Galleri annoncer
Ørnvik 470 med 60 hk Mariner

Ørnvik 470 med 60 hk Mariner

79.800 kr.

Ørnvik 470 med 60 hk Mercury sælges. Båden sælges inklusiv 60 hk Mariner med el-start og powertrim og 1300 kg. nysynet trailer. Udstyret med: 7 tommer Garmin kortplotter med dybdemål, kopholdere, hynder. 2 x 25 liters flytbar tanke, lanterner, lænsepumpe, bord med kopholdere, flag, fendere, fortøjninger, kompas mm. Til sættet er der også en sort kaleche. (Ruderne i kalechen er matte). Står på fjernlager FINANSIERING TILBYDES.

Kolding·i dag·Saildirect/GrandBoat

Ny
Ørnvik 520 Sport

Ørnvik 520 Sport

89.999 kr.

En rigtig frækkert til alt det sjove på vandet! Fantastisk sportsbåd i moderne design godkendt til 5 personer . Lukket bov med opbevaringsmulighed til ski, wake-bord, veste m.v. Komfort: Full-size solseng, justerbare og komfortable sæder, badeplatform til nem påstigning. Ekstra fordele: Vandskikrog og spejl, flere opbevaringsrum, nem adgang til motoren. Teknik: Servo styring for let, glidende manøvrering. Båden er i velholdt stand.

Svendborg·i går·Leif Larsen Marine A/S

Fremhævet
Ørnvik 460 med 60 og 6 Hk Mercury

Ørnvik 460 med 60 og 6 Hk Mercury

69.800 kr.

BÅDEN fremvises ved Faaborg Båd og Motor ca. fra 27 April Ørnvik, Kabinebåd, 460 årg. 2006, 16 fod, 2 sovepladser skrog: glasfiber, bredde 2,37, dybde 0,50, Kg 700, mercury 60hk 4 takter årg 2007 ekstra motor mercury 6hk (2010) Er lige blevet lavet stor service på stor motor(09.02.2024 kostede 8600kr.) Ny gear/gaskabler Bund malet og klargjort til søsætning Bådens udstyr: ×Mercury Vesselview Garmin og Lowrance ikke testet for funktionsdygtighed ×garmin gps map 526 S ×garmin gps map 172 ×Lowrance hook 4x chirp ×cobra MR F77M vhf/dsc/gps ×6stk redningsvester (2stk.børne) ×Trailer synet 04.05.2023 Brenderup 1000kg Ny bremsekabler,klodser Trailer modificeret med gangbro Trinkølsbeslag samt El spil (MSR)

Aarup·søn.·

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 175HK Yamaha/Udstyr

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 175HK Yamaha/Udstyr

519.900 kr.

Den NYE dynamiske Merry Fisher 695 serie2 er en "multi-use" cruiser - ideel til maritime opgaver, fiskeri og ikke mindst afslapning med familie og venner. Anvisningssalg - sælges for kunde. Spar op imod kr. 150.000,- ift til en ny! Her har du chancen for at blive sejlende i en af landets bedst udstyrede udgaver. Alt er nøje udvalgt, med det formål at skabe den lækreste og mest komfortable løsning til dig, som elsker at sejle. Udover det altid høje niveau af udstyr, båden er bestilt med, får du blandt andet Nordic Edition pakken, U-sofa i cockpittet inkl. solseng, udvidet badeplatforme, trykvandssystem med håndvask og bruser, marinetoilet med holding tank, dobbelt seng i kahytten, 9" Garmin kortplotter, Luxury Pantry, komplet landstrømskit, bovpropel, Cockpit kaleche, oliefyr og meget meget mere. Maskinen der får jer ud på nye eventyrer er en top motiveret Yamaha F175AETL med ca 300 timer på klokken. 695eren med det nye og meget innovative layout, stor nok til ture på det store åbne vand, eksempelvis hvis du vil krydse Østersøen eller på øhop rundt om Fyn med hele familien. Sejl trygt afsted, velvidende at du er godt beskyttet mod vejr og vind ombord på denne cruiser - også når de andre lyst - og erhvervsbåde vender stævnen hjemad. På agterdækket kan siddegruppen nemt omdannes til mere praktisk formål, idet fribordet er højt og derved sikkert at læne sig op ad, hvis frokosten skal trækkes ombord! Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurrenterne, ved at have store vinduer med rigtigt godt overblik over hele båden. Derudover giver den også en særlig fornemmelse af, at have masser i luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus, mår I rejser ud på oplevelsesrige familie togter og miniferier. Denne båd er interessant for jer, der kigger på Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, Sting, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både til maritimt brug. Bemærk at der også er arkiv billeder i annoncen. Det er muligt at tilkøbe et passende bådstativ til vinteropbevaringen for kr. 5.000,- - sælges ikke separat.

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 115 HK Yamaha/Udstyr

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 115 HK Yamaha/Udstyr

539.900 kr.

