Sofabord

144
Sofabord i egetræ

Sofabord i egetræ

400 kr.

Sofabord i egetræ, egetræ, Yderst velholdt og flot sofabord i massivt eg med ramme/ben i børstet stål. Ingen brugsspor. SLUTSPURT: Nu 400,00 kr (tidl. 500,00 kr)

5260 Odense S
i dag
Sofabord + lampebord

Sofabord + lampebord

1.000 kr.

Sofabord + lampebord, egetræ, Sofabord i oliebehandlet eg 140 x 80 x H 55 700 kr. Lampebord oliebehandlet eg 67 x 67 x H 55 300 kr.

5210 Odense NV
i dag
SOFABORD, olieret eg ø 60 cm, Ilva Fano

SOFABORD, olieret eg ø 60 cm, Ilva Fano

450 kr.

SOFABORD, olieret eg ø 60 cm, Ilva Fano, Ilva, Fano, Sofabord, ø 60 cm, h=42 cm, olieret egefiner, ILVA fano, p.t. udsalgspris kr. 800 (fund!).

6700 Esbjerg
i dag
Sofabord i bejset eg

Sofabord i bejset eg

200 kr.

Sofabord i bejset eg, Sofabord i bejset eg med flotte udskæringer Længde: 138 cm Dybde: 60 cm Højde: 52 cm 200kr

9800 Hjørring
i går
Rundt sofabord bejset eg

Rundt sofabord bejset eg

250 kr.

Rundt sofabord bejset eg, Rundt sofabord i bejset eg med flotte udskæringer Ø: 85 cm Højde: 55 cm 250kr

9800 Hjørring
i går

Sofabord, glas og eg

1.500 kr.

Sofabord, glas og eg, egetræ, Flot og funktionelt sofabord sælges grundet flytning. Nypris: 9.000 kr. Glasplade har små ridser, som man skal kigge efter for at se. Sofa kan evt. medkøbes.

9400 Nørresundby
i går

Sofabord + hjørnebord i egetræ

1.500 kr.

Sofabord + hjørnebord i egetræ, egetræ, Flot sofabord og hjørnebord i oliebehandlet eg med travertin bordplade. Hjørnebordet måler 60x60 cm

5500 Middelfart
i går

Sofabord

800 kr.

Sofabord, marmor, Marmor sofabord til salg - (Velholdt) Mål: 80 x 160 cm ? Højde: 52 cm Understel i mørkbejdset eg - med hylde Pris: Kr. 900,-

8260 Viby J
i går

Sofabord m. klap og hylde Hvidolieret Ma...

2.299 kr.

Sofabord m. klap og hylde Hvidolieret Massiv Eg, Flot Sofabord m. klap og hylde Hvidolieret Massiv Eg 80x 120 (140) cm - Købt i MyHome for godt 1½ år siden Sælges for 2299 kr. (Nypris 3.999 kr.) Sælges grundet pladsmangel Ikke ryger hjem - ingen dyr

5700 Svendborg
i går

Abin indskudsborde 3 stk. - Hvid/Eg

834 kr.

Abin indskudsborde 3 stk. - Hvid/Eg, Sæt med 3 indskudsborde i forskellige størrelser. Bordene er udført i eksklusiv nordisk stil med hvidlakeret bordplade og massive ben i rå ubehandlet egetræ.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Marte sofabord - Hvidolieret eg

1.590 kr.

Marte sofabord - Hvidolieret eg, Flot og robust sofabord i hvidolieret egetræsfinér fra serien Explorer. Sofabordet er udformet med skrånende ben og afrundede hjørne, som er med til at givet møblet sit charmerende retrolook. Se de andre flotte møbler i Explorer serien her >

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Charlie sofabord - Hvid/Eg

894 kr.

Charlie sofabord - Hvid/Eg, Moderne hvidt sofabord med 1 hylde & 1 skuffe i eg struktur under bordpladen til opbevaring af blade, magasiner m.m. Kombinationen hvid/eg struktur tilfører dette sofabord et elegant look.Charlie er en serie af elegante møbler i et lyst og indbydende nordisk design i hvid/eg struktur.Se de andre møbler i Charlie-serien her >

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Abin sofabord - hvid/eg

759 kr.

