Sundhed

12
I Køkkenet med DUKAN DIÆTEN.

I Køkkenet med DUKAN DIÆTEN.

149 kr.

200 opskrifter. International Bestseller. Gå ned i vægt med proteinkuren. Dukan Diæten er det ultimative kostprogram til dig, der ønsker et varigt vægttab. Diæten er udviklet af den franske læge Pierre Dukan, som for 35 år siden opdagede, at hans overvægtige patienter opnåede opsigtsvækkende resultater ved udlukkende at spise proteiner som kød, fisk, skaldyr og fedtfattige mælkeprodukter. Bestselleren Dukan Diæten har hjulpet millioner af mennesker verden over med at tabe sig. Bogen er spækket med lækre opskrifter. der beviser, at velsmagende mad ikke er en hindring for et permanent vægttab. Bogen er hardback og på 234 sider.

5750 Ringe
8. aug.
Sense - Slank med Fornuft

Sense - Slank med Fornuft

60 kr.

Softcover, 187 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Suzy Wengels vægttabsmetode har taget Danmark med storm, og hendes opskriftsbøger har ligget på toppen af bestsellerlisterne siden 2016. I januar 2017 blev Sense kåret som vinder af TV 2-programmet "En kur der dur". Dette er Suzy Wengels populære grundbog i helt ny version - med al den opdaterede viden og alle de værktøjer, der baner vej for et succesrigt vægttab, samt masser af nye opskrifter, både i en version til kvinder og en version til mænd. Med Sense er det slut med at tælle kalorier og veje mad i én uendelighed og slut med kure, der ikke virker på lang sigt. Suzy Wengel og hendes Sense-metode viser en anden vej - med sund fornuft og hænderne som de vigtigste redskaber. For ja, man måler sin mad i håndfulde. Man kan spise tre sunde og velsmagende hovedmåltider hver dag. Tre til fire håndfulde mad per måltid er nok til at gøre én mæt. Man taber sig, fordi man kommer i kalorieunderskud på fornuftig vis. Der gælder ingen forbud, men man lærer at sætte sine måltider sammen på den rigtige måde og lytte til kroppens naturlige appetitsignaler. Herved får man meget lettere ved at styre trangen til mad og søde sager - og komme videre, hvis man er faldet i. Derfor kan man holde sin nye vægt resten af livet. Tusindvis af danskere har allerede afprøvet metoden med stor succes. Fire af dem fortæller i denne bog, hvordan Sense fik alle deres overflødige kilo til at forsvinde, og hvorfor metoden virker så effektivt for dem. • Komplet kostplan til 9 dage • 27 nemme, dejlige opskrifter til både kvinder og mænd • Råvare-guides • Succeshistorier: sådan nåede vi drømmevægten med Sense

2500 Valby
12. maj.
Kom i gang med 5:2

Kom i gang med 5:2

75 kr.

Hardback, 207 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Vil du også komme i gang med 5:2? Eller er du allerede begyndt og vil have flere lækre opskrifter til dine halvfastedage? Så er dette bogen for dig. Bogen forklarer, hvordan metoden fungerer og giver dig masser af gode opskrifter til de dage, hvor du spiser færre kalorier. Alle opskrifter er lette at lave og kalorieberegnede, så du let kan planlægge dine halvfastedage. Bogen indeholder også to kom-i-gang-programmer: Et for dig, som vil gå hurtigt ned i vægt og et for dig, som vil lægge din livsstil om på længere sigt. Ulrika Davidsson er en af Sveriges mest kendte kostrådgivere, som med sine bøger om vægttab og sundhed har inspireret og hjulpet tusinder til en sundere livsstil.

2500 Valby
14. apr.
Verdens Bedste Kur

Verdens Bedste Kur

40 kr.

