Motorbåd

58
Galleri annoncer
Scand 25 Classic  NEDSAT 10.000 kr.

Scand 25 Classic NEDSAT 10.000 kr.

169.500 kr.

Scand 25 Classic NEDSAT 10.000 kr., Andet mærke, 27 fod, årg. 1984, Sole motor, 44 hk., Diesel, Hermed sælges en rigtig fin Scand 25 Classic. Den rigtige model med rundsidegruppe agter. Båden har fået ny motor i 2010, der nu har sejlet ca. 700 timer. Båden er lige gennemgået af fagmand, med service på motor, nye gummilister på forruder i kabinen. Ferskvandspumpe ny. Hele båden er nypoleret, nye forstole mm. Kan beses i Randers. Mere info på tlf. +45 28356000 PS : Trailer medfølger ikke.

8930 Randers NØ
i dag
Corsiva 505 New Age Carbon - 20 HK Yamaha/Udstyr

Corsiva 505 New Age Carbon - 20 HK Yamah...

179.900,00

Corsiva 505 New Age Carbon - 20 HK Yamaha/Udstyr, Corsiva 505 - Nyheden for 2021 Flot og romantisk båd med alt tænkeligt udstyr og ikke mindst en sprit ny 25 HK Yamaha motor. Kan finansieres fra kun 1.500,- pr. md. - træk selv i beregneren her under og tilpas finansieringen efter dine ønsker! En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detaljer. Båden her har plads til hele 6 personer ombord og ønsker man det, kan man fint spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden er er som nævnt udstyret med en ny 20 HK Yamaha motor med indsprøjtning, lav vægt og er i øvrigt hysterisk støjsvag. Båden er proppet med udstyr som; Diamante hynder, solseng i front, opgradering til Quiltede hynder, LED Lanterner, Komplet kaleche i Diamantsort, Yamaha kontrolgreb, Styresystem, Exclusive rat, 12 volt LED installation, Batteri, Cockpitbord, Teaklook på dørken, Badestige, Carbon folie på begge skrogsider får den til at matche 200% med Carbon hynderne i cockpittet - en rigtig stilfuld perle, der med sin lave vægt er yderst attraktiv for de fritidssejlere, der ønsker at rejse rundt med båden og se alle de forskellige kyster i landet. Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
i dag
Bluebay Marine A/S
Finnmaster T7 - 225 HK Yamaha/udstyr

Finnmaster T7 - 225 HK Yamaha/udstyr

672.000,00

Finnmaster T7 - 225 HK Yamaha/udstyr, 0 fod, årg. 2023, 225 hk., Velkommen til fremtidens bådejerskab! Den nye Finnmaster T7 viser vejen med sit strømlinede skrog og innovative LED-lys på stævnen. T7 er helt unik og er ganske enkelt det perfekte møde mellem moderne top-design og praktiske detaljer! Alt er inkluderet her - fra et sporty udseende takket være Finnmasters Smart Design-koncept er det muligt for hele familien at slappe af sammen i cockpittet enten ved teakbordet eller på solsengen, som nemt kan sættes op, når det er som varmest midt på dagen. Desuden er der masser af plads at tilbringe i stævnen, hvor der både er en stor dobbeltseng og toilet. Hos Finnmaster har de designet, konstrueret og produceret både på deres værft i Finland i over 25 år. I løbet af disse år har de arbejdet hårdt med at udvikle smarte løsninger som eksempelvis indebærer, at du altid har steder at gemme fendere væk blot sekunder efter, at du har kastet los. Du skal heller ikke flytte på puderne, når du vil gemme noget i opbevaringsrummene. De kalder deres koncept Smart Design. Det betyder, at de skræddersyr formularen til indholdet for at gøre livet til søs nemmere ? uanset hvad du bruger din båd til! Disse løsninger bidrager ikke blot til at binde gennemtænkte og praktiske detaljer sammen med flot og moderne design. De betyder frem for alt, at såvel den kompetente kaptajn som den nysgerrige nybegynder kan få sig nogle vidunderlige oplevelser på havet. Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
i dag
Bluebay Marine A/S
Nordkapp Noblesse 660

Nordkapp Noblesse 660

549.900,00

Nordkapp Noblesse 660, 0 fod, årg. 2022, 130 hk., Vinderen af Powerboat of the year 2019 Daycruiseren der har alt hvad du behøver! Denne Noblesse 660 skal uden tvivl sammenlignes med meget større både. I denne model er der så mange forskellige løsninger og detaljer at du selv bliver nød til at tage et kik på båden ? det er næste umuligt at nævne alle tingene! Billederne og videoen herunder kan give et lille indtryk, af hvad man får i denne båd ? vi mener at denne båd skal sammenlignes med 8 meters både! Denne Noblesse 660 vandt den præstigefyldte pris POWER BOAT OF THE YEAR 2019 i Düsseldorf i januar ? nomineret af bådjournalister fra hele Europa i klassen under 25 fod! Noblesse 660 repræsentere et helt nyt koncept inden for daycruiser- segmentet. Nordkapp tager sammen med designer Espen Thorup denne bådtype til et helt nyt niveau, med det nye skarpe skrog og mere beskyttede cockpit hvor store og små sidder godt afskærmet fra vejr og vind. Cockpittet er meget dybere og komforten så voldsomt forbedret, at vi snakker om en helt ny standart ? f.eks. giver det nydesignede vindspejl, båden et helt nyt udtryk og ikke mindst større glasareal. Hele badeplatformen på et niveau og integreret badestige, er bare nogle af løsningerne der viser at Nordkapp har haft stor fokus på sikkerhed og brugervenlighed i udviklingen af den nye familieracer. Hemmeligheden bag det nye koncept er at gulvet i cockpittet er sænket en anelse, hvilket giver mulighed for højere fribord og bedre beskyttelse fra vindskærmen, uden at dette går ud og det sportslige design. Nordkapp er jo kendt for at lave sportslige familieracere, som har et sporty design og her er Noblesse 660 bestemt ingen undtagelse. Med disse ord byder vi velkommen ombord på en familieracer, der er er standart udstyret med bl.a. kaleche, cockpitbord, S-Deck på dørk, vinduesvisker (styrbord) og forberedelse for bovpropel. Her er lagt op til mange (og lange) ture på søer og have, med familie og venner. Udgangspunktet i denne Noblesse 660, der er godkendt til 6 personer, er en topmotiveret Yamaha F130AETX, der udover at være økonomisk i brug, også er klar på at få båden op at plane. Båden kan også leveres med følgende Yamaha F150DETX Yamaha F200FETX Kontakt os for attraktiv finansiering. Opdateret 26.05.2022 23:54:30.

8600 Silkeborg
i dag
Bluebay Marine A/S
Finnmaster Husky R6

Finnmaster Husky R6

387.000,00

Finnmaster Husky R6, 0 fod, årg. 2022, 150 hk., Husky R6 En del af Finnmasters alu serie, der er skiller sig ud ved at være både, der egner sig særdeles godt, som arbejds -eller fiskebåde. Det er til dig der har brug for solide praktiske løsninger, der virker - hele året ! Her er masser af stuveplads, et dejligt højt fribord og et stort og højt vindspejl. Så med en Husky R6 får du en meget søstærk og velsejlende båd, der har mange anvendelsesmuligheder. Kvaliteten er i top hele vejen rundt, lige fra de vand- og smudsafvisende sæder til den vedligeholdelses fri aluminiums dørk. Dette er en båd der appellere til at tage gutterne eller drengene med på tur, enten for at få smilet frem i høj fart, men også en båd der indbyder til, at sejle tæt forbi Møns klint, for at få de flotte kalkformationer taget helt ind. Ydermere er det også en båd, der med sine mange praktiske løsninger, gør det nemt at overbevise "fru kommende bådejer", om at dette er båden, alle de nye oplevelser skal opleves fra! Monterer den fx. med en energifyldt Yamaha VMAX SHO VF150XA - 394.000,- Hos Finnmaster har de designet, konstrueret og produceret både på deres værft i Finland i over 25 år. I løbet af disse år har de arbejdet hårdt med at udvikle smarte løsninger som eksempelvis indebærer, at du altid har steder at gemme fendere væk blot sekunder efter, at du har kastet los. Du skal heller ikke flytte på puderne, når du vil gemme noget i opbevaringsrummene. De kalder deres koncept Smart Design. Det betyder, at de skræddersyr formularen til indholdet for at gøre livet til søs nemmere ? uanset hvad du bruger din båd til! Disse løsninger bidrager ikke blot til at binde gennemtænkte og praktiske detaljer sammen med flot og moderne design. De betyder frem for alt, at såvel den kompetente kaptajn som den nysgerrige nybegynder kan få sig nogle vidunderlige oplevelser på havet. Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
i dag
Bluebay Marine A/S

NY GRANDEZZA 37CA PREMIUM YACHT

3.899.000 kr.

