Frøken Jensens Sommermad m.fl.

Frøken Jensens Sommermad m.fl.

65 kr.

Frøken Jensens Klassikere, 125,-///Billede 2 Frøken Jensens gode Julemad, 75,- Frøken Jensens Fisk og Vildt, 75,- Frøken Jensens Bagebog, 75,- Frøkens Jensen gode Supper 75,- Frøken Jensens Sommermad,75,- Frøken Jensens danske Desserter, 65,- Frøken Jensens Syltebog///SOLGT Frøken Jensens Påskemad, 75,- Frøken Jensens Husholdningsråd, 75,- Hr. Jensens kogebog - helt uden Broccoli 75,- Alle er indbundne og som nye. Sender gerne.

København Ø·i går·

Få beskedNår der er nye resultater i Kogebøger

Lup med søgeord i
115 år gl. kogebog, Laura Adeler

115 år gl. kogebog, Laura Adeler

250 kr.

Illustreret Kogebog for By og Land, af Laura Adeler, H. Hagerups Forlag, Kjøbenhavn, udgivet år 1908, 288 sider, indbinding: Halvlæder. 7de Oplag (38-44000) Gennemset og tildels omarbejdet af Fru Eline Eriksen, Sorø Husholdningsskole. Med over 600 Anvisninger til Madlavning, Bagning og Syltning samt Vejledning i Saltning, Røgning, Brygning, Vask, Høkogning, Borddækning og Brugen af Gas. Illustreret med fine tegninger i sort/hvid. Pris 250 kr. N.B.: Den samme bog er set solgt fra antikvitetsforretning for 270 kr. Sendes gerne.

Munkebo·ons.

Camilla Skov. VEGETARSISK I AFTEN?

Camilla Skov. VEGETARSISK I AFTEN?

Sælges

Grøn mad skal smage så godt, at man ikke tænker over, at den er vegetarisk. Bogen indeholder grøn comfort food, som både mætter, tilfredsstiller sanserne og får husholdningsbudgettet til at falde. Dette opnås gennem den rette mængde fedt, syre, sødme og krydderier - Verdensmad med balance og kærlighed, som kan omvende selv den største grønne skeptiker. Camille Skov står bag instagramprofilen og bloggen Vegetarisk Hverdag. Bogen er hardback og på 181 sider med skønne fotos. BYD.

Ringe·søn.

Rosas Tapas - Vejen til det spanske køkken

Rosas Tapas - Vejen til det spanske køkken

75 kr.

Rosa Sala Burgaya. Softcover, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Rosas tapas er en personlig kogebog skrevet af spanieren Rosa Sala Burgaya, der siden 1984 har boet i Danmark. Bogen indeholder opskrifter på tapas med alt fra artiskokhjerter i tapanade-olie over friske jomfruhummere i chili og tomatmarmelade og kanin gratineret med aioli til marineret gedeost med basilikum og creme med chokolade og chili. Bogen giver også forslag til hvordan de enkelte tapas kan sammensættes til forskellige menuer. Rosas Tapas rummer foruden de inspirerende opskrifter og billeder stemningsgivende anekdoter fra forfatterens tid i Spanien. Rosas Tapas handler om lækker mad baseret på gode råvarer med smag og duft af Spanien. Fra basen i Odense driver forfatteren Rosa Sala Burgaya sammen med sin mand en forretning med spanske vine og specialiteter samt et succesfuldt cateringfirma.

Valby·13. maj.·

Side:
af 21