigt gennemgået, og delvist bygget op på ny. Der er to batterier, det ene er "motorbatteri" og er koblet til motoren. Det andet batteri er til markeringslys, trimflaps, plotter osv. Batterierne er koblet sammen med et spændingsstyret skillerelæ, og der er en automatsikring som afbryder til forbrugsbatteriet. Alle sikringer er skiftet ud med automatsikringer. Alt lys er udskiftet til LED. Begge batterier er monteret inde i kabinen. Båden står i en rigtig god stand, og på en nyere 2500 kg bådtrailer. Sættet vejer 1880 kg incl trailer. Båden befinder sig i 8600 Silkeborg.

  Lemming·15. jan.·

  VIKSUND 27, Fiskebåd / Turbåd / Familiebåd

  VIKSUND 27, Fiskebåd / Turbåd / Familiebåd

  55.000 kr.

  Dejlig Turbåd, 27 fod, årg. 1973, Bukh motor, DV36 ME, 36 hk., Viksund Colombie motorsejler, årg. 1973, 27 fod, 4-6 sovepladser, glasfiber, 36 hk , BUKH DV36, 3 cylindret diesel, indenbordsmotor, ferskvandskølet, motorårgang 1980, Længde 8,05 meter, bredde 2,85 meter, dybdegang 1,05 meter, 3500 kg, hjemhavn Frederiksværk (Står på land) Obs. Obs. Obs. *** NY PRIS ***Obs. Obs. Obs. 27 fods Viksund Colombie Motorsejler sælges eller byttes. Velholdt, velindrettet og rummelig 3 ejers familiebåd fra 1973 med. 4 -5 sovepladser. Meget solid Norsk Snekke. 2 +1 sovepladser for og 2 i forbindelse med kabys. Kabys med alt i udstyr til 6 personer. Gaskomfur med 2 gasblus. Vask med trykvand(K) 19 liter køletaske 12/220 V Landstrøm( 220V) Toilet. Spiseplads til 4 personer i kabyssen. Agter fin siddegruppe med bord med plads til 4-6 personer. 2 styrestole. 3 cylindret 36 hk; BUKH DV36 ME (1980), ferskvandskølet, i fin stand, Topstykke totalrenoveret i 2002. BW7 Reverse-gear VHF radio 2 kompas. Stort praktisk og tørt stuverum under agter-siddegruppe (flot bord) Der haves original dokumentation/Brochurer/Målerbrev. En komplet båd, der dog trænger til en del knofedt før den er klar til sejlads, derfor Prisen. Nu: Afhentningstilbud som den står, 65.000,- Ren Afhentning, Uklargjort. Står på land, - så skal afhentes med kranbil. - bliv Klar til Sejlersæsonen 2023. Eventuelt bytte med LANGØ 23. Også meget velegnet til projekt: Frembygget fiskebåd med garnhaler og selvlænsende dæk og med masser af plads og udstyr. Bådstativ kan medfølge for +8.000,- Tags; VIKSUND 27 Columbie, VIKSUND 27 Colombi, VIKSUND 27 Colombie, VIKSUND 27 Columbie, Fiskebåd, Fisketur, Ruser, Garn, Snekke, turbåd, familiebåd, Norsk snekke, AWI 23, LANGØ 23.

  Frederiksværk·25. sep. 2023·

  AWI 23, AWI23

  AWI 23, AWI23

  160.000 kr.

