Huskat

117
Virbac HPM Adult Neutered Cat LAKS. Kattefoder til voksne (dyrlæge diætfoder) 12 x 85 g

Sponsoreret

Virbac HPM Adult Neutered Cat LAKS. Kattefoder til voksne (dyrlæge diætfoder) 12 x 85 g

159,00 kr.

Kompletfoder til Voksne katte fra 12 mdr. Fås også i tørfoder. HPM Adult Neutered Kat indeholder alt, hvad din voksne kat har brug for af proteiner, vitaminer og mineraler og essentielle olier, for at opretholde sunde urinveje, smuk og skindende pels og opbygge en optimalt kropsvægt/muskelmasse.

Webshop
butik-dyrlaege.dk

  Sponsoreret produkt

  ProBiotic LIVE Adult Neutered Fisk. Kattefoder til voksne. 8 kg

  Sponsoreret

  ProBiotic LIVE Adult Neutered Fisk. Kattefoder til voksne. 8 kg

  455,20 kr.

  ProBiotic LIVE er et Super Premium komplet tørfoder af bedste kvalitet med kylling. Foderet har god smag og er baseret på naturlige ingredienser uden tilsætning af farvestoffer og konserveringsmidler. Det helt unikke ved ProBiotic LIVE kattefoder er det høje indhold af levende gavnlige mælkesyrebakterier (Probiotika). Tilførslen af disse optimerer din kats fordøjelse og styrker dens immunforsvar.

  Webshop
  butik-dyrlaege.dk

   Sponsoreret produkt

   Killing søger nyt hjem

   Killing søger nyt hjem

   Gives væk

   Sødeste killing søger sit forevige hjem. Medfølger loppemidel Kradsetræ Skåle Mad Legetøj

   6710 Esbjerg V
   i går
   Hun kat sælges

   Hun kat sælges

   350 kr.

   Sød og kær hunkat søger nyt og blivende hjem, da vores overskud til hende ikke er så stort mere søger vi et hjem hvor hun vil blive passet godt på, der med følger alle hendes ting, spørg endelig hvis i vil vide mere ??

   7900 Nykøbing M
   i går
   Grå stribet han killing

   Grå stribet han killing

   250 kr.

   Sød, frisk og legesyg killing søger nyt hjem, da hans ellers nye hjem ikke har råd til ham alligevel, så jeg sætter ham op igen og håber på at finde et perfekt hjem til ham.

   6430 Nordborg
   i går
   Hankat sælges

   Hankat sælges

   500 kr.

   1 årige kastreret hankat sælges. Fræk, livlig og sød. Han er renlig og super god musefanger. Er vant til store hunde. Sælges da han ikke kan enes med min anden kat. KUN TELEFONISK HENVENDELSE, TAK.

   7173 Vonge
   i går
   Kastreret hankat

   Kastreret hankat

   500 kr.

   Han kat fra 10/5-33 sælges da ham og hans bror ikke helt kan finde ud af det længere. Han lyder navnet “lille skid” og er super kælen. Han er vant til større hunde, men ikke hvis de jagter ham. Han er både inde og ude, og skal derfor have adgang til begge steder i hans nye hjem. Han er blevet kastreret, chippet og vaccineret d. 26/9-23. Og dyrlægen siger han er super fin. Han befinder sig i Troldhede.

   6920 Videbæk
   i går
   Super sød hunkat

   Super sød hunkat

   1.000 kr.

   Grundet flytning til lejlighed kan vi desværre ikke have Luna med, da hun er ca 50% udekat (ude om dagen, inde aften/nat), og derfor gerne skal kunne komme ud. Hun elsker mennesker, og er super kælen, men kan ikke omgås andre katte.

   6070 Christiansfeld
   lør.
   Killing, hunkat trefarvet

   Killing, hunkat trefarvet

   100 kr.

   Skøn lille hunkilling, legesyg, kælen og social. Vant til at være inde og ude, vant til børn og til at være meget i hænder. Har kun fået kvalitetsfoder. Hun undersøger gerne alting, og fanger farlige fluer og bolde, og lægger sig hen ved siden af dig i sofaen, når det er tid til en lur.