Den NYE dynamiske Merry Fisher 695 serie2 er en "multi-use" cruiser - ideel til maritime opgaver, fiskeri og ikke mindst afslapning med familie og venner. Kampagne - KUN 1 tilbage til 2024 sæsonen! Som noget helt unikt, har Bluebay konfigureret denne båd med en lang række af de fedeste og mest populære udstyrsoptioner og givet den tilnavnet Bluebay Edition. alt er nøje udvalgt, med det formål at skabe den lækreste og mest komfortable løsning til dig, som elsker at sejle. Udover det altid høje niveau af udstyr, båden er bestilt med, får du blandt andet Nordic Edition pakken, U-sofa i cockpittet inkl. solseng, udvidet badeplatforme, trykvandssystem med håndvask og bruser, marinetoilet med holding tank, og dobbelt seng i kahytten. 695eren med det nye og meget innovative layout, er stor nok til ture på det store åbne vand, eksempelvis hvis du vil krydse Østersøen eller på inspektionstur til en vindmøllepark. Sejl trygt afsted, velvidende at du er godt beskyttet mod vejr og vind ombord på denne cruiser - også når de andre lyst - og erhvervsbåde vender stævnen hjemad. På agterdækket kan siddegruppen nemt omdannes til mere praktisk formål, idet fribordet er højt og derved sikkert at læne sig op ad, hvis noget skal trækkes ombord eller hvis der skal arbejdes med montage arbejde vedsiden af et objekt. Båden her, er godkendt til 175 HK og med den motorstørrelse vil man typisk ligge på 35-38 knob på toppen. Cruisefarten på 16-19 knob i timen, kræver mindre end 20 liter brændstof i timen. Desuden er 695eren inkl. 175hk motor, stadig en båd der lovligt kan fragtes på en 2500kg trailer, så den billigt kan medbringes til forskellige opgaver på tværs af landet. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurrenterne, ved at have store vinduer med rigtigt godt overblik over hele båden. Derudover giver den også en særlig fornemmelse af, at have masser i luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus, mår I rejser ud til opgaverne. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister der er monteret over alt på denne multianvendelige arbejdshest. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjer eller ligge til et større skib, platform eller offshore vindmølle. Båden kan blive din til overtagelse - så du er sejlklar til 2023 sæson. Denne båd er interessant for jer, der kigger på Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, Sting, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både til maritimt brug.

Silkeborg·søn.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 895 - 2 X 150 HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 895 - 2 X 150 HK Yamaha

1.379.900 kr.

Merry Fisher 895 Med twin installation og mulighed for oliefyr, gulvtæpper og en masse andet, Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed - masser af lys og læ, perfekt til vores klima. Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Med 300 HK vil topfarten være over 31 knob. Desuden får man med påhængsmotorer, en kabine-cruiser uden resonans. Det giver øget komfort når man opholder sig i salon eller kabine, selv når farten er høj.Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord siden. Båden anbefales med 300hk. Med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. OBS: Arkivbilleder - kan være vist med ekstraudstyr og twin motor opbygning.Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Drago 550 m/Yamaha F70

Drago 550 m/Yamaha F70

99.995 kr.

Usandsynlig velholdt Drago 550 der er søsat første gang i 2013. Anvisningssalg - sælges for kunde. BEMÆRK - BÅDEN ER NETOP NEDSAT VOLDSOMT - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? Båden er en et-ejers båd og nuværende ejer har taget sig af som et medlem af familien. Båden fremstår i særdeles flot stand - det samme med motor og bådens udstyr. Den har altid været opbevaret indendørs, og nok netop derfor fremstår den i så flot og velholdt stand, som den reelt gør! Båden er monteret med den helt rigtige motor og med det rigtige antal HK - vi byder her på en ekstrem støjsvag 70 HK Yamaha, naturligvis med powertrim, elstart og elektronisk indsprøjtning! Båden er indrettet med kahyt i front med plads til 2-3 sovende personer (2 komfortabelt). Der medfølger en flot sort havnekaleche fra 2021, så der er masser af mulighed for at tage båden med på tur rundt i den danske land, eller udlandet hvis du har mod på det. I cockpittet finder du to gode siddepladser forrest og en god bred agterbænk, hvor der fint kan sidde 3-4 personer. Sø sikkerheden er helt i top, da fribordet er rigtig højt og cirka midtskibs erstattes af et fint vindspejl, der også har til formål at sikre læ under cruising. Båden er også udstyret med en Lowrange 7" Farvekortplotter med transducer og søkort i og skulle alt svigte kan du alligevel finde hjem vha bådens Silva 70 sø kompas. Der er også beslag til ekstra motor, hvis dette måtte ønskes til eks. trollingfiskeri, eller blot for en sikkerhedsskyld. Så er du i markedet efter en Ørnvik 540 / Ørnvik 570, så er dette det oplagt alternativ - bedre kvalitet og ikke mindst bedre udnyttelse af båden! Mulighed for tilkøb af 1000 kg bådtrailer, der er hoved renoveret i 2021 og i den forbindelse blevet monteret med ferskvandsskyldesystem - denne kan blive din for kun kr. 5.000,- - sælges ikke separat og du står selv for om registreringen. Der kommer nye billeder snarest båden ankommer! Det ene billede er med camperkaleche - dette er et lånt billede.

