Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Vandscooter

21
Galleri annoncer
BRUGT, men flot, Kawasaki vandscooter sælges NU

BRUGT, men flot, Kawasaki vandscooter sæ...

23.900 kr.

Kawasaki vandscooter har ikke gået mange timer. Går hårdt og godt som de skal :o). Pæn og hel. Medfølger lille vogn uden plader. Gerne bytte med korrent nyere påhængsmotor og/eller jolle. Du handler med os. Vi modtager seriøse bud! Brugt moms.

9440 Aabybro
i dag
Gjøl Marinecenter
Yamaha Waveblaster setup

Yamaha Waveblaster setup

50.000 kr.

2 x Yamaha Waveblaster, trailer og Factory tote sælges. Indeholder både en race og næsten standart ski. Det er også muligt at købe enkle dele af setuppet, hvis man ikke kan klare det hele?. Pris for én vandscooter 25.000,-kr (frit valg) Factory tote 5.000k,-kr Trailer (sælges når begge ski er solgt) 4.000,-kr Hele setuppet 50.000,-kr Søg venligst på modellen inden du stiller spørgsmål om alt muligt. Hastighed på raceski 80km/t. Men køb ikke denne model for højeste tophastighed - den har ikke turbo!!!!

8340 Malling
3. aug.
Sea-Doo Fish Pro Scout

Sea-Doo Fish Pro Scout

124.500 kr.

Sea-Doo har designet den første og eneste vandscooter bygget til at fiske. Fish Pro er en kombination af spænding, alsidighed, passion i en komplet pakke. Oplev det at fiske på en helt ny måde. Der medfølger kølerboks, garmin navigation og fish finder, trolling mode, vinklede fødstøtter, badestige, direkte adgang til frontopbevaring og vandtæt telefonboks. På svømmeplatformen er der LinQ attachement, som er et klik-system, der gør det let at medbringe kølertaske, benzin eller wakebordstang. Derudover er der lukket kølevandsystem, som er eksklusivt for Sea-Doo. Sea-Doo jetski, vandscooter eller jetbåd hvad end du kalder det, så er Sea-Doo verdens mest solgte vandscooter. I de over 30 år vi har solgt vandscootere har vi solgt både Kawasaki og Yamaha, men i dag sælger vi Sea-Doo, hvorfor? Fordi Sea-Doo baner vejen både når det gælder teknologi, design og innovation. VI PRISMATCHER

8361 Hasselager
i går
Jet-Trade
Kawasaki

Kawasaki

1 kr.

Sælges til højeste bud

9500 Hobro
7. aug.
Kawasaki 800

Kawasaki 800

1 kr.

Sælges til højeste bud

9500 Hobro
7. aug.

Kawasaki 800

1 kr.

Sælges til højeste bud

9500 Hobro
7. aug.

SeaDoo GTX Ltd 2022

177.900 kr.

Luksus, stilfuld og komfortabel. GTX 300 er luksusudgaven fra Sea-Doo. Pakket med udstyr som bluetooth audio system med USB, cover, badestige, dybdemåler, fartpilot, VTS, opbevaringskasse (102L) og tør taske, bremse (iBR) samt ergolock sæde. På svømmeplatformen er der LinQ attachement, som er et klik-system, der gør det let at medbringe kølertaske, benzin eller wakebordstang. Brug hele dagen på vandet med disse standard features: iDF (Debris Free Pump System) som er tangudløser, tilt i styr, Speed Regulator Mode og Slow Mode og en badestige til ren komfort og nydelse. Derudover er der lukket kølevandsystem, som er eksklusivt for Sea-Doo. Sea-Doo jetski, vandscooter eller jetbåd hvad end du kalder det, så er Sea-Doo verdens mest solgte vandscooter. I de over 30 år vi har solgt vandscootere har vi solgt både Kawasaki og Yamaha, men i dag sælger vi Sea-Doo, hvorfor? Fordi Sea-Doo baner vejen både når det gælder teknologi, design og innovation. Jet-Trade banede vejen for vandscootersejlads i Danmark. Vi prismatcher!

8361 Hasselager
9. aug.
Jet-Trade

Yamaha - Jetski projekt

1 kr.

Skrog sælges til højeste bud.

9500 Hobro
7. aug.

Jetski

1 kr.

Flot skrog sælges til højeste bud

9500 Hobro
7. aug.

Reservedele Kawasaki SX

Sælges

Har flere forskellige reservedele til Kawasaki jetski. Dele til SX650 samt 550 Skriv hvis noget har interesse. sælges umiddelbart enkeltvis

8570 Trustrup
4. aug.

SeaDoo RXT-X 300

158.800 kr.

