Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Fremmed gastronomi

108
Frankrig - Middelhavets Fristelser

Frankrig - Middelhavets Fristelser

125 kr.

Frankrig - Middelhavets Fristelser, Super kogebog med masser af franske opskrifter, indbundet, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
i dag
Den Franske Kogebog, Den Italienske Kogebog m.fl.

Den Franske Kogebog, Den Italienske Koge...

75 kr.

Den Franske Kogebog af Pierre Andrèe og Petra Knorr, indbundet, sælges Den Italienske Kogebog af Johannes Winz og Paolo Manzini, indbundet sælges Den Spanske Kogebog, indbundet, sælges Pr. stk. 75,- Sender gerne.

2100 København Ø
i dag
Franske Specialiteter

Franske Specialiteter

198 kr.

Franske Specialiteter af André Dominé, Forlag Könemann, sideantal 468, som ny, softcover, sælges Super skøn bog :-) Sender gerne.

2100 København Ø
i dag
Tuscany - The Beautiful Cookbook

Tuscany - The Beautiful Cookbook

149 kr.

Toscansk Kogebog, Tuscany - The Beautiful Cookbook af Lorenza De' Medici's på engelsk, masser af lækre opskrifter og smukke billeder fra Toscana, ubrugt og som ny, indbundet, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
søn.
The Essential Olive Oil Companion

The Essential Olive Oil Companion

95 kr.

The Essential Olive Oil Companion af Anne Dolamore og er på engelsk, sælges Recipes - Varieties - Histories - Cultivation. Opskrifter fra Spanien, Italien, Frankrig, Morocco og Grækenland. Sender gerne.

2100 København Ø
søn.
Mad fra Frankrig

Mad fra Frankrig

149 kr.

Mad fra Frankrig - Politikens Forlag - af Maria Villegas & Sarah Randell, indbundet og som ny, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
søn.
Fransk mad - Mit bistrokøkken

Fransk mad - Mit bistrokøkken

125 kr.

Mit bistrokøkken af Helène Wagn, Samvirke, sælges Forførende fransk hverdagsmad :-) Udsolgt fra forlaget. Sender gerne.

2100 København Ø
søn.
Iggarissut Savaliaat  - Lam på 80 måder

Iggarissut Savaliaat - Lam på 80 måder

35 kr.

Kogebog fra 2002 - af Ulla Uhrskov. Flot som ny! Bogen er en opsamling på "Den Landdækkende Opskriftskonkurrence om Lam" og "Grønlandsmesterskabet for Kokke år 2000". Alle opskrifter er på både grønlandsk og dansk. NUKA A/S, 2002, 1. udgave, 1. oplag. 240 sider, mål: 27,5 x 20 x 2 cm. Købt hos Julemanden i TIVOLI. Ubrugt - kun på omslaget anes, den har stået i reolen. Kan afhentes i Frederikshavn. - Ellers sendes gerne for købers regning.

9900 Frederikshavn
23. maj.
Den franske Kogebog

Den franske Kogebog

100 kr.

af Pierre Andrée og Petra Knorr. Bogen fremstår som ny i hardback med farve fotos/illustrationer. Se billeder for indhold og eksempel på ret. Se også mine 3 andre annoncer: Den græske, italienske og spanske med kogebog i samme serie. Sendes gerne, hvis køber betaler porto

4690 Haslev
23. maj.
Neri...Mad, Food i Sydgrønland i 1000 år

Neri...Mad, Food i Sydgrønland i 1000 år

250 kr.

af Finn Larsen og Rie Oldenburg, Hardback og flot illustreret på 300 sider - bogen er udsolgt. Bogen handler om mad i Sydgrønland gennem tiderne og er på samme tid en kogebog og en kulturhistorie. Forord af Jonathan Motzfeldt, landsstyreformand Nuuk, april 2000. Skrevet på 3 sprog - grønlandsk, dansk og engelsk.

