Møbler

313
Galleri annoncer
Hynde

Hynde

Sælges

Hynde, Ny hynde som foto kan afh. gratis

5000 Odense C
i dag
Sofa

Sofa

Sælges

Sofa, !!GRATIS!! Grå sofa, jeg har selv brugt den i 1 år og købte den efter den havde været brugt på et filmsæt. Ikke særlig slidt men har 2 mindre betydelige skader: 1. Et meget lille hul/brændemærke i den ene siddepude som altid har været der. max 5 mm i diameter 2. En revne (20-30 cm) i stoffet under sofaen som gør at det hænger lidt det. Fuldstændig ubetydeligt, har selv haft et stykke tape på så man ikke kunne se det. Højden (85 cm er over ryggen) er inkl. rygpuder, selve rammen (ryg og armlæn) er 60 cm. Sofaen skal ud inden Fredag d. 1 april, så hvis du kan hente den onsdag eller torsdag (30/31 marts) er den gratis. Ikke særlig tung, står på 1 sal i en opgang med masser af plads. Skriv en SMS til 23808013 :-)

2200 København N
i dag
Kommode

Kommode

Sælges

Kommode, Hurtig! Kommode med patina gives væk gratis, den ryger ud d 30/5 pga af flytning

2300 København S
i dag
Boxmadres 2 stk. 90x 200 Gratis og i fin stand!

Boxmadres 2 stk. 90x 200 Gratis og i fin...

Sælges

Boxmadres 2 stk. 90x 200 Gratis og i fin stand!, medium, Meget fin stand. Gratis.

3550 Slangerup
i dag
Lindebjerg Lænestol - LS 9107

Lindebjerg Lænestol - LS 9107

22.995 kr.

Lindebjerg Lænestol - LS 9107, *Denne stol er vist i læder Ønsker du en lækker lænestol med indbygget stå-op hjælp ? Så er du på rette vej med en Lindebjerg lænestol. Vores model Cosmo er blevet forstærket, så den kan tage helt op til 200kg. Den bliver som standart udstyret med 3 motorer, så du kan finde den indstilling der passer bedst til dig! Du har mulig for at individuelt indstille både, fodskamlen, ryglænet men også nakkestøtten! Stolen har også stå-op hjælp, så hvis du døjer, at komme op af denne behagelige stol så skal den nok hjælpe dig! Stolen kommer monteret på hjul, så den er nemt kan flyttes rundt. Vores Lindebjergstol, er produceret i Tyskland med kvalitet i fokus. Stolen er lavet af det højeste kvalitetsskum, så du sidder behageligt i mange år. Vores Body Flux stof er af et lækket åndbart materiale, som nemt at vedligeholde og rengøre. Dette er selvfølgelig også gældende for vores læder. Specialfarver Alle vores Lindebjerg stole, kan fås i et stort udvalg af farver. Både i stof og i læder. Er du interesseret i, at få stolen i en speciel farve, kan du besøge vores showroom og se vores farveprøver. Ellers er du også velkommen til, at bestille en gratis uforpligtende fremvisning på din hjemmeadresse. (Husk at oplyse os om du ønsker speciel farver, så tager vi farveprøverne med hjem til dig.) Alle Lindebjerg stole er omfattet af vores 3 års garantiordning og 5 års garanti på betræk. XL - Max 160kg B/D/H - 81/85/114 cm SB/SH/SD 51/50/52 cm XXL - Max 200kg B/D/H - 89/85/114 cm SB/SH/SD 59/50/52 cm SB = Sædebredde | SH = Sædehøjde | SD = Sædedybde

5500 Middelfart
i dag
Lindebjerg

Gratis reol

Sælges

Gratis reol, Sortlakeret reol kan afhentes gratis. Brugt men i fin stand.

8600 Silkeborg
i går

Brugt Ikea sofa med chaiselong

400 kr.

Brugt Ikea sofa med chaiselong, Stor mørkegrå sofa (plads til ca 4-5 Pers.) med chaiselong, sælges. Fra Ikea, hvor nyprisen var 8000 kr for 4 år siden. Der er trådudtræk i enderne pga kat. Puf kan medfølges gratis, hvis det ønskes. Byd.

5200 Odense V
i går

Gratis

1 kr.

