Skrivebord

7
Pedrali cafébord i mintgrøn, lav model, ø: 70 cm.

Pedrali cafébord i mintgrøn, lav model, ...

1618.75 DKK

Det brugte cafe-/loungebord fra Pedrali i mintgrøn har 3 ben, ligeledes i mintgrøn. Bordet passer som bord i loungeområder, som sofabord eller et sted, hvor man har brug for at få lidt farve ind i møblementet. Mærke: Pedrali  Stand: Brugt. Udførsel: Mintgrøn plade, med mintgrøn stel. Mål: Ø:70 H:51 cm. OBS: Få brugsspor forekommer - se billedeksempler.  

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Efg cafebord i bøg, med stel i stål

Efg cafebord i bøg, med stel i stål

1618.75 DKK

Det brugte cafe-/loungebord fra EFG med bøgeplade på stel i stål, er et klassisk bord. Bordet er anvendeligt i loungeområdet, eller som et lille mødebord. Mærke: EFG Stand: Brugt. Udførsel: Plade i bøg, på stel i stål Mål: Ø:70, H:73 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Lounge-/sofabord med plade i ahorn, på grå stel

Lounge-/sofabord med plade i ahorn, på g...

1493.75 DKK

Dette brugte sofabord er et klassisk bord, som egner sig til lounge området, eller som sofabord. Bordpladen er rund og i ahorn, og det står på grå søjlestel med fire ben. Stand: Brugt Udførelse: Rund bordplade i ahorn på grå søjlestel med fire ben Mål: Ø:70 cm. H:51,5 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Højt cafebord med hvid plade og hvidt stel

Højt cafebord med hvid plade og hvidt st...

625.00 DKK

Brugt højt cafebord med hvid plade. Cafebordet har hvidt søjlestel med 4 fødder, så det står stabilt. Bordet er et højt cafebord, så brug det til stående møder, eller med et par høje barstole til. Stand: Brugt Udførelse:  Hvid plade med træfarvet faset kant, på hvidt søjlestel med 4 fødder. Mål: Ø:70 x H:105 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Erik jørgensen cafe-/sofabord med plade i birk

Erik jørgensen cafe-/sofabord med plade ...

2493.75 DKK

Dette brugte cafe-/sofabord er produceret af Erik Jørgensen, og er et klassisk bord, som egner sig til lounge området, eller som sofabord. Bordpladen er rund og i birk, mens stellet er i krom. Mærke: Erik Jørgensen Stand: Brugt Udførelse: Rund bordplade i birk på søjlestel med fire ben i krom Mål: Ø:70 cm. H:53 cm. OBS: Der forekommer brugsspor på bordpladen - se billede

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Fritz hansen cafebord i hvid med metal k...

6243.75 DKK

Brugt Fritz Hansen cafebord med plade i hvid laminat og med metal kant. Stellet er et søjlestel i krom med 6 fødder i aluminium. Bordet har mange anvendelsesmuligheder, brug det i mødelokalet, i loungen, eller som spisebord. Mærke: Fritz Hansen Stand: Brugt Udførelse: Plade med hvid laminat og metal kant, monteret på søjlestel. Mål: Ø:120 x H:70 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Højt cafébord med bøgeplade og krom stel

1618.75 DKK

Det brugte cafébord med plade i bøg og krom søjle fod er et højbord, der kan bruges som ståbord eller med et par høje barstole. Brug det i loungeområdet, i kantinen eller til det uformelle møde. Det er et stilrent bord, der ikke gør meget væsen af sig, men alligevel giver det god mulighed for eksempelvis at sidde sammen med en kollega i pausen, eller hvis I lige skal have et hurtigt møde om detaljerne i en arbejdsopgave. Da der er brugt naturmateriale til bordpladen, kan strukturen variere en smule fra billederne. Stand: BrugtUdførelse: Café-/højbord med rund plade i bøg og krom søjlefod med fire fødder Mål: H:108 x Ø:70 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme -  se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS