Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Gravhund

2
Ruhåret Dværggravhunde hvalpe

Ruhåret Dværggravhunde hvalpe

15.000 kr.

Fire tæver ud af et kuld på seks hvalpe søger nyt hjem. De er rejseklar d. 28. August 2022. Hvalpene er efter Højsletgaard Iris og Brennecke Tig Vom Tweeler Hof. Ved interesse kontakt direkte på telefon

7741 Frøstrup
ons.
Langhårede Gravhunde Hvalpe
  • Langhårede Gravhunde Hvalpe - 2
  • Langhårede Gravhunde Hvalpe - 3

Langhårede Gravhunde Hvalpe

10.000 kr.

Hej gravhunde ven Tak fordi du kigger forbi vores rejseannonce. Vi er 2 lækre gravbasser der kigger efter nyt blivende hjem, vores mors hundekurv er dejlig og varm men har altså for lidt plads... vores 8 søskende har fundet nye hjem Vi er opdrættet i stuen sammen hos vores mor og far som du også kan hilse på hvis du besøger os. Så vi er vant til alle husets lyde, fjernsyn, støvsuger, gulvvask gæster og 2 børn på 9 og 12 som snakker VIRKELIG meget med os. Når vi rejser er vi vaccineret, chippet og har fået 3x ormekur samt sundhedsbog med fra dyrlægen. Vi får også den lovpligte 2-års kontrakt med fra madmor. Hun søger også for vi får 4kg kornfrit kvalitets hvalpefodder og legetøj med når vi flytter. Og så lidt praktisk: Da vi er opdrættet efter amerikanske linjer er farverne: Han: Creme piebald Tæve: Black and tan piebald Reservationsgebyr 3000,- Total pris 10.000,- Rejseklar d. 24/8 2022 Hvis der ønskes yderligere billider eller information om en eller flere af os kan vores madmor kontaktes på: Telefon nr 23397126 Eller e-mail til: Dansk/engelsk. Med venlig hilsen 2 små lækkerlinger på kig efter nye hjem og oplevelser.

4941 Bandholm
i går
  • Langhårede Gravhunde Hvalpe - 2
  • Langhårede Gravhunde Hvalpe - 3
  • Langhårede Gravhunde Hvalpe - 4
Gravhund VÆREMÅDE Gravhunden er en rolig, selvstændig hund, der ikke kræver mange timers daglig stimulation. Den er god til at arbejde ud og er udpræget jagthund. Den kan have svært ved at lære nye ting, men er let at parre og har et godt samarbejde med sin ejer. AKTIVITET OG STIMULERING Gravhunden skal have regelmæssig motion for at holde sig i form. Det kan være alt fra en lang gåtur til lidt mere aktiv jagt. Selvom den ikke er særlig aktiv, er den alligevel glad for at komme ud og lege. TEMPERAMENT Racen er intelligent og sætter pris på at have et kortvarigt samarbejde med sin ejer. Den har et godt temperamentog er rolig i hjemmet. HISTORIE Gravhunden er en meget gammel race, der stammer fra det nordlige Europa. Den blev i sin tid anvendt til at grave op aflevende dyr, hvilket navnet også antyder. I dag er den primært jagthund. HØJDE 15-25 cm. VÆGT Højst 9 kg. FARVER Korthåret og langhåret er enten ensfarvet rød, rødgul eller gul med eller uden sorte hårspidser, sort eller brun med rustbrune eller gule aftegninger, merlefarvet eller tigret. Ruhåret er desuden lys til mørk vildtfarvet.