Abin sofabord - hvid/eg, Flot rundt sofabord udført i massiv egetræ med en hvid lakeret træbordplade. Bordet tilfører med sine behagelige farver og elegante former et roligt udtryk i dagligstuen.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Morella sofabord - Eg

4.399 kr.

Morella sofabord - Eg, Elegant sofabord i eksklusivt nytænkende design. Bordpladen er udført i massivt voksbehandlet egetræ og hviler flot på en central plade i hærdet glas. Giv dit hjem stil og personlighed med dette unikke sofabord.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Azalea sofabord - Hvid/Eg

1.394 kr.

Azalea sofabord - Hvid/Eg, Smart sofabord med opbevaringshylde og optræksplade, så du kan nyde middagsmaden i sofaen. Sofabordet er udført i eg struktur melamin med hvid glasplade og alufarvet metal stel.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Dundee? sofabord - Grå

1.049 kr.

Dundee? sofabord - Grå, Flot sofabord med solide skrå ben i massiv ubehandlet eg og elegant rund bordplade. Kontrasten mellem bordets retro egetræs ben og den moderne grå bordplade giver dette møbel et eksklusivt look, der tilfører boligen stil og kant.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Emma Sofabord

2.714 kr.

Emma Sofabord, Emma sofabord finer eg, oliebehandlet, skuffer 1 stk, stel massiv eg oliebehandlet L:130 B:70 H:51 cm

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Seaford sofabord 80x80 cm

634 kr.

Seaford sofabord 80x80 cm, papir vild eg hylde 1 stk, stel metal pulverlakeret ru mat sort L:80 B:80 H:45 cm

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Mirano sofabord - Eg/Grå

3.399 kr.

Mirano sofabord - Eg/Grå, Mirano sofabord i eg struktur med 1 skuffe og 2 åbne rum. Dette er udført i et lækkert stilfuldt design med unikke åretegninger, som tilfører indretningen varme og atmosfære. Mirano er en serie af opbevaringsmøbler udført i solide kvalitetsmaterialer der tilfører boligen et elegant udtryk.Tilkøb ben her >Se resten af serien her >

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Dundee? sofabord - Hvid

1.049 kr.

Dundee? sofabord - Hvid, Flot sofabord med solide skrå ben i massiv ubehandlet eg og elegant rund bordplade. Kontrasten mellem bordets retro egetræs ben og den moderne hvide bordplade giver dette møbel et eksklusivt look, der tilfører boligen stil og kant.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Cornus sofabordssæt - Hvidpigmenteret Eg

3.290 kr.

Cornus sofabordssæt - Hvidpigmenteret Eg, Klassisk sofabordssæt, der består af tre borde i massiv finer egetræ. Sofabordssættet har et enkelt design, og den hvidpigmenterede oliebehandling giver træet en flot og indbydende udstråling.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Goldington sofabord - Eg/Sort

995 kr.

Goldington sofabord - Eg/Sort, Dette sofabord er med sin bordplade i vild eg og sorte, pulverlakerede ben et fedt kontrastmøbel, der vil give din indretning kant. De enkle linjer og runde former gør bordet interessant at se på, og vil skabe blikfang i din stue.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Charlie sofabord - Hvid/Sort

894 kr.

Charlie sofabord - Hvid/Sort, Moderne sofabord i udført i stilfuldt og funktionelt design med 1 hylde og 1 skuffe under bordpladen samt matchende sorte ben. Et smart bord med plads til opbevaring af f.eks. aviser, bøger og fjernbetjeninger. Fås også i hvid/eg. Charlie er en serie af elegante møbler i et lyst og indbydende nordisk design i hvid/eg struktur.Se de andre møbler i Charlie-serien her >

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Brixton rullebord Ø60 cm - Hvid

1.599 kr.

Brixton rullebord Ø60 cm - Hvid, 2 etagers rullebord i eg krydsfinér med hvide bordplader, hvoraf den øverste er bakkeformet. Et funktionelt og alsisdigt møbel udført i et let og luftigt design, der tilfører boligen elegance og eksklusivitet. Bordet har mange anvendelsesmuliger - kan f.eks. bruges som barbord, tebord eller sidebord.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Malakit sofabord

1.694 kr.