   8831 Løgstrup
   lør.
   Raya

   Raya

   500 kr.

   Søde Raya søger et dejligt hjem hvor hun kan være inde og udekat uden hel små børn, så 10+ ville være optimalt, hun er meget kælen når hun først er tryg, men herhjemme har hun kun knyttet sig til mig, men hun elsker at ligge i armen som en baby og at være tæt. Kan med andre katte. Født omkring 10 maj, så hun er 7 måneder. Hun er plejekilling, bror og søster har fået hjem. Er 100% renlig! Hun er vaccineret, chippet, og steriliseret.

   4293 Dianalund
   lør.
   Dejlig killing

   Dejlig killing

   Gives væk

   Dejlig killing (han kat) der er forsigtig men stadig modig. Stor af sin alder da der er skovkat i hans gener. Vil gerne holdes og spinder højt. Men er jo et barn så der skal ske noget, og vil meget gerne leges med. Han er renlig. Han søger et godt hjem med kærlighed.

   5000 Odense C
   lør.
   Killinger søger nyt hjem

   Killinger søger nyt hjem

   50 kr.

   De her 4 super søde og frække piger, søger et nyt hjem fra d. 16. December, der bliver de 12 uger. De er ude katte men er inde hverdag og lege og hygge. De bruger kattebakke.

   7430 Ikast
   fre.
   Kattekillinger

   Kattekillinger

   10 kr.

   To søde hun killinger søger nye hjem. Vant til heste, høns, børn og kattebakke.

   7183 Randbøl
   fre.
   Hunkilling

   Hunkilling

   1.250 kr.

   Hunkat, Huskat, 12 mdr. 4250 Fuglebjerg Misty er en super dejlig kat, som snakker en del. Vil rigtigt gerne nusse og elsker og får opmærksomhed. Hun er en mis pige, der ikke havde en god start på livet. Blev mor i en alt for tidlig alder, blev bange for mennesker og andre katte. I dag er hun en rolig kat der ikke er bange mere. Hun har gået sammen med 7 andre katte. Hun venter nu på og får sit nye hjem. Enekat eller sammen med en anden stille kat. Men kom og mødte hende, og se hvor dejlig hun er . Hun er IKKE fix endnu. Formidles neutraliseret, vaccineret, chippet, øremærket og gennemtjekket af dyrlæge. Ved interesse: Skriv lidt om dig selv, dine boligforhold og hvad du/I kan tilbyde. ved reservation betales et depositum på 500kr, som trækkes fra den fulde pris. Depositummet bliver IKKE refunderet hvis køber springer fra. Man får ikke katten med hjem samme dag man besøger den/dem. Foreningen Ni Liv er en NGO drevet af 100 % frivillig arbejdskraft. Vi svarer så hurtigt vi kan på alle seriøse henvendelser. Vi opdaterer annoncerne i takt med, at der bliver indgået aftale om adoption. Vores priser er sat lavest muligt og er ikke til forhandling.

   4250 Fuglebjerg
   tor.
   Hankilling

   Hankilling

   1.250 kr.

   Hankilling, Huskat , 6 mdr. Diego er en frisk kat med fuld fart over feltet. Han er klar til at lege hele tiden. Han kommer rendende, når han ser eller hører, at hans plejer kommer. Altid vil han være der, hvor der sker nåde. Og når han så tager en slapper, er han en super kærlig kat. Han er vorske op sammen med 9 andre katte, og vil helst ikke være enekat. Det vides ikke om han kan med hund eller børn. Kom og besøg Diego og se hvor dejlig han er. han er klar til og kommer til sit nye hjem. Formidles neutraliseret, vaccineret, chippet, øremærket og gennemtjekket af dyrlæge. Ved interesse: Skriv lidt om dig selv, dine boligforhold og hvad du/I kan tilbyde. ved reservation betales et depositum på 500kr, som trækkes fra den fulde pris. Depositummet bliver IKKE refunderet hvis køber springer fra. Man får ikke katten med hjem samme dag man besøger den/dem. Foreningen Ni Liv er en NGO drevet af 100 % frivillig arbejdskraft. Vi svarer så hurtigt vi kan på alle seriøse henvendelser. Vi opdaterer annoncerne i takt med, at der bliver indgået aftale om adoption. Vores priser er sat lavest muligt og er ikke til forhandling

   4250 Fuglebjerg
   tor.
   Hunkilling 12 uger
   • Hunkilling 12 uger - 2

   Hunkilling 12 uger

   50 kr.