Nyt skrog og helt nyt design på bagplatformen. RXT-X 300 er 3 pers. vandscooter, hvor du nu har plads til at spise en frokost ombord. Det dybe V-formet skrog sætter nye standarder for stabilitet ved fart, men også i stilstand. Opbevaringrummet er lettere tilgængelig, slut med at strække sig for at nå tingene i fronten. På svømmeplatformen er der LinQ attachement, som er et klik-system, der gør det let at medbringe kølertaske, benzin eller wakebordstang. I 2018 kom BRP's 3. generation bremse, som gør sikkerheden til vand i top. Vandscooteren starter i neutral, så der er ingen fremdrift, det gør din sejlads bekymrings fri helt fra start. Sea-Doo er ledende når det gælder banebrydende teknologi og advanceret sejlergonomi. Det er det, der gør Sea-Doo til den mest solgte vandscooter i verden og skaber endnu mere sjov på vandet, dag efter dag - år efter år. Sea-Doo har lukket kølevandssystem, bruger kølervæske til at holde motoren på den idelle temperatur, som på en bil. Holder hermed salten væk fra motoren. Kodenøgler. Elektronisk bremse/bak samt mange andre fede features. Jet-Trade banede vejen for vandscootersejlads i Danmark. Sea-Doo jetski, vandscooter eller jetbåd hvad end du kalder det, så er Sea-Doo verdens mest solgte vandscooter. I de over 30 år vi har solgt vandscootere har vi solgt både Kawasaki og Yamaha, men i dag sælger vi Sea-Doo, hvorfor? Fordi Sea-Doo baner vejen både når det gælder teknologi, design og innovation. Prisen angivet for den orange udgave uden højtaler. Vi prismatcher!

8361 Hasselager
ons.
Jet-Trade

Seadoo RXP skrog med carbon top

1 kr.

Sælges til højeste bud

9500 Hobro
7. aug.

Seadoo RXP skrog med carbon top

1 kr.

Sælges til højeste bud

9500 Hobro
7. aug.

Seadoo sæt

2.000 kr.

Sælges, da det ikke bliver brugt. Redningsvesten er i en XL, og jakken er i en såkaldt MENS L

5270 Odense N
9. aug.

SeaDoo RXP-X 300

153.900 kr.

RXP-X RS model 2022, 2 personers vandscooter med Rotax 1630 ACE motor. Maskinen der vinder igen og igen til IJSBA World Finals bla. pga T3 skrog. Vandscooteren er udstyret med bremse, ergolock smal racersæde, justerbar styr og viklet fodstøtte, justerbar sponsor samt trim taps. Vægt 386 kg, 60 liter tank. Kommer i 2 farver. Sea-Doo har igen i år designet markedets flotteste maskine. I de over 30 år vi har solgt vandscootere har vi solgt både Kawasaki og Yamaha, men i dag sælger vi Sea-Doo, som er verdens mest solgte vandscooter. SeaDoo har som de eneste lukket kølevandssystem, så der er ingen saltvand i motoren. Sea-Doo er altid i front når det gælder innovation, design og teknologi. Get ready to escape the everyday! Vi prismatcher. Mulighed for finansiering. Prisen er for den orange model uden højtaler.

8361 Hasselager
søn.
Jet-Trade

Seadoo spark 2UP IBR

49.500 kr.

Sælger mit Seadoo spark 2 UP Rigtig pæn og velholdt, sælges udelukkende da jeg har købt ny større. Den er nyserviceret med frisk olie og wear ring ved skruen. Den er chippet til 110hk og er med ibr?? Der er monteret fodtrin (badetrin) på den. Gået 64-65 timer, kan ændre sig lidt da den vil blive brugt indtil salg. Bådtrailer medfølger, med papire osv.. Forvent lejer skurrer lidt, de har jo et lidt hårdt liv. Let og frisk vandscooter! Kan afprøves ved handel ?

9300 Sæby
27. jul.

Vandscooter

49.500 kr.

Vandscooter, Benelli TIL SALG Info: //HVID vandscooter-- * Årgang 2011 * Motorårgang 2011- Saltvandskølet * Skrog - glasfiber * Benzin * Ny motorblok,stempler og kæde lige skiftet, samt div pakninger. * Turbo ikk så gammmel Drivkraft: * 749 ccm. * 2 Cylinderet tysk Weber motor * 4 takter * Turbo og Intercooler * Udstødning - Sebring HSR * 110hk. Størrelse: * 260 kg. * 3 personers. * 70 liters tank. Interiør: * Hanskerum med kopholder. Bemærkninger: * En vandscooter med sit helt eget design samt udtryk. Sælges med en trailer Årg 2012 Skal synes ved omreg. Men ingen problem står som ny.

