Motorbåd

10
Galleri annoncer
Hurtiggående fiskekutter

Hurtiggående fiskekutter

59.000 kr.

Hurtiggående fiskekutter, Andet mærke, 21 fod, årg. 1985, Evinrude motor, 50 hk., Benzin, Grisslan 640 sælges. Motoren er en Evinrude e Tec med elstart og powertrim fra 2013. Båden er selvlænsende, der er to gode lastrum under dørk, og sejler omkring 20 knob og march fart er omkring 15 knob og kan sejles uden speedbåds kørekort. Der er monteret solceller på taget. Udstyr: søgelænder, lanterner, hydraulisk styring, anker, redningsveste, faste trimflaps, nyt Garmin ekkolod med chirp transducer, aut. Lænse pumpe, projektør, 12 v udtag, beslag for ekstra motor. Båden sælges uden trailer.

3000 Helsingør
i går
Finnmaster Pilot 8 - 2 X F150 Yamaha/Udstyr

Finnmaster Pilot 8 - 2 X F150 Yamaha/Uds...

1.349.900,00

Finnmaster Pilot 8 - 2 X F150 Yamaha/Udstyr, MOTOR BOAT AWARD 2020 ? FINALIST. Vidste du at Finnmaster P8 gik videre som finalist, til det prestigefyldte MOTOR BOAT AWARDS 2020? P8 var nomineret i kategorien Wheelhouse og cockpit-Cruisere. Her er den ultimative familiebåd, der appellerer til at tage på weekendture og ferier - her er god plads til hele familien og hele Danmark og alle vores nordiske naboer, kan uden problemer besøges i denne højkvalitets båd. Agter-cockpittet indbyder til samvær omkring bordet om det gælder morgen- middag eller aftensmaden. Når I ankommer til en ny havn, bliver I fanget af mange misundelige blikke fra havnens mange tilskuere. Pilot 8 er Finnmasters største kabine-båd. En kompromisløs model bygget til et langt liv på havet. Uanset om du er på udkig efter en fiskekutter, en båd til udflugter eller en båd, hvor hele familien kan tilbringe natten ? så er dette båden for dig! Pilot 8 viser sine styrker med sit store cockpit i agterstavnen og med den rummelige styrekabine, hvor der er plads til fire personer, der sidder sikkert, varmt og komfortabelt ? uanset vejret! Kabinen har en kabys og i stævnen, udover betydelig opbevaringsplads, er der et stort separat toilet samt sovepladser til fire voksne. Der er ikke noget som dårligt vejr ? kun dårlig beklædning. Dette ved vi alle her i det nordlige Europa. Af denne grund blev det endnu mere vigtigt for Finnmaster at udvikle modellerne i P-serien. Du kan se, at hele idéen bag denne serie er, at du ikke behøver at trække i flere lag tøj for at tage turen over bugten. P-serien er den kompromisløse modelserie, hvor alle modellerne har et rummelig agterdæk og en stor hytte med plads til dine nærmeste. Med et højt fribord kan hele familien bevæge sig frit ? og frem for alt ? sikkert ombord. Desuden, hvis du er eventyrlysten, er der plads til at binde både surfbrætter og kajakker på taget. Med kabine-bådene i P-serien kan du nyde de samme fordele, der tilbydes af åbne fritidsbåde. Store cockpits gør det muligt for dig at gøre alt, lige fra at gå ud til en fangstrejse til at spise middag med din familie. Når solen er på sit zenit, bliver cockpittet også det perfekte sted til solbadning og til at tage en dukkert. Hvis en dag på havet bliver længere end planlagt, er der masser af plads til at overnatte. Forenklet sagt ? frihed er det centrale punkt her! P-serien giver dig og din familie alle de oplevelser, du længes efter, når havet er på sit stærkeste! Kan også bestilles med Twin F200 (400 HK maskiner). Enkelte billeder kan være arkiv billeder. Opdateret 16.05.2022 23:54:14.