   Opvokset i stalden, men er sød og tam og bekendt med kattebakke.

   7400 Herning
   tor.
   • Hunkilling 12 uger - 2
   Kattekilling

   Kattekilling

   Gives væk

   Denne lille fyr søger nyt hjem ,vores gamle kat vil desværre ikke acceptere ham .

   9330 Dronninglund
   tor.
   Kattekillinger

   Kattekillinger

   100 kr.

   5 utrolig frække og kære killinger søger ny madslave.... De er vandt til hund , børn i forskellige aldre og dagligdagens larm. De er vokset op inde i huset hos os og de er alle gode til at bruge kattebakken. Send mig en sms på 26976938

   7830 Vinderup
   tor.
   Hun kattekilling

   Hun kattekilling

   50 kr.

   Super sød og renlig killing. Har levet udenfor, men har været inden for de sidste tre uger. Kan hentes i Frederikssund.

   2630 Taastrup
   ons.
   Kat - han - ungkat

   Kat - han - ungkat

   50 kr.

   Vi har en dejlig hankat på 1,5 år i pleje. Han er den største kælepot😸 Han søger et blivende ansvarligt hjem med mulighed for at komme ud. Fremtidig ejer skal sørge for, at få ham neutraliseret, id mærket osv. Han er vant til børn, andre katte og hunde.

   6760 Ribe
   ons.

   Få beskedNår der er nye resultater i Huskat

   Lup med søgeord i
   Kattesøstre søger nyt hjem - gives væk

   Kattesøstre søger nyt hjem - gives væk

   Gives væk

   Der er opstået allergi, så desværre er vi nødt til at skille os af med Ida og Maja. Neutraliserede, chippede inde-/ude katte, renlige og opvokset med hund. Der medfølger kattebakke og foder. Vi har et krav om en kattevenlig familie, der kan give dem et kærligt inde-/udehjem!

   7400 Herning
   tir.
   Indekat Hankat

   Indekat Hankat

   1.000 kr.

   Hej jeg hedder Balou. Jeg er en hankat på 8 måneder og mangler et nyt hjem. Jeg har kattebakke, madskåle som hænger sammen, legetøj, kradsetræ og katte transport taske, halsbånd har jeg også på som er blåt, det passer godt til mig. med i min bagage, det er nogle gode ting og dem kan jeg godt lig’. Så dem vil jeg meget gerne have med når du henter mig. Jeg har et lille hjerte på maven, og jeg kan lide at få opmærksomhed, og blir nusset for. Jeg elsker godbidder der knaser, og tørfoder. Jeg er ikke Allergiger og ikke kredsen. Jeg kan lide alle mennesker, jeg skal bare lige lære dem, deres dufte, deres rutiner og mere til at kende. Jeg ville blive super glad for hvis du skriver til min nuværende mor og finder ud af hvilken pris. Og hvornår Kærlig hilsen Balou.

   9700 Brønderslev
   tir.
   Kattekillinger

   Kattekillinger

   200 kr.

   Kattekillinger klar til nye hjem. De nye killinger er klar til salg i uge 49

   9800 Hjørring
   tir.
   Kattekillinger

   Kattekillinger

   200 kr.

   Reserver din kattekilling 1 kattekilling tilbage (gul ring, 2 billeder) Søde og dejlige sort/hvide kattekillinger søger nye kærlige hjem. De er født den 28.08.23. Afhentningsklare fra den 20.11.23 Renlige og vant til børn. Passet med godt killingefoder og ormekur. Loppekur før afhentning. Hver killing har en farvet ring på billedet Blå = han (solgt) Pink = hun (solgt) Grøn = han (Solgt) Lilla = hun (Solgt) Rød = han (Solgt) Gul = hun Orange = hun (Solgt) Levering efter nærmere aftale.