4690 Haslev
23. maj.
Den græske Kogebog

Den græske Kogebog

100 kr.

af Alexander Aspropoulos og Kiriaki Dimitriadou-Koch. Bogen fremstår som ny i hardback med farve fotos/illustrationer. Se billeder for indhold og eksempel på ret. Se også mine 3 andre annoncer: Den franske, italienske og spanske med kogebog i samme serie. Sendes gerne, hvis køber betaler porto

4690 Haslev
23. maj.
Den italienske kogebog

Den italienske kogebog

100 kr.

af Johannes Winz og Paolo Manzini.Bogen fremstår som ny i hardback med farve fotos/illustrationer. Se billeder for indhold og eksempel på ret. Se også mine 3 andre annoncer: Den franske, græske og spanske med kogebog i samme serie. Sendes gerne, hvis køber betaler porto

4690 Haslev
23. maj.
Fra det Indiske Køkken

Fra det Indiske Køkken

120 kr.

Indbundet, 191 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Indien er et kæmpemæssigt land med mange forskellige lokale madtraditioner. Forfatteren, Camellia Panjabi, har i de sidste 20 år rejst i Indiens regioner og besøgt forskellige samfundsgrupper for at opbygge en samling af de bedste og mest traditionsrige opskrifter. Hun søgte efter en fællesnævner midt i mangfoldigheden, og hendes valg faldt på karryretterne, for der laves »kari« over hele Indien - og selvom mange af ingredienserne er fælles, er resultaterne vidt forskellige. Men hvad forstår man egentlig ved en karryret? For mange danskere er »karry« et stærkt, gult blandingskrydderi, men i Indien er »kari« betegnelsen på en sammenkogt ret. »Kari« betyder egentlig sauce, nemlig den sauce der dannes, når man tilbereder kød eller fisk sammen med grønsager og krydderier i en gryde. Ordet er så i tidens løb kommet til også at være fælles betegnelse for de færdige retter af denne type. Camellia Panjabi præsenterer her 50 af de mest lækre, eksotiske og inspirerende karryretter. Alle retterne vises på helsides farvefotos og der er fotos af de specielle ingredienser. Det indiske køkken er præget af stor fleksibilitet og der er ingen opskrifter, der absolut skal følges slavisk. Opskrifterne på de traditionelle retter er aldrig før blevet skrevet ned, men er overleveret gennem generationer. Derfor er der i indledningen givet forklaring pa grundreglerne for at lave en karryret: Jævningsmidler som kokosmælk, »odder og bælgfrugter, sure ingredienser som yoghurt og lime, og de mange urter og krydderier beskrives, og Camellia Panjabi giver læseren lyst til selv at improvisere. Alle vigtige krydderier er beskrevet og opført efter smag, farve og duft, og der er retningslinjer for, hvordan de bruges med optimal effekt. Der er desuden nyttige tips om hvordan man serverer et indisk måltid.

2500 Valby
20. maj.
CURRY – krydrede retter fra hele Asien

CURRY – krydrede retter fra hele Asien

30 kr.

CURRY – krydrede retter fra hele Asien Parragon – Mridula Baljekar – 2009 – fast bind – 220 sider - fin stand Fantastisk mange krydrede opskrifter på asiatisk mad INDHOLD: Indledning De vigtigste ingredienser i karry Grundopskrifter Kylling Kød Fisk og skaldyr Grønsager og bælgfrugter Tilbehør Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

9900 Frederikshavn
20. maj.
Bog: Let og lækkert italiensk

Bog: Let og lækkert italiensk

10 kr.

Bog: Let og lækkert italiensk. Opskrifter fra det italienske køkken. Fra røg- og dyrefrit hjem. Kan afhentes i Nibe eller sendes for købers regning.

9240 Nibe
13. maj.
Mit Italienske køkken - Hanne Bloch

Mit Italienske køkken - Hanne Bloch

195 kr.

Mit italienske køkken af Hanne Bloch, ny/ubrugt, indbundet, sælges Super skøn kogebog. Udsolgt fra forlaget. Sender gerne.

2100 København Ø
3. maj.
Den HØJE Kogebog

Den HØJE Kogebog

Sælges

"DEN ÆDLE KUNST OG VIDENSKAB AT LAVE MAD MED HAMP" - af Adam Gottlieb - illustreret af Claes Movin - 96 sider - politisk revy - Bogen fremstår ULÆST! - Forhør gerne om lagerstatus / pris >> pr. >>> SMS

2000 Frederiksberg
23. apr.
Italiensk mad

Italiensk mad

15 kr.

Italiensk mad, hæfte, 15 sider. Fast pris Kan sendes som brev med postnord 24 kr eller som pakke med gls uden omdeling 43 kr.

