Gravhund

3
Dværg gravhunde langhåret

Dværg gravhunde langhåret

9.500 kr.

Dejlige Dværggravhunde hvalpe .Meget smukke efter gode forældre- Begge forældre bor her sammen med hvalpene og kan ses. De er alle skønne familiehunde med et herligt temperament. Hvalpene er vant til andre hunde, børn og dagligdagens lyde. Sælges med skriftlig garanti, chipmærket,tilmeldt dansk hunderegister, hvalpepakke, vaccineret, sundhedsbog fra dyrlægen og ormebehandlet. Fra dansk godkendt kennel. Med den lovpligtige hundeholdder uddannelse fra Dansk kennel klub. Mere information på 28721330

4270 Høng
20. jun.
Langhåret dværg gravhund

Langhåret dværg gravhund

17.500 kr.

Søde, kærlige og charmerende gravhunde hvalpe søger familie! Gravhunde er vores livs kærlighed, vores hvalpe er derfor stueopdrættet; vant til børn, hverdagens lyde og andre hunde. Vi har to skønne piger, der søger et godt hjem og en kærlig familie, de er i farven black and tan, har DKK stambog og sundhedsbog, derudover bliver de chippet, vaccineret og får ormekur. De er født d. 10.05.22 Billederne vil blive opdateret løbene og der kan altid findes billeder/videoer på vores facebook side "Kennel Sasja's" OBS! Vi forbeholder os retten til at takke nej til evt. køber, hvis ikke vi føler, at kemien med vores hvalpe er der :)

7760 Hurup Thy
tir.
Gravhund hvalp

Gravhund hvalp

10.000 kr.

Så er der kun 1 lille lækker han hund tilbage ud af 9 styk. Langhåret dværg. Black and tan. Prisen er 10.000 kr for ham. Og han er klar til at komme hjemme fra torsdag I uge 28. Han er chippen ormekur og vaccineret med første stik. Han for en lille start pakke med samt et tæppe som har har lagt og sovet med.

6000 Kolding
lør.
Gravhund VÆREMÅDE Gravhunden er en rolig, selvstændig hund, der ikke kræver mange timers daglig stimulation. Den er god til at arbejde ud og er udpræget jagthund. Den kan have svært ved at lære nye ting, men er let at parre og har et godt samarbejde med sin ejer. AKTIVITET OG STIMULERING Gravhunden skal have regelmæssig motion for at holde sig i form. Det kan være alt fra en lang gåtur til lidt mere aktiv jagt. Selvom den ikke er særlig aktiv, er den alligevel glad for at komme ud og lege. TEMPERAMENT Racen er intelligent og sætter pris på at have et kortvarigt samarbejde med sin ejer. Den har et godt temperamentog er rolig i hjemmet. HISTORIE Gravhunden er en meget gammel race, der stammer fra det nordlige Europa. Den blev i sin tid anvendt til at grave op aflevende dyr, hvilket navnet også antyder. I dag er den primært jagthund. HØJDE 15-25 cm. VÆGT Højst 9 kg. FARVER Korthåret og langhåret er enten ensfarvet rød, rødgul eller gul med eller uden sorte hårspidser, sort eller brun med rustbrune eller gule aftegninger, merlefarvet eller tigret. Ruhåret er desuden lys til mørk vildtfarvet.