Malakit sofabord, Moderne sofabord med skarpe linier udført med hvid højglans og eg melamin folie. Smart udført hylde under bordpladen med plads til opbevaring af magasiner m.m. Pift dagligstuen op med et stilfuldt Gibon sofabord.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Charlie sofabord + bogkasse - Sort/Hvid

3.399 kr.

Charlie sofabord + bogkasse - Sort/Hvid, Moderne sofabord udført i stilfuldt og funktionelt design med 1 hylde og 1 skuffe under bordpladen samt matchende sorte ben. Et smart bord med plads til opbevaring af f.eks. aviser, bøger og fjernbetjeninger. Stilet og funktionel sort stigereol med hvide hylder og smart opbevaringskasse inkl. skuffe.Charlie er en serie af elegante møbler i et lyst og indbydende nordisk design i hvid/eg struktur.Se de andre møbler i Charlie-serien herSofabord: H: 43,3 x B: 98,6 x D: 60,1 cmBogkasse: H: 180,5 x B: 55 x D: 48 cm

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Isam hjørnebord 60x60m

1.299 kr.

Isam hjørnebord 60x60m, Smukt hjørnebord i eksklusivt design med slanke metalben i messingfarve. Bordpladen er udført med valnød og eg, der giver indretningen et elegant udtryk.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Larvik sofabord - Hvid/Eg

4.990 kr.

Larvik sofabord - Hvid/Eg, Stilfuldt sofabord i praktisk design med opbevaring under bordpladen. Det åbne opbevaringsrum er på elegant vis udført med eg struktur, hvilket skaber en lækker kontrast til den gennemgående hvide farve. Sofabordets stilrene udtryk fuldendes af de slanke ben og de minimalistiske greb i metal. Se resten af serien her >

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Birna hjørnebord - Hvid/Eg

2.099 kr.

Birna hjørnebord - Hvid/Eg, Moderne hjørnebord der på elegant vis kombinerer æstetik og funktionalitet. Den bakkeformede bordplade er lavet af eg finér, og de slanke ben er udført i hvidlakeret metal. Et let og luftigt design med mange anvendelsesmuligheder.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Stockholm bænk - Vild eg

1.544 kr.

Stockholm bænk - Vild eg, Rustik bænk i træ af vild eg med sort metalsprosse. Denne bænk er genial til den nordiske indretning, hvor træ ofte er i centrum. Den varme glød og de rustikke detaljer på et møbel som dette, er netop det, der skaber sjæl. Kombiner den med et rustikt plankebord eller sæt den i entréen, så man kan sætte sig på den, når man skal have skoene på.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Brixton rullebord Ø40 cm - Hvid

1.499 kr.

Brixton rullebord Ø40 cm - Hvid, 2 etagers rullebord i eg krydsfinér med hvide bakkeformede bordplader. Et funktionelt og alsisdigt møbel udført i et let og luftigt design, der tilfører boligen elegance og eksklusivitet. Bordet har mange anvendelsesmuliger - kan f.eks. bruges som barbord, tebord eller sidebord.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Seaford indskudsborde - Vild eg

384 kr.

Seaford indskudsborde - Vild eg, Cristal er to indskudsborde med et lækkert minimalistisk design. Bordene er udført med en smal bordplade i eg og er stabiliseret af en slank sort metalramme, som understøtter den lette og luftige stil. Ideelt til stuen i det moderne hjem.Se alle møblerne fra Cristal serien her >

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

NORDI sofabord 107cm

2.995 kr.

NORDI sofabord 107cm, Materialer Korpus - Lamineret bord i mat Front - MDF i højglans Fødder - Træ Farver: Korpus - Hvid mat Front - Hvid højglans / Eg riviera Samlet Størrelse: H / B / D ~ 197/80/56 cm

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Seaford Sofabord

379 kr.

Seaford Sofabord, Seaford sofabord papir vild eg, magasinholder stel metal pulverlakeret ru mat sort L:110 B:60 H:40 cm

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Seaford sofabord 60x60cm- Vild eg

384 kr.

Seaford sofabord 60x60cm- Vild eg, Cristal er et sofabord med et lækkert minimalistisk design. Bordet er udført med en smal bordplade i eg og er stabiliseret af en slank sort metalramme, som understøtter den lette og luftige stil. Ideelt til stuen i det moderne hjem.Se alle møblerne fra Cristal serien her >

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Dundee? sofabord - Sort

1.049 kr.