9460 Brovst
17. apr.

Få beskedNår der er nye resultater i Fremmed gastronomi

Lup med søgeord i
Mad med ferieminder

Mad med ferieminder

15 kr.

Mad med ferieminder, hæfte, 15 sider. Fast pris Kan sendes som brev med postnord 24 kr eller som pakke med gls uden omdeling 43 kr.

9460 Brovst
17. apr.
Mit Thaikøkken, Mere Thaikøkken m.fl.

Mit Thaikøkken, Mere Thaikøkken m.fl.

95 kr.

Mit Thaikøkken, indbundet, som ny, sælges 149,- Mere Thaikøkken, indbundet, som ny, sælges 95,- Wok Trin for Trin, indbundet, som ny, sælges 95,- Grønt med Krydderi, indbundet, som ny, sælges 95,- Alle bøger af Hanne Holm. Sender gerne.

2100 København Ø
15. apr.
Thaikøkken

Thaikøkken

150 kr.

Prisca Rüegg m.fl. Hardback, 360 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 57 kr. MobilePay. Som i næppe noget andet land er mad i Thailand en helt central del af hverdagskulturen. Nyd maden med disse autentiske opskrifter, læs de informative historier og se på de skønne fotos af maden og livet i Thailand. Små restauranter og gadekøkkener forfører med skønne karryretter, grillet eller fra wokken. Thailændernes mål er livsglæde, sanuk. Få del i glæden med denne smukke bog.

2500 Valby
14. apr.
Kogebøger - Fransk Kogekunst m.v.

Kogebøger - Fransk Kogekunst m.v.

20 kr.

Spændende mad fra hele verden kr. 20,00 Billedkogebogen kr. 20,00 Fransk Kogekunst (2 stk.) kr. 20,00 Pris pr. Bog/Bøger

2740 Skovlunde
13. apr.
Sund og spændende mad fra mange lande bog

Sund og spændende mad fra mange lande bo...

50 kr.

Kogebog fra Diabetesforeningen udgivet i 2000. Ingen løse sider. Fra røgfrit hjem. Kan sendes køber betaler selv fragt.

8930 Randers NØ
12. apr.
Lev Stærkt - Krydderikogebogen

Lev Stærkt - Krydderikogebogen

60 kr.

John Gregory-Smith: Lev Stærkt Kryddrikogebogen Hurtige, friske og farvestrålende retter med højst 5 forskellige krydderier i hver opskrift. 224 sider - Hæftet - Hovedland 2011 Pris: 60 kr.

9000 Aalborg
10. apr.
Lev Stærkt Krydderikogebogen

Lev Stærkt Krydderikogebogen

60 kr.

Lev Stærkt Krydderikogebogen - Hurtige, friske og farvestrålende retter med højst 5 forskellige krydderier i hver opskrift. Af John Gregory-Smith, 2011 - Hovedland Ny bog! Pris: 60 kr.

9000 Aalborg
10. apr.
Moderne mamma i en fart, Mensch

Moderne mamma i en fart, Mensch

90 kr.

"Moderne Mamma - i en fart" har 48 opskrifter der er leveret af 12 italienske mammaer. De deler både ud af opskrifter, gode råd og inspiration til lækker mad. hardback, 2012, flot, kan sendes m DAO for 41,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
31. mar.
Moderne Mamma, Mensch

Moderne Mamma, Mensch

60 kr.

Mensch ide, tilrettelægger mm 12 moderne italienske mødre afslører deres mest fantastiske familieopskrifter hardback, 2010, flot, kan sendes m DAO for 41,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted (v 545 gr)

8382 Hinnerup
31. mar.
Gastronomi - til bords med historie- Henry Notaker

Gastronomi - til bords med historie- Hen...

65 kr.

Om madens og kogekunstens kulturhistorie til alle tider i mange lande

2970 Hørsholm
21. mar.
Jorden rundt i 80 retter eller måske lid

Jorden rundt i 80 retter eller måske lid

48 kr.

Jorden rundt i 80 retter eller måske lidt flere. 95 sider 1980 Lademann. 1980 Revner i smudsomslaget, ellers fin stand

5230 Odense M
24. feb.
PASFALL 100 retter fra Thomas Pasfall

PASFALL 100 retter fra Thomas Pasfall

175 kr.

