Luftgevær

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  NY
  Luftpistol
  Luftpistol

  3 billeder

  I dag 550,-
   Luftgevær 4,5 mm
   Luftgevær 4,5 mm

  5 billeder

  I dag 949,-
  Walther 1250 Dominator FT PCP Luftgevær - 4,5 mm.
  Walther 1250 Dominator FT PCP Luftgevær - 4,5 mm.

  6 billeder

  business_basic, image_search_result
  Walther 1250 Dominator FT PCP Luftgevær - 4,5 mm., Walther 1250 Dominator FT PCP-luftgevær er bygget på det velprøvede PCP-system fra Walthers anerkendte LG300 Dominator konkurrence PCP-luftgevær og byder derfor både på høj udgangshastighed, stor luftcylinder og lyddæmpet løb. Denne udgave leveres inklusiv fast lyddæmper, bipod og et stort Walther 8-32x56 mm. kikkertsigte.  1250 Dominator FT har som nævnt samme PCP-system, som Walthers anerkendte LG300 Dominanor, hvilket betyder at systemet både er gennemtestet og afprøvet på konkurrenceplan. Det særlige ved netop dette systemer, er at boltaktionen fører haglet direkte ind i løbet, hvilket giver en bedre præcision på lange afstande med minimal hastighedsreduktion.   PCP-systemet er udstyret med en stor luftcylinder, som fyldes til maksimum 300 bar med en PCP-pumpe, PCP-kompressor eller dykkerflaske med påfyldningsadapter. Herefter kan der afgives helt op til 100 skud inden luftcylinderen igen har brug for luft. Det kraftige PCP-system og den store luftcylinder, gør at 1250 Dominator kan skyde med en udgangshastighed på helt op til 380 m/s.  For at holde lyden fra det kraftige PCP-system nede, har luftgeværet fået et lyddæmpet løb og en fastmonteret lyddæmper på løbet. Dæmpningen på løbet isolerer lyden i løbet, mens lyddæmperen opsamler lyden i små kamre uden at påvirke haglet.    Sammen med PCP-systemet har Walther 1250 Dominator FT et justerbart aftræk med automatisk sikring. Aftrækket kan nemt indstillet efter skytten ønske via en lille justeringsskrue på undersiden af aftrækket.  Skæftet er fremstillet i glasfiberforstærket syntetisk materiale, som både gør den let og vedligeholdelsesfri. Skæftet er formet med et Monte Carlo kindstykke, som både kan bruges af venstre- og højrehåndsskytter. Dertil er skæftet lavet med skridsikre greb og med en skulderpude i stødabsorberende gummi.  På oversiden har 1250 Dominator FT en 11 mm. dovetail skinne til montering ag kikkertsigte, mens der på undersiden af skæftet er en Picatinny skinne til montering af bipod eller lys.  Den leveres med Walther 8-32x56 mm. kikkertsigte, kikkertmontage, to magasiner, bipod, fyldestuds og engelsk manual.    Se manualen til Walther 1250 Dominator FT her. Se Walther 1250 Dominator FT her: Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.  Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
  I dag 6.999,-
  Max ranger
  Max ranger

  2 billeder

  I dag 450,-
  Walther Rotex RM8 PCP Luftgevær - 4,5 mm.
  Walther Rotex RM8 PCP Luftgevær - 4,5 mm.