NY GRANDEZZA 37CA PREMIUM YACHT, Andet mærke, 38 fod, årg. 2022, Volvo Penta motor, 540 hk., Diesel, Sublim nyhed fra finske Grandezza i en fejende flot byggekvalitet,en båd der skal ses og opleves, vi arrangere gerne en tur tilo Finland for at se båden live, vi kan vise de mindre søskende, 25 - 28 - 34 her i DK, med denne 37 ´er noget helt for sig selv, ren luxus fra for til agter, båden har et meget omfattende standardudstyr, bla. Webasto oliefyr, Wallas oliefyret komfur, teak på platform og side dæk, samt cockpit, flush toilet, Raymarine 16" navi, elektrisk hejs på motorklap, elektrisk top over cockpit, landstrøm, bovpropel, køleskab, autopilot, skyde dør fra førerplads til det dybe sidedæk og meget, meget mere, ring og hør om ledige bygge slots på denne fornemme båd, prisen er med 2 x VolvoD4 nyeste generation diesel motorer på hver 270hk, nu med endnu mere standardudstyr...

8330 Beder
i dag
Baadhuset A/S

Corsiva 500 Tender (NEW)

84.900,00

Corsiva 500 Tender (NEW), Så kommer der en helt ny model på banen fra Corsiva - den hedder 500 Tender. Denne model har designet efter en 590/595 Tender, men lidt mere plads i forhold til 475 New Age. Bemærk lige bredden på denne lille buttede ting! Der er tonsvis af plads i denne tender - den skal ses og opleves! En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detajler. Båden her har plads til hele 6 mand i fronten og 2-3 mand bag roret. Ønsker man det, kan man spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning fo 2-3 personer. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Og det tager normalt ca. 8-10 uger fra bestilling, til vi har den klar til levering. Denne båd kan monteres med en motor helt ned til 10 HK og op til 50 HK. Max HK: 50HK Max Personer: 5 Pris m/Yamaha 25 HK - Kr. 106.645,- Pris m/Yamaha 50 HK - Kr. 131.725,- Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
i går
Bluebay Marine A/S

CREMO 465SC (Crescent Trader)

89.900 kr.

CREMO 465SC (Crescent Trader), Årgang: Fabriksny Motor og årgang: Yamaha F20GEL HK: 20 Vægt/Længde/Bredde: ca. 260kg/4,7m/1,8m Anslået max speed: 25 knob. ALT DETTE ER INKLUDERET: Marine Floor, blødt gulvlaminat, på fordækket Automatisk elektrisk lænse pumpe Klasse 3 låsesløjfe Årer, 9 fod til 465R Kontrolpanelet ved 465SC Forrude/vindspejl på 465SC Strømkabelsæt på 465SC MULIGHEDER: Marine Floor, blødt laminat på bænke Pulp dækning Grabbro 170 cm Havnekaleche Kaleche høj fældbar forkaleche Agter lav aftagelig bagstykke. Foreslået trailer: Variant 750 Ocean kr. 8.000,- + udlæg til nummerplade og registrering kr. 790,-.

Hele landet
i går
Leif Larsen Marine A/S

Crescent Trader 465 - sidste chance

49.900 kr.

Crescent Trader 465 - sidste chance, Crescent, 16 fod, årg. 2002, Honda motor, 30 hk., Benzin, Crecent styrepultbåd med 30 HK Honda motor sælges. Båden og motor har bortset fra de sidste få år sejlet i ferskvand. Motoren - som har el-start og eltilt - er serviceret ved autoriseret Honda forhandler, ligesom skrog er bundmalet inden søsætning. Den er ikke søsat i år og er klar til en ny ejer. Det er ikke påkrævet med speedbåds certifikat trods det at båden skyder op til 25 knob på en god dag! Med båden følger en lang række gode ting: - Hydraulisk styring (aug 2021) ! - Automatisk lænsepumpe (aug 2021) - 2 nye (95 Ah) marine batterier (aug 2021) - Forberedt til el-motor - 2 stk canon downrigger med lod - Formast med lanterne og 2 stk paravane - Næsten ny (2020) Lowrance Hook2 9" med ekkolod/GPS, DK søkort mm - 4 stk crewfit twin 2010 redningsvest fra 45kg og op (275N) - Anker, årer, fendere - Indregistreret trailer fra Sãvsjõslãpet Båden er lokaliseret ved Odder i Østjylland, hvor den kan besigtiges. Båden måler ca. 16 fod, har en dybdegang på 0,6m og et fribord på 0,7m. Båden er kendt for sine sejlegenskabet og sikkerhed. Godkendt op til 7 personer. Båd, motor og trailer er alle fra 2002. Den helt perfekte pakke, hvis man vil fiske fra kysten og være klar med det samme! Bud modtages ikke.

8464 Galten
i går

Nidelv 750 HT Sport motorbåd

325.000 kr.

Nidelv 750 HT Sport motorbåd, Andet mærke, 25 fod, årg. 2000, 200 hk., Diesel, Tidløs klassiker norsk produceret daycruiser Nidelv 750 HT Sport - år 2000 top udstyret - Volvo Penta 6 cyl turbo diesel type AQ TAD 41 - P-A/200 Z-drev med duoprop - 695 driftstimer Længde 7500 x Bredde 2480 x dybde 1000 mm vægt ca 2.300 kg - sælges uden bådtrailer Hardtop - Rundsidde gruppe + 2 sportstole på drejesokkel - WC - Kabine varmer - køleskab - komfur - håndvask - Radio - Navigation - trimflaps - ekkolod - bovpropel - el -anker - badeplatform - kaleche er 4 år gammel - serviceret med bælge/manchetter/olie skift filtre m.v. Seriøst velholdt - fotos taler for sig selv - har sejlet i Silkeborg søerne

8600 Silkeborg
i går

Nordeck 15 fod

19.500 kr.

Nordeck 15 fod, 15 fod, Mercury motor, Nordeck 15 med indreg trailer og to motorer. Den en er en 4-takt 15 HK der koster 25 t fra ny. Den kører perfekt. Den anden motor er af ældre dato men kører fint. Der medfølger diverse grej til fiskeri mv.

5592 Ejby
i går

Finnmaster T8 - 300 HK Yamaha/udstyr

1.049.900,00

Finnmaster T8 - 300 HK Yamaha/udstyr, Af og til behøver man ikke at gå på kompromis. Din båd kan være både sporty og komfortabel på samme tid! Derfor valgte man ikke at udelade noget, da T-seriens stolthed? T8 blev skabt. Denne luksuriøse båd kombinerer unikke sejlegenskaber, de ærefulde Smart Design-løsninger, som er Finnmasters signatur. Her er der ganske enkelt bare brugt de bedste materialer og ikke gået på kompromis med noget. Vi har samlet årtiers know-how til at skabe en kompromisløs for dem, som ønsker det! Denne prisbelønnede og alsidige day-cruiser gør, at du kan gå fra at have en middag med hele familien til hurtig og nemt at forvandle spisepladsen til en af havnens lækreste soldæk. Når solen så går ned, kan hele familien tilbringe natten i den store kahyt, som er udstyret med en separat toiletenhed. Hos Finnmaster har de designet, konstrueret og produceret både på deres værft i Finland i over 25 år. I løbet af disse år har de arbejdet hårdt med at udvikle smarte løsninger som eksempelvis indebærer, at du altid har steder at gemme fendere væk blot sekunder efter, at du har kastet los. Du skal heller ikke flytte på puderne, når du vil gemme noget i opbevaringsrummene. De kalder deres koncept Smart Design. Det betyder, at de skræddersyr formularen til indholdet for at gøre livet til søs nemmere ? uanset hvad du bruger din båd til! Disse løsninger bidrager ikke blot til at binde gennemtænkte og praktiske detaljer sammen med flot og moderne design, de betyder frem for alt, at såvel den kompetente kaptajn som den nysgerrige nybegynder kan få sig nogle vidunderlige oplevelser på havet. Check lige udstyrsniveauet i denne båd! Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
i går
Bluebay Marine A/S

Finnmaster Husky R7

449.000,00

Finnmaster Husky R7, HUSKY R7 - hvem vil ikke gerne have sådan en fed båd? Det har aldrig været nemmere at udforske de danske farvande som med Husky R7, både er rolig og stabil. I Finnmaster Husky R7 får du en alsidig bow-rider, hvor alle dine passagerer sidder sikkert beskyttet bag den høje forrude. I tilfælde hvor vejret vender ligger kalechen smart gemt væk, for at være let tilgængelig hvis regnen alligevel overrasker dig. Med det åbne fordæk med sin smarte fenderopbevaring, komfortable stole og en kæmpe stor U-formet sofa, som let omdannes til en stor solterrasse, er Husky R7 simpelthen den perfekte båd at bruge en dag på havet i ? med hele familien eller alle vennerne! Der er god plads til, at der kan indtages frokost ombord og der kan endda hygges på de sene aftentimer i havnen, med blot at sidde lavmeldt og se på alle menneskerne og aktiviteterne i havnen. R7 anbefales at sejle med en motor på min. 150hk og maks. 200hk Pris monteret med Yamaha VMAX SHO VF175XA - 446.000,- Hos Finnmaster har de designet, konstrueret og produceret både på deres værft i Finland i over 25 år. I løbet af disse år har de arbejdet hårdt med at udvikle smarte løsninger som eksempelvis indebærer, at du altid har steder at gemme fendere væk blot sekunder efter, at du har kastet los. Du skal heller ikke flytte på puderne, når du vil gemme noget i opbevarings rummene. De kalder deres koncept Smart Design. Det betyder, at de skræddersyr formularen til indholdet for at gøre livet til søs nemmere ? uanset hvad du bruger din båd til! Disse løsninger bidrager ikke blot til at binde gennemtænkte og praktiske detaljer sammen med flot og moderne design. De betyder frem for alt, at såvel den kompetente kaptajn som den nysgerrige nybegynder kan få sig nogle vidunderlige oplevelser på havet. Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
i går
Bluebay Marine A/S