Gratis, 3+2 sofa samt sofabord bortgives. Trænger til læderolie, men ellers i ok stand. Tof. 60511038

6230 Rødekro
i går

Kontorstol gratis

Sælges

Kontorstol gratis, Gratis kontorstol, afhentning hurtigst muligt

2100 København Ø
i går

Gratis grå sofa

Sælges

Gratis grå sofa, Dejlig gratis grå sofa, afhentes hurtigst muligt

1360 København K
i går

Fyrretræs skænk og vitrineskab

Sælges

Fyrretræs skænk og vitrineskab, Fyrretræs skænk og vitrineskab til salg 3 stk kufferter til salg. Bosch vaskemaskine som virker kan afhentes gratis .

6740 Bramming
i går

GRATIS - brader til at bygge nyt

Sælges

GRATIS - brader til at bygge nyt, Skal bare af med det derfor GRATIS Det har været et tv møbel men har skilt det ad lidt og kan bruges til at bygge nyt Der er tegn på lidt brug

4000 Roskilde
i går

Sofabord i glas og stål

Sælges

Sofabord i glas og stål, Bolia, Sofabord fra Bolia, gratis ved afhentning

2300 København S
i går

GRATIS: Bord-stole-sæt

Sælges

GRATIS: Bord-stole-sæt, En lækkert spisebord plads til 2-6 mand, med forlængelses plade. Spisebordet kan sagtens pudses og lakeres op igen. 2 pæne stole medfølger. - Afhentes hurtigst muligt :)

2720 Vanløse
i går

chaiselong eller u Sovesofa

Købes

chaiselong eller u Sovesofa, søger sofagruppe,,,u-sofa eller chaiselong helst gratis men kan godt hente dem selv men kun minimum penge

5700 Svendborg
i går

Spisebord Gratis, træ

Sælges

Spisebord Gratis, træ, spisebord til mange, med 2 tillægsplader. Gratis

3210 Vejby
i går

Chatol Gratis

Sælges

Chatol Gratis, Giver denne her flotte Chatol møbel væk gratis. den befinder sig på 2 sal. og man skal selv tage den ned. Jeg har ingen mål på den, eftersom jeg ingen målebånd har. de tidelige ejer sagde at den er over 100 år gammel.

7400 Herning
i går

Ikeareol - GRATIS

Sælges

Ikeareol - GRATIS, Sort Ikeareol kan afhentes ganske gratis. Brugt, men har ingen synlige mærker.

5700 Svendborg
man.

Chaiselong Sofa bortgives

Sælges

Chaiselong Sofa bortgives, Hjørnesofa med Chaiselong i model Nelson fra Sofacompany kan afhentes i Bagsværd. Vores katte har trukket mange tråde ud af betrækket, men ellers er sofaen super fin og behagelig. Trådene kan sikkert barberes eller klippes lidt - eller dækkes med tæppe. Kan afhentes gratis og snarest.

2880 Bagsværd
man.

Gratis

Sælges

Gratis, Kommode gives væk mod selvafhentning. Kommodens mål er 55 cm dyb, 96 cm høj og 160 cm bred. Alle rum kan aflåses bortset fra nederste skuffe hvor der mangler et nøglehulsbeslag.

7182 Bredsten
man.

Skrivebord

Sælges

Skrivebord, Fint og velholdt skrivebord. Købt i Støc Bo, kan desværre ikke huske hvad det hedder. Kan afhentes gratis efter aftale.

6700 Esbjerg
man.

Fin gammel lænestol

Sælges

Fin gammel lænestol, Kan afhentes gratis. Kan godt bruges som den er men trænger til en ombetrækning.

5240 Odense NØ
man.

Komode/skab

Sælges

Komode/skab, GRATIS. Hvid lille komode ca120 x100x 50 pæn og iorde RING FOR AFHENTNING I GUG 9210

9280 Storvorde
man.

Lædersofaer, 3 pers. og 2. pers. + stol ...

1.000 kr.

Lædersofaer, 3 pers. og 2. pers. + stol - NY PRIS, Kvalitets sofaer. Blød. God siddekomfort. Stolen er en såkaldt reclining chair, hvor man kan løfte fodstøtten ved hjælp af håndtag i siden. Kan eventuelt medfølge gratis. Længden på 2-pers. sofa er 160 cm, samme højde og bredde.

5450 Otterup
man.

Blå Kontorstol

50 kr.

