Kontormøbler

232
Skab - 2 stk  (mobile)

Skab - 2 stk (mobile)

60 kr.

Mobilt skuffe -skab - 2 stk for kr 60,- - 1 stk for kr 40,- - Brunt træ Kan leveres - efter nærmere aftale.

5230 Odense M
i dag
Duba skab i eg med lås og "klik" låger

Duba skab i eg med lås og "klik" låger

1.743,75 kr.

Dette brugte Duba skab i eg er med "klik" låger. Lågerne har begge en lås, og der følger en nøgle med, der passer til begge låse. På den måde kan du let opbevare dine ting på sikker vis. Bag hver låge er der tre store rum, der giver god plads til opbevaring af f.eks. mapper eller andre kontorartikler. Skabets låger er med mørkegrå linoleum, og sammen med egetræet giver det skabet et roligt og stilrent udtryk. Duba skabet giver god opbevaringsplads på kontoret eller derhjemme. Mærke: Duba Stand: Brugt Udførelse: Eg med grå linoleums "klik" låger, låger med lås og nøgle. Mål: H:112,5 x B:80 x D:34 cm. Nøgle: Ja OBS: Skabet har meget små brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS
Dencon skab i hvid

Dencon skab i hvid

1.618,75 kr.

Det brugte Dencon skab i hvid har to låger med greb af aluminium. Der er en enkelt hylde bag hver låge, så der er i alt fire gode rum til opbevaring. Skabslågerne har soft-close, hvilket vil sige, at de ikke kan smække. Du får her et helt enkelt, pænt og stilrent skab til kontoret eller hjemmet. Mærke: Dencon Stand: Brugt Udførelse: Skab i hvid med to låger med greb af aluminium. Skabet har fire rum til opbevaring. Står på en lille sort sokkel. Mål: H:82 x B:80,5 x D:36,5 cm. OBS: Små brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS
Montana reol i hvid med 12 skuffer og låger i bøg

Montana reol i hvid med 12 skuffer og lå...

4.118,75 kr.

Den brugte Montana reol i hvid er inddelt i fire rum. De to øverste rum har seks skuffer af bøg hver, mens de to nederste rum er indrettet som skabe med låger af bøg. Den brugte Montana reol kan kombineres med en lang række af andre brugte Montana moduler. Stil reolen på gulvet eller ovenpå andre Montana moduler eller hæng den op på væggen. Denne reol kommer med en enkelt ophængsliste, men hvis du ønsker at hænge den op, skal der bruges to lister i alt. Du kan tilkøbe den anden ophængsliste her. Mærke: Montana Stand: Brugt Udførelse: MDF plade der er malet hvid, 12 skuffer og to låger af bøg. Lågerne har greb af aluminium. Mål: H:69,6 x B:69,6 x D:38 cm. OBS: Brugsspor forekommer i form af ridser og mærker - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS
Laptopskuffe alufarvet, stor

Laptopskuffe alufarvet, stor

625 kr.

Med en laptopskuffe får du mere opbevaringsplads ved dit skrivebord. Laptopskuffen monteres under bordpladen, og den har udtrækshuller til ledninger, så du f.eks. kan have din bærbare computer eller en dockingstation i skuffen. Laptopskuffen er også ideel til at opbevare andre små kontorartikler som eksempelvis papirer eller kuglepenne, når disse ting ikke lige er i brug. Kort sagt så kan en laptopskuffe være med til at skabe mere orden og give mere plads på skrivebordet. Stand: Brugt Udførelse: Laptopskuffe af alufarvet metal, kører på skinner Mål: H (front/bagside):3,5/7 x B:73 x D:36 cm. Nøgle: Nej OBS: Skruer til montering medfølger ikke.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Vitrineskab med fire hylder

2.243,75 kr.

Det brugte vitrineskab er lavet af glas med hjørner af aluminium. Skabets fire hylder er ligeledes af glas. Inde i skaber er der monteret fem spotlys, så det er muligt at belyse sin udstilling i vitrineskabet. Der har tidligere været en lås i toppen af hver glaslåge, men disse er nu fjernet. I stedet er der nu to huller, så man kan åbne lågerne med fingrene. Brug f.eks. vitrineskabet til udstilling af varer eller brochurer og visitkort. Stand: Brugt  Udførsel: Vitrineskab med glaslåger og -siger samt fire glas hylder. Mål: H:180 x B:82 x D:43 cm. OBS: Ingen nøgle eller lås, ledning til lys skal forbindes til et stik, brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Efg skab i bøg med lås og topreol

1.868,75 kr.

Det brugte EFG skab i bøg, med to låger, har en topreol med to åbne rum. Skabet har greb i krom og står på en grå sokkel. Det brugte EFG skab i bøg kan låses - for sikker opbevaring. Mærke: EFG Stand: BrugtUdførelse: skab i bøg med topreol med to rum, krom greb, lås og grå sokkel Mål: H:195 x B:80 x D:40 cm. Nøgle: Ja OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Udtræksskab med lås fra cube design, høj...

4.368,75 kr.