Corsiva 595 Tender - 20 HK Yamaha/Udstyr

189.900,00

Corsiva 595 Tender - 20 HK Yamaha/Udstyr, DK mest solgte model Tender Corsiva 595. - komplet med alt tænkeligt udstyr og ikke mindst den nye 20 HK Yamaha motor. Tilmed til langt under prisen for de konkurrerende modeller fra bl.a. Maxima og Carisma og stadigvæk i samme gode kvalitet og ikke mindst romantiske look En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detaljer. Båden her har plads til hele 5-6 mand i fronten og 2-3 mand bag roret. Ønsker man det, kan man spise en let frokost eller nyde en iskold øl eller måske Rosé rundt om det store bord, imens alle de smukke steder, på de danske søer, kanaler og kyster passér forbi. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng der endda også giver mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Og det tager normalt ca. 6-7 uger fra bestilling, til vi har den klar til levering - i øjeblikket dog lidt længere. Vi har bådene på vej hjem i mange forskellige farvesammensætninger, så der er ikke mange kompromiser at skulle igennem, for at få en lækker og ikke mindst praktisk Corsiva 595 Tender. Denne båd kan monteres med en motor helt ned til 10 HK og op til 50 HK. Merpris for Yamaha F30BETL (30 HK) er fx. kun kr. 12.900,- Merpris for Yamaha F40FETL (40 HK) er fx. kun kr. 17.100,- Max HK: 50HK Max Personer: 6 Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
i går
Bluebay Marine A/S

CHRIS CRAFT CORSAIR 25 - HERITAGE EDITIO...

960.000 kr.

CHRIS CRAFT CORSAIR 25 - HERITAGE EDITION, Andet mærke, 25 fod, årg. 2011, Mercruiser motor, 430 hk., Benzin, Chris craft corsair 25 heritage edition i Mint condition. Nu kommer denne super fine cris craft tilsalg, med kun 162 sejltimer og en ejer siden ny. Alt teak træ er i rigtig god stand. God plads ombord, behagelige siddepladser i u sofaen i agter. Stor solplatform i agter og stævnen. Da båden blev bestilt i 2011 gjorde ejeren sig meget umage med at vælge alt det rigtige udstyr og den rigtige motor til denne båd. Båden er nyserviceret. Båden har aldrig lagt i vandet når den ikke har sejlet, enten er har den været opbevaret i varm garage eller løftet over vanden med båd lift. Motoren er en kraftfuld Mecruiser 8,2L HP Seacore med hele 430 HK Og drevet er det meget pålidelige Merceriser seacore bravo tre drev med duoprob. Mercruiser smart craft ure. Kontakt. Thomas 41810300 Premium Både.

4100 Ringsted
i går
Premium Både ApS

Scania 32 (37)

595.000 kr.

Scania 32 (37), 37 fod, årg. 1998, 105 hk., Diesel, Med stort set alt i udstyr der er flot monteret. Under dæk er der rør over propellen der gør det muligt at redde evt. tovværk eller andet ud af skruen uden at komme på land. Her er der virkelig tænkt over detaljer for evt. langturs sejlads. 2 indtag med filter til søvand der kan lukkes af hver for sig. Det samme gør sig gældende ved brændstoftilførslen. Her er der lavet en bakke under filtre så brændstoffet ikke løber i kølsvinet. Båden er eftermonteret med Rødvig slinger tank 200-250 Liter der tager lige så meget af som et støttesejl. Den er forlænget fra 32 til 37 fod på Værft i Rødvig. Badeplatform er også indrette til brug som slinger tank. Stort agterdæk med inddækket med kaleche. Adgang til Cockpit / salon med pantry BB side og dinette SB side. Fremme er styreplads med god udsigt og godt overblik af instrumenter. Båden kan styres fra agterdækket. SB side er der adgang til 1. kahyt med 2 separate køjer. Fremme i stævnen er der BB side kahyt med 1 køje. Midt skibs i stævnen er rummeligt toilet. SB side i stævnen er 1. køje. Udstyr: Motor: Vetus Deutz 105 Hk. 3250 timer Inverter 1 stk. 1000 Watt. 1 stk. 300 Watt sinuskurve. 10 Kw Ardic varme tilsluttet motor. Webasto 3500 Køleskab 100 Liter Kummefryser 100 Liter Ferskvand 550 Liter Varmtvand 30 Liter. Simrad Autopilot: Robertson AP 35 Simrad Radar Ældre computer med søkort. Ankerspil i stævnen med 40 meter kæde. Ql Bowtruster. Lænsepumper både manuelle og elektriske. Dækslys: 2 x 55 Watt Batteribank 1 x 130 amp start. 3 x 130 forbrug 25 amp lader fra landstrøm. Rulleforstag med støttesejl. Godt robust søgelænder. Båden kan næsten Sam lignes med en redningsbåd. Het sikkert et besøg værd.

Hele landet
tor.
Wulff Boats.com

Nordkapp Noblesse 660 m/175 HK Yamaha og...

529.900,00

Nordkapp Noblesse 660 m/175 HK Yamaha og udstyr / let brugt, Vinderen af Powerboat of the year 2019 Let brugt Noblesse 660 med topmotiveret Yamaha F175 maskine - daycruiseren der har alt hvad du behøver! Denne Noblesse 660 Highline skal uden tvivl sammenlignes med meget større både. NYPRISEN FOR DETTE SETUP ER 672.300,- Spar 142.400,- I denne model er der så mange forskellige løsninger og detaljer, at du selv er nød til at tage et kik på båden ? det er næste umuligt at nævne alle tingene! Billederne og videoen herunder kan give et lille indtryk, af hvad man får i denne båd ? vi mener at denne båd skal sammenlignes med 8 meters både! Denne Noblesse 660 vandt den præstigefyldte pris POWER BOAT OF THE YEAR 2019 i Düsseldorf ? nomineret af bådjournalister fra hele Europa i klassen under 25 fod! Noblesse 660 repræsentere et helt nyt koncept inden for daycruiser-segmentet. Nordkapp tager sammen med designer Espen Thorup denne bådtype til et helt nyt niveau, med det nye skarpe skrog og mere beskyttede cockpit hvor store og små sidder godt afskærmet fra vejr og vind. Cockpittet er meget dybere og komforten så voldsomt forbedret, at vi snakker om en helt ny standart ? f.eks. giver det nydesignede vindspejl, båden et helt nyt udtryk og ikke mindst større glasareal. Hele badeplatformen på et niveau og integreret badestige, er bare nogle af løsningerne der viser at Nordkapp har haft stor fokus på sikkerhed og brugervenlighed i udviklingen af den nye familieracer. Hemmeligheden bag det nye koncept er, at gulvet i cockpittet er sænket en anelse, hvilket giver mulighed for højere fribord og bedre beskyttelse fra vindskærmen, uden at dette går ud og det sportslige design. Nordkapp er jo kendt for at lave sportslige familieracere, som har et sporty design og her er Noblesse 660 bestemt ingen undtagelse. Denne Nordkapp Noblesse 660 Highline er bl.a. udstyret med Garmin 922XS inkl Through hull transducer, køleskabsskuffe, Yamaha motorinstrumentering, kogeblus, bovpropel, elektrisk toilet m/holdningtank og vandhane samt bruser med trykvand. Med disse ord byder vi velkommen ombord på en familieracer, der er er standart udstyret med bl.a. kaleche, cockpitbord, S-Deck på dørk, vinduesvisker (styrbord) og forberedelse for bovpropel. Her er lagt op til mange (og lange) ture på søer og have, med familie og venner. Denne Noblesse 660, der er godkendt til 6 personer, er en topmotiveret Yamaha F175, der udover at være økonomisk i brug, også er klar på at få båden op at plane i en fart. Kontakt os for attraktiv finansiering. OBS - arkivbilleder - rigtige billeder tilkommer, når båden har været igennem klargøring. Opdateret 26.05.2022 23:54:30.

8600 Silkeborg
tor.
Bluebay Marine A/S

Motorbåd

49.000 kr.

Motorbåd, 21 fod, Yamaha motor, 25 hk., Benzin, Rigtig fin 21 fod motorbåd med lille køkken med køleskab og gasblus. Der er mulighed for opredning til to voksne i front og to børn bag. Kabinebåd er monteret med en 25 hk Yamaha motor med powertrim så båden kan sejles uden certifikat. Den leveres med en bådtrailer med ny Aksel , bremser , nyt ledningsnet , nye lygter og nye dæk. Traileren er nysynet d. 5/6-2021. Alt i alt en rigtig fin båd / jolle der er lige klar til at komme i vandet. Båden er velegnet til både fisketur og til hyggeturer. Vi har brugt den meget i fjorden men den er også velegnet til kysten eller sø. Mindre jolle kan evt tages i bytte.

8870 Langå
ons.

Joda 7500

170.000 kr.

