Gravhund

20

Populære søgninger

ProBiotic LIVE Adult Kylling & Ris. Hundefoder til voksne. 12 kg

Sponsoreret

ProBiotic LIVE Adult Kylling & Ris. Hundefoder til voksne. 12 kg

399,20 kr.

Adult kylling og ris Funktionelt probiotisk foder med kylling til voksne hunde med et normalt aktivitetsniveau. Denne probiotiske sammensætning er udviklet til hunde med et normalt aktivitetsniveau og uden nogle specifikke helbredsmæssige problemer. Probiotika øger din hunds fordøjelse og reducerer risikoen for udvikling af allergier og hudproblemer. Sund hud og skinnende pels!

Webshop
butik-dyrlaege.dk

  Sponsoreret produkt

  Specific CXD-M Adult MEDIUM Breed. Hundefoder til voksne (dyrlæge diætfoder) 12 kg

  Sponsoreret

  Specific CXD-M Adult MEDIUM Breed. Hundefoder til voksne (dyrlæge diætfoder) 12 kg

  583,00 kr.

  SPECIFIC Adult Medium Breed har en utrolig god smag og er et letfordøjeligt foder til raske, voksne hunde af mellemstore racer fra 1-7 år. Foderet sikrer, at din hund får den korrekte mængde af proteiner, vitaminer og mineraler gennem hele dens voksne liv.

  Webshop
  butik-dyrlaege.dk

   Sponsoreret produkt

   gravhundblanding hvalpe

   gravhundblanding hvalpe

   7.500 kr.

   Hej jeg har en dejlige førstegangs mor som har fået 6 små hvalpe til salg. Født d 20 oktober 2023. Flytte hjemmefra d 15 December 2023 Doxiepoo hvalpe er en blandning imellem en gravhund og en dværg puddel. Hej, jeg har 6 dejlig Doxiepoo hvalpe hund til salg. 4 tæver og 2 hanner De bliver chippet og vaccineret ved en god dyrlæge. De fået ormekur inden de rejser hjemmefra. De vil være opdræt inde i stuen hvor der er hverdags lyd, andre hunde og andre dyr. De vil være vand til børn i alle alder og andre mennesker. I er meget velkommen til at stille spørgsmål osv. Der bliver svaret på alt. :)😁Så er der lagt friske billeder op💙💙❤❤😊Vi er rigtig søde

   5620 Glamsbjerg
   man.
   Gravhunde hvalpe

   Gravhunde hvalpe

   10.000 kr.

   Skønne brun/røde med lyse aftegninger i ansigt og på poter korthårede standart gravhunde født d.31/10. Er klar til nye hjem lige efter nytår. Har forældrene.

   3390 Hundested
   søn.
   Gravhunde hvalpe langhåret Dværg

   Gravhunde hvalpe langhåret Dværg

   11.000 kr.

   .Gravhundehvalpe Langhåret Dværg, hvalpe, klar til at flytte nu, Lidt om os. Smukke klog,smart,enhver gravhundes elskers drøm og absolut ikke til at stå for. I ved måske ikke: " En gang gravbasse altid gravbasse" Min forældre har nu planer om at finde nye hjem til mine små hvalpe , intet hjem er for godt til dem, de er nemlig tro kopier af mig, yderst kærlige og enhver families drøm, mine hvalpe er vant til alt ikke mindst til at blive forkælet, de er lige blevet 8uger og nu klar til at finde nye hjem. Så er i en familie, stor som lille gerne med børn, andre hunde el. kat, så er der her en mulighed. Der er blevet taget lidt billeder af mine hvalpe , så er i bare familien der brænder for et kopi af mig så skriv eller ring så i kan komme og se til os. vi har mor og far som i kan hilse på ved besøg

   6818 Årre
   lør.
   hejlena
   Blue Merle miniature gravhund tæve

   Blue Merle miniature gravhund tæve

   Købes 16.000 kr.

   Blue Merle tæve miniature langhåret søges - vi har god tid til at finde den rette hvalp avlet af gode linjer og dygtig avler.

   6600 Vejen
   11. nov.
   Langhåret miniature gravhunde

   Langhåret miniature gravhunde

   11.500 kr.

   Små lækre langhårede miniature gravhunde sælges. De vil være chippet og vaccineret og have sundhedsbog. De vil være socialiseret og vant til støj og støvsuger osv. Begge forældre haves. Du vil have mulighed for at besøge dem flere gange inden de afhentes. Forbeholder mig retten til at takke nej hvis jeg ikke føler kemien til hvalpen er tilstede. De vil kunne komme hjemmefra i uge 50

   5500 Middelfart
   8. nov.
   Gravhunde

   Gravhunde

   12.000 kr.

   Gravhunde korthåret standart, hvalpe, 6 uger , salgklar 12-11-2023 Gravhunde hvalpe korthåret standart med stambog og sundhedsbog. Både røde og sorte i hanner og tæver Født: 17-09-2023 Mere information Kennel-lykkebjerg.dk Pris 12000kr Tlf. 24659336

   6800 Varde
   4. nov.
   Gravhunde hvalpe
   • Gravhunde hvalpe - 2
   • Gravhunde hvalpe - 3

   Gravhunde hvalpe

   6.100 kr.

   De sidste han hundehvalpe, sorte/tan Salgsklare, de er fra den 19 juli Kom gerne og se hvalpene De er vaccineret 2 gange og orme behandlet, de er chip mærket og registrerede i DHR, begge forældre haves Der medfølger hvalpe pakke Eventuelt bytte med mindre traktor eller brænde

   9610 Nørager
   30. okt.
   • Gravhunde hvalpe - 2
   • Gravhunde hvalpe - 3
   • Gravhunde hvalpe - 4
   LANGHÅREDE GRAVHUNDE HVALPE

   LANGHÅREDE GRAVHUNDE HVALPE

   7.500 kr.