8600 Silkeborg
i går
Bluebay Marine A/S
Finnmaster Pilot 8 - 2 X F200 Yamaha/Udstyr

Finnmaster Pilot 8 - 2 X F200 Yamaha/Uds...

1.399.000,00

Finnmaster Pilot 8 - 2 X F200 Yamaha/Udstyr, MOTOR BOAT AWARD 2020 ? FINALIST. Vidste du at Finnmaster P8 gik videre som finalist, til det prestigefyldte MOTOR BOAT AWARDS 2020? P8 var nomineret i kategorien Wheelhouse og cockpit-Cruisere. Her er den ultimative familiebåd, der appellerer til at tage på weekendture og ferier - her er god plads til hele familien og hele Danmark og alle vores nordiske naboer, kan uden problemer besøges i denne højkvalitets båd. Agter-cockpittet indbyder til samvær omkring bordet om det gælder morgen- middag eller aftensmaden. Når I ankommer til en ny havn, bliver I fanget af mange misundelige blikke fra havnens mange tilskuere. Pilot 8 er Finnmasters største kabine-båd. En kompromisløs model bygget til et langt liv på havet. Uanset om du er på udkig efter en fiskekutter, en båd til udflugter eller en båd, hvor hele familien kan tilbringe natten ? så er dette båden for dig! Pilot 8 viser sine styrker med sit store cockpit i agterstavnen og med den rummelige styrekabine, hvor der er plads til fire personer, der sidder sikkert, varmt og komfortabelt ? uanset vejret! Kabinen har en kabys og i stævnen, udover betydelig opbevaringplads, er der et stort separat toilet samt sovepladser til fire voksne. Der er ikke noget som dårligt vejr ? kun dårlig beklædning. Dette ved vi alle her i det nordlige Europa. Af denne grund blev det endnu mere vigtigt for Finnmaster at udvikle modellerne i P-serien. Du kan se, at hele idéen bag denne serie er, at du ikke behøver at trække i flere lag tøj for at tage turen over bugten. P-serien er den kompromisløse modelserie, hvor alle modellerne har et rummelig agterdæk og en stor hytte med plads til dine nærmeste. Med et højt fribord kan hele familien bevæge sig frit ? og frem for alt ? sikkert ombord. Desuden, hvis du er eventyrlysten, er der plads til at binde både surfbrætter og kajakker på taget. Med kabine-bådene i P-serien kan du nyde de samme fordele, der tilbydes af åbne fritidsbåde. Store cockpits gør det muligt for dig at gøre alt, lige fra at gå ud til en fangstrejse til at spise middag med din familie. Når solen er på sit zenit, bliver cockpittet også det perfekte sted til solbadning og til at tage en dukkert. Hvis en dag på havet bliver længere end planlagt, er der masser af plads til at overnatte. Forenklet sagt ? frihed er det centrale punkt her! P-serien giver dig og din familie alle de oplevelser, du længes efter, når havet er på sit stærkeste! Kan også bestilles med Twin F150 (300 HK maskiner)på kampagne for kr. 1.349.900,- inkl udstyr. Enkelte billeder kan være arkiv billeder. Opdateret 16.05.2022 23:54:14.