  Glasfiberskrog, bredde 2,45 m, Særdeles velholdt danskbygget Awi 23. Velegnet til hyggeture, fiskeri og jagt, kun tre ejere. Samme gode skrog som en Langø 23. Glimrende sejlegenskaber, også i høj sø. Stort agterdæk med skridsikkert underlag, 2-3 siddepladser og 220v-stik til landstrøm, luger til motor og dam samt sekundært ror og fartregulering. Cockpit med dør: Plads til én siddende person i BB-side, som med et snuptag kan omdannes til et lille bord med gasprimus - ekstra sæde til montering i SB-side medfølger. I SB-side styrepult med elektronisk kommunikations- og navigationsudstyr. Fremme i båden kahyt med vinduer og ovenluge, soveplads til 2-3 personer, regulerbart bord og overskabe samt stuvningsplads under sæderne, udgangsstik til opladning af medfølgende håndstøvsuger, mobil og lign. Rummet ventileres af solcelledrevet ventilator. Seneste vedligeholdelse: Udskiftning af samtlige el-ledninger og søbatterier, og motor serviceret for 1 måned siden af aut. bådinstallatør. Alt træværk er malet, olje- el. lakbehandlet samt bundmalet forår 2023. • Batterier, to stk. • Intelligent batterilader • Hovedafbryder til batteri • Udstyr • Gulvtæppe i cockpit • Fendere • Anker • Gaskomfur i styrehus med gasflasken under sædet ude agter • VHF radio • Plotter • Radar • Søgeprojektør • Skibslys • Højttalere • Vinduesvisker • Inde og ude - ratstyring af kurs samt fartregulator Båden ligger i vandet og kan beses efter aftale - ring til 28375172 for at aftale nærmere. familiebåd, fiskebåd, fiskebåde, fiskeskib, fiskeskibe, fisketur, fisketure, fiskesejlads, fiskesejladser, hyggetur, hyggeture, hyggesejlads, hyggesejladser, jagttur, jagtture, jagtsejlads, jagtsejladser, lystjagt, lystjagter, lystyacht, lystyachter, lysttur, lystture, lystsejlads, lystsejlads

  Vordingborg·9. nov. 2023

  Flipper 515 Speedbåd / Fiskebåd

  Flipper 515 Speedbåd / Fiskebåd

  85.000 kr.

  Flipper 515, Speedbåd, årg. 2004, 2 sovepladser. Skrog: glasfiber, Bredde 2,05. Hardtop Båden er 210 til øverste ræling og 240 til top lanterne som så kan lægges ned Udenbordsmotor - Mercury 50 hk 4 takt benzin, årgang: 2004, saltvandskølet Ny serviceret med ny vandpumpe, tandrem, tændrør og filtre. Presenning til når den står opbevaret medfølger. Høj Kaleche kan medfølge men her virker lynlåsene dog ikke 1000kg. Brenderup bådtrailer

  Odense V·30. jun. 2023·

  Fiskekutter

  Fiskekutter

  109.900 kr.

  Flot og velsejlende Starlett 26 fod kutter. Båden har fået sprit ny motor i 2014 en Lombardini 57 hk 4 cylinder diesel. Motoren har sejlet 646 timer. Båden er med dam til fisk og garnophaler. Fin og stabil båd. Har Garmin kortplotter og ekkolod. Båden er beliggende i Fredericia Lystbådhavn. Pris - 109.900 kr. Kontakt for spørgsmål eller fremvisning på 29 86 35 44 Eller på [email protected] Fiskekutter, Starlett 26 fod, Lombardini, båd, fiskebåd

  Fredericia·10. nov. 2023

  Fiskebåd Limbo

  Fiskebåd Limbo

  79.995 kr.

  Sportfiskebåd med 2 fiskeplatform og Gasgrill Perfekt båd til Herretur eller Familietur god plads til Kastefiskeri 3 mand 3 sæder en på hver Platform og en bag styrepulten. 40 hk 4 takt som har fået den helt store tur for 28 timer siden Ca. 55 liters benzin fordelt på 2 tanke. 55 LB Minn Kota frontmonteret med I-Pilot 200 ah 12 volt batteri bank. Et stort kølerum og en Dam med elektrisk pumpe til fyldning + luftpumpe. LED bar som lyser 900 meter. Garmin Strike 9SV. Vi har haft flere ture af 2-3 dage hvor vi har overnattet ude. Er du nysgerrig eller interesseret så smid en besked.

  Ansager·27. dec. 2022

  Fiskebåd

  Fiskebåd

  79.995 kr.

  Sportsfisker jolle som let sejler på 30 cm vand, opbygget til havørred, Gedde og Aborre fiskeri. Med stor Livewell ?Dam? med Luftpumpe. Impeller Pumpe til at fulde dammen. 2 fiskestole på Piedestal, 1 på hver fiskeplatform. 40 Hk med Hydraulisk styring og Powertrim. 2 benzin tanke 34 og 23 liter. Topmonteret Gas og Gear. Garmin Striker 9SV. Minn Kota Riptide 55LB frontmonteret elmotor med I-pilot. 2 lænsepumper. Gasgrill Stort kølerum til is eller køleelementer. Opbygget i Divinycell plader som man bruger til bådbygning idag, handlet og vejledt hos Poca i Hedensted! Poca bygger mange ekstrem solide både til Grønland. Der er meget info så er du interesseret så spørg

  Ansager·27. dec. 2022