Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Sofasæt

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Spoleto XL Sofa med chaiselong Rød og Hvid
  I dag 18.995,-
  Spoleto XL Sofa med chaiselong Sort og Rød
  I dag 18.995,-
  Verona XL U-lædersofa i Sort og Hvid
  I dag 21.995,-
  Savona U-Lædersofa Beige og Rødbrun
  I dag 21.995,-
  NORDICA Sofasæt creme og sort
  I dag 16.995,-
  Savona U-Lædersofa Grå og hvid
  I dag 21.995,-
  Marche XL ? U-lædersofa i lys grå og hvid
  Marche XL ? U-lædersofa i lys grå og hvid, Marche XL ? U-lædersofa i lys grå og hvid Denne lækre hjørnesofa er lavet af ægte italiensk okselæder. Designet og farverne er flotte og anderledes. Lædersofaen vil være i fokus i din stue, være stor og rummelig. Der er plads til ekstra opbevaring for hver af enderne af sofaen, hvor du har mulighed for at sætte pynteting, bøger mm. Der er ligeledes en lille plads mellem sæderne, som kan fungere som et ekstra bord, desuden er der bordplads ved de yderste siddepladser. Lædersofaen er nem at vedligeholde og af samme grund kan du beholde sofaen i mange år. Det er en rigtig dejlig designersofa. Bestemte steder i sofaen finder du nakkestøtter, der vil forøge siddekomforten. Polstringen er af koldskum og fjedrene er bonell, så du kommer til at sidde som en drøm. Denne hjørnesofa af læder har en stærk ramme af træ, som gør, at den holder længere. Til sofaen kan erhverves et passende sofabord, der vil sætte prikken og i'et i din stue. På denne er anbragt en fin sort tempereret glasplade, der er dejlig kraftig. Sat sammen til én enhed, vil denne hjørnesofa og sofabord danne en oase af lækkert designer hjem. Materialer som anvendes på sofaen ved valg af Okselæder:- Sofaen monteres med Okeslæder på alle slidflader.- Opbygget af en massiv træramme- Der er anvendt elastiske gjorder som sikre en behagelig og siddekomfort.- Siddehynderne er med koldskum som giver en god siddekomfort. Materialer som anvendes på sofaen ved valg af Bondedlæder.- Sofaen monteres med Bondedlæder på alle slidflader.- Opbygget af en massiv træramme- Der er anvendt elastiske gjorder som sikre en behagelig og siddekomfort.- Siddehynderne er med koldskum som giver en god siddekomfort.
  I dag 21.995,-
  Savona U-Lædersofa Sort og Hvid
  I dag 21.995,-
  Spoleto XL Sofa med chaiselong Sort og hvid
  I dag 18.995,-
  Anzio U-Lædersofa Rød og Sort
  I dag 24.995,-
  Anzio Sofagruppe Brun og Hvid
  I dag 17.995,-
  Verona XL U-lædersofa i Brun og Beige
  I dag 21.995,-
  Padova U-Lædersofa Orange og Beige
  I dag 19.995,-
  Sofasæt
  I dag 4.000,-
  Olbia sofasæt brun og beige
  I dag 5.995,-
  Vento U-Lædersofa i lilla og hvid
  Vento U-Lædersofa i lilla og hvid, Belluno U-Lædersofa i lilla og hvid Denne flotte design lædersofa med chaiselong er fremstillet i ægte italiensk læder med justerbar nakkestøtte. Farverne på sofaen er i moderne stil, og de bløde, runde former gør den unik. Din stue er hjemmets centrum, som gerne skal indeholde en lækker sofa. Den skal ikke kun være behagelig at sidde i. Din sofa skal ligeledes være flot og moderne, så den bliver en kunst i sig selv at se på. Denne sofa af læder er ikke kun en fryd for øjet - den er også praktisk og nem at vedligeholde. Der er ekstra opbevaringsplads i enderne af sofaen og dejlig ekstra støtte til ryg og nakke på udvalgte steder i sofaen. Sædepolstringen er koldskum, og der er benyttet bonell  fjedre, for en blød og indbydende siddekomfort. Alt sammen resulterer i en yderst behagelig lædersofa. Selve sofaen er opbygget i en massiv træramme. Til sofaen hører et matchende sofabord i samme farver. Bordet har en tempereret glasplade, der er let at tørre af. Materialer som anvendes på sofaen ved valg af Okselæder:- Sofaen monteres med Okeslæder på alle slidflader.- Opbygget af en massiv træramme- Der er anvendt elastiske gjorder som sikre en behagelig og siddekomfort.- Siddehynderne er med koldskum som giver en god siddekomfort. Materialer som anvendes på sofaen ved valg af Bondedlæder.- Sofaen monteres med Bondedlæder på alle slidflader.- Opbygget af en massiv træramme- Der er anvendt elastiske gjorder som sikre en behagelig og siddekomfort.- Siddehynderne er med koldskum som giver en god siddekomfort.