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2  - 100 HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 100 HK Yamaha

479.900 kr.

Den NYE dynamiske Merry Fisher 695 serie2 er en \"multi-use\" cruiser - ideel til familie-udflugter. 695eren med det nye og meget innovative layout, er stor nok til ture på det store åbne vand, eksempelvis hvis du vil krydse Østersøen eller på fisketur ved Det Gule Rev. Sejl trygt afsted, velvidende at ombord på denne cruiser er du godt beskyttet mod vejr og vind -også når de andre lystbåde vender stævnen hjemad. På agterdækket kan siddegruppen nemt omdannes til en stor solseng - Er I på fisketur er der masser af plads på agterdækket til 2, 3 eller 4 personer. Båden her, er godkendt til 175 HK og med den motorstørrelse vil man typisk ligge på 35-38 knob på toppen. Cruise farten på 16-19 knob i timen, kræver mindre end 20 liter brændstof i timen. Desuden er 695eren inkl. 175hk motor, stadig en båd der lovligt kan fragtes på en 2500kg trailer. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurenterne ved at have store vinduer med rigtigt godt lys-indfald. Det giver den særlige fornemmelse af at have masser i luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjre eller forsøger at trække dagens fangst ombord. Kom og se den flotte 695er og de andre både fra Jeanneau, i vores indendørs udstilling. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både.. BEMÆRK ANNONCENCEN ER EN BESTILLINGSVARE - Sammensætningen er båd og motor. Ekstra udstyr kommer oveni prisen. Denne båd er velegnet til vores delebådskoncept. Her kan du kort fortalt købe en ejerandel af båden, og gå i forening med andre. Læs mere på www.delebåd.dk

Silkeborg·lør.·Bluebay Marine A/S

Finnmaster Pilot 7 W

Finnmaster Pilot 7 W

881.000 kr.

W for Weekend... Pilot 7 Weekend er en fuldendt weekend-båd, som passer perfekt, når dagen på havet bliver længere end planlagt. Her er den perfekte weekend båd for den kræsne familie, der elsker at se vores smukke land fra søsiden. Her er god plads til, at alle i familien kan hygge sig under sejladsen og slappe af med enten at slikke sol, bade eller smide en snører ud, i håbet om at fange aftensmaden. Her glemmer man hurtig alt om Covid-19, mundbind og PCR tests og tiden flyver afsted med gode oplevelser fra søsiden. Her har du en stor kontrolkabine som er fremragende til indkvartering, og du vil finde alt fra en separat toiletenhed, et tekøkken med køleskab og med plads op til 4 personer. Udover dette er der god opbevaringsplads og et stort agterdæk, som inviterer til dejlige middage. Som med resten af Pilot-bådene – er dette en båd, der passer perfekt til Skandinaviens skiftende vejrforhold. Der er ikke noget som dårligt vejr – kun dårlig beklædning. Dette ved vi alle her i det nordlige Europa. Af denne grund blev det endnu mere vigtigt for Finnmaster at udvikle modellerne i P-serien. Du kan se, at hele idéen bage denne serie er, at du ikke behøver at trække i flere lag tøj for at tage turen over bugten. P-serien er den kompromisløse modelserie, hvor alle modellerne har et rummeligt agterdæk og en stor hytte med plads til dine nærmeste. Med et højt fribord kan hele familien bevæge sig frit – og frem for alt – sikkert ombord. Desuden, hvis du er eventyrlysten, er der plads til at binde både surfbrætter og kajakker på taget. Med kabine-bådene i P-serien kan du nyde de samme fordele, der tilbydes af åbne fritidsbåde. Store cockpits gør det muligt for dig at gøre alt, lige fra at gå ud til en fangstrejse til at spise middag med din familie. Når solen er på sit zenit, bliver cockpittet også det perfekte sted til solbadning og til at tage en dukkert. Hvis en dag på havet bliver længere end planlagt, er der masser af plads til at overnatte. Forenklet sagt – frihed er det centrale punkt her! P-serien kan give dig og din familie alle de oplevelser, du længes efter, når havet viser tænder! Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 605 Serie 2 - 100HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 605 Serie 2 - 100HK Yamaha

377.000 kr.