Dundee? sofabord - Sort, Flot sofabord med solide skrå ben i massiv ubehandlet eg og elegant rund bordplade. Kontrasten mellem bordets retro egetræs ben og den sorte moderne bordplade giver dette møbel et eksklusivt look, der tilfører boligen stil og kant.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Brentwood sofabord - Røgolieret

1.194 kr.

Brentwood sofabord - Røgolieret, Woodford sofabord i røgolieret eg er med sin aflange, slanke silhuet et perfekt sofabord til dig, der har sans for kvalitet og design. Et praktisk og stilfuldt sofabord, der emmer af skandinavisk god stil.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Cornus Sofabord hvid

2.190 kr.

Cornus Sofabord hvid, Cornus sofabordssæt massiv/finer eg hvidpigmenteret olie sæt med 2 stk L:70 B:70 H:50 cm

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Charlie sofabord + bogkasse - Hvid/Eg

2.499 kr.

Charlie sofabord + bogkasse - Hvid/Eg, Moderne hvidt sofabord med 1 hylde & 1 skuffe i eg struktur under bordpladen til opbevaring af blade, magasiner m.m. Kombinationen hvid/eg struktur tilfører dette sofabord et elegant look.Stilet og funktionel stigereol i eg struktur med hvide hylder og smart opbevaringskasse inkl. skuffe.Charlie er en serie af elegante møbler i et lyst og indbydende nordisk design i hvid/eg struktur.Se de andre møbler i Charlie-serien herSofabord: H: 43,3 x B: 98,6 x D: 60,1 cmBogkasse: H: 180,5 x B: 55 x D: 48 cm

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Marte hjørnebord - Hvidpigmenteret

890 kr.

Marte hjørnebord - Hvidpigmenteret, Rundt hjørnebord i hvidpigmenteret eg. De flotte træstrukturer, der kommer til udtryk i overfladen, kombineret med det klassiske enkle design, giver dette hjørnebord et eksklusivt tidløst look. Se de flotte møbler i Explorer serien her >

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Azalea sofabord - Eg

1.090 kr.

Azalea sofabord - Eg, Iøjnefaldende sofabord i et moderne design, fremstillet i sort glas og vild eg med et matsort metal stel. Bordet er særligt praktisk, da det indeholder flere opbevaringsrum og der er indbygget en hejs i den ene side, som du kan hæve og sænke alt efter behov til brug af eksempelvis pc.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Cornus Sofabord

2.180 kr.

Cornus Sofabord, Cornus sofabordssæt massiv/finer eg oliebehandlet, sæt med 2 stk L:50 B:50 H:50 cm

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

A-line sofabord - Eg

1.290 kr.

A-line sofabord - Eg, Flot sofabord i hvidpigmenteret oliebehandlet egetræ med elegante skrå ben. Den lyse træfarve giver sofabordet en let udstråling på trods af dens robuste konstruktion. Perfekt, hvis du ønsker et stilrent og smagfuldt element i dagligstuen.Mål: H: 45 x B: 130 x D: 70 cm

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Seaford sofabord - Vild eg

379 kr.

Seaford sofabord - Vild eg, Cristal er et sofabord med et lækkert minimalistisk design. Bordet er udført med en smal bordplade i eg og er stabiliseret af en slank sort metalramme, som understøtter den lette og luftige stil. Ideelt til stuen i det moderne hjem.Se alle møblerne fra Cristal serien her >

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Mice Sofabord

934 kr.

Mice Sofabord, Mice sofabordssæt papir vild eg 3, sæt med 2 stk L:33 B:48 H:40 cm

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Cornus Sofabord

2.899 kr.

Cornus Sofabord, Cornus sofabordssæt massiv/finer eg, oliebehandlet sæt med 2 stk L:70 B:70 H:50 cm

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Marte sofabord 130x70 - Eg

2.194 kr.

Marte sofabord 130x70 - Eg, Stilrent sofabord i egetræ i tidløst og funktionelt design med opbevaringsrum under bordpladen. De skrå ben er lavet af massivt egetræ, hvilket sikrer god stabilitet og lang holdbarhed. Bordet er overfladebehandlet med hvidpigmenteret olie, som fremhæver det naturlig look og giver møblet en lys og lækker finish. Se de flotte møbler i Explorer serien her >

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Hereford sofabord - Hvidpigmenteret eg

2.299 kr.

