Inde

5
Galleri annoncer
Fyrretræs Kommode

Fyrretræs Kommode

1.000 kr.

Meget fin fyrretræs kommode, alle skuffer virker, nøglen er med mange fine detaljer, det er over 50-70 år gammelt ikke helt sikker på hvor gammelt, men den er i virkelig god stand, den skal vare lige støves af så den klar til brug. Der er 3 store skuffer og 1 mindre i toppen. Skuffernes håndtag er af messing, meget fine detaljeret. BYD en pris.

9400 Nørresundby
1. jun.
2 stk Villy Nørgaard sengeborde Classic

2 stk Villy Nørgaard sengeborde Classic

1.000 kr.

2 stk. Villy Nørgaard fyrretræs sengeborde. Nyslebet og olierede. Uden underbord.

6240 Løgumkloster
9. jun.
Antikke egetræsmøbler sælges

Antikke egetræsmøbler sælges

2.500 kr.

Alt skal væk nu !!! Seriøse bud modtages. Meget billige kvalitetsmøbler sælges nu grundet akut pladsmangel. Antikt voksbehandlet egetræs engelsk klapbord med snoede ben af typen Gatelegbord med søjler. Gammelt antikt fyrretræs skrivebord med skuffer fremstår ludbehandlet fyrretræ. Sælges kun grundet pladsmangel Alle møbler er meget velholdte og skal ses. Ring for nærmer aftale på 20125330 eller send en sms/ for billeder eller ny mailadresse Kan evt. leveres. Alt skal væk. Giv et bud !!! Pris taler vi om.

4720 Præstø
15. jun.
Vitrineskab

Vitrineskab

2.900 kr.

Gammel afsyret fyrretræs vitrineskab, med låger og skuffer. Den er i to dele, skænk og vitrine. Skænken er 94 cm høj. Vitrine er med facetslebne ruder. Udskæringer i låger. Topstykket måler 22 cm. Skabet er i meget god stand, men selvfølgelig med brugsspor.

7760 Hurup Thy
22. maj.
Moya natbord m. 2 skuffer - Metal/Tæ

Moya natbord m. 2 skuffer - Metal/Tæ

2.099 kr.

Smart kommode i metal med 2 fyrretræs skuffer og rustikke metalhåndtag. Kan også med fordel anvendes som natbord. Et funktionelt møbel, der bringer charme og patina ind i hjemmet.

5230 Odense M
i går
XL-Møbler.dk