8471 Sabro
19. jul.

Yamaha GP1200R

40.000 kr.

Sælger denne fine vandscooter pga køb af anden. Jeg har haft den i min besiddelse i to år og har i alt den tid stået i opvarmet garage. Altid skyllet efter brug. Det er den helt rigtige model med den hidsige 3 cylinderet 2-takts motor, med 155 hk. Går utrolig godt på vandet! Vandscooteren er fra år 2002 og har på nuværende tidspunkt rundet 120 timer - dette kan afvige, eftersom den stadig bliver brugt her i sommer. Den har for 5 timer siden for hovedrenoveret motoren, dette være sig nye stempler, nye cylindere, renoveret karburator, nye pakninger, powervalve renset og smurt osv. De gamle dele er gemt som et lille bevis på at delene også er blevet skiftet. Der medfølger nysynet indregistreret trailer, så skal derfor ikke synes ved omregistrering. Traileren har fået nyt lygtesæt, nye hjullejere og nyt støttehjul. Alt i alt, klar til at smide i vandet og have det sjovt. Traileren skal omregistreres inden den forlader adressen.

7860 Spøttrup
fre.

Seadoo 260 gtx limited

68.999 kr.

Seadoo 260 gtx limited Jeg vil med blødende hjerte, skaffe mig af med din dejlige seadoo vandscooter. Grundet nyt hobby, samt ikke får brugt nok. Info: Indregistreret: 2014 men født i 2010 Hk 260hk Sejlet 110 timer Inkl trailer. Og cover som er som ny stand. Der er altid blev udføret professionel service og vinter konservering hos JET TRADE alle regninger medfølger. Sidste service/vinterkonservering blev der sat SUPERCHARGER KIT. Vandscooteren sparker røv med dens 260hk og supercharger kit! Så pas på. Spec: -indbygget fortøjning - VTS system - IS intelligent suspension - IBR brake and revers?s system - Cruise fartpilot - kæmpe plads til opbevaring - eco, touring, sports mode. M.M som jeg ikke lige kan komme i tanke om? Altid skyllet igennem Og vasket. Sælges med traileren og seadoo overtræk. Pris: 68999kr

8220 Brabrand
14. jul.

Seadoo gtx 185 64 timer

35.000 kr.

Har denne seadoo gtx jeg vil sælge da jeg ikke få den brugt. Den fik sidste år helt ny jet med Aksel og skrue/wear ring og leje, da den spiste en sten. Motor er ny serviceret og kompressor har fået service med 200 timers kit. Nyt batteri sidste år også. Der worx responsers på og indtake gate til jet. Trailer med følger Speedometer mangler. Nyt koster 4000. Derfor pris sat efter. Timer/ fejl kan evt. vises på computer ved salg

3050 Humlebæk
11. jul.

TILBUD!

128.200 kr.

Yamahas top model VXR, Vandscooter, Markedets største motor på hele 1812 cc, med sine 180 hk og enorme moment, - har vi her opskriften på det mest imponerende optræk - og så endda til den lavest tænkelige tilbudspris. Overlegne sejleegenskaber, markedets letteste i sin kategori da VXR er eneste maritime fartøj med et skrog lavet ved hjælp af nano teknologi som bevirker at den blot vejer 327 kg, - hvor tilsvarende ville veje ca. 400 kg. Den har naturligvis masser af tørrum, bakgear, digitalinstrumenteringe ligeså og startes ved hjælp af fjernbetjening, "nice" ;-) CE dokumentation medfølger naturligvis, Ny og sælges med garanti og reklamationsret jævnfør dansk købelovgivning. Begrænset parti, Nordens laveste priser på Yamaha VXR - Yamahas mest solgte model sammen med VXS. Vandscooter / JetSki / Jet Ski / Jet-Ski / Jetbåd, (seadoo / sea doo / sea-doo) Pris ekskl. moms Kr. 102.560,- plus lev. omk. Attraktiv finansiering tilbydes! Eksempel: ÅOP 6,97 ved Kr. 80.000,- over 96 mdr. Ydelse pr. måned Kr. 1.081,-

9600 Aars
i dag
Jetski.dk ApS