Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Luftgevær

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Max ranger luftgevær
  Max ranger luftgevær

  5 billeder

  I dag 1.000,-
  NY
  Luftgevær, DIANA 52
  Luftgevær, DIANA 52

  7 billeder

  I dag 2.999,-
  RWS Super-H-Point - 4,5 mm
  RWS Super-H-Point - 4,5 mm

  2 billeder

  I dag 79,-
  Crosman Premier Super Point Spidshagl ? 4.5 mm.
  Crosman Premier Super Point Spidshagl ? 4.5 mm.

  5 billeder

  I dag 99,-
  JSB Exact Diabolo Premium - 4,5 mm
  JSB Exact Diabolo Premium - 4,5 mm

  2 billeder

  I dag 149,-
  Flip-Target Max Skydemål
  Flip-Target Max Skydemål

  2 billeder

  I dag 299,-
  Jaeger Kikkeertsigte 4x32 mm. - Skinnemontage
  Jaeger Kikkeertsigte 4x32 mm. - Skinnemontage

  1 billede

  I dag 499,-
  Gamo Bear Grylls Camo Skydeskiver
  Gamo Bear Grylls Camo Skydeskiver

  1 billede

  I dag 99,-
  Gamo PCP-Fodpumpe
  Gamo PCP-Fodpumpe

  1 billede

  I dag 1.999,-
  Pileholder Til SW Dartpile
  Pileholder Til SW Dartpile

  1 billede

  I dag 29,-
  Crosman Fast Flight Penetrator Power Hagl - 4,5 mm
  Crosman Fast Flight Penetrator Power Hagl - 4,5 mm

  5 billeder

  I dag 129,-
  Hatsan Mod 33 Luftgevær - 4,5 mm.
  Hatsan Mod 33 Luftgevær - 4,5 mm.

  1 billede

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Hatsan Mod 33 Luftgevær - 4,5 mm., Hatsan Mod 33 luftgeværet er perfekt til den yngre skytte, der ønsker et let luftgevær der samtidig er nemt at betjente. Luftgeværet skyder på et traditionelt spændefjeder system, som lades ved at knække løbet og indsætte haglet i løbsindgangen. Selvom Mod 33 er nem at lade, opnås der stadig en udgangshastighed på hele 200 m/s ved brug af almindelige hagl. Aftrækket på Hatsan MOD 33 er det anerkendte Hatsan Quattro aftræk, som giver en række forskellige måde at indstille og justere selve aftrækket på. Skæftet er produceret i vedligeholdelsesfrit sort kunststofmateriale, mens løbet og overdelen er produceret i stål med en klassisk sort brunering. kolben er monteret med en skulderpude i blødt gummi, som gør luftgeværet mere komfortabelt at skyde med. Derudover har Hatsan MOD 33 manuel sikring, riffelgang, og der medfølger engelsk manual.     Se manualen til Hatsan Mod 33 her. Quettro-Trigger er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket gør det muligt at indstille aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. og vil derefter automatisk returnerer til udgangs position. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås. Det betyder at hvis f.eks. luftgeværet tabes vil aftrækket automatisk låse - også selvom sikring er slået fra.  Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  d. 14.05 899,-
  Crosman WildFire PCP Luftgevær - 4,5 mm.
  Crosman WildFire PCP Luftgevær - 4,5 mm.

  3 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Crosman WildFire PCP Luftgevær - 4,5 mm., Crosman WildFire PCP Luftgevær er et semiautomatisk PCP luftgevær med 12-skudsmagasin. Derudover byder Crosman WildFire på et let skæfte i syntetiskmateriale, trykluftmåler og fiberoptisksigte på fronten. PCP luftgeværet skyder på et PCP system, hvilket betyder at en luftcylinder fyldes med luft via en PCP trykluftpumpe eller godkendt dykkerflaske. Derefter har skytten op til 60 skud inden luftcylinderen igen har brug for at blive genopfyldt. PCP systemet betyder at man opnår en udgangshastighed på 213 m/s og hele 243 m/s med PBA Power hagl. Crosman WildFire luftgeværet er udstyret med et semiautomatiske system, som betyder at når først det medfølgende 12-skudsmagasin er monteret, kan skytten skyde de 12 skud af uden at skulle lade geværet. Crosman geværet leveres med et let skæfte i kunststofmateriale, som på toppen har en 11 mm. monteringsskinne til påsætning af kikkertsigte. Via et fiberoptisk frontsigte er det dog også muligt at skyde uden kikkertsigte. Luftgeværet er udstyret med et klassisk single-stage Crosman aftræk med manuel sikring.  Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 1.799,-
  Gamo High Performance Combo Hagl Pakke
  Gamo High Performance Combo Hagl Pakke

  2 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Gamo High Performance Combo Hagl Pakke, Gamo High Performance Combo Hagl pakke indeholder hele fire forskellige Gamo hagl til luftvåben, og er derfor perfekt til skytten der ønsker at afprøve forskellige hagtyperl. Pakken indeholder derfor både Gamo PBA Red Fire, PBA Amor, PBA Raptor og Rocket hagl. Læs mere om de fire forskellige hagltyper herunder.  1. Gamo PBA Red Fire Gamo Red Fire er et rigtigt Power hagl som øger udgangshastigheden på luftvåbnet, og er tilmed blandt de mest præcise hagl på markedet. Haglet er specieldesignet til at ekspandere ensartet hele vejen gennem målet, og den lille røde spidst får haglet til at udvide sig, når det rammer byttet. Red Fire er produceret med en underkappe i bly og en spids i hårdt plastik. Haglet levering en metalpakke med 125 stk., hvor hvert hagl har en vægt på 0,51 gram. 2. Gamo PBA Amor  Gamo PBA Amor er et ler Power hagl udviklet til at opnår den maksimale udgangshastighed og øge penetreringsevnen. Den glatte overflade og lette konstruktion betyder dermed at udgangshastigheden på haglet øges med helt op til 20%. Haglet er et PBA hagl, hvilket står for  Performance Ballistic Alloy, og har derudover en rund spids i stål, for at øge anslagsenergien. Denne stål spids er 50% hårdere end bly og giver derfor op til 100% bedre ekspansion, når den rammer byttet. Haglet leveres i en lille metalbøtte med 125 stk. hagl, der har en vægt på 0,44 gram pr. hagl.  3. Gamo PBA Raptor  Gamo PBA Raptor 4,5 mm. er et fuldblods ”Power-Hagl” hvor alt udviklingen af haglet har fokus på at opnå en så høj udgangshastighed så muligt. Det betyder at man med Gamo PBA Raptor kan øge hastigheden med på til 25% i forhold til almindelige hagl. Raptor er produceret i let aluminium og belagt med et helt glat lag 18 karat guld, som har en evne til at glide hurtigere gennem løbet. På trods af den lette vægt er det faktisk lykkedes for Gamo at lave et hagl med stor præcision, men dog uden den store anslagskraft. Haglet kommer i en bøtte med i alt 100 hagl, som her har en vægt på 0,33 gram.   4. Rocket Gamo Rocket er virkelig en klassiker, som altid har været der og som aldrig forsvinder. Haglet er et såkaldt ”to-komponents-hagl” med en stålkugle i spidsen, som løsriver sig ved anslag og derved penetrer byttet dybt med stor anslagskraft. Pakken indeholder 100 stk. Gamo Rocket med en vægt på 0,62 gram pr. Hagl. Denne udgave er i kaliber 4,5 mm. 
  d. 14.05 279,-
  H&N Hornet Hagl - 4,5 mm.
  H&N Hornet Hagl - 4,5 mm.