Super flot bog med lækre opskrifter

5230 Odense M
16. feb.
Ambassadørens Køkken - Rufus Gifford

Ambassadørens Køkken - Rufus Gifford

125 kr.

Ambassadørens Køkken af Rufus Gifford og Stephen DeVincent, 50 diplomatiske opskrifter fra Rydhave, indbundet, ny/ubrugt, forlag Lindhardt og Ringhof, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
28. jan.
Gourmet Ekspressen - for fuld damp

Gourmet Ekspressen - for fuld damp

95 kr.

Gourmet Ekspressen - for fuld damp af Ainsley Harriott, indbundet, sælges Ainsley Harriott er kendt fra BBC og DR og er en fremragende kok. Billede på vej. Sender gerne.

2100 København Ø
28. jan.
Den jødiske Kogebog

Den jødiske Kogebog

Sælges

Meta Melchior & Esther Lexner - 141 sider - Illustreret - CHRISTIAN EJLERS' FORLAG - 1. udgave - 1971 - I meget flot stand! >> Forhør gerne om lagerstatus / pris! - >> pr. >> SMS

2000 Frederiksberg
21. jan.
PRIVAT - Paul Cunningham

PRIVAT - Paul Cunningham

Sælges

VARMENDE VINTERMAD fra KOKKENS EGNE GRYDER" - 231 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Politikens Forlag 2013 - 1. udgave - Forhør gerne om lagerstatus / pris >> pr. >>> SMS

2000 Frederiksberg
21. jan.
Bog - Let og Lækkert Italiensk

Bog - Let og Lækkert Italiensk

20 kr.

Bog - Let og Lækkert Italiensk Sender gerne - køber betaler porto

9260 Gistrup
17. jan.
Sherlock Holmes Kogebog

Sherlock Holmes Kogebog

Sælges

Mrs. Hudson & FANNY CRADOCK - Illustreret af: Mads Stage - 219 sider - Trådhæftet - Carit Andersens Forlag - 1976 - I meget flot stand! - Forhør gerne om lagerstatus / pris >> pr. >>> SMS

2000 Frederiksberg
14. jan.
Madame Maigret's Kogebog

Madame Maigret's Kogebog

Sælges

Robert J. Couirtine - 175 sider - Illustreret af: Birthe Bruun - Indbundet - Carit Andersens Forlag - 1975 - I meget flot stand! - Forhør gerne om lagerstatus / pris >> pr. >>> SMS

2000 Frederiksberg
14. jan.
Sushi, Inge Bielefeldt oversætter

Sushi, Inge Bielefeldt oversætter

50 kr.

Med indbydende fotos og detajlerede trin-for-trin anvisninger så det garanteret kommer til at lykkes. Med lidt øvelse bliver bogens læser fingernem sushi-kok. hft, 2003, kan sendes m DAO for 39,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted (v 367 gr)

8382 Hinnerup
9. jan.
kogebøger

kogebøger

50 kr.

kogebøger sælges 50kr pr par.Indisk-Fransk-Latinamerikansk-Spansk ogPortugesisk-Vin og Spirutis Italiensk-Kinisesk Østrig og Ungarn-Småretter ogSalat

5750 Ringe
9. jan.
THE PAUL - kogebogen

THE PAUL - kogebogen

Sælges

af: Paul Cunningham - 272 sider - iIIustreret i farver & s/h - Indbundet - med smudsomslag - POLITIKENS FORLAG - 1. udgave - 1. oplag - Som nærmest NY! Spørg gerne om lagerstatus / pris! > SMS

2000 Frederiksberg
9. jan.
Mad fra fjerne gryder, Vibeke Schrader

Mad fra fjerne gryder, Vibeke Schrader

70 kr.

En kulinarisk rejse krydret med poesi. 1996 hft, m hyldespor (se fotos), kan sendes m DAO for 39,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted (v. 345 gr)

8382 Hinnerup
8. jan.
Chop Chop - Hak dig gennem det Thailandske Køkken

Chop Chop - Hak dig gennem det Thailands...

75 kr.