Hereford sofabord - Hvidpigmenteret eg, Kvadratisk sofabord med bordplade i hvipigmenteret egetræ og slanke sorte metalben. Under bordpladen er der plads til opbevaring af magasiner, bøger, fjernbetjeninger m.m. Et flot og funktionelt design i minimalistisk nordisk stil.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Isam hjørnebord 60x36 cm

1.099 kr.

Isam hjørnebord 60x36 cm, Smukt hjørnebord i eksklusivt design med slanke metalben i messingfarve. Bordpladen er udført med valnød og eg, der giver indretningen et elegant udtryk.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Toulon Sofabord m. bølget kant - Smoked ...

2.449 kr.

Toulon Sofabord m. bølget kant - Smoked olieret Eg, 120x70, Vigtig viden om egetræ plankeborde Plankebordet er i bæredygtigt FSC-certificeret egetræ. Det er din garanti for bæredygtig produktion. Træet kan holde i mange år, hvad enten du vælger at følge anvisningerne nedenfor, eller vælger at lade bordet få en naturlig patina fra daglig brug. Dit bord har en glat overflade der er ideel til rengøring, det vil sige at alle knaster og naturlige revner er fyldt med træmasse, efterfulgt af fødevare godkendt naturolie. Træ er et levende materialeHusk altid på, at naturtræ er et levende materiale, som arbejder i takt med ændringerne i temperaturen og luftfugtigheden. Små naturlige forskydninger kan opstå i træet, som kan skabe mindre revner / vindridser.Spartlinger kan grundet tørhed i visse tilfælde løsne sig. Der kan være små fordybninger i pladen, hvor vi har slebet vindridser væk. Disse falder udenfor reklamationsretten, da det er naturlige reaktioner. Pas på:Fugt er træmøblers fjende, derfor skal alle spildte væsker tørres op. Bordpladen bør ikke i længere tid overdækkes med lufttæt materiale som plast eller voksdug.Undgå at placere møblet for tæt på f.eks. Radiatorer samt brændeovne og undgå direkte sollys.Undgå brug rengøringsmidler, eftersom dette vil fjerne oliens beskyttende lag. Aftørring sker med hårdt opvredet klud og eftertørring med tør klud.Rengøring, slibning og andre behandlinger af træ skal altid ske med træets åreretning.Undgå at stille varme eller kolde ting direkte på møblet, beskyt med bordskånere, brug ølbrikker/coasters til kolde drikke, eller kan der forekomme ringe i bordet. Hvorfor kommer der ringe i træbordet?De ringformede mærker kan opstå, når du stiller meget kolde eller meget varme drikke på bordet, og de skyldes kondens, der dannes på koppen eller glasset. Fugten trænger ned under oliebehandlingen, hvor det kan efterlader mærker.Pletterne kan slibes væk, men du kan i visse tilfælde fjerne dem med varmluft fra en hårtørrer, eller ved brug af et strygejern med et håndklæde mellem. Behandlingen af ridser og skrammer i plankebordpladen.Hvis man ikke vil acceptere patina fra daglig brug kan små ridser og skrammer kan oftest nemt fjernes/repareres.Først slibes bordpladen med korn 120 sandpapir og dernæst gives olie. Er ridserne lidt større end 1-2 mm i bredden kan de også nemt repareres med lidt træspartel (plastisk træ) kan købes i byggemarked, husk at spartel produktet skal kunne slibes og olieres. Tilbage til nyt:Uanset hvad der sker med dit bord, så kan det altid reddes igen. Hvis der er for mange uheld. Så kan du altid slibe bordet i bund med et kraftig sandpapir korn 60 eller 80. Her fjernes hele olielaget, slib kun i åreretning, fyld eventuelle revner og huller med spartel. Herefter finslibes med korn 120-150 også kun i åreretningen. Til slut gives olie, og bordet står som nyt. Behandling af dit Egetræs Plankebord Dit bord er i produktionen behandlet med 100% Dansk natur olie godkendt til fødevarebrug. Vi anbefaler altid ekstra olie behandling før brug. Til normalt brug anbefaler vi at møblet olie behandles hver 3 måned. Vi anbefaler brug af HOS olie, der fås i den farvenuance møblet er købt. Olien kan købes hos din forhandler, ellers vil vi anbefale en olie med lignede effekt.Til restaurant og cafe brug med daglig rengøring, vaskes olien hurtig ud, så her anbefaler vi oliering hver måned eller efter behov. Olieringen er vigtigt ift. forandringer i temperaturen / luftfugtigheden da træet kan slå lettere naturlige revner / vindridser ? hvis træet er for tørt. Trods oliebehandling af dit møbel, kan der stadig forekomme små revner / vindridser, hvilket er helt normalt.Rengøring:Brug en hårdt opvredet klud, eventuelt med lidt neutralt sæbe. Olie behandling:Rengør bordet, smør et tyndt lag olie på med en svamp eller klud i træets åreretning, vent ca. 15 min. Herefter fordeles olie fra våde områder til tørre, brug samme klud eller svamp, så der igen er et tyndt lag olie. Efter yderligere 15 min. tørres olien væk, så bordet virker tørt. Efter 12 timer kan bordet tages i brug, olien er helt færdighærdet efter 2-3 dage. Olie:Har bordet sin farve intakt, kan der bruges klar natur olie.Mangler bordet farve, eller ønsker du at friske farven op så brug bordets grund farve. Natur olieret egetræ:Bordet skal plejes med natur træ olie (HOS olie eller anden natur olie) Dette gør bordet modstandsdygtig i forhold til ændringer i luftfugtigheden,og derved mindskes risikoen for revner. Dertil friskes farven op, og bordet ser nyt ud.Hvidolieret egetræ: Bordet skal plejes med hvid pigmenteret HOS olie. Smoked olieret egetræ: Bordet skal plejes med sotpigmenteret HOS olie. Valnødolieret egetræ: Bordet skal plejes med valnød olie.Gråolieret egetræ: Bordet skal plejes med grå tonet HOS olie.Vintage egetræ: Bordet skal plejes med natur HOS olie. FSC certificeret, Sikrer dig at træet kommer fra en plantage med kontrolleret genplantning.Husk at træerne er vigtig for vores Co2 balance.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Seaford Sofabord

