Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

  sofa 3 Pers og 2 pers
  I dag 1.100,-
  Superfin tæppe 140x200 cm
  I dag 500,-
  Sofagruppe
  I dag 1.000,-
  Lækre sofaer i alcantara
  I dag 2.000,-
  Egetræsmøbler
  I dag 450,-
  3 + 2 afhentning pris 600
  I dag 600,-
  To grå 2-personers sofaer
  I dag 250,-
  Lækker retro sovesofa og lænestol
  I dag 2.500,-
  Spoleto XL Sofa med chaiselong Hvid og Sort
  I dag 18.995,-
  Trendy U-Sofa 03
  I dag 13.995,-
  Veroni XL U-Lædersofa Sort og Hvid
  I dag 22.995,-
  Vento Lædersofagruppe i Brun og Beige
  Vento Lædersofagruppe i Brun og Beige, Vento Lædersofagruppe brun & beige Denne super lækre sofagruppe er fabrikeret i ægte italiensk okselæder. Sofagruppen består af 1-, 2- og 3-personers sofaer. Du kan helt selv vælge hvordan du ønsker at opstille de enkelte dele, så det passer perfekt til din stue. Din stue er centrum i din hverdag, hvor du har gode og hyggelige stunder med familien. Derfor skal din sofa være et sted, du kan lide at opholde dig. Denne sofagruppe er en særklasse for dig selv. Den har flotte rundinger og bløde linjer. Desuden er der ekstra opbevaringsplads i delene, og der hører ligeledes justerbare nakkestøtter med. Polstringen er lavet af koldskum, og fjedrene i sofaerne er bonell fjedre. Alt dette gør denne sofagruppe i læder perfekt til din dagligstue. Den skønne okselæder gør desuden rengøring og holdbarhed nem for dig. Farverne beige og brun komplimenterer hinanden rigtig fint, og blandingen af dem vil skabe et helt specielt udseende i dit hjem. Til sofagruppen hører et matchende sofabord. Dette har en tempereret glasplade, der er lige til at tørre af. Derudover passer den selvfølgelig til sofagruppens farver og former. Denne ekstraordinære sofagruppe er et absolut must til din stue. Den vil skabe en fantastisk atmosfære og give glæde i din hverdag. Materialer som er anvendt på sofaen:- Lædersofaen er monteret med Okeslæder på alle slidflader samt skai..- Opbygget af en massiv træramme- Der er anvendt elastiske gjorder som sikre en behagelig og siddekomfort.- Siddehynderne er med koldskum som giver en god siddekomfort.
  I dag 18.895,-
  Trendy U-Sofa 08
  I dag 13.995,-
  Fado U sofa med dobbelt chaiselong
  I dag 8.995,-
  Savona U-Lædersofa Grå og hvid
  I dag 21.995,-
  Trendy U-Sofa 12
  I dag 13.995,-
  Veroni XL U-Lædersofa i Beige og Sort
  Veroni XL U-Lædersofa i Beige og Sort, Veroni Chaiselong XL Sofa beige Denne XL chaiselong læderhjørnesofa er produceret i lækker italiensk læder. Det er en meget rummelig sofa, der har plads til hele familien. Den vil skabe et frirum til dig og din familie, hvor I kan slappe af og være sammen. Stuen er hjemmets centrum, så man skal have den rigtige sofa, hvor man ved, man kan hygge sig. I den ene ende af sofaen er der en chaiselong. Der er i hver ende en ekstra opbevaringsplads. Komfortmæssigt findes der ikke bedre; der er bonell fjedre samt koldskum i polstringen, hvilket er garanti for en fantastisk komfort. Desuden hører der sorte nakkestøtter med som er justerbar, så de støtter nakken. Yderligere er okselæderet af absolut bedste kvalitet, og med den rette behandling kan denne sofa holde i mange år. Læderet gør sofaen nem at gøre ren og vedligeholde. Til hjørnesofaen hører et fint sofabord til, der er produceret i samme design som hjørnesofaen. Bordet har en tempereret glasplade, og er ligesom sofaen nem at rengøre. Under sofabordet er der opbevaringsplads. Denne chaiselong hjørnesofa er perfekt til dig, der ønsker et særpræget og lækkert udtryk i din dagligstue. Det er en investering du gør i din stue og dit hjem, så du og din familie kan have de dejligste tider og stunder med hinanden. Materialer som er anvendt på sofaen:- Lædersofaen er monteret med Okeslæder på alle slidflader samt skai..- Opbygget af en massiv træramme- Der er anvendt elastiske gjorder som sikre en behagelig og siddekomfort.- Siddehynderne er med koldskum som giver en god siddekomfort.
