Huskat

62
Hun kat til salg

Hun kat til salg

100 kr.

Hej, jeg hedder Molly. Jeg er fra den 22 august 2021, jeg søger nyt hjem da min mad mor er i kommen i en dilemma så hun ik kan have mig. Jeg er en glad og meget snakken kat. Jeg er meget speciel min hale hænger hen over ryggen og mod den en side når jeg går. Jeg er indekat har ik været meget ude. Jeg elsker og sove i dynen i min mad mors seng. Jeg er meget nysgerrig og elsker og lege med ting. Jeg er vandt til at have tørrekost hele tiden men vil helst have vådfoder. Jeg er renlig, dog er jeg ik strellisert og øremærket.

6800 Varde
i går
 2 killinger.

2 killinger.

50 kr.

Pga af personlige årsager søger vores 2 halv store killinger et nyt hjem.. hun katten er ikke steriliseret.

9740 Jerslev J
i går
Lille dame søger hjem til at boltre sig i

Lille dame søger hjem til at boltre sig ...

1.800 kr.

Denne lille er en glad og kælen lille dame fuld af leg og hygge. Så hvorfor et nyt hjem? Hun er så fuld af energi at det desværre går ud over vores gamle chihuahua'er så vi vil ikke anbefale hende til et hjem med små hunde. Prisen er non-profit og vil dække for sterilisering og øremærkning. Skriv hvis du/I har spørgsmål.

7140 Stouby
i går
Indekat, kastreret og chippet

Indekat, kastreret og chippet

50 kr.

Søde tykke Albert søger nyt hjem, da han ikke trives med vores anden kat. Han har været elsket hos os og skal ikke "bare videre". Vi tillader os derfor at stille lidt krav til hans kommende for-evigt-hjem. Bl.a. vil vi gerne se hans nye hjem og holde kontakten, indtil han er faldet til hos dig/jer. Han er en kærlig madglad dreng, som spinder højt og gerne vil putte sammen med sine mennesker i seng og sofa. Han er ikke tryg ved små børn, men rolige store børn, der gider lege er et kæmpe hit. I det hele taget kræver han aktivering, da han ikke er god til at lege selv og ellers bliver lidt rastløs. Han er født 01/01- 2019, kastreret, chipmærket og løbende vaccineret. Hos os har han de sidste 4 år været indekat med udgang til løbegård. I sit nye hjem skal der derfor også være mulighed for frisk luft under trygge forhold. Vi ved ikke, om han vil kunne med en anden kat. Vores hunkat er dominerende og bl.a. derfor trives han ikke hos os. Han har haft besøg af hunde og det er gået fint.

8300 Odder
i går
Gårdkatte søger nyt hjem

Gårdkatte søger nyt hjem

50 kr.

Kælende gårdkatte søger nyt og godt hjem. Hej derude, vi ønsker at give vores ung katte et nyt og dejligt liv. Gerne et hjem med have da de ikke er indekatte og derfor skal have mulighed for at kunne komme udenfor. De er vant til mennesker og elsker at nusse og lege. Kattene sælges både flere af gangen eller hver for sig. Vi har 1 pige og 2 drenge. De er ganske gratis. Skriv gerne på 24624878, for mere information eller flere billeder.

5491 Blommenslyst
søn.
Tyrkisk Van kat

Tyrkisk Van kat

4.500 kr.

Hej. Min dejlige han kat søger et nyt hjem:( Han er vandt til børn da han altid er iblandt dem og er fyldt med energi, han har 2 forskellige øjenfarve som man kan se på billedet, han er helt hvid med 2 korte streger på hovedet. Han er en meget special tyrkisk Van kat, han er meget renlig og elsker at ligge i vindueskarmen og nyde solen når den er der, han har det fint med vand. Han er vaccineret og han er chippet.

7100 Vejle
lør.
Perser

Perser

10.000 kr.