   6270 Tønder
   26. nov.
   Kattekillinger gives væk

   Kattekillinger gives væk

   Gives væk

   Gård killinger gives væk. De har kun været vant til udelivet og fange mus. De får loppekur og ormekur inden afhentning. Vi har 2 hunner og 2 hanner. Hvid plus mørk - Hanner Tigerstribede - Hunner De perfekte mussefangere

   7830 Vinderup
   26. nov.
   2 såm killinger søger nyt hjem

   2 såm killinger søger nyt hjem

   200 kr.

   Jeg sælger disse 4 søde små piger for en ven de er renlige og vant til hunde de bliver 12 uge den 21-12-23 I kan kontakte pia på nr 53610837 for mere info

   4281 Gørlev
   26. nov.
   Katte

   Katte

   Sælges

   3 søde og kælede katte de er ca. et halvt år gamle Er vant til at være udenfor. Alle 3 er hun katte Gives væk til et godt hjem.

   5863 Ferritslev Fyn
   24. nov.
   Hunkat - glad for mus

   Hunkat - glad for mus

   Sælges

   Vores dejlige kat Misser skal videre pga allergi i nærmeste familie. Hun er en klog kat og hun er særdeles god til at fange mus. Ikke kræsen - har kun fået tørkost. Renlig - bruger kun "udendørs wc". Er vant til at være ude - også om natten.

   5210 Odense NV
   24. nov.
   Kattekillinger

   Kattekillinger

   500 kr.

   2 søde han killinger søger deres forevigt hjem, som de kan flytte til d. 20 december hvor de vil være 12 uger. Depositum: 250kr ved reservering. Betales ikke tilbage ved fortrydelse. Kontakt pr sms: 22525710

   9760 Vrå
   23. nov.
   Rottekat killing

   Rottekat killing

   1.000 kr.

   Sort killing, pige, med ekstra tæer. Virkelig sød putteprinsesse er klar til sit nye forevigt hjem d. 20 december. Depositum ved reservation er: 500kr Betales ikke tilbage ved fortrydelse, men fratrækkes naturligvis de 1000kr når hun flytter. Kontakt pr sms: 22525710

   9760 Vrå
   23. nov.
   Tamme katte

   Tamme katte

   100 kr.

   Vil hjælpe min nabo med at komme af med hans to katte . Han har ikke tiden til dem og de er meget hos mig men jeg har ikke plads til flere desværre for de er godt nok dejlige

   9500 Hobro
   22. nov.
   Hankattekilling

   Hankattekilling

   50 kr.

   Dejlig og kærlig legesyg killing søger nyt hjem.

   6880 Tarm
   22. nov.
   PlaqueOff Dental Bites. Tandhygiejniske godbidder til mindre hund og katte. 60 g

   Sponsoreret

   PlaqueOff Dental Bites. Tandhygiejniske godbidder til mindre hund og katte. 60 g

   89,00 kr.

   Anvendes som en lille treat til at modvirke plaque, tandsten og dårlig ånde ved hunde og katte. Størrelsen af Bite og dermed indholdet i de forskellige Plaque Off Bites er forskellig fra 60g og 150g poserne

   Webshop
   butik-dyrlaege.dk

    Sponsoreret produkt

    Hill's Science Plan Feline Young Adult Sterilised Cat KYLLING. Kattefoder til voksne. 10 kg

    Sponsoreret

    Hill's Science Plan Feline Young Adult Sterilised Cat KYLLING. Kattefoder til voksne. 10 kg

    647,20 kr.

    Unge neutraliserede katte af begge køn fra neutralisering op til 6 års alderen.

    Webshop
    butik-dyrlaege.dk

     Sponsoreret produkt

     Katte killinger

     Katte killinger

     1.250 kr.