  I dag 22.995,-
  Anzio Lædersofagruppe Rød og Sort
  I dag 17.995,-
  Spoleto XL Sofa med chaiselong Sort og Rød
  I dag 18.995,-
  Savona Lædersofagruppe Sort og Hvid
  I dag 17.995,-
  Adria Lædersofagruppe i sort og hvid
  I dag 18.995,-
  Savona U-Lædersofa Orange og Hvid
  I dag 21.995,-
  Savona U-Lædersofa Beige og Rødbrun
  I dag 21.995,-
  NORDICA Sofasæt creme og sort
  I dag 16.995,-
  Anzio U-Lædersofa Sort og Hvid
  I dag 21.995,-
  Trendy III sofa med dobbelt chaiselong ( VÆLG SELV STOF )
  Trendy III sofa med dobbelt chaiselong ( VÆLG SELV STOF ), Trendy U-sofaen er vores absolut bedst sælgende U sofa. Trendy hjørnesofaen med dobbelt chaiselong er moderne med et stilfuldt og enkelt design, produceret i velgennemtænkte materialer, hvilket resultere i en overkommelig pris. Dens dobbelt chaiselong, giver god plads til familien og besøgende gæster. U sofaen er monteret med slidstærkt stof på sæder, og PU læder på rammen hvilket resultere i en lang holdbarhed og nem vedligeholdelse i dagligdagen. Et let og enkelt design, med afrundede ben og nem vedligeholdelse, gør sofaen velpassende ind i det moderne hjem. Trendy sofaen med dobbelt chaiselong har et robust armlæn og en ramme af massivt træ som gør sofaen stabil og bæredygtig. Sædehynderne og Rygpuderne er polstrede med en kombination af koldskum som giver sofaen en medium fast komfort, om yder god pasform og lang holdbarhed. Alt i alt en god kvalitets sofa med et lækkert design til en overkommelig pris.Sofaen leveres med matchende pyntepuder. U sofaen måler 370cm i længden, 160cm i bredden og 76cm i højden Sofaen kan slåes ud til en stor sovesofa, hvor sovesofadelen måler: 315 x 125 cm.Træk-ud delens stof kan variere i farve og struktur Har i brug for flere siddepladser? her kan du vælge en af vores 2 puff som leveres i samme farvekombination som sofaen i en mini eller stor version. BEMÆRK at Puffen ikke er en del af u-sofaens sengeudtræk, men blot en ekstra fritstående siddeplads. Trendy mini Puffen måler: 68 x 70 x 41cm til 1.695,-Trendy XL Puffen måler: 96 x 70 x 41 cm til 1.995,- Sofaen kan leveres i andre farver Vi levere i hele landet, mod et mindre leveringsgebyrAlternativt, kan sofaen afhentes i Odense.
  I dag 8.301,-
  Silva sofasæt lilla og hvid
  I dag 5.995,-
  Marche XL ?U-lædersofa i brun og creme
  I dag 23.995,-
  Adria XXL U-lædersofa i Sort og Brun
  I dag 23.845,-
  Olbia sofasæt grå og hvid
  I dag 5.995,-
  Espen hjørnesofa med chaiselong hvid
  I dag 12.999,-
  Marche XL ? U-lædersofa i lys grå og hvid
  I dag 21.995,-
  Marche XL U-lædersofa i bordeaux og hvid
  I dag 21.995,-
  Vanta U-lædersofa i Creme og Sort
  I dag 19.995,-
  Trendy U-Sofa 06
  I dag 13.995,-
  Adria Lædersofagruppe i beige og sort
  I dag 18.700,-
  Veroni XL U-Lædersofa Orange og Hvid
  I dag 19.995,-
  Adria XXL U-lædersofa i Sort og Hvid
  I dag 23.845,-
  Marche XL ?U-lædersofa i rød og sort
  I dag 21.995,-
  Adria Lædersofagruppe i hvid og orange
  I dag 18.700,-
  Anzio Lædersofagruppe Brun og Hvid
  I dag 17.995,-
  Padova U-Lædersofa Hvid og Rød
  I dag 19.995,-
  Adria Lædersofagruppe i hvid og sort
  I dag 18.700,-
  Trendy U-Sofa 04
  I dag 13.995,-
  Veroni XL U-Lædersofa Creme og Sort
  I dag 19.995,-
  Spoleto XL Sofa med chaiselong Sort og hvid
  I dag 18.995,-
  Verona XL U-lædersofa i Brun og Beige
  I dag 21.995,-
  Trendy U-Sofa 17
  I dag 13.995,-
  Trendy U-Sofa 14
  I dag 13.995,-
  NORDICA XL Hjørnesofa med chaiselong 04
  I dag 20.855,-
  Olbia sofasæt beige og sort
  I dag 5.995,-
  Marche XL U-lædersofa i rød og hvid