Dette udtræksskab fra Cube Design er et funktionelt skab til kontoret. Skabets udtræk er inddelt i tre rum: et stort foroven, der fylder skabets længde, og to nedenunder hvor det ene er indrettet med bakker som et dueslag. Bagerst i skabet er der lavet plads til at trække en ledning ind i skabet, så man f.eks. kan oplade bærbare computere eller telefoner. Skabets udtræk har soft-close, så udtrækket selv lukker det sidste stykke, hvilket vil sige, at det ikke kan smække. Skabet har lås og nøgle, så du kan opbevare dine personfølsomme dokumenter og andre vigtige papirer sikkert. Nøgle medfølger. Mærke: Cube Design Stand: DemoUdførelse: Udtræksskab i grå med lysegrøn front, udtrækket er med lås. Mål: H:88,5 x B:37,5 x D:90 cm. (162 cm. når udtrækket er helt åbent).

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Loungesæt med en sofa og en stol fra fre...

32.493,75 kr.

Loungesættet fra Fredericia Furniture består af en 2-pers. sofa og en lænestol. Begge møbler har stel af eg og mørkeblåt remix polster på hynderne. Designet med den dybe blå farve i kombination med egetræet vil skabe ro i indretningen, så man får lyst til at sætte sig ned. Loungesættet kan bruges mange forskellige steder f.eks. på et kontor, i et venteværelse, i en reception, i en lounge - eller måske endda derhjemme. Uanset hvor du vil bruge loungesættet, så kan det være med til at give et tidløst og stilrent udtryk til rummet. Vejledende nypris ekskl. moms: Sofa 27.299,25 kr. Lænestol 18.604,00 kr. Mærke: Fredericia Furniture, Spine | Design: Space Copenhagen Stand: Demo Udførelse: Sofa og en lænestol med stel af lakeret eg. Der er mørkeblåt remix polster på alle hynder. Mål sofa: H:71 x B:160 x D:81 cm. Sædehøjde:41 cm. Mål stol: B:80 cm. ellers samme mål. OBS: Sofaen har haft en skade på de to bagerste ben. Skaden er repareret, og er ikke umiddelbart synlig - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Paustian skab, til vægophæng, i mørkegrå...

2.493,75 kr.

Dette brugte Paustian skab med 2 låger er til at hænge op på væggen. Lågerne er i alu og er uden greb, og kabinet i mørkegrå. Det er et elegant møbel, der kan buges sammen med de fleste andre kontormøbler. Mærke: Paustian Stand: Brugt Udførelse: Mørkegrå kabinet, med låger i alu, Mål: H:41,5 x B:80 x D:36 cm. Obs: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempel.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Efg skab i ahorn, med grå låger, og topr...

2.118,75 kr.

Det brugte EFG skab i ahorn, med to grå låger, har en topreol med to åbne rum. Skabet har grå greb og står på en sort sokkel. Det brugte EFG skab i ahorn kan låses - for sikker opbevaring. Mærke: EFG Stand: BrugtUdførelse: Skab i ahorn med grå låger og topreol med to rum, grå greb, lås og sort sokkel Mål: H:195 x B:80 x D:43/31 cm. Nøgle: Ja OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Hylde montana hvid, 33 x 27,5 cm.

118,75 kr.

Den brugte Montana hylde i hvid passer perfekt ind i en lang række af Montana modulerne. Så hvis du mangler lidt ekstra hyldeplads i din Montana reol eller skab, så kan denne hylde måske være lige det, du står og mangler. Mærke: Montana Stand: Brugt Udførelse: Hylde der er malet hvid Mål: B:33 x D:27,5 cm. OBS: Hylden har en lille revne bagerst - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Udtræksskuffe med plastindsats, slim tra...

625 kr.

Med en udtræksskuffe får du mere opbevaringsplads ved dit skrivebord. Udtræksskuffen monteres under bordpladen, og den har en sort plast indsats, så du let kan holde styr på kuglepenne og papirklips. Skuffens indsats kan let tages op, hvis du hellere vil have ét stort rum i skuffen. Kort sagt så kan en udtræksskuffe være med til at skabe mere orden og give mere plads på skrivebordet. Stand: Brugt Udførelse: Udtræksskuffe af alufarvet metal og med indsats af sort plast, kører på skinner. Skruer til montering medfølger. Mål: H:4,5 x B:42,5 x D:26 cm.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Paustian skab, til vægophæng, i grå med ...

3.118,75 kr.

Dette brugte Paustian skab med 2 låger er til at hænge op på væggen. Lågerne er i alu og er uden greb. Det er et elegant møbel, der kan buges sammen med de fleste andre kontormøbler. Mærke: Paustian Stand: Brugt Udførelse: Grå kabinet, med låger i alu, Mål: H:80 x B:80 x D:36 cm. Obs: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempel.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Cube design quadro skab i hvid med to gr...

1.868,75 kr.

Dette brugte Quadro skab fra Cube Design giver god opbevaringsplads derhjemme eller på arbejdspladsen, og samtidig er det et flot og stilrent skab at kigge på. Skabet har hvidt kabinet med to grå skydelåger. Der er lås på skabet, men nøglen medfølger ikke. Bag lågerne på Quadro skabet er der fire gode rum med plads til mapper, dokumenter og diverse andre kontorartikler. Vejledende nypris: 4.015,00 kr. ekskl. moms. Mærke: Cube Design, Quadro Stand: BrugtUdførelse: Kabinet med hvid laminat og to skydelåger med grå laminat og indfræste sorte greb. Skabet har fire rum. Mål: H:78,4 x B:80,4 x D:43 cm. Nøgle: Nej OBS: Skabets låger er "omvendte", dvs. grebene vender ind mod midten, idet skabets lås ellers vil forhindre at lågerne kan åbnes. OBS: Mindre brugsspor i form af skruehuller, der er forsøgt repareret - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Dobbeltsidet rumdeler i birk med alugrå ...