Her ser du båden der på rekordtid har fået status som en af de mest eftertragtede lystbåde der nemt rummer familiefornøjelser eller fiskeri, eller begge dele samtidig. I Merry Fisher serien er 605 den mindste båd, men dens praktiske finesser og gennemtænkte materialevalg er ikke til at tage fejl af. Du får rigtigt meget båd på 18 fod for pengene, når du vælger en Jeanneau Merry Fisher 605. 605eren er et godt valg hvis du vil sejle på fjorde eller nær kysten, Den stikker kun beskedne 43cm, hvilket betyder at du bekymrings-frit kan gå på endog meget lavt vand. Båden kan leveres med stor solseng til det solelskende folk eller hvad med et komplet trolling-kit til den er ivrige fisker ? Mulighederne er mange. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurenterne ved at have store vinduer med rigtigt godt lys-indfald. Det giver den særlige fornemmelse af at have masser luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjre eller forsøger at trække dagens fangst ombord. Kom og se den flotte 605er og de andre både fra Jeanneau, i vores indendørs udstilling. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser

1.178.000 kr.

Merry Fisher 895 Cruiser er "Top of the line" båden i denne serie af familie cruisere. Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed. - masser af lys og læ, perfekt til vores klima Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord side. Båden anbefales med to 150hk motorer og med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher C klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. Pris med Yamaha F150GETX + FL150GETX INCL. DOUBLE STEERING - DKK 1.114.000,- Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·fre.·Bluebay Marine A/S

Ørnvik 540 pilothouse

Ørnvik 540 pilothouse

104.900 kr.

Ørnvik 540 pilothouse båd. Båden er i god stand. Der er lavet stor service på alt i båden 2022. Fra styretøj til trimflabs montage af ny spulepumpe. Ja you name it. Båden er også bundmalet 2022. Trailer 1800 kg Total med elspil. Nyt batteri. El spil rock ap 5000 2 nye forbrugs batterier 2023 Service af trailer nye bremser og kabler. Service af motor 2023 Motor fra 2007 båd fra 2003. Time antal på motor 675. Mange af dem er trolling timer Garmin gps 721 xs Raymarine st 6002 smart pilot. Garmin vhf radio inkl antenne. Garmin ais 800 sender. Fra 2022 QL Trimflabs med Volvo Penta styring. X antal stang holder bl.a trolling stangholderbare på taget. Holder til evt downrigger. Planboard hjul med ny line på. Inkl musik anlæg og marine højtaler. Fusion anlæg MS RA 200 samt højtaler. MS BT 200 Bluetooth. 13900 Tilkøb 1 stk el downrigger Scotty 2500kr 2 Cannon easytroll downrigger inkl holder som kan drejs og er forhøjet (cannon) 4000 kr. Planboard hjul samt planboard mast inkl 2500 kr. 1 stk Garmin GPS map xsv 7412 som ny Skal snart have en tur i gelcoaten derfor denne pris.

Herning·tor.

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser Offshore

Jeanneau Merry Fisher 895 Cruiser Offshore

1.146.000 kr.

Merry Fisher 895 Offshore er "Top of the line" båden i denne serie af familie cruisere. Plads og gode praktiske detaljer er nøgleordene i denne store og luksuriøse franske skønhed. - masser af lys og læ, perfekt til vores klima Agter findes det indbydende cockpit med U-sofa og et stort bord. Her er naturligvis mulighed for at omdanne det hele til en kæmpe solseng. Når du går igennem den 3-delte dør ind til salonen, er det komplette pantry i styrbord side. Læg mærke til at den er overraskende gode arbejds højde. Det giver øget brugervenlighed og ekstra meget plads i skabene herunder. Den øvrige salon er lys og meget rummelig, her er god mulighed for at indrette sig komfortabelt når vejret viser tænder. Fra kaptajnstolen har du det store overblik der giver tryghed ved havnemanøvre og når du har brug for at komme ud og fortøjre, benyttes døren der giver direkte adgang til at komme ud på siden af båden. Derudover er der god mulighed for udluftning på en varm dag, her er nemlig 2 store separate soltag og skydevindue i bagbord side.Fra salonen går man ned til 2 adskilte kahytter der giver følelsen af at være ombord på en væsentligt større cruiser end blot 30 fod. Qua de store vinduer er her en god rumfølelse. Her kan 4 voksne sagtens tage på forlænget weekend uden blufærdigheden bliver sat på prøve. Her er naturligvis også et stort toiletrum med vask og bruser. Båden drives af påhængsmotorer. Der er mange fordele ved påhæng, bl.a. ca. 40% lavere serviceomkostninger, op til 50% vægtreduktion ift. indenbords, det giver et laver brændstofforbrug og en højere topfart. Med en twin installation (2x200hk) vil man have en topfart på mere end 32 knob. Desuden får man med påhængsmotorer, en kabine-cruiser uden resonans. Det giver øget komfort når man opholder sig i salon eller kabine, selv når farten er høj.Når du går fra borde kan det gøres via det åbne pulpit, big size platformene eller gennem porten i fribordet i styrbord side. Båden anbefales med to 200hk motorer og med det set-up er sådan en 895 Merry Fisher Offshore klar til at tage dig ligeså langt ud, som du har mod til. Pris monteret med Yamaha F200GETX+FL200GETX DOUBLE STEERING starter ved DKK 1.183.000,- Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·tor.·Bluebay Marine A/S

Få beskedNår der er nye resultater i Både

Lup med søgeord i
Ørnvik 540 Cruiser

Ørnvik 540 Cruiser

128.000 kr.