Verdens Bedste Kur af Christian Bitz og Arne Astrup. Har du – ligesom så mange andre – et ønske om et tabe nogle kilo og i det hele taget leve lidt sundere? “Verdens bedste kur” skal nok hjælpe dig! “Verdens bedste kur” er baseret på videnskabelige erfaringer inden for undersøgelser om kost og vægttab, og skrevet af de to eksperter Christian Bitz og Arne Astrup. De har udformet et helt program, der gerne skulle sikre et løbende vægttab og en kostomlægning, som med fordel kan bevares altid. Bogen er fyldt med lækre og sunde opskrifter, der er ganske simple at gå til. Samtidig er der masser af viden at hente og dermed vil bogen både gøre dig klogere, lettere og gladere. Bogen har bidemærker (hundehvalp) nederst på ryggen, billede nr. 3. Ellers er alt andet intakt. Hardback på 259 sider.

9280 Storvorde
21. jan.
Det slanke køkken

Det slanke køkken

45 kr.

Det slanke køkken af Lynn Andersen " I det slanke køkken laver man dejlig mad med mindre smør, fløde, olie og salt. Til gengæld bruges af grøntsager, krydderurter og krydderier for at give retterne smag og fylde. Alle opskrifter er basseret på almindelige, friske råvare, som nemt kan anskaffes, og som hele familien kan spise med fornøjelse. Med denne bog får du hjælp til effektivt vægttab - og til senere at holde den slanke linje." Bogen ser ud som ny Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne på købers regning og ansvar. Sælges som beset

6070 Christiansfeld
26. dec. 2022
LCHF hele livet

LCHF hele livet

75 kr.

LCHF hele livet - en million menuer til bedre helbred og vægttab af Klara Desser "Der findes mange kure, der lover både sundhed og vægttab, men hvis du er træt af kure, du skal sulte dig igennem, og som kun giver dig hurtige og midlertidige resultater, så kan du med fordel købe "LCHF hele livet". LCHF står for 'low carb, high fat', og sikrer dig et godt helbred og dit ønskede vægttab. Med "LCHF hele livet" får du 300 opskrifter, der alle kan kobineres i forskellige menuer, og som dermed giver dig et utal af muligheder for at spise godt. Her er opskrifter til alle lejligheder og hvad enten du er ude efter inspiration til en god forret eller dessert, så får du det her. " Bog er i fin stand Tjek foto Sælges som beset Sendes gerne på købers regning og ansvar

6070 Christiansfeld
23. dec. 2022
Supersunde Superfoods

Supersunde Superfoods

125 kr.

Mette Helbæk & Valeria Lima. Hardback, 332 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 51 kr. MobilePay. Sundhedsforskerne ved i dag langt mere end tidligere om, hvad der gør nogle råvarer så særligt sunde, at vi kan kalde dem superfoods: De indeholder en særligt høj koncentration af mikronæringsstoffer. Denne bog gennemgår en lang række af de videnskabeligt blåstemplede superfoods. Disse er ekstra gode for energiniveauet, humøret og det generelle velbefindende på den korte bane ? og kan på den lange bane hjælpe med vægttab og være med til at forebygge sygdomme. Forfatterne gennemgår de forskellige superfoods herunder over 40 forskellige planter med særligt store sundhedsfremmende egenskaber. Man lærer desuden, hvordan man får det optimale ud af sine råvarer i køkkenet ved at anskaffe, opbevare og tilberede dem på en måde, der optimerer deres gode egenskaber. Sidst, men ikke mindst, indeholder bogen 60 lækre opskrifter med ideer til, hvordan de gode superfoods kan bruges, og den har massevis af køkkentips som inspiration til et sundt liv med nydelse og madglæde. For også at tilgodese princippet om bæredygtighed, har forfatterne så vidt muligt valgt at bruge nordiske, lokale råvarer i opskrifterne. .

2500 Valby
10. dec. 2022
Alkalinekuren

Alkalinekuren

80 kr.

Er en lære om syre/base mad. Og samtidig info om vægttab i den forbindelse

6710 Esbjerg V
8. dec. 2022
Ung & Slank"- De danske Vægtkonsulenter

Ung & Slank"- De danske Vægtkonsulenter

80 kr.

af Inge Kauffeldt, emne: krop og sundhed I "Ung & slank" kan du finde opskrifter på burgere, lasagne, pizzaer, sandwich, parisertoast, kylling i cola og meget meget mere. Retterne har alle det til fælles, at de er sunde, de hjælper dig med dit vægttab og de smager godt. Bogen er fyldt med opskrifter på måltider, som du kan spise helt uden at have dårlig samvittighed. Desuden indeholder bogen mange gode råd til at finde og bevare motivationen, ugeplan, menuplan, kalorietabel m.m. Sendes gerne, hvis køber betaler porto.