3.118,75 kr.

Dette Duba B8 skab i birk er dobbeltsidet, hvilket vil sige at det er velegnet til storkontorer, da der er skabe på to sider. Kan således bruges som rumdeler. I begge sider er der to skabe, begge med 2 "klik" låger med lås, På toppen er der en sort plade med alugrå kant. Mærke: Duba B8 Stand: Brugt Udførelse:  Skab i birk med alugrå "klik" låger med lås, på sokkel i brik Mål: H:117,5 x B:160 x D:68,5 cm. Nøgle: Ja OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Buet puf i sort fra johanson design

1.493,75 kr.

Denne Bond puf fra Johanson Design er et fint lille møbel, der kan være med til at sætte prikken over i'et på indretningen. Brug den for eksempel som siddeplads eller som fodskammel i loungen, kontoret, stuen, børneværelset eller sommerhuset. Puffen kan fint bruges sammen med et sidebord eller et sofabord, så du kan nyde en kop kaffe eller the, eller lige tage et par hurtige noter inden dit næste møde med kollegerne. Hvis du har mere end én puf af denne slags, kan de stilles sammen for at skabe et moderne udtryk med større buer. Vejledende nypris: 2.420,94 kr. ekskl. moms. Mærke: Johanson Design, Bond Stand: Brugt Udførelse: Puf med sort polster og sorte fødder. Mål: H:44 x B:100 x D:50 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Udtræksskab med lås fra cube design, ven...

4.368,75 kr.

Dette udtræksskab fra Cube Design er et funktionelt skab til kontoret. Skabets udtræk er inddelt i tre rum: et stort foroven, der fylder skabets længde, og to nedenunder hvor det ene er indrettet med bakker som et dueslag. Bagerst i skabet er der lavet plads til at trække en ledning ind i skabet, så man f.eks. kan oplade bærbare computere eller telefoner. Skabets udtræk har soft-close, så udtrækket selv lukker det sidste stykke, hvilket vil sige, at det ikke kan smække. Skabet har lås og nøgle, så du kan opbevare dine personfølsomme dokumenter og andre vigtige papirer sikkert. Nøgle medfølger. Mærke: Cube Design Stand: DemoUdførelse: Udtræksskab i grå med lysegrøn front, udtrækket er med lås. Mål: H:88,5 x B:37,5 x D:90 cm. (162 cm. når udtrækket er helt åbent). OBS: Der er en lille ridse ved den forreste fod på venstre side - se billedeksempel.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Cafébord i hvid og sort

993,75 kr.

Det brugte cafébord er et lille bord, der vil passe fint f.eks. i et loungeområde, en kantine eller et venteværelse. Bordpladen er i hvid laminat, mens stellet er et sort søjlestel af metal. Bordpladen er en demomodel, og den har derfor været brugt minimalt. Cafébordet er til dig, der gerne vil skabe en hyggekrog enten i virksomheden eller derhjemme. Stand: Brugt Udførelse: Plade i hvid laminat og sort søjlestel af metal Mål: H:72 x B:80 x D:80 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Skuffekassette, med jalousilåge og 2 sku...

1.243,75 kr.

Den brugte skuffekassette i bøg har jalousilåge. Den brugte skuffekassette i bøg har bag jalousilågen 2 metalskuffer. Der er i den nederste skuffe indsats til papirsortering. Skuffekassetten kan låses. Der er alufarvet metalskinne til håndtag. Mærke:  Stand: Brugt Udførelse: Skuffekassette i bøg med jalousilåge og 2 metalskuffer. Den nederste skuffe har indsats til papirsortering. Metalskinne i alufarve til håndtag. Skabet kan låses. Skuffekassetten er på hjul. Mål: H 72 X B 57 X D 45 cm Nøgle: Ja

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Efg skab i bøg med lås

1.868,75 kr.

Det brugte EFG skab i bøg har greb i krom og står på en grå sokkel. Det brugte EFG skab i bøg kan låses - for sikker opbevaring. Mærke: EFG Stand: BrugtUdførelse: skab i bøg med krom greb, lås og grå sokkel Mål: H:120 x B:80 x D:40 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Efg skab i grå, med låge i bøg, lås. nøg...

1.493,75 kr.

Det brugte EFG skab i grå har låge i bøg. Lågen kan låses, og den har grå håndtag. Skabet er på hjul, der alle kan låses. I skabet er der en fastmonteret hylde, og en flytbar hylde. Mærke: EFG  Stand: Brugt Udførelse: Skab i grå, låsbar låge i bøg, med grå håndtag. Skabet er på hjul. Mål: H:120 x B:40 x D:40 cm Nøgle: Ja Obs: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempel.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Holmris skab i birkelaminat med "klik" l...

1.493,75 kr.

Dette brugte Holmris skab i lys birkelaminat er med "klik" låger. Begge låger er udstyret med en lås, hvor der hører en nøgle til. Inde bag lågerne er der en hylde, der deler det store rum i to. Det giver god plads til opbevaring af f.eks. mapper eller andre kontorartikler. Skabets låger er lysegrå, og sammen med den lyse birkelaminat giver det skabet et roligt og stilrent udtryk. Holmris skabet passer til de fleste kontormiljøer eller som ekstra opbevaring derhjemme. Mærke: Holmris Stand: Brugt Udførelse: Lys birkelaminat med lysegrå "klik" låger, med lås og nøgle Mål: H:91 x B:80 x D:34 cm. Nøgle: Ja (2 stk.) OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Skab i bøg fra cube design, med to låger...

