Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Luftgevær

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  NY
  FX Luftgevær
  FX Luftgevær

  3 billeder

  I dag 4.250,-
  Hatsan Sortie PCP Luftpistol - 4,5 mm.
  Hatsan Sortie PCP Luftpistol - 4,5 mm.

  5 billeder

  business_basic, image_search_result
  Hatsan Sortie PCP Luftpistol - 4,5 mm., Hatsan Sortie PCP luftpistol er en nyhed fra Hatsan, som i den grad skiller sig ud fra mængden på både udseende, udgangshastighed og teknologi. Hatsan Sortie er bygget op omkring et semiautomatisk PCP-system, som kun gør det endnu sjovere at skyde med luftpistolen. Derudover byder Sortie selvfølgelig også på en række anerkendte Hatsan teknologier. Luftpistolen skyder som nævnt på et kraftig semiautomatisk PCP-system, hvor en 62cc luftcylinder flydes via en godkendt dykkerflaske eller PCP fodpumpe. Derefter har skytten helt op til 28 skud via et 14-skuds magasin inden det igen er nødvendigt at opfylde luftcylinderen. Det kraftige PCP-system betyder at man opnår en udgangshastighed på hele 245 m/s med almindelige hagl. Lufttrykket kan aflæses via trykmåler på siden af luftpistolen, og må maksimalt fyldes til 200 bar.  For at holde støjen fra PCP-systemet nede, har Hatsan Sortie fået indbygget den særlige ”Hatsan Fully Shrouded” lyddæmperteknologi, hvor hele løbet er pakkes ind, hvor så lyden komprimeres ud via små huller i isoleringen.  Hatsan Sortie luftpistolen en manuelt kvalitets aftræk i en sort farve, som matcher det sort kunststofskæfte med ergonomisk håndtag. Skæftet har derudover både mulighed for montering af 11 og 22 mm. kikkertsigtemontage, mens et fiberoptisk Truglo sigte også gør det muligt at skyde uden kikkertsigte.  Hatsan Sortie PCP Luftpistolen leveres derudover med tre 14-skudsmagasiner, quick-fill dyse, pistolkuffert i hård plast og engelsk manual.   Opfyldning af luftcylinder - PCP fodpumpe. Opfyldning af luftcylinder - dykkerflaske Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 3.799,-
  Gamo Black Bull IGT Mach1 Combo Luftgevær - 4,5 mm
  Gamo Black Bull IGT Mach1 Combo Luftgevær - 4,5 mm

  2 billeder

  business_basic, image_search_result
  Gamo Black Bull IGT Mach1 Combo Luftgevær - 4,5 mm, Gamo Black Bull IGT Mach1 Combo er et fantastisk knæk-luftgevær med et væld af Gamo teknologier, som eksempelvis Bull Whisper, SAT, SWA og IGT Mach1. Det særlige ved luftgeværet, er det specielle POWER Mach1 system. Det betyder at luftgeværet har et 33 mm. overdimensioneret kammer, som sammen med IGT teknologien gør at Black Bull IGT opnår en udgangshastighed på hele 340 m/s. Skæftet er produceret i syntetisk materiale, som både har fordele ved at være utrolig slidstærkt, men som heller ikke kræver nogen form for vedligeholdelse. Skæftet er lavet med en mindre kindpude på begge sider, hvilket betyder at luftgeværet både kan anvendes til vestre- og højrehåndsskytter.  Det syntetiske materiale forsætter ud på løbet, hvor det slutter sammen med den fastmonterende BULL WHISPER lyndæmper. Der medfølger et kikkertsigte på 4x32 mm. og monteringsringe.   Se video om de forskellige teknologer i Gamo Black Bull IGT Mach1 nedenunder. Indskydning og montering af sigtekikkert: Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.  Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
  I dag 2.299,-
  Weihrauch HW 44 FAC-Version PCP Luftpistol - 4,5 m
  Weihrauch HW 44 FAC-Version PCP Luftpistol - 4,5 m