4690 Haslev
8. dec. 2022
Spis bedre - lev bedre - Alain Mességué

Spis bedre - lev bedre - Alain Mességué

199 kr.

Slank med Morten Grunwald Notater med kuglepen i de første 30 sider I de italienske alper driver den franske urtelæge Alain Mességué sit berømte kursted for udrensning og vægttab. Ved hjælp af enkle ernæringsprincipper og brug af udvalgte urter har han opnået forbløffende resultater. SPIS BEDRE- LEV BEDRE er baseret på det diæt- og helsesystem, der praktiseres på kurstedet. Den indeholder kostråd og et væld af indbydende opskrifter til en sundere og slankere hverdag. Her er både enkle og ekstravagante retter, der alle tilfører kroppen de nødvengige næringstoffer i den rette balance uden for mange kalorier. Følger man bogens kostråd, vil man både tabr sig og opnå forøget velvære og mere energi. For Morten Grunwald blev mødet med Alain Mességué et vendepunkt i hand liv. I bogens forord fortæller han om sine erfaringer og sit betydelige vægttab.

8620 Kjellerup
2. dec. 2022
Spis dig slank - Adele Puhn

Spis dig slank - Adele Puhn

250 kr.

genopret din blodsukkerbalance med 5-dages kuren og overvind trangen til at overspise, tab dig og hold din nye vægt, få bugt med sultfornemmelsen, få mere energi end du nogensinde har haft overvind trangen til at overspise tab dig og hold din nye vægt få bugt med sultfornemmelsen få mere energi end du nogensinde har haft 5-dages kuren er ren biokemi. Den går ud på at holde blodsukkerbalancen i orden, så du undgår ukontrolabel spisetrang. Spis lidt, men ofte - og spis det rigtige, så går vægten ned og energien op. Efter de første 5 dages kur har din krop vænnet sig til den nye livsstil, trangen til usund og fedende mad er næsten væk og de første kilo raslet af. Så er det bare om at fortsætte - de nye spisevaner bliver hurtigt en helt naturlig del af dagligdagen, og vægttabet fortsætter støt og roligt, indtil kroppen har nået sin ideelle vægt. Adele Puhn går også tæt på grundene til overvægt, som kan være af psykisk eller social art, eller blot skyldes indgroede dårlige spisevaner, og hun fortæller en række slankehistorier fra mere end 20 års praksis som ernæringsvejleder. Bogen indeholder detaljerede kostplaner for de første uger samt retningslinier for at holde "balancen" på længere sigt. Der gives råd om forskellige former for motion og vises en serie lette øvelser, som styrker kroppen og giver større velvære. 2. udgave, 3. oplag 2000

8620 Kjellerup
2. dec. 2022
I Køkkenet med Dukan Diæten

I Køkkenet med Dukan Diæten

75 kr.

Pierre Dukan. Hardback, 228 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Bestselleren Dukan Diæten har hjulpet millioner af mennesker verden over med at tabe sig, og nu er opfølgeren, I Køkkenet med Dukan Diæten, endelig at finde på dansk. Bogen er spækket med lækre retter, der beviser, at velsmagende mad ikke er en hindring for et permanent vægttab. De 200 opskrifter er udviklet til kurens to første faser, angrebsfasen og og vekselfasen, og rummer derfor både rene proteinretter og retter med både proteiner og grønsager. Bogen byder på et mekka af smagsoplevelser og indeholder opskrifter på alt fra kold tomatsuppe og lakseterrine til osso bucco og provencalsk kylling for ikke at tale om de mange skønne desserter som blandt andet kaneltærte, cookies og citronmousse. .

2500 Valby
24. nov. 2022