Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Skijakke

4
Skisæt - Kjus / Burton

Skisæt - Kjus / Burton

550 kr.

Skisæt, Kjus, str. 164, 14 år. Burton bukser. Str xs. Lækkert sæt med fede detaljer. Obs. Jakken har et lille hul på ryggen - Se foto. Sættet har været brugt på ski og har forventelige brugsspor. se fotos af bukser og jakke.

7200 Grindsted
14. mar.
Kjus Skijakke Herre

Kjus Skijakke Herre

1.500 kr.

Kjus herre skijakke str. 50 / svarer til en Large. Super lækker jakke med masser af gode deltaljer.

8600 Silkeborg
7. feb.
Kjus skijakke kvinder - small

Kjus skijakke kvinder - small

1.950 kr.

kijakke, Kjus, str. Small / 36 Flot Kjus skijakke til dame str. 36/ Smalle / S. Kun brugt på to skiferier - velholdt og alt intakt. Vasket i det imprægnerende NikWax. Og farven er også fuldstændig som ny! En teknisk jakke, der sikrer at du hverken fryser eller sveder mens du bevæger dig. Fantastisk pasform og ekstrem strækbar takket være det unikke Kjus 4 vejs stretch i både yderstoffet og det fleksible isolering. Det giver komfort og god bevægelighed i alle forhold. Lavet af vindtæt og vandtæt Dermizax EV og med et vandsøjletryk på 20.000 mm. + åndbarhed på 20'000 g / m² - 24 h. Så du bliver ikke våd! Laser skårede, tapede syninger, vandtætte lynlåse og limede elementer. Effektivt Primaloft for/solering og varmereflekterende materiale. Jakken sidder godt til kroppen og er let foret, som sagtens kan holde dig varm med den kraftige vind og vandtætte skal + varmereflekterende materiale. Der er masse af lommer, herunder lomme til liftkort og skibriller. Integreret microfiber klud til skibriller. Der er snefang i livet samt ved håndled. Snefanget har knapper og kan hægtes sammen med skibukser. Aftagelig hætte.

8600 Silkeborg
18. jan.
SOS Skijakke til kvinder - 36 / S/M

SOS Skijakke til kvinder - 36 / S/M

850 kr.

Kvalitets skijakke fra svenske SOS - på niveau med Kjus, Peak Performance, Armada, mfl. Str. Small / Medium / 36 til dame/ kvinde kvinde. Kun brugt på tre skiferier ca. 10 dage, velholdt og alt intakt. og vasket i det imprægnerende NikWax. En teknisk jakke, der sikrer at du hverken fryser eller sveder mens du bevæger dig. God bevægelighed i alle forhold. Lavet af vindtæt og vandtæt Dermizax ™ (= Gore-Tex, bare blødere materiale) og med et vandsøjletryk på 15.000 mm. + åndbarhed på 15.000 g / m² - 24 h. Jakken sidder godt til kroppen og er let foret. Der er masse af lommer, herunder lomme til liftkort og skibriller og pudseklud til skibriller. Der er snefang i livet samt ved håndled.

8600 Silkeborg
19. dec. 2022