Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Parasol

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  flexa parasol overtræk
  I dag 120,-
  Hængeparasol 3,5 M.
  I dag 799,-
  Parasolfod - SMARTfoot - Til montering på fliseterrasse
  I går 250,-
  Parasol - Sevilla - Sort dug
  I går 999,-
  Parasolfod - SMARTfoot - Til montering på gelænder
  I går 200,-
  Overtræk til parasol
  I går 200,-
  Parasol - Capri - Regnbuefarvet dug
  I går 150,-
  Parasolfod - SMARTfoot - Til hængeparasoller
  I går 250,-
  Parasol med vippefunktion - Valencia - Sort dug
  I går 1.599,-
  Overtræk til parasol
  I går 280,-
  Hængeparasol med vippefunktion - Milano - Sort
  I går 4.499,-
  Hængeparasol - Torino - Mørk beige/sort
  I går 2.499,-
  Parasol med krank og vippefunktion - Napoli - Mørk beige dug
  I går 450,-
  Flise til krydsfod
  I går 190,-
  PLINTH parasolfod - Sort/lys grå
  PLINTH parasolfod - Sort/lys grå, Vedligeholdelsesfri og flytbar PLINTH parasolfod PLINTH parasolfoden er nem at flytte, er vedligeholdelsesfri, har høj styrke, mister ikke farven i solen og er produceret i Danmark. Det er bare nogle af fordelene ved PLINTH parasolfoden. Let at flytte Vedligeholdelsesfri og smudsafvisende Holdbare materialer Parasolfod der er nem at flytte PLINTH er lavet ud fra konceptet om, at det skal være nemt for alle at flytte parasolfoden. Designet gør at det er let at flytte PLINTH. Du løfter blot en sandpose ad gangen og dernæst selve foden. Ingen skruer eller rør Du slipper for at bøvle med rør eller skruer med PLINTH. Der er brugt tre enkle elementer: Base, vinkler og ring. PLINTH passer til parasoller med en stang-diameter fra 28-58 mm. Du kan let pakke PLINTH parasolfoden væk om vinteren - uden at bekymre dig om rustne skruer eller rør. Vi anbefaler 50 kg versionen til maksimum Ø 3.5 meter. Solide materialer Elementerne til parasolfoden er lavet i hård komposit, som sikrer en høj styrke, gør foden vedligeholdelsesfri og smudsafvisende. Parasolfoden er produceret i Danmark og med PLINTH får du en parasolfod der holder sommer efter sommer. Sandposer som vægt De specialdesignede sandposer bruges som vægt i stedet for det klassiske beton eller granit, som kan være svært og tungt at håndtere. Sandposerne er lette at håndtere, da de er bløde og lette at løfte, når du vil flytte din parasol. Og kommer du til at tabe en - ja, så gør det knap så ondt sammenlignet med parasolfødder i beton eller granit. Slidstærke sandposer Sandposerne er lavet i olefin, der er et materiale med en levende æstetik og en naturlig stærk anvendelse udendørs. Olefin er tilmed modstandsdygtigt overfor UV-stråling, klorin, salt, mug og bakterier. Materialet absorberer ikke vand og tørrer derfor utrolig hurtigt. Olefin opfylder alle kravene til Oeko-tex® standard 100, så du undgår farlige kemikalier. PLINTH specifikationer: - 4 vinkler - 1 base - 1 ring - 2 plastposer - 2 specialdesignede stofposer - 1 samlevejledning - 1 forsendelseskasse - Vægt inkl. emballage: 3 kg - Materiale: Elementer er lavet i PA6 (6 m) glas og stofposerne i solution dyed Olefin - Passer til stok tykkelser: 28-58 mm OBS! Sand til at fylde i poserne skal købes separat.