  5 billeder

  business_basic, image_search_result
  Weihrauch HW 44 FAC-Version PCP Luftpistol - 4,5 m, Weihrauch HW 44 luftpistolen er den tyske luftvåbensproducent nyeste bud på en top kvalitets PCP luftpistol, og er ligesom Weihrauchs andre produkter tiltænkt skytten der vil have det bedste. PCP luftpistolen bygger på Weihrauch anerkendte PCP-system, men modsat mange andre PCP pistoler har man formået at holde vægten holdes nede på 1300 gram. HW 44 PCP pistolen er bygget op omkring det innovative PCP system, som gør det muligt at skylde med et magasin, og dermed undgå at skulle ”knække” pistolen efter hvert skud. Systemet fungerer ved at lufttanken fyldes op til max 200 bar, hvorefter der kan afgives ca. 50 skud i et 10-skuds magasin inden der er behov for en ny opfyldning. De klar fordele ved dette system er, at man ikke skal knække luftpistolen efter hvert skud, samt at man får et fastløb uden det traditionelle ”knæk”, hvor der både kan opstå slid og slør. Endvidere er PCP-systemets fordel også at luftpistolen får et mere ensartet skud, en bedre præcision samt er 100% rekylfri.   Lufttanken lades via tilslutning til en kompatibel PCP-pumpe eller godkendt dykkerflaske. PCP systemet er ikke bare nemt at skyde med, men også utrolig kraftig, hvilket betyder at HW 44 opnår en udgangshastighed på hele 230 m/s. Pistolen er bygget i klassiske Weihrauch materialer og består derfor af et skæfte i kraftig kunststofmateriale, mens løb og lufttank er produceret i stål. Kunststofskæftet har et stort håndtag med god komfort og støtten til både venstre- og højrehåndsskytter. Derudover byder HW 44 pistolen på to-trins justerbart aftræk, skridsikkert greb, monteringsskinne og en nem tilgængelig sikring. Bemærk at kikkertsigte og lyddæmper ikke medfølger. Se manualen her.   Bemærk: For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 6.499,-
  Weihrauch HW 50S Luftgevær - 4,5 mm.
  Weihrauch HW 50S Luftgevær - 4,5 mm.

  3 billeder

  business_basic, image_search_result
  I dag 2.099,-
  Hatsan Sortie-W PCP Luftpistol - 4,5 mm.
  Hatsan Sortie-W PCP Luftpistol - 4,5 mm.

  3 billeder

  business_basic, image_search_result
  Hatsan Sortie-W PCP Luftpistol - 4,5 mm., Hatsan Sortie-W PCP luftpistol med har modsat den almindelige Sortie fået en skæfte i træ med udskæringer, der gør det ergonomiske skæfte flot at se på, men også giver et bedre grip.På alle andre områder er Sortie-W identisk med sin den almindelige Sortie, hvilket betyder at man får et semiautomatisk PCP luftpistol med høj udgangshastighed, lyddæmper teknologi og fantastisk præcision.  Luftpistolen skyder på et kraftig semiautomatisk PCP-system, hvor en 62cc luftcylinder flydes via en godkendt dykkerflaske eller PCP-fodpumpe. Derefter har skytten helt op til 28 skud via et 14-skuds magasin inden det igen er nødvendigt at opfylde luftcylinderen. Det kraftige PCP-system betyder at man opnår en udgangshastighed på hele 245 m/s med almindelige hagl. Lufttrykket kan aflæses via trykmåler på siden af pistolen, og må maksimalt pumpes til 200 bar.   For at holde støjen fra PCP-systemet nede, har Hatsan Sortie-W fået indbygget den særlige ”Hatsan Fully Shrouded” lyddæmperteknologi, hvor hele løbet er pakkes ind og lyden komprimeres ud via små huller i isoleringen. Hatsan Sortie-W luftpistolen har et sort aftræk, med en manuel sikring på siden af skæftet. Selve skæftet er som nævnt lavet i træ med et ergonomisk håndtag og flotte gitterudskæringer.  Skæftet har derudover både mulighed for montering af 11 og 22 mm. kikkertsigtemontage, mens et fiberoptisk Truglo sigte også gør det muligt at skyde uden kikkertsigte. Hatsan Sortie-W PCP Luftpistolen leveres derudover med tre 14-skudsmagasiner, quick-fill dyse, pistolkuffert i hård plast og engelsk manual.  Opfyldning af luftcylinder - PCP fodpumpe. Opfyldning af luftcylinder - dykkerflaske    Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 4.099,-
  Weihrauch HW 30S Luftgevær - 4,5 mm.
  Weihrauch HW 30S Luftgevær - 4,5 mm.