1.618,75 kr.

Det brugte skab fra Cube Design i bøg er et klassisk skab til kontoret. Skabet står på en lille sokkel ligeledes i bøg. Skabet har lås og nøgle, så du kan opbevare dine papirer sikkert. Mærke: Cube Design Stand: BrugtUdførelse: Skab i bøg på lille sokkel, med to låger med lås. Mål: L:80,5 x D:35 x H:82 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Kinnarps reol i bøg, med tre skuffer med...

1.868,75 kr.

Det brugte skab i bøg har nederst tre skuffer, heraf 2 med stativer til hængemapper, og øverst et åbent rum. Det er et rummeligt skab, med mulighed for at låse vigtige papirer inde. Mærke: Kinnarps Stand: BrugtUdførelse: Skab med 3 skuffer nederst, 2 med stativer til hængemapper, og øverst topreol.  Skufferne kan låses. Mål: H:125 x B:80 x D:40 cm. Nøgle: Ja

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Efg skab i ahorn, med grå låger, og topr...

1.868,75 kr.

Det brugte EFG skab i ahorn, med to grå låger, har en topreol med to åbne rum. Skabet har grå greb og står på en sort sokkel. Det brugte EFG skab i ahorn kan låses - for sikker opbevaring. Mærke: EFG Stand: BrugtUdførelse: Skab i ahorn med grå låger og topreol med to rum, grå greb, lås og sort sokkel Mål: H:158 x B:80 x D:43/31 cm. Nøgle: Ja OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Fumac fsc maxi tower udtræksskab, venstr...

2.868,75 kr.

Dette Maxi Tower udtræksskab fra Fumac er et funktionelt skab til kontoret. Skabets udtræk er inddelt i fem rum: et stort foroven, der fylder skabets længde, og fire mindre rum nedenunder. Øverst i udtrækket er der en lille hylde med en integreret pennebakke. Skabets udtræk har soft-close, så udtrækket selv lukker det sidste stykke, hvilket vil sige, at det ikke kan smække. Et udtræksskab som dette er godt at have på kontorer, hvor der ikke er meget gulvplads. Skabets slanke design gør, at det ikke fylder meget i bredden, men alligevel giver det rigtig god opbevaringsplads. Vejledende nypris: 5.636,00 kr. ekskl. moms. Mærke: Fumac, FSC Maxi Tower Stand: BrugtUdførelse: Udtræksskab med kabinet i hvid decor laminat og front i lysegrå laminat. Mål: H:116 x B:39,5 x D:90/153 cm. Nøgle: Nej OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Hvidt dencon skab

1.868,75 kr.

Det brugte Dencon skab i hvid har to låger med greb af aluminium. Bag skabslågerne er der to store, gode rum til opbevaring. Skabslågerne har soft-close, hvilket vil sige, at de ikke kan smække. Du får her et helt enkelt, pænt og stilrent skab til kontoret eller hjemmet. Mærke: Dencon Stand: Brugt Udførelse: Skab i hvid laminat med to låger med greb af aluminium. Skabet har to rum til opbevaring. Står på en lille sort sokkel. Mål: H:82 x B:80,5 x D:47 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Hylde montana hvid, 33 x 26,5 cm.

118,75 kr.

Den brugte Montana hylde i hvid passer perfekt ind i en lang række af Montana modulerne. Så hvis du mangler lidt ekstra hyldeplads i din Montana reol eller skab, så kan denne hylde måske være lige det, du står og mangler. Mærke: Montana Stand: Brugt Udførelse: Hylde der er malet hvid Mål: B:33 x D:26,5 cm. OBS: Hylden har små brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Holmris b8 skab i birkelaminat med "klik...

1.493,75 kr.

Dette brugte Holmris B8 skab i lys birkelaminat er med "klik" låger. Begge låger er udstyret med en lås, hvor der hører en nøgle til. Inde bag lågerne er der en hylde, der deler det store rum i to. Det giver god plads til opbevaring af f.eks. mapper eller andre kontorartikler. Skabets låger er lysegrå, og sammen med den lyse birkelaminat giver det skabet et roligt og stilrent udtryk. Holmris skabet passer til de fleste kontormiljøer eller som ekstra opbevaring derhjemme. Mærke: Holmris Stand: Brugt Udførelse: Lys birkelaminat med lysegrå "klik" låger, med lås og nøgle Mål: H:91 x B:80 x D:34 cm. Nøgle: Ja OBS: Skabene har brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Sis skab i bøg med træ sokkel 44 cm dybt

1.125 kr.

Det brugte SIS skab i bøg har 4 rum til dine ringbind, bøger mv. Det brugte SIS skab i bøg står på en sokkel for øget stabilitet og udtryksmæssig værdi. Mærke: SIS Stand: BrugtUdførelse: skab i bøg, på træ sokkel. Mål: H91 x B84 x D44/ 47 cm

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Personale skab med garderobestang

1.250 kr.

Det brugte personale stålskab har gardarobe stang og hattehylde. Det brugte personale stålskab har ligeledes plads til sko på skohylden nederst. Det brugte personale stålskab måler H206xB30xD55 cm i ydermål. Stand: Brugt Udførelse: Personale Stålskab i grå med grøn låge Mål: H206 x B153 x D55 Nøgle: Nej

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Skab i birkelaminat med sorte låger og s...