8600 Silkeborg
i går
Bluebay Marine A/S
Finnmaster Pilot 8 Twin

Finnmaster Pilot 8 Twin

1.265.000,00

Finnmaster Pilot 8 Twin, MOTOR BOAT AWARD 2020 ? FINALIST. Vidste du at Finnmaster P8 er gået videre som finalist, til det prestigefyldte MOTOR BOAT AWARDS 2020? P8 er nomineret i kategorien Wheelhouse og cockpit-Cruisere. Præmieceremonien finder sted den 21. januar 2020 i Düsseldorf. Pilot 8 er Finnmasters største kabine-båd. En kompromisløs model bygget til et langt liv på havet. Uanset om du er på udkig efter en fiskekutter, en båd til udflugter eller en båd, hvor hele familien kan tilbringe natten ? så er dette båden for dig! Pilot 8 viser sine styrker med sit store cockpit i agterstavnen og med den rummelige styrekabine, hvor der er plads til fire personer, der sidder sikkert, varmt og komfortabelt ? uanset vejret! Kabinen har en kabys og i stævnen, udover betydelig opbevaringplads, er der et stort separat toilet samt sovepladser til fire voksne. Der er ikke noget som dårligt vejr ? kun dårlig beklædning. Dette ved vi alle her i det nordlige Europa. Af denne grund blev det endnu mere vigtigt for Finnmaster at udvikle modellerne i P-serien. Du kan se, at hele idéen bag denne serie er, at du ikke behøver at trække i flere lag tøj for at tage turen over bugten. P-serien er den kompromisløse modelserie, hvor alle modellerne har et rummelig agterdæk og en stor hytte med plads til dine nærmeste. Med et højt fribord kan hele familien bevæge sig frit ? og frem for alt ? sikkert ombord. Desuden, hvis du er eventyrlysten, er der plads til at binde både surfbrætter og kajakker på taget. Med kabine-bådene i P-serien kan du nyde de samme fordele, der tilbydes af åbne fritidsbåde. Store cockpits gør det muligt for dig at gøre alt, lige fra at gå ud til en fangstrejse til at spise middag med din familie. Når solen er på sit zenit, bliver cockpittet også det perfekte sted til solbadning og til at tage en dukkert. Hvis en dag på havet bliver længere end planlagt, er der masser af plads til at overnatte. Forenklet sagt ? frihed er det centrale punkt her! P-serien giver dig og din familie alle de oplevelser, du længes efter, når havet er på sit stærkeste! Få den med Yamaha F200GETX+FL200GETX er prisen: 1.305.000,- Opdateret 16.05.2022 23:54:14.

8600 Silkeborg
lør.
Bluebay Marine A/S
Fiskekutter

Fiskekutter

BYD!

Fiskekutter, Andet mærke, 7 fod, årg. 1999, Mitsubishi motor, 16 hk., Diesel, Fischkutter/Angelkutter wegen Zeitmangel zu verkaufen! Komplett mit allem drum und dran!!! Vorbei kommen anschauen und am besten gleich los zum Angeln!!! Wenn Bedarf besteht kann ich auch per WhatsApp Viedeos schicken!! Fischkutter ist abgemeldet. GFK Fischkutter ca. 7meter und ca. 2.50breit Tiefgang 80cm. Selbstlenzer! Geschwindigkeit bei 2500 Umdrehungen =5,5 bis 6 Kn Sehr Geringer Verbrauch. Betriebsstd. Motor =37,6 Std. Batterie müsste mal neu! Auf Wunsch kann ich eine Neue besorgen! Kutter eignet sich gut zum Angeln da er eine Bünn=(wasserkasten) hat wo man den Fisch reinsetzen kann um ihn bis zur heimfahrt vom Angeln lebend halten kann. Fischkutter hat im Juni 2021 eine Neue Maschine bekommen(Craftman cm 2 16ps) Welle und Propeller Neu. Neues Ruderhausdach aus Aluminium. Kutter hat eine neue Hydraulikpumpe. Ausstattung 50l Diesel tank Bb Seite am Heck und einen ca. 40l Tank auf Stb. Seite Der aber nicht angeschlossen ist sollte als reseve Tank dienen. Im Bug befindet sich ein kleiner Stauraum. Am Gelben Mast befindet sich ein stützsegel, man kann den Mast ausklappen und dann das Segel hochziehen. Der hintere Mast ist auch zum klappen! Damit man auch unter Brücken unterdurch fahren kann. Im Ruderhaus ist am innenausbau noch ein bisschen was zu tun. . Lenzpumpe . Radar . Echolot . Funk . Radio . Gps(Kartenplotter) Flensburg bis Rügen und Dänemark . Kompass . Diesel Heizung, noch neu verpackt im Karton einmal mit Plastik Tank und Niro 15l tank. Diverse Rettungssignale (Leuchtraketen/Handfackeln) Rauchsignale. ein bisschen GFK Material und diverse 2K Lacke.(HEMPELS) Zwei Relingseinheiten sind auch noch vorhanden. Böcke aus Holz wo man den Kutter zur Werft Zeit raufstellen kann vorhanden. Bei diesem Fahrzeug handelt es sich um ein Nutz Fahrzeug und nicht um eine yacht die im Winter in Watte ine Halle steht, dieses Fahrzeug fährt hauptsächlich in den Wintermonaten zum Fischen und hat daher auch Gebrauchspuren. Verhandelt wird v