  6 billeder

  business_basic, image_search_result
  Walther Rotex RM8 PCP Luftgevær - 4,5 mm., Walther Rotex RM8 PCP-luftgeværet er designet i klassisk engelsk stil, men produceret og samlet på Walthers egen våbenfabrik i Tyskland. Den er fremstillet i de bedste materialer og byder på både et kraftigt PCP-system med regulator, Lothar Walther løb, stor luftcylinder og et lækkert italiensk Minelli skæfte.     Walthers fokus på kvalitet står ikke til diskussion, og kan de ikke slev fremstille de bedste komponenter, så gør de ofte brug af dele fra andre producenter. Derfor er Rotex RM8 udstyret med et italiensk skæfte fra Minelli, som også ses på andre topkvalitets luftgevær brands. Minelli har specialiseret sig i bearbejdning af træ til brug på geværkolber og på Rotex RM8 er det resulteret i et ergonomisk skæfte med laserudståret greb.  Det er dog ikke kun Minelli skæftet, som Walther har hentet fra en anden producent i deres udvikling af Rotex RM8, for løbet er ligesom mange andre Walther luftgeværet leveret af selveste Lothar Walther. Dertil er løbet udstyret med Walthers Super Silent Technology, som dæmper lyden fra det kraftige PCP-system og har ½ UNF-gevind til montering af ekstern lyddæmper.  Rotex RM8 er et klassisk PCP-luftgevær med en 200cc stor luftcylinder, som skal fyldes via en PCP-pumpe, PCP-kompressor eller dykkerfalske til maksimum 230 bar. Herefter kan der afgives helt op til 180 skud via et medfølgende 8-skudsmagasin inden systemet igen har brug for en opfyldning. Lufttrykket kan hele tiden overvåges via et indbygget lufttrykmanometer på undersiden af luftgeværet.   For at gøre PCP-systemet 100% præcist, er Rotex RM8 udstyret med en indbygget regulator, som sikre at systemet får præcis samme mængde luft ved hvert skud helt ned til 120 bar. Dertil har PCP-systemet fået Walthers Vibration Reduction System, som stort set fjerner alle vibrationer ved skudafgivelse. Det kraftige PCP-system, gør at Rotex RM8 opnår en udgangshastighed på hele 305 m/s med almindelige hagl.  Sammen med PCP-systemet har Walter udstyret Rotex RM8 med et to-trins justerbart TX-aftræk, som giver skytten mulighed for hurtig og nem indstilling af aftrækket. Dertil er aftrækket udstyret med en manuel sikring.  Derudover byder Walther Rotex RM8 på 11 mm. dovetail monteringsskinne til kikkertsigte, stødabsorberende skulderpude og støttende kindpude. Den leveres med to magasiner, fyldestuds og engelsk manual. Bemærk: Leveres uden kikkertsigte.  Se Walther Rotex RM8 manualen her.  Se Walter Rotex RM8 her: Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 4.299,-
  Gamo Plinking Target Skydemål
  Gamo Plinking Target Skydemål

  2 billeder

  I dag 119,-
  EK 30" Træpile - 5 stk.
  EK 30" Træpile - 5 stk.

  1 billede

  I dag 149,-
  Perfecta Skydekasse
  Perfecta Skydekasse

  1 billede

  I dag 169,-
  Walther LGU Varmint Luftgevær - 4,5 mm.
  Walther LGU Varmint Luftgevær - 4,5 mm.

  7 billeder

  business_basic, image_search_result
  Walther LGU Varmint Luftgevær - 4,5 mm., Walther LGU Varmint luftgeværet er skabt til fans af ægte fejder-luftgevær og derfor lavet ud fra deres ønsker. Derfor er LGU Varmint udstyret med et kraftigt fastløb-system med høj udgangshastighed, som er pakket ind i et slankt og elegant design. Dertil byder den på flere innovative Walter teknologier og et flot syntetisk skæfte.  LGU Varmint er udviklet på erfaringer og teknikken fra Walthers anerkendte LGV luftgevær, som har været i deres sortiment i over 50 år. Derfor fik den også stor opmærksomhed, da den blevet præsenteret på IWA messen og vandt designprisen ”Reddot design - 2017”.    Den skyder på et spændefjedersystem med fast løb og spændestang under løbet, som knækkes ved ladning. Haglet indsættes i et lille kammer på oversiden af luftgeværet, hvorefter den er klar til skudafgivelse. Systemet er udstyret med et roterende stempel, som nedbringer friktionen fra spændefjeder, så der opnås en bedre kraftoverførsel. Systemet utrolig kraftig og Walther LGU Varmint skyder med en udgangshastighed på hele 290 m/s.   For at holde rekyl og rystelser fra det kraftige spændefjedersystem nede, har Walther udstyret LGU Varmint med deres Vibration Reduction System, som minimere de rystelser som opstår ved skudafgivelser. Dette beskytter både luftgeværet og kikkertsigtet, mens præcisionen også forbedres.    Et så kraftigt luftgevær afgiver naturligvis lyd ved skudafgivelse og derfor har LGU Varmint fået Walthers Super Silent Technology monteret, som både lyddæmper løbet, aftrækket og stemplet.    Den er udstyret med Walther eget to-trins XM- aftræk (Match), som både er justerbar i anden og første fase. Aftrækket har en indbygget sikkerhedsfunktion, som automatisk låser stemplet.     Skæftet er fremstillet i syntetisk materiale, som er formet med støttende thumbhole greb og skridsikre udskæringer. Dertil har skæftet en lille kindpude på begge sider, som både kan bruges af venstre- og højrehåndsskytter. På bagsiden har luftgeværet en skulderpude i stødabsorberende og ventilerende gummi.  På oversiden har LGU Varmint luftgeværet en 11 mm. dovetail skinne til montering af kikkertsigte.   Se Walther LGU Varmint manualen her.   Bemærk: Kikkertsige medfølge ikke.  Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 3.399,-
  Umarex Rifle Bag Geværetui
  Umarex Rifle Bag Geværetui