2.493,75 kr.

Det brugte skab i lys birkelaminat har sorte låger med alufarvede greb. Inde bag lågerne er der en hylde, der deler det store rum i to. Det giver god plads til opbevaring af eksempelvis mapper eller andre kontorartikler. Øverst har skabet en åben hylde, der passer perfekt til opbevaring at pyntegenstande og de ting, du bruger oftest i løbet af dagen. Skabets sorte låger giver sammen med den lyse birkelaminat skabet et roligt og stilrent udtryk. Lågerne har soft-close, hvilket vil sige, at de ikke kan smække. Skabet passer til de fleste kontormiljøer eller som ekstra opbevaring derhjemme. Stand: Brugt Udførelse: Lys birkelaminat med sorte låger med aluminiums greb. Sort bagplade. Mål: H:120 x B:92 x D:38,5 cm. OBS: Skabet har brugsspor i form af ridser, mærker og små nuanceforskelle pga. sollys - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Dobbeltsidet rumdeler skab i birk

2.868,75 kr.

Dette skab i birk er dobbeltsidet, hvilket vil sige, at det er velegnet til storkontorer, da der er skab på begge side. Kan således bruges som rumdeler imellem f.eks. to skriveborde. Skabet er på hjul, så det kan flyttes. Stand: Brugt Udførelse: Dobbeltsidet skab i birk, med alugrå låger og lås, alugreb på den ene side, og på hjul Mål: H:101 x B:80 x D:68 cm. Hyldedybde: 33,5 cm. Nøgle: Ja OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Paustian skab i grå med 4 låger.

4.368,75 kr.

Dette brugte Paustian skab består af 2 moduler. Nederst er der et modul med 2 skabe, og øverst et modul også med 2 skabe. Alle låger er i alu og uden greb. Det øverste modul står løst oven på det nederste modul. Reolen står på grå sokkel. Det er et enkelt og moderne møbel, der kan buges sammen med de fleste andre kontormøbler. Mærke: Paustian Stand: Brugt Udførelse: Grå kabinet med fronter i alu, Mål: H:128 x B:80 x D:36 cm.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Dencon skab i hvid med lås

1.993,75 kr.

Det brugte Dencon skab i hvid har to låger med greb af aluminium. Den ene låge er udstyret med en lås, så du kan opbevare dine ting på sikker vis i skabet. Bag skabslågerne er der to store, gode rum til opbevaring. Skabslågerne har soft-close, hvilket vil sige, at de ikke kan smække. Du får her et helt enkelt, pænt og stilrent skab til kontoret eller hjemmet. Mærke: Dencon Stand: Brugt Udførelse: Skab i hvid laminat med to låger med greb af aluminium. Skabet har to rum til opbevaring. Står på en lille sort sokkel. Mål: H:82 x B:80,5 x D:47 cm. Nøgle: Ja OBS: Brugsspor forekommer fx i form af en mindre vandskade, hvor laminaten har løftet sig en smule - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Randers skydedørsskab

1.618,75 kr.

Med dette Randers skydedørsskab får du et skab, der giver rigtig god plads til opbevaring af diverse kontorartikler. Skabets inderside delt i seks gode rum. Du kan lukke for de tre rum i den ene eller den anden side ved hjælp af den grå skydelåge. Skydelågen har en lås, men den kan ikke låses, så låsen fungerer som greb til at skyde lågen til side. Brug for eksempel skabet til opbevaring af mapper, bøger, mindre kontorartikler eller noget helt fjerde, du gerne vil have lidt væk fra bordet. Skabet har hjul, så det er let at flytte, hvis der skal omrokeres på kontoret. Mærke: Randers Stand: Brugt Udførelse: Kabinet og hylder i bøg. Grå skydelåge af metal. Skabet står på hjul. Mål: H:118 x B:82 x D:46 cm. Nøgle: Nej OBS: Brugsspor i form af mindre ridser og nuanceforskelle pga. sollys - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Montana reol i lysegrå med seks blå skuf...

3.243,75 kr.

Den brugte Montana reol i lysegrå er inddelt i tre rum. Det store rum forneden har to blå låger, og fungerer derfor som et lille skab. Foroven er der to mindre rum, hvoraf det ene har seks blå skuffer. Den brugte Montana reol kan kombineres med en lang række af andre brugte Montana moduler. Stil reolen på gulvet eller ovenpå andre Montana moduler eller hæng den op på væggen. Hvis du ønsker at hænge reolen op, så kan du tilkøbe ophængslister lige her. Vær opmærksom på at der skal bruges to ophængslister til hvert modul. Mærke: Montana Stand: Brugt Udførelse: MDF plade der er malet lysegrå, seks blå skuffer og to blå låger. Mål: H:69,6 x B:69,6 x D:38 cm. OBS: Brugsspor forekommer i form af ridser - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Kontormøbel skab

650 kr.

Kontormøbel skab. Højde: 1160cm. Bredde: 80cm. Dybde: 40cm.

6070 Christiansfeld
lør.
PS Cars

Kinnarps reol i ahorn, på sort sokkel, m...

1.000 kr.