Joda 7500, 25 fod, årg. 1986, Yanmar motor, 66 hk., Diesel, Flot og velholdt Joda 7500. God indretning, gode sejlegenskaber, rummeligt cockpit med u-sofa pantry og styrestand. Salon med masser af sidde/liggeplads, Toilet, Yanmar 66/ turbo diesel. Brændstoftank, vandtank og holdingtank alle 140 ltr. Medfølgende udstyr: Garmin GPS Map 525, VHF, Autopilot, Sumlog gps, Ekkolod, Kompas, Varmeanlæg, Trykvandsandlæg, 220 v Landstrøm, Batteriladeaggregat, 4 Batterier, Radio, Tv antenne, Køleskab, Gasblus, Brandslukker, Tovværk, Fendere, Ankere, Vinduesviskere og Badeplatform og m.m.m. Båden er poleret, bundmalet og 4 nye Anoder plus helt nyt Startbatteri.

8870 Langå
ons.

Ny Grandezza 25S Premium Cruiser

989.000 kr.

Ny Grandezza 25S Premium Cruiser, Andet mærke, 25 fod, årg. 2021, Mercury motor, 350 hk., VI KAN FREMVISE EN KUNDE BÅD VI HAR I VINTEROPBEVARING - Premium Cruiser fra Finske Grandezza monteret med en potent Mercruiser V8 på 350hk. med Active trim, her er der magt over tingene, ferskvandskølet og katalysator, masser af udstyr, teak på platforme og fordæk, bovpropel, havne kaleche, cabriolet kaleche, vandskyllende toilet, køleskab, trykvand, elektrisk ankerspil, og meget andet, en lækker båd med sublime sejlegenskaber i bedste forarbejdnings kvalitet, ring og hør om leveringsterminer og vær med til at konfigurere din 25S Raymarine Axiom 12 RV ? 12? RealVision 3D multidisplay er ligeledes en del af det omfattende udstyr, billederne kan vise varieret udstyr...

8330 Beder
ons.
Baadhuset A/S

Corsiva 500 Tender - 20 HK Yamaha/Udstyr

179.900,00

Corsiva 500 Tender - 20 HK Yamaha/Udstyr, Den helt nye Tender 500 og så har vi en tilbage på lager til resten af sæsonen. Dette tilbud er med en båd der er LOADED med udstyr. Kan finansieres fra kun 1.383,- pr. md. - Se beregning herunder En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detajler. Båden her har plads til hele 6 mand i fronten og 2-3 mand bag roret. Ønsker man det, kan man spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden her er endda i Carbon Edition - se billederne fra vores Showroom - det bliver ikke mere elegant og rafineret. Se den lange liste med udstyr - pris er incl. 20 HK Yamaha motor Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
ons.
Bluebay Marine A/S

Motorbåd halv planende

BYD!

Motorbåd halv planende, Andet mærke, 25 fod, Volvo Penta motor, 100 hk., Diesel, Super flot og totalt renoveret Storebro Solö 25 , halv planende motorbåd sælges. Alt dæk og sider af cockpit er fuldstændig renoveret med nyt træ og glasfiber belagt, nye side vinduer og alt ny malet. Kahyt er ombygget til en dejlig og praktisk stue/soverum, med ny side- og loftbeklædning, nye special syet koldskums hynder med en fantastik ligge comfort, nyt køkken interiør med kold og varm vand. Resten af båden har fået nyt sidde arrangement og nye hynder. Alt indvendig er ligeså nymalet. Kaleche er i fin stand. Båden har en Volvo Penta turbo diesel 100 HK, som er renoveret med nye dysser, gløderør og ny generator. Starter hver gang. 300L dieseltank, 100L vandtank, 20L varmvands beholder, dybdemåler/fishfiner. Rigtig dejlig båd til en hver behov, ferie med familien, tur med vennerne eller som ?sommerhus? i havnen, den kan det hele. Henv. 23433236

7870 Roslev
tir.

Nordkapp Noblesse 660 m/130 HK Yamaha og...

599.900,00

Nordkapp Noblesse 660 m/130 HK Yamaha og udstyr, Vinderen af Powerboat of the year 2019 Daycruiseren der har alt hvad du behøver! Denne Noblesse 660 Highline skal uden tvivl sammenlignes med meget større både. LIGE NU - NEDSAT FRA 639.900,- Spar 40.000,- I denne model er der så mange forskellige løsninger og detaljer, at du selv er nød til at tage et kik på båden ? det er næste umuligt at nævne alle tingene! Billederne og videoen herunder kan give et lille indtryk, af hvad man får i denne båd ? vi mener at denne båd skal sammenlignes med 8 meters både! Denne Noblesse 660 vandt den præstigefyldte pris POWER BOAT OF THE YEAR 2019 i Düsseldorf i januar ? nomineret af bådjournalister fra hele Europa i klassen under 25 fod! Noblesse 660 repræsentere et helt nyt koncept inden for daycruiser- segmentet. Nordkapp tager sammen med designer Espen Thorup denne bådtype til et helt nyt niveau, med det nye skarpe skrog og mere beskyttede cockpit hvor store og små sidder godt afskærmet fra vejr og vind. Cockpittet er meget dybere og komforten så voldsomt forbedret, at vi snakker om en helt ny standart ? f.eks. giver det nydesignede vindspejl, båden et helt nyt udtryk og ikke mindst større glasareal. Hele badeplatformen på et niveau og integreret badestige, er bare nogle af løsningerne der viser at Nordkapp har haft stor fokus på sikkerhed og brugervenlighed i udviklingen af den nye familieracer. Hemmeligheden bag det nye koncept er, at gulvet i cockpittet er sænket en anelse, hvilket giver mulighed for højere fribord og bedre beskyttelse fra vindskærmen, uden at dette går ud og det sportslige design. Nordkapp er jo kendt for at lave sportslige familieracere, som har et sporty design og her er Noblesse 660 bestemt ingen undtagelse. Denne Nordkapp Noblesse 660 Highline er bl.a. udstyret med Garmin 922XS inkl Through hull transducer, køleskabskuffe, Yamaha motorinstrumentering, kogeblus, bovpropel, elektrisk toilet m/holdningtank og vandhane samt bruser med trykvand. Med disse ord byder vi velkommen ombord på en familieracer, der er er standart udstyret med bl.a. kaleche, cockpitbord, S-Deck på dørk, vinduesvisker (styrbord) og forberedelse for bovpropel. Her er lagt op til mange (og lange) ture på søer og have, med familie og venner. Udgangspunktet i denne Noblesse 660, der er godkendt til 6 personer, er en topmotiveret Yamaha F130AETX, der udover at være økonomisk i brug, også er klar på at få båden op at plane. Båden kan også leveres med følgende Yamaha F150DETX Yamaha F200FETX Kontakt os for attraktiv finansiering. Opdateret 26.05.2022 23:54:30.

8600 Silkeborg
tir.
Bluebay Marine A/S

Nordkapp Noblesse 660 m/115 HK Yamaha og...

579.900,00

Nordkapp Noblesse 660 m/115 HK Yamaha og udstyr, Vinderen af Powerboat of the year 2019 Daycruiseren der har alt hvad du behøver! Denne Noblesse 660 Highline skal uden tvivl sammenlignes med meget større både. LIGE NU - NEDSAT FRA 629.900,- Spar 50.000,- I denne model er der så mange forskellige løsninger og detaljer, at du selv er nød til at tage et kik på båden ? det er næste umuligt at nævne alle tingene! Billederne og videoen herunder kan give et lille indtryk, af hvad man får i denne båd ? vi mener at denne båd skal sammenlignes med 8 meters både! Denne Noblesse 660 vandt den præstigefyldte pris POWER BOAT OF THE YEAR 2019 i Düsseldorf i januar ? nomineret af bådjournalister fra hele Europa i klassen under 25 fod! Noblesse 660 repræsentere et helt nyt koncept inden for daycruiser- segmentet. Nordkapp tager sammen med designer Espen Thorup denne bådtype til et helt nyt niveau, med det nye skarpe skrog og mere beskyttede cockpit hvor store og små sidder godt afskærmet fra vejr og vind. Cockpittet er meget dybere og komforten så voldsomt forbedret, at vi snakker om en helt ny standart ? f.eks. giver det nydesignede vindspejl, båden et helt nyt udtryk og ikke mindst større glasareal. Hele badeplatformen på et niveau og integreret badestige, er bare nogle af løsningerne der viser at Nordkapp har haft stor fokus på sikkerhed og brugervenlighed i udviklingen af den nye familieracer. Hemmeligheden bag det nye koncept er, at gulvet i cockpittet er sænket en anelse, hvilket giver mulighed for højere fribord og bedre beskyttelse fra vindskærmen, uden at dette går ud og det sportslige design. Nordkapp er jo kendt for at lave sportslige familieracere, som har et sporty design og her er Noblesse 660 bestemt ingen undtagelse. Denne Nordkapp Noblesse 660 Highline er bl.a. udstyret med Garmin 922XS inkl Through hull transducer, køleskabskuffe, Yamaha motorinstrumentering, kogeblus, bovpropel, elektrisk toilet m/holdningtank og vandhane samt bruser med trykvand. Med disse ord byder vi velkommen ombord på en familieracer, der er er standart udstyret med bl.a. kaleche, cockpitbord, S-Deck på dørk, vinduesvisker (styrbord) og forberedelse for bovpropel. Her er lagt op til mange (og lange) ture på søer og have, med familie og venner. Udgangspunktet i denne Noblesse 660, der er godkendt til 6 personer, er en topmotiveret Yamaha F115BETX, der udover at være økonomisk i brug, også er klar på at få båden op at plane. Båden kan også leveres med følgende Yamaha F150DETX Yamaha F150DETX Yamaha F200FETX Kontakt os for attraktiv finansiering. Opdateret 26.05.2022 23:54:30.