  3 billeder

  I dag 179,-
  Peltor Maxim Ballistic Skydebriller
  Peltor Maxim Ballistic Skydebriller

  2 billeder

  I dag 299,-
  Leader Spidshagl - 4,5 mm.
  Leader Spidshagl - 4,5 mm.

  3 billeder

  I dag 49,-
  Hatsan Mod 25 Luftpistol - 4,5 mm.
  Hatsan Mod 25 Luftpistol - 4,5 mm.

  4 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Hatsan Mod 25 Luftpistol - 4,5 mm., Hatsan Mod 25 luftpistol er produceret i robuste materialer og i et kompakt ergonomisk design, som tilsammen giver en god skydeoplevelse.  Luftpistolen er bygget som et klassik luftvåben, hvor løbet knækkes og haglet sættes direkte i løbsindgangen. Dette system gør at pistolen opnår en udgangshastighed på hele 150 m/s ved brug af almindelige hagl.  Aftrækket er det samme som findes på mange andre Hatsan luftvåben og indeholder derfor også både Cocking Safety, der låser aftrækket hvis pistolen tabes. Aftrækket har en indbygget manuel sikring. Mod 25 luftpistolen har et skæfte i let kunststofmateriale og et klassisk pistolgreb. På toppen af pistolen er der monteret et fiberoptisk Truglo sigte, som via en orange og grøn kontras gør det nemt at sigte helt præcist uden kikkertsigte. En skinnemontage fræset ind i løbet giver dog mulighed for nem montering af både kikkertsigte eller rødpunktssigte.  Hatsan Mod 25 leveres med løbsforlænger, Hatsan hagl, Hatsan skydekasse og Hatsan skydeskiver.  Se manualen for Hatsan Mod 25 her.  Bemærk: For at købe og anvende luftpistoler i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftpistoler med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 799,-
  JSB Predator Polymag Hagl - 4,5 mm.
  JSB Predator Polymag Hagl - 4,5 mm.

  2 billeder

  I dag 149,-
  Skumhåndtag Til Pusterør
  Skumhåndtag Til Pusterør

  1 billede

  I dag 59,-
  RWS Hypermax - 4,5 mm.
  RWS Hypermax - 4,5 mm.

  3 billeder

  I dag 129,-
  Asphen Extreme Håndkikkert - 8x42 mm.
  Asphen Extreme Håndkikkert - 8x42 mm.

  1 billede

  I dag 900,-
  Norica Spider GRS Camo Luftgevær - 4,5 mm.
  Norica Spider GRS Camo Luftgevær - 4,5 mm.

  7 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Norica Spider GRS Camo Luftgevær - 4,5 mm., Norica Spider GRS Camo er et topkvalitetsluftgevær i et fedt camouflage design og med alle de teknologier man kan forvænte af et top luftgevær. Spider GRS Camo byder blandet andet på det unikke Norcia GRS (Gas Ram System) system, som betyder at den traditionelle spændefjeder er byttet ud med en gas fyldt cylinder. Geværet lades på normalvis ved at knække geværet, men i stedet for at fjederen bliver spændt, sætter et lille stempel tryk på cylinderen, som frigives ved tryk på aftrækket. De store fordele ved at anvende et gas ram system er at man undgår de rystelser er spændefjeder ofte laver ved afgivelse af skud. Det er med til at man opnår en øget præcision, samt en markant forbedret slidstyrke. Derudover sikre GRS teknologien også at man får et mere ensartet og lydsvagt skud. Sammen med GRS-systemet er der også indbygget et let og glat aftræk med en automatisk sikring der holder sikkerheden i top. Det resultere i at man med Norica Spider GRS Camo får et utrolig kraftigt luftgevær med en udgangshastighed på hele 330 m/s med almindelige stålhagl. Skæftet skiller sig designmæssigt ud fra andre luftvåben, men materialet er dog det samme lette og vedligeholdelsesfire kunststofmateriale, som også ses i mange andre Norica modeller. Skæftet har et pistol greb med ekstra ”Checkering-grib" på både greb og forskæfte. kolben har både en lille kindpude på venstre og højre side, som gør at den kan anvendes af både venstre- og højrehåndsskytter. Derudover har skæftet fået monteret en rekylreducerende skulderpude, for at øge komforten og skydeoplevelsen. Spider GRS Camo leveres uden kikkert, men med en 11 mm. skinne, som gør det muligt at eftermontere et kikkertsigte på luftgeværet. Et fiberoptisksigte gør det muligt at skyde uden montering af kikkertsigte.  Se en lille video om Norcia Spider GRS Camo eller læs mere om det unikke GRS system herunder.  Norica GRS – Gas Ram System  Norica GRS står for ”Gas Ram System” og er et unikt system udviklet af Norica’s R&D udviklingsafdeling, der nu arbejder på at bygge det ind i flere Norica våben. GRS systemet betyder at luftvåbnet har en indbygget gascylinder, som ved ladning sættes under tryk af et lille stempel. Stemplet komprimere gastrykket i cylinder og ved afgivelse af skud får aftrækket trykket til at sende haglet ud gennem løbet med en enorm kraft. GRS systemet har sine klare fordele ved at være betydelig mere lydsvagt og udgiver ikke samme vibrationer. Derudover gør det lukkede gas-system også at aftrækket bliver mere ensartet samtidig med at cylinderen har en højere levetid end et fjedervåben.     Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 2.499,-
  Normak Skydekasse
  Normak Skydekasse

  1 billede

  I dag 199,-
  Hatsan Torpedo 150TH Combo Luftgevær - 4,5 mm.
  Hatsan Torpedo 150TH Combo Luftgevær - 4,5 mm.