     👋 Mooooar, Faaaar, Det mig... Og mine søskende... Hende der, der skriver elsker os og fodrer os men hun siger vi skal flytte til dig. Jeg vil gerne se dig🙏. Hun siger fordi hende der Klaudia fik en stor stue-toss-kup på vores hjerte i går... At vi kan nu endelig se dig.... Det er godt nok det bedste fra i går.. For hun pricked os i nakken 2 gange.. Først skulle vi i en box med mælk bærer, og så var det mørkt med mange mærkelige lyd... Da vi endelig kom ud, var vi i en helt nyt og mærkelig verden med mange nye dufte af 2 ben og 4 ben... Og så bliver vi taget op en af gangen of kigget på alle steder, vores private også!!! ... Mærkelige 2-ben de var Nåh men hende fodermor siger vi kan flytte ugen anledning til Jul. Ved ikke hvad Jul er. Der er andre som os som bor her og de siger det er sjovt når de 2 ben snakker om jul... så tager de et træ ind for os at klatre og de hænger vores legetøj på. Træls fordi de åbenbart fjerner den igen. De 2 ben vi bor hos er meget mærkelige Jeg kan ikke længere vente. Vi du ikke snakke med vores madmor og komme besøge mig🙏 Kattene er født og opvokset hjemme hos deres plejefamilie fra Lund Kattehjem. De får orme og loppekur, er vaccineret 2 gange og er chippet. Der er også inkluderet i prisen at de bliver neutraliseret og øremærkey ca 1 måned efter ankomst hjem, hvor de kommer tilbage.... Meget billigt

     8752 Østbirk
     21. nov.
     Smukkeste hunkat

     Smukkeste hunkat

     100 kr.

     Sødeste smukke røde Nala, søger nyt hjem, da hun desværre ikke trives hos mig. Skriv mig en SMS for billede og flere oplysninger 27 62 16 68

     7330 Brande
     21. nov.
     Killinger

     Killinger

     100 kr.

     Har disse fine killinger.. beklager de dårlige billeder. Men jeg kan sende nogle nye hvis man er interesseret.. De sorte og hvide killinger er fra maj og de to der ligger sammen er fra den 1 september.. de er meget kælne og vant til børn..

     6769 Ribe
     21. nov.
     Kattekillinger

     Kattekillinger

     100 kr.

     2 orange killinger / han 1 Mørk killinger / hun Klar til at komme fra mor den 28 december. De vil have lært at bruge kattebakke inden de er klar. Er du intra i at møde killingen, er det noget der kan aftales. Billede af mor på sidste billede

     9850 Hirtshals
     21. nov.
     Flere Killinger, Huskatte 12 uger

     Flere Killinger, Huskatte 12 uger

     200 kr.

     4 søde killinger 1 han og 3 hunner søger et nyt hjem. De bor i vores hus, kender børn, går i kattebakken og er meget kælne og legesyge. De er blevet afluset. De kender hverdagens lyde. Vi kommer fra Tyskland og taler engelsk. Vores børn taler dansk. See videos and Pictures of our cats on my Facebook Page https://www.facebook.com/profile.php?id=61550774885939

     7860 Spøttrup
     20. nov.
     Kattekilling

     Kattekilling

     25 kr.

     3 søde killingerne søger nyt hjem 2 hunkatte Den en er sort med rødlige farver i pels. Er meget nysgerrig og kærlig. Den anden er sort med en røde næse Er meget forsigtigt 1 hankatte Den er sort på ryggen og hale og hvid på mave og har en hvid spit på hale. Har fået ormekur og loppekur. Er renlig og vandt at brug kattebakke Er glade for mennesker og voksne katte Er den 14-01-2024

     7173 Vonge
     20. nov.
     Stor og flot hankat sælges

     Stor og flot hankat sælges

     1.000 kr.