Blå Kontorstol, kontorstol Næsten Gratis Helt ny blå kontorstol sælges da den ikke bliver brugt.

9760 Vrå
man.

Gratis Sofabord i hårdttræ

Sælges

Gratis Sofabord i hårdttræ, Ilva, Sofabord i hårdttræ fra Ilva, købt i 2004, med skuffer i begge sider. Skal bæres ned fra 2. sal. Benene er skruet af.

2000 Frederiksberg
man.

Ekstra bord, gratis

Sælges

Ekstra bord, gratis, Bord længde 180 cm, bredde 80 cm. Mangler du et ekstra bord inde eller ude eller i værkstedet, så er den her. SMS 40-254891

6855 Outrup
man.

Lædersofa lys, Gratis

Sælges

Lædersofa lys, Gratis, Fin lys lædersofa, kan afhentes gratis.

9000 Aalborg
man.

Ikea reol hvid samt to kurve

Sælges

Ikea reol hvid samt to kurve, Gammel Ikea reol til gratis afhentning. Der medfølger to kurve. Reolen har ligget på langs. Fungerer upåklageligt men har en del ridser.

2700 Brønshøj
man.

Møbelbussen: Hele landet.

Sælges

Møbelbussen: Hele landet., Her kan du bestille et besøg af Møbelbussen, hvis du f.eks. ønsker rådgivning og afhentning omkring møbelpolstring, farvevalg. Ved bestilling bedes du oplyse hvad besøget drejer sig om, så vi kan forberede besøget, og f.eks. medbringe læder-/ stofprøver. Besøget er gratis. Vi kontakter dig...

6630 Rødding
man.
Design Classique.dk

Gratis indpakning!

Sælges

Gratis indpakning!, Ønsker du din købte vare pakke som gave? Denne service er gratis, og tilbydes på gaveartikler - ikke møbler og lign :)

6630 Rødding
man.
Design Classique.dk

Lænestol

Sælges

Lænestol, Lænestol i sort læder der kan vippes til liggende position. Gratis til afhentning

9200 Aalborg SV
søn.

Antik sofasæt

3.000 kr.

Antik sofasæt, Virkelig flot møbelsæt med sofa og fire stole fra klunketiden. Det har fået ny polstring og betræk. Smukke udskæringer. Sælges kun pga flytning. Du får det hele og mahogni bordet følger med gratis.

5250 Odense SV
søn.

Sovesofa i sort stof og metalstel

Sælges

Sovesofa i sort stof og metalstel, Sovesofa kan afhentes gratis i Brønshøj (stueetage) Sort stof med metalstel. Trænger til rens, da den har flere pletter. Fra røg- og dyrefrit hjem. Mål som sofa Gulv til sæde 35 cm Gulv til ryg ca. 79 cm Siddedybde ca. 58 cm Længde 200 cm Udslået bredde ca. 112 cm Jeg kan desværre ikke hjælpe med at bære den

2700 Brønshøj
søn.

Gratis sovesofa

Sælges

Gratis sovesofa, Sovesofa kan afhentes. Små defekter, men virker Ok. God at sove på. Man skal selv bære den ud (5. Sal, men der er elevator)

6705 Esbjerg Ø
søn.

Søger gratis

Sælges

Søger gratis, Søger Jeg søger 2 skummadrasser gerne gratis hvis i har 2 som i ikke bruger de skal være 90?200 nogen i stil som dem på de to billeder her de er lånet Gerne tæt på Faxe Ladeplads

4654 Faxe Ladeplads
søn.

Gratis Seng

Sælges

Gratis Seng, GRATIS - seng fra IKEA Kan afhentes på indre Nørrebro på 4. sal, senest 14/10. Sengen er ret blød. Topmadrassen har nogle pletter og betrækket kan vaskes/udskiftes.

2200 København N
søn.

Skrivebord fra Bolia

Sælges

Skrivebord fra Bolia, Flot skrivebord - kan afhentes gratis

2830 Virum
søn.

Klædeskab - Gratis

Sælges

Klædeskab - Gratis, Klædeskab i Kirsebærtræ , 3 skuffer, skal samles.

5500 Middelfart
lør.

GRATIS Reolsystem fra IKEA

Sælges

GRATIS Reolsystem fra IKEA, GRATIS! Skal afhentes på Teglholmen i 2450 KBH

2500 Valby
lør.

læderstol

1 kr.

læderstol, GRATIS. Ældre og brugt lænestol i ægte læder. Ingen huller og super god sidekomfort.