Softcover, 221 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Danskerne har de senere år taget Thailand til sig som intet andet land - pga. af landet, klimaet, befolkningen og ikke mindst maden. Kokken og madskribenten Carsten Kyster er ligesom mange andre danskere vild med thailandsk mad, som ikke bare smager forrygende, men også er sund og let at lave. I denne bog øser han ud af de mange opskrifter, han har samlet sammen gennem sin mangeårige kærlighed til landet og maden - og det på en måde, så alle kan være med. Samtidig har han sørget for, at alle de anvendte ingredienser er til at få fat på - eller også giver han et alternativ. Bogen indeholder en kort intro til thailandsk madkultur og thailandske ingredienser og herefter et væld af retter fra både Nord- og Sydthailand. Der er opskrifter på alt fra snacks og gadekøkkenmad til supper, salater, fisk/skaldyr, curries, desserter og drinks. Hele bogen er gennemkrydret med små personlige historier og oplevelser. Bogens mange lækre mad- og stemningsbilleder er taget on location i Thailand.

2500 Valby
8. jan.
Gris & Søn - Stéphane Reynaud

Gris & Søn - Stéphane Reynaud

Sælges

368 sider - Illustreret i farver - Indbundet - LINDHARDT og RINGHOF - 2009 - Fremstår som nærmest NY! - Forhør gerne om lagerstatus / pris! - pr. >>> SMS

2000 Frederiksberg
8. jan.
Pasta på den nemme måde

Pasta på den nemme måde

60 kr.

af Jody Vassallo Pasta - på den nemme måde indeholder 80 opskrifter, der dækker hele det overdådige italienske køkken lige fra lette pestoer og saucer til fyldige retter med grøntsager, fisk, kød og fjerkræ. hft, 2008, 1. udg., kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
7. jan.
BISTRO - Stéphane Reynaud

BISTRO - Stéphane Reynaud

Sælges

TRADITIONEL FRANSK MAD" - 484 sider - Illustreret i farver - Indbundet - LINDHARDT og RINGHOF - 1. udg. - 1. opl. - 2009 - (2 kg.) - Fremstår som nærmest NY! - Forhør gerne om lagerstatus / pris! - pr. >>> SMS

2000 Frederiksberg
7. jan.
Mad opskrifter fra kina

Mad opskrifter fra kina

100 kr.

Flot bog om De bedste opskrifter fra Kina Isbn:978-3-625-12406-1 Kan sendes for købers regning

9600 Aars
6. jan.
Skovfogedens FISKERETTER

Skovfogedens FISKERETTER

Sælges

TROELS TRIER MØRK - 199 sider - IIIustreret - Indbundet - med smudsomslag - Chr. Erichsens Forlag - Førhør gerne angående lagerstatur / udgave / pris! >> SMS

2000 Frederiksberg
6. jan.
Kål, Kartofler og en kold Kellerbier

Kål, Kartofler og en kold Kellerbier

100 kr.

Rejsen til det gode tyske måltid. Torben Kitaj & Christian Andersen. 2022. Softcover, 169 sider. Helt ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Fordommen om det tyske køkken er, at det kun besta°r af pølser, wienerschnitzel og sauerkraut ? og i øvrigt er usundt. Men bordet med fordomme om tysk mad trænger til at blive ryddet af! Ka°l, kartofler og en kold kellerbier er en gastronomisk rejsefører til Tyskland og handler om Tysklands mange andre velsmagende retter og de gode øl. Det tyske køkken er varieret og funderet pa° lokale ra°varer og traditioner og er langt hen ad vejen sundt og bæredygtigt. Ka°l, kartofler og en kold kellerbier fortæller historien om, hvordan det er lykkedes at forfine det tyske køkken. Mesterkokken Tim Raue fra Berlin og mange andre tyske kokke har bidraget til bogen med deres originale opskrifter. Om forfatterne Christian Andersen er journalist og forfatter til bl.a. Den nøgne øl. Han er ølanmelder pa° Jyllands-Posten siden 2006 og har desuden rejst Tyskland tyndt i jagten pa° de gode øl, og det gør han stadig. Torben Kitaj er journalist og forfatter til bl.a. Berlinernes Berlin og 100 ting du ikke vidste om Tyskland og tyskerne. Tidligere udlandsredaktør og reporter pa° Tv-avisen med en stor forkærlighed for tysk samtidshistorie. .