     Det er en utrolig svær beslutning. Men dejligste Simba sælges. Da han desværre er begyndt at jagte vores andre katte og forsøger at dominere min anden hankat. Og det synes jeg er synd for de andre. Han ville elske at komme ud på landet hvor han man rende frit. Det har vi desværre ikke mulighed for. Han er passet med alt og er en rigtig kælepotte. Han er meget snakkende, men en smule sky for andre mennesker indtil han lære dem at kende :)

     5330 Munkebo
     20. nov.
     Killinger

     Killinger

     300 kr.

     De her søde killinger, søger hjem fra d. 20 januar 2024 Der er 2 røde han killinger tilbage Killingerne får ormekur samt i uge 10 får de pripette mod lopper Dyrlæge må man selv sørge for Jeg ønsker et depositum på 100 kr (mobilpay 61402026) hvis man ønsker at reserver en killing. Depositum er ikke returnerbar, med mindre vi ikke kan sælge killingen alligevel. De sidste 200 betales når man henter sin killing. Her kan man derefter følge dem ved at få sent billeder fra SMS eller messenger eller hvad vi nu aftaler. Camilla og Jacob

     7870 Roslev
     19. nov.
     Super sød kattekilling

     Super sød kattekilling

     Gives væk

     Super sød og flot hankilling, vant til andre dyr. Bor ude med adgang til stuehus.

     7900 Nykøbing M
     17. nov.
     Hunkat trefarvet

     Hunkat trefarvet

     400 kr.

     Trefarvet hunkat, ca. 2 år. Neutraliseret. Passet med dyrlægecheck og vaccinationer, attest medfølger. Chess skal finde et nyt hjem - hvor hun kan komme ud ind i mellem. Hun er sød og meget kælen. Men til den forsigtige side, men meget nysgerrig. Skal finde nyt hjem pga. allergi i familien. Pris er ikke afgørende - det vigtige er, at hun får et godt og blivende hjem.

     4700 Næstved
     15. nov.
     Røde killinger

     Røde killinger

     700 kr.

     😺 4 skønne killinger fra d. 17. august søger nyt hjem 😺 De er alle røde og der er to hankatte og to hunkatte. De 2 hankatte og den ene hunkat er polydactyl. Bedre beskrivelse og flere billeder kommer senere. Kan afleveres på Als og i Kolding

     6840 Oksbøl
     14. nov.
     Kattekilling

     Kattekilling

     400 kr.

     Sød kælen nysgerrig og legesyg han killing 4 mdr søger sit kommende og blivende hjem

     4600 Køge
     13. nov.
     Kattekilling

     Kattekilling

     50 kr.

     Vi har 2 dejlig kælende og legesyge kattekillinger fra den 25.8. Den rødstribet er en hsn og den trefarvet er en hun. Vi håber at finde et nyt og kærligt hjem til dem

     6230 Rødekro
     13. nov.
     Killinger

     Killinger

     1 kr.

     Har killinger fra 1 juni klar til nyt hjem Har killinger fra 1 oktober klar til nyt hjem sidst i december

     7400 Herning
     12. nov.
     Hunkat

     Hunkat

     Gives væk

     HASTER HASTER HASTER Navn: Emma Alder: 2 år gammel Steriliseret: Nej Andet: Indekat, skal ud i et hjem hvor hun er ene kat da hun har det svært med andre katte efter hun har haft killinger.

     6280 Højer
     11. nov.
     Hunkilling

     Hunkilling

     100 kr.

     Jeg tog denne søde lille dame til mig da hun var 3 uger gammel da hendes mor blev kørt ned og har flasket hende op. Alderen er et skøn ud fra dyrlægens vurdering af hende Ville have beholdt hende, men der er sket nogle ændringer i privatlivet der gør at jeg ikke kan beholde hende. Hun er 100 % renlig og bruger fint kattebakken. Hun er navngivet Bøfi og lystre godt på det den lille ballademager. Skal afhentes her hos mig da jeg ingen bil har.

     6280 Højer
     10. nov.
     Han kat kastereret og tatoveret

     Han kat kastereret og tatoveret

     500 kr.