  6 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Hatsan Torpedo 150TH Combo Luftgevær - 4,5 mm., Den klassiske Hatsan Torpedo 150TH i en speciel Combo udgave, hvor der medfølger et kikkerstige med en forstørrelse på 4x og et optik på 32 mm., som sikre god lys ind i linsen, så den både kan anvendes under mørke forhold. Til kikkertsigtet medfølger der en Gamo skinnemontage, der kan både beskytter og holder kikkertsigtet på plads under skydning Hatsan 150TH Combo. Luftgeværet skiller sig ud ved at have et fastløb med en spændestang under løbet, som spændes når geværet lades. Haglet monteres ved at åbne for et lille kammer ovenpå luftgeværet. Et luftgevær med fastløb har sine fordele ved at undgår ”knækket” på luftgeværet og derved minimere risikoen for slør og skævhed på løbet. Derudover betyder det fasteløb også at riffelgangen i løbet bliver en anelse længere, så man derved opnår et mere præcist luftgevær. Hatsan 150TH Combo har fået en række opdateringer, som gør at den nu indeholder alle de nye Hatsan teknologier. Luftgeværet har blandt andet fået den unikke og justerbare Hatsan Quattro aftrækker, det gør det muligt både at indstille hårdheden, længden og cyklus af aftrækket. Derudover har hatsan indbygget den støddæmpende SaS-teknologi (Shock Absorber System), som betyder at en mekanisme inde i skæftet optager noget af det rekyl der kommer ved skudafgivelse. To markante forbedringer der alt i alt har forbedret skydeoplevelses markant, men også gjort det kraftige luftgevær mere behageligt at skyde med. Skæftet på luftgeværet er produceret i let og vedligeholdelsesfrit kunststofmateriale, med et støttende og komfortabelt thumbhole håndtag. Denne udformning betyder dog at luftgeværet bedst kan anvendes af højrehåndsskytter. Med til luftgeværet medfølger der en Hatsan Bipod, luksus kikkertstop og en engelsk manual. Yderlig information og beskrivelse af de Hatsan teknologier geværet indeholder kan læses herunder.   Se manualen til Hatsan Torpedo 150TH Combo her. Indskydning og montering af kikertsigte: Quettro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed for at skyttren kan indstille gangen, så det passer helt perfekt og er derfor med til at give en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstilling, hvilket betyder at aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket kan indstilles. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. og vil derefter automatisk returnerer til udgangsposition. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås.  Hatsan Shock Absorber System (SaS) er et unikt system, der reducere de rekylsalg og rystelser der opstår i kraftige luftvåben ved skudafgivelse. Dette er med til at yde høj beskyttelse og øget levetid af luftgeværet, optik og tilbehør. Systemet der en speciel mekanisk ”støddæmper” der er bygget ind i skæftet, så et både beskytter og øger skydeoplevelsen.    TRUGLO Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via et TRUGLO teknologi er det muligt at anvende luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisksigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne sigte og giver dermed en god oplysning af målet.   TRIOPAD® Butt System  Hatsan TRIOPAD® Butt System er et unikt system der giver mulighed for justering af skulderpudens længde og dermed længden til aftrækket. De specielle gummipuder absorbere rekylsalget og yder derved optimal beskyttelse af skulderen under skydning. Længden af skulderpuden justeres ved at fjerne eller tilføje tre individuelle plader.    Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 2.799,-
  Gamo Shadow DX Combo Luftgevær - 4,5 mm.
  Gamo Shadow DX Combo Luftgevær - 4,5 mm.

  3 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Gamo Shadow DX Combo Luftgevær - 4,5 mm., Gamo Shadow DX Combo luftgevær med et let skæfte i kunststofmateriale og bygget på et system der giver en høj udgangshastighed. For at skyde helt præcist med et luftgevær kræver det et kikkeretsigte og gode hagl. Gamo Shadow DX Combo kan tilbyde begge dele, da der både medfølger en Gamo 4x32 sigtekikkert og 250 Gamo hagl.  Luftgeværet har en udgangshastighed på 305 m/s med almindelige hagl og helt op til 386 m/s med særlige Power-hagl. Derudover byder luftgeværet på et løb med riffelgang, som sikre god præcision ved høje hastigheder. Skæftet er produceret i vedligeholdelsesfrit kunststofmateriale og har kindpuder til både højre- og venstrehåndsskytter. Derudover er der et støttende pistolgreb som giver god komfort under skydning. For at reducerer det rekylslag luftgeværet afgiver, er der monteret en speciel Gamo SWA skulderpude, som reducerer helt op til 74% af rekylet.  Til skydning uden sigtekikkert har Gamo Shadow DX Combo fået monteret et TRUGLO fiberoptisk sigte med grønt bagsigte og rødt frontsigte. Læs mere om de teknologier Gamo Shadow DX Combo indeholder herunder. Indskydning og montering af kikkertsigte: Gamo Shock Wave Absorber er en rekylpude der i sin enkelthed skal hjælpe med at give en bedre skydeoplevelse. Den specielle skulderpude er udviklet og testet på Gamo laboratorie for at forbedre absorbering i skulderpuden. Dette har resulteret i en skulderpude der giver op til 74% mere absorbering end standard skulderpuder. Derudover giver SWA-puden mulighed for at skytten skal kan regulere rekyl ved at tage en eller flere af de små gummi stykker ud alt efter position og omstændigheder.  TRUGLO Gamo TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne / gule sigte og giver dermed en god oplysning af målet. Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 1.999,-
  RWS Superpoint Extra - 4,5 mm
  RWS Superpoint Extra - 4,5 mm

  2 billeder

  I dag 79,-
  Decoy Archery Fiberpile ? 26?
  Decoy Archery Fiberpile ? 26?

  1 billede

  I dag 139,-
  Gamo Delta Fox GT Spyder Luftgevær - 4,5 mm.
  Gamo Delta Fox GT Spyder Luftgevær - 4,5 mm.