  2 billeder

  I dag 299,-
  Elite Force EF 133 Foldekniv
  Elite Force EF 133 Foldekniv

  1 billede

  I dag 129,-
  Elite Force EF 141 Foldekniv
  Elite Force EF 141 Foldekniv

  1 billede

  I dag 129,-
  Next Generation Blow Gun 30" Pusterør
  Next Generation Blow Gun 30" Pusterør

  2 billeder

  I dag 149,-
  Gamo PBA Armor Power Hagl - 4,5 mm
  Gamo PBA Armor Power Hagl - 4,5 mm

  3 billeder

  I dag 129,-
  Elite Force EF 103 Foldekniv
  Elite Force EF 103 Foldekniv

  1 billede

  I dag 129,-
  EK 28" Træpile - 5 stk.
  EK 28" Træpile - 5 stk.

  1 billede

  I dag 149,-
  EK 30" Fiberpile - 5 stk.
  EK 30" Fiberpile - 5 stk.

  1 billede

  I dag 149,-
  Hatsan BT 65 sb elite 4,5
  Hatsan BT 65 sb elite 4,5

  1 billede

  I dag BYD!
  Colt M4 Luftgevær 4,5 mm.
  Colt M4 Luftgevær 4,5 mm.

  9 billeder

  business_basic, image_search_result
  Colt M4 Luftgevær 4,5 mm., Colt M4 luftgevær er lavet i det unikke og legendariske stihuette-design, som den berømte amerikanske angrebsriffel Colt M4, men blot baseret på et klassisk spændefjedersystem med knækløb. Udover det fede militærdesign, så byder den på høj udgangshastighed, lav vægt og fast sigtemiddel.  Selvom den er udstyret med et magasin på undersiden, som på den originale Colt M4, så skyder den dog på et normalt knæksystem med spændefjeder. Den lades ved at knække løbet og indsætte haglet direkte i løbsindgangen, hvorefter den er klar til skudafgivelse. Den kraftige fjeder betyder, at M4 luftgeværet opnår en udgangshastighed på hele 275 m/s.   Skæftet er som nævnt lavet i det legendariske M4 design og fremstillet i syntetisk materiale. Alle små detaljer fra den originale M4 er bevaret, men magasiner indeholder dog kun riffelpatroner i plastik. Kolben kan ligesom på originalen justeres i længden, så den nemt tilpasses skytten.    På oversiden har Colt M4 faste sigtemiddel og en Picatinny skinne til montering af kikkert- eller rødpunktssigte.    Derudover byder Colt M4 på single-aftræk med manuel sikring og leveres med engelsk manual.  Designet og produktionen af Colt M4 luftgeværet er 100% godkendt og markedsførings- og licensbeskyttet af Colt.  Se manualen til Colt M4 her.  Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.  Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
  I dag 2.299,-
  Elite Force EF 155 Foldekniv
  Elite Force EF 155 Foldekniv

  1 billede

  I dag 129,-
  Next Generation Blow Gun 40" Pusterør
  Next Generation Blow Gun 40" Pusterør

  3 billeder

  I dag 199,-
  Gamo Shooting Bag II
  Gamo Shooting Bag II

  1 billede

  I dag 175,-
  Next Generation Blow Gun Dartpile - 36 stk.
  Next Generation Blow Gun Dartpile - 36 stk.

  1 billede

  I dag 69,-
  Walther Rotex RM8 Varmint PCP Luftgevær - 4,5 mm.
  Walther Rotex RM8 Varmint PCP Luftgevær - 4,5 mm.

