Havehegn

1
Nexgrill gourmetsystem

Sponsoreret

Nexgrill gourmetsystem

599,00 kr.

Nexgrill gourmetsystem Med gourmetsystemet kan du udvide tilberedningsmulighederne på din Nexgrill gasgrill og blive en sand grillgourmet. Du kan både grille direkte og indirekte, røge, bage og stege - med andre ord tilberede nærmest ethvert varmt måltid og få endnu mere glæde af din grill året rundt. Rist: Direkte og indirekte grill Pande (flad side): Pandestegning og bagning Pande (rillet side): Grillpandestegning Kombination af pande og rist: Røgning To dele, mange muligheder Systemet består ganske enkelt af to dele: En bradepande med en flad og en rillet side samt en grillrist i støbejern, som hver især har flere funktioner, alt efter hvordan delene sammensættes. Grill direkte på risten, eller læg røgflis i panden og grillristen ovenpå for at røge maden. Bag brød og steg fx spejlæg, bacon og grøntsager på den flade side af panden, eller vend den med den rillede side op, og den fungerer som en stor grillpande. Panden og risten har nonstick-effekt og rengøres nemt ved at koge støbejernspanden af med varmt vand samtidig med, at den børstes af for smuds, idet dampen vil løsne eventuelle madrester.

Webshop
Coop.dk

  Sponsoreret produkt

  Römertopf grillfad

  Sponsoreret

  Römertopf grillfad

  349,00 kr.

  Grillfad fra Römertopf Med et grillfad undgår du ekstra rengøring af din grill. Grillfadet har en rillet bund, som gør at væske og fedt fra din grillmad samler sig i bunden af fadet frem for at dryppe ned i din grill. Den rillede bund gør også at du stadig får de traditionelle grillmærker på din bøf. Fadet kan bruges til at grille kød, pølser, fisk og meget mere. Håndlavet glaseret keramik Tåler opvaskemaskine

  Webshop
  Coop.dk

   Sponsoreret produkt

   Havehegn og espalier i lufttørret egetræ
   • Havehegn og espalier i lufttørret egetræ - 2

   Havehegn og espalier i lufttørret egetræ

   20 kr.

   Egetræs stolper, planker og lister til hegn og espalier for forskellige størrelser. Byg dit havehegn i egetræ så holder det til jordkontakt og fugt fra planter. Ingen behandling og ingen vedligeholdelse. Smukt alternativ til Rionet og trykimprægnering. BIOBYG - lidt mere levende.

   5690 Tommerup
   lør.
   BIOBYG APS
   • Havehegn og espalier i lufttørret egetræ - 2