Andet

5
TRIUMPH TRUSSER

TRIUMPH TRUSSER

50 kr.

Trusser, G-STRENG, TRIUMP, str. XS, Grøn, Ubrugt Trusser, G Streng, TRIUMPH, str. XS, Grøn, Ubrugt Super lækker trusse fra TRIUMPH. Der er 2 par.. Helt nye, aldrig brugt.. Sælges meget billigt..... 50,- Pr. STK.

5690 Tommerup
7. sep.
Trusser, næsten nye

Trusser, næsten nye

75 kr.

Sælges FRA 75 kr/stk. "næsten-nye" . Enkelte er brugt lidt, de fleste er ubrugte (mærker dog klippet af de fleste)

5240 Odense NØ
14. aug.
lak kjole søges billigt i str m evt str L+ andet

lak kjole søges billigt i str m evt str ...

Købes

jeg søger lak kjoler og andet lak tøj billigt i str m evt str L og jeg søger også pvc kjoler og andet pvc tøj og jeg sørger også latex og vinyl kjoler og andet vinyl tøj og jeg søger også lidt andet dame ting send en sms/mms og vis hvad i har også kan jeg forælle om det ville være noget jeg ville være interesseret i og det må godt være brugt bare det er rent og pænt men jeg er på kontanthjælp så det er desværre ikke i hver måned jeg har råd til at købe noget desværre også kan jeg kun købe lidt af gangen og de ting jeg søger i lak pvc vinyl latex er kjoler/kostumer og trusser og BH og overdele og nederdele og strømper handsker

8600 Silkeborg
24. jul.
Sloggi trusser

Sloggi trusser

50 kr.

2 pakker helt nye Sloggi dameunderbukser. 2 par i hver pakker, så du får 4 par nye Sloggi-trusser for denne pris. De har ikke været brugt, da de som sagt er helt nye og stadig indpakket. Forsendelse med GLS: 25 kr. som lægges til prisen Skulle du blive fristet af flere af mine annoncer, sender jeg gerne samlet.

3230 Græsted
21. dec. 2022
9 par hvide trusser

9 par hvide trusser

10 kr.

Aldrig brugt men vasket en gang 95 % Bomuld og 5 % Elasthan . Prisen er pr. par. Ved køb af alle er prisen 75,- kr.

4281 Gørlev
7. dec. 2022