8600 Silkeborg
tir.
Bluebay Marine A/S

Amerikansk daycruiser/speedbåd

BYD!

Amerikansk daycruiser/speedbåd, Andet mærke, 25 fod, årg. 1987, OMC motor, 250 hk., Benzin, Lækker amerikansk båd 25 fod Reinell med en OMC V8 250hk med mekanisk OMC stinger drev og elektronisk gear. Motor har gået 500 timer ud fra timetæller. starter rigtig nemt og lyder fin. Jeg har kun haft den startet op kort og det er nok nogle år siden den har sejle sidst, så man bør nok kigge motoren igennem. Det er en ældre båd med lidt hængepartier, men meget overskueligt lille projekt. Der er bl.a blevet skiftet starter, tændspole, tændingskabler, termostathus, oliefilter osv. osv. på motoren. Båden er for nyligt bundmalet, har fået skiftet badeplatforme, lavet ny bund i sovekabinen samt fået ordnet køkkenet osv. elektronik virker også som det skal. Med båden medfølger en slidt, men god vinterpressening, kaleche til vinduerne og en meget robust amerikansk ophalervogn.

4760 Vordingborg
man.

NEDSAT - BAYLINER 2455 MED MERCRUISER V...

219.800 kr.

NEDSAT - BAYLINER 2455 MED MERCRUISER V8, Bayliner, 25 fod, årg. 2006, Mercruiser motor, 260 hk., Benzin, NEDSAT - GØR ET GODT KØB - HVEM KOMMER FØRST, fin Bayliner 2455 med 7" Garmin navigation, nye tæpper, nye instrumenter, camper kaleche, havne cover, køleskab, motoren er hovedrenoveret for et pat år siden er og er virkelig velkørende, den bedst prissatte af denne model på markedet, kom og se den hos os, båden sælges i anvisningssalg for kunde, der tages forbehold for evt. fejl informatiner., ring eller mail for besigtigelse, flere billdeder kommer...

8330 Beder
man.
Baadhuset A/S

Corsiva 505 New Age

89.900,00

Corsiva 505 New Age, Corsiva 505 - Nyheden for 2020 Flot og romantisk båd, der kan leveres med alt tænkeligt udstyr og ikke mindst en sprit ny 25 HK Yamaha motor. Kan finansieres fra kun 770,- pr. md. - træk selv i beregneren her under og tilpas finansieringen efter dine ønsker! En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detaljer. Båden her har plads til hele 7-8 personer ombord og ønsker man det, kan man fint spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden kan som nævnt leveres med en ny 25 HK Yamaha motor med indsprøjtning, lav vægt og er i øvrigt hysterisk støjsvag. Båden kan også proppes med udstyr som; Diamante hynder, solseng i front, opgradering til Quiltede hynder, LED Lanterner, Komplet kaleche i Diamantsort, Yamaha kontrolgreb, Styresystem, Exclusive rat, 12 volt LED installation, Batteri, Cockpitbord, Teaklook på dørken, Badestige og meget meget mere - en rigtig stilfuld perle, der med sin lave vægt er yderst attraktiv for de fritidssejlere, der ønsker at rejse rundt med båden og se alle de forskellige kyster i landet. Båden her kan også leveres inkl udstyr, Yamaha pre-reg og spritny Yamaha 25 HK for kr. 149.900,- Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
man.
Bluebay Marine A/S

Corsiva 565 New Age (NEW)

89.900,00

Corsiva 565 New Age (NEW), Så kommer der en helt ny model på banen fra Corsiva - den hedder 565 New Age. Mange kender 475 New Age og 590 Tender - dette er en kombination af begge dele. Dvs. masser af volumen fra 590eren og mulighed for en større motor da den sidder agter istedet for i en brønd. En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detajler. Båden her har plads til hele 6 mand i fronten og 2-3 mand bag roret. Ønsker man det, kan man spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden bygges til DIG - du bestemmer farver, hynder, udstyr osv. osv. Denne båd kan monteres med en motor helt ned til 10 HK og op til 50 HK. Max HK: 60 HK Max Personer: 6 Pris m/Yamaha 25 HK - Kr. 111.445,- Pris m/Yamaha 60 HK - Kr. 147.345,- BEMÆRK - Du skal tilføje de udstyrsoptioner du ønsker båden med, og dette er ekstra udstyr oveni prisen. Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
man.
Bluebay Marine A/S

Finnmaster T8

967.000,00

Finnmaster T8, Af og til behøver man ikke at gå på kompromis. Din båd kan være både sporty og komfortabel på samme tid! Derfor valgte man ikke at udelade noget, da T-seriens stolthed? T8 blev skabt. Denne luksuriøse båd kombinerer unikke sejlegenskaber, de ærefulde Smart Design-løsninger, som er Finnmasters signatur. Her er der ganske enkelt bare brugt de bedste materialer og ikke gået på kompromis med noget. Vi har samlet årtiers know-how til at skabe en kompromisløs for dem, som ønsker det! Denne prisbelønnede og alsidige day-cruiser gør, at du kan gå fra at have en middag med hele familien til hurtig og nemt at forvandle spisepladsen til en af havnens lækreste soldæk. Når solen så går ned, kan hele familien tilbringe natten i den store kahyt, som er udstyret med en separat toiletenhed. Hos Finnmaster har de designet, konstrueret og produceret både på deres værft i Finland i over 25 år. I løbet af disse år har de arbejdet hårdt med at udvikle smarte løsninger som eksempelvis indebærer, at du altid har steder at gemme fendere væk blot sekunder efter, at du har kastet los. Du skal heller ikke flytte på puderne, når du vil gemme noget i opbevaringsrummene. De kalder deres koncept Smart Design. Det betyder, at de skræddersyr formularen til indholdet for at gøre livet til søs nemmere ? uanset hvad du bruger din båd til! Disse løsninger bidrager ikke blot til at binde gennemtænkte og praktiske detaljer sammen med flot og moderne design, de betyder frem for alt, at såvel den kompetente kaptajn som den nysgerrige nybegynder kan få sig nogle vidunderlige oplevelser på havet. Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
man.
Bluebay Marine A/S

Corsiva 565 New Age - 20 HK Yamaha/Udsty...

184.900,00

Corsiva 565 New Age - 20 HK Yamaha/Udstyr, Netop NEDSAT 5.000 Så kommer der en helt ny model på banen fra Corsiva - den hedder 565 New Age og i dette sæt med den helt nye Yamaha 20 HK motor med indsprøjtning. Mange kender 475 New Age og 595 Tender - dette er en kombination af begge dele. Dvs. masser af volumen fra 595eren og mulighed for en større motor da den sidder agter istedet for i en brønd. En perfekt båd til hygge og masser af sjov! Se det unikke design og alle de smarte detajler. Båden her har plads til hele 6 mand i fronten og 2-3 mand bag roret. Ønsker man det, kan man spise en let frokost eller nyde en øl rundt om det store bord. Alternativt kan bordet sænkes og man kan ændre hele fronten til en stor solseng. Dette giver også mulighed for overnatning for 2-3 personer. Båden er er proppet med lækket fabriksudstyr; Diamante hynder i Espresso, Styresystem, Sort indfarvet fenderreb, Cockpitbord, Solseng, komplet Cabin/Flat kaleche, Rustfri gasdæmpere, Teaklook på dørken, Quilted hynder (specialdesign), Komplet 12 volt el-installation, Badestige osv. osv. Bemærk båden på billederne er vist med Sunset hynder, båden er med de nye Espresso hynder. Max HK: 60 HK Max Personer: 6 Merpris m/Yamaha 40 HK - Kr. 16.000,- Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
man.
Bluebay Marine A/S

Corsiva 650 Tender

159.900,00

Corsiva 650 Tender, Corsiva 690 Tender Her er en båd hvor hele familien og alle vennerne kan mødes og være sammen til et glas vin, uden at skulle tænke på håndsprit, PCR test og mundbind. Her er god plads til at alle kan sidde og ligge godt under sejladsen, imens Flakfortet nærmer sig. Det er også modellen der vælter, konkurrenterne fra bl.a. Maxima og Carisma omkuld i både, pris, design og kvalitet. Denne Båd vil man virkelig gerne ses i! Denne båd er helt speciel på stort set alle områder. Den bruger en påhængsmotor gemt i "motorrummet" som fremdrift og kan leveres med et motor-program fra 6 HK og helt op til 60 HK. Båden er karakteristisk ved at have et meget æstetisk design og ikke mindst performance! Båden er fyldt med detaljer fra top til bund - og udstyrs mulighederne er mange - se i linket. Vi fremstiller denne båd til DIG, som du vil have den! Du bestiller selv farve, motor, interiør osv. osv og under normale leveringsterminer er båden hos os inden for 6-8 uger efter underskrift. --Bemærk i øvrigt bådens store integrerede badeplatform agter! Ydermere er denne båd med sit høje fribord et særdeles sikkert faretøj, hvis man har mindre børn. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe bord, så man har muligheden for at sidde hele familien og nyde et bid brød. Rigtig fin solplatform agter, hvis man ønsker at brune sig lidt i solen. En absolut unik båd som SKAL ses og opleves! Max Personer: 6 Kan monteres med alt fra en smidig Yamaha 25 hk og op til 60 hk. Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
man.
Bluebay Marine A/S