  4 billeder

  business_basic, image_search_result
  Weihrauch HW 30S Luftgevær - 4,5 mm., Weihrauch HW 30S luftgeværet er med en udgangshastighed på 190 m/s ikke markeds kraftigste luftvåben, men derimod blandt de mest præcise og stabile. Den er selvfølgelig bygget på Weihrauchs legendariske våbenfabrik Mellrichstad og derfor et produkt i topkvalitet.  HW 30S er et knæk-luftgevær, hvilket betyder at den lades ved at knække selve løbet og indsætte haglet direkte i løbsindgangen. Sammen med knæk-systemet har Weihrauch HW 30S det anerkendte Weihrauch ”Rekord” aftræk som gør det muligt at finindstille aftrækket.  Luftgeværet har et skæfte i bøgetræ, hvor kolben er lavet med en lille kindpude på begge sider, som gør det muligt for både venstre- og højrehåndsskyter at anvende luftgeværet. På overdelen har HW 30S skinne til montering af kikkertsigte.  Derudover byder HW 30S på skulderpude i gummi, justerbar sigte og automatisk sikring.   Weihrauch HW 30S leveres i papkasse med engelsk manual. Bemærk: Leveres uden kikkertsigte.  Se manualen til Weihrauch HW 30S her.     Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 1.799,-
  JSB Match Diabolo Premium Fladhagl - 4,5 mm.
  JSB Match Diabolo Premium Fladhagl - 4,5 mm.

  1 billede

  I dag 149,-
  Peltor Maxim Ballistic Skydebriller-Hvid -One Size
  Peltor Maxim Ballistic Skydebriller-Hvid -One Size

  1 billede

  I dag 299,-
  RWS Power Piercing Hagl - 4,5 mm.
  RWS Power Piercing Hagl - 4,5 mm.

  5 billeder

  I dag 79,-
  Jaeger Red Dot Rødpunktsigte 9-11 mm Montage
  Jaeger Red Dot Rødpunktsigte 9-11 mm Montage

  3 billeder

  I dag 449,-
  NY
  Super fin Luftgevær
  Super fin Luftgevær

  2 billeder

  I dag 1.000,-
  NY
  samyang dragon claw .50 cal
  samyang dragon claw .50 cal

  4 billeder

  I dag 4.250,-
  Gamo 400 - 4,5mm
  Gamo 400 - 4,5mm

  8 billeder

  I dag 1.250,-
  Weihrauch HW77 5,5mm
  Weihrauch HW77 5,5mm

  11 billeder

  I dag 3.200,-
  NY
  Luftgevær 4,5 mm
  Luftgevær 4,5 mm

  2 billeder

  I går 350,-
  NY
  Luftgevær sælges
  Luftgevær sælges

  1 billede

  I går 3.900,-
  Gamo Zombie hunter
  Gamo Zombie hunter

  1 billede

  I går 1.499,-
  Luftgevær 4,5 mm
  Luftgevær 4,5 mm

  3 billeder

  d. 13.08 225,-
  Luftgevær 4,5 mm
  Luftgevær 4,5 mm

  3 billeder

  d. 13.08 450,-
  Pcp Hatsan bt65w 4.5mm med alt udstyr mm
  Pcp Hatsan bt65w 4.5mm med alt udstyr mm

  3 billeder

  d. 13.08 6.900,-
  Ranger Luftpistol
  Ranger Luftpistol

  4 billeder

  d. 13.08 499,-
  Gamo luftgevær Zombie 4,5 mm incl 4x32 m
  Gamo luftgevær Zombie 4,5 mm incl 4x32 m

  1 billede

  d. 13.08 1.499,-
  BoltAction PumpPistol 4,5mm
  BoltAction PumpPistol 4,5mm

  1 billede

  d. 12.08 550,-
  RO-72 luftpistol 4,5mm
  RO-72 luftpistol 4,5mm

  1 billede

  d. 12.08 450,-
  ElGamo/Falcon Luftgevær 4,5mm
  ElGamo/Falcon Luftgevær 4,5mm

  2 billeder

  d. 12.08 550,-
  luftgevær 4,5 mm d. 12.08 450,-
  Hardball revolver meget kraftig
  Hardball revolver meget kraftig

  2 billeder

  d. 11.08 500,-
  Tasmanian Tiger TT Mission Pack MKII Multicam Rygs
  Tasmanian Tiger TT Mission Pack MKII Multicam Rygs

  2 billeder

  d. 11.08 1.387,-
  Tasmanian Tiger TT Mission Pack MK II Rygsæk - 37 d. 11.08 1.387,-
  JSB Diabolo Exact Express Hagl - 4,52 mm.
  JSB Diabolo Exact Express Hagl - 4,52 mm.