  2 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Gamo Delta Fox GT Spyder Luftgevær - 4,5 mm., Gamo Delta Fox GT Spyder i 4,5 mm. er et helt nyt knækluftvåben fra den spanske Gamo som er tiltænkt til husstandes yngre skytter. Det særlige ved den nye GT Spyder udgave, er det nye unikke design i grå kunststofmateriale med et hvidt mønster. På alle andre fronter, er luftgeværet identisk med den normale Delta Fox GT. Derfor byder denne udgave også på et mindre skæfte end normale luftgevær, så selv familien mindre medlemmer kan anvende det. Skæftet er produceret i kunststof, som både er let og ikke kræver nogen vedligeholdelse. Det specielle skæfte gør designet af skæftet det særligt egnet til venstrehåndsskytter, men også brugbart for højrehåndsskytter. Luftgeværet skyder på et knæksystem, hvor løbet knækkes ved ladning og haglet indsættes direkte i piben. Systemet betydet at Gamo Delta Fox GT Spyder har en udgangshastighed med almindelige hagl på 160 m/s og ved anvendelse af specielle ”Power-Hagl” kan luftgeværet komme helt op på 190 m/s.    Derudover får man med Gamo Delta Fox GT Spyder både skinnemontage til kikkertsigte, ventileret bagklappe, tro-trins aftrækker og sikring.  Se vores våbenekspert John gennem få Gamo Delta Fox GT Spyder herunder.  Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 1.099,-
  WildGame Elg Skydeskiver - 50 stk.
  WildGame Elg Skydeskiver - 50 stk.

  1 billede

  I dag 79,-
  Decoy Archery Compound Camo Buesæt - Børn
  Decoy Archery Compound Camo Buesæt - Børn

  1 billede

  I dag 579,-
  Gamo Hunter Extreme 1250 Combo Luftgevær - 4,5 mm.
  Gamo Hunter Extreme 1250 Combo Luftgevær - 4,5 mm.

  2 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Gamo Hunter Extreme 1250 Combo Luftgevær - 4,5 mm., Gamo Hunter Extreme 1250 Combo er uden tvivl noget af det flotteste, kraftigste og bedste luftgevær fra Gamo. Luftgeværet indeholder en række innovative Gamo teknologier og leveres med et Gamo 3-9x50 mm. WR IR kikkertsigte.  Hele konceptet bag Hunter Extreme er den specielle ”Gamo POWER – 33 mm.” teknologi, som er en ekstrem kraftig cylinder på hele 33 mm. Den øget størrelse gør den i stand til at skubber mere luft, og derved sende haglet ud af cylinderen med en større hastighed. Gamo POWER cylinderen får udgangshastighed i Hunter Extreme 1250 op på 379 m/s med almindelige hagl og hele 475 m/s med specielle Power-hagl.  Da den kraftige cylinder afgiver en smule rekyl har luftgeværet får monteret Gamos rekyldæmpende skulderpude SWA. Det betyder at op til 74% af det rekylsalg luftgeværet afgiver ved skud absorberes i puderne. For at beskytte den medfølgende 3-9x50 mm. WR IR kikkertsigte, har luftgeværet Gamo RRR teknologi, som reducere rekylslaget og beskytter kikkertsigtet med næsten 100%. Skæftet er lavet til både venstre og højrehånds skytter og produceret i lakbehandlet træ, som kræver en smule vedligeholdelse – til gengæld er det utrolig flot! Læs mere eller se små videoer om de Gamo teknologier Hunter Extreme 1250 Combo indeholder herunder:  Indskydning og montering af kikkert Gamo SWA er specielle skulderpuder, der er udviklet og testet på Gamos laboratorier for at forbedre absorbering af rekylslag i gummiet. Dette har resulteret i en skulderpude der giver op til 74% mere absorbering end standard skulderpuder. Derudover giver SWA-puden mulighed for at ændre på skulderpudens længde via tre aftagelige skiver.  Gamo ville øge kraften i almindelige luftvåben og hvorfor ikke bare udstyre dem en større cylinder og fjeder? Dette blev derfor resultatet af Gamos POWER – 33 mm. cylinder. Kombinationen af en kraftig spændefjeder og større cylinder gør at der kan skubbes en større mængde luft og derved at øget hastighed på haglet. Det gør Power 33 mm. til et utrolig kraftig og slidstærk system, som ofte får udgangshastigheden op over 300 m/s.  Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 4.999,-
  H&N Red Scorpion Hagl - 4,5 mm.
  H&N Red Scorpion Hagl - 4,5 mm.

  2 billeder

  I dag 179,-
  Crosman Optimus Combo Luftgevær - 4,5 mm.
  Crosman Optimus Combo Luftgevær - 4,5 mm.

  6 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Crosman Optimus Combo Luftgevær - 4,5 mm., Crosman Optimus Combo luftgevær er både utrolig elegant med sit smukke håndlavede træskæfte, og samtidig udstyret med et kraftigt systemet der giver en udgangshastighed på hele 305 m/s ved brug af almindelige hagl. Geværet leveres med en Crosman kikkertsigte med CenterPoint kikkertsigte med en forstørrelse på 4x og et optik på 32 mm., som giver et godt lysindtag under mørke forhold. Via et Truglo fiberoptisk sigte på giver geværet dog også mulighed for nem og lærerig skydning uden kikkertsigtet monteret. Det kraftige luftgevær skyder på et klassisk fjedersystem, som trækkes på ved at knække geværet og montere haglet direkte i løbsindgangen. Dette er både et utrolig stabilt og driftsikkert system, som på trods af mange år på bagen stadig anvendes i langt de fleste luftgevær. Optimus har et håndlavet skæfte i træ, som er olieret og gjort helt galt. Derudover er skæftet formet uden kindpude, så det kan bruges af både venstre- og højrehåndsskytter. Geværet har et justerbart to-trins aftræk, som gør det muligt for skytten selv at indstille og tilpasse trækket.    Indskydning & montering af sigtekikkert: Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.      Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 1.599,-
  Gamo Spinner Target Deluxe Skydemål
  Gamo Spinner Target Deluxe Skydemål

  2 billeder

  I dag 299,-
  Gamo Rocket Hagl - 4,5 mm.
  Gamo Rocket Hagl - 4,5 mm.

  2 billeder

  I dag 99,-
  Gamo G-Magnum 1250 Luftgevær - 4,5 mm.
  Gamo G-Magnum 1250 Luftgevær - 4,5 mm.