Den brugte Kinnarps reol i ahorn med sort sokkel har metalhylde som er flytbar. Den brugte Kinnarps reol i ahorn med sort sokkel er en klassisk reol. Det brugte Kinnarps skab i ahorn med sort sokkel har hvid bagplade. Mærke: Kinnarps Stand: Brugt  Udførelse: Reol i ahorn, sort sokkel, metalhylde.  Mål: H85 x B120 x D43 cm

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Efg udtræks skab i bøg h119xb43xd90 cm

1.250 kr.

Det brugte EFG udtræks skab fungerer som adskillelse mellen skriveborde. Samtidig med at du kan lukke af ind til dem. Det brugte EFG skab i bøg og på hjul, har en brugsdybde på 40 cm, der gør at du kan have en masse ting med dig rundt på een gang uden at skabet bliver for højt. Mærke: EFG   Stand: Brugt Udførelse: Skab i bøg.  Mål:  H119XB43XD90 cm

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Udtræksskab med lås fra cube design, ven...

4.368,75 kr.

Dette udtræksskab fra Cube Design er et funktionelt skab til kontoret. Skabets udtræk er inddelt i tre rum: et stort foroven på venstre side, der fylder skabets længde, og to nedenunder på højre side. Skabets udtræk har soft-close, så udtrækket selv lukker det sidste stykke, hvilket vil sige, at det ikke kan smække. Skabet har lås og nøgle, så du kan opbevare dine personfølsomme dokumenter og andre vigtige papirer sikkert. Nøgle medfølger. Mærke: Cube Design Stand: DemoUdførelse: Udtræksskab i grå med lysegrøn front, udtrækket er med lås. Mål: H:88,5 x B:37,5 x D:90 cm. (162 cm. når udtrækket er helt åbent).

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Bondo skuffekassette med jalousilåge i b...

1.243,75 kr.

Den brugte skuffekassette i bøg har jalousilåge. Den brugte skuffekassette i bøg har en metalskuffe øverst, og herunder er der et stor rum, hvor der er plads til mapper m.v. Mærke:  Bondo Stand: Brugt Udførelse: Skuffekassette i bøg med jalousilåge. Skabet kan låses Mål: H 72 X B 57 X D 42 cm Nøgle: Ja Der er små huller i bundpladen (se billede)

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Skab i kirsebær og antracit med 2 låger ...

2.118,75 kr.

Det brugte skab i kirsebær og antracit har nederst 2 låger, og øverst en topreol med to åbne rum. Skabet har front og hylder i kirsebær, mens sider og sokkel er antracit. Skabet har alu håndtag og bag lågerne er  en hylde, som kan flyttes efter behov. Stand: Brugt Udførelse: skab i kirsebær og antracit med 2 låger og topreol med to åbne rum, alu håndtag. Mål: H:162 x B:81 x D:46,5/34 cm. Nøgle: Ja OBS: Brugspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Rundt sofa-/loungebord fra allermuir med...

3.743,75 kr.

Det brugte Conic lounge-/sofabord fra Allermuir er et flot og elegant bord til loungeområdet eller ved sofaen derhjemme. Bordets plade er hvid, og bordet står på et forkromet stel med hvide glidesko. Brug det lave loungebord til at skabe en hyggelig atmosfære, så man får lyst til at sætte sig sammen med kollegerne og vende dagens begivenheder over en god kop kaffe. Bordet fra Allermuir kan bruges sammen med andre loungemøbler, så der skabes det helt rette rum og den rette stemning. Vejledende nypris: 8.994,34 kr. ekskl. moms. Mærke: Allermuir, Conic Stand: Brugt Udførelse: Rund MDF bordplade med hvid laminat og faset, lakeret kant. Bordet har forkromet stel med hvide glidesko. Mål: H:31 x Ø:90 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Sono personaleskab med 4 skabe med lås

2.118,75 kr.

Sono garderobe-/personaleskab i hvid med 4 røde låger. Hvert rum har kroge til tøj og tasker. Skabet er ideelt til arbejdspladsen eller fritidsklubben, hvor personale eller brugere enten har brug for at skifte tøj eller bare opbevare personlige egendele. Der er lås på hvert af de 4 skabe, så man kan opbevare sine ting på sikker vis. For at benytte låsen på skabet skal man bruge en 10'er eller en polet i tilsvarende størrelse. Mønten/poletten får man tilbage, når man låser skabet op igen. Mærke: Sono Stand: Brugt Udførelse: Hvidt skab af metal med fire røde låger ligeledes af metal Mål: H:190 x B:80 x D:55 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler. OBS: Skabet har IKKE hjul.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Sono personaleskab med seks skabe med lå...

2.493,75 kr.

Sono garderobe-/personaleskab i hvid med seks røde låger. Hvert rum har kroge til tøj og tasker. Skabet er ideelt til arbejdspladsen eller fritidsklubben, hvor personale eller brugere enten har brug for at skifte tøj eller bare opbevare personlige egendele. Der er lås på hvert af de seks skabe, så man kan opbevare sine ting på sikker vis. For at benytte låsen på skabet skal man bruge en 10'er eller en polet i tilsvarende størrelse. Mønten/poletten får man tilbage, når man låser skabet op igen. Mærke: Sono Stand: Brugt Udførelse: Hvidt skab af metal med seks røde låger ligeledes af metal Mål: H:190 x B:120 x D:55 cm. OBS: Brugsspor forekommer f.eks. i form af spor efter aftagning af klistermærker på lågerne - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Duba skab i eg med "klik" låger og plads...

1.243,75 kr.