  1 billede

  d. 11.08 129,-
  Tasmanian Tiger TT Mission Pack MKII Rygsæk - 37 l d. 11.08 1.237,-
  JSB Diabolo Exact Hagl - 4,5 mm.
  JSB Diabolo Exact Hagl - 4,5 mm.

  3 billeder

  d. 11.08 129,-
  Tasmanian Tiger TT Mission Pack MKII Rygsæk - 37 l
  Tasmanian Tiger TT Mission Pack MKII Rygsæk - 37 l

  2 billeder

  d. 11.08 1.237,-
  JSB Diabolo Exact Heavy Hagl - 4,52 mm.
  JSB Diabolo Exact Heavy Hagl - 4,52 mm.

  1 billede

  d. 11.08 129,-
  Tasmanian Tiger TT Mission Pack MKII Rygsæk - 37 l d. 11.08 1.237,-
  Tasmanian Tiger TT Mission Pack MKII Rygsæk - 37 l
  Tasmanian Tiger TT Mission Pack MKII Rygsæk - 37 l

  10 billeder

  d. 11.08 1.237,-
  Profsafe Våbenskab S8 - Nøglelås
  Profsafe Våbenskab S8 - Nøglelås

  1 billede

  business_basic, image_search_result
  d. 10.08 4.499,-
  WildGame Geværetui ? Luksus
  WildGame Geværetui ? Luksus

  1 billede

  d. 10.08 650,-
  Gamo Bear Grylls Survival Luftpistolsæt - 4,5 mm.
  Gamo Bear Grylls Survival Luftpistolsæt - 4,5 mm.

  3 billeder

  business_basic, image_search_result
  d. 10.08 799,-
  Profsafe Våbenskab S1500/150 - Kodelås
  Profsafe Våbenskab S1500/150 - Kodelås

  1 billede

  d. 10.08 6.799,-
  H&N Präzisions Rundkugel Hagl - 4,5 mm.
  H&N Präzisions Rundkugel Hagl - 4,5 mm.

  2 billeder

  d. 10.08 129,-
  Weihrauch HW 100 TK PCP Luftgevær - 4,5 mm.
  Weihrauch HW 100 TK PCP Luftgevær - 4,5 mm.

  1 billede

  business_basic, image_search_result
  Weihrauch HW 100 TK PCP Luftgevær - 4,5 mm., Weihrauch HW 100 TK PCP luftgeværet er endnu et pletskud fra tyske Weihrauch i deres legendariske HW 100 PCP-serie. Det unikke i denne TK version, er at både skæftet og selve løbet er lavet kortere, så man får at mere kompakt og mere håndgribeligt luftgevær. Derudover betyder det korte skæfte og løb også at der spares hele 700 gram i forhold til den almindelige HW 100 T. Det særlige Thumbhole håndtag, som er kendt fra de andre 100 K modeller, er dog bevaret og giver et utrolig godt og støttende greb. Geværet skyder ligesom de andre i HW 100 serien på det specielle PCP-system, som betyder at den normale spændefjeder er erstattet af en luftcylinder, som skal pumpes op eller fyldes via godkendt dykkerflaske. PCP står for ”Pre-Charged Pneumatic” og fungere ved at geværet har en forud pumpet luftcylinder under løbet, som sætter stemplet under tryk. Systemet fyldes til 200 bar, hvorefter skytten har ca. 50 skud med et 14-skudsmagasin. PCP-systemet har sine fordele ved at luftgeværet ikke skal knækkes, og at man derved undgår noget ”svagt led”, hvor der kan op står slør og skævhed. Derudover har PCP systemet også færre rystelser, mere ensartet skud og er generelt et mere slidsstærkt end systemer med spændefjeder. PCP-systemet betyder at man Weihrauch HW100 TK her en udgangshastighed på hele 275 m/s. For at styre lufttrykket og samtidig gøre Weihrauch HW 100 TK helt præcist, har den en indbygget luftregulator. Denne regulator sørger for at give PCP-systemet det helt nødagtige tryk, så der frigives den samme mængde luft ved hvert skud. Dette øger både præcisionen og sikre tilmed at hvert skud bliver helt ens - uanset mængden af luft i tanken.    Skæftet er lavet i glat olieret nøddetræ og er i en utrolig flot kvalitet, der leder tænkerne hen på dyre jagtrifler. På trods af det specielle Thumbhole greb kan luftgeværet både anvendes af både højre- og venstrehåndskytter. På overdelen af luftgeværet er der skinne til montering af kikkert- eller rødpunktssigte. HW 100 TK leveres med den klassiske Weihrauch Match aftræk, som giver skytten mulighed for at indstille aftrækket efter behov. Derudover er aftrækket også kendt for sit utrolig glatte og bløde aftræk. Der medfølger ekstra magasin, Quick Fill kit og engelsk manual.  Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  d. 10.08 8.999,-
  Profsafe Våbenskab S1500/150 - Nøglelås
  Profsafe Våbenskab S1500/150 - Nøglelås