  1 billede

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Gamo G-Magnum 1250 Luftgevær - 4,5 mm., Gamo G-Magnum 1250 er et helt nyt kraftfuldt luftgevær, udviklet med fokus på at skabe høj udgangshastighed og præcision i et ergonomisk design. Derudover har det under udvikling af luftgeværet været vigtigt for Gamo at holde prisen på et niveau, hvor det fleste kan være med.  Det kraftige luftgevær er bygget op omkring Gamos ekstra store 33 mm. POWER cylinder, som gør at luftgeværet opnår en udgangshastighed på vandvittige 470 m/s ved brug af almindelige hagl. Derudover har G-Magnum 1250 fået den anerkendte Gamo CAT aftrækker, som gør det muligt selve at finjustere aftrækket. På toppen har luftgeværet Gamos Recoil Reducing Rail skinne, som er en banebrydende teknologi, der beskytter kikkertsigtet mod rekylsalg, og for dem til at holde i længere tid på kraftige luftvåben. Sidst men ikke mindst har G-magnum 1250 luftgeværet fået monteret Gamos SWA rekylskulderpude på enden, som giver op til 74% mere absorbering end standard skulderpuder.  Luftgeværet har et skæfte i kunststofmateriale, som har sine fordele i at være utrolig let, slidstæk og vedligeholdelsesfri. Derudover har skæftet fået det nye Gamo ERGOGAMO håndtag med thumbhole. På trods af det specielle greb kan luftgeværet dog stadig anvendes af både venstre- og højrehåndsskytter. På toppen af luftgeværet er der monteret en skinne til montering af kikkersigte, men det fiberoptiske TRUGLO sigte gør det også muligt at skyde uden.  Læs mere eller se videoer om der forskellige Gamo teknologier i G-Hammer herunder.  Gamo CAT system står for ”Custom Action Trigger” og giver i sin enkelthed skytten mulighed for selv at justerer forreste og bagerste position på aftrækket. For at justere den forreste position justeres der blot på justeringsskruen på aftrækket og vandre-længde øges eller forkortes. Bagerste position justeres ved at løsne eller spænde en lille justeringsring på aftrækket, som så vil øge eller formindske den bagerste vandre-position. En fantastisk system der gør det muligt at skræddersy aftrækket præcis efter behov.   Gamo Recoil Reducing Rail er en banebrydende teknologi, der beskytter kikkerten mod rekylsalg, som særligt kraftige luftvåben afgiver ved skud. RRR teknologien er en todelt aluminiums konstruktion der er placeret ovenpå den normale skinnemontage. Konstruktionen er sammensat at to ”polymer”, som arbejder adskilt og dermed absorbere stødbølgerne. Dette resultere i at rekylstød reduceres med næsten 100% i  montagen, så kikkerten ikke lider skade under skydning med kraftige luftvåben.   Gamo Shock Wave Absorber er skabt for at give en bedre skydeoplevelse. Den specielle skulderpude er udviklet og testet på GAMOS laboratorie, for at forbedre absorbering i det gummimateriale skulderpuden laves af. Dette har resulteret i en skulderpude der giver op til 74% mere absorbering end standard skulderpuder. Derudover giver SWA-puden mulighed for at regulere hårdheden af skulderpuden via tre udtagelige klodser.  Gamo ville øge kraften i almindelige luftvåben og hvorfor ikke bare udstyre dem en større cylinder og fjeder? Dette blev derfor resultatet af Gamos POWER – 33 mm. cylinder, som via kombinationen af større fjeder og cylinder har en evne til at flytte en større mængde luft og derved at øget hastighed på haglet.  TRUGLO Gamos TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne sigte og giver dermed en god oplysning af målet.  Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 2.799,-
  Crosman Elkhorn Compoundbue
  Crosman Elkhorn Compoundbue

  4 billeder

  I dag 499,-
  Weihrauch HW 100 TK PCP Luftgevær - 4,5 mm.
  Weihrauch HW 100 TK PCP Luftgevær - 4,5 mm.

  1 billede

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Weihrauch HW 100 TK PCP Luftgevær - 4,5 mm., Weihrauch HW 100 TK PCP luftgeværet er endnu et pletskud fra tyske Weihrauch i deres legendariske HW 100 PCP-serie. Det unikke i denne TK version, er at både skæftet og selve løbet er lavet kortere, så man får at mere kompakt og mere håndgribeligt luftgevær. Derudover betyder det korte skæfte og løb også at der spares hele 700 gram i forhold til den almindelige HW 100 T. Det særlige Thumbhole håndtag, som er kendt fra de andre 100 K modeller, er dog bevaret og giver et utrolig godt og støttende greb. Geværet skyder ligesom de andre i HW 100 serien på det specielle PCP-system, som betyder at den normale spændefjeder er erstattet af en luftcylinder, som skal pumpes op eller fyldes via godkendt dykkerflaske. PCP står for ”Pre-Charged Pneumatic” og fungere ved at geværet har en forud pumpet luftcylinder under løbet, som sætter stemplet under tryk. Systemet fyldes til 200 bar, hvorefter skytten har ca. 50 skud med et 14-skudsmagasin. PCP-systemet har sine fordele ved at luftgeværet ikke skal knækkes, og at man derved undgår noget ”svagt led”, hvor der kan op står slør og skævhed. Derudover har PCP systemet også færre rystelser, mere ensartet skud og er generelt et mere slidsstærkt end systemer med spændefjeder. PCP-systemet betyder at man Weihrauch HW100 TK her en udgangshastighed på hele 275 m/s. For at styre lufttrykket og samtidig gøre Weihrauch HW 100 TK helt præcist, har den en indbygget luftregulator. Denne regulator sørger for at give PCP-systemet det helt nødagtige tryk, så der frigives den samme mængde luft ved hvert skud. Dette øger både præcisionen og sikre tilmed at hvert skud bliver helt ens - uanset mængden af luft i tanken.    Skæftet er lavet i glat olieret nøddetræ og er i en utrolig flot kvalitet, der leder tænkerne hen på dyre jagtrifler. På trods af det specielle Thumbhole greb kan luftgeværet både anvendes af både højre- og venstrehåndskytter. På overdelen af luftgeværet er der skinne til montering af kikkert- eller rødpunktssigte. HW 100 TK leveres med den klassiske Weihrauch Match aftræk, som giver skytten mulighed for at indstille aftrækket efter behov. Derudover er aftrækket også kendt for sit utrolig glatte og bløde aftræk. Der medfølger ekstra magasin, Quick Fill kit og engelsk manual.  Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 8.999,-
  Gamo PBA Red Fire Power Hagl - 4,5 mm.
  Gamo PBA Red Fire Power Hagl - 4,5 mm.

