Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

1/1
Kejlstrupvej 241, 8600 Silkeborg

Galeon 375 GTO

3.399.900 kr.

Velkommen ombord på dette hysteriske klon imellem Yacht og vandsports båd. Galeon 375 GTO Virkelige en yacht der appellere til den aktive fritidssejler, der ikke vil gå på kompromis med komfort, udstyr eller for den sag skyld kvalitet. Fra du træder ombord, mærker du straks alle de lækre detaljer og al den luksus der venter dig på dette togt. Agtercockpittet er lækkert indrette og pladsen er rigtig god omkring maskinerne og ligger du begge beach version klapper ned er pladsen enorm... der er rigelige med sidde pladser på denne sportsyacht, idet der er en agterbænk, hvor der kan sidde 4-5 personer og lige overfor kan yderlig 4-5 personer sidde. På bagbordside er der et rigtig stort pantry, hvor der er plads til køleskab og/eller isskab, grill og håndvask på toppen. Længere fremme går du igennem vindspejlet og ud på stævnen hvor der er plads til at 4-5 personer kan læne sig bagud og nyde turen. Ved roret kan man sidde to personer i hver sin pilotstol og fra denne plads kan man overvåge alle tænkelige funktioner på fartøjet - her er endda så højt til loft at man fint kan stå op og danne sig et perfekt overblik, når man sejler stærkt. Under dæk finder du en rigtig lækker kahyt, med fire sovepladser - fordelt på pladserne i stævnen og de to senge i stikkøjen. Her er endvidere et rigtig flot toilet, som ligesom alt andet på denne skønhed, emmer af luksus og kvalitet - toppet op med sportslig sukker. Ambient lys langs loft og gulv, sikre det sportslige udtryk om aftenen, som vil få alle andre på havnen til at misunde jer.... Velkommen ombord.

Se annoncen hos forhandleren

Flere detaljer

Motorpower
2 X 300 HK påhængsmotor hk.
Brændstof
benzin
Byggeår
2024

Beskeder 0

Beskeder vil kun blive vist for ejeren af annoncen eller beskeden.

For at skrive til Bluebay Marine A/S skal du logge ind.