Vi sælger vores skønne killinger Jolly og Jackie (indekat) som er 19 uger gamle. Det er svært for os men vi må erkende at min mand ikke kan tåle katte.. De er stille og rolig kat, passer meget sig selv, siger til hvis de vil have kærlighed eller hvis de mangler mad :) De er opvokset i stuen og er vand til den daglig larm og er med i alt?? De er vaccineret Ormekurve og lopper Chipmærke Sundhessbog fra dyrlægen. Der medfølger litter box og legetøj kattegrus og mad til det første stykke tid. Vi ønsker at de får et dejligt hjem.

4700 Næstved
lør.
Søger 2 kattekyllinger at købe

Søger 2 kattekyllinger at købe

500 kr.

Jeg vil gerne have to huskat killinger, meget bedst to han-kat. Det skal meget gerne fra en privat husholdning fordi jeg vil gerne have at de er tamt til mennesker. 14 uger er kun en forslag, de også gerne være flere uger ældre. Vi må gerne snakke om prisen. Jeg glæder mig til at høre fra dig :-)

6960 Hvide Sande
22. mar.
Gråstribe

Gråstribe

100 kr.

Født 290922 og er kælderen ikke vant til hund.

9240 Nibe
19. mar.
Kattekilling

Kattekilling

550 kr.

ALLE VORES KILLINGER ER RESEVERET Sort/Hvis han killing fra den 27 december 2022 er klar til at flytte hjemmefra den 21marts 2023 Vant til børn, meget legesyg, fræk og renlig. Den bliver sundhedstjekket og vaccineret den 16 marts derfor prisen der følger selvfølgelig vaccinationsbeviset med.

6705 Esbjerg Ø
17. mar.
Sød, dejlig kat

Sød, dejlig kat

1.000 kr.

Lægger lige en føler ud. Føler mig nødsaget til at se om ikke der er et godt hjem derude til min dejlige kat, Mumrik. Dette på grund af, at han driller min ældste kat til et punkt, hvor hun knapt tør spise eller bevæge sig rundt i vores hjem, og jeg må se i øjnene, at det nok ville være bedre for dem begge, hvis han boede andetsteds. For hun har mistet tilliden til ham. Han er ellers sød og rar. En kæmpe kælepotte, men også lidt en bangebuks. Derfor er det meget vigtigt for mig, at han skal det helt rigtige sted hen, hvis han ikke skal være ved mig mere. Han har været vant til hund, en gammel dansk svensk gårdhund, og kan nok godt lære at bo med en anden, venlig hund, hvis det er. Han er også vant til andre katte, men skal nok bo enten alene, eller med en, der ikke hverken driller eller lader sig drille. Han er renlig og er indekat. Han ville elske adgang til indhegnede udearealer, eller mulighed for at komme ud i snor, men skal IKKE være fritgående udekat. Hans eneste minus er, at han altså sutter når man sidder med ham. Han er ikke taget for tidligt fra kattemor, så hvorfor han lige gør det, ved jeg ikke. Han plejer at kunne blive afledt med en pude eller lignende. Skriv her eller på sms ved interesse. Ingen opkald.

5610 Assens
17. mar.
han killing søges

han killing søges

100 kr.

hej søger en rød og hvid han killig mest hvid til min autist søn som virkelig ønsker sig en killing håber nogle vil hjælpe

9220 Aalborg Øst
16. mar.
Mor og søn

Mor og søn

Gives væk

Disse to søger nyt hjem Trille 6år (den med rød) Shadow 1år De er vant til at gå ude meget af dage så vi håber at de kan komme et sted hen hvor det er muligt at fortsætte med det. De er kælen og er vant til børn Der medfølger det sidste mad vi har og der er mulighed for at få kattebakke med.

8970 Havndal
3. mar.
Kun 1 tilbage Store killinger fra 2022

Kun 1 tilbage Store killinger fra 2022

50 kr.

1 stk staldkat stor killing fra 2022 Storog flot hunkat

6900 Skjern
24. feb.
Hellig birma/ragdoll

Hellig birma/ragdoll

5.000 kr.

