Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Andet

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Puder
  I dag 150,-
  Puder
  I dag 150,-
  Opbevaringsbox
  I dag 700,-
  Ekstra modul
  I dag 3.850,-
  Gebyr Madras
  I dag 500,-
  Opbevaringsbox
  I dag 700,-
  Infostander A4 bredformat
  I dag 995,-
  Gebyr Madras
  I dag 500,-
  Infostander A4 bredformat
  I dag 995,-
  Ekstra modul
  I dag 3.850,-
  Ny nordisk sofa + tilhørende lænestol
  I dag 5.000,-
  U-sofa - med plads til hele familien
  I går 7.400,-
  sofa
  I går 400,-
  3 personer sofa
  I går 500,-
  Sofagruppe
  I går 4.000,-
  Skalma kube sofa 
  I går 5.900,-
  sofa
  d. 19.02 2.500,-
  Søger
  d. 19.02 Købes
  Sofaovertræk
  d. 19.02 400,-
  Søren Lund sofa sælges
  d. 19.02 800,-
  Flot sofa
  d. 19.02 450,-
  2 sorte lædderstole
  d. 19.02 300,-
  sofagruppe
  d. 19.02 2.000,-
  Wegner model 1788
  d. 18.02 7.000,-
  Modul U-sofa (vendbar) - Kristin mørkegr
  d. 18.02 3.500,-
  Tremmesofaer m.m.
  d. 18.02 2.500,-
  Fatboy Sækkestol
  d. 17.02 400,-
  Chesterfield antiklæder
  d. 17.02 8.500,-
  New Zealandsk lammeskind - Lys sand
  d. 17.02 315,-
  Islandsk lammeskind - Sort
  d. 17.02 360,-
  Islandsk lammeskind - Brun
  Islandsk lammeskind - Brun, Lunt og lækkert, økologisk lammeskind fra islandske får Islandske får bliver født i det fri og lever hele deres liv i naturen uden kontakt med mennesker. Skindets naturlige oprindelse og opvækst gør, at hvert skind har et unikt look. Derfor må du forvente et enestående skind, der kan variere i form, farve og nuance i forhold til de viste skind. Allergivenligt islandsk lammeskind Giver et flot, nordisk look i hjemmet Skaber en varm, hyggelig stemning Nordisk look i hjemmet Skindet kan bruges i din sofa, i din stol eller på gulvet. Uanset hvor du placerer det lækre og lune lammeskind, skaber det varme og giver et flot nordisk look. Miljørigtigt lammeskind Der er ikke anvendt krom i garvningen, da alle produkter anvendt i garvningsprosessen er EU-godkendte, efter regler om beskyttelse og bevaring af vores natur. Garveriet er ligeledes ISO 9001:2000 certificeret. Den anvendte farve er både miljø- og allergivenlig. Din sikkerhed for et ansvarligt lammeskind. Økologisk naturprodukt med nuancer Dette lammeskind var oprindeligt hvidt, men er blevet farvet og har derefter fået en efterbehandling af spidserne, så skindet får et meget levende udseende. Skindet måler mellem 100-110 cm i længden og 60-70 cm i bredden. Størrelsen kan variere, da det er et ægte, økologisk naturprodukt. Bemærk venligst at skindet kan blive misfarvet, hvis det udsættes for direkte sollys. Vask og pleje af dit lammeskind Lammeskindet tåler ikke vaskemaskine, men kan rengøres med skummet fra et uldvaskemiddel, som gnides ind i ulden. Uldsiden kan også med fordel gnides ned i sneen i frostvejr. Undgå at gøre bagsiden af skindet vådt. Lad skindet tørre ved at lægge det med hårene ned ad på et tørrestativ. Brug ikke tørretumbler, da det vil ødelægge strukturen. Bevar lammeskindets naturlige form ved at strække det løbende og børst skindet jævnligt for at bevare det "fluffy" look.
