Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

MitId

Bedre sikkerhed

Hvad er MitID-validering?

NemID erstattes af MitID – derfor skifter vi også til validering med MitID.

Dit personlige MitID indeholder nøjagtige personlige oplysninger om dig. Disse informationer kan ikke forfalskes og de kan altid findes af relevante myndigheder.

Når du vælger at validere dig med MitID på GulogGratis.dk betyder det, at du via dit personlige MitID bekræfter, at dine profiloplysninger er valide.

Sådan bliver du MitID-valideret

Det er let og hurtigt at blive MitID-valideret på GulogGratis.dk! Når du har oprettet en bruger, så går du blot ind på din profil og logger ind med MitID én gang.

Herefter er du valideret og der vil blive vist et ikon på din profil og dine annoncer, som viser, at du er valideret.

Jeg er allerede valideret med NemID – hvad sker der så?

Hvis du er valideret med NemID, så vil der være en overgangsfase. I første omgang, vil vi ændre symbolet, så der står, at du er MitID-valideret, selvom du har valideret med NemID.

Senere vil vi bede dig om at validere dig igen – denne gang med MitID.

En fordel for både sælger og køber

Når du vælger at MitID-validere din profil på GulogGratis.dk signalerer du, at du er en reel og troværdig person, som man kan føle sig tryg ved at handle med.

Handler du med en MitID-valideret profil, har du vished om personens identitet, uanset om du er sælger eller køber. Det giver begge parter større sikkerhed og mindsker risikoen for at handle med en falsk profil.

MitID-validering medfører også, at vores kundeservice får nemmere ved at hjælpe, hvis en handel går galt. Vi opfordrer dog til, at du altid bruger din sunde fornuft og følger din mavefornemmelse, uanset hvem du handler med på GulogGratis.dk.