  Marche XL U-lædersofa i rød og hvid, Marche XL ?U-lædersofa  i rød og hvid Denne lækre hjørnesofa er lavet af ægte italiensk okselæder. Designet og farverne er flotte og anderledes. Lædersofaen vil være i fokus i din stue, være stor og rummelig. Der er plads til ekstra opbevaring for hver af enderne af sofaen, hvor du har mulighed for at sætte pynteting, bøger mm. Der er ligeledes en lille plads mellem sæderne som kan fungere som et ekstra bord. Lædersofaen er nem at vedligeholde og af samme grund kan du beholde sofaen i mange år. Det er en rigtig dejlig designersofa. Bestemte steder i sofaen finder du nakkestøtter, der vil forøge siddekomforten. Yderligere udgør den ekstra opbevaringsplads for hver ende af sofaen også et armlæn samt sofabord til de to yderste pladser. Polstringen er af koldskum og fjedrene er bonell, så du kommer til at sidde som en drøm. Denne hjørnesofa af læder har en stærk ramme af træ, som gør, at den holder længere. Til sofaen kan erhverves et passende sofabord, der vil sætte prikken og i'et i din stue. På denne er anbragt en fin sort tempereret glasplade, der er dejlig kraftig. Sat sammen til én enhed, vil denne hjørnesofa og sofabord danne en oase af lækkert designer hjem. Materialer som er anvendt på sofaen:- Lædersofaen er monteret med Okeslæder på alle slidflader samt skai..- Opbygget af en massiv træramme- Der er anvendt elastiske gjorder som sikre en behagelig og siddekomfort.- Siddehynderne er med koldskum som giver en god siddekomfort.
  I dag 21.995,-
  Trendy U-Sofa 05
  I dag 13.995,-
  Verona XL U-lædersofa i Orange og Hvid
  I dag 21.995,-
  Anzio Sofagruppe Brun og Hvid
  I dag 17.995,-
  Vanta U-lædersofa i Sort og Hvid
  I dag 19.995,-
  Verona XL U-lædersofa i Sort og Beige
  I dag 21.995,-
  Silva sofasæt rød og hvid
  I dag 5.995,-
  NORDICA XL Hjørnesofa med chaiselong 01
  I dag 20.855,-
  Vento Lædersofagruppe Orange og Hvid
  Vento Lædersofagruppe Orange og Hvid, Vento Lædersofagruppe orange og hvid Denne lækre lædersofagruppe er i ægte italiensk okselæder. Sofagruppen er rummelig, at det svarer til en større sofa - det er bare sat op på en anden måde. Derfor kan du selv vælge hvordan de forskellige dele skal stå i netop din stue. Det skal være centrum for din hverdag, så det skal være noget du er glad for, og som du er stolt af at vise frem. Det er dog ikke blot en sofagruppe. Det er en sofagruppe med bløde og runde faconer, der giver yndefulde linjer i din stue. Desuden er der opbevaringsplads i hver del, hvor du kan stille de ting, du har lyst til. Den smukke italienske læder giver luksus til din stue. Det er et materiale der er kendt for dets høje kvalitet og holdbarhed. Du kan med andre ord beholde denne sofagruppe i mange år. Vedligeholdelse af sofaerne er ligeledes lige til. Selve sofarammerne er lavet af robust træ, der er meget holdbart. Der er koldskum i polstringen og bonnellfjedre. Dette giver en meget behagelig og blød komfort. Der er et tilhørende sofabord til sofagruppen, som passer i farverne. Desuden har bordet en tempereret glasplade som bordplade. Dette er en enestående sofagruppe, der vil passe ind i din stue. Farverne er ekstraordinære og designet er ikke set før. Dette sat sammen med de runde former, gør sofagruppen meget speciel. Det er en investering du gør, men du får også et flot stykke møbel til din stue.  Materialer som er anvendt på sofaen:- Lædersofaen er monteret med Okeslæder på alle slidflader samt skai..- Opbygget af en massiv træramme- Der er anvendt elastiske gjorder som sikre en behagelig og siddekomfort.- Siddehynderne er med koldskum som giver en god siddekomfort.
  I dag 18.895,-