Ørnvik 540 Cruiser (samme som quick silver) Vi er et ældre ægtepar der har haft denne dejlig weekend cruiser fra ny. Den er er løbende vedligeholdt og har fået lavet diverse forbedringer. F.eks. landstrøm/240 volt., Strømudtag, To stk. 12 volts batterier, havne kaleche, bøjle til original fuld kaleche så den ikke skal afmonteres hvis man vil sejle uden den er oppe. Mariner 115 4 takt EFI. Meget søstærk selvlænsende båd til dagturer, weekendture, fiskeri, vandski. Sejler fint og økonomisk ved 20 knob, men går ca. 35 knob hvis du har travlt. Båd og motor er købt nyt i 2006. Der medfølger en god stabil Variant ophalervogn med håndspil (dæk lidt møre), ligeledes fra 2006 Stangholdere, Garmin kort plotter. Automatisk lænse pumpe Der medfølger et anker og lidt fortøjninger samt fender. Står ny poleret og ny bundmalet Vi har sejlet ca 5400 sømil antageligvis ca. 500 timer. Tanken er på 90 liter og har eftermonteret vandudskiller. Tæppe på dørk, skumslukker, plovanker, lidt fender og fortøjning, Garmin kortplotter, radar reflektor, diverse eftermonterede kabinelamper, tørkloset, ekstra madras til kabine (forbedring til original)

Faaborg·ons.

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 115 HK Yamaha og Udstyr

Jeanneau Merry Fisher 695 Serie 2 - 115 HK Yamaha og Udstyr

477.000 kr.

Den NYE dynamiske Merry Fisher 695 serie2 er en "multi-use" cruiser - ideel til maritime opgaver 695eren med det nye og meget innovative layout, er stor nok til ture på det store åbne vand, eksempelvis hvis du vil krydse Østersøen eller på inspektionstur til en vindmøllepark. Sejl trygt afsted, velvidende at du er godt beskyttet mod vejr og vind ombord på denne cruiser - også når de andre lyst - og erhvervsbåde vender stævnen hjemad. På agterdækket kan siddegruppen nemt omdannes til mere praktisk formål, idet fribordet er højt og derved sikkert at læne sig op ad, hvis noget skal trækkes ombord eller hvis der skal arbejdes med montage arbejde vedsiden af et objekt. Båden her, er godkendt til 175 HK og med den motorstørrelse vil man typisk ligge på 35-38 knob på toppen. Cruisefarten på 16-19 knob i timen, kræver mindre end 20 liter brændstof i timen. Desuden er 695eren inkl. 175hk motor, stadig en båd der lovligt kan fragtes på en 2500kg trailer, så den billigt kan medbringes til forskellige opgaver på tværs af landet. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurrenterne, ved at have store vinduer med rigtigt godt overblik over hele båden. Derudover giver den også en særlig fornemmelse af, at have masser i luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus, mår I rejser ud til opgaverne. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister der er monteret over alt på denne multianvendelige arbejdshest. Der er god plads på begge sider af styrehuset til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjer eller ligge til et større skib, platform eller offshore vindmølle. Denne båd er interessant for jer, der kigger på Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både til maritimt brug. BEMÆRK AT PRISEN ER OPLYST EX MOMS TIL ERHVERV.

Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 795 Serie 2 - 150 HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 795 Serie 2 - 150 HK Yamaha

629.900 kr.

Jeanneau Merry Fisher 795 s2 - Langturs cruiser, med anvendelighed som ingen andre ! Attraktiv finansiering - se herunder! I den meget rummelige 795er er der masser af designmæssige perler. Tag eksempelvis det vendbare ryglæn der giver ekstra spise-plads til 2 velvoksne, eller muligheden for en fantastisk stor solseng på agterdækket. Hele båden er spækket med lækre løsninger der både øger komforten ombord men naturligvis også din og din families sikkerhed på vandet. Det store lyse styrehus yder læ for vind og vejr, så du altid er sikker på at kunne byde venner og familie på en sejlads uden at der behøves regntøj og halstørklæde. Her findes den store køje-afdeling, regulært toilet og masser af stuveplads. Udvendigt er der også god plads, uanset om man er til kiks og hvidvin, eller til stangfiskeri. Merry Fisher 795 er godkendt til 200hk. Det giver en topfart på 34-35 knob og en behagelig og økonomisk marchfart på 15-17 knob. Merry Fisher serien adskiller sig generelt fra alle konkurenterne ved at have store vinduer med rigtigt godt lys-indfald. Det giver den særlige fornemmelse af at have masser af luft og rum at udfolde sig på, i det fine styrehus. Desuden kommer man sikkert rundt på båden ved hjælp af de mange meter søgelænder og gribelister. Der er god plads på begge sider af styrehuset, til at komme fra agterdækket og frem til stævnen når man eksempelvis skal fortøjre eller forsøger at trække dagens fangst ombord. Kom og se de flotte både fra Jeanneau, i vores indendørs udstilling. 10 unikke punkter for den nye model Mere rummeligt forskibBruser I toiletLuftdyser til front rudeSove plads / opbevaringsplads I salon bb.Nyt skrog – mere plads, dybere V-skrog, kommer nemmere i planBig size badeplatforme er nu støbt ind i skrog, ligner en integreret delDør i fribordMere opbevaringsplads i cockpitMere powerAgter sofa, nu i fuld længde Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