  d. 17.02 539,-
  Islandsk lammeskind - Hvid
  d. 17.02 360,-
  New Zealandsk lammeskind - Taupe
  d. 17.02 315,-
  Islandsk lammeskindshynde - Grå
  Islandsk lammeskindshynde - Grå, Grå lammeskindshynde fra Island Islandske får bliver født i det fri og lever hele deres liv i naturen uden kontakt med mennesker. Den unikke lange uld er resultatet af århundredes tilpasning til det barske klima på Island. Allergivenligt lammeskind Giver et flot, nordisk look i hjemmet Skaber en varm, hyggelig stemning Denne stolehynde passer til de fleste stole, da de lange hår tilpasser sig stolens form. Den er perfekt til lænestolen eller spisebordstolene. Det er ren luksus, da hynden er blød og lækker at side på. Bagsiden er beklædt med en gummi folie, der modvirker at hynden skrider på stolen. Bæredygtig og ISO certificeret De lange yderhår beskytter mod vand og den korte underpels holder fåret varmt. Der er ikke anvendt krom i garvningen, da alle produkter anvendt i garvningsprosessen er EU godkendte, efter regler om beskyttelse og bevaring af vores natur. Garveriet er ligeledes ISO 9001:2000 certificeret. Vask og pleje Lammeskindshynden tåler ikke vaskemaskine, men kan rengøres med skummet fra et uldvaskemiddel, som gnides ind i ulden. Undgå at gøre bagsiden af skindet vådt. Uldsiden kan med fordel gnides ned i sneen i frostvejr. Børst skindet jævnligt for at beholde det "fluffy" look. Lad skindet tørre ved at lægge det med hårene ned ad på et tørrestativ. Brug ikke tørretumbler, da det vil ødelægge strukturen. Sørg for at strække skindet løbende for at bevare dets naturlige form. Bemærk venligst På grund af skindets naturlige oprindelse og opvækst, kan det forventes at disse skind vil variere i form, farvenuance og størrelse fra det viste skind. Skindets mål: - Bagsiden måler 30 x 30 cm - Forsiden måler ca. 45 x 45 cm
  d. 17.02 225,-
  Babylammeskind
  d. 17.02 360,-
  New Zealandsk lammeskind - Sort
  d. 17.02 315,-
  Islandsk lammeskind - Sort/hvid
  Islandsk lammeskind - Sort/hvid, Lunt og lækkert, økologisk lammeskind fra islandske får Islandske får bliver født i det fri og lever hele deres liv i naturen uden kontakt med mennesker. Skindets naturlige oprindelse og opvækst gør, at hvert skind har et unikt look. Derfor må du forvente et enestående skind, der kan variere i form, farve, forhold mellem sort/hvidt og nuance i forhold til de viste skind. Allergivenligt islandsk lammeskind Giver et flot, nordisk look i hjemmet Skaber en varm, hyggelig stemning Nordisk look i hjemmet Skindet kan bruges i din sofa, i din stol eller på gulvet. Uanset hvor du placerer det lækre og lune lammeskind, skaber det varme og giver et flot nordisk look. Miljørigtigt lammeskind Der er ikke anvendt krom i garvningen, da alle produkter anvendt i garvningsprosessen er EU-godkendte, efter regler om beskyttelse og bevaring af vores natur. Garveriet er ligeledes ISO 9001:2000 certificeret. Den anvendte farve er både miljø- og allergivenlig. Din sikkerhed for et ansvarligt lammeskind. Økologisk naturprodukt Skindet måler mellem 100-110 cm i længden og 60-70 cm i bredden. Størrelsen kan variere, da det er et ægte, økologisk naturprodukt. Bemærk venligst at skindet kan blive misfarvet, hvis det udsættes for direkte sollys. Vask og pleje af dit lammeskind Lammeskindet tåler ikke vaskemaskine, men kan rengøres med skummet fra et uldvaskemiddel, som gnides ind i ulden. Uldsiden kan også med fordel gnides ned i sneen i frostvejr. Undgå at gøre bagsiden af skindet vådt. Lad skindet tørre ved at lægge det med hårene ned ad på et tørrestativ. Brug ikke tørretumbler, da det vil ødelægge strukturen. Bevar lammeskindets naturlige form ved at strække det løbende og børst skindet jævnligt for at bevare det "fluffy" look.
  d. 17.02 360,-
  New Zealandsk lammeskind - Elfenben
  d. 17.02 315,-
  Islandsk lammeskindshynde - Hvid
  Islandsk lammeskindshynde - Hvid, Hvid lammeskindshynde fra Island Islandske får bliver født i det fri og lever hele deres liv i naturen uden kontakt med mennesker. Den unikke lange uld er resultatet af århundredes tilpasning til det barske klima på Island. Allergivenligt lammeskind Giver et flot, nordisk look i hjemmet Skaber en varm, hyggelig stemning Denne stolehynde passer til de fleste stole, da de lange hår tilpasser sig stolens form. Den er perfekt til lænestolen eller spisebordstolene. Det er ren luksus, da hynden er blød og lækker at side på. Bagsiden er beklædt med en gummi folie, der modvirker at hynden skrider på stolen. Bæredygtig og ISO certificeret De lange yderhår beskytter mod vand og den korte underpels holder fåret varmt. Der er ikke anvendt krom i garvningen, da alle produkter anvendt i garvningsprosessen er EU godkendte, efter regler om beskyttelse og bevaring af vores natur. Garveriet er ligeledes ISO 9001:2000 certificeret. Vask og pleje Lammeskindshynden tåler ikke vaskemaskine, men kan rengøres med skummet fra et uldvaskemiddel, som gnides ind i ulden. Undgå at gøre bagsiden af skindet vådt. Uldsiden kan med fordel gnides ned i sneen i frostvejr. Børst skindet jævnligt for at beholde det "fluffy" look. Lad skindet tørre ved at lægge det med hårene ned ad på et tørrestativ. Brug ikke tørretumbler, da det vil ødelægge strukturen. Sørg for at strække skindet løbende for at bevare dets naturlige form. Bemærk venligst På grund af skindets naturlige oprindelse og opvækst, kan det forventes at disse skind vil variere i form, farvenuance og størrelse fra det viste skind. Skindets mål: - Bagsiden måler 30 x 30 cm - Forsiden måler ca. 45 x 45 cm