   LANGHÅRET GRAVHUNDE HVALPE SØGER NYT HJEM DE ER MENSKE VANDT OG VAN TIL AT KØRE I BIL DE ELSKER OPMÆRKSOMHED ER 14 UGER GAMLE DER ER 5 HANNER.

   6650 Brørup
   14. okt.
   Rughåret gravhunde hvalp

   Rughåret gravhunde hvalp

   9.500 kr.

   Super sød Ruhåret tæve sælges. Hun er 7 uger og klar til at flytte hjemmefra den 14. Maj. Hun er super sød og super nysgerrig. Hun er miniature og begge forældre vejer omkring 6 kg. Moren: natur/brun, 6 kg Faren: natur/sort, 5 kg Begge forældre er super skønne familiehunde og med gode jagtinstinkter. For mere information er du/i meget velkommen til at ringe eller skriv.

   9480 Løkken
   9. maj.
   Miniature Gravhunde hvalp

   Miniature Gravhunde hvalp

   9.500 kr.

   Super sød tæve sælges. Hun er 7 uger og klar til at flytte den 14.maj. Hun er miniature og har et dejligt sind og meget nysgerrig. Moren vejer 6 kg Faren vejer 5 kg. Skriv/ring for mere information.

   9480 Løkken
   9. maj.
   SØGER langhåret miniature/dværg gravhund

   SØGER langhåret miniature/dværg gravhund

   Købes

   Hej Min kæreste og jeg har besluttet os for, at vi gerne vil have en langhåret miniature/dværggravhund. Vi ønsker gerne det er en tæve i farven lys eller chocolate and tan dapple/Merle. Vi håber lidt på at finde en der er klar til overtagelse omkring uge 26-27 Hvis nogen herinde kender en god kennel eller selv har det vi søger. Må i megt gerne kontakte mig😀

   7100 Vejle
   1. maj.
   Ruhåret gravhunde hvalpe

   Ruhåret gravhunde hvalpe

   9.500 kr.

   Seks helt ideelle familiehunde sættes til salg. Tre hanner og tre hunner. Begge forældre er af ren race - lille ruhåret gravhunde. Faren er en fantastisk jagthund med flotte tyske papir. Moren er den skønneste familiehund med et roligt sind. Moren vejer ca. 5 kg og faren vejer 6 kg. Ved interesse kan brev fremvise billeder af både moren og faren. Kontakt endelig ved interesse, der kan sendes flere billeder af hvalpene, hvis dette ønskes.

   9480 Løkken
   23. apr.
   Ældre hvalp/voksen gravhund søges

   Ældre hvalp/voksen gravhund søges

   Købes 1 kr.

   Vi er en familie på 4 som søger efter en gravhund, da vi desværre mistede vores tidligere højt elskede hund... Meget gerne en dværg gravhund, men dette er ikke noget krav.. Alternativt kan noget i stil med en coton også være interessant :-) Hvad vi dog helst ser, er at det er en tæve. Kontakt os gerne og vis hvad i har :-)

   6640 Lunderskov
   4. jan.
   Gravhund

   Gravhund

   14.000 kr.

   Gravhundehvalpe til salg er 2 måneder gamle, en dreng og en pige.Der er oprindelsesdokumenter.Europæisk pas, chip, afskåret.

   8752 Østbirk
   25. dec. 2022
   Købes. Gravhund mellem ?

   Købes. Gravhund mellem ?

   Købes

   Da min svigerfar er blevet alene søger han en ældre ven at gå og hygge sig sammen med. Han er pensionist og har haft hund næsten hele livet men ikke fortiden. Så håber der er en hunde ven til ham.

   4700 Næstved
   19. dec. 2022
   SØGES: Gravhund - Voksen eller ældre hvalp - søges

   SØGES: Gravhund - Voksen eller ældre hva...

   Sælges

   Vi er en familie på to, der søger en voksen gravhund eller ældre hvalp. Vi har hus og have i Ølstykke.

   3650 Ølstykke
   16. dec. 2022
   Søger ruhåret gravhunde hvalp

   Søger ruhåret gravhunde hvalp

   Købes

   Min familie og jeg søger en ruhåret miniature/dværg gravhunde hvalp. Vi søger en tæve, som kan blive en del af vores familie, så den skal have et roligt temperament (ikke egnet til jagt). Vi tilbyder et trygt og roligt hjem, i hus med adgang til stor have. Kontakt os gerne her, eller på 22 43 02 90, hvis i forventer hvalpe i foråret 2022, eller kender nogen som gør :-) Ved nærmere aftale vil vi selvfølgelig fortælle mere om os som familie. Hilsen Victoria

   3060 Espergærde
   10. nov.
   SØGER korthåret dværg gravhund

   SØGER korthåret dværg gravhund

   Købes

   Vi (familie på 5) søger en korthåret dværg gravhund. Vi er har hus og have og masser af overskud.

   3400 Hillerød
   10. nov.

   Få beskedNår der er nye resultater i Gravhund

   Lup med søgeord i
   Sort gravhund til salg:)

   Sort gravhund til salg:)

   9.000 kr.

   En sort dreng til salg:) Meget sød og venlig Elsker børn og lege udenfor. 4 måneder gammel, og er klar til at finde en kærlig familie.

   9240 Nibe
   26. nov. 2022
   SØGER voksen gravhund / ældre hvalp

   SØGER voksen gravhund / ældre hvalp

   Købes

   Vores lille familie søger en voksen gravhund eller ældre hvalp. Vi har hus og have i Ølstykke.

   3650 Ølstykke
   24. nov. 2022