Jeanneau Merry Fisher 695 Sport - 150 HK Yamaha

Jeanneau Merry Fisher 695 Sport - 150 HK Yamaha

543.000 kr.

MERRY FISHER SPORTHead for adventure, aboard a Merry Fisher Sport! Truly SUVs of the seas, this series of safe and versatile outboard powerboats is designed for you to pursue all your passions on the water. Fishing, excursions, diving, kayaking, kitesurfing… they adapt to suit all preferences, but they also offer comfort and an easier pace of life, for well-deserved rest and relaxation. Ready for Action Boasting an adventurous profile, with an inverted windscreen, the Merry Fisher Sport is entirely turned toward action and adventure. The aft cockpit, equipped with removable bench seating and tables, transforms in just a few moments into a vast, open exterior space. Versatile, practical, and safe, they feature copious storage, roof racks, as well as handrails and deeply recessed sidedecks to facilitate movement on board. The open wheelhouse, flush with exterior living areas, houses the helm, as well as the access to a very comfortable interior. WATER SPORTS AND MARINE ACTIVITIES Aboard the Merry Fisher Sport, everything has been designed to facilitate marine activities. Perfectly adapted to sport fishing, it also enables you to bring equipment, such as kayaks and paddles, as well as diving tanks. With their versatile hulls and high-performance engines, these outboard boats can slice through the waves to take you without delay to your favourite marine playgrounds. Denne båd er interessant for dig, hvis du tidligere har kigget på: Jeanneau Merry Fisher, Finnmaster, Quicksilver, StingBoat, Buster, Ørnvik, Uttern eller andre pilot både..

Silkeborg·ons.·Bluebay Marine A/S

Ørnvik 635 WA Commander

Ørnvik 635 WA Commander

119.001 kr.

Quiksilver 635 Walkaround Commander med 150 hk Mercury Verado (1200 timer) og trailer. Alt er fra 2006. Nyt landstrøm og C-Tek marine lader. 2 batterier. Gas/gear er elektrisk (ingen kabler). Tomgang kan justeres fra smartcraft instrument. Bord kan også sættes op i kahyt. Fenderlisten har en skade (ses på billede 1 og 2 og det sidste). Men herudover er hele sættet i fin stand. Ganske få hakker/slagmærker i gelcote. Hele kahytten er som ny. gælder også hynder og soldæk hynden. Er en trailerbåd så ikke bundmalet. Traileren er med elspil og er synet i april 2023, skal ikke synes ved ejerskifte. Traileren har fastmonteret batteri og lader.

Vester Skerninge·13. apr.·

ørnvik 510 cruiser

ørnvik 510 cruiser

100.000 kr.

.Ørnvik 510 Cruiser Længde: 5,08m, Bredde: 2,33, Vægt u. motor 550kg Tank: 49lt Maks personer: 5 Motor: F75 Mercury 4-takt 16V 1.6L med Galaxy bådtrailer Sælger denne fine båd, da vi må erkende at vi ikke får den brugt nok hvilket er synd for sådan en fin båd. Den sejler godt og problemfrit, der er navigation samt eckolod i båden. Der medfølger redningsveste og andet udstyr til båden, ring eller skriv for nærmer info. på telfon: 27507587 Mvh Anders Dalgaard

Esbjerg·12. apr.

Ørnvik 510 båd

Ørnvik 510 båd

19.999 kr.

Ny pris fast pris. Det bliver ikke billigere ellers sejler jeg selv i den sommeren over. Fin båd til ture med familien eller venner. Hynder medfølger . Båden må sejles uden speedbådscertifikat. God stabil båd. Båden kan plane med 2 voksne i godt vejr. Motoren går godt ved 30procent gas eller derover. Den er derfor skuet op i tomgang for ikke At gå ud.. den bliver jævnligt brugt og udgøre med videre ikke et problem. Båden kan ses og prøves i havn ved seriøs køber. Trailer medfølger med registrering attest. Traileren er en Thule fra 5/5-2011 synet d 28/8-22 båden kan leveres for en forud betaling på mobilpay på 2000kr. Som fratrækkes den aftalte købspris. Gælder kun Jylland/fyn. Pr 11aug er brændstof slange opkortet og karburator renset. Den står nu i tomgang på land.. ikke testet på hav enu..

Kolding·11. apr.

JOFA WINTH 555 - 19 fod

JOFA WINTH 555 - 19 fod

81.000 kr.

