Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Huskat

3
Killinger søger nyt hjem

Killinger søger nyt hjem

Gives væk

Skønneste 5 små killinger fra d. 22 april og klar til nyt hjem pr. 8 juli :) Gives væk gratis De er skønne, livsglade og legesyge, vokset op i hjem med hund og vennes stille og roligt til hverdagens støj. De er kattebakke vante og super kælen, skriv gerne for mere info P for pige H for herre

6920 Videbæk
i går
Hunkat - Miv

Hunkat - Miv

150 kr.

Miv er den sødeste lille hunkat, der er ustoppeligt energisk. Hun er meget nysgerrig, legesyg og særlig kælen. Hun vil helst gerne følge dig hvor end du bevæger dig hen, og kan godt lide at “snakke”. Hun er født d. 8. september og har endnu kun været inde, hun vil dog uden tvivl drage meget glæde af at komme ud. Fra dette hus har hun både gået med kat og hund, og er særligt gode venner med hunden. Det knuser mig at skulle af med min lille Miv, der ellers er alt hvad jeg har drømt om ved en kat, men grundet økonomiske vanskeligheder må jeg erkende at jeg ikke længere vil være den bedste ejer for hende. Henvendelse via telefon-nummer venligst kun ved ios - min telefon virker ikke for tiden, så da jeg må substituere med min iPad, kan jeg kun modtage beskeder fra ios. Messenger – Julie Lykke Olesen - Jeg opdager nok hurtigst henvendelser via messenger eller beskeder, men jeg sørger for at tjekke Gul og Gratis regelmæssig :)

9670 Løgstør
søn.
Hunkat - Pusle

Hunkat - Pusle

1.500 kr.

Pusle er en meget sød kat, der lige er fyldt 2 år d. 31. maj. Hun kan være den kærligste kælne kat - men helst når det passer hende ;) Hun er herfra vant til både kat og hund og har en hurtig tilpasningshistorik. Derudover er hun også pæn til at tage imod gæster. Hun var mere legesyg som killing, men dette kan også grundes den yngste kat, der er langt mere aktiv og nysgerrig. Hun har både fungerer som ude og inde kat, men har ikke været ude siden anskaffelsen af den yngste d. 10. december 2022. Det er med tungt hjerte at oprette annoncen på hende, da hun er min lille skat, men grundet økonomiske begrænsninger kan jeg desværre ikke længere være den bedste ejer for hende. Henvendelse via telefon-nummer venligst kun ved ios - min telefon virker ikke for tiden, så da jeg må substituere med min iPad, kan jeg kun modtage beskeder fra ios. Messenger – Julie Lykke Olesen - Jeg opdager nok hurtigst henvendelser via messenger eller beskeder, men jeg sørger for at tjekke Gul og Gratis regelmæssig :)

9670 Løgstør
søn.