     Super sød hankat søger nyt hjem pga private omstændigheder søger vi et nyt hjem til vores dejlige kat . Han er tillidsfuld renlig og elsker børn og andre dyr nyder at putte og mad er højdepunktet i løbet af dagen . Han er vandt til have og bliver tæt på bopælen og kommer hvis vi kalder . Han er født i maj 2023 er kastereret og øremærket . Der medfølger kurv. Legetøj mad kattegrus m toilet og div tilbehør . Kun seriøse henvendelser .

     7000 Fredericia
     9. nov.
     Unik hankat med forskellige farve øjne sælges

     Unik hankat med forskellige farve øjne s...

     650 kr.

     CHARMING søger nyt hjem Fra sommeren 2022 Han er en unik kat- Hvid med en lille grå hat på hovedet, et blåt øje og et gult Han har prøvet at være inde/udekat, går nu i kattevoliere med andre katte Han er sød og kælen intakt hankat Vant til andre katte og hunde Han sælges kun fordi han skal have noget mere opmærksomhed og større areal at kunne boltre sig på. Han er meget kælen. Han ville elske at kunne komme ud i naturen igen, her er det ikke længere muligt pga nabo Ny ejer står selv for evt neutralisering, vaccination og mærkning. Han skal ses og afhentes på Tåsinge, 5700 Svendborg

     5700 Svendborg
     9. nov.
     Kat

     Kat

     1 kr.

     Hvem vil have mig? Jeg hedder Chille, og jeg er en rød mis. Jeg er vaccineret og steriliseret. Jeg elsker, at snakke og hygge med familien. Jeg er mest indenfor, men Jeg har brug for, at komme ud .Derfor kan jeg ikke være derhjemme mere, da mine “katteforældre” har solgt deres hus🏠 jeg vil ikke flytte med, for så kan jeg ikke komme ud😹 Er der mon nogle, der gerne vil have mig? Knus Chille?

     2870 Dyssegård
     8. nov.
     Kælen hunkat søger nyt hjem

     Kælen hunkat søger nyt hjem

     200 kr.

     ISLA søger nyt hjem. Er fra 2021-ca 2,5 år Kælen Hun har før været inde/ udekat, nu går hun i voliere med andre katte. Hun er halv siameser/ alm huskat Hun er sød og meget kælen Sort med hvidt bryst Hun er vant til andre katte og har mødt hunde Sælges da hun går i voliere med andre katte og trænger til mere plads og opmærksomhed Hun ville elske at have muligheden for at kunne komme ud i naturen igen( det er desværre ikke længere muligt ved os pga en nabo) Har tidligere kunnet fange mus Ny ejer står selv for evt neutralisering, vaccination, mærkning Hun skal ses og afhentes på Tåsinge, 5700 Svendborg

     5700 Svendborg
     9. nov.
     Små søde Killinger

     Små søde Killinger

     200 kr.

     Disse 2 hun misser søger nye hjem. De er orme og loppe behandlet. De er opvokset blandt børn og andre dyr. De kan flytte nu

     4100 Ringsted
     5. nov.
     katte givs væk

     katte givs væk

     1 kr.

     katte giv væk pga jeg rejse udfrivillige efter 37 år .Dansk politik . Katte er mor og son ,kan godt bliv med hund .Mor er 4 år ,son er 2år

     9293 Kongerslev
     4. nov.
     katte mangle sød hjem

     katte mangle sød hjem

     1 kr.

     katte giv væk pga jeg skal rejse fra landet udfrivillig efter 37år.Dansk politik

     9293 Kongerslev
     4. nov.
     Katte giver væk

     Katte giver væk

     Sælges

     Skal flytte

     5400 Bogense
     4. nov.
     Alm. kat

     Alm. kat

     200 kr.

     Det er i tungt hjerte at skulle af med min lille pige Maui Hun er den største puttemakker man kan få Hun kan være meget aktiv og klar på leg Maui er en hun killing på 16/18 uger og har fået ormekur🤍 Der kommer hendes kradsetræ, hendes skåle, legetøj, og kattebakke med

     8700 Horsens
     9. nov.
     kat til salg

     kat til salg

     1.400 kr.