  1 billede

  d. 10.08 5.099,-
  Umarex Mosquito Fladagl - 4,5 mm.
  Umarex Mosquito Fladagl - 4,5 mm.

  3 billeder

  d. 10.08 69,-
  Gamo P-900 IGT Luftpistol - 4,5 mm.
  Gamo P-900 IGT Luftpistol - 4,5 mm.

  5 billeder

  business_basic, image_search_result
  Gamo P-900 IGT Luftpistol - 4,5 mm., Gamo P-900 IGT luftpistolen er 100% baseret på Gamos velkendte P-900, men hvor Gamo har tilføjet den fantastiske Gamo IGT gascylinder.  IGT systemet gør at luftpistolen er fjederløs og i stedet har fået en gas-cylinder, som ved ladning sætter tryk på et lille stempel. Det betyder at der opnås et mere præcist skud, et mere ensartet aftræk og uden den nogen ”raslen” fra fjederen. Derudover har systemet den fordel at være mere slidstærkt end i normale spændefjedersystemer.  IGT systemet gør at Gamo P-900 IGT luftpistolen opnår en udgangshastigheden på hele 120 m/s. Kombinationen af løb med riffelgang, to-trins aftræk og den høje udgangshastighed gør Gamo P-900 IGT til en utrolig præcist luftpistol. Luftpistolen lades ved at knække selve løbet og indsætte haglet direkte i piben.  Derudover har luftpistolen fået det fiberoptiske Gamo TRUGLO sigte, som også anvendes på mange af Gamos luftgevær. Læs mere eller se videoer om Gamo P-900 IGT og IGT systemet herunder.   Klik her for at se Gamo P-900 IGT manualen. Gamo P-900 IGT: Gamo P-900 IGT: Bemærk: For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  d. 10.08 899,-
  Nor-Lyx HL5 Våbenskab
  Nor-Lyx HL5 Våbenskab

  1 billede

  business_basic, image_search_result
  d. 10.08 4.690,-
  H&N Baracuda Hunter Extreme Hagl - 4,5 mm.
  H&N Baracuda Hunter Extreme Hagl - 4,5 mm.

  2 billeder

  d. 10.08 129,-
  Gamo Spinner Target Deluxe Skydemål
  Gamo Spinner Target Deluxe Skydemål

  2 billeder

  d. 10.08 299,-
  Nikko Stirling Mountmaster Kikkertsigte 4-16x50 mm
  Nikko Stirling Mountmaster Kikkertsigte 4-16x50 mm

  3 billeder

  d. 10.08 1.149,-
  Peltor Kid Høreværn - Neon Grøn
  Peltor Kid Høreværn - Neon Grøn

  1 billede

  d. 10.08 299,-
  Gamo PCP-Fodpumpe
  Gamo PCP-Fodpumpe

  1 billede

  d. 10.08 1.999,-
  Peltor Kid Høreværn-Neon Rosa-One Size
  Peltor Kid Høreværn-Neon Rosa-One Size

  1 billede

  d. 10.08 299,-
  H&N Spitzkugel Spidshagl - 4,5 mm.
  H&N Spitzkugel Spidshagl - 4,5 mm.