  1 billede

  I dag 129,-
  Peltor Bulls Eye I Høreværn
  Peltor Bulls Eye I Høreværn

  1 billede

  I dag 299,-
  Weihrauch HW 100 T - F.S.B. PCP Luftgevær - 4,5 mm
  Weihrauch HW 100 T - F.S.B. PCP Luftgevær - 4,5 mm

  2 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Weihrauch HW 100 T - F.S.B. PCP Luftgevær - 4,5 mm, Weihrauch HW 100 T F.S.B er et PCP-luftgevær i den absolutte kvalitetsmæssige topklasse, hvor der ikke er sparet på noget. Luftgeværet er bygget på Weihrauch egen fabrik i Tyskland, hvor de siden 1899 har udviklet og fremstillet våben i den bedste kvalitet. HW 100 T – F.S.B er et "PCP-luftgevær", hvilket vil sige at geværet har en lufttank, som skal pumpes eller fyldes via en dykkerflaske.  Systemet fungerer ved at lufttanken fyldes op til 200 bar, hvorefter skytten har ca. 50 skud i et 14-skuds magasin inden der er behov for en ny opfyldning. De klare fordele ved dette system, er at man ikke skal knække luftgeværet efter hvert skud, men blot tage ladegreb og skyde igen. Endvidere er PCP-våbens fordel også at man får et mere ensartet skud og dermed en bedre præcision. F.S.B står for ”Fully Shrouded Barrel” og betyder i sin enkelthed at hele løbet er isoleret, så der opnås en lyddæmpende effekt.  For at styre lufttrykket og samtidig gøre Weihrauch HW 100 T F.S.B luftgeværet 100% præcist, har den en indbygget regulator. Denne regulator sørger for at give PCP-systemet det helt nødagtige tryk, så der frigives den samme mængde luft ved hvert skud. Dette øger både præcisionen og sikre tilmed at hvert skud bliver helt ens - uanset mængden af luft i tanken.    Skæftet er lavet i olieret nøddetræ af højeste kvalitet og kan både anvendes af højre- og venstrehåndsskytter. Navnet HW 100 T – F.S.B har også en betydning for skæftet, da ”T” står for ”Thumbhole” og dermed lægger navn til det specielle greb geværet har. Aftrækket er Weihrauchs "Match aftræk" med manuel sikring, som også gør det muligt for skytten selv at justere aftrækkes hårdhed. Luftgeværet er rekylfri og ved brug af almindelige hagl kommer udgangshastigheden helt op på 320 m/s takket være PCP-systemet. Der medfølger ekstra magasin, Quick Fill kit, og engelsk manual. Bemærk at kikkertsigtet på billedet ikke medfølger denne udgave af HW 100 T – F.S.B.      Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.  Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
  I dag 9.499,-
  Jaeger Kikkertsigte 3-9x40 mm. - Skinnemontage
  Jaeger Kikkertsigte 3-9x40 mm. - Skinnemontage

  1 billede

  I dag 649,-
  Heckler & Koch Stål Rundkugler - 4,5 mm
  Heckler & Koch Stål Rundkugler - 4,5 mm

  1 billede

  I dag 129,-
  Gamo Skinnemontage - 1"
  Gamo Skinnemontage - 1"

  1 billede

  I dag 249,-
  Gamo Raptor Hagl - 4,5 mm.
  Gamo Raptor Hagl - 4,5 mm.

  4 billeder

  I dag 129,-
  Brunox Korrosions-Schutz Olie - 400 ml.
  Brunox Korrosions-Schutz Olie - 400 ml.

  2 billeder

  I dag 99,-
  Weihrauch HW 97 Black Line-STL Luftgevær - 4,5 mm.
  Weihrauch HW 97 Black Line-STL Luftgevær - 4,5 mm.

  2 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Weihrauch HW 97 Black Line-STL Luftgevær - 4,5 mm., Weihrauch HW 97 Black Line-STL er endnu en specieludgave i Weihrauchs 97-serie. Ligesom søsterudgaven "HW Black Line" har denne ”STL” udgave en helt blankt ”Stainless-Look” på løbet og overdelen af luftgeværet. Det er med til at give et anderledes og unikt udsende, som i den grad for den til at skille sig ud fra mængden. Weihrauch 97 serien er kendt bland entusiaster for sit kraft, træfsikkerhed, kvalitet og en fantastisk velafbalanceret skæfte, hvilket denne Black Line-STL udgave også indeholder. Derudover har den selvfølgelig også spændestangssystemet, som betyder at luftgeværet lades ved at løsne spændestagen under løbet og trække det helt om, mens haglet sættes i et lille kammer på toppen af geværet. Spændestangen trækkes tilbage til startposition under løbet og luftgeværet er herned ladt og klar til skud. Systemet har de fordele at der opnås en øget præcision og bedre slidstyrke, fordi løbet ikke knækkes på midten ligesom almindelige knækluftgevær. Dermed er der heller ingen risiko for at der opstår slør i løbet.  HW 97 Black Line-STL har ligesom de andre i 97 fået det utrolig bløde og justerbare Weihrauch Rekord aftræk, som er anerkendt over hele verden. Skæftet er i samme form som den originale 97 KT og har derfor også det støttende og komfortable ” thumbhole” greb. Forskellen er dog at denne udgave er produceret i kunststof og ikke nøddetræ som den originale, hvilket her fordele ved mindre vedligeholdelse og ca. 100 gram mindre vægt.  Et fantstisk luftgevær produceret i Tyskland og udviklet med særlig fokus på silhouettskydning. Udgangshastigheden er ligesom de andre 97’er på 290 m/s ved anvendelse af almindelige hagl. Der medfølger engelsk manual og geværet leveres i en papkasse. Bemærk at HW 97 Black Line-STL har ikke noget fiberoptisk sigte og derfor skal der anvendes kikkertsigte (medfølger ikke).   Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 3.999,-
  WildGame Skæfteolie - 160 ml.
  WildGame Skæfteolie - 160 ml.

  1 billede

  I dag 79,-
  Pistolgreb Til Pusterør
  Pistolgreb Til Pusterør

  1 billede

  I dag 49,-
  Weihrauch HW 97 Black Line Luftgevær - 4,5 mm.
  Weihrauch HW 97 Black Line Luftgevær - 4,5 mm.