Vi er 2 lækre hellig birma/ragdoll killinger som må flytte hjemmefra om 4 uger. Vi er 2 piger. Vi er fra den 30 maj. Vi er meget nysgerrige begge 2, og meget tillidsfulde. Vi bor sammen med både mor og far, og det er vores far på billedet. Når vi er klar til at flytte hjemmefra, så har vi været hos Dr. Dyr og fået vores tjek, og vacc. Vi har også fået ormekur. Vil i høre mere om os, eller se os, så skriv til Louise på 40190029. BEGGE KILLINGER ER RESEVERET

7800 Skive
8. jan.
Ferdinand 1/2 år

Ferdinand 1/2 år

50 kr.

Skøn mussefanger og hygge mis.

8783 Hornsyld
7. jan.
2 årig hun kat

2 årig hun kat

50 kr.

Hos os er hun gårdkat og god til at fange mus. Hun er vant til at blive snakket med dgligt og elsker at blive nusset.

8783 Hornsyld
7. jan.
En sød hun kat søger et kærlig hjem

En sød hun kat søger et kærlig hjem

300 kr.

Min søde hun kat søger nyt hjem pga. Allergi. Hun fik sin første vaccin. Hun er ind og ud katm

5600 Faaborg
7. jan.

Få beskedNår der er nye resultater i Huskat

Lup med søgeord i
Søger en killing

Søger en killing

Købes

Søger en sød killing nær Århus bor i rækkehus på landet ude i Hjortshøj / hårup.

8530 Hjortshøj
6. jan.
Hunkat

Hunkat

200 kr.

Kælen musefanger vant til at være både inde og ude, og bruger kattebakke.

4660 Store Heddinge
4. jan.
Rolig huskat

Rolig huskat

1 kr.

Laiqa er en almindelig huskat på 7 år (fra maj 2015). Steriliseret. Hun trives bedst uden andre dyr. Jeg ved ikke om hun kan med børn, men da hun er en anelse sky, tror jeg hun ville have det bedst uden. Hun er meget renlig. (Dog er det vigtigt med en "Hop-in" kattebakke, da hun rejser sig op når hun tisser). Hun er sky overfor fremmede indtil hun lige får set dem an og derefter vil hun meget gerne kæles for og har brug for mere opmærksomhed end jeg kan give hende. Hun er generelt en meget stille og rolig kat, men elsker at jage en laser. Hun har paradentose, så det skal der kunne tages hånd om.

9830 Tårs
4. jan.
Store kattekillinger og en voksen kat

Store kattekillinger og en voksen kat

50 kr.

Store killinger fra i sommers. Hos os er de gårdkatte men de er vant til at blive snakket med dagligt. Der er tre hanner og en hun. Derudover er der en voksen hunkat på 2 år.

8783 Hornsyld
4. jan.
Kattekillinger

Kattekillinger

100 kr.

Killinger gives væk , vi er livlige og kærlige.

9870 Sindal
29. dec. 2022
Killing, sort og hvid, reserveret

Killing, sort og hvid, reserveret

100 kr.

Dejlig, stærk, legesyg killing, stor nok til at forlade sin mor. Sort og hvid med et karakteristisk fipskæg. Er vant til hund. Går i kattebakke. Han. Har mest været indenfor, men er begyndt at komme ud.

8400 Ebeltoft
27. dec. 2022
Sushi & Chili, 1 år

Sushi & Chili, 1 år

200 kr.

Vi bliver desværre nød til at sælge vores piger, da vi endelig har fundet en lejlighed til os, men ingen husdyr tilladt. Har en masse informationer på pigerne, bare send en sms! Vi opholder os i sommerhus i gedesby, da vi har ledt efter et hjem i nogle måneder, derfor kan hun hentes i gedesby sommerhuskvarter. For interesse kontakt min på mit nummer, det er nok bedst til skrive en sms, så jeg ikke bryder ud i gråd 28689197

4874 Gedser
26. dec. 2022
Kat

Kat

10 kr.

Sød kærlig hunkat på 6 måneder ønsker nyt blivende hjem.