Corsiva 650 Tender - 20 HK Yamaha/Udstyr

249.900,00

Corsiva 650 Tender - 20 HK Yamaha/Udstyr, Uhørt meget plads! Nedsat til Boatshow - Kom forbi lørdag d. 7 maj og SPAR 15.000,- Her er en båd hvor hele familien og alle vennerne kan mødes og være sammen til et glas vin, uden at skulle tænke på håndsprit, PCR test og mundbind. Her er god plads til at alle kan sidde og ligge godt under sejladsen, imens fx. Flakfortet ud for Refshaleøen og Prøvestenen nærmer sig. Det er også modellen der vælter, konkurrenterne fra bl.a. Maxima og Carisma omkuld i både, pris, design og kvalitet. Denne Tenderbåd vil man virkelig gerne ses i! Båden er helt speciel på stort set alle områder. Den bruger en påhængsmotor gemt i "motorrummet" som fremdrift og kan leveres med et motor-program strækkende sig fra 6 HK og helt op til 60 HK og endda EL, hvis du er med på den grønne bølge. Denne Corsiva 650 Tender er spækket med udstyr og en superfin startup motor fra Yamaha med 20 HK og indsprøjtning! Båden er udstyret med høj kaleche (cabin-flat), Sunset Diamante Hynder, Solseng i front, Badestige, LED Lys, Rat, Teleflex-styring, Solhynde på agterdæk, teaklook på dørk, teaklook på badeplatform, fenderreb og meget meget mere. Båden er karakteseret ved at have et meget æstetisk design og ikke mindst performance! Båden er fyldt med detaljer fra top til bund - og udstyrs mulighederne er mange - tjek linket. Vi fremstiller denne båd til DIG, som du vil have den! Du bestiller selv farve, motor, interiør osv. osv. Bemærk i øvrigt bådens kæmpe integrerede badeplatform! Ydermere er denne båd med sit høje fribord et særdeles sikkert faretøj, hvis man har mindre børn. Du har ligeledes mulighed for at tilkøbe bord, så man har muligheden for at sidde hele familien og nyde et bid brød. God stor solplatform agter, hvis man ønsker at brune sig lidt i solen. En absolut unik båd som SKAL ses og opleves! Max HK: 60 Max Personer: 8 Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
søn.
Bluebay Marine A/S

Nyrenoveret og klar til sæsonen

79.000 kr.

Nyrenoveret og klar til sæsonen, Andet mærke, 25 fod, 36 hk., Diesel, Velholdt og nyrenoveret fiskebåd (glasfiber) med helt nyt styrehus og en meget pålidelig indenbords dieselmotor. En stabil båd, du kan stole på og med masser af plads til både garnfiskeri og lystfisker ol. Der ligger en 36 hk Leyland indenbords dieselmotor (ferskvandskølet). Båden står pt. på land. Længde: 25 fod Bredde: 2.60 meter Vægt: ukendt

9330 Dronninglund
lør.

Finnmaster Husky R8

728.000,00

Finnmaster Husky R8, Husky R8 - den ultimative BAD BOY! En utrolig velbygget alumunium båd, som er lige så adræt som klar til god komfort. Takket være sit veldesignede skrog, tager Husky R8 uslebent og smidig havet på, på en adræt og ikke mindst manøvredygtig måde. Den høje præstation og ydeevne er tydelig bemærket, når de justerbare offshore sæder sørger for, at føreren og navigatøren sidder ergonomisk og bekvemt ? i al slags vejr! I forgrunden er der en L-formet sofa i størrelse Large, som bidrager til høj komfort for passagererne - alle vennerne og familien. Den høje forrude beskytter alle dine passagerer, og man sidder bekvemt og sikkert i den store U-formede sofa i agter enden. En plads som desuden kan omdannes til en stor solterrasse, når vejret tillader det. Dette er båden for dig der vægter sport, fritid og familie i en og samme omgang. Her er pladsen til at turen kan udvikle sig fra vild fart på vandet, med "briller og hugtænder" til afdæmpet musik, stearinlys og tapas med venner og familie i havnelejet - virkelig en fed båd at tage på opdagelse i - over hele landet! Om den kan trailes? - ja det kan den da - takketvære at det er en aluminiumsbåd og det kræver ikke en omkostningstung SUV. Hos Finnmaster har de designet, konstrueret og produceret både på deres værft i Finland i over 25 år. I løbet af disse år har de arbejdet hårdt med at udvikle smarte løsninger som eksempelvis indebærer, at du altid har steder at gemme fendere væk blot sekunder efter, at du har kastet los. Du skal heller ikke flytte på puderne, når du vil gemme noget i opbevaringsrummene. De kalder deres koncept Smart Design. Det betyder, at de skræddersyr formularen til indholdet for at gøre livet til søs nemmere ? uanset hvad du bruger din båd til! Disse løsninger bidrager ikke blot til at binde gennemtænkte og praktiske detaljer sammen med flot og moderne design. De betyder frem for alt, at såvel den kompetente kaptajn som den nysgerrige nybegynder kan få sig nogle vidunderlige oplevelser på havet. Opdateret 26.05.2022 23:54:29.

8600 Silkeborg
lør.
Bluebay Marine A/S

Ny LifeStyle 750 Diesel Tender

BYD!

Ny LifeStyle 750 Diesel Tender, Andet mærke, 25 fod, årg. 2022, 42 hk., Diesel, Stor Luxus diesel Tender på 25 fod med oceaner af plads, den er udstyret med komplet HPL teakpakke, hydraulisk styring, lanterner, de luxe diamant polstringer, kaleche (høj fortil og skrå bagud) brændstofstang, solseng, badestige, lanterner, toilet rum i forskibet,og meget andet, bemærk at den er med indenbords diesel motor ført til fast skrueaksel.. Den måler 7,5 x 2,35m med en vægt på 1400kg. Ring og hør om leveringsterminer...

8330 Beder
lør.
Baadhuset A/S

16 fod jolle med trailer

29.500 kr.

16 fod jolle med trailer, 16 fod, 25 hk., Benzin, jeg sætter min båd til da jeg har købt en støre en jante med en 25 hk 4 takt hidra motor fra 2019 , der er ecco lod monteret, båden er for 3 år siden blevet sat i stand med nyt styrtøj, ledningsnet, rist i gulv så lænsepumpe kan tømme det for vand, båden blev malet uden og inde og sat eg kant på, der er lavet høj kant så man ikke kan falde over bor, der følger en båd trailer med hvor der er monteret gangbro på fra 2018, den er klar til at sætte i vandet, jeg er åben for handel men ønsker ikke både i bytte heller ikke skam bud nb. fiske udstyr o den hvide motor følger ikke med Må bruges uden speedbåd kørekort

8585 Glesborg
20. maj.

motorbåd albin 25 de luxe

50.000 kr.

motorbåd albin 25 de luxe, Albin, 25 fod, årg. 1974, Volvo Penta motor, 36 hk., Diesel, vhf radio fm radio furuno gps ekkolod kompas varmeanlæg wc håndvask dobbelt gas apparat nye hynder til cocpitet fin kaleche motoren er ferskvandskølet båden er i vandet og er sejlklar

1416 København K
20. maj.

Ørnvik 550HT inklusiv trailer

40.000 kr.

Ørnvik 550HT inklusiv trailer, Örnvik, 17 fod, Johnson motor, 70 hk., Benzin, Ørnvik 550HT Velholdt og velsejlende hardtopbåd, god til fiskeri, leg på vandet eller overnatning. Har været trailerbåd det meste af dens tid som også tydeligt ses på standen. Plads til 2 sovende ude foran samt en god stor kaleche der udvider pladsen betydeligt samt holder båden tør i dårligt vejr. Båden er udstyret med solcelle anlæg som er koblet på 2 batterier, forbrug og startbatteri som det nemt lader op, der er desuden batteriovervågning på med display. Båden er Lige blevet poleret, bundmalet, rengjort samt fået keramisk coating så den skinner og lige klar til at komme i vandet. Monteret med en 70 Hk Johnson 2 takt, som er blevet frisk nyserviceret. Starter og går som en drøm og får hurtigt båden afsted. Bådens dimensioner er: L:5.35m B2.10m Vægt:500 kg Båden sælges på en fabriksny 750 kg indregistreret trailer som er med i prisen, så det bare er til at koble på bilen og komme på vandet. Ring eller skriv gerne for mere info Står i 8560 Kolind Kan leveres i hele landet Jeg kan kontaktes herinde eller på +45 25 70 65 04

8560 Kolind
19. maj.

Motorbåd

57.000 kr.

Motorbåd, Albin, 25 fod, årg. 1973, Volvo Penta motor, 43 hk., Diesel, Albin 25 sælges. Økonomisk med lavt dieselforbrug . Kalesche fra 17,køleskab 230v 12v samt gas. Toilet , Trimflaps, Hydraulisk styring . Badebro. Hardtop med mandeluge. Solceller. Forbedringer lavet indenfor sidste år/ 2år . Ny brændstofdysse , nye dele til generator , nye dele i søvandspumpe. Nye udstødningsslanger , ny slange til brændstofpåfyldning. Nyt søgelænder. Stævnplatform m trin . Kortplotter Simrad 7 cruise. Nyt stof på hynder agter . Ny skroggennemføring til køk.vask . Ny lænsepumpe. Tovværk , fendere, anker, redningsveste og andet løsøre medfølger. Nyt forbrugsbatteri , bundmalet og søsat for nyligt . Andel og plads i Korsør Lystbådehavn kan tilkøbes .