  I dag 19.995,-
  Anzio Lædersofagruppe Brun og Hvid
  I dag 17.995,-
  Savona Lædersofagruppe Sort og Hvid
  I dag 17.995,-
  Spoleto XL Sofa med chaiselong Beige og Sort
  I dag 18.995,-
  Anzio U-Lædersofa Sort og Hvid
  I dag 21.995,-
  Savona U-Lædersofa Gold og Beige
  I dag 21.995,-
  Verona XL U-lædersofa i Orange og Hvid
  I dag 21.995,-
  Marche XL U-lædersofa i bordeaux og hvid
  Marche XL U-lædersofa i bordeaux og hvid, Marche XL U-lædersofa i bordeaux og hvid Denne lækre hjørnesofa er lavet af ægte italiensk okselæder. Farverne er flotte og anderledes. Lædersofaen vil være i fokus i din stue. Der er plads til ekstra opbevaring for hver af enderne af sofaen, hvor du har mulighed for at sætte pynteting, bøger mm. Der er ligeledes en lille plads mellem sæderne, som kan fungere som et ekstra bord samt der er ekstra bordplads ved de yderste pladser. Lædersofaen er nem at vedligeholde og af samme grund kan du beholde sofaen i mange år. Det er en rigtig dejlig designersofa. Bestemte steder i sofaen finder du nakkestøtter, der vil forøge siddekomforten. Polstringen er af koldskum og fjedrene er bonell, så du kommer til at sidde som en drøm. Denne hjørnesofa af læder har en stærk ramme af træ, som gør, at den holder længere. Til sofaen kan erhverves et passende sofabord, der vil sætte prikken og i'et i din stue. På denne er anbragt en fin sort tempereret glasplade, der er dejlig kraftig. Sat sammen til én enhed, vil denne hjørnesofa og sofabord danne en oase af lækkert designer hjem. Materialer som anvendes på sofaen ved valg af Okselæder:- Sofaen monteres med Okeslæder på alle slidflader.- Opbygget af en massiv træramme- Der er anvendt elastiske gjorder som sikre en behagelig og siddekomfort.- Siddehynderne er med koldskum som giver en god siddekomfort. Materialer som anvendes på sofaen ved valg af Bondedlæder.- Sofaen monteres med Bondedlæder på alle slidflader.- Opbygget af en massiv træramme- Der er anvendt elastiske gjorder som sikre en behagelig og siddekomfort.- Siddehynderne er med koldskum som giver en god siddekomfort.
  I dag 21.995,-
  Anzio U-Lædersofa Brun og Hvid
  I dag 21.995,-
  Anzio Lædersofagruppe Rød og Sort
  I dag 24.095,-
  Trendy U-Sofa ( VÆLG SELV STOF )
  I dag 13.995,-
  Vento Lædersofagruppe Orange og Hvid
  Vento Lædersofagruppe Orange og Hvid, Vento Lædersofagruppe orange og hvid Denne lækre lædersofagruppe er i ægte italiensk okselæder. Sofagruppen er rummelig, at det svarer til en større sofa - det er bare sat op på en anden måde. Derfor kan du selv vælge hvordan de forskellige dele skal stå i netop din stue. Det skal være centrum for din hverdag, så det skal være noget du er glad for, og som du er stolt af at vise frem. Det er dog ikke blot en sofagruppe. Det er en sofagruppe med bløde og runde faconer, der giver yndefulde linjer i din stue. Desuden er der opbevaringsplads i hver del, hvor du kan stille de ting, du har lyst til. Den smukke italienske læder giver luksus til din stue. Det er et materiale der er kendt for dets høje kvalitet og holdbarhed. Du kan med andre ord beholde denne sofagruppe i mange år. Vedligeholdelse af sofaerne er ligeledes lige til. Selve sofarammerne er lavet af robust træ, der er meget holdbart. Der er koldskum i polstringen og bonnellfjedre. Dette giver en meget behagelig og blød komfort. Der er et tilhørende sofabord til sofagruppen, som passer i farverne. Desuden har bordet en tempereret glasplade som bordplade. Dette er en enestående sofagruppe, der vil passe ind i din stue. Farverne er ekstraordinære og designet er ikke set før. Dette sat sammen med de runde former, gør sofagruppen meget speciel. Det er en investering du gør, men du får også et flot stykke møbel til din stue.  Materialer som anvendes på sofaen ved valg af Okselæder:- Sofaen monteres med Okeslæder på alle slidflader.- Opbygget af en massiv træramme- Der er anvendt elastiske gjorder som sikre en behagelig og siddekomfort.- Siddehynderne er med koldskum som giver en god siddekomfort. Materialer som anvendes på sofaen ved valg af Bondedlæder.- Sofaen monteres med Bondedlæder på alle slidflader.- Opbygget af en massiv træramme- Der er anvendt elastiske gjorder som sikre en behagelig og siddekomfort.- Siddehynderne er med koldskum som giver en god siddekomfort.