Dette brugte Duba skab i eg er med "klik" låger. Lågerne har begge en lås, men der er ikke en nøgle til. Bag hver låge er der tre store rum, hvor der er udtræk til en skuffe til hængemapper. Så har du en kasse til hængemapper, men mangler et skab dertil, så kan dette skab måske være noget for dig. Udtrækkene er 35,5 cm. brede og 27 cm. dybe. Du kan også bruge udtrækkene som skuffer, hvis du har en æske eller en kasse, er passer derpå. Skabets låger er med grå linoleum, og sammen med egetræet giver det skabet et roligt og stilrent udtryk. Mærke: Duba Stand: Brugt Udførelse: Eg med grå linoleums "klik" låger, låger med lås uden nøgle Mål: H:113 x B:80 x D:34 cm. Nøgle: Nej OBS: Skabet har brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

At-bo reolen væghængt skab i ask, med lå...

6.243,75 kr.

Denne reol fra At-Bo Reolen består af to reolmoduler, der sælges samlet, da de har været skruet sammen, så der er huller i siderne på dem. Det er en designmæssig flot og moderne reol, både til kontoret og til hjemmet. Reolen er dansk produceret og samlingerne er fingertappet. Mærke: At-Bo Reolen Stand: Brugt Udførelse: Reol i ask med låger til vægophæng. Ophængslister medfølger Mål: H:70 x B:140 x D:34,5 cm. OBS: Skruehuller i siderne, der vender ind mod hinanden, og ikke alle reoler har afstandsdupper på bagsiden - se billeder

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Skab i ahorn med to låger og en hylde, p...

1.000 kr.

Dette brugte skab er i ahorn med to låger med alufarvet håndtag og med en hylde. Det brugte skab er på hjul. Mærke: Stand: Brugt Udførelse: Skab i ahorn, med en hylde og to låger, Skabet er med 4 låsbare hjul. Mål: H: 82 x B: 81 x D: 39 cm

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Personaleskab med 4 skabe der kan låses ...

3.493,75 kr.

Hvidt garderobe-/personaleskab af kompaktlaminat med fire låger, der kan låses med en hængelås. Hvert rum har kroge til tøj og tasker. Skabet er ideelt til arbejdspladsen eller fritidsklubben, hvor personale eller brugere enten har brug for at skifte tøj eller opbevare personlige egendele. Skabet er dybt nok til, at man kan hænge bøjler på de små bøjlestænger, hvis man foretrækker bøjler frem for de små kroge/knage, der allerede er i skabet. Der er knage i to af skabene, i de øvrige to skabe vil der skulle bruges bøjler. Kompaktlaminat er et slidstærkt og stabilt materiale, så skabet vil kunne bruges i meget lang tid. Der er lås på hvert af de fire skabe, der kan låses med en hængelås, så man kan opbevare sine ting på sikker vis. Stand: Brugt Udførelse: Hvidt skab af kompaktlaminat med fire skabe, der kan låses med hængelås. Mål: H:199 x B:80 x D:54 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler. OBS: Hængelåse medfølger ikke.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Dencon skydedørsskab i hvid med lås

3.118,75 kr.

Det brugte Dencon skab i hvid har to låger med greb af aluminium. Der er en enkelt hylde bag hver låge, så der er i alt fire gode rum til opbevaring. Den ene skabslåge er udstyret med en lås, så du kan låse skabet og opbevare dine ting på sikker vis. Du får her et helt enkelt, pænt og stilrent skab til kontoret eller hjemmet. Vejledende nypris: 6.079,00 kr. ekskl. moms. Mærke: Dencon Stand: Brugt Udførelse: Skab i hvid laminat med to skydelåger med greb af aluminium. Skabet har fire rum til opbevaring. Står på en lille sort sokkel. Mål: H:78 x B:160 x D:42 cm. Nøgle: Ja OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Dencon udtræksskab i lysegrå h 81,5 x b...

3.745,31 kr.

Det letter brugte Dencon udtræksskab med åbning til venstre, har en pennebakke øverst. Skabet kan fungerer som adskillelse mellem skriveborde. Dencon udtræksskabt er lysegrå, og har en hyldedybde på 32,5 cm, udtrækket har små hjul , så den er let og stadil at bruge. Mærke: Dencon  Stand: Brugt, men næsten som nyt.Udførelse: Udtrælksskab i 19 mm spånplade, malet lysegrå, metalhåndtag. Mål:  H81,5 X B40 X D83 cm  Nøgle: Ja

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Reol med 6 rum

1.868,75 kr.

Denne brugte reol har seks rum, hvoraf der er skuffer i de tre. Skufferne er lavet i moduler à to skuffer, og modulerne kan let tages ud og sættes andre steder i skabet. Hvis du hellere vil have flere rum i reolen uden skuffer, så kan skuffemodulerne også stå selvstændigt andre steder på kontoret. Skufferne er hvide på fronten, så de passer til reolen, mens de er lysegrå indeni. Reolen har én låge, der sidder i venstre side. Det giver mulighed for eksempelvis at have nips og planter fremme i den åbne side, så der skabes et hyggeligt arbejdsmiljø, mens mapper og andre kontorartikler kan sættes ind i den lukkede del af reolen. Stand: Brugt Udførelse: Reol i hvid med 6 rum og 3 hvide og lysegrå skuffemoduler med i alt 6 skuffer. Mål: H:129,5 x B:80,5 x D:43,5 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Fora form senso rund ottoman, ø: 132 cm.