5270 Odense N
lør.

Boksmadras

Sælges

Boksmadras, medium, Boksmadras incl. topmadras og meder i lyst træ. Til gratis afhentning i Gandrup

9362 Gandrup
lør.

Boksmadras

Sælges

Boksmadras, medium, Boksmadras incl. topmadras og meder i lyst træ. Til gratis afhentning i Gandrup

9362 Gandrup
lør.

Boksmadras

400 kr.

Boksmadras, hård, Boksmadras på stålmeder. Meget velholdt. Topmadras er lettere brugt men medfølger gratis.

5000 Odense C
lør.

Gratis skydedør

Sælges

Gratis skydedør, 1 stk Hvid skydedør kan afhentes gratis Kan kortes af i højden 76 x 241 cm

9400 Nørresundby
lør.

Skab, seng og sofa

Sælges

Skab, seng og sofa, Ikea skab i god stand. 2-3 år gammelt. Måler: 200x100x40 1 1/2 mandsseng incl. topmadras. Sofa måler 210x90 cm. Alt er gratis. Skal hentes lør- eller søndag på Østerbro.

4550 Asnæs
fre.

Spisebord

Sælges

Spisebord, Gratis træ spisebord

2300 København S
fre.

Hjørneskab

1 kr.

Hjørneskab, Gratis, til afhentning

9220 Aalborg Øst
fre.

Hjørneskab

1 kr.

Hjørneskab, Gratis, til afhentning.

9220 Aalborg Øst
fre.

Skænk

Sælges

Skænk, Antik skænk i romantisk udseende. Gratis. Afhentes

2500 Valby
fre.

Lænestol

Sælges

Lænestol, Kan afhentes gratis

5550 Langeskov
fre.

Labofa Ego kontor stol

650 kr.

Labofa Ego kontor stol, Blå Labofa Ego kontor stol sælges Ingen huller i stoffet Ny pris 4500 kr Oprydnings pris 700 kr Støv og hundehår følger med gratis Stolen er i Holstebro

7500 Holstebro
fre.

3 pers sofa i koksgrå uldstof

Sælges

3 pers sofa i koksgrå uldstof, Dejlig 3 pers sofa i koksgrå stof kan afhentes gratis. Der er en lille skade i venstre hjørne forårsaget af min hundehvalp ellers fejler sofaen intet.

3000 Helsingør
fre.

Auping sengebord/kommode

300 kr.

Auping sengebord/kommode, Auping sengekommode nypris 3700 pr stk. den uden den øverste skuffe kan Du få med gratis

9800 Hjørring
fre.

Gratis Kommode mørk teaktræ / Vitrineska...

Sælges

Gratis Kommode mørk teaktræ / Vitrineskab, Vitrineskab med glas Kommode teaktræ Marmor sofabord

2700 Brønshøj
tor.

Antik sofa

5 kr.

Antik sofa, dejlig dyb sofa (80cm) fra ca 1910 Kan hentes GRATIS!

7000 Fredericia
tor.

bord

BYD!

bord, Har den her bord det er i farve hvid den har lidt ridser og nogle få pletter men ellers fejler den ikke noget den kan hentes gratis i 6500 Vojens

6500 Vojens
tor.

Skrivebord

1 kr.

Skrivebord, Skrivebord, mærke = Lamhult Gratis, afhentes på Vesterbro efter aftale

1665 København V
tor.

Bord der kan foldes ud

Sælges

Bord der kan foldes ud, Fold-ud bord fra Ikea. Ca 1 år gammelt - i fin stand. Malet. Højde: 83 foldet / 156 udslået. Dybde 29,5 foldet / 104 udslået. Gratis hvis afhentes torsdag 27/1 eller fredag 28/1.

2000 Frederiksberg
tor.

Sofagruppe

2.500 kr.

Sofagruppe, 3pers. Kingston sofa sælges samt 2pers. sofa af samme mærke, Mål for 3pers.H-58, B-195, D-110, 2pers. sofa H-68, B-130, D-110. Prisen er kun for 3pers. sofa, 2pers. sofa er gratis, kan afhentes separat, puder følger med

2300 København S
18. maj.
Side:af 6