6400 Sønderborg
26. dec. 2022
Søger kattekilling 12-15 uger

Søger kattekilling 12-15 uger

800 kr.

Jeg søger en kattekilling på 12-15 uger. Helst en hunkat men en han er også fin

2610 Rødovre
24. dec. 2022
Katte killing

Katte killing

1.000 kr.

Hej. Jeg var ude for at hente Luna her for ikke spor langtid siden, men syntes ikke at jeg har tiden eller overskuddet til at gå og sørge for hende. Syntes hellere hun skal ud til en anden. Hun er født d. 31 marts 2022 (100 dage gammel) Der medfølger toiletbakke, toilet skovl, ørerens(hun har lidt snavs i ørene) og skål. Hentes i Kolding.

6000 Kolding
23. dec. 2022
Sød hunkat

Sød hunkat

Sælges

Lille sød og nem hunkat, som er meget kærlig og elsker at lege. Både inde og ude-kat.

6700 Esbjerg
22. dec. 2022
Skønne Cheddar

Skønne Cheddar

500 kr.

Cheddar søger nyt blivende hjem. Vi er flyttet fra hus i lejlighed og valgte at forsøge at tage ham med, men jeg kan mærke på ham at han ikke trives og det er synd for ham. Så derfor SKAL han til et hjem hvor han har mulighed for at komme og gå som han vil. Da jeg fik ham hjem var han ikke van til mennesker og jeg har arbejdet meget med ham, idag er han en forsigtig lille fyr men når han er tryg ved en er han simpelthen den dejligste sofa kat der bare elsker at få alt den opmærksomhed han kan gå ud af en. Han er vant til hund og børn. Han bliver ikke solgt til hvem som helst og jeg vil rigtig gerne høre hvordan han har det en gang i mellem. Få lidt billeder osv. Jeg elsker den kat og vil ham det Aller bedste, men han trives overhovedet ikke som indekat.

7000 Fredericia
22. dec. 2022
Hun killing

Hun killing

100 kr.

Hun killing Hun vil gerne være ind i huset.

6973 Ørnhøj
20. dec. 2022
Kat

Kat

Sælges

2 år gamle, der følger kattebakke, krassetræ, transportbur. Gives væk på grund af sygdom.

6705 Esbjerg Ø
19. dec. 2022
Hunkat

Hunkat

50 kr.

Hunkat gives væk Hun er både inde/ude og er meget kælen . Videreformidles pga flytning

9430 Vadum
18. dec. 2022
Kattekilling

Kattekilling

10 kr.

Søde hvide huskatte bortvises, kommer fra hjem med hund og kattebakke , opvokset indenfor i bryggers, rimelige snaksaglige , der formodes at være 2 hunner og 1 han .

5592 Ejby
18. dec. 2022
Meget smuk og kælen huskat. Vo

Meget smuk og kælen huskat. Vo

250 kr.

Vores lidt reserverede, men meget kælne og smukke huskat Saga på 9 år, søger nyt og dyrevenligt hjem. Saga er øreregistreret, og har fået de nødvendige vaccinationer undervejs. Der medfølger transportkasse, sandkasse og kradsetræ m.m.

9800 Hjørring
16. dec. 2022
Smuk hun kat

Smuk hun kat

250 kr.

Smuk 3 farvet hun kat søger nyt hjem.

5700 Svendborg
16. dec. 2022
Sød kat 1 år

Sød kat 1 år

Sælges

Sød kat Chloé, kan desværre ikke med vores hund. Derfor søges et godt hjem til hende uden hund. Hun er en fantastisk musefanger, vant til at være ude.

5300 Kerteminde
14. dec. 2022
Hankilling

Hankilling

150 kr.

født d. 4. juni. Meget tæt i pelsen. En lille vams. Er vant til hund. 1. November bliver han kastreret og prisen stiger derefter til ialt 1200

9560 Hadsund
13. dec. 2022
Maj killinger 2022 & katte 2021

Maj killinger 2022 & katte 2021

100 kr.

Skønne kærlige bakkevandte inde - ude . Send SMS . Bringes gerne i bil ca 50km ?