  I går 749,-
  Parasol - Genova - Cremefarvet dug
  I går 1.599,-
  Markedsparasol- Rom - Mørk beige/sort
  I går 3.499,-
  Parasolfod - SMARTfoot - Til montering på træterrasse eller træbord
  I går 250,-
  Parasol med krank og vippefunktion - Napoli - Sort dug
  I går 450,-
  Parasol med vippefunktion - Valencia - Grå dug
  I går 1.599,-
  Parasol - Genova - Grå dug
  I går 1.599,-
  Parasol med krank og vippefunktion - Napoli - Grå dug
  I går 450,-
  Rullende læskærm til terrassen 160 x 300 cm i grå
  I går 649,-
  Hængeparasol - Amalfi - Sort
  I går 2.499,-
  Overtræk til parasol
  I går 250,-
  Parasol - Sevilla - Grå dug
  I går 999,-
  PLINTH parasolfod - Sort/mørk grå
  PLINTH parasolfod - Sort/mørk grå, Vedligeholdelsesfri og flytbar PLINTH parasolfod PLINTH parasolfoden er nem at flytte, er vedligeholdelsesfri, har høj styrke, mister ikke farven i solen og er produceret i Danmark. Det er bare nogle af fordelene ved PLINTH parasolfoden. Let at flytte Vedligeholdelsesfri og smudsafvisende Holdbare materialer Parasolfod der er nem at flytte PLINTH er lavet ud fra konceptet om, at det skal være nemt for alle at flytte parasolfoden. Designet gør at det er let at flytte PLINTH. Du løfter blot en sandpose ad gangen og dernæst selve foden. Ingen skruer eller rør Du slipper for at bøvle med rør eller skruer med PLINTH. Der er brugt tre enkle elementer: Base, vinkler og ring. PLINTH passer til parasoller med en stang-diameter fra 28-58 mm. Du kan let pakke PLINTH parasolfoden væk om vinteren - uden at bekymre dig om rustne skruer eller rør. Vi anbefaler 50 kg versionen til maksimum Ø 3.5 meter. Solide materialer Elementerne til parasolfoden er lavet i hård komposit, som sikrer en høj styrke, gør foden vedligeholdelsesfri og smudsafvisende. Parasolfoden er produceret i Danmark og med PLINTH får du en parasolfod der holder sommer efter sommer. Sandposer som vægt De specialdesignede sandposer bruges som vægt i stedet for det klassiske beton eller granit, som kan være svært og tungt at håndtere. Sandposerne er lette at håndtere, da de er bløde og lette at løfte, når du vil flytte din parasol. Og kommer du til at tabe en - ja, så gør det knap så ondt sammenlignet med parasolfødder i beton eller granit. Slidstærke sandposer Sandposerne er lavet i olefin, der er et materiale med en levende æstetik og en naturlig stærk anvendelse udendørs. Olefin er tilmed modstandsdygtigt overfor UV-stråling, klorin, salt, mug og bakterier. Materialet absorberer ikke vand og tørrer derfor utrolig hurtigt. Olefin opfylder alle kravene til Oeko-tex® standard 100, så du undgår farlige kemikalier. PLINTH specifikationer: - 4 vinkler - 1 base - 1 ring - 2 plastposer - 2 specialdesignede stofposer - 1 samlevejledning - 1 forsendelseskasse - Vægt inkl. emballage: 3 kg - Materiale: Elementer er lavet i PA6 (6 m) glas og stofposerne i solution dyed Olefin - Passer til stok tykkelser: 28-58 mm OBS! Sand til at fylde i poserne skal købes separat.
  I går 749,-
  Rullende læskærm til terrassen 160 x 300 cm i Brun
  I går 649,-
  Parasol - Genova - Sort dug
  I går 1.599,-
  Parasol med krank og vippefunktion - Napoli - Beige dug
  I går 450,-
  vidaXL Side Markise 180x300 cm sort
  I går 469,-
  Parasolfod med hjul - Sort
  I går 599,-
  Rullende læskærm til terrassen 180 x 300 cm i brunt
  I går 689,-
  Fod
  I går 100,-
  Overtræk til parasol
  I går 70,-
  Bordparasol
  I går 50,-
  rullevogn
  I går 50,-
  Ny Jordspyd
  I går 80,-
  Solsejl / Soltag firkantet 5 x 5 m
  Solsejl / Soltag firkantet 5 x 5 m, Med dette praktiske solsejl skaber du en helt speciel skyggegiver i haven, på terrassen eller altanen. Men vores solsejl egner sig ikke blot til derhjemme, således kan det f.eks. også  bruges i forbindelse med camping eller ved arrangementer såsom fester eller udendørs arrangementer. Her er vores markise er også perfekt egnet som afskærmning. Beskyt dine børn i sandkassen fra for meget sollys. Vores solsejl holder op til 90% UV-stråling væk. Det absolut holdbare og åndbare stof (100% polyethylen) er fremstillet som et strikket stof, og sørger således optimalt for  udveksling af varme og fugtighed. For rengøring kan stoffet nemt spules med en haveslange. Det konkave solsejl er i enderne forsynet med ringe af rustfrit stål til fastgørelse af de medleverede barduner. Vigtigste egenskaber: Blokerer 90% af UV-strålingen. Meget let og rivefast. Åndbart gennem det specielle stof af vævet polyethylen. Mere aktiv luft- og fugtighedsudveksling. Rustfri stålringe af høj kvalitet indsyet i enderne. Nem fastgørelse til træer, gelændere eller pæle gennem de medfølgende barduner. Nem at rengøre med en haveslange. Tekniske specifikationer: Form: Firkantet Totale mål: 5 x 5 m Bardun (L): ca. 140 cm Vægt: 4,1 kg Materiale: Tekstil råvaresammensætning solsejl og barduner 100% polyethylen, ringe af rustfrit stål Indeholder: 1 solsejl 1 sæt barduner Illustreret samlevejledning   Endnu et tip: For længst muligt at have glæde af dit solsejl, skal du tage det ned ved kraftig vind, torden, storm og uvejr.  