6000 Kolding
10. maj.

Fiskekutter

20.000 kr.

Fiskekutter, 30 fod, Bukh motor, Har ikke så meget forstand på både, moteren skal renoveres virker ikke. Det er er en træbåd, som er dybbet i glasfiber, og lavet til husbåd. Båden holder i gilleleje

3250 Gilleleje
8. maj.

Fiskekutter

21.000 kr.

Fiskekutter, Andet mærke, 21 fod, VW motor, 60 hk., Diesel, NY PRIS. Båden ligge i vandet i Rønbjerg. Motoren er en Golf 2 og den går rigtig godt. Båden er med dam, der er et bundgarn og et flyde garn med.

9500 Hobro
6. maj.

21 fods fiskekutter

75.000 kr.

21 fods fiskekutter, 21 fod, Bukh motor, Diesel, Sælger min og min brors kutter. Motoren er ferskvands kølet og altid passet og plejet, skiftet olie hvert år. der er rustfri stål maste til. Står klar til brug med garn, vogn og løfte grej. Bud eller spørgsmål modtages her eller på sms. 21240057

6800 Varde
4. maj.

30 fods sejlklar motorbåd sælges

125.000 kr.

30 fods sejlklar motorbåd sælges, Andet mærke, 30 fod, årg. 1950, Ford motor, Diesel, Fin ældre sejlklar motorbåd sælges pga. drømmen om noget der er et nummer større. Bygge år UKENDT Ane er en ældre motorbåd der er bygget i sin tid på Færøerne og har sejlet deroppe som fiskekutter. Siden den er kommet til Danmark er den blevet bygget 100% om til lystbåd med b.la. hjemmelavet styrhus fremstillet i teaktræ. Den er bygget i træ og siden belagt med glasfiber. Det er en god rummelig båd med et stort styrhus med 6 sidde pladser samt stort køkken og badeværelse. Masser af stuveplads i skabe indenfor. Masser af skabsplads i køkken og god køkkenbordsplads. I stævnen er der en stor dobbeltseng med masser af plads til 2 voksne og evt. også et barn. I styrhuset kan bordet sænkes så der er en dobbeltseng der også. TV i både stævn og styrhus (vippes ned fra loftet) Motoren er en 80 hk Ford 4 cylindret motor som fungere upåklageligt. Motoren er lagt i i foråret 2015. Gear er hydraulisk Paragon gear. Der er komplet nyt dieselsystem dvs. tank, slanger, filterkonsol og fødepumpe. Alt elektronik er lavet 100% i foråret 2013 og lavet efter alle forskrifter. Båden er løbende vedligeholdt således at den fremstår i god stand men stadig en gammel båd. Stort dæk forskibs samt stort agterdæk med bord der kan klappes op så man kan sidde 4 mand og spise deromme. Garmin 4012 navigator medfølger inkl. Ekkolod og Radar. VHF radio, Raytheon Autopilot, fjernstyret projektør. Rustfri mast der kan ligges ned elektronisk. En rigtig dejlig båd som vigtigst af alt sejler helt fantastisk selv i dårligt vejr.

6100 Haderslev
3. maj.

Fiskekutter 220hk gives bort

Sælges

Fiskekutter 220hk gives bort, Andet mærke, 220 hk., Diesel, Gives bort. Fiskekutter 220hk

7000 Fredericia
4. apr.