Galleri annoncer
Skammel Elva med opbevaringsplads - sand

Skammel Elva med opbevaringsplads - sand

329,00 kr.

TecTakePå lagerFra PriceRunner
  Sponsoreret
  Living & more skammel - Alva - Egetræ

  Living & more skammel - Alva - Egetræ

  449,00 kr.

  Skammel i flet fra Living & more En klassisk skammel i flet giver et flot og stilfuldt udtryk i indretningen. Det alsidige møbel kan bo mange steder. I soveværelset, entreen eller køkkenet - det er op til dig! FSC-mærket Med smart opbevaringshylde Sæde i flet Én skammel - mange muligheder Har du brug for et sted du lige kan smide morgendagens tøj? Eller en sideplads i gangen når du skal tage sko på? Eller måske et sted hvor du kan stable de magasiner, du allerede har læst? Der er mange muligheder for at anvende skamlen i din indretning. ...Og med den lille hylde under sædet kan du bruge skamlen til opbevaring af fx sko, aviser eller blade, samtidig med at du stadig kan sidde på den. Skamlen er fremstillet i massivt egetræ med metalsamlinger og sæde i flet. Den er FSC-mærket og leveres usamlet.

  WebshopCoop.dk
   Sponsoreret

   Få beskedNår der er nye resultater i Lænestole

   Lup med søgeord i
   Lænestol

   Lænestol

   2.000 kr.

   Lækker lænestol med øreklapper sælges. Stolen er fra Ilva og er ca. 3 år gammel. Den har stået som en slags pyntestol og er derfor blevet brugt meget få gange. Kommer desuden fra ikke-ryger hjem. Stoffet er alcantara som er et lækkert blødt stof. Der er en lille skade bag på stolens højre side - kan ses på 3 billede, men fremstår ellers pæn. Mål: Højde: 106 (fra ryg til gulv) Bredde: 95 cm. Sædedybde: 56 cm. Byd! Ps. Puder og en lille hvid puf kan medgives.

   Virum·27. dec. 2022

   Loungestol

   Loungestol

   499 kr.

   Velholdt lounge stol/loungestol/lænestol/hvilestol/komfortstol. Behagelig og komfortabel at sidde i. Drejbar. Arvet fra min far. Mener den er fra Ilva/IDE møbler. Ingen fejl, defekt eller huller. Både vintage og futuristisk stil. Farven skifter/changere i lys og berøring. Alcantara betræk med stor slidstyrke, støv- & smudsresistens. Eksklusiv & luksuriøs touch som ægte ruskind. Bruges også på sofaer & bilsæder. Metal understel som kan drejes. Stabilt 5 pas fod. Total BxD: 79x70 cm. Sæde BxD: 43x52 cm. Sædehøjde 44 cm. Fra røg-/børne-/ & dyrefri hjem. Hentes i 8240 Risskov/Aarhus. Sælges da jeg ikke har plads. Sælges kun 499 kr.

   Aarhus C·25. dec. 2022·