Thorvaldsen Biscuitplatter, Royal Copenhagen!

Thorvaldsen Biscuitplatter, Royal Copenhagen!

1.000 kr.

Meget flotte Bisquitplatter fra Royal Copenhagen, Bertel Thorvaldsens serie de fire årstider. 4 stk. 14 cm.: Forår, Sommer, Efterår og Vinter, sælges samlet, 1000,-. Serien af Thorvaldsens reliefplatter har fire motiver, der både relaterer sig til de fire årstider og til fire aldre for manden. Forår, sommer, efterår og vinter: Barndom, ungdom, manddom og alderdom. Platterne er i bisquit, altså uglaseret porcelæn og motiverne lavet i smuk relief i den hvide klassicistiske stil, som Thorvaldsen var en af de fremmeste kunstnere indenfor. 2 stk. 15 cm.: Nat, og Dag, 500,-kr.

Kerteminde·25. apr.

B&G Mælkemanden Julen 1984

B&G Mælkemanden Julen 1984

40 kr.

Sælger her en platte med Mælkemanden lavet af B&G i Julen 1984 7032/949 Forsendelse: DAO 1Kg/39Kr. GLS Pakke 1Kg/44Kr. Bring 1Kg/41Kr. PostNord Pakke 2Kg/55kr. ALT kører efter først til mølle princip. Ingen aftaler er bindende før der er betalt. Bud inklusiv porto ignoreres automatisk, portoen er oplyst. Vil i forhandle om portoen, kontakter i postvæsenet. Modtager Mobile Pay, Bankoverførsel eller kontanter. Afhentning foregår helst aften eller efter aftale. Se også mine andre spændende annoncer der oprettes næsten dagligt.

Arden·17. mar.·

Bjørn Wiinblad platter

Bjørn Wiinblad platter

100 kr.

2 styks Bjørn Wiinblad platter med motiverne for Januar (Kontakt) og December ( Miraklet). Tredje platter fra Februar har vi også, men var desværre ude for et uheld under fototagning, så den er nu delt i to. Den kan medfølge gratis, hvis man ønsker det, den kan nemlig godt laves. De er uden ophæng, så man kan vælge at bruge dem til andet end ophæng, men har huller i toppen til at tråde en snor i, hvis man gerne vil hænge dem op. Kan ses og afhentes i Hvalsø eller sendes på købers regning. Se desuden mine andre annoncer Søgeord: vinblad, platter, tallerkner, bordskåner, pynt, væg dekoration.

Hvalsø·16. feb.

-villeroy og boch ....vallerfangen...platter

-villeroy og boch ....vallerfangen...platter

300 kr.

2 stk. platter a kr. 300,- ....MARMORKIRKEN, KJØBENHAVN og RAADHUSET, KJØBENHAVN ,...de er af niels jørn jensen. han har personligt skrevet bag på platterne... platterne er fra Willeroy og Boch... mærket der er brændt ind er V2 du er også velkommen til at komme til herning og se dem.... de er uden ridser og skår Hvis du eventuelt ligger inde med juleplatten fra 1911, mener det er bing og grøndal (2 børn med l voksen) blå gLasur - er jeg villig til at lave en byttehandel.

Herning·20. nov. 2023

H.C Andersen platte 1970

H.C Andersen platte 1970

200 kr.

Desiree - H. C. Andersen Varenummer DX1970 Mål: Dia. (Ø): 19 cm Anden information: Alt. varenr: D700 Årgang: 1970 Laves stadig: Nej Produktbeskrivelse: Motivet på denne Desiree juleplatte 1970 er H. C. Andersens Hus. Denne juleplatte er den første i juleplatteserien fra Porcelænsfabrikken Désirée. Huset ligger på hjørnet af to stræder i den gamle bydel af Odense og fungerer i dag som museum. Der har været en del tvivl om, hvilket hus Hans Christian Andersen blev født i, men i følge forskellige mundtlige udsagn blev det lille lavloftede hus i 1968 udpeget som hans fødested. Hans Christian Andersen var søn af en skomager og glemte aldrig sin opvækst i trange kår og i flere af hans eventyr refererer han hertil. Kunstneren bag denne første juleplatte fra Desirée er Gerhard Sausmark. Porcelænsfabrikken Désirée startede serien af juleplatter i 1970 og sluttede den i 2002. Motiverne på alle juleplatterne er inspireret af Hans Christian Andersens eventyr.

Odense SØ·13. nov. 2023

Få beskedNår der er nye resultater i Platter

Lup med søgeord i
Johgus keramikplatte fra KZ & Veteranflyklubben

Johgus keramikplatte fra KZ & Veteranflyklubben

100 kr.

Stentøj/keramik platte med billedet af en KZ VII flyvemaskine og teksten: "Danmark - KZ & Veteranflyklubben" Platten er lavet på Johgus keramikfabrik på Bornholm. På bagsiden er den stemplet med følgende tekst: "KZ VII, JOHGUS,BORNHOLM, 1946" Den har 2 gennemgående huller på bagsiden til ophængning På venstre side af "V'et" bagpå er noget af glaseringen røget af, men ellers fejler den absolut intet! Fra 1970 fik KZ & Veteranflyklubben årligt fremstillet disse platter med KZ flytyperne på og da KZ typerne ?slap op? blev platterne lavet med andre veteranfly. Årstallet 1946 på bagsiden af platten refererer derfor til flytypen. Platten har følgende mål: ca. Ø17 cm. & højde ca. 4 cm. KAN SENDES PÅ KØBERS REGNING MED BRING (UDEN OMDELING) INKL. FORSVARLIG INDPAKNING FOR 45 KR.

Kirke Hyllinge·5. jan. 2023·