4220 Korsør
19. maj.

Cranchi Smeraldo 37

920.000 kr.

Cranchi Smeraldo 37, 37 fod, årg. 2005, Volvo Penta motor, 560 hk., Diesel, Båden har gode sejlegenskaber med et lavt brændstofforbrug. Cockpittet er stort og velfungerende med to sofaarrangementer og et førersæde til kaptajnen. Nede i båden opleves stor rummelighed, funktionalitet og eksklusiv aptering i alle kahytter. Der er installeret varme og airconditionanlæg i bådens kahytter samt salon, for maksimal komfort til alle slags vejr. Den hydrauliske landgangsbro kan tillige benyttes til at løfte en gummibåd. Udstyrsliste: Teak i cockpit Teak på badeplatform Aircondition (2013) Varme Hydraulisk landgangsbro (2013) Kaleche, lys (2018) Bimini, (2018) Raymarine 9? navigation (2014) Raymarine VHF (2018) Raymarine autopilot 6001 Rustfri anker og ankerkæde 50m (2013) Elektrisk ankerspil, køleskab i cockpit Lys lædersofa i salon Mikroovn Varmtvandssystem Bovpropel Elektrisk toilet (2017) Holding tank med elektrisk tømning Solmadras til fordæk Cockpitbruser Badelejder Radio med bluetooth (2021) Nye turboer (2017) Radar M.m. Specifikationer: Længde: 11,75 m Bredde: 3,84 m Disp. : 6.500 kg Vand: 280 L Diesel: 630 L Motor: 2 x 285hk Volvo Penta KAD 300 Crusing speed 24-25 knob Max speed 34 knob Motortimer ca. 820 Båden er på land indtil Påsken , Derefter kan den ses i Sæby Havn. Flere billeder https://photos.app.goo.gl/C8YNNWE5Fjcx5cEX8

9700 Brønderslev
12. maj.

Motorbåd 25 fod

35.000 kr.

Motorbåd 25 fod, Med 75 hk motor

6900 Skjern
11. maj.

Bella 530 HT Classic 2009

79.000 kr.

Bella 530 HT Classic 2009, Bella, 18 fod, årg. 2009, Mercury motor, 25 hk., Benzin, Bella 530 HT Classic årgang 2009 Båden kræver ikke speedbådscertifikat! Båden er udstyret med yderst pålidelig Mercury 25Hk EFI 4-takt motor. Indregistreret Selandia 900kg trailer kan tilkøbes for 10.000kr. Båden er optimalt indrettet med rundsiddegruppe agter samt siddepladser i kabinen, som hurtigt kan ændres til en seng. Der medfølger en høj camper kaleche med aftagelige sideruder, som hurtigt kan slåes op, og kan benyttes til at forlænge sæsonen. Derudover er båden udstyret med et motorcover der gør sejladsen behagelig og mere støjreducerende. Dette er den perfekt båd til den lille familie eller det voksne par, som ikke ønsker at gå på kompromis med kvalitet, gode sejlegenskaber og optimal pladsudnyttelse. Kontakt 53380772 for mere info/ besigtigelse Udstyr: Cockpitbord med kopholder samt ?spise plade? Fender Tovværk Redningsveste Gulvtæppe Ny Marine indstigningsmåtte Badestige Omdrejningstæller Fartmåler Vinduesvisker Årgang: 2009 Motor årgang: 2009 Størrelse: 18 fod Bredde: 2,05m Dybde: 0,65m Vægt: 480kg Beliggenhed: Silkeborg Søerne

8600 Silkeborg
11. maj.

ejvind 25" fiskebåd sælges

135.000 kr.

ejvind 25" fiskebåd sælges, Andet mærke, 25 fod, årg. 1973, Sabb motor, 22 hk., Diesel, ejvind 25" med forkahyt, 2 sovepladser - 22hk ferskvandskølet sabb med vendbar propel, ilagt som omb.motor i 2008-bønnerup garnhaler-dam-vhf - radar-koortplotter. båden er velholdt. Yderligere data og foto kan sendes. Styrepult jolle min 17" tages i bytte,

5300 Kerteminde
10. maj.

Norsk Fjordbåd, Selco 17

BYD!

Norsk Fjordbåd, Selco 17, 17 fod, Yamaha motor, 80 hk., Benzin, Selco 17 fods motorbåd. Årg. 1985. En båd til familietur, fisketur eller badering bagefter. Topfart 25-26 knob. 1200kg brenderup trailer medfølger. Trailer sidst synet 28-04-2021, så skal synes ved omreg. 80hk 2 takt yamaha med powertrim, årg 1988. Reservemotor Mercury 4.5 hk. 2 x 25L Yamaha benzindunke, 10L benzindunk til reservemotor. Kaleche nye syninger. Garmin Vivid Striker 5 ekkolod. Div fiskeudstyr. 3 voksne redningsveste, 2 junior redningsveste og 2 børne redningsveste. Badering inkl tov, stige, anker, fendere, osv. Lige til at sætte i vandet og sejle afsted. Pris ide 45.900kr Bud modtages

8420 Knebel
10. maj.

Glastron GS 249 Daycruiser

224.900 kr.

Glastron GS 249 Daycruiser, Andet mærke, 25 fod, årg. 2001, Volvo Penta motor, 150 hk., Diesel, Pæn og velholdt Glastron GS 249 daycruiser med 4 gode sovepladser & Volvo Penta 150Hk Diesel motor fra 2001. Båden er gjort vinterklar og står på land Udstyr: Camperkaleche + opbevarings/vinterkaleche, Varmt & koldt vand, Køleskab, køkken med mikroovn, Toilet m. vask & holdingtank Der med følger en ældre ikke indregistreret trailer af ukendt mærke. Kontakt Peter for flere billeder og mere information 21 24 64 22

6560 Sommersted
9. maj.

Jupiter 25 Fod Ny pris

135.000 kr.

Jupiter 25 Fod Ny pris, Fin Jupiter 25 fods, hvor så godt som alt er nyt som skrue-skrueaksel-bovpropel-selvstyrer-køleskab-Walker13 varme anlæg-5 sovepladser-nye hynder overalt og i øvrigt et væld af instrumenter alt isat af erfaren reparatør. Båden er lige blevet justeret i koblingen og er sejlklar. Båden ligger ved bro G 28 i Assens Marina, ring og bestil tid til en fremvisning. INGEN SMS

5610 Assens
4. maj.

SeaRay 2300 Overnighter

190.000 kr.

SeaRay 2300 Overnighter, Sea Ray, 23 fod, årg. 2000, Mercruiser motor, 260 hk., Benzin, Classisk og super velhold kvalitetsbåd i original stand. Søsat første gang i 2000 og har været trailerbåd indtil 2021, med vask og motorskylning efter hver sejlads. Sejler meget fint og stabilt - også ved bølger. Kommer meget let op at plane, og sejler økonomisk ved 25 knob. Motoren er skiftet i 2005 til en ny Mercruiser 5.0 MPI med indsprøjtning, der giver økonomisk sejlads. Har kun sejlet 230 motortimer. Der er god plads til at sove 3 i kahytten og en ekstra i cockpit. Ekkolod og stereoanlæg med 4 højtalere. Cockpit cover, Bimini top og Camper kaleche medfølger. Desuden anker, fendre og fortøjninger. Båden er bundmalet med 5 lag epoxy primer og 3 lag bundmaling udført af Dragør bådværft i juli 2021. Motor- og stort drevservice med bl.a. nye bælge, trimsensorer, impeller, olie og skrue er netop udført af Dragør Bådværft i april 2022. Har desuden fået et lag ny bundmaling i april 2022. Kun seriøse henvendelser.

2791 Dragør
4. maj.

17´ Herritslev Jolle

25.000 kr.

17´ Herritslev Jolle, 17 fod, Diesel, 17´Herritslev Jolle med dam og styrhus, ilagt 25 hk Volvo Penta Motor Styrhus og båd skal færdigøres,

4792 Askeby
4. maj.

IW 25 Motor båd til salg

59.000 kr.

IW 25 Motor båd til salg, Andet mærke, 25 fod, Volvo Penta motor, Diesel, IW 25 Motor båd Glasfiber med en Volvo penta diesel 78 hk kun gået 410 timer ferskvandskølet olie og brændstoffilter udskifter Tea køkken køkkenvask m/m Har lille forkahyt med to køjer Går meget godt i søen Mars hastighed 8 knob Maks 12 knob Går meget billig

9490 Pandrup
3. maj.

Motor båd

280.000 kr.