7755 Bedsted Thy
13. dec. 2022
2 søde killinger

2 søde killinger

Sælges

2 søde killinger søger nyt hjem. De er renlige.

9310 Vodskov
10. dec. 2022
Hunkat søger nyt hjem.

Hunkat søger nyt hjem.

300 kr.

Halv huskat og dværg maine coon. Hun er 3 år gammel, steriliseret, chippet og øremærket. Søger en kærlig familie der kan give hende et dejligt hjem, da jeg desværre ikke kan have hende mere, grundet flytning. Hun er sød, trofast og kælende og er vant til børn. Ønsker en familie med landlig omgivelser.

8410 Rønde
10. dec. 2022
Hun kat søger nyt hjem

Hun kat søger nyt hjem

Sælges

Hun kat søger nyt hjem. Hun er ude kat. Renlig.

9310 Vodskov
10. dec. 2022
Killinger klar til at flytte hjemmefra

Killinger klar til at flytte hjemmefra

3.000 kr.

Killinger fra d. 30. august er klar til at flyttehjemmefra d. 22. november, hvor de er 12 uger. De er vokset op inden for sammen med deres super mor. De har kurv, kradsetræ og legetøj. De er renlige og anvender kattebakke med hvidt klumpende kattegrus. Ny ejer står selv for vaccine og chip. Ved ønske og forudbetaling gør jeg det gerne for dig. Grå kælen langhåret han killing 3000.- 3 farvet kælen og lidt forsigtig hun killing: 1500.- Sort kælen og legesyg han killing 1200.-

6100 Haderslev
10. dec. 2022
GRATIS!!! De søde katte søger efter nyt hjem

GRATIS!!! De søde katte søger efter nyt ...

Sælges

Hunkilling, almenlig huskat, 5 mdr. , salgsklar Straks De søde killing og katte søger efter god hjem hvor de er velkommen. 1 hunkilling og 2 hunkat. Alle katte er kattebakke trænet. Alle katte er ØREMIDER og ORMEKURBEHANDLET. De kradser og bider ikke og er børne venlig. prisen kan forhandles KOM MED EN BYD Tlf 30581731

6855 Outrup
7. dec. 2022
Hankat søger nyt hjem

Hankat søger nyt hjem

200 kr.

Har en hankat der søger nyt hjem hurtigst muligt. Vi må ikke have katte i den nye lejlighed. Han er lige blevet 1 år gammel Han elsker børn som i kan se på billedet. Han er en meget kæle kat der altid vil nusses med og snakkes med.

8900 Randers C
5. dec. 2022
Katte

Katte

900 kr.

2 søde katte. Er vandt til at være i stalden, gode til at fange mus. Er steriliseret! :)

7430 Ikast
3. dec. 2022
Norsk  Skovkat

Norsk Skovkat

1.000 kr.

Lola er en 3 årig, steriliseret hunkat. Hun er en hyggefis, og elsker at putte i sengen og sofaen. Hun kan sammen med andre katte og hund. Hun skal kunne være både ude og inde.

9500 Hobro
2. dec. 2022
Søde katte killinger har brug for et nyt hjem

Søde katte killinger har brug for et nyt...

1 kr.

Søde og renlige killinger (begge er 6 måneder gamle) søger nyt hjem , det er en han kat og en hun kat. De er vokset op udenfor og har fået masser kærlighed. De kommer indenfor på besøg i ny og næ. Sælges for 1,- kr. pr stk. De har fået kurer to gang.

5471 Søndersø
30. nov. 2022
Hun kat SØGES

Hun kat SØGES

1 kr.

Vi søger en almindelig hunkat gerne en killing, som ikke er steriliseret. Den må helst ikke være rød.

7140 Stouby
29. nov. 2022
2 hun katte

2 hun katte

200 kr.