  4 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Weihrauch HW 97 Black Line Luftgevær - 4,5 mm., Den klassiske Weihrauch HW 97 i en speciel ”Black Line” udgave med sort syntetisk skæfte og blank sort brunering. Udover skæfte og brunering er der ikke ændret på luftgeværet i forhold til de andre HW 97 serien, og byder på samme træsikkerhed, kvalitet og er fantastisk velafbalanceret. HW 97 Black Line er derfor også med Weihrauch klassiske spændestang og fastløb. Det betyder at luftgeværet ikke har noget ”knæk” på selve løbet, hvilket sikre at der ikke opstår slår og at der opnås en mere jævn riffelgang. Derudover betyder spændestangen at man får et luftgevær med en højere slidstyrke og et mere præcist skud. Systemet lades ved at løse spændestangen under løbet og trække den i spænd, mens haglet puttes i et lille kammer på toppen af luftgeværet.  Til forskel fra den originale 97’er har denne udgave ikke et skæfte i nøddetræ, men i kunststofmateriale, hvilket byder på en række fordele. Et kunststofskæfte har ikke samme vedligeholdelse som et træskæfte og skal ikke behandles efter brug i fugtigt vejr, ligesom der spares ca. 100 gram på vægten. Til trods for det anderledes skæfte har det samme udformning som den originale HW 97 KT, hvilket betyder at man stadig har det komfortable og støttende ”Thumbhole” greb. Aftrækket på Black Line udgaven er også med det unikke Weihrauch Rekod-aftræk, som både er utrolig stabilt og blødt, ligesom det giver skytten mulighed for finjustering af aftrækket. Udgangshastighed for denne udgave er på hele 290 m/s takke være spændestangssystemet. Bemærk at HW 97 Black Line har ikke noget fiberoptisk sigte og derfor skal der anvendes kikkertsigte (medfølger ikke).    HW 97 Black Line leveres med engelsk manual.  Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 3.499,-
  Brunox Lub & Cor Olie - 100 ml.
  Brunox Lub & Cor Olie - 100 ml.

  1 billede

  I dag 69,-
  Decoy Archery Compound Youth Buesæt
  Decoy Archery Compound Youth Buesæt

  1 billede

  I dag 899,-
  Hatsan Gladius PCP Luftgevær - 4,5 mm.
  Hatsan Gladius PCP Luftgevær - 4,5 mm.

  5 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Hatsan Gladius PCP Luftgevær - 4,5 mm., Hatsan Gladius PCP Luftgevær er en PCP nyhed fra Hatsan, som i den grand skiller sig ud fra mængden på både kraft, teknologi og ikke mindst design. Derudover byder PCP luftgeværet Gladius selvfølgelig på en række anerkendte Hatsan teknologier, som tilsammen giver skytten den fulde PCP-oplevelse.   Luftgeværet skyder på et kraftig PCP system, hvor en luftcylinder flydes via en godkendt dykkerflaske eller PCP fodpumpe. Derefter har skytten helt op til 90 skud via et 10-skuds magasin inden det igen er nødvendigt at opfylde luftcylinderen. Hatsan Gladius har dertil også en smart indstillingsfunktion, som gør det muligt at justere udgangshastigheden i seks forskellige niveauer. Lufttrykket i cylinder kan overvåges i enden af luftcylinderen, og må maksimalt pumpes til 200 bar.    PCP luftgeværet der udstyret med Hatsan lyddæmpende QuietEnergy teknologi, som i denne udgave er fuld integreret i løbet, og dermed reducerer lyden med op til 50%. Dertil har geværet også fået det anderkendte Hatsan Quattro aftræk, som giver skytten en række indstillingsmuligheder og en øget sikkerhedsfunktion.  Skæftet er produceret i kunststofmateriale, som både holder vægten på geværet nede, og kræver mindre vedligeholdelse. Skæftet er udstyret med en justerbar kindpude, thumbhole og holder til de tre ekstra magasiner, som medfølger geværet. På toppen af geværet er der en monteringsskinne til både 11 og 22 mm. montage.  Hatsan Gladius leveres i praktisk pistolkuffert indeholdende luftgeværet, luftcylinder, skulderrem, fire magasiner og engelsk manual.    Se manualen til Hatsan Gladius PCP her. Opfyldning af luftcylinder - PCP fodpumpe. Opfyldning af luftcylinder - dykkerflaske Hatsan Quettro aftrækket giver mulighed for at indstille aftrækket, så det passer helt perfekt til den enkelte skytte. Aftrækket har tre-punkts indstillinger, hvilket gør det muligt indstille både aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket. Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. og vil derefter automatisk returnerer til udgangs position. Aftrækket har dertil et unikt sikkerhedssystem, som låser aftrækket, så vådeskudsulykker undgås. Quiet Energy Sound er en lyddæmper er der integreret i løbets udløb og fungerer ved at optage lyden og luften fra cylinderen, mens haglet upåvirket forsætter ud gennem løbet. Systemet betyder at lyden ved afgivelse af skud reduceres med op til 50% afhængelig af hagl og omgivelser.   Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 6.699,-
  Hatsan Mod 55S Combo Luftgevær - 4,5 mm.
  Hatsan Mod 55S Combo Luftgevær - 4,5 mm.

  4 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Hatsan Mod 55S Combo Luftgevær - 4,5 mm., Hatsan 55S Combo i en speciel Combo-udgave, hvor der medfølger 4x32 mm. kikkertsigte og montageringe. Kikkertsigtet har en forstørrelse på 4x og et 32 millimeter stort optik. Ellers er alt som på den originale Hatsan 55S, hvilket betyder at man både får et luftgevær der er garant for høj kvalitet, høj træsikkerhed og høj udgangshastighed. Selvom luftgeværet har været på markedet i flere år, er Hatsan ikke stopper med at udvikle på det og har derfor fået en mindre opdatering. Det betyder at 55S’eren har fået det nye justerbare Quattro aftræk, som giver skytten mulighed for selv at indstille selve aftrækket. Derudover har Hatsan også installeret deres SAS system (Shock Absorber System), som hjælper med er reducere rekylslaget ved skudafgivelse. Luftgeværet er et klassisk knækluftgevær, som lades ved at knække selve løbet mens hagæet indsættes direkte i løbsindgangen.  Montecarlo skæftet der er produceret i træ og udformet så det både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Derudover har man lavet en række net-udskæringer i skæftet, for at give et bedre greb på den glatte træoverflade. Kolben er monteret med en støddæmpende og komfortabel skulderpude. Hatsan 55S Combo leveres med engelsk manual.     Klik her for at se manualen til Hatsan 55S Combo.   Montering og indskydning af sigtekikkert: Quettro er Hatsans unikke og anerkendte to-trins aftræk, som kun findes på Hatsan luftvåben. Aftrækket giver mulighed indstilling, så det passer helt perfekt og er derfor med til at give en forbedret skydeoplevelse. Aftrækket har tre-punkts indstilling, hvilket betyder at aftrækkets belastning, første og andet trins skud cyklus samt længeden af aftrækket kan indstilles. Den brugerdefinerede Quattro aftrækker gør det også muligt at fortryde skuddet selvom aftrækket er gået ind i cyklus 1. og vil derefter automatisk returnerer til udgangsposition. Derudover har aftrækket fået indarbejdet et unikt sikkerhedssystem, som låser hvis luftgeværet tabes.  Hatsan Shock Absorber System (SaS) er et unikt system, der reducere de rekylsalg og rystelser der opstår i kraftige luftvåben ved skudafgivelse. Dette er med til at yde høj beskyttelse og øget levetid af luftgeværet, optik og tilbehør. Systemet der en speciel mekanisk ”støddæmper” der er bygget ind i skæftet, så et både beskytter og øger skydeoplevelsen.    TRUGLO Får at remme helt præcis med et luftgevær anbefales det at montere en kikkeret, men via et TRUGLO teknologi er det muligt at anvende luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisksigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne sigte og giver dermed en god oplysning af målet.    Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 1.499,-
  Gamo CFX Royal Luftgevær - 4,5 mm.
  Gamo CFX Royal Luftgevær - 4,5 mm.