  d. 17.02 225,-
  Islandsk lammeskindshynde - Brun
  Islandsk lammeskindshynde - Brun, Brun lammeskindshynde fra Island Islandske får bliver født i det fri og lever hele deres liv i naturen uden kontakt med mennesker. Den unikke lange uld er resultatet af århundredes tilpasning til det barske klima på Island. Allergivenligt lammeskind Giver et flot, nordisk look i hjemmet Skaber en varm, hyggelig stemning Denne stolehynde passer til de fleste stole, da de lange hår tilpasser sig stolens form. Den er perfekt til lænestolen eller spisebordstolene. Det er ren luksus, da hynden er blød og lækker at side på. Bagsiden er beklædt med en gummi folie, der modvirker at hynden skrider på stolen. Bæredygtig og ISO certificeret De lange yderhår beskytter mod vand og den korte underpels holder fåret varmt. Der er ikke anvendt krom i garvningen, da alle produkter anvendt i garvningsprosessen er EU godkendte, efter regler om beskyttelse og bevaring af vores natur. Garveriet er ligeledes ISO 9001:2000 certificeret. Vask og pleje Lammeskindshynden tåler ikke vaskemaskine, men kan rengøres med skummet fra et uldvaskemiddel, som gnides ind i ulden. Undgå at gøre bagsiden af skindet vådt. Uldsiden kan med fordel gnides ned i sneen i frostvejr. Børst skindet jævnligt for at beholde det "fluffy" look. Lad skindet tørre ved at lægge det med hårene ned ad på et tørrestativ. Brug ikke tørretumbler, da det vil ødelægge strukturen. Sørg for at strække skindet løbende for at bevare dets naturlige form. Bemærk venligst På grund af skindets naturlige oprindelse og opvækst, kan det forventes at disse skind vil variere i form, farvenuance og størrelse fra det viste skind. Skindets mål: - Bagsiden måler 30 x 30 cm - Forsiden måler ca. 45 x 45 cm
  d. 17.02 225,-
  Islandsk lammeskindshynde - Sort
  Islandsk lammeskindshynde - Sort, Sort lammeskindshynde fra Island Islandske får bliver født i det fri og lever hele deres liv i naturen uden kontakt med mennesker. Den unikke lange uld er resultatet af århundredes tilpasning til det barske klima på Island. Allergivenligt lammeskind Giver et flot, nordisk look i hjemmet Skaber en varm, hyggelig stemning Denne stolehynde passer til de fleste stole, da de lange hår tilpasser sig stolens form. Den er perfekt til lænestolen eller spisebordstolene. Det er ren luksus, da hynden er blød og lækker at side på. Bagsiden er beklædt med en gummi folie, der modvirker at hynden skrider på stolen. Bæredygtig og ISO certificeret De lange yderhår beskytter mod vand og den korte underpels holder fåret varmt. Der er ikke anvendt krom i garvningen, da alle produkter anvendt i garvningsprosessen er EU godkendte, efter regler om beskyttelse og bevaring af vores natur. Garveriet er ligeledes ISO 9001:2000 certificeret. Vask og pleje Lammeskindshynden tåler ikke vaskemaskine, men kan rengøres med skummet fra et uldvaskemiddel, som gnides ind i ulden. Undgå at gøre bagsiden af skindet vådt. Uldsiden kan med fordel gnides ned i sneen i frostvejr. Børst skindet jævnligt for at beholde det "fluffy" look. Lad skindet tørre ved at lægge det med hårene ned ad på et tørrestativ. Brug ikke tørretumbler, da det vil ødelægge strukturen. Sørg for at strække skindet løbende for at bevare dets naturlige form. Bemærk venligst På grund af skindets naturlige oprindelse og opvækst, kan det forventes at disse skind vil variere i form, farvenuance og størrelse fra det viste skind. Skindets mål: - Bagsiden måler 30 x 30 cm - Forsiden måler ca. 45 x 45 cm
  d. 17.02 225,-
  Islandsk lammeskind - Rosa
  d. 17.02 360,-
  Chicago sofagruppe 3+2 i slidstærk stof
  d. 16.02 9.500,-
  Betræk til Karlstad 3 pers. sofa d. 16.02 300,-
  Købes
  Sofa stofbetræk
  d. 16.02 300,-
  Flotte silkepuder købt i Kina
  d. 15.02 300,-
  Chesterfield (kopi)
  d. 15.02 1.300,-
  Sofaarrangement 1930
  d. 14.02 3.000,-
  Sofa
  d. 14.02 600,-
  Kom med et bud! Flyttesalg sofa gruppe
  d. 14.02 2.500,-
  Sofa
  d. 13.02 500,-
  EJ 220-A 3 personer Sofa Erik Jørgensen
  d. 12.02 16.500,-
  Mexico sofa
  d. 12.02 1.000,-
  Sovesofa
  d. 12.02 150,-
  Grøn læder lænestol.
  d. 12.02 200,-
  Retro-sofa
  d. 12.02 700,-
  Næsten ny sofa
  d. 12.02 1.500,-
  Møbler d. 12.02 Sælges
  stor U-sofa
  d. 11.02 4.500,-
  Grøn sofa
  d. 11.02 150,-