  d. 21.02 395,-
  Solsejl / Soltag trekantet 5 x 5 x 5 m
  Solsejl / Soltag trekantet 5 x 5 x 5 m, Med dette praktiske solsejl skaber du en helt speciel skyggegiver i haven, på terrassen eller altanen. Men vores solsejl egner sig ikke blot til derhjemme, således kan det f.eks. også  bruges i forbindelse med camping eller ved arrangementer såsom fester eller udendørs arrangementer. Her er vores markise er også perfekt egnet som afskærmning. Beskyt dine børn i sandkassen fra for meget sollys. Vores solsejl holder op til 90% UV-stråling væk. Det absolut holdbare og åndbare stof (100% polyethylen) er fremstillet som et strikket stof, og sørger således optimalt for  udveksling af varme og fugtighed. For rengøring kan stoffet nemt spules med en haveslange. Det konkave solsejl er i enderne forsynet med ringe af rustfrit stål til fastgørelse af de medleverede barduner. Vigtigste egenskaber: Blokerer 90% af UV-strålingen. Meget let og rivefast. Åndbart gennem det specielle stof af vævet polyethylen. Mere aktiv luft- og fugtighedsudveksling. Rustfri stålringe af høj kvalitet indsyet i enderne. Nem fastgørelse til træer, gelændere eller pæle gennem de medfølgende barduner. Nem at rengøre med en haveslange. Tekniske specifikationer: Form: trekantet Totale mål: 5 x 5 x 5 m Bardun (L): ca. 140 cm Vægt: 2 kg Materiale: Tekstil råvaresammensætning solsejl og barduner 100% polyethylen, ringe af rustfrit stål Indeholder: 1 solsejl 1 sæt barduner Illustreret samlevejledning   Endnu et tip: For længst muligt at have glæde af dit solsejl, skal du tage det ned ved kraftig vind, torden, storm og uvejr.      
  d. 21.02 295,-
  Parasol-fod i beton med hjul
  d. 20.02 Sælges
  Rullevogn til parsolfod
  d. 20.02 100,-
  Grøn Parasol, 300x400 cm
  d. 19.02 1.309,-
  Parasol, 300x400 cm, hvid
  d. 19.02 1.309,-
  Parasol
  d. 18.02 2.143,-
  Parasolfod
  d. 18.02 34,-
  Frisko parasol
  d. 18.02 200,-
  Vogn t. parasolfod
  d. 18.02 286,-
  Parasol
  d. 18.02 1.999,-
  Hængeparasol
  d. 18.02 3.786,-
  Parasolholder - spyd
  d. 18.02 67,-
  Parasolfod
  d. 18.02 199,-
  Parasolfod - Granit
  d. 18.02 379,-
  XL parasolfod
  d. 18.02 606,-
  Parasolfod
  d. 18.02 235,-
  Altanparasol
  d. 18.02 169,-
  Strandparasol Ø180
  d. 18.02 99,-
  Vogn t. parasolfod
  d. 18.02 238,-
  Blind klud creme 6x3m
  d. 18.02 809,-
  Cement parasolfod
  d. 18.02 449,-