  3 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Gamo CFX Royal Luftgevær - 4,5 mm., Næsten alle produkter opdateres og forbedres løbende, men der er også de produkter, som i første forsøg, er så gode at der aldrig må ændre på dem – sådan er Gamo CFX Royal! Luftgeværet er en rigtig klassiker med fastløb, som sikre et mere slidstærkt og præcist luftgevær. Fastløb betyder at løbet sidder fast på luftgeværet, mens et ladegreb under løbet knækkes ved ladning. Systemet gør at der opnår en udgangshastighed på 305 m/s med almindelige hagl.    Kombinationen af det fasteløb og høje udgangshastighed betyder at CFX Royal kan anvendes til skydning ud på over 40 meter med stor nødagtighed. CFX Royal udviklet på at opnå præcision og derfor har luftgeværet også det nye Gamo SAT aftræk, som giver et mere galt og blødt aftræk. Derudover kan Gamo SAT aftrækket indstilles og har manuel sikring.   Skæftet er produceret i lakeret træ og har kindpude på begge sider, så den både kan anvendes af højre- og venstrehåndsstykker. Kolben er lavet med en SWA skulderpude i et stødabsoberende materiale. SWA gør det tilmed muligt at ændre på skulderpudens hårdhed via tre klodser.  Se mere om de Gamo teknologier denne klassiker indeholder herunder.  Det nye Gamo Smooth Action Trigger System er uden tvivl en fantastisk og mere stabilt aftrækker. SAT er designet til alle discipliner af skydning og giver mulighed for en række indstillinger, ligesom at den er udstyret med en teknologi der giver et mere glat og hurtigt aftræk. SAT bogstaverne er indgraveret i begge sider af det mørke og stilfulde aftræk. Se en lille video omkring Gamo SAT herunder.  Gamo Shock Wave Absorber er en skulderpude der giver en bedre skydeoplevelse. Den specielle skulderpude er udviklet og testet på GAMOS laboratorie for at forbedre absorbering i det gummimateriale, som skulderpuden laves af. Dette har resulteret i en skulderpude der giver op til 74% mere absorbering end standard skulderpuder. Derudover giver SWA mulighed for at ændre på hårdheden af skulderpuden ved at fjerne eller tilføje tre små klodser.  TRUGLO Gamos TRUGLO teknologi gør de det muligt at anvende sit luftvåben til både sjov og lærerigt skydning uden kikkert. TRUGLO er et fiberoptisk-sigte, der giver et både klart og præcist sigte i alt salgs vejr. Den røde front sigte parres med grønne sigte og giver dermed en god oplysning af målet.  Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 2.599,-
  Dartpile m. rund spids - 100 stk.
  Dartpile m. rund spids - 100 stk.

  1 billede

  I dag 299,-
  Crosman Armada Combo PCP Luftgevær - 4,5 mm
  Crosman Armada Combo PCP Luftgevær - 4,5 mm

  4 billeder

  image_search_result, business_basic, business_small_image
  Crosman Armada Combo PCP Luftgevær - 4,5 mm, Crosman Armada Combo  er et nyt og anderledes PCP luftgevær, som via sit unikke design får tankerne hen på det amerikanske militærs kraftige maskinpistoler. Derudover leveres geværet med en stor Crosman CenterPoint kikkertsige der giver en forstørrelse på hele 4-16x og har et optik på 56 mm. Crosman Armada er produceret i topkvalitetsmaterialer og selvfølgelig bygget på Corsmans egen fabrik i USA. Armada er bygget op som et klassisk PCP luftgevær, hvilket betyder at geværet ikke har nogen traditonel spændefjeder eller gascylinder. Derimod har geværet en luftcylinder, som skal pumpes på med godkendt PCP pumpe eller via dykkerflaske. Cylinderen kan fyldes op til maksimalt 200 bar hvorefter skytten har ca. 30 skud på fuld kraft via et 10-skudsmagasin. Når cylinderen fyldes og under skydning kan lufttrykket ses på et lille manometer indbygget i geværet. Systemet betyder også at geværet ikke skal knækkes for hvert skud, men at skytten blot tager ladegreb på højre side af geværet, som om enhver jagt- eller salonriffel. Bygget sammen med PCP systemet sidder der et Crosman to-trins justerbar aftræk, som giver skytten mulighed for selv at indstille trækket. PCP systemet er utrolig kraftigt og gør at Crosman har fået Armada helt op på en udgangsagtighed på 335 m/s ved brug af almindelige hagl. Geværet har et skæfte i klassisk kunststofmateriale med pistolgreb og en meget enkelt skulderpude gør at geværet både kan anvendes af venstre og højrehåndsskytter. Geværet giver mulighed for at tilføje ekstra udstyr på løbet via små monteringsriller. Armada leveres med kraftig Crosman bipod og engelsk manual. Se hvordan man lader et Crosman PCP magasin herunder:  Guide til indskydning & montering af sigtekikkert: Hos AIRGUN.dk har vi en mission om at skaffe forbrugerne kvalitets luftvåben til den bedste pris på markedet. Derfor har vi egen import af amerikanske Crosman luftvåben, buer og tilbehør, så vi kan sælge produkterne til den absolut bedste pris.    Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 7.799,-
  Umarex Mosquito Hagl - 4,5 mm
  Umarex Mosquito Hagl - 4,5 mm

  3 billeder

  I dag 69,-
  Asphen Titan Håndkikkert - 8x42 mm.
  Asphen Titan Håndkikkert - 8x42 mm.

  1 billede

  I dag 700,-