  7 billeder

  business_basic, image_search_result
  Walther Rotex RM8 Varmint PCP Luftgevær - 4,5 mm., Walther Rotex RM8 Varmint PCP-luftgevær er designet i samme engelske stil, som den originale Rotex RM8, men med et let skæfte i syntetisk materiale og med thumbhole. På trods af det anderledes skæfte, så byder denne Varmint udgave på samme høje kvalitet, som den originale og har også både indbygget luftregulator, Lothar Walther løb og en stor luftcylinder.   Den er bygget på et kraftigt PCP-system med en stor 200cc luftcylinder, som skal fyldes til maksimum 230 bar via en dykkerflaske med påfyldningsadapter, PCP-pumpe eller PCP-kompressor. Fyldes luftcylinderen til 230 bar kan der afgives hele 180 skud via et medfølgende 8-skudsmagasin inden PCP-systemet igen har brug for luft. Det kraftige PCP-system, gør at Rotex RM8 opnår en udgangshastighed på hele 305 m/s.   For at styre lufttrukket i det kraftige PCP-system, har Walther udstyret Rotex RM8 Varmint med en luftregulator, som sikre at PCP-systemet får præcis samme mængde luft ved hvert skud helt ned til 120 bar. Dette gør, at alle skud bliver 100% ensartet og at der opnås en bedre skydeoplevelse. Lufttrykket kan hele tiden overvåges vi et indbygget manometer i bunden af luftgeværet.    Sammen med PCP-systemet har RM8 Varmint et justerbart Walther XT-aftræk (Match) med manuelsikring. Ligesom mange andre luftgevær fra tyske Walther, så er Rotex RM8 Varmint udstyret med et præcisionsløb fra anerkendte Lothar Walter. Løbet er udstyret med lyddæmpende carbon-isolering og har et ½ UNF-gevind til montering af ekstern lyddæmper.   Skæftet er lavet i let syntetisk materiale, som ikke kræver nogen form for vedligeholdelse og formet med et støttende thumhole. Skæftet er lavet med skridsikre udskæringer, stødabsorberende skulderpude og kolbe til både venstre- og højrehåndsskytter.  På oversiden giver en 11 mm. dovetail skinne mulihged for montering af sigtekikkert, mens der på undersiden er en Picatinny skinne til montering af ekstra udstyr som lys eller bipod.     Den leveres med et magasiner, fyldestuds og engelsk manual. Se Walther Rotex RM8 Varmint her:  Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I dag 3.799,-
  Next Generation Blow Gun 60" Pusterør
  Next Generation Blow Gun 60" Pusterør

  2 billeder

  I dag 249,-
  Gamo Bipod
  Gamo Bipod

  2 billeder

  I dag 399,-
  Perfecta S3 Luftpistol - 4,5 mm.
  Perfecta S3 Luftpistol - 4,5 mm.

  2 billeder

  I dag 699,-
  EK 28" Fiberpile - 5 stk.
  EK 28" Fiberpile - 5 stk.

  1 billede

  I dag 149,-
  Walther Magnum Skydekasse inkl. 10 skydeskiver
  Walther Magnum Skydekasse inkl. 10 skydeskiver

  1 billede

  I dag 299,-
  Elite Force EF 102 Nødkniv
  Elite Force EF 102 Nødkniv

  1 billede

  I dag 129,-
  Next Generation Blow Gun Dartpile - 100 stk.
  Next Generation Blow Gun Dartpile - 100 stk.

  1 billede

  I dag 149,-
  UX DX17 Luftpistol - 4,5 mm.
  UX DX17 Luftpistol - 4,5 mm.

  3 billeder

  I dag 399,-
  Walther Micro PPQ Foldekniv
  Walther Micro PPQ Foldekniv

  1 billede

  I dag 79,-
  Webley Tempest - Luftpistol
  Webley Tempest - Luftpistol

  3 billeder

  I går 2.499,-
  Webley Tempest 4,5m Luftpistol
  Webley Tempest 4,5m Luftpistol

  3 billeder

  I går 2.499,-
  NY
  Air Arms S510
  Air Arms S510

  6 billeder

  I går 6.500,-
  NY
  Hatsan Bullmaster 5.5 mm PCP semiautomat
  Hatsan Bullmaster 5.5 mm PCP semiautomat

  5 billeder

  I går 5.900,-
  GAMO AF-10 luftpistol I går 700,-
  NY
  Luftpistol
  Luftpistol

  1 billede

  I går 175,-
  NY
  Luftgevær
  Luftgevær

  1 billede

  I går 200,-
  NY
  Luftpistol
  Luftpistol

  2 billeder

  I går 350,-
  NY
  Gamo luftgevær med kikkert
  Gamo luftgevær med kikkert

  5 billeder

  I går 550,-
  Gamo Luftgevær
  Gamo Luftgevær

  3 billeder

  I går 950,-
  Herbertz En-hånds Foldekniv
  Herbertz En-hånds Foldekniv

  2 billeder

  I går 229,-
  Weihrauch HW 110 ST FAC-Version PCP Luftgevær - 4,
  Weihrauch HW 110 ST FAC-Version PCP Luftgevær - 4,