Er du også træt af at skulle betale flere tusinde kroner for at fange torsk i rekord størrelse eller hive store pighvar op fra dybet. Så slå til nu, her er båden der kan sejle dig og 2 gode venner til f.eks. Det gule rev. En rigtig fiskemaskine med god frihøjde. Kan også anbefales som jagtbåd til Havjagt Jofa Winth 555 med serviceret Honda 90HK 4-taks motor. Båden er udstyret med ny 7” fishfinder, ekkolod og kortplotter. Der er monteret 70L tank. Top fart med 110Liter brændstof ombord samt 2 mand 27 knob/t. Båden står på Branderup trailer sidst synet nov 2020. Alt virker. Yderemere medfølger: 1 stk. ny monteret el-spil (d. 23/07-23) 1 trollingbar til tag med mulighed for at have 4 fiskestænger i. 2x fender 1x teleskop boshage 3x redningsveste Reb, anker mm. Over 140 plots er gemt på Simrad XO7 med stort kort over alt farvand i Norden. Søgeord: Torsk, Det gule rev, jagtbåd, Havjagt, Jofa, ryds, Honda, mercury, mariner, 90hk, kaleche, Trolling, pirke, ørnvik, QuickSilver

Vadum·6. apr.·

Fremhævet
Ørnvik 460 Cruiser

Ørnvik 460 Cruiser

79.000 kr.

**Til salg: Velholdt Ørnvik 460 Cruiser med alt udstyr inkluderet** **Båd:** - **Model:** Ørnvik 460 Cruiser fra 2004 - **Tilstand:** Velholdt, bundmalet i 2023 - **Udstyr:** - Automatisk lænsepumpe - Badestig - 2 stk. stangholdere - 4 stk. fendere - Pulverslukker - Formsyet hynder til de to bagsæder - Mulighed for 2 overnattende - Camper Kaleche - Smart tabs - Fishfinder / Chartplotter Lowrance Hook 7 **Motor:** - **Type:** 50 HP Marine EFI (4-takt) fra 2004 - **Funktioner:** El-start og powertrim - **Servicehistorik:** Serviceret i 2023 - **Tilføjelser:** Hydrofoil for forbedret ydeevne **Trailer:** - **Type:** Brenderup trailer med bremser (Nysynet i 2023) - **Kapacitet:** 1000 kg - **Tilføjelser:** El-spil med fjernbetjening

Horsens·19. mar.·

Quicksilver/ørnvik 540 Cruise ny model

Quicksilver/ørnvik 540 Cruise ny model

155.000 kr.

Fin velholdt båd, med hydraulisk styring, motor er en lydsvag mercury 115 HK 4 takt Udstyr: Garmin fishfinder Div. Presenninger Musikanlæg med dvd afspiller og skærm . Plast plader og hynder så der kan laves soldæk. Trailer med bremser som passer til båden. Det er den nye model, ikke som de ældre med de store vindspejle, båden er ikke ødelagt med bundmaling, har kun været i saltvand 5 gange. Båd og motor søsat 2012

Esbjerg V·19. jan.

ØRNVIK 460 med 40hk Mercury, trailer og kaleche

ØRNVIK 460 med 40hk Mercury, trailer og kaleche

65.000 kr.

Ørnvik 460 Cruiser med Mercury 40 hk fra 2004. Motor har gået ca. 200 timer. Rigtig flot båd som er helt perfekt til fisketure eller en familietur på vandet. Udstyrliste: 1 stk. drejelige sæder, hynder inde og ude, badestige, anker, lanterner, ekkolod, kortplotter og kaleche. Har regning på båd og motor. Der medfølger bådtrailer Brenderup Basic 1000 Længde:18 fods Årgang: 2017 Båden befinder sig på Sydfyn. Venligst henvend jer på telefon.

Gudme·27. dec. 2023

Ørnvik 640 weekend

Ørnvik 640 weekend

249.500 kr.

Udstyr. 6 hk. Honda påhængsmotor 4 personers Redningsflåde ok til 2025 12" Simrad nss evo3 med søkort over hele dk og østkyst Sverige Active Imaging 3-i-1 hæktransducer Vhf simrad RS35 Ais em-trak B921 Oliefyr 2kw med fjernbetjening Jabsco trykvandspumpe 4,1 bar Potti toilet Gas flaske Vandtank til vask og bruser Landstrøm og Victron blue smart lader 15 amp. 2 batterier med skillerelæg 2500t. brenderup Trailer med 4500kg elspil, fjernbetjening og batteri og Ctek lader Alu. Kasse på trailer til diverse ting 3.0l Mercruiser ferskvands kølet 135hk indenbords benzin motor, så ingen problemer med frost Kaleche til hele bagenden af båden Service lavet d.25-4-23 ny olie tændrør impeller manifold knæ filter ialt 18000kr regning kan fremvises Bundmalet med Hempel bund maling i år

Ølgod·29. aug. 2023·

Ørnvik 470 kabinebåd

Ørnvik 470 kabinebåd

89.000 kr.