Motor båd, Andet mærke, 31 fod, årg. 1992, Yanmar motor, 224 hk., Diesel, Beskrivelse Halco 31 Royal med Flybridge, Dejlig Norsk båd i god stand, mange nye ting gjort de sidste 2 år. Masser med plads til vandsport, fiskning dykning m.m. Stå højde inde 2 mtr. Sejler fantastisk, ved 15 knob er forbruget ca 32 liter i timen. Der er monteret plade bag på til opbevaring af påhængsmotor samt støt holder på badebroen til montering af motor. Kan bruges til trolling. Udstyr Dieseltank 400 liter Vandtank 250 liter Ny septitank med el tømning Nyt el toalet Varmtvandsbeholder 35 liter Ny Truster (powermax) Ny motore på trimflaps Ny dusch på badebroen med varmt vand Kalesje fra 2019, opgraderet med mørklægning til vinduer Aksel Ror Motor gennemgået, nyt olie m.m. Køleskab med frys LED lys alle steder NYT Ny VHF 25 watt antenne der kan ligges ned 5 kw diesel varmer til opvarmning af kabine nyt stof på senge pladser 6 sovepladser - 4 faste Garmin plotter og ekkolod 2019 Nye viskere til vinduer 2 stk gas blus ovn på gas Fendere 2 stk anker med kæde og reb Bundsmurt nyt zink Bade stige

9900 Frederikshavn
2. maj.

Windy Grand Mistral 37 årgang 1997

849.000 kr.

Windy Grand Mistral 37 årgang 1997, 37 fod, årg. 1997, Volvo Penta motor, 580 hk., Diesel, Super lækker Windy båd til billige penge. To ejers båd. Alt service lavet på værft i alle år. Virkelig dejlig båd som sejler mega godt, med plads til hele familen eller venner. Der er forkahyt og agter 4 soverpladser og to i cockpit. Gps og Helt ny autostyring raymarine og ny hydratisk rat. Lavet i efteråret 2021 for 100.000 kr. begge motor serviceret og klar til sæson 2022. El Anker, soltag, badebro, og landgangsbro hydratisk, gummibåd med motor. Solpaneler. Og meget mere. Skal opleves. Marcfart 25 knob top 35 planer nemt og tåler mellem sø. Bov propel. Håndvask og køleskab i cockpit. Motor Volvo Penta kad timer på hver motor 1222. Billederne af båden hvor den står udenfor er klargøring det er vinter opbevaret i opvarmet hal og søsættes på fredag d 29/4-22 båden er klargjort til sæson 2022

6200 Aabenraa
2. maj.

Motorbåd Rinker 2500 classic

99.800 kr.

Motorbåd Rinker 2500 classic, Rinker, 25 fod, årg. 1991, OMC motor, 235 hk., Benzin, Super fin motorbåd, køkken, og toilet.soverum opholdsrum Ny serviceret motor ny starter og Cobra gear 5,8L Benz 235hk + 5hk påhæng, nyt loftbeklædning nye lamper nye gulvtæpper nye omdrejnings tæller / knob måler nyt horn står rigtig skarp. der medfølger havne-pressening, alm. pressening med nye vinduer og andet udstyr. Er klar til en ny sæson. evt bytte Sælges da jeg har fået andre interesser.

9530 Støvring
2. maj.

Båd Askeladden 16- 4400

65.000 kr.

Båd Askeladden 16- 4400, Askeladden, 16 fod, årg. 1998, Honda motor, 50 hk., Benzin, Da vi har købt en større båd, sælger vi vores fine Askeladden 16-4400 HT. 16 Fod, 8 pers. Honda BF -50 hk + 2 hk Trolle motor. Søstærk Norsk kvalitets båd, med højt fribord. Den er CE godkendt til 8 mand. Vi har brugt den til både fiskeri, endags og weekendture, da der er mulighed for overnatning. Båden har ligget fast i havn. Båden sejler perfekt og er klargjort til at komme i vandet. Der medfølger Brenderup trailer T/1000kg ? L/725kg. med el spil, nye dæk 2020, Synet 2020. Søkortplotter/ Fishfinder Lowrance Elite 4 HDI, Navionics Gold kort (Hele Dk) Hynder til hele båden, samt ekstra hynde til opredning. Stangholder, Anker, Fender, Tovværk. Honda 25 L tank + 10 L ekstra dunk, ekstra motor beslag max 15/hk -40/ kg. 2 stk. batterier, USB - udtag. Skiftet i 2021 Nyt styrekabel, sidelanterner, 2 stk. side vinduer. Skiftet / lavet i 2022 Motor 50 hk har fået følgende skiftet olie/filter, gearolie, impeller, zinkanode. Båden har fået bundmaling, poleret fribord. Info Honda BF- 50 hk, Powertrim, 4 takt, årgang 1998, 98 Kg. Honda 2 hk luftkølet, årgang 2003. Kalechen har fået en del reparationer, men fungere fint.

5270 Odense N
1. maj.

Glasfiberbåd

BYD!

Glasfiberbåd, 16 fod, Mercury motor, 25 hk., Benzin, Salg af Båd. En glasfiber båd ca,16 fod med en 25 hk 4 takt påhængsmotor Mercury. Den er med en Brenderup trailere T 1000 L 725 kg. Der med følger Garmin echoMAP 50s med farveskærm og en Eagle som kan måle fart + dybde + vandtemperatur + meget mere . En virkelig stabil båd. Pris 45,000 kr eller et seriøst bud.

4733 Tappernøje
1. maj.

Motorbåd, Nordic 79, 1974

BYD!

Motorbåd, Nordic 79, 1974, Andet mærke, 25 fod, årg. 2003, Mercruiser motor, 220 hk., Benzin, Nordic 79, Motorbåd, årg. 1974, 25 fod, 4 sovepladser, 220 hk , Mercruiser, benzin, motorårgang: 2003, saltvandskølet, indenbordsmotor, skrog: glasfiber, bredde 2,8, dybde 0,7, Kg 3000, Dejlig motorbåd på 7,9m med tørt styrehus, fint cockpit og salon med spiseplads og sovepladser. Kvalitets båd med motor og drev fra 2003, indenbords Mercruiser 4,3 V6, Mpi, benzin. Benzin tank på 220 liter og vandtank på 100 liter. Motortimer, ca 500 timer. Sejler økonomisk ved 13 knob, ca. 20 liter benzin p.time, Max fart 22 knop. Hvert år er den vinter opbevaret på land, hvor der skiftes zinkanoder, olie og service på motor. Toilet med udskyl til hav. Kaleche fra 2019 og vinter kaleche af ældre dato men er funktionelt i mange år endnu. 1.9.2020 skiftet nye bælg på drev, føler til moteren, og vandtryk. 1.8.2019, skiftet starter og vandpumpe. Garmin 721, xs plotter med transducer, trimpumpe til trimflaps.

3060 Espergærde
26. apr.

Styrepult/hardtop båd købes

123.456 kr.

Styrepult/hardtop båd købes, Styrepult eller hardtop båd købes , 16-19 fod. Motor skal være 4-takt udenbords og kunne sejle mindst 25 knob med 2 personer i. Skal bruges til lystfiskeri og hyggetur. Budget 90.000kr.

9000 Aalborg
14. apr.

Albin 25

35.000 kr.

Albin 25, Albin, 25 fod, årg. 1976, VW motor, Diesel, Sælger min Albin 25 Båden sælges som et mindre projekt. Der sidder en 1.6 golf motor i som er ferskvandskølet, det er en motor som er meget svær at slå ihjel og forholdsvis billig og nem at reparer på, båden starter og køre uden problemer. Der er næsten lige sat et nyt køleskab i (nypris 6000kr) Der er navigation, dybde måling, GPS osv... Der er anker, tov, redningsveste, og mange flere ting. Der sidder JBL hele vejen rundt. Der er et helt nyt toilet købt til den. Alt inden for køkken grej er med. Der er en rigtig fin kaleche med til den. Der medfølger solceller og et sol panel. Nu til hvorfor det er et projekt!! Skroget er blevet slebet ned og skal derfor males (maling medfølger) Der skal et sæt nye hynder til, da de gamle ikke var pæne mere (Skal man selv ud og have fundet) Toilettet skal installeres (toilet medfølger) Så skal der sættes to vinduer i, vinduerne følger med (Vindueslister skal selv købes) Der er olie med til alt træet hvis man ville have det givet Det var vist det som skulle laves, en super fint projekt som man ville kunne tjene lidt penge på hvis man gjorde sig tiden i at blive færdig med den. Der følger 5 flytte kasser med, som er fyldt op med en masse udstyr til den. Prisen for båden er 50.000 kr, alt efter hvordan slutresultatet kommer til at se ud, går båden fra alt mellem 80.000 - 120.000 kr Det er helt sikker en båd man skal komme og se. Har man nogle spørgsmål er man velkommen til at ringe eller skrive på: 52191065 DETTE ER DEN ENESTE MÅDE JEG KAN KONTAKTES PÅ Har ikke for mange billeder af hende, kom og se den hvis man er intresseret. Kr. 50.000,-

7100 Vejle
11. apr.

Ny Forårs pris

59.000 kr.

Ny Forårs pris, JODA, 24 fod, årg. 1980, Mercrusier motor, 220 hk., Norsk kvalitetsbåd..Fin Joda 2300...fra 1980. Kalesche er fra 2015..BEMÆRK ny komplet Mercruiser 220 hk motor ilagt vinter 2014/2015..derefter sejlet max 25 timer (ny motor kostede lidt over 100,000 kr )...herefter stået på land siden..motor kører perfekt og har været startet op med jævne mellemrum...der er et lille toilet,og båden er pæn indeni..trænger dog til lidt opfriskning,og klargøring..nyt komplet stort bælgesæt, incl leje, olie for z drev, følger med med. (værdi 5000 kr ). Kan evt leveres.

9280 Storvorde
5. apr.