  5 billeder

  business_basic, image_search_result
  Weihrauch HW 110 ST FAC-Version PCP Luftgevær - 4,, Tyske Weihrauch er klar med en række nyheder på PCP fronten, og en af dem er den spændende Weihrauch HW 110 ST PCP-luftgevær. Den er bygget på baggrund af Weihrauchs orginale PCP-system, men med en række forbedringer i form af integreret monometer og Quick-fill udstyr med regulator. Det hele er selvfølgelig bygget og produceret i den velkendte tyske Weihrauch kvalitet, der henvender sig til skytten der ønsker det bedste. HW 110 ST er som nævnt et ”Pre-Charged Pneumatic” og betyder at geværet et udstyret med en lufttank, som fyldes via kompatibel PCP-pumpe eller godkendt dykkerplaske. Derefter er det muligt at skyde op til ca. 50 skud med et 10-skudsmagasin. Derudover har PCP systemet sine fordele ved at man opnår et mere ens aftræk, bedre præcision, færre rystelser og får et 100% rekylfrit luftgevær. Dertil er PCP systemet i Weihrauch også utrolig kraftigt og opnår en udgangshastighed på hele 320 m/2 ved brug af almindelige hagl.  PCP-systemet i Weihrauch HW 110 ST har en indbygget luftregulator, som styre hvor meget luft systemet får. Det vil sige at uanset hvor meget luft der er i luftcylinderen vil regulatoren sikre at systemet får den nødagtig samme mængde luft ved hvert skud. Dette giver både en øget præcision og et helt ens skud.  Weihrauch HW110 ST har et skæfte i let kunststofmateriale med et klassisk pistolgreb. Skæftet er bygget så det både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter med en tosidet kindpude. Aftrækket er Weihrauchs anerkendte Match aftræk, som har en utrolig blød og præcist gang. Derudover har aftrækket to-trins justering og indbygget manuelsikring. På toppen af luftgeværet er, der klargjort til montering af kikkertsigte (medfølger ikke).   Bemærk at kikkertsigtet på billedet ikke medfølger denne udgave af HW 110 ST. Se Weihrauch HW 110 ST manualen her. Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring. Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.
  I går 8.599,-
  Hatsan BullBoss Bullpup PCP Luftgevær - 4,5 mm.
  Hatsan BullBoss Bullpup PCP Luftgevær - 4,5 mm.

  2 billeder

  business_basic, image_search_result
  Hatsan BullBoss Bullpup PCP Luftgevær - 4,5 mm., Hatsan BullBoss PCP luftgevær er designet i bullpup-design, som betyder at kolben er fjernet, for at gøre luftgeværet mindre og dermed mere mobil. Det særlige design er bygget op omkring Hatsan anerkendte PCP-system, som har fået tilføjet en række nye teknologier. PCP står for ”pre-charged pneumatic”, hvilket vil sige at en luftgeværet har en luftcylinder, som via godkendt dykkerflaske eller PCP-fodpumpe fyldes til 200 bar. Derefter kan der skydes op til 75 skud via et medfølgende 10-skudsmagasin. PCP-systemet gør at Hatsan BullBoss opnår en udgangshastighed på hele 355 m/s. PCP-systemet leveres med indbygget ”Anti-double pellet feed”, som er en mekanisme der forhindre, at mere end et hagl tilgår løbet ved ladning.  For at holde lyden fra det kraftige PCP-system nede, har BullBoss både et lyddæmpet løb og en fastmonteret lyddæmper. Hatsan ”QuietEnergy” lyddæmperen giver en lyddæmpende effekt på op til 50%. Luftgeværet har et Hatsan ”Quattro aftræk”, som giver mulighed for indstilling af både aftrækkets længde og belastning – læs mere om Hatsan Quattro herunder.   BullBoss har et skæfte i syntetisk materiale, som både kan anvendes af venstre- og højrehåndsskytter. Skæftet har en stødpude i gummi, og giver mulighed for montering af  11 og 22 mm. kikkertsigte.  Derudover byder Hatsan BullBoss på aftagelig luftcylinder, indbygget trykmåler og løb med riffelgang. Der medfølger ekstra magasin, quick-fill dyse, luftcylinderhætte og engelsk manual.  Se manualen til Hatsan BullBoss PCP her. Opfyldning af luftcylinder - PCP fodpumpe. Opfyldning af luftcylinder - dykkerflaske   Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.  Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
  I går 4.999,-
  Umarex Cobra Spidshagl - 4,5 mm.
  Umarex Cobra Spidshagl - 4,5 mm.