16.118,75 kr.

Den mørkegrønne Senso ottoman fra Fora Form har et stilrent udtryk, og den vil derfor være ideel at have i et loungeområde. Ottomanens store diameter gør, at der nemt er fire siddepladser. Placer eventuelt små café- eller sideborde ved ottomanen, så kan man nemt nyde en kop kaffe eller tage noter, mens man snakker i telefon. Denne Senso ottoman er en demomodel, og har derfor været brugt minimalt. Den runde form og den mørkegrønne farve vil sætte prikken over i'et i indretningen. Brug den fine ottoman til at skabe hygge såvel som funktionalitet i loungeområdet. Vejledende nypris: 16.451,- Mærke: Fora Form Senso Stand: Demo Udførelse: Mørkegrøn velour, sort stel. Mål: H:46 x Ø:132 cm. OBS: Enkelte små skrammer forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

Sofabord med bordplade fra andersen furn...

1.493,75 kr.

Det brugte sofabord er med oval bordplade fra Andersen Furniture. Bordets plade er med bøgelaminat, og stellet er af sort støbejern. Du får altså et lille solidt bord, der kan holde til at blive brugt. Det lille sofabord er ideelt til stuen, caféen eller loungen, hvor man gerne vil kunne sidde flere sammen rundt om bordet. Bordets form gør det nemlig let at snakke med alle dem, der sidder rundt om bordet. Brug bordet på arbejdspladsen, derhjemme, i sommerhuset eller hvor du gerne vil skabe en hyggekrog, der kan give et afbræk i en travl hverdag. Mærke: Andersen Furniture Stand: Brugt Udførsel: Oval bordplade med bøgelaminat og affasede kanter. Står på sort stel af støbejern. Mål: B:120 x D:70 x H:47,5 cm. OBS: Små brugsspor på stellet - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS

vidaXL rullende arkivskab

482 kr.

Dette opbevaringsskab har et elegant og moderne design, hvilket gør det til et attraktivt og praktisk supplement i din boligindretning. Skabet har 1 låge og 1 skuffe, hvor du kan opbevare dine private dokumenter og småting. Det er fremstillet af spånplader i høj kvalitet, hvilket gør det robust og let at rengøre. Hjulene, to af dem kan låses, gør dette rullende skab yderst mobilt og universelt. Specifikationer Farve: Sort Materiale: Spånplade Mål: 45 x 38 x 54 cm (B x D x H) Ruller nemt med 4 hjul (2 af dem kan låses) Montering påkrævet: Ja EAN:8720286609798 SKU:808441 Brand:vidaXL

1050 København K
fre.

vidaXL kontorskab 90x40x102 cm stål antr...

1.923 kr.

Dette kontorskab, som har et typisk arkivskabsdesign, er ideelt til opbevaring af dokumenter. Dette kontorskab er fremstillet af stål, hvilket gør det holdbart og nemt at rengøre. Arkivskabet med et indvendigt skab og justerbar hylde giver dig mulighed for at sortere dine dokumenter og papirer i forskellige kategorier og holde dem opbevaret et sikkert sted. Skufferne med 3 kuglelejeskinner er nemme at åbne og lukke, selv under øget belastning. Dette skab vil passe til enhver kontorindretning takket være dets ikoniske design. Specifikationer Farve: Antracitgrå Materiale: Stål Mål: 90 x 40 x 102 cm (B x D x H) Med 1 justerbar hylde Med et skab indvendigt Med låse 3 skuffer med kuglelejeskinner Bæreevne pr. hylde: 30 kg Bæreevne pr. hylde: 25 kg Bæreevne i alt: 90 kg Montering påkrævet: Ja ADVARSEL: For at undgå, at produktet vælter, skal det anvendes med det medfølgende vægmonteringsudstyr. EAN:8720286566176 SKU:336408 Brand:vidaXL

1050 København K
fre.

Rio hjørneskrivebord - glas Skab 89cm

3.499 kr.

Stort Rio Skab i sort med sølvgrå stålben, der let kan justeres, så bordet kommer til at stå helt lige. Ideelt skrivebord til det større hjemmekontor. Skuffesektion med hjul og lås medfølger. Skuffesektionen indeholder 4 skuffer med metalgreb hvoraf den øverste skuffe er med lås. Dybde i centimeter 40,00 cm Højde i centimeter 113,00 cm Bredde i centimeter 178,00 cm I Rio-serien findes der skriveborde, kassetter og reoler, som kan kombineres med forskellige låger, skuffer og greb. Rio er et fleksibelt system, så du selv kan sammensætte det efter dit behov.Se alle møblerne fra Rio serien her >

5230 Odense M
fre.
XL-Møbler.dk

Duba b8 skab i birkelaminat med "klik" l...

1.243,75 kr.

Dette brugte Duba B8 skab i lys birkelaminat er med "klik" låger. Den ene låge har en lås, men der er ikke en nøgle til. Bag lågerne er der tre store rum, der giver god plads til opbevaring af f.eks. mapper eller andre kontorartikler. Skabets låger er lysegrå, og sammen med den lyse birkelaminat giver det skabet et roligt og stilrent udtryk. Mærke: Duba B8 Stand: Brugt Udførelse: Lys birkelaminat med lysegrå "klik" låger, en låge med lås uden nøgle Mål: H:118 x B:80 x D:34,5 cm. Nøgle: Nej OBS: Skabene har brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS
Side:af 4