  I dag 18.895,-
  Adria Lædersofagruppe i sort og hvid
  I dag 18.995,-
  Savona U-Lædersofa Orange og Hvid
  I dag 21.995,-
  Padova U-Lædersofa Hvid og Rød
  I dag 19.995,-
  Olbia sofagruppe Sort og Rød
  I dag 5.995,-
  Adria Lædersofagruppe i hvid og sort
  I dag 18.700,-
  Sofasæt
  I dag 850,-
  Egetræs møbler
  I dag 75,-
  2 lyse sofaer sælges
  I dag 600,-
  Kivik 2 personers sofa med chaiselong
  I dag 1.500,-
  Ældre Grønne sofaer sælges
  I dag 1.000,-
  SIDSTE CHANCE!!!!
  I dag 1,-
  2 og 3 prs sofa
  I dag 500,-
  2+3 pers. sofasæt
  I dag 1.200,-
  2+3 sofagruppe fra Jacob Housing Center
  I dag 2.500,-
  Antik møbler sælges fra 40/50
  I dag 800,-
  Marche XL ? U-lædersofa i sort og hvid
  Marche XL ? U-lædersofa i sort og hvid, Marche XL ? U-lædersofa Sort & Hvid Denne lækre hjørnesofa er lavet af ægte italiensk okselæder. Lædersofaens farver er sort og hvid som er klassisk og unik. Der er plads til ekstra opbevaring for hver af enderne af sofaen, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg. Der er ligeledes en lille plads mellem sæderne, som kan fungere som et ekstra bord, samt ekstra bordplads for enderne af sofaen. Lædersofaen er nem at vedligeholde og af samme grund kan du beholde sofaen i mange år. Bestemte steder i sofaen finder du nakkestøtter, der vil forøge siddekomforten. Polstringen er af koldskum og fjedrene er bonell, så du kommer til at sidde som en drøm. Denne hjørnesofa af læder har en stærk ramme af træ, som gør, at den holder længere. Til sofaen kan erhverves et passende sofabord, der vil sætte prikken og i'et i din stue. På denne er anbragt en fin sort tempereret glasplade, der er dejlig kraftig. Sat sammen til én enhed, vil denne hjørnesofa og sofabord danne en oase af lækkert designer hjem. Materialer som anvendes på sofaen ved valg af Okselæder:- Sofaen monteres med Okeslæder på alle slidflader.- Opbygget af en massiv træramme- Der er anvendt elastiske gjorder som sikre en behagelig og siddekomfort.- Siddehynderne er med koldskum som giver en god siddekomfort. Materialer som anvendes på sofaen ved valg af Bondedlæder.- Sofaen monteres med Bondedlæder på alle slidflader.- Opbygget af en massiv træramme- Der er anvendt elastiske gjorder som sikre en behagelig og siddekomfort.- Siddehynderne er med koldskum som giver en god siddekomfort.
  I går 21.995,-
  Spoleto XL Sofa med chaiselong Sort
  I går 18.995,-
  Sofa+stole+puf
  I går 6.500,-
  sofagruppe
  I går 550,-
  2 personers sofa og lænestol
  I går 3.600,-
  3 + 2 + 1 sofagruppe
  I går 2.000,-
  Velholdt sofasæt
  I går 8.000,-
  Sofasæt
  I går 1.000,-
  Sofasæt sælges samlet
  I går 3.500,-
  TENERYFA " 2+1+1
  I går 2.750,-
  Designfuld sofagruppe sælges
  I går 4.000,-
  Kurve sæt sælges
  I går 850,-
  vidaXL Sort justérbar sofaseng i kunstigt læder
  d. 24.09 1.799,-
  Trendy U-Sofa 01
  d. 24.09 13.995,-
  Pistoia U-Sofa grå og sort
  d. 24.09 9.495,-
  Adria XXL U-lædersofa i Sort og Brun
  d. 24.09 23.845,-
  vidaXL Lysegrå sofa sæt 2-personers og 3-personers (241614+241615)
  d. 24.09 3.509,-
  Trendy U-Sofa 09
  d. 24.09 13.995,-