Plast

8
Havkajak

Havkajak

54.999 kr.

Havkajak, 5 hele ny Plast Havkajak med nysyne 750 kg landevejs trailer

5250 Odense SV
i går
Michael Hansen
Splint Kajakvogn i rustfri stål

Splint Kajakvogn i rustfri stål

799 kr.

Splint Kajakvogn i rustfri stål, Splint trolley Dansk designet kajakvogn i top kvalitet, der bliver produceret i Danmark. Kajakvognen er nem at sætte på kajakken uden spændebånd og klapper ikke sammen under kørsel, og kan sætes langt ind under kajakken, så kajakvognen tager en stor del af vægten på kajakken og den kan bære kajakken med fuld oppakning. Vi anbefaler Splint kajakvogn, hvis du har langt til vandet med kajakken, eller hvor der er ujævnt terræn. Kajak Import Hvidovre og Kolding Se mere på www.kajak-import.dk

1057 København K
i går
Kajak Import
Splint Kajakvogn i rustfri stål

Splint Kajakvogn i rustfri stål

1.199 kr.

Splint Kajakvogn i rustfri stål, Splint trolley Dansk designet kajakvogn i top kvalitet, der bliver produceret i Danmark. Kajakvognen er nem at sætte på kajakken uden spændebånd og klapper ikke sammen under kørsel, og kan sætes langt ind under kajakken, så kajakvognen tager en stor del af vægten på kajakken og den kan bære kajakken med fuld oppakning. Vi anbefaler Splint kajakvogn, hvis du har langt til vandet med kajakken, eller hvor der er ujævnt terræn. Kajak Import Hvidovre og Kolding Se mere på www.kajak-import.dk Kajak Import Hvidovre og Kolding Se mere på www.kajak-import.dk Kajakvogn i høj kvalitet i letvægts alu, der er saltvandsresistent, med kraftige gummihjul kapacitet. Denne kajakvogn kan monteres ude i vandet, så undgår du helt at løfte på kajakken. Kajakvognen har meget brede gummihjul, der kan klare vanskeligt terræn og blød sand Den store højde på vognen gør det nemt at gå med kajakken, da du også kan gå oprejst med kajakken i kuperet terræn og du rammer ikke vejen med bunden. Vi anbefaler Splint kajakvogn, hvis du har langt til vandet med kajakken, eller hvor der er ujævnt terræn. Splint kajakvognen fylder samlet H 80 x B 80 cm, og har en vægt på 3 kg. Punkterfri hjul 250 x 80 mm. Lastekapacitet 80 kg. Vi kan sælge kajakvognen ved direkte salg fra egen produktion til en pris, der er langt under normal markedspris.

1057 København K
tor.
Kajak Import
Seabird Design Scott R

Seabird Design Scott R

7.000 kr.

Seabird Design Scott R, Kajakshoppen sælger ud af vores rest lager, så hvis der er en kajak klub eller lignende der er på udkik efter nye kajakker, har vi 10 stk på lager der sælges for 7.000,- pr stk. Der er 5 røde og 4 gule. Kajakker skal afhentes i Esbjerg.

6710 Esbjerg V
11. jan.
Havkajak

Havkajak

6.000 kr.

Havkajak, Dagger Charleston 15, L 4,60 B 0,63 vægt 25Kg. Incl. udstyr: pagaj, kajakvogn, skumklodser (f. tagbagagebærer), spraydækken og svømmevest. God siddekomfort. Flot kajak af PE, rigtig god stand har altid været opbevaret indendørs.

6300 Gråsten
8. jan.

Kajak

4.850 kr.

Kajak, Gul Necky Zlatan sport uden skader, kun sejlet en tur. Ekstra udstyr som pagaj, skørt m.m kan tilkøbes.

5250 Odense SV
4. jan.

Venture Capella 166

5.200 kr.

Venture Capella 166, Med finne, lårstøtte indstillelige fodpedal. God siddekomfort (Er selv 193cm) Stabil, robust og behagelig havkajak Inkl. nylonspraydeck(sort) og TNP-Sea-pagaj m. glasfiberskaft , Lgd.: 220 cm

5200 Odense V
26. dec. 2021

Havkajak

4.300 kr.

Havkajak, Havkajak sælges incl pargaj

7700 Thisted
28. nov. 2021