379 kr.

Seaford Sofabord, Seaford sofabord papir vild eg 3, stel metal pulverlakeret ru, mat sort, 5 Ø:80 H:45 cm

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Toulon Sofabord m. bølget kant - Olieret...

2.449 kr.

Toulon Sofabord m. bølget kant - Olieret Eg, 120x70, Vigtig viden om egetræ plankeborde Plankebordet er i bæredygtigt FSC-certificeret egetræ. Det er din garanti for bæredygtig produktion. Træet kan holde i mange år, hvad enten du vælger at følge anvisningerne nedenfor, eller vælger at lade bordet få en naturlig patina fra daglig brug. Dit bord har en glat overflade der er ideel til rengøring, det vil sige at alle knaster og naturlige revner er fyldt med træmasse, efterfulgt af fødevare godkendt naturolie. Træ er et levende materialeHusk altid på, at naturtræ er et levende materiale, som arbejder i takt med ændringerne i temperaturen og luftfugtigheden. Små naturlige forskydninger kan opstå i træet, som kan skabe mindre revner / vindridser.Spartlinger kan grundet tørhed i visse tilfælde løsne sig. Der kan være små fordybninger i pladen, hvor vi har slebet vindridser væk. Disse falder udenfor reklamationsretten, da det er naturlige reaktioner. Pas på:Fugt er træmøblers fjende, derfor skal alle spildte væsker tørres op. Bordpladen bør ikke i længere tid overdækkes med lufttæt materiale som plast eller voksdug.Undgå at placere møblet for tæt på f.eks. Radiatorer samt brændeovne og undgå direkte sollys.Undgå brug rengøringsmidler, eftersom dette vil fjerne oliens beskyttende lag. Aftørring sker med hårdt opvredet klud og eftertørring med tør klud.Rengøring, slibning og andre behandlinger af træ skal altid ske med træets åreretning.Undgå at stille varme eller kolde ting direkte på møblet, beskyt med bordskånere, brug ølbrikker/coasters til kolde drikke, eller kan der forekomme ringe i bordet. Hvorfor kommer der ringe i træbordet?De ringformede mærker kan opstå, når du stiller meget kolde eller meget varme drikke på bordet, og de skyldes kondens, der dannes på koppen eller glasset. Fugten trænger ned under oliebehandlingen, hvor det kan efterlader mærker.Pletterne kan slibes væk, men du kan i visse tilfælde fjerne dem med varmluft fra en hårtørrer, eller ved brug af et strygejern med et håndklæde mellem. Behandlingen af ridser og skrammer i plankebordpladen.Hvis man ikke vil acceptere patina fra daglig brug kan små ridser og skrammer kan oftest nemt fjernes/repareres.Først slibes bordpladen med korn 120 sandpapir og dernæst gives olie. Er ridserne lidt større end 1-2 mm i bredden kan de også nemt repareres med lidt træspartel (plastisk træ) kan købes i byggemarked, husk at spartel produktet skal kunne slibes og olieres. Tilbage til nyt:Uanset hvad der sker med dit bord, så kan det altid reddes igen. Hvis der er for mange uheld. Så kan du altid slibe bordet i bund med et kraftig sandpapir korn 60 eller 80. Her fjernes hele