2500 Valby
6. jan.
Det mexicanske køkken, red. Dorte Anders

Det mexicanske køkken, red. Dorte Anders

60 kr.

designet af Annie Moss. kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted (535 gr)

8382 Hinnerup
5. jan.
NOMA - Nordisk mad

NOMA - Nordisk mad

Sælges

René Redzepi & Claus Meyer - 184 sider - Illustreret i farver - Indbundet - STORT format - Politikens Forlag - Fremstår som nærmest NY! - Forhør gerne om lagerstatus / pris >> pr. >>> SMS

2000 Frederiksberg
5. jan.
Kjeld Bjørnager: Balkanmad fra Bulgarien

Kjeld Bjørnager: Balkanmad fra Bulgarien

90 kr.

Pæn softcover - madbog, Husets Forlag, 2.rev. udgave, 2001, 138 sider. + porto

2730 Herlev
5. jan.
Det spanske køkken

Det spanske køkken

100 kr.

5000 Odense C
3. jan.
Hanne Holm - Orientalske Hjørne 2

Hanne Holm - Orientalske Hjørne 2

39 kr.

Hanne Holms Orientalske Hjørne 2 - Indbundet, ubrugt, sælges

2100 København Ø
3. jan.
Hverdagsmad fra elBulli - Adrià Ferran

Hverdagsmad fra elBulli - Adrià Ferran

Sælges

De bedste familieopskrifter fra den verdensberømte kok Adrià Ferran - 382 sider - Illustreret i farver - Indbundet - Politikens Forlag - I meget flot stand! - Forhør gerne om lagerstatus / pris >> pr. >>> SMS

2000 Frederiksberg
30. dec. 2022
GRØNTSAGER - Les Légumes de mon moulin

GRØNTSAGER - Les Légumes de mon moulin

Sælges

Roger Vergé - 1994 - 256 sider - Illustreret i farver - Indbundet + smudsomslag - STORT format - NYT NORDISK FORLAG ARNOLD BUSCK - Fremstår i meget flot stand! - Forhør gerne om lagerstatus/pris >> pr. >>> SMS

2000 Frederiksberg
30. dec. 2022
ANSJOS - 66 opskrifter

ANSJOS - 66 opskrifter

Sælges

EN HYLDEST TIL DEN LILLE FISK MED DEN STORE SMAG" - Kåre Gade 105 sider - Tværformat - Forlaget Vandkunsten - Som NY! - Forhør gerne om lagerstatus / pris! - >> pr. >>> SMS

2000 Frederiksberg
29. dec. 2022
Vores køkken i Provence II

Vores køkken i Provence II

Sælges

Arne Fusager & Sandager - Indbundet - med smudsomslag - Nærmest som NY - Forhør gerne om lagerstatus / pris! > pr. >>>SMS

2000 Frederiksberg
28. dec. 2022
Favoritter SUSHI -over 100 opskrif inter

Favoritter SUSHI -over 100 opskrif inter

48 kr.

240 sider, indbundet

5230 Odense M
27. dec. 2022
Rosas Tapas - Vejen til det spanske køkken

Rosas Tapas - Vejen til det spanske køkk...

75 kr.

Rosa Sala Burgaya. Softcover, 192 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Rosas tapas er en personlig kogebog skrevet af spanieren Rosa Sala Burgaya, der siden 1984 har boet i Danmark. Bogen indeholder opskrifter på tapas med alt fra artiskokhjerter i tapanade-olie over friske jomfruhummere i chili og tomatmarmelade og kanin gratineret med aioli til marineret gedeost med basilikum og creme med chokolade og chili. Bogen giver også forslag til hvordan de enkelte tapas kan sammensættes til forskellige menuer. Rosas Tapas rummer foruden de inspirerende opskrifter og billeder stemningsgivende anekdoter fra forfatterens tid i Spanien. Rosas Tapas handler om lækker mad baseret på gode råvarer med smag og duft af Spanien. Fra basen i Odense driver forfatteren Rosa Sala Burgaya sammen med sin mand en forretning med spanske vine og specialiteter samt et succesfuldt cateringfirma.

2500 Valby
26. dec. 2022
Helle & Alfredo Tesio - Mamma's køkken..

Helle & Alfredo Tesio - Mamma's køkken..

125 kr.

Mamma's køkken ved Rom's bymur af Helle og Alfredo Tesio, indbundet, Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck, ny, sælges Super skøn italiensk kogebog. Sender gerne.

2100 København Ø
24. dec. 2022
Side:af 2