Chaiselong

5
Stitch Sovesofa højrevendt - Sort tekstillæder

Stitch Sovesofa højrevendt - Sort teksti...

8.999 kr.

Stitch Sovesofa højrevendt - Sort tekstillæder, Stitch sovesofa med højrevendt chaiselong og nakkestøtter med vippefunktion. Sofaen kan slåes ud og omdannes til en bekvemmelig soveplads for 2 personer. Stitch sofaen er smart designet med hvide kontrastsyninger, nakkestøtter med vippefunktion, bløde behagelige armlæn og betrukket med sort vedligeholdelsesvenligt imiteret læder. Sofaens robuste udtræksfunktion lavet i metal, tåler daglig brug og er utrolig nem at slå ud - En velpolstret sofa med et smart design- Robust kvalitet som tåler dagligt slid- Medium/fast ligge- og siddekomfort. Sofaen kan fåes i andre materialer og farver

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk
Stitch Sovesofa venstrevendt - Sort tekstillæder

Stitch Sovesofa venstrevendt - Sort teks...

8.999 kr.

Stitch Sovesofa venstrevendt - Sort tekstillæder, Stitch sovesofa med venstrevendt chaiselong og nakkestøtter med vippefunktion. Sofaen kan slåes ud og omdannes til en bekvemmelig soveplads for 2 personer.Stitch sofaen er smart designet med hvide kontrastsyninger, nakkestøtter med vippefunktion, bløde behagelige armlæn og betrukket med sort vedligeholdelsesvenligt imiteret læder. Sofaens robuste udtræksfunktion lavet i metal, tåler daglig brug og er utrolig nem at slå ud.- En velpolstret sofa med et smart design- Robust kvalitet som tåler dagligt slid- Medium/fast ligge- og siddekomfort Sofaen kan fåes i andre materialer og farver

Hele landet
i går
XL-Møbler.dk
Sofa

Sofa

Sælges

Sofa, Sofa med chaiselong. Ca. 10 år på bagen. Imiteret hvid læder. Vær obs på slitage, der hvor den er blevet brugt mest, som er i den ene side v/chaiselongen. Ka evt dækkes med tæppe. Sofaen er i to dele, som låses automatisk sammen, når man placerer dem ved siden af hinanden. Gratis ved afhentning. Der er elevator ned.

2300 København S
3. maj.
Chaiselong Sofa

Chaiselong Sofa

878 kr.

Chaiselong Sofa, Er flyttet og har ikke længere plads til sofaen. Chaiselong delen er utrolig bred - så man kan faktisk ligge to.

7620 Lemvig
12. apr.
Ikea sofa med flytbar chaiselong

Ikea sofa med flytbar chaiselong

600 kr.

Ikea sofa med flytbar chaiselong, Ikea sofa med flytbar chaiselong i fin stand sælges billigt. Sofaen er fra røgfrit hjem. Der medfølger to gange hvidt betræk hvis man i stedet ønsker sofaen skal være hvid. Målene fremgår på billederne. Sofaen kan ses og afhentes i Esbjerg v.

6705 Esbjerg Ø
4. apr.