olielaget, slib kun i åreretning, fyld eventuelle revner og huller med spartel. Herefter finslibes med korn 120-150 også kun i åreretningen. Til slut gives olie, og bordet står som nyt. Behandling af dit Egetræs Plankebord Dit bord er i produktionen behandlet med 100% Dansk natur olie godkendt til fødevarebrug. Vi anbefaler altid ekstra olie behandling før brug. Til normalt brug anbefaler vi at møblet olie behandles hver 3 måned. Vi anbefaler brug af HOS olie, der fås i den farvenuance møblet er købt. Olien kan købes hos din forhandler, ellers vil vi anbefale en olie med lignede effekt.Til restaurant og cafe brug med daglig rengøring, vaskes olien hurtig ud, så her anbefaler vi oliering hver måned eller efter behov. Olieringen er vigtigt ift. forandringer i temperaturen / luftfugtigheden da træet kan slå lettere naturlige revner / vindridser ? hvis træet er for tørt. Trods oliebehandling af dit møbel, kan der stadig forekomme små revner / vindridser, hvilket er helt normalt.Rengøring:Brug en hårdt opvredet klud, eventuelt med lidt neutralt sæbe. Olie behandling:Rengør bordet, smør et tyndt lag olie på med en svamp eller klud i træets åreretning, vent ca. 15 min. Herefter fordeles olie fra våde områder til tørre, brug samme klud eller svamp, så der igen er et tyndt lag olie. Efter yderligere 15 min. tørres olien væk, så bordet virker tørt. Efter 12 timer kan bordet tages i brug, olien er helt færdighærdet efter 2-3 dage. Olie:Har bordet sin farve intakt, kan der bruges klar natur olie.Mangler bordet farve, eller ønsker du at friske farven op så brug bordets grund farve. Natur olieret egetræ:Bordet skal plejes med natur træ olie (HOS olie eller anden natur olie) Dette gør bordet modstandsdygtig i forhold til ændringer i luftfugtigheden,og derved mindskes risikoen for revner. Dertil friskes farven op, og bordet ser nyt ud.Hvidolieret egetræ: Bordet skal plejes med hvid pigmenteret HOS olie. Smoked olieret egetræ: Bordet skal plejes med sotpigmenteret HOS olie. Valnødolieret egetræ: Bordet skal plejes med valnød olie.Gråolieret egetræ: Bordet skal plejes med grå tonet HOS olie.Vintage egetræ: Bordet skal plejes med natur HOS olie. FSC certificeret, Sikrer dig at træet kommer fra en plantage med kontrolleret genplantning.Husk at træerne er vigtig for vores Co2 balance.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Treviso sofabord - Eg/Glas

2.799 kr.

Treviso sofabord - Eg/Glas, Flot sofabord i lækkert nytænkende design, der bringer elegance ind i hjemmet. Bordpladen er lavet af hærdet glas og hviler på et smukt egetræs stel. Stellet er konstrueret således, at det med fordel også kan benyttes til opbevaring af aviser og blade m.m. Søger du et ekstraordinært sofabord med et unikt formsprog, så er dette bord et særdeles godt valg.

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Charlie kommode + sofabord - Hvid/Sort

2.298 kr.