Ørnvik 470, årgang 2010, ekstremt velholdt. Aldrig bundmalet, poleret årligt med voks, vasket hver gang efter brug og motor skyllet med ferskvand. 50 HK 4-takt EFI motor med trim - timetal: 460 timer, 2 sovepladser, badestige, lanterner, nyt batteri, bord, alle hynder medfølger både til kabine og udenfor, fuld kaleche i sort - også som ny, flag, reb, fendere, Anker, 1000 kg Brenderup trailer m. Bremser og lås. Trailer pressening. Alle service er overholdt (samt vinterkonservering) & fuld historik følger båden. Den har været opmagasineret i tør hal hver vinter. Båden er et unikt velholdt eksemplar. Sælges kun da vi har et ønske om en sejlbåd. Ring for interesse på tlf: 91893589 Se mindre

Jelling·21. aug. 2023

Ørnvik 510 HT

Ørnvik 510 HT

35.000 kr.

Ørnvik 510 HT, Hardtopbåd, årg. 1984, 17 fod, 2 sovepladser, 40 hk , Mercury, benzin, motorårgang: 2005, saltvandskølet, udenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,06, dybde 0,35, Kg 550, hjemhavn: Ballen Sydfyn, Ørnvik 510 Ht sælges. købt brugt i efteråret 2019. vi har efterfølgende fået monteret en motor med flere HK. En super fin båd der er god til mindre ture og sejler rigtig godt. er god som begynder båd, da den ikke er alt for stor, men stadigvæk er sjov at sejle i. Båden har ligget i havn i en å og der er derfor ingen ruer på bunden. eller motoren. Bådplads ved ballen bådelaug er betalt for resten af året og kan benyttes hvis man ønsker, derefter må man selv sørge for at aftale videre med ballen bådelaug, da der kan være andre der står i kø. Der er bopælspligt i Svendborg Kommune. Efter vi har købt båden er der blevet lavet/skiftet følgende: Ny bundmaling og hvid maling på undersiden Forår 2020 skift af motor juni 2021. Mercury F40EFI Fra 2005. 40 HK 4T med direkte indsprøjtning. Service af Motor Forår 2022. nyt oliefilter, gearolie, motorolie, nye tændrør, impeller og zinkanode. Nye dele i båden. Forår 2022. Hydrofoil på motor, Led lys i kabinen, nyt forbrugsbatteri, ankerlanterne, afbryderpanel, skillerelæ, Usb udtag, fendere og styreboks. der er monteret et skillerelæ på batterierne, så startbatteriet bliver ladet op før den lader forbrugsbatteriet. Der følger en bådvogn med, den er ikke godkendt til at køre på vejen, vi har dog gjort det da vi bor lige i nærheden.

Vester Skerninge·13. jun. 2023

Ørnvik 430 kabinebåd

Ørnvik 430 kabinebåd

74.500 kr.

Ørnvik 430 Carbin med Mariner 40 hk 4 takt EFI og indregistreret bådtrailer sælges. Båden har en lille kabine, hvor der med god vilje godt kan sove 2 personer. Der er opbevaring under bænkene. Den har aldrig ligget fast i vandet. Den er altid taget op efter brug, hvilket gør, at den er meget pæn i bunden. Båden starter og sejler perfekt. Der medfølger alt, hvad der skal bruges til sejllads, minus redningsveste. Båden står klar til at blive søsat. GARMIN ECHOMAP UHD 92SV MED GT54-TM TRANSDUCER medfølger (Nypris 10.999,-) 2 delt kaleches medfølger også. Båden kan ses i Odense SV, og ved interesse kan båden søsættes og afprøves. Pris: 74.500.- Sælges nyserviceret ved autoriseret værksted til prisen

Odense SV·8. jan. 2023

Ørnvik 460

Ørnvik 460

92.000 kr.

Ørnvik 460 Cruiser med ny Mercury 50 hk fra 2021. Motor har gået ca. 12 timer (garanti til juni 2023) Rigtig flot båd som er helt perfekt til fisketure eller en familietur på vandet. Udstyrliste: 2 stk. drejelige sæder, 4 stk. fendere, 30 liter benzin tank, 2 stk. kopholdere, stangholdere, komplet hynder inde og ude, badestige, anker, lanterner, selvlænsende, ekkolod og kortplotter. Ny stor kaleche og nyt havnecover. Super flot sæt. Har regning på båd og motor. Motor: Mercury F50 ELPT EFI: Cylindre: 4 Hk: 50 Vægt: 112 kg Kategori: FourStroke Start: Elektronisk Styring: Fjernbetjening Brændstofsystem: Elektronisk indsprøjtning Trimindstillinger: Powertrim. SmartCraft monitor indstalleret. Viser antal timer på motor, temperatur etc. Der medfølger ikke trailer. Båden ligger i havn på Sydsjælland.

København S·8. dec. 2022