  4 billeder

  I går 69,-
  Herbertz Skorpion Foldekniv
  Herbertz Skorpion Foldekniv

  1 billede

  I går 179,-
  Herbertz Proptrækker Foldekniv
  Herbertz Proptrækker Foldekniv

  1 billede

  I går 349,-
  Gränsfors Bruk Vildmarks Økse
  Gränsfors Bruk Vildmarks Økse

  5 billeder

  I går 1.199,-
  Geco Diabolo Dynamit Fladhagl - 4,5 mm.
  Geco Diabolo Dynamit Fladhagl - 4,5 mm.

  1 billede

  I går 49,-
  Herbertz Spider Foldekniv
  Herbertz Spider Foldekniv

  1 billede

  I går 249,-
  Herbertz Delfin Foldekniv
  Herbertz Delfin Foldekniv

  1 billede

  I går 149,-
  Herbertz Spider Foldekniv
  Herbertz Spider Foldekniv

  1 billede

  I går 199,-
  Herbertz Hest Foldekniv
  Herbertz Hest Foldekniv

  1 billede

  I går 149,-
  NY
  5.5 luftgevær købes.
  I går 3.000,-
  Købes
  Hawke Weaver Montageringe High - 1?
  Hawke Weaver Montageringe High - 1?

  2 billeder

  I går 299,-
  Hatsan Vectis PCP Luftgevær - 4,5 mm.
  Hatsan Vectis PCP Luftgevær - 4,5 mm.

  4 billeder

  business_basic, image_search_result
  Hatsan Vectis PCP Luftgevær - 4,5 mm., Hatsan Vectis PCP-luftgevær i 4,5 mm. kaliber byder på en helt ny og utrolig hurtig måde at lade et PCP-luftgevær på. Hatsan har nemlig udviklet et særligt ladegreb, som er indbygget i aftrækket og som blot skubbes ned og op for at genlade. Dette giver mulighed for ekstrem hurtig skudafgivelse og gør Vectis utrolig sjov at skyde med. Derudover er den udstyret med en række fede funktioner, detaljer og unikke Hatsan teknologier.   Den skyder på Hatsans eget PCP-system med en 165cc stor luftcylinder, som fyldes via PCP-kompressor, PCP-pumpe eller dykkerflaske til maksimum 200 bar. Herefter kan der via et 14-skudsmagasin afgives helt op til 100 skud, før luftcylinder igen skal fyldes. Lufttrykket i cylinderen hele tiden overvåges vi et manometer på undersiden af luftgeværet. Det kraftige PCP-system gør, at Hatsan Vectis opnår en udgangshastighed på hele 325 m/s.  For at holde lyden fra det kraftige PCP-system nede, er Vertis udstyret med Hatsans egen lyddæmper, som er fastmonteret på spidsen af løbet. Ifølge Hatsan formår lyddæmperen, at reducerer lyden med helt op til 50% i forhold til almindelige luftgevær uden lyddæmper.   Den er udstyret med Hatsan anerkendte Quattro aftræk, som både har en særlig sikkerhedsfunktion hvis luftgeværet tabes, manuel sikring og mulighed for nem justering af aftrækket.  Skæftet er fremstillet i let syntetisk materiale med thumbhole, som gør at luftgeværet kun vejer 3,2 kg. Skæftet er lavet med en stødabsorberende skulderpude og monte carlo kindstykke, som både kan bruges af vestre- og højrehåndsskytter. På oversiden har skæftet en Picatinny-skinne til montering af kikkertsigte med både 11 og 22 mm montage, mens der på undersiden er en lille picatinny skinne til montering af tilbehør.  Derudover byder Hatsan Vectis PCP-luftgeværet på fiberoptisk Truglo sigte, quick-fill med fyldestuds og tysk stålløb med riffelgang. Den leveres i papkasse med to magasiner, fyldestuds og engelsk manual.  Bemærk: For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.  Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag. Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark. 
  I går 3.999,-
  NY
  5 stk luftgevær en pistol
  5 stk luftgevær en pistol

  1 billede

  d. 18.09 5.500,-
  NY
  2stk luft geværer .
  2stk luft geværer .

  1 billede

  d. 18.09 1.500,-