Hej jeg har to katte på Ca et år der leder efter et nyt hjem der jeg desværre ikke har tiden eller overskuddet til det mere jeg håber at finde et hjem ude på landet der de elsker at have muligheden for at komme ud og ind og de er meget kælende og elsker at leget og hygge og nusse er van til at får tør foder og de hedder Molly og candy håber nogen melder sig og vil give dem et godt hjem

6360 Tinglev
28. nov. 2022
To søde hun killinger søger nyt hjem

To søde hun killinger søger nyt hjem

1.200 kr.

Hun søskende/killinger sælges da jeg ikk har plads eller tiden til dem, de meget tamme og har lært og gå på kattebakken

2000 Frederiksberg
28. nov. 2022
Kattekillinger

Kattekillinger

150 kr.

Søde hun killinger sælges er behandlet med ormekur. Kan med hunde og høns ?hvid og grå skriv for mere info sender gerne flere billeder el vidio

6715 Esbjerg N
27. nov. 2022
12 månders kat 75% British shorthair renlige g tam

12 månders kat 75% British shorthair ren...

2.000 kr.

Hej med jer. Vi er desværre kommet frem Til at sælge vores elskede kat Mio da vi ikke har så meget tid til ham Som vi havde før begrund af arbejde osv. Han er 100% renlige og elsker mad bliver helt vildt når han ser mad. Han sælges med alle hans ting mad madskål alt det man har brug for. 70% British shorthair. Alle vaccinerne er lavet og er kastreret.

2630 Taastrup
26. nov. 2022
Hunkilling (12 uger) søger et nyt hjem

Hunkilling (12 uger) søger et nyt hjem

100 kr.

Hunkilling søger et nyt kærligt hjem, hun er meget kælen og rolig

8600 Silkeborg
25. nov. 2022
Rød hankilling ren norsk

Rød hankilling ren norsk

3.500 kr.

Super skøn rød hankilling, som kan flytte hjemmefra i weekenden i uge 29.. Han er vant til små børn, støvsuger, alm hus larm, og selvfølgelig andre katte/killinger og kattebakke.. reservering ligges et depositum.. høre til i Ringsted.. sidste billede er af moren

4100 Ringsted
25. nov. 2022
Killinger

Killinger

100 kr.

Søde, glade og gode musejægere killinger søger et nyt hjem.

6040 Egtved
25. nov. 2022
Huskat

Huskat

500 kr.

Lille Molly på 6 måneder søger en ny familie. Molly elsker at putte og lege. Ved købet af søde lille Molly får i tilbehør som - katte bakke, kattegrus, katteboks. Katte afføring fjerner og noget at hendes y-mad

2200 København N
23. nov. 2022
Sødeste killing søger nyt hjem

Sødeste killing søger nyt hjem

1 kr.

Sødeste sorte hun killing søger varmt og kærligt hjem. Klar til afhentning. Kan leveres såfremt I bor i nærområdet af Silkeborg.

8600 Silkeborg
21. nov. 2022
Katte søger nytt hjem

Katte søger nytt hjem

Sælges

Hej ?? Vi flytter til udlandet og derfor søger jeg et godt hjem til vores katte. Det er to hunkatte, de lige blevet et år, og har været inde katte den tid vi har haft dem. De er begge hunner og er søskenne. De er vandt til børn, da vi hr børn i huset i alderen 2 til 13. Den den ene kat er lidt speciel og har to øjenfarver, et blå og et brunt øje. Vi håber at de kan finde hjem hvor de kan få en masser af kærlighed og få det godt. Det er ikke krav at de skal til det samme hjem. De befinder sig i Frederikshavn, nordjylland, da de godt kan skændes meget. Den med brune øjne er meget glad for børn og meget kælen og social og vil meget gerne lege med børnene. Den med to øjenfarver er lidt mere selvstendig om man kan sige det på den måde, hun kan godt med børn, men gidder ikke lege i længere tid af gangen

9900 Frederikshavn
21. nov. 2022
Killinger

Killinger

Sælges

Killinger bortgives de er født den 31/5.de er renlige de er ikke vant til hunde.jeg fortrækker SMS da jeg arbejder 3 skift

3300 Frederiksværk
15. nov. 2022
Side:af 2