  2 billeder

  d. 10.08 129,-
  Peltor SportTac Elektronisk Høreværn
  Peltor SportTac Elektronisk Høreværn

  1 billede

  d. 10.08 1.000,-
  Peltor Bulls Eye I Høreværn
  Peltor Bulls Eye I Høreværn

  1 billede

  d. 10.08 299,-
  H&N Hornet Hagl - 4,5 mm.
  H&N Hornet Hagl - 4,5 mm.

  3 billeder

  d. 10.08 179,-
  Kral Arms Puncher EVO Marine PCP Luftgevær - 4,5 m
  Kral Arms Puncher EVO Marine PCP Luftgevær - 4,5 m

  1 billede

  business_basic, image_search_result
  Kral Arms Puncher EVO Marine PCP Luftgevær - 4,5 m, Kral Arms Puncher EVO Marine PCP luftgeværet har fået en overfladebehandling i en kombination af nikkel og krom, som giver luftgeværet et anderledes og utroligt smukt ydre. Dertil har luftgeværet fået et let skæfte produceret i kunststofmateriale, som er med til at holde vægten på PCP luftgeværet ned på kun 3250 gram.  Trods sit lidt anderledes ydre, så skyder Kral Arms Puncher EVO Marine stadig på et klassisk PCP-system. Det betyder at luftgeværet har en 280cc stor trykluftcylinder, som skal pumpes via godkendt dykkerflaske, PCP trykluftpumpe eller kompressor med booster. Derefter kan der skydes op til 120 skud pr. opfyldning og ca. 40 på fuld-power. Puncher EVO Marine opnår via PCP-systemet en udgangshastighed på hele 350 m/s ved brug af almindelige hagl til luftvåben. En skrue gør det muligt at indstille luftforbruget, så udgangshastigheden sænkes, mens antallet af skud mellem opfyldningerne øges. Sammen med PCP systemet sidder der et kvalitets aftræk fra Kral Arms, som giver mulighed for indstilling af tryk og længde på aftrækket. Aftrækket har manuel sikring på siden af luftgeværet. På overdelen har Kral Arms Puncher EVO Marine en 11 dovetail og 22 mm weaver monteringsskinne til kikkertsigte. Under skæftet er der mulighed for montering af en Kral Arms bipod eller andet tilbehør i Picatinyskinne. Skæftet er fremstillet i let og slidstærkt kunststofmateriale med pistolgreb med god støtte. Derudover har skæftet en kolbe med justerbar kindpude og en skulderpude i blødt gummi.   Se manualen her. Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  d. 10.08 5.299,-
  SW Dartpile til Pusterør - 24 stk.
  SW Dartpile til Pusterør - 24 stk.

  1 billede

  d. 10.08 109,-
  Gamo Coyote Black Whisper Combo PCP Luftgevær - 4,
  Gamo Coyote Black Whisper Combo PCP Luftgevær - 4,

  4 billeder

  business_basic, image_search_result
  Gamo Coyote Black Whisper Combo PCP Luftgevær - 4,, Gamo Cayote Black Whisper Combo luftgevær med Gamo 3-9x40 kikkertsigte og 10-skuds magasin. Luftgeværet skyder på et PCP-system, hvor en stor 232cc luftcylinder fyldes til 200 bar, hvorefter der kan afgives op til 35 skud via det medfølgende 10-skuds magasin. Det kraftige PCP system gør at luftgeværet opnår en udgangshastighed på hele 390 m/s og 492 m/s med specielle Power hagl, som Gamo PBA eller Crosman Penetrator. Gamo Coyote Black Whisper Combo leveres med et Gamo CAT to-trins aftræk, som kan indstilles på flere forskellige måder og har automatisk sikring. Løbet er produceret i stål og har fået indbygget Gamos Whisper Maxxim teknologi, som er en integreret lyddæmper, der reducere lyden med op til 52% i forhold til almindelige luftvåben. Det med følgende kikkertsigte er med 3-9x forstørrelse og i 40 mm. optik, som sikre at den både kan anvendes inden- og udenfor grundet det store indtag af naturlig lys. Skæftet er produceret i kunststofmateriale, som er 100% vedligeholdelsesfri og designet så det både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Kolben er lavet med Gamos Adjustable Cheek Piece teknologi, som gør det muligt at justere kindpuden vertikalt.  Bemærk: Læs korrekt betjening af Gamo Coyote Black Whisper her.  Gamo Coyote Black Whisper Montering og indskydning af sigtekikkert: Gamo Coyote Black Whisper Combo: Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  d. 10.08 5.499,-