Charlie kommode + sofabord - Hvid/Sort, Flot og funktionel sort/hvid kommode med 4 skuffer fra den populære Charlie-serie. Denne kommode er udført i et enkelt design, der passer godt ind i den moderne boligindretning. Skufferne har udskårne greb og kommoden hviler stabilt på skrå ben i sortmalet træ, som matcher de to øverste skuffer.Moderne sofabord udført i stilfuldt og funktionelt design med 1 hylde og 1 skuffe under bordpladen samt matchende sorte ben. Et smart bord med plads til opbevaring af f.eks. aviser, bøger og fjernbetjeninger. Sættet kan også fås også i hvid/eg. Se de andre møbler i Charlie-serien herKommode: H: 81,7 x B: 98,6 x D: 39 cmSofabord: H: 43,3 x B: 98,6 x D: 60,1 cm

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk

Massiv Sofabord ludbehandlet eg 80x140

250 kr.

Massiv Sofabord ludbehandlet eg 80x140, Sofabord massiv eg ludbehandlet 80x 140 næsten som nyt bordplade tykkelse 25 mm bud modtages

7130 Juelsminde
man.

2 stk sofaborde i sæbebehandlet eg

1.000 kr.

2 stk sofaborde i sæbebehandlet eg, egetræ, Prisen er for 2 stk borde i massiv sæbebehandlet eg. Størrelsen på det andet bord er B60 cm, H53 cm, L60 cm

9600 Aars
man.

Sofaplankebord eg - 2 planker 90 x 100 c...

6.585 kr.

Sofaplankebord eg - 2 planker 90 x 100 cm, Lækkert autentisk sofabord, som skal opleves. 2 planker. Vinklet kant. 100cm langt, 90cm bredt. Behandlet med transparent coated specialolie og dermed vedligeholdelsesfrit! I alt 2 skønne ovntørrede egetræsplanker med en tykkelse på ca 35 mm, som er monteret med tværliggende metelafstivere. Stel af 60 x 30 mm A-metalben, som hurtigt monteres med nedfræste skruerhuller med umbraco-skruemontering. Mulighed for justering af benplaceringen. Desuden er der mulighed for montering af justeringsskrue i bunden af hver bordben. Således vil bordet kunne justeres ind og aldrig stå og vippe, hvis underlaget skulle være ujævnt.

Hele landet
man.
ByMAIN ApS

Sofaplankebord eg - 2 planker 90 x 85-90...

5.885 kr.

Sofaplankebord eg - 2 planker 90 x 85-90 cm, Lækkert autentisk sofabord i 2 hele planker. Behandlet med transparent coated specialolie og dermed vedligeholdelsesfrit! 2 skønne HELE ovntørrede egetræsplanker monteret med tværliggende skjulte metelafstivere. Stel af 80 x 40 mm U-ben. De monteres med nedfræste skruerhuller med umbraco-skruemontering. Der er mulighed for montering af justeringsskrue i bunden af hver bordben. Således vil bordet kunne justeres ind og aldrig stå og vippe.

Hele landet
man.
ByMAIN ApS

Rundt Sofaplankebord eg Ø80 cm

5.990 kr.

Rundt Sofaplankebord eg Ø80 cm, Lækkert autentisk rundt sofaplankebord på Ø80 cm. 1 plade sammensat af egetræsplanker, vinklet kant. Behandlet med transparent coated specialolie og dermed vedligeholdelsesfrit! Udarbejdet af ovntørrede egetræsplanker med en tykkelse på ca 35 mm, som er monteret med tværliggende metelafstivere. Stel af 80 x 40 mm separate 3-pins A stel. Bordben monteres med nedfræste skruerhuller med umbraco-skruemontering. Der mulighed for montering af justeringsskrue i bunden af hver bordben. Således vil bordet kunne justeres ind og aldrig stå og vippe, hvis underlaget skulle være ujævnt.

Hele landet
man.
ByMAIN ApS

Sofabord eg - sammensat 90 x 90 cm

3.995 kr.

Sofabord eg - sammensat 90 x 90 cm, Sofabord fremstillet af pulverlakeret sort stål og massiv egetræ. Måler 90*90cm. Behandlet med coated transparent specialolie og dermed vedligeholdelsesfrit. Super flot snedkerfremstillet sofabord nordisk design fra ByMAIN.

Hele landet
man.
ByMAIN ApS
Side:af 3