     Hej alle sammen jeg hedder Lærke og bor i Skive, og jeg har den smukkeste og sødeste kat, som hedder Fiona. Men desværre på grund af uddannelse og andre ting kan jeg desværre ikke beholde hende længere, hvilket knuser mit hjerte. Jeg har altid ønsket, at mig og Fiona skulle blive gammel sammen, men desværre ændrer livet sig og kan tage en helt anden drejning end man regnet med Lidt om Fiona Fiona er en smuk ung dame på 2 1/2 år. Fiona er en inde kat, man kan også sagtens gå udenfor. Fiona er også en madelsker. Hun skal nok fortælle, når hun er sulten. Fiona er skam også meget arkiv ved vinduet, det er en af hendes yndlings aktiviteter at gøre om dagen. Hun kan sidde der i flere timer og bare kigge på fugle og mennesker, der går rundt udenfor, men hun kan også lide at være udenfor. Fiona er skam også en meget genert kat, vil jeg sige for eksempel hvis du får gæster over, så kan hun godt lige finde på at holde sig lidt på afstand, men hun kommer altid hen og siger hej, men faktisk tror jeg bare, det er noget, alle katte gør. Men hvis du sidder og ser fjernsyn eller spiller, skal hun nok sørge for at holde dig varm. Fiona kan godt lide at blive kælet med, men kun hvis det passer hende. Fiona er også øremærket og neutraliseret. Og jeg har skam en hel sundhedsbog med alle de vaccinationer og ormekur hun nu har fået gennem livet. Hvis du er interesseret og er villig til at passe og elske Fiona, må du meget gerne skrive til mig. Om det noget nærmere Fiona kommer med et vandfald en katteseng madbeholder og en kattebakke En anden ting der skal vides er Fiona har ikke nogen transporterkasse og jeg har ikke mulighed for at aflevere hende så hun skal hentes her hos mig. hun skal også om registres, som den nye ejer slev skal sørge for.

     7800 Skive
     2. nov.
     Hunkat til salg

     Hunkat til salg

     300 kr.

     Jeg sælger den ene af mine katte grundet manglende overskud Hun er en super sød, meget snaksalig, kælen, og en rigtig energibombe. Hun er fra april sidste år så hun bliver snart 2, hun er blevet chippet og har øremærke, så chippen skal bare omregistreres, samt hun er steriliseret og har fået sin killingevaccine. Da hun er vant til at bo med en anden kat ser jeg helst gerne, at hun kommer til at bo med en anden kat også. Også så er man vant til katte i forvejen da hun til tider kan være lidt af en mundfuld. Hun er vant til at være indekat men pga hendes energiniveau, ville det være en ekstra fordel for hende at kunne komme ud også når hun selv vil så hun bliver en inde-/udekat. Hun springer rundt omkring til tider, løber rigtig ofte rundt i huset, men kan også være en hyggetrold når hun har lyst, og lægge ved siden af en og putte. Hvis i vil vide mere er i velkommen til at skrive til mig

     7730 Hanstholm
     9. nov.
     Kattekillinger

     Kattekillinger

     75 kr.

     2 stk 5 md en sort og en grå. 4 stk 10 uger rød, grå og mix. 4 stk 6 uger rød grå og mix. Klar om 4 uger. Både han og hun. Udekatte. Medbring selv kattebur.

     5750 Ringe
     1. nov.
     Hun kat søger nyt hjem

     Hun kat søger nyt hjem

     1 kr.

     Vi har denne smukke og flotte hun kat. Hun er ca 1 år og 6 måneder. Hun har fået et enkelt kuld killinger for ca 6 måneder siden. Vi skal desværre af med hende da hun ikke trives med at vi ikke er så meget hjemme.

     5600 Faaborg
     9. nov.
     Hunkat gives væk

     Hunkat gives væk

     1 kr.

     Jeg fik en lille ekstra kat med hjem da jeg hentet min kat, den er finde et godt nyt hjem. Den er ikke vant til hund og tænker den vil være god som ene kat eller gårdkat. Dem kan afhentes gratis

     5762